23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORII ADEVARATI NU SE SPERIE DE BOBITA - Devenita tinta sefului CSM Bogdan Mateescu, judecatoarea Madalina Afrasinie riposteaza: "Suntem incomozi, dar face parte din cartea noastra de vizita... Unanimitatea similara Marii Adunari Nationale nu mai este de actualitate! Si nici turnatoriile similare vechii si/sau noii securitati!"

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 June 2021 11:34
Vizualizari: 6526

Actiunile de intimidare nu au niciun efect asupra judecatoarei Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti. Devenita tinta unei sesizari la Inspectia Judiciara din partea sefului CSM Bogdan Mateescu, Afrasinie riposteaza.


Intr-un text postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, 3 iunie 2021, Madalina Afrasinie tine sa transmita ca in pofida incercarilor nimeni nu va putea sa o reduca la tacere.
Nici pe ea, nici pe judecatoarele Adina Daria Lupea si Adriana Stoicescu, la randul lor reclamate de acelasi Bogdan Mateescu la IJ. Afrasinie precizeaza ca singura "vina" a lor este ca au luat atitudine ori de cate ori drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor s-a incercat a fi transformate "intr-un lux teoretic".
"Adica am facut exact ceea ce am jurat pe BIBLIE, la inceputul cariere noastre!", scrie judecatoarea. Plus ca unanimitatile din Marea Adunare Nationala si turnatoriile vechii sau noii Securitati nu mai sunt de actualitate, mai spune aceasta.

Iata postarea judecatoarei Madalina Afrasinie:

"Adriana Stoicescu, reclamata!
Adina Daria Lupea, reclamata!
Eu, reclamata!

Daca uniti orasele in care noi domiciliem, putem vorbi despre un triunghi...dar nu al Bermudelor! ;)

Cine se asteapta ca noi 'sa disparem' si isi canalizeaza toate energiile (bolnave, in opinia mea) sa...ne rezolve, gen SIIJ ;) , se inseala amarnic!

Toate trei, alaturi de multi colegi, ne-am ridicat ori de cate ori drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor s-a incercat a fi transformate 'intr-un lux teoretic'.

Adica am facut exact ceea ce am jurat pe BIBLIE, la inceputul cariere noastre!
Din pacate, unii si-au ratat menirea! Sau au jurat 'la misto'!


Si inca ceva:

Mai sunt judecatori si la Timisoara, si la Cluj, si la Iasi, si la Bucuresti...si in toata aceasta tara!

Da, stiu! Suntem incomozi, dar si asta face parte din cartea noastra de vizita!
Unanimitatea similara Marii Adunari Nationale nu mai este de actualitate!
Si nici turnatoriile similare vechii si/sau noii ;) securitati!

Si, spre disperarea acestor bolnavi, vom lupta pentru dreptul fiecaruia de a nu fi de acord cu noi!

Va urma".

Comentarii

# MN date 4 June 2021 12:38 +92

felicitari doamna judecator. ma intreb in aceasta situatie destul de grava unde se gasesc procurorul general, presedinta ICCJ si chiar ministrul de 2 lei? parca sunt membri importanti ai CSM, eu nu am auzit pe vreunu sa il traga de guler pe acest slugarete colaboratorul din familie de colaboratori ai sistemului ticalos. oricum felicitari acestor doamne din justitia romana, poate au vazut si ei cum se gasesc judecatorii adevarati indiferent din ce zona a tari sunt, trist este ca sunt cam putini...

# Lita date 4 June 2021 13:02 +53

Mesaj foarte puternic, curajos si corect. Gratie acestor doamne (barbatii unde sunt?) mai exista oameni care spera ca va veni un moment in care justitia si Romania vor renaste - momentul Phoenix.

# santinela date 4 June 2021 13:03 +47

Doamna, tot respectul si mergeti mai departe fara a baga in seama un "ciumpalac" Slugarete,de fapt un NIMENI !

# Narcis date 4 June 2021 14:22 +44

Seful CSM mai are cateva luni si dispare. Insa CSM tot CSM ramane. Indiferent cine vine la conducere, nu se schimba nimic. Obedienta si aservirea si-au facut un cuib aici. Magistratii curajosi, onești, care isi apără profesia sunt hărțuiți de niste nulități obraznice - care in afară de faptul ca servesc Sistemul mafiot de ingenuncere a institutiilor statului, nu au nimic altceva. După ce Sistemul se va sătura de ei, vor fi nimic.

# ?????? date 5 June 2021 02:22 -5

@ Nasol,? Cum să îi dai drept de practică pentru judecător, ? Procuror sdau avocat mai mergea, încerca să convingă instanța, ?

# ?????? date 5 June 2021 02:32 -22

& Acuză și se apără, ?

# ?????? date 5 June 2021 02:43 -25

& O judecătoare care exprimă public o opinie defavorabilă despre funcționarea instituțiilor din sistemul de justiție, ar fi unul dintre aspecte,?

# fost judecator date 5 June 2021 12:17 +57

Acest CSM este un organism de toata jena, cu magistrati care nu reprezinta interesele Justitiei si ale magistraturii, ci a devenit factor de distrugerea carierelor, cum nu se intampla in nici o profesie.Din 2013 au discutat introducerea principiului radierii sanctiunilor disciplinare dupa trecerea anumitor termene, inclusiv a excluderii din magistratura, dar nu au finalizat nimic.Iar pentru acesta sufera foarte multi, in timp ce condamnatii cu suspendare fac avocatura. De asemenea, volumul mare de dosare, nu este reglementat in standarde si criterii de evaluare.Dar sanctioneaza magistratii pe banda. Nu este nevoie numai de sanctiuni, trebuie reglementate standarde ale activitatii. Doamna judecator prezinta derapajele sistemului, iar CSM ar trebui sa-i multumeasca nu sa sesizeze Inspectia Judiciara. Aceasta arata ca ei desfasoara o activitate defectuoasa in CSM.Se inpune reformarea Inspectiei Judiciare, care sa fie un organism autonom si independent, intrucat CSM este jurisdictional.

# mitica date 5 June 2021 16:32 +28

Bobita nu are voie sa faca puscarie?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.04.2024 – Procurorul care a invins DNA se vrea primar (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva