20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

COLCAIE CORUPTIA IN DNA – Administratorul RCS RDS Ioan Bendei a fost inregistrat in timp ce rezolva cu niste telefoane pe ofiterul judiciar din DNA, Teodosia Iordachita. Bendei aranjeaza livrarea telefoanelor chiar din biroul ofiterului DNA: “Teo Iordachita sunt, de la DNA!... S-a rezolvat la Craiova... Poate sa mi-l aduca aici”. Culmea, Iordachita a facut acte in dosarul fabricat impotriva Antenei 3 dupa plangerea lui Bendei. Este un caz clar de primire de foloase necuvenite (Inregistrarile)

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 May 2017 15:05
Vizualizari: 37818

Dosarul fabricat de DNA impotriva Antena 3, in urma plangerii de santaj formulate de administratorul RCS RDS Ioan Bendei (foto stanga), si prin care s-a incercat inchiderea televiziunii, a fost aruncat in aer. Jurnalistul Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara 17 mai 2017, o inregistrare bomba care dezvaluie o relatie neprincipiala intre Ioan Bendei si ofiterul de politie judiciara din DNA, comisarul sef Teodosia Elena Iordachita, care, culmea, facea acte chiar in dosarul declansat impotriva Antenei 3 dupa plangerea administratorului RCS RDS. Este un caz incredibil, care ar trebui sa duca de urgenta la declansarea unui dosar penal impotriva ofiterului de politie judiciara din DNA, pentru primire de foloase necuvenite. Mai important este insa ca inregistrarile arunca in aer orice fel de credibilitate a anchetei DNA efectuate in dosarul prin care s-a incercat suprimarea Antenei 3, caci nicaieri in lume un procuror sau ofiter de politie nu pot avea legaturi cu denuntatorul, precum cele pe care le veti vedea mai jos.


Astfel, Mihai Gadea a difuzat in emisiunea Sinteza Zilei o inregistrare in care Ioan Bendei aranjeaza livrarea unor telefoane pentru ofiterul de politie judiciara din DNA, Teodosia Iordachita, si pentru familia acesteia. Discutia, purtata in aprilie 2013, are loc intre Ioan Bendei si secretara sa, administratorul RCS RDS transmitandu-i acesteia adresele unde trebuie livrate telefoanele si alte indicatii. Mai mult, discutia se desfasoara chiar in biroul ofiterului de politie judiciara din DNA, dovada fiind ca la un moment dat Ioan Bendei i-o da la telefon secretarei sale chiar pe Teodosia Iordachita.

Ulterior, dupa discutia din sediul DNA, Ioan Bendei este sunat de ofiterul de politie judiciara, Teodosia Iordachita spunandu-i ca problema s-a rezolvat in parte. Iordachita ii transmite lui Ioan Bendei ca telefonul ei ii poate fi adus chiar in sediul DNA.

Extrem de important este ca ofiterul de politie judiciara din DNA Teodosia Iordachita a facut acte chiar in dosarul deschis impotriva Antena 3 dupa plangerea lui Ioan Bendei. Iordachita este cea care a transcris interceptari din dosar (vezi facsimil), insa nu complet sau exact, dupa cum sustine Antena 3. Spre exemplu, Teodosia Iordachita ar fi omis mai multe pasaje relevante din inregistrarea facuta in 16 mai 2013 cu discutia dintre Ioan Bendei si Sorin Alexandresu, directorul general al Antena Group.

Iata stenogram inregistrarii discutiei dintre Ioan Bendei si secretara sa, in care intervine si ofiterul de politie judiciara DNA Teodosia Iordachita:

Ioan Bendei: Iti dau asa: o adresa din Bucuresti, dar asta o rezolv eu, vorbesti cu Florin Spataru sa-ti aduca un telefon, un fix, un mobil, la tine acolo la secretariat, intr-o punga, si doi, iti dictez o adresa de la Craiova, il suni pe Croitoru din partea mea, si trebuie sa schimbe urgent un telefon din asta fix, sa puna unul din asta portabil.

Secretara: Am inteles.

Ioan Bendei: Care se plimba cu el prin casa. Daca nu...

Secretara: Da, da, da. Sa il inlocuiasca pe cel fix cu unul portabil.

Ioan Bendei: Daca nu are... Daca nu are, vorbesti tot cu Florinel Spataru si i-l trimitem la Craiova pentru adresa asta pe care ti-o spun eu.

Secretara: Da.

Ioan Bendei: Iordachita Ioan, telefon 035 (...)“

Ioan Bendei: Deci aici trebuie telefon din ala care sa te plimbi prin casa, cica n-a mers niciodata. Si iti mai dau inca unul, tot pentru Craiova.

Secretara: Da.

Ioan Bendei: Hai ca iti dau pe doamna sa iti dicteze.

Secretara: Sigur.

Ioan Bendei: Ii dai lui Croitoru sa rezolve problema astazi.

Secretara: Am inteles, domnu' Bendei.

Ioan Bendei: Si iti dau si numarul de...aici poate sa sune la numarul asta 035(...). Asta-i o adresa. Si-ti mai dau o domnisoara sa-ti dea alta adresa.

Teodosia Iordachita: Alo, buna dimineata.

Secretara: Buna dimineata, va ascult.

Teodosia Iordachita: Cartier Craiovita Noua.

Secretara: Cum se numeste?

Teodosia Iordachita: Iordachita Constantin.

Secretara: Am inteles.

Teodosia Iordachita: Multumim foarte mult.

Secretara: Pentru putin, buna ziua! Cum am telefonul de la Florin va sun, domnu' Bendei!”

Iata stenograma inregistrarii discutiei dintre Ioan Bendei si ofiterul de politie judiciara din DNA Teodosia Iordachita:

Ioan Bendei: Da.

Teodosia Iordachita: Buna dimineata, domnu' Bendei! Teo Iordachita sunt, de la DNA!

Ioan Bendei: Sarut mainile!

Teodosia Iordachita: Voiam sa va spun ca s-a rezolvat la Craiova.

Ioan Bendei: Da, dar la dumneavoastra, v-a cautat aseara acasa si nu v-a gasit. Eu il am aici, la mine. Unde sa va... Sa va sune dupa masa, sa vi-l aduca, nu?

Teodosia Iordachita: Daca... Oricand aici, daca poate sa mi-l aduca aici... Oricand...

Ioan Bendei: Nu stiu pe cine... Daca nu, saptamana viitoare, marti probabil...

Teodosia Iordachita: Da?

Ioan Bendei: Vin eu si vi-l aduc, daca... Si la Craiova, pe o persoana n-a gasit-o, ca e plecata, una a rezolvat-o.

Teodosia Iordachita: Da, o sa-i dea astazi lu' frate-meu celalalt telefon, pentru mama si tata. Si se duc astazi baietii sa ii dea, dupa-amiaza. Ca ei sunt la tara, parintii mei...

Ioan Bendei: Da. Sa mai sun eu? Nu, stiu ei ce au de facut, nu?

Teodosia Iordachita: Da, da, stiu, stiu... Nicio problema! Bine, domnul Bendei! Multumesc frumos!

Ioan Bendei: Bine, atunci vi-l aduc eu marti. Marti vi-l aduc.

Teodosia Iordachita: Sigur. Multumesc frumos!

Ioan Bendei: Numai bine! Sarut mana!

Ajutor de Ziua DGA

Si nu este doar atat. Tot din sediul DNA, Ioan Bendei aranja lucrurile si pentru Directia Generala Anticoruptie. Astfel, in aprilie 2013, Ioan Bendei a fost sunat de Jenica Arion (foto 2) seful DGA, care ii transmite ca a primit contractul de prestari servicii dintre DGA si RCS RDS, pe care il va semna. Dupa aceasta introducere, Jenica Arion il informeaza pe Bendei ca in 30 mai va fi ziua DGA, amintindu-i ca “anul trecut, ne-ati sprijinit, asa...”. Raspunsul a fost unul pozitiv pentru Jenica Arion, administratorul RCS RDS precizand ca “incercam si anul asta”.

Iata stenograma inregistrarii dintre Ioan Bendei si Jenica Arion de la DGA:

Ioan Bendei: Alo!

Jenica Arion: Sa ne traiti!

Ioan Bendei: Sa ne traiti si dumneavoastra!

Jenica Arion: Puteti sa vorbiti? Arion ma numesc.

Ioan Bendei: Da, domnu' Arion! Da, cum sa nu.

Jenica Arion: Uitati, am in fata contractul de presatari servicii intre unitatea noastra, Directia Generala Anticoruptie si RDS RCS...RCS RDS...

Ioan Bendei: Da!

Jenica Arion: Si...il semnez! L-a semnat de la dumneavoastra...doamna Mihaela Neacsu...

Ioan Bendei: Da, da, da, cum sa nu.

Jenica Arion: E de la dumneavoastra, nu?

Ioan Bendei: De la mine, de la mine este Mihaela Neacsu, cum sa nu...

Jenica Arion: Da! Voiam sa pun si eu o intrebare.

Ioan Bendei: Da.

Jenica Arion: Stiti ca anul trecut, la ziua DGA-ului...

Ioan Bendei: Da...

Jenica Arion: Cu ocazia zilei DGA-ului, pe 30 mai...

Ioan Bendei: Da...

Jenica Arion: Ne-ati sprijinit, asa...

Ioan Bendei: Incercam si anul asta! Da, incercam si anul asta, sa vedem...

Jenica Arion: Da? Facem o scrisoare, ceva?

Ioan Bendei: Da, da, da, va rog.

Jenica Arion: Catre dumneavoastra, da?

Ioan Bendei: Da, da, da.

Jenica Arion: Noi va multumim! Va multumim! In rest sunteti sanatos, voinic?

Ioan Bendei: Toate, toate bune, toate bune!

Jenica Arion: Ma bucur pentru dumneavoastra! Ma bucur!

Ioan Bendei: Sa traiti!

Jenica Arion: Sa traiti! Sa traiti! Cu respect!

UPDATE - DNA a anuntat. la solicitarea Antena 3, ca Teodosia Iordachita, ofiterul de politie judiciara din DNA, a fost eliberata din functie la cerere.

Comentarii

# Lulu date 18 May 2017 13:22 +14

Era de asteptat ... ce ei nu sunt oameni si mai ales romani :cry: ... cel mai grav este ca au aruncat primii cu piatra ! ... sub deviza hotul striga hotii ... cam asa e toata tara noastra din pacate!

# Fanica date 18 May 2017 13:35 +4

Băsescu recunoaște ca DESECRETIZAREA arhivei SIPA ar "distruge tot ce s-a construit în acești ani în justitie". CONCLUZIA: TOATĂ justiția din România este ILEGALA făcută de către niște impostori mafioți și corupti. Cu atât mai mult ar trebui urgentarea desecretizarii.  Și bineînțeles trași la răspundere toți acești impostori  sa plătească cu libertatea.

# In țara unde s-a născut justiția oarba şi adevărul surdo-mut date 18 May 2017 13:44 +5

De frica? -Nu mi-e fricä, dar mä tem -Ca totul pare un blestem/  Cä-n țara asta unicat, chiar de esti drept - Tot judecat/ O țara plina doar de genii -Dar īnecata de ,,mizerii''/ Dreptatea este practic interzisa -Iar libertatea e prescrisa/ Poporul jumatate e penal, -Traieşte numai īn scandal/ Cealalta jumätate işi asteapta randul, -La puşcärie stă cu gândul/ Mesajul clar!, -e din sistem! -Cä sunteți toti doar niște proşti !/ Chiar şi speranța moare de blestem! -Ce ireal? -Nimic nu recunosti !...? DECÂT BLESTEMUL PROSTIEI...!

# Andrei Muresan date 18 May 2017 14:34 +4

RCS/RDS este operatorul de cablu, cel maijosnic din lume. Acum cativa ani au scos, fara sa anunte, postul de televiziune, unde eram propietar 100%, cu toate ca eram presedintele UNTELPRO (Uniumea televiziunilor private din Romania), agreeat international si respectat de ambasadele UK si USA. Am telefonat celor de la RCS/RDS si am vorbit cu individul de mai sus; individ cu mult tupeu si vocabular de golan.Acum, sper sa ajunga in puscarie, poate viata de acolo il va educa catusi de putin.

# visu date 18 May 2017 18:41 +1

incadrarea e dare si luare sadea nu ..necuvenite!

# Legiuitorul date 18 May 2017 19:32 +1

Cazul e compromis si pt faptul ca procurorul de caz are abonament de net la RCS RDS

# ADEVARUL date 18 May 2017 21:14 -3

AICI SE FACE DIN ȚÂNȚAR ARMĂSAR, INSTALAREA UNUI POST TELEFONIC FIIND O RELAȚIE COMERCIALĂ, CÂT DESPRE CELELALTE FAVORURI SUBÎNȚELESE DIN RESPECTIVUL DIALOG, REIESE CĂ -LA FEL CA ÎN CAZUL JUDECATOAREI(VB. VINE JUDECĂTOARE) CAMELI B., OAMENII ACESTIA SE VÂND MAI IEFTIN DECÂT CURVELE DE PE CENTURĂ, AȘTIA DE LA RDS PAR A SE OCUPA DE ALUNELE DE LA O RECEPTIE, SIGUR CĂ ”VINOVATUL” SI-A DAT DEMISIA, ACUM CU LULUTA IN FRUNTE AU TOATE SCUZELE SĂ FACĂ PROSTII ȘI BIZARERII: MAGISTRATUL NEAVÂND PRIETENI ȘI NICI PRIETENII, ÎN ACCEPȚIUNEA CONTEMPORANĂ A TERMENULUI,AȘADAR ESTE SUSPICIUNE DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ, FOLOASELE NECUVENITE S-AR PROBA ÎN SITUAȚIA ÎN CARE POSTUL TELEFONIC AR FI OFERIT ÎN CONDIȚII DE GRATUITATE. A DEMISIONAT-ESTE UN EXEMPLU BUN PENTRU D-NA COVESI...CARE NE SPUNE,FARDATA CA O ACTRIȚĂ DE FILME PORNO, CĂ NU DORESTE SĂ-ȘI ABANDONEZE BUTOANELE, LA CARE AU PUS-O SEFII EI AMERICANI.OK.DOAR CĂ INTRUCHIPEZI DIN CE IN CE MAI BINE VARIANTA FEMENINĂ A LUI ANTONESCU(NU ESTE VB. DE CRIN) :-|

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva