21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MANA CARE TE-A HRANIT NU SE MUSCA – Iata harta publicatiilor #rezist care au atacat concertat Lumea Justitiei cu un document fabricat de DNA sub acuzatia ridicola a judecatorului CAB Ciprian Ghita ca am fi constituit grup de crima organizata cu Google. Totul a plecat de la Ionut Muresan de la ziare.com, care a fost redactor la Luju si incasa vreo 3.000 lei pe luna. Acum ne numeste “jurnalistii Mafiei”!

Scris de: L.J. | pdf | print

24 January 2023 16:23
Vizualizari: 9015

Am inceput sa deslusim itele atacului media venit dinspre publicatiile #rezist in ziua de 23 ianuarie 2023, cand Lumea Justitiei a fost improscata cu noroi cu titulatura “Jurnalistii Mafiei” si s-a publicat ca “dovada” un document fabricat de DNA, de procurorul sef Sectia a II-a DNA Paul Dumitriu, fost consilier al Monicai Macovei si adversar cu state vechi al Luju. Amintim ca in respectivul document dat pe coltul mesei la solicitarea judecatorului Ciprian Alexandru Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti s-a incropit o formulare smechereasca din care sa rezulte ca mai multi jurnalisti de la Lumea Justitiei, o serie de avocati pe care nu ii cunoastem si firme, printre care Google SUA, Google Irlanda si Google Bucuresti, acompaniati de judecatoarea Viorica Costiniu, presedinta de onoare a AMR, am fi constituit un grup de crima organizata, am fi comis abuz in serviciu (culmea, nicio persoana din plangere nu are calitatea de functionar public), fals si favorizarea faptuitorului prin simpla publicare a doua articole care faceau o critica la o hotarare judecatoreasca a lui Ciprian Ghita de condamnare a fostului sef ANAF Serban Pop. Adica judecatorul investit cu solutionarea dosarelor DNA, care a devenit celebru prin declaratia publica “Eu am incredere in dreptatea DNA” (click aici pentru a citi).


 

Linsajul mediatic a pornit la ora 3.00 dimineata, cu un articol postat pe site-ul ziare.com, sub semnatura lui Ionut Muresan, cu titlul “Jurnalistii Mafiei...”. Poate nu am fi avut nimic de comentat daca Ionut Muresan de la ziare.com s-ar fi limitat la a prezenta documentul DNA, adica la prezentarea faptelor. Dar sa ne numeasca “Jurnalistii Mafiei” tocmai el care a fost angajat la Lumea Justitiei, fara ca macar sa ne fi dat un telefon sa ne ceara un punct de vedere cum l-ar fi obligat colegialitatea si deontologia profesionala ni se pare un lucru impardonabil.

Sa stai la 3.00, sa arunci cu etichetari in fostii colegi, asta inseamna sa fii probabil un jurnalist #rezist. Adica deontolog, cum le place lor sa li se spuna.

Pe vremea cand era angajat la Lumea Justitiei scria la noi articole cu simt de raspundere, cu titluri pe bune, gen “Kovesi trebuie sa plateasca” (click aici pentru a citi). Castiga in 2012 circa 3.000 de lei pe luna in mana, adica o leafa foarte buna. Din pacate pentru el, in acelasi an, s-a cerut singur sa plece declarandu-ne ca nu poate face fata la o asemenea publicatie, contractul fiind incetat prin acordul partilor, cu plata tuturor banilor cuveniti.


Google a fost scos din grupul organizat cu schepsis, pentru ca articolul sa para credibil


Nu stim sa fi avut vreodata vreo divergenta cu Ionut Muresan, dimpotriva toti cei de la Lumea Justitiei l-au tratat prieteneste. De aceea nu putem intelege de unde pana unde ne-a numit el “Jurnalistii Mafiei”, dupa cum nu putem intelege de ce din articolul lui din ziare.com, din 23 ianuarie 2023, a omis in enumerarea grupului organizat sa mentioneze si cele trei firme Google (vezi facsimil 1), omisiune care in opinia noastra nu poate avea alta explicatie decat aceea ca daca mentiona ca exista si Google in grupul organizat “marea dezvaluire” cu grupul organizat si coruptia nu mai avea nicio credibilitate, caci nimeni n-ar putea crede ca noi si cu Google am putea forma un grup organizat.Va asiguram ca nu de la Lumea Justitiei a invatat Ionut Muresan sa isi faca colegii “mafioti”, sa faca omisiuni extrem de importante in articole si sa transforme o aiuritoare plangere penala a judecatorului Ciprian Ghita intr-un verdict de vinovatia de tip “Jurnalistii Mafiei”. Caci despre asta e vorba de fapt, doar despre o plangere penala, nicidecum vreo urmarire penala in personam impotriva jurnalistilor de la Luju, ci doar o urmarire penala in rem (cu privire la fapta) care se declanseaza automat cand cineva depune o plangere penala care indeplineste conditiile de forma. Si nu de la noi a invatat sa nu ii sune pe cei despre care scrie pentru a le lua o pozitie inainte de a-i acuza in piata publica. Daca ne-ar fi sunat, ar fi putut afla ca nimeni de la Luju nu a fost vreodata citat la DNA si nici nu i s-a comunicat vreun act dintr-un dosar care sa ne vizeze, si am fi putut sa il lamurim ca nu suntem “Jurnalistii Mafiei”, ci doar victime a unui joc pe axa Ciprian Ghita-Paul Dumitriu (fost consilier al Monicai Macovei).


LUMEA JUSTITIEI VA CHEMA IN JUDECATA PUBLICATIA ZIARE.COM SI PE AUTORUL ARTICOLULUI PENTRU DEFAIMARE.


Publicam in continuare dovada faptului ca Ionut Muresan a fost angajat la Lumea Justitiei in anul 2012 (vezi facsimil 2 si 3), precum si captura cu articolul din ziare.com in care ne-a numit la ora 3.00 “Jurnalistii Mafiei”. Asta facea el noaptea, intr-o zi nelucratoare, cand toata lumea doarme, publicand in facsimil adresa fabricata de DNA pe care o avea intr-o copie color dupa original, deci primita direct de la sursa:


 


Operatiunea de noapte


Din nefericire pentru noi, “opera” ziare.com a fost preluata in cascada de aproape toate publicatiile #rezist, cu pluta cu tot, adica inclusiv cu cenzura firmelor Google din grupul infractional si in unele cazuri cu titulatura mizera “Jurnalistii Mafiei”. A fost o operatiune de noapte, ca si cand cineva a comandat ca la primele ore ale diminetii Lumea Justitiei sa fie desfiintata ca imagine, fara ca vreuna dintre publicatiile care au preluat articolul din ziare.com sa ne fi contactat pentru a ne cere pozitia. Asta este presa #rezist din zilele noastre!


Iata desfasuratorul pe ore a articolelor prin care s-a urmarit prezentarea noastra ca un grup infractional organizat cu documentul servit de DNA judelui Ghita:

 

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 03.00, Ziare.com: "Jurnalistii Mafiei: Site-ul Lumea Justitiei si oamenii lui Razvan Savaliuc, anchetati la DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 06.19, Comisarul.ro: "Site-ul Lumea Justitiei si oamenii lui Razvan Savaliuc, anchetati la DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 

 

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 08.53, Ziaristii.com: "Trompetele penalilor. Razvan Savaliuc si oamenii sai sunt anchetati de DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"


Luni, 23 ianuarie 2023, Preshub.ro (Powered by Freedom House), ora publicarii articolului nu este indicata: "Ziare.com: Site-ul Lumea Justitiei, in ancheta la DNA pentru grup infractional organizat"

 

 

Luni, 23 ianuarie 2023, Bugetul.ro, ora publicarii articolului nu este indicata: "DNA intra in 'Jurnalistii Mafiei'! Razvan Savaliuc si colegii sai, anchetati de procurori pentru constituire de grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 

Luni, 23 ianuarie 2023, epochtimes-romania.com, ora publicarii articolului nu este indicata: "Site-ul Lumea Justitiei si oamenii lui Savaliuc, anchetati la DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 

Luni, 23 ianuarie 2023, acum-tv.ro, ora publicarii articolului nu este indicata: "Site-ul Lumea Justitiei si oamenii lui Razvan Savaliuc, anchetati la DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 


 

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 13.00, ziarelive.ro: "DNA intra in 'Jurnalistii Mafiei'! Razvan Savaliuc si colegii sai, anchetati de procurori pentru constituire de grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 13.00, newsbuzau.ro: "DNA intra in 'Jurnalistii Mafiei'! Razvan Savaliuc si colegii sai, anchetati de procurori pentru constituire de grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 


 

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 03.00, newsnow.ro: "Jurnalistii Mafiei: Site-ul Lumea Justitiei si oamenii lui Razvan Savaliuc, anchetati la DNA pentru grup infractional organizat si favorizarea infractorului"

 


Comentarii

# M date 24 January 2023 16:35 -6

Faceti plangere la instantele internationale. Felicitari George Tarata si dl. Savaliuc. Mergeti inainte

# Ticu Isari date 24 January 2023 16:57 -8

Frați de cruce, Zelinschi și Iohannis. Acești naziști și securiștii lor, ucid fără mila și regrete romani, biserica ortodoxa și presa liberă. Am visat asta noapte, ca cei doi erau cu spatele la un zid, cu mâinile legate și ochii acoperiți, In fata lor era un pluton de jurnaliști, care aruncau, in ei, cu pene de scris și cărți de istorie. Urletele celor doi criminali, m-au trezit.

# dulapul pelticiunii, scutelnitei si pierzaniei nationale date 24 January 2023 16:59 -8

Si ma rog, de la neosecureala la ce v-ati fi asteptat! Sa va premieze! Au ajuns rau de tot! Pentru timpurili noastre! Acum daca justetea romana a avut parte de o obscuritate in fruncea ei care behaia sus si tare ca e partenera DNA, acum are si un prozelit in acest individ care a trecut in stadiul urmator : el are incredere in dreptatea DNA! Pai atunci care mai e rolul sau! Dupa aceasta afirmatie la care se inchina individul intr-o tara normalaa ar fi exclus din magistrala! La fel si cu cealalta persoana! Partea proasta pentru pasalacul asta e ca populimea nu isi da seama ca din ce in ce mai mult neosecureala a pus stapanire! Si are cam multi discipoli dispusi sa-si sacrifice orice....z aista i o opinie

# DODI date 24 January 2023 18:19 -8

Este necasr să menționez două vorbe arhicunocute de altfel: ”pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești” și a doua zicere: ”nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Asta se întâmplă atunci când ți-e milă de proști, de cei fără coloană vertebrală și când îți transferi bunul tău simț asupra unor lighioane. Nu merită să mânjim hârtia cu numele acestor indivizi care, pentru 30 de arginți, sunt în stare să arunce cu invective și să-și toarne la Noua Securitate și la PORCuratură părinții și rudele apropiate.

# lege-faradelege date 24 January 2023 20:48 -11

Ne-am întors la epoca gestapovistă, stalinistă, comunistă în care libertatea de exprimare este aruncată la gunoi astfel se va ajunge la ce spuneau înțelepții lumii, să nu gândești, dacă gîndești să nu vorbeștei, dacă vorbești să nu scrii, dacă scrii să nu semnezi, dacă semnezi să nu te miri. Mizeria umană a ajuns la cote apocaliptice, pentru o brumă de bani, mulți dintre noi sunt fără scrupule își vând, nu numai prietenii, rudele dar dacă s-ar putea să obțină cîtevea firfirici și sufletul.Dar nu mor caii când vor câinii, pitbulii angajați.DOAMNE AJUTĂ.

# LoL. Presa libera face trafic de vizualizari si pe negativ. date 25 January 2023 05:18 -3

Cand promovezi presa libera indiferent de motive sa nu te miri ca in loc de 5 vizualizari ating pragul in care orice procuror onest si cinstit sau stiutor de carte si de stiinte juridice poate trage un judecator de mana si za spuna: uitati s-a tulburat opinia publica in miezul crezului crestin fata de un GIO salbatic care scrie articole fara toate aprobarile. Si judele ca sta si va zice: decat eu mai bine ei, deci: se impune o arestare preventiva ca e acuzatii grave. Apoi vedem. LoL. Mult noroc in lumea justitiei.

# santinela date 25 January 2023 08:08 -4

De aceeasi speta este si "judecatorul" iar corolarul il reprezinta parchetarii DNA.Astia,parchetarii, sint pe cele mai inalte culmi ale degradarii profesionale,sau tradus-adica de rasul curcilor !

# Joni date 25 January 2023 09:55 +1

Ghiță va arata cum e sa abuzezi noțiunile, Luju, cu o doza de exagerare și nebunie

# sever date 26 January 2023 06:21 0

asa cum remarcati dupa dislike-uri , viermii rezist s-au strecurat si pe pagina asta . Vezi , Doamne , opinia publica e de partea lor .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva