24 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O SIMPLA FORMALITATE – Judecatoarea Denisa Stanisor si procuroarea Emilia Ion au fost validate ca sefe ale CSM pe anul 2024. Stanisor va ocupa functia de presedinte CSM, iar Ion pe cea de vicepresedinte. Cele doua isi vor incepe mandatele in 7 ianuarie 2024 (Video si Proiectele)

Scris de: G.T. | pdf | print

5 December 2023 12:15
Vizualizari: 2311

Nu a existat nicio surpriza in cazul alegerii viitorilor sefi ai Consiliului Superior al Magistraturii. Judecatoarea Denisa Stanisor si procuroarea Emilia Ion au fost validate marti, 5 decembrie 2023, la conducerea CSM.


 

Cele doua au fost desemnate ca si candidati pentru functiile de presedinte si vicepresedinte de Sectiile din care fac parte – Sectia pentru judecatori, respectiv Sectia pentru procurori, fiind apoi validate de Plenul CSM (foto). Astfel, Denisa Stanisor va ocupa functia de presedinte al CSM, iar Emilia Ion pe cea de vicepresedinte. Acestea isi vor incepe mandatul in 7 ianuarie 2024.


Iata sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM in care Denisa Stanisor si-a sustinut proiectul pentru functia de presedinte CSM:

 Iata sedinta Sectiei pentru procurori a CSM in care Emilia Ion si-a sustinut proiectul pentru functia de vicepresedinte CSM:

 Prezentam comunicatul CSM si proiectele viitoarelor sefe ale Consiliului:


Astazi, 5 decembrie 2023, in cadrul sedintei de Plen a Consiliului Superior al Magistraturii a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului doamna judecator Denisa-Angelica STANISOR, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Totodata, in cadrul aceleiasi sedinte, a fost aleasa in functia de vicepresedinte al Consiliului doamna procuror Emilia ION, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Mandatul presedintelui, cat al si vicepresedintelui Consiliului Superior al Magistraturii este de 1 an, iar exercitarea acestuia de catre noua conducere a Consiliului va incepe de la data de 7 ianuarie 2024”.


* Cititi aici proiectul pentru functia de presedinte al CSM al judecatoarei Denisa Stanisor

* Cititi aici proiectul pentru functia de vicepresedinte al CSM al procuroarei Emilia Ion

Comentarii

# FOST JUDECATOR date 9 December 2023 13:21 0

Daca a ajuns DS sef la CSM vai si amar de Justitia asta cu aroganta asta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.02.2024 – Vreti sa aflati domicilii si CNP-uri? Gasiti la ICCJ (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva