1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARI DIN MAGISTRATURA – CSM a aprobat eliberarea din functie prin pensionare a altor 8 judecatori: trei de la curti de apel, cinci de la tribunale. Trei procurori au parasit sistemul. Iata cine sunt cei mai noi magistrati iesiti la pensie (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

2 April 2021 13:16
Vizualizari: 9564

11 magistrati au iesit la pensie in aceasta saptamana. Consiliul Superior al Magistraturii, condus de judecatorul Bogdan Mateescu (foto stanga) si procurorul Florin Deac (foto dreapta), a aprobat iesirea la pensie a sapte judecatori si trei procurori.


 

Concret, in sedinta din 1 aprilie 2021, Sectia pentru judecatori a CSM a dispus inaintarea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerilor de eliberare din functie a trei judecatori de la curti de apel si cinci judecatori de tribunale. Iata deciziile Sectiei pentru judecatori a CSM:


1. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.05.2021, a domnului CORAS LEONTIN, judecator la Curtea de Apel Alba Iulia.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.04.2021, a doamnei TARTLER ELENA MARIA, judecator la Curtea de Apel Brasov.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.05.2021, a domnului PUP CRISTIAN, judecator la Curtea de Apel Timisoara.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.04.2021, a doamnei ANTOHI GRETA, judecator la Tribunalul Bacau.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator STOIAN SEVASTITA, presedinte al Sectiei civile a Tribunalului Calarasi.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COCIOIU CRISTINA, judecator la Tribunalul Bacau.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 16.04.2021, a doamnei MARCU TATIANA, judecator la Tribunalul Sibiu.

8. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 04.05.2021, a domnului judecator MITRA DANUT, delegat in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Valcea.


Cu o zi inainte, in 31 martie 2021, Sectia pentru procurori a CSM aprobase la randul ei o serie de plecari din sistem. Este vorba despre trei procurori. Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


“1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei IANCU LAURA - GABRIELA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 10.04.2021, a domnului CIOROBEA AUREL MIHAIL, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Medgidia, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 05.04.2021, a doamnei TITU ADRIANA - MEDA, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj. (unanimitate)”

Comentarii

# Saracele butoane. #notlikethis date 3 April 2021 09:27 -1

Jumatate vor da, din pensia speciala, pe serile de Swing Club unde se stie te duci pentru ca vrei sa inveti sa dansezi miscand din bazin cu puncte de sprijin in genunchi si podul palmei (cei care vor direct sex se duc la alea latino : barum, sasal, gotan, etc. Cealalta jumatate, din pensia speciala, se va duce in absenta plicului calauzitor pe etichete cu valori mai mari sau egale cu 44 grade (din reflexul nevoii calauzitorului grad). Pacat de ei. Mai puteau fi folositi cativa ani buni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva