16 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REFORMA LUI ARSENE PENTRU SPITALUL DIN PIATRA NEAMT – Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, ia masuri pentru evitarea unor noi tragedii: „Voi strange propuneri de la partidele din CJ Neamt pentru a desemna un manager interimar care sa asigure functionarea spitalului, pana cand va prelua conducerea noul manager, prin concurs. Toate propunerile vor fi prezentate Comitetului Director al spitalului si sefilor de sectie pentru a alege cea mai potrivita persoana pana la ocuparea functiei prin concurs”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 noiembrie 2020 15:09
Vizualizari: 3040

Tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt nu trebuie cu niciun chip sa se repete. De aceea, Ionel Arsene (foto), presedintele Consiliului Judetean Neamt, a propus o reforma in ceea ce priveste conducerea unitatii sanitare.Mai exact, Arsene a anuntat luni, 16 noiembrie 2020, ca va consulta toate partidele din CJ Neamt, astfel incat sa existe un consens asupra persoanei care va ocupa interimar postul de manager al spitalului, pana cand noul director va fi numit prin concurs. Toate propunerile le vor fi prezentate sefilor din spital, a adaugat Ionel Arsene.


Iata postarea de pe Facebook a lui Ionel Arsene:


In data de 21 octombrie, Consiliul de Administratie al SJU Piatra Neamt hotara organizarea concursului pentru ocuparea functiei de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, ce va avea loc in data de 21 Decembrie.

Tragedia incomensurabila inregistrata acum doua zile la spitalul din Piatra Neamt, urmata de demisia directorului interimar, ma obliga, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, sa iau o decizie in privinta managementului acestei unitati medicale.

Unitatea spitaliceasca trebuie sa functioneze si sa asigure serviciile medicale necesare populatiei.

De aceea, maine voi consulta reprezentantii partidelor politice ce alcatuiesc forul legislativ nemtean si voi strange propuneri de la acestia pentru a desemna un manager interimar care sa asigure functionarea spitalului, pana cand noul manager ce va ocupa functia prin concurs va prelua conducerea.

Toate propunerile vor fi prezentate Comitetului Director al Spitalului Judetean si sefilor de sectie pentru a alege cea mai potrivita persoana care sa preia conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, pana la ocuparea functiei prin concurs.

Lansez invitatia catre toate formatiunile care au reprezentanti in noua structura a forului legislativ nemtean, sa inainteze cate o nominalizare pentru functia de manager al SJU.

Nu am cuvinte sa imi exprim regretul fata de tragedia fara limite de la Spitalul Judetean. Sper ca dupa ziua de maine sa reusim sa gasim solutii si o nenorocire cum a fost cea de acum 2 seri sa nu se mai repete niciodata, nicaieri!

Regrete eterne pentru nemtenii care au sfarsit atat de tragic! Sunt cu sufletul alaturi de familiile greu incercate”.

Comentarii

# DODI date 17 noiembrie 2020 16:18 0

Vrea să dreagă busuiocul numai ca nu cumva cineva să îi ceară demisia. Pe de altă parte, după cum liberalii deja ne-au obișnuit, de la vorbă la faptă este o distanță de ani-lumină pe care ei rareori o ating. Așa că se va trece de la un fost șef de MORGĂ la un șef de ORGĂ. Pare-se că morga liberalilor nu dă bine la români. Are în ea prea multă ură, prea mult tupeu, prea multă nesimțire și prea puțină dorință de bine pentru popor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.04.2021 – La ICCJ se coace riposta impotriva avocatilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva