15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Avocatul Cristian Stoicescu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Stoicescu este in continuare arestat si va fi expertizat medico-legal pentru a se stabili daca are sau nu discernamant!

Scris de: L.J. | pdf | print

27 January 2012 16:34
Vizualizari: 7571

 

Avocatul Cristian Stoicescu (foto) acuzat de DNA de comiterea infractiunii de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut 20.000 de euro pentru a interveni pe langa un judecator de la Tribunalul Bucuresti, ca sa obtina punerea in libertate a doi inculpati, a fost trimis vineri in judecata, in stare de arest preventiv. Cele doua persoane care l-au denuntat pe Stoicescu sunt, la randul lor, in continuare in arest preventiv. Dosarul lui Stoicescu a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti, aceasta fiind instanta competenta sa solutioneze fondul cauzei.


Procurorii DNA il acuza pe Stoicescu de faptul ca, in schimbul a 20.000 de euro, a promis ca va interveni personal pe langa un judecator de la Tribunalul Bucuresti

Procurorii anticoruptie au sustinut, in rechizitoriu, ca la data de 23 decembrie 2011, inculpatul Stoicescu Cristian, in calitate de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, a pretins de la doi denuntatori suma de 20.000 de euro, in schimbul exercitarii influentei asupra unui judecator, astfel incat sa il determine sa emita o hotarare de punere in libertate a celor doi denuntatori, aflati in stare de arest preventiv, intr-o cauza aflata pe rolul Tribunalului Bucuresti. La data de 4 ianuarie 2012, inculpatul a primit de la cei doi denuntatori, prin intermediar, suma de 10.000 euro, ca prima transa din totalul pretins anterior, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante. Inculpatului Stoicescu Cristian i s-au adus la cunostinta acuzatiile”, iar Curtea de Apel Bucuresti a dispus arestarea preventiva a acestuia in 5 ianuarie 2012, incheierea CAB devenind definitiva dupa ce Inalta Curte i-a respins lui Stoicescu recursul declarat impotriva acesteia.

In timpul recursului, avocatii lui Stoicescu au sustinut ca acesta este extrem de bolnav, si ca, in urma unui accident de masina suferit in 1998, a ramas cu sechele importante, care i-au diminuat capacitatea de a percepe lucrurile in mod corect.

La cererea aparatorilor, Cristi Stoicescu va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili gradul sau de discernamant.

Comentarii

# CI date 27 January 2012 16:42 +5

Știm de la voi că sigur a fost expertizat. Dacă l-au trimis în judecată înseamnă că a venit deja rezultatul și e sănătos tun. Altfel spus, atunci când încerca să-i înșele pe escrocii ăia de l-au denunțat avea discernământ!

# mihaela date 27 January 2012 16:51 +3

A fost expertizat, are discernamant, ieri Curtea de Apel a admis cererea de liberare sub control judiciar. Urmeaza rec DNA. Le tinem pumnii lui si lui Alice care a fost extraordinara ieri! Am fost in sala!! :D

# Av Gabriela Raducan date 29 January 2012 18:48 -2

PROPUN SA DECLANSAM UN MARS DE SUSTINERE A LUI CRISTI CARE ESTE UN COLEG EXTRAORDINAR. SA FACEM O MOBILIZARE LA BAROU SI PRIN FACEBOOK. ESTE INADMISIBIL CE SE INTAMPLA SI CUM ISI BAT JOC PROCURORII SI JUDECATORII DE NOI.

# CI date 29 January 2012 18:54 +2

Cristi a făcut un pui de trafic de influență. Și-a făcut-o singur, nu judecătorii și procurorii! Poți să faci meeting? Și să susții ce?

# CI date 27 January 2012 17:00 +1

Mă bucur pentru Alice, nu pentru el, că i-a plăcut banul nemuncit! Dă-ne ceva detalii...Nu știu de ce nu ne-a zis Luju ceva!?

# SPITALUL 9 date 27 January 2012 23:21 +1

Da' voi de ce nu va duceti la o expertiza? Bolnavilor!

# mihaela date 27 January 2012 17:06 0

Pai, mare lucru nu s.a schimbat in dosar, din cate am inteles de la ea, aia au tinut.o tot pe denunturi, cum era de asteptat, expertiza e neechivoca, are discernamant, Cristi a dat o declaratie scurta pe cererea de control jud, doar ca recunoaste si regreta sincer, Alice a fost in stilul ei, cred ca il cunosc toti, pe procedura si aspecte personale, nu dramatic, dar emotionant. Completul era miscat, se simtea. Si familia lui a fost in sala, evident, fratele, sora, cumnatii, toti sunt avocati, plangeau. Sa.l ajute Dumnezeu sa iasa, ca e tare prabusit! Se uita la Alice ca un copil, are incredere in ea, se vede.

# lacrimi și iar lacrimi date 27 January 2012 17:23 -1

Păi dacă și Alice a pledat cum o faci pe aici tu,sunt convinsă că toată lumea a rămas ''impresionată''până la lacrimi!Ia mai lăsa-ți-mă cu impresionabilitățile!Toți șmecherii scapă că doar pușcăria e pentru nevinovați-asta-i moda :cry:

# justitabil date 27 January 2012 18:27 +6

Daca regreta fapta si o recunoaste o sa aiba aplicata o reducere a pedepsei, dar tot avocat-infractor ramane. :-*

# Rage Tare Vasile date 27 January 2012 22:19 +6

Indiscutabil, Reforma in justitie trebuie sa inceapa cu expertiza severa, nepartinitoare, a procurorilor si judecatorilor. Pentru procurorii de la DNA, care au intrat fara examen, doar cu interviu bucal, obligatoriu RMN integral, precum si expertiza parintilor si membrilor de familie, ca poate este ceva foarte ascuns, ereditar. Motivul : Raportul negativ-Justitie, din februarie, nu mai se poate continua asa, procurori de 6 ani cu calificative "foarte bine" si " exceptional" si Romania a intrat in faliment, furata si saracita de Crima Organizata protejata de eminentii procurori !! Toate tarile din vest s-au coalizat cu Olanda si Finlanda si ne-au pus la zid, doar dintr-un singur motiv Mafia din Justitie care se concentreaza in structura DNA.

# Ca bine zici! date 27 January 2012 23:27 +1

Subscriu! Numa ca, cine sa le faca?

# CI date 28 January 2012 13:10 0

Cum cine !? Excelența sa Bota, evident :eek:

# Av. Catalin Racaceanu date 29 January 2012 20:41 -1

:D :D :D Faci ce faci si te impiedici de Bota. Tare mai esti prost mai CI

# CI date 30 January 2012 18:02 0

;-) :lol:

# Alberto Kurtyan date 27 January 2012 23:46 +1

Apărarea prin invocarea lipsei de discernământ este o jignire adusă inteligenţei noastre şi a magistraţilor. Dacă va fi găsit ca suferind de tulburări psihice va fi exclus din profesia de avocat. Ridicolă apărare. Şi mai ridicoli colegii care îl susţin. Dacă ar fi debil mintal aş înţelege. Dar ce a făcut el nu este rezultatul debilitatăţii mintale ci este simplă lăcomie de bani. Iar colaborarea acestuia cu Casa de avocatură Zamfirescu Predoiu reprezintă o puternică lovitură dată reputaţiei acesteia.

# palitura napraznica date 28 January 2012 07:57 0

vezi sa nu se sinchiseasca ei, tata socru si ginerica, de loviturile de imagine. ce lovitura daca pa amaratul ala, il scoate "draga noastra alice", nebun cu acte in regula? firma ramane firma, adice ce? daca la o firma oarecare e unul dus cu pluta, e asa o mare problema pentru firma respectiva? la banii lor o sa-l trimite cateva luni la un sanatotriu ceva si s-au scos. sa vedem insa pe unde o sa se scoata cu ilegalul barou ilfov paralel, infiintat oe langa baroul ilfov deja existent. asta da lovitura! nu numai unei firme, dar si intregii conduceri a u.n.b.r, florea, care accepta sa fie partasa la savarsirea unor fapte josnice si murdare. pacat, foarte pacat, de multi din cei pe care ii credeam adevarati idoli ai dreptului romanesc, ca se lasa tarati in mizeria de adevarat razboi cu oameni pe care nici macar nu i-au cuoscut si depre a caror probitate morala si profesionala nu nica cea mai mica idee. acesti adevarati maestrii, ar trebui sa analizeze la rece situatia si sa aleaga calea intelepciunii, nu a razboiului care nu va aduce decat traume si suferinte atat partilor implicate, cat si tertilor ca victime colaterale. rog pe aceasta cale, ca insasi media, in special luju, sa indemne la dialog, la incetarea oricarei forme de discriminare, fata de orice persoana cu alte convingeri si alta apartenenta decat cea "traditionala", discriminare venita din partea oricui, incetarea oricarei manifestari ostile a unui grup impotriva altui grup, indiferent din ce motiv.

# lurlai date 28 January 2012 10:50 0

Stimate domn "palitura naprasnica", nu e vorba ca ati fi discriminati....ceea ce nu vreti sa intelegeti, este ca nu sunteti avocati...nu aveti cum...chiar daca sunteti absolventi de drept...Bota nu are cum sa va faca avocati prin o asociatie caritabila cu obiect de activitate: infiintare barouri. Sunteti indoctrinati cu balariile juridice ale lui Bota....Este la mintea oricarui nestiutor, faptul ca avocatura exista din vechi timpuri pe plaiul mioritic...nu s-a trezit un oarecare Bota sa realizeze ca nu exista barouri, UNBR, avocati, si a inventat el toate acestea...si culmea prin o asociatie caritabila...sunteti de tot rasul...

# Rares date 28 January 2012 11:25 +1

nimic nou sub soare, si-a facut din nou aparitia vesnicul si irecuperabilul OLIGOFREN, "lurlai"!

# Cristi P. Sturzu date 28 January 2012 11:26 -1

Stimate domnule, palitura naprasnica, ati observat corect ceea ce se petrece sub ochii nostri, zi de zi. Ei, bine, toate aceste observatii au, in deplinatatea lor, conotatii specifice in functie de unghiul din care sunt privite. Un latrau anonim precum lurlai si multi alti lingai obedienti vad REALITATEA, prin prisma monopolului pierdut asupra avocaturii, ca fiind o balarie juridica. Alte specimene similare, vad structura avocatiala LEGAL infiintata in 2004, ca fiind o trasnaie juridica. Insa, diferenta intre avocatura, ca profesie liberala, si forma sau formele de organizare a profesiei, este suficient de mare incat persoane lipsite de cultura juridica gen lurlai si alti latrai mici si anonimi, sa nu o vada sub nicio forma. Aceasta categorie de indivizi pe cale de disparitie provine dintr-un material genetic experimental, subnutrit d.p.dv. intelectual, caruia i-au fost sterse din memorie intentionat, aspectele referitoare la asocierea dintre plaiul mioritic, baciul oltean si Legea 3

# Cristi P. Sturzu date 28 January 2012 11:31 0

din 1948 care a desfiintat atat Barourile cat si U.A.R. Repet, pentru a mia oara, ca daca veti consulta cu interes si atentie www.bota.ro sau www.bota.org, veti constata ca toti avocatii membri ai aacestei structuri "exercita legal profesia de avocat". Este extrem de li,mpede, extrem de elocvent, si spre disperarea celor putini din categoria lurlai, este extrem de real. Si totusi, ca sa dam dovada de modestie la limita bunului simt, "recunosc ca sunt prost, dar cand stiu ca pe lume exista atatea exemplare de lurlăi, prind un curaj nebun" sa merg mai departe.

# pt. lurlai de la palitura napraznica date 29 January 2012 09:07 +1

iti fac un mare serviciu, de te baga in sema si asta pentru ca ma gandesc ca poate realizezi si tu cateva lucruri simple tot. pentru ca sa fii corect si drept cu altii, trebuie sa fii in primul rand cu tine insuti, asa ca pune mana si raspundeti singur la cateva intrebari elementare: - cum a aparut pe lume avocatura? ( vezi dreptul roman); - cine era avocat? - cum s-au trezit avocati, cei care erau in profesie si care au intrat in profesie, inainte de " admiterea pe baza de examen"? - de ce nu e suficient sa fii absoolvent de drept?, mai sunt si alte scoli pe care le-au absolvit cei care isi spun avocati? -cine este mai apreciat, strungarul care a facut 10 scoli de strungarie si da rebuturi pe banda rulanta, sau cel care nu are decat scola de strungari, dar din a carui maini ies numai unicate unanim apreciate, deci care isi face meseria cu talent si daruire? - de ce numai in romania legile sunt incalcate cel mai grosolan tocmai de catre cei care le dau?

# rahat lurlai date 29 January 2012 19:09 +1

ce sa spun pe tine lurlai te-a fatat mata avocat cind a prins-o iordachescu dupa coltul surii. mars in mata dobitocule!!!

# SMH date 28 January 2012 20:35 0

Dl Sturzu, n-ai treaba? Ne plicitisesti ingrozitor...iar incepem cu " de la pashopt"?? Nicio zi fara botanisti??!!! Lasa-neeeee!

# CPN date 29 January 2012 09:46 -1

Sa va fereasca Domnul de ... etnobotanisti, c-apoi tare o sa va fie dor de cei pe care ii blamati cu atata ura.

# CP.S date 6 February 2012 10:10 0

Drăguţ din partea, ta ca m-ai bagat în seamă. Mai tare mă frământă, totuşi, problema lipsei totale de dinamică şi iniţiativă în gestionarea CORECTĂ a prerogativelor şi raţiunii existenţei a Consiliului SUPERIOR al Magistraturii. Nu mă deranjează câtuşi de puţin cuantumul salariilor pe care le încasaţi în schimbul muncii "asidue", e un lucru paranormal în România, dar după tratamentul aplicat de guvernul Băsescu (e şi Boc pe acolo pe undeva), puţine sunt lucrurile şi faptele care ne mai impresionaează. Deci, în cel mai inteligent mod posibil poate mă faci să înţeleg de ce nu-ţi suntem pe plac? Poţi să ceri şi părerea prietenei tale, pentru un răspuns ... elaborat.

# ion date 28 January 2012 21:01 +1

eu nu inteleg de ce ma incapatanez sa va fac trafic cand site-ul asta e plin de aparatori ai oricarui puscariabil, de la avocatu lu peste asta pana la nastase si de tentative de avocati din baroul bota :)) v-am sters de la favorite

# lurlai date 29 January 2012 10:45 0

OLIGOFRENI sunteti voi javrele lui Bota!..o sleatca de nenorociti fara dram de carte, care se vor avocati...rusine sunteti! Din aceasta cauza este afectata imaginea avocaturii romanesti. Oligofrenilor si impostorilor, nu Bota a infiintat avocatura dupa 1989 in Romania! Legea din 1943 nu a desfiintat nimic. Nu are rost sa va explic ce si cum, ca oricum ca sa intelegeti trebuie sa stiti mult drept, ceea ce la voi nu e cazul, ca va facura Bota asa-zisi avocati pe banda rulanta intr-un asa-zis barou de apartament cu doar 1000 lei taxa de inscriere....Este doar un joc piramidal de facut fraierii avocati....nu va baga nimeni in seama....sunteti niste distrusi ,,,nimic altceva

# pt lurlai date 29 January 2012 12:59 +1

Analfabetule intarziat mintal, tu nici liceul nu l-ai fi terminat daca parintii tai nu s-ar fi dus, cu milogitul, la profesori sa te treaca clasele ! Ce sa mai vorbim de facultate sau de profesia de avocat; tu esti exemplul clasic al celor care ingroasa randurile CASTEI MAFIOTE CUTUMIARE prin SPAGA sau NEPOTISM ! Esti atat de IMBECIL incat nici n-ar trebui sa-ti mai raspundem. E ca si cum am purta "o discutie in contradictoriu" cu un PORC !

# Av. Catalin Racaceanu date 29 January 2012 14:52 +1

Da de ce jignesti porcii :lol:

# lurlai date 30 January 2012 13:14 0


Citeza pe pt lurlai
Analfabetule intarziat mintal, tu nici liceul nu l-ai fi terminat daca parintii tai nu s-ar fi dus, cu milogitul, la profesori sa te treaca clasele ! Ce sa mai vorbim de facultate sau de profesia de avocat; tu esti exemplul clasic al celor care ingroasa randurile CASTEI MAFIOTE CUTUMIARE prin SPAGA sau NEPOTISM ! Esti atat de IMBECIL incat nici n-ar trebui sa-ti mai raspundem. E ca si cum am purta "o discutie in contradictoriu" cu un PORC !
Stimabile...lesne se poate observa nimicnicia ta...frustrarea ca nu poti fi in stare sa fi devenit avocat...astfel incat afirmi ca altii au intrat pe spaga sau sunt nepregatiti....cei care aveti o problema sunteti voi botisti, care nu sunteti capabili de a fi avocati...se invata serios pentru a intra in avocatura...nu intra oricine...voi sunteti incapabili...si ca urmare ii denigrati pe cei care au fost in stare sa devina avocati......Asa ca, nu va pierdeti timpul pe aici...daca tot vreti a fi avocati....burta pe carte...examene...si apoi mai stam de vorba....pana atunci nu aveti nici o calitate......doar pe aceea de falsi avocati facuti de Bota prin o asociatie caritabila.....nu mai dati lectii pe aici, ca nu e cazul....

# curlai date 30 January 2012 13:38 0

Vorbesti la fel ca boc. Prost, incoerent, obsesiv. Mah, tu esti de la Cluj...du-te ba la coasa, in satul tau si fii avocatu' satenilor de p'acolo. :D

# ghici ghicitoarea mea date 29 January 2012 13:48 0

Ghici ce e un lurlai si doua oua?????? Ba carnatule, e vorba de 1948, schizofrenicule.

# pt putoarea lurlai date 29 January 2012 19:11 -1

mai tembelule, despre cine e vorba in articolul de fata? despre un nebun de avocat din baroul taritelor traditionale. dar un dobitoc ca tine e in stare sa o renege si pe vaca care l-a fatat.

# Ovidiu date 29 January 2012 13:41 0

Lurlai, lasa la aprecierea instantei bai Paganinii mahnit

# lurlai date 29 January 2012 19:16 0

eu sunt tembel din nastere si n-am scapare. am dat 15000 de euro spaga, sa ma faca mama avocat, ca de , tembelul nu stie sa invete. acum postez pe aici ca un psihopat ce sunt, poate am parte si eu de o ...ue.

# lurlai date 29 January 2012 23:06 +1

BOTISTI ! vA COMPATIMESC...MI-E SILA...MILA DE VOI...LATRATI PE AICI...CA IN REST CINE SA VA BAGE IN SEAMA?! Daca nu puteti ajunge la struguri....normal ca sunt acrii...asta e! Avocati sunt cei care au dat un examen de admitere in profesia de avocat...au muncit, invatat...nu ca voi...practic nu stiu ce sunteti? Cred ca sunteti un fel de cotizanti in CAR-UL lui BOTA cu iluzia ca v-a facut avocati :lol:

# lurlai date 30 January 2012 00:42 -1

Inca nu v-ati prins ca vreau doar sa va enervez ? RECUNOSC ca peste 90% dintre AVOCATII din UNBR-Bota sunt mult mai pregatiti d.p.d.v. juridic decat mine si tocmai din acest motiv ma descarc, calomniindu-va !

# turlai date 30 January 2012 08:54 +1

"acrii.."? strugurii sunt ... "acrii"? Of, mama mama esti confuz, pupat-ar suflu' de autobuz. Ba etnobotanicule, cu dreptul esti in craci, cu gramatica esti in balarii, ce ouale lu' Nastase cauti p'aici? Ne iei oxijenu, obraznic mic si pervers.

# turlai date 30 January 2012 08:57 +1

"acrii.."? strugurii sunt ... "acrii"? Of, mama mama esti confuz, pupa-te-ar suflul de autobuz. Ba etnobotanicule, cu dreptul esti in craci, cu gramatica esti in balarii, ce ouale lu' Nastase cauti p'aici? Ne iei oxijenu, obraznic mic, debil si pervers.

# lurlai date 30 January 2012 08:18 +1

Azi dimineata Gheorghe Florea a fost retinut de DNA

# lurlai date 30 January 2012 10:11 0


Citeza pe lurlai
Azi dimineata Gheorghe Florea a fost retinut de DNA
Pe acest site este un individ dubios care are acelasi nick-name ca al meu: lurlai. Urat din partea lui sa scrie in numele meu. Oricum latrai botisti nu va ridicati la nivelul nostru al avocatilor, oricat ati arunca voi cu mizerii pe aici...Nu-mi pasa de jignirile unora...nu ma ating...mizeriile spuse de voi vi se potrivesc, va caracterizeaza pe voi..... :lol:

# ciurlai date 30 January 2012 10:49 +2

Agramatule si analfabetule. "Strugurii este acriii" ca e struguriii si este sub nivelul tau de intelegere. Da-te ba de mal, si dispari cu prostiile tale.

# lurlai date 30 January 2012 13:03 -2


Citeza pe ciurlai
Agramatule si analfabetule. "Strugurii este acriii" ca e struguriii si este sub nivelul tau de intelegere. Da-te ba de mal, si dispari cu prostiile tale.
Nu am scris ca" strugurii este acrii".....e adevarat din graba am scris cu doi de i...asta nu ma face anagramat si analfabet....oricum voi botisti speculati greseli pardonabile, ca in rest, prea mult nu va duce capul...doar sa va razbunati pe cei care au muncit sa fie avocati....ca pe voi va facura Bota "avocati" pe doar 1000 lei taxa....sunteti de tot rasul!

# BURLAI date 30 January 2012 13:34 +2

Stai prost cu mansarda, perversule mic si debil. Nu ne razbunam pe nimeni, ci doar te mascarim pe tine pentru paranoia de care nu mai scapi. Mereu "scri" atat de prost pe cat esti, dar ne doare :lol: (sic!) ca nu incetezi cu idiotenia. Paduche libidinos. Vezi-ti de baroul tau desfiintat si scuteste-ne de mizeriile pe care le emani. Valea de-aici, du-te si pune mana pe noul cod civil si vezi ce scrie la nulitatea persoanei juridice. Molusca.

# pt lurlai date 30 January 2012 13:46 +2

Analfabetule, tu zici ca esti avocat in DESFIINTATA UNBR-Florea ?! Ce examen ai dat tu ma OLIGOFRENULE, daca nici macar nu stii sa scrii corect in limba romana ?! Tu esti dovada ca examenul acela este un SIMULACRU si ca in realitate orice CIOBAN ANALFABET poate intra in CASTA MAFIOTA CUTUMIARA, daca da SPAGA sau este ruda cu cine trebuie ! Analfabetule, care nici macar nu intelegi sensul cuvintelor, tu esti AGRAMAT si nu ANAGRAMAT cum ai scris tu si in plus corect se zice "...pe voi va FACU Bota..." si nu "...pe voi va facura Bota...", REPETENTULE de clasa primara !!!

# pt lurlai date 30 January 2012 15:55 +1

stii de ce esti prost? dupa cum scrii se pare ca iti este ciuda ca unii au fost destepti si au dat DOAR 1000 lei. tu prostule ai dat mii de euro la guru tau sa-ti dea titulatura. 2. mama ta poate sa te faca prost, eventual, dar avocat niciodata.  avocat este o titulatura pe care boii ca tine o cumpara de la un escroc care nu are nici macar calitatea sa v-o dea, fiindca baroul vostru nu exista . deci esti PROST PROST PROST. cu tine rahatel de latrau ne pierdem timpul, esti constipat la creier sau bolnav incurabil.

# SFAT GRATIS date 30 January 2012 17:36 +2

cauta-ti urgent avocati adevarati ca de nu risti sa fii condamnat cu posibilitatea de a sta la racoare sau la balamuc.

# prietena lui lurlai date 30 January 2012 22:16 +1

sa nu te mai prind p-aici.treci acasa narodule.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva