20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

BOTA ACUZA DNA - Presedintele UNBR, Pompiliu Bota, sare in apararea avocatului acuzat de DNA ca practica ilegal avocatura: "Protestam vehement fata de modul in care a fost tratat domnul avocat Learciu Niculae de catre procurorii DNA... Doamna procuror nu a facut nicio verificare legala pentru a afla calitatea de avocat a domnului Learciu... Invinuirea 'pompieristica' a avocatului nostru reprezinta un grav abuz al procurorului" (Comunicatul)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

20 March 2015 15:23
Vizualizari: 7931

Dupa saltarea intempestiva a aparatoarei Alinei Bica, avocata Laura Voicu din Baroul Bucuresti, si punerea sub acuzare a avocatului Niculae Learciu din UNBR 2004, scandalul ia amploare. In timp ce avocatii "traditionali" inca asteapta din partea Baroului Bucuresti o reactie de solidarizare cu Laura Voicu, cealalta Uniune Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Pompiliu Bota (foto), acuza Directia Nationala Anticoruptie de abuz, pentru tratamentul aplicat avocatului stagiar Niculae Learciu.


Presedintele UNBR 2004 sustine ca procuroarea de caz Monica Liana Constantinescu s-a limitat la a consulta "Tabloul Avocatilor" Uniunii traditionale, fara a face verificarile legale pentru a afla daca Niculae Learciu are calitate de avocat, fara a-i cere acestuia decizia de inscriere in profesie, actul legal de infiintare si statutul baroului din care face parte si fara a trimite o adresa la baroul in care este inscris. Pompiliu Bota sustine ca DNA era obligata sa verifice daca Niculea Learciu figureaza in "Tabloul Avocatilor" postat pe www.unbr.eu.

Acuzatiile la adresa DNA se regasesc intr-un comunicat de presa remis de UNBR 2004, vineri 20 martie 2015, la o zi dupa inculparea lui Niculae Learciu pentru exercitare fara drept a profesiei de avocat si retinerea Laurei Voicu pentru instigare la aceasta infraciune. In document, sunt inserate si trimiteri la cateva dintre sutele de hotarari judecatoresti definitive care atesta legalitatea UNBR 2004 si a avocatilor afiliati.

Prezentam pasaje din comunicatul UNBR-Bota:

"Subscrisa, UNIUNE, prin presedinte av.drd. Bota Pompiliu, protestam vehement fata de modul in care a fost tratat domnul avocat Learciu Niculae de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei.

La data de 19 martie 2015, domnul Learciu Niculae s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti in calitate de avocat, in dosarul nr. 189/P/2012 al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA. Procurorul de caz, Monica-Liana Constantinescu i-a verificat din oficiu calitatea de avocat. A consultat lista unui asa-zis 'tablou de avocati' in format electronic si a ajuns la concluzia ca Learciu Niculae nu are calitatea de avocat. Doamna procuror l-a informat ca trebuie sa il audieze ca martor (in dosarul inculpatei Voicu Laura-Catalina) si l-a obligat sa dea o declaratie in acest sens. Imediat dupa ce a semnat declaratia de martor, procurorul i-a adus la cunostinta ca fata de el s-a dispus inceperea urmaririi penale, deci este invinuit sub aspectul savarsirii infractiunii de exercitare fara drept a profesiei de avocat.

Prin urmare, doamna procuror nu a facut nicio verificare legala pentru a afla calitatea de avocat a domnului Learciu Niculae:

- nu i-a cerut decizia de inscriere in profesie, actul legal si/sau jurisdictional de infiintare a baroului din care face parte, statutul baroului

- nu a trimis nicio adresa la baroul in care este inscris etc.

Consideram ca aceasta lista a asa-zisului 'tablou de avocati' in format electronic nu poate fi considerata izvor de drept, iar invinuirea 'pompieristica' a avocatului nostru reprezinta un grav abuz al procurorului.

Precizam ca domnul Learciu Niculae este membru al Baroului Bucuresti din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in calitate de avocat stagiar, dobandind calitatea de avocat in conditiile Legii nr. 51/1995, modificata prin Legea 255/2004 si figureaza pe Tabloul Avocatilor (www.unbr.eu)".

*Cititi aici integral Comunicatul de presa al UNBR-Bota

Comentarii

# Doar pe luju? date 20 March 2015 15:32 +13

Doar pe luju articolul, maestre? Ar trebui si la Antena 3. Au fost singurii care au recunoscut sutele de hotarari favorable.

# BOTA acum e momentul date 20 March 2015 15:36 +16

Bota, acum e momentul. Mergi la Antena 3, au fost singurii care ti-au dat dreptate. Nu face doi pasi inapoi, dupa 11 ani de lupta crancena cu acesti mafioti.

# SED LEX date 20 March 2015 16:03 +11

...si toate astea din cauza ca mister Florea l-a pacalit pe canciuc si au publicat pe site numai ce au vrut ei. Ghinionul lor este ca relatiile intre avocatii din cele doua barouri exista de mult, multi dintre noi conlucram cu avocatii traditionali. In consecinta uite la ce duce gindirea unor securisti, oameni nevinovati sunt arestati si anchetati abuziv. E bine domnule Florea ceea ce ai facut? E bine domnule Cazanciuc? Asa se intampla cind incerci sa faci legi dupa reguli mafiote.

# ion gheo date 20 March 2015 18:06 +4

"Ghinionul lor este ca relatiile intre avocatii din cele doua barouri exista de mult, multi dintre noi conlucram cu avocatii traditionali. In consecinta uite la ce duce gindirea unor securisti,  E bine domnule Cazanciuc?" :zzz =cazanciuc !Co-la-bo-rati baieti ,colaborati si nu va lasati invrajbiti ca toate celelalte categorii profesionale ! asta s-a urmarit si uneori s-a reusit,poate dati voi semnalul ,asa sa va ajute cel de sus !!!e o mica speranta pentru muritorii de rand ca mai avem tara !

# @sed lex date 22 March 2015 19:50 0

Cu siguranta, urmeaza o actiune prin care dl canciuc v-a fi obligat sa mai publice si altceva pe Emap! Garantat.

# avi avi date 20 March 2015 16:04 -7

mai nea pompi,schimba-ti sfatuitorul si pe cel care a conceput comunicatul.trebuia incepyt cu abuzul arestarii avocatei Voicu pe motiv de lipsa calitate de avocat a lui Learciu si apoi sa te ocupi de el.Car despre argumentele tasle sunt puerile si nejuridice.Intr-o postare pe alt articol(nu a aparut-de ce?) ti-am recomandat sa iti schimbi strategia.Asta e veche si fara efect.Si nu te mai lega de mine ca azi,maine,vei veni sa te apar.Si nu stiu daca voi accepta.

# justo date 20 March 2015 16:17 0

avi de ce nu dai tu un comunicat corect si cinstit? noi il sfatuim bine pe bota si ma bucur ca i-a in consideratie sfaturile lui jurist, SED LEX DURA LEX si altii. La tine nu va veni nimeni sa -ti ceara apararea fiindca intotdeauna ai fost un MITOMAN!! i-ai dus trena lui florea si ti-ai tradat colegii. tradatorii nu sunt luati in considerare.  ai fost de acord cu santajul colegilor tai care daca nu plateau tribut erau exclusi din barou. ai produs numai rau colegilr din unbr bota,uneltind sa fie cercetati penal, hartuiti. Nu uitam ca un coleg de al nostru a murit din cauza unuia ca tine. Desi nu sunt inscris ca avocat, ma consider avocat din baroul Bota. 

# nea avi date 20 March 2015 16:23 +3

nea avi, haide sa invatam scrisul, apoi liceul si dupa, licenta. 

# avi avi date 25 March 2015 16:27 0

mai justi zis si bota,mai intai scoala primara si apoi presedinte de barou satesc.Cum se scrie ia in consideratie sau i-a in....Vezi ca in context este vorba despre verbul a lua.Stii conjugarea acestui verb?

# justo date 25 March 2015 17:13 0

Expresie de avi avi "presedinte de barou satesc" . Avi esti atât de erudit incat ma gandesc ca ar trebui sa te "exporte" florea la DNA pentru minim 25 de ani!  :lol: :lol:   Lovine cum e cu fondarea in 1834 i.e.n - 1834 e.n.???  Stii sa conjugi verbul a infiinta? 

# avocat BB 53 date 20 March 2015 16:06 +11

Este de observat faptul ca: procurorii DNA prin abuz de drept au incalcat in mod flagrant legea prin retinerea avocatei respective: 1-Nu erau competenti a efectua cercetari ptr. asemenea infractiune in concluzie nu puteau propune retinerea si arestarea avocatei;  2-Retinerea avocatei si eventuala propunere de arestare nu indeplineste conditiile imperative ptr. a putea fi arestata (art. 223 C.P.P.    3- Nu este decat un abuz cu scopul de a creea frica si teroare in cadrul avocatilor BOTA si a celor de la traditionali care sunt asociati si colaboreaza profesiona cu cei de la BOTA;   4- In aceasta situatie conducerile celor 2 UNBR-uri ar trebui sa formuleze plangeri penale impotriva celor care au efectuat cercetarile si au propus retinerea desi nu erau competenti;   

# 992 date 20 March 2015 18:12 +9

BRAVO RAZVAN SAVALIUC si Antena 3 !! Ptr. prima data se face public fenomenul barourilor pe un post de tv cu foarte mare audienta. Acum se vede cine este corect si apara adevarul.

# @992 date 20 March 2015 19:29 0

Ce s-a discutat ca am deschis mai tarziu......Pot vedea reluarea????
Citeza pe 992
BRAVO RAZVAN SAVALIUC si Antena 3 !! Ptr. prima data se face public fenomenul barourilor pe un post de tv cu foarte mare audienta. Acum se vede cine este corect si apara adevarul.

# incet,incet, se ridica ceata! date 22 March 2015 20:13 0

Multi ziaristi nu mai pot fi aburiti cu ceata traditonala a descalecatului barourilor din negura timpurilor. Nici cu ,,noul botez,, nu mai tine.

# Ovidiu date 20 March 2015 18:43 +6

 Există şi în provincie colaborări între avocaţi din cele două barouri, amiciţii etc vă spun în cunoştiinţă de cauză.

# corect. date 22 March 2015 20:03 0

Ovidiu, ai dreptate. Dar, trebuie spus ca pe langa foarte multi avocati corecti sunt si bezmetici, cu aere de inchizitori- isi zic aparatori ai profesiei, veritabile,, loaze juridice,, acestia se cred mai presus de lege. De regula, aceste specimene sunt cei care ne invrajbesc deoarece au in ADN-ul lor practicile comuniste si .....

# honorius date 20 March 2015 18:59 +3

Si nu numai ca se colaboreaza foarte bine, dar in anumite domenii suntem specialisti recunoscuti chiar de avocatii traditionali care ne trimit clienti. Multi dintre noi provenim din domenii mai greu accesibile si unde noi cunoastem mult mai bine legislatia si procedura.

# gogu date 20 March 2015 19:11 0

Raspunsul e scurt : Galit, du-te si te culca. Repede, sa ai timp sa te odihnesti pana o sa te salte si pe tine.... NU mai dureaza mult. Si ca sa iti aratam ca sunt si altii care tinem la tine si la prezenta ta pe holurile Judecatoriei, ia si noteaza o informatie : iti facem plangere penala pentru exercitarea fara drept a profesiei. Fa-ti bagajele! ... Ai bagaje?

# bota la antena 3 date 20 March 2015 19:32 -3

In loc sa apere pe avocata retinuta din cauza "baroului bota", el comenteaza ca acel learciu desi e avocat la el in "barou", nu avea ce sa caute la DNA. De ce nu se duce el, bota, la DNA cu cele 600 de hotarari? Sa zica ca-i el avocatul lui learciu sa vedem daca-l retine dna-ul si pe bota.. Oare au curaj? Hai bota, incerci? Ce antena 3 sa se duca bota? sta si tremura de frica sa nu-l invite la o cafea dna-ul... :D

# Radu date 20 March 2015 20:30 -1

Ce e trist e ca si ca avocat stagiar avea voie la DNA. Legea si Statutul impun restricii stagiarilor doar la nivel de instanta, nu unitati de parchet. Vai, Bota, si cand puteai vorbi de bine, te-ai impiedicat... Si ai aratat cat stii legislatia avocaturii

# si tu esti las date 20 March 2015 19:58 0

da si tu esti las: nu ai curaj sa ne spui cine esti !

# A incasat milioanele de uero sa apere oamenii date 20 March 2015 20:07 -2

A fost imbogatit cu milioane de euro de oameni care au fost inselati si acum sunt retinuti, anchetati, umiliti etc. Nu-l vezi sa faca ceva.. sta si se ascunde si rumega milioanele in timp ce fraierii si-au ratat viata cu acest personaj. In curand DNA-ul va incepe sa ancheteze si aceste fapte..

# @gogu date 20 March 2015 20:23 0

Gogule cred ca ,,TU" de fapt VOI sunteti alea doua PUPEZE care stati toata ziulica la intrarea jud.Iasi, asteptand sa va cada ceva... in gura.... Galit cu a ei cusma va da la toate o lectie de DEMNITATE..... felicitari Claudia.

# Avocata Voicu eliberata sub control judiciar date 20 March 2015 21:57 -1

http://www.dcnews.ro/laura-voicu-avocata-alinei-bica-eliberata-cercetata-sub-control-judiciar_470869.html Inca odata, instanta a considersat ca "avocatii bota" sunt infractori.N-au arestat-o dar i-au dat control judiciar si continua cercetarea penala. Iata la ce duce colaborarea cu un membru botist...

# Coco date 20 March 2015 22:27 +3

Bota este un barbat adevarat, iar greseala D-nei. avocat nu a fost ca trimis un avocat de la Bota ci faptul ca trimis un stagiar, lucru intradevar nepermis.

# RAdu date 21 March 2015 08:30 0

Coco, stim ca esti Bota! Dar atunci arata-ne unde scrie in legea avocaturii / Statut ca stagiarul nu are voie la vreo unitate de parchet....

# santinela date 21 March 2015 08:13 0

Bai dar toate pitipoancele devin procurori in ziua de azi si chiar procurori slugi.Asta s-a executat la ordin ce mai !

# Avocata are control judiciar pt. ca "avocatul" e infractor date 21 March 2015 08:45 0

D-na avocat nu a fost retinuta si nu i s-a instituit masura controlului judiciar pentru ca avocatul trimis la DNA este stagiar, ci pentru ca a trimis o persoana care nu are calitatea de avocat fiind din structura bota. Astfel, "avocatul din structura bota" este infractor iar doamna avocat a favorizat infractorul trimitandu-l la DNA. Acest punct de vedere a fost insusit si de instanta care a instituit controlul judiciar cu interdictia de a parasi tara si inca alte conditionari.

# UE date 21 March 2015 09:25 +3

Bota este singurul om din Romania dupa revolutie care a infiinta in mod legal barouri in baza unei hortarari judecatoresti. Izvurul dreptului entitatii este chiar decizia nr.324/08.09.2008 a Curtii de Apel Suceava, judetul Suceava, iar Laura Voicu este vinovata de favorizarea numitei Bica, rog sa vedeti inregistrarile de sedinta in cauza, cat si iterviurile ei televizate sens in care s-a exprimat public in acest mod favprizand-o pe Bica. Florea si Iorgulescu stiu acest lucru si le e teama de ce va urma, daca se baga in sustinerea ei. Unii avocati din barourile lor asa fac, dar pana actele din dosar comparandu-le cu probele in speta, arata ca Avocatul Nicolae Learciu nu este vinovat in ce priveste profesia ; vedeti art. 25 alin. 1 din legea nr. 51/1995 trebuie sa va fie clar textul in ce il priveste pe Learciu, deoarece este inscris intr-un barou legal constituit adica face parte din tabloul barourilor legal constitutite dupa revolutia din decembrie 1989 de catre dl. Bota Pompiliu.

# Bine, dle Bota date 21 March 2015 09:45 +2

Dl. Learciu Nicolae nu a stiut un singur lucru ca, nu a fost citat in mod legal si nu putea sustine o declaratie de martor in acea cauza, iar daca a fost speriat sau intimidat de procurorul Constantineasca trabuie vazut si actele de procedura, oricum sunt lovite de nulitate actele intr-o cauza in care cel audiat nu a fost citat in acea calitate legal. Laura Voicu se face vinovata de alte fapte mai grave care nu au legatura cu avocatul din baroul legal infiintat Bota. Nu ramane dect sa cercetati in amanunt situatia si va veti convinge ca avocatul din entitatea condusa de UNBR 2004 nu se face vinovat de acuzatiile care i se aduc pe nedrept. Daca barourile lui Bota ar fi fost ilegale nu ar fi functionat atata timp si ar fi in mare complicitate toate autoritatile statului care nu au luat masuri pana acum, insa lucrurile statu chiar in sens invers, Bota are perfecta dreptate si este legal constitutit in baza unui statut si act constitutiv conscrate de o hotarare judecatoreasca definitiva.

# oooo date 21 March 2015 10:29 0

Nea florea cind iti platesti postacul? Avi avi scria ca pleaca daca nu il platesti. 

# av. claudia nedelcu date 21 March 2015 10:43 +3

am vazut ca si alte persoane mi-au preluat ideile pe care le-am enuntat ieri, stiu ca avem av f. buni pe penal, care au hotarari de NUP si cred ca ar putea sa intre in aceste dosare, pro bono sa arate astfel la toata lumea ca suntem primiti in instante, apoi cred ca Dnul Bota poate trimite in numele baroului nostru cate unul-doi av. care sa ne sustina cauza, pertinent si cu documente. Mai cred ca in motivarea pt care avocata de la traditionali a primit control judiciar se va face delimitarea argumentata a faptelor care ar fi favorizart infractorul , printre acestea neaflandu-se faptul ca stagiarul ar fi fost neavocat!

# CRIN date 21 March 2015 12:59 0

Nu se vede nimic public, cata mita si frauda, deturnari, evaziune etc., au facut acesti mafioti tradtionali si vorbesc de un biet av. stagiar Learciu pentru care trebuie sa raspunda Laura Voicu deoarece stia dificultatea dosarelor DNA privin pe Bica in care il baca pe acel om, fiu de magistrat colaborator din interesul ei personal sa castige procese pe bani buni primind cauze direct de la susrsa prin fiul magistratului pe nume Nicolae Learciu.

# Avocat Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 21 March 2015 14:00 0

Dispozitiile art.1 alin.1 din Legea nr.51/1995 cum au fost interpretate de Curtea Constitutionala prin decizia nr.1576/07.12.2010 M.Of.nr.60 din 25.01.2011 coroborate cu art.25 alin.1 din Legea nr.51/1995, orice magistrat, trebuie sa inteleaga obligativitatea aplicarii art.1 alin.5 combinat cu art.147 alin.4 din Constitutie:nu sub forma suprimarii acelor drepturi de exercitare a profesiei liberale,drept,recunoscut constant intr-o democratie reala in raport cu izvoarele (sursa) dreptului civil si raportului juridic civil concret al entitatii UNBR Bota, precum si cu celelalte categorii profesionale numai agreate de sistemul traditional sau clasic, deoarece in caz contrar ar constitui un tratament discriminatoriu pentru avocati infiintati potrivit art. 1 alin.1 combinat cu art.80 din OG nr.26/2000 de natura a contraveni prevederilor art.2 alin.2 art.16, art.53 alin.2 din Constitutia Romaniei,republicata,referitoare la egalitatea cetatenilor in fata legii si art.14 din Conventia Europeana.

# Gogu date 21 March 2015 14:27 -1

Observ faptul ca sunt ,,oameni" care deja au facut cercetarea penala, au facut si cercetarea judecatoreasca, au judecat si au ajuns la concluzia ca avocatul nu ar fi avocat si ca ar fi infractor. CUM ATAT DE REPEDE ? CEI CARE FAC ASTA SUNT DEOSEBITI ?! NOI CEI DE ALTA PARERE SUNTEM NEDEMNI DE INTELEPCIUNEA PRIMILOR !!!!! Veti vedea dupa judecata daca este sau nu infractor ! Cine spune, sau dicteaza ce si cum trebuie sa iti alegi avocatul ?! Sau din care barou ?! i.c.c.j. a mai dat solutii in cazuri asemanatoare, jurisprudenta este clara. Faptul ca se lupta cu ,,sistemul" este alta problema. Stimabililor, aveti rabdare, timpul va rezolva totul. 

# EU date 21 March 2015 15:54 -1

IN PRIMUL RAND CEI CE POSTEAZA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA AR FI BINE SA SE DOCUMENTEZE INAINTE DE AS DA CU PAREREA.UNBR STRUCTURA BOTA ESTE INFIINTAT LEGAL, AVAND LA BAZA O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA SI ACT CONSTITUTIV SI STATUT.PROBLEMA DE FAND ESTE CU TOTUL ALTA RESPECTIV IN LOC SA NE SCOATEM OCHII AR TREBUI CA SA FIM UNITI PENTRU PROFESIA LIBERALA CUM ESTE AVOCATURA SI SA NU MAI FACEM DISTINCTIE INTRE CELE DOUA UNBR-URI.AR TREBUI SA GANDIM CA CEEA CE S-A INTAMPLAT CELOR DOI AVOCATI SE PUTEA INTAMPLA ORICUI SI DE ACEEA AR TREBUI CA MACAR PENTNTRU ACEST DEZIDERAT SA FIM UNITI SI SA NU MAI FACEM DIFERENTE INTRE UNBR-URI.SA NU UITAM CA ATUNCI CAND UNII PROCURIRI AU DE A FACE CU AVOCATI BINE PREGATITI SI SIMT CA LE FUGE TERENUL DE SUB PICIOARE SE CAUTA INLATURAREA ACESTORA DIN CAUZELE PENALE RESPECTIVE SI SUNT SUTE DE ASTFEL DE EXEMPLE.FELICITARI MAGISTRATULUI PENTRU SOLUTIA PRONUNTATA SI CA NU A DAT DOVADA DE OBEDIENTA FATA DE PROPUNEREA RIDICOLA A DNA.

# @EU completare date 22 March 2015 09:05 +2

Singurii care au de pierdut si doresc mentinerea starii conflictuale sun capii mafiei avocaturii care cistiga sume uriase de ordinul milioanelor de euro. Au inventat examenele contracost unde se dau sume uriase pentru admitere. Apoi platesti zeciuala lunara plus tot felul de aberatii. In final hotii cumpara betoane fara folos prin care ne sifoneaza banii de pensii. Sedii luxoase, secretare, tot felul de martafoi angajati pe banii nostri. Asta este unbr-ul de tip mafiot al fostilor securisti comunisti.

# ce face bota cu milioanele stranse de la cotizanti date 22 March 2015 10:19 0

Dar oare bota ce face cu banii stransi? bota ce a facut cu milioanele stranse? A cumparat hoteluri pentru barou? Da pensie? Da banii inapoi? Plateste oamenilor cotizanti cei 11 ani pierduti cu saloanele lui de masaj?

# cerere date 22 March 2015 11:40 0

Fa o cerere la UNBR si afli. Daca esti inscris la noi, daca nu esti, cauta-l pe Jija si iti explica el de ce roade grija de noi !

# spune oamenilor de ce nu le returnezi cotizatiile date 22 March 2015 13:15 0

De ce nu le spui oamenilor cand le returnezi cotizatiile? Sunt umiliti retinuti,perchezitionati, dati afara din instante, judecati, condamnati si tie iti arde de glume cu ei? Sa faca cerere la unbr? La DNA vrei sa zici

# te-au imbogatit date 22 March 2015 13:27 0

Te-au imbogatit donatiile oamenilor si acum ii sfidezi cu astfel de raspunsuri ? Nu ai deloc jena?Si-au pierdut 10 ani din viata aiurea cu saloanele tale si tu asa te comporti?

# @te-au imbogatit date 22 March 2015 17:31 +2

Tu confuzi traditionalii cu democratii. Noi nu platim zeciuialaaaa :P
Citeza pe te-au imbogatit
Te-au imbogatit donatiile oamenilor si acum ii sfidezi cu astfel de raspunsuri ? Nu ai deloc jena?Si-au pierdut 10 ani din viata aiurea cu saloanele tale si tu asa te comporti?

# Alberto Kurtyan date 22 March 2015 13:50 +2

am vb cu Bota, mi-a zis ca nimeni nu a cerut banii inapoi. Cum sa-i dea daca nimeni nu-i cere ? Da un exemplu de av care a cerut banii si nu i-a primit !

# @Alberto Kurtyan date 23 March 2015 05:58 0

Ce bani Alberto? Aveam speranta in tine, ai luat-o pe urmele astora....Florica nu mi-a returnat taxa de examen...
Citeza pe Alberto Kurtyan
am vb cu Bota, mi-a zis ca nimeni nu a cerut banii inapoi. Cum sa-i dea daca nimeni nu-i cere ? Da un exemplu de av care a cerut banii si nu i-a primit !

# Marcel Sforaru date 23 March 2015 09:11 0

Noi nu am cerut banii inapoi. Pe mine ma intereseaza ce s-a intamplat cu banii Uniunii.

# pentru Alberto date 23 March 2015 09:43 -1

Deci și tu, dragă Alberto îți dai seama că am fost trași pe linie moartă? 

# @pentru Alberto date 23 March 2015 10:52 0

Chiar nu realizezi ca ceea ce s-a intamplat este in favoarea UNBR2004? Ce fel de avocat esti daca esti fricos?  
Citeza pe pentru Alberto
Deci și tu, dragă Alberto îți dai seama că am fost trași pe linie moartă? 

# Ce se intampla? date 23 March 2015 09:54 0

Stie cineva ce se intampla cu colegul nostru? Este retinut?  Fara comentarii de cacao.

# bota a fost la dna date 23 March 2015 13:41 +1

bota a fost la dna sa-i faca plangere procuroarei care a retinut-o pe Laura Voicu pentru lipsa calitatii de avocat a lui learciu? Trebuie mers cu sutele de avocati bota la dna si depus plangeri pentru abuz in serviciu.

# oarecare date 23 March 2015 17:54 0

Sigur se va duce Bota la DNA, sa-i reaminteasca lui Kovesi de vremurile cand o facea baschetbalista, anal-fabeta ... Ce sa caute Bota la DNA, tantalailor, nici pe langa Cismigiu nu are curaj sa treaca, dar pe langa strada cu DNA ? Ce fraiereala v-a tras !!!

# av Claudia Nedelcu date 23 March 2015 13:46 +2

Alberto e un av. OK, sa nu dam cu pietre in el, asa e, are dreptate, cred ca fiecare si-a scos donatia cu varf si indesat. Problema nici nu e DNA, atat timp cat se fac clatitte in tuciul de mamaliga iese altceva! Daca se face justitie de genul asta, cu oame ni de genul asta, sigur ca numai justitie nu e. Apoi, ne-am lasat stagiarul in ploaie, nu am facut nimic pt el, am lasat-o si pe av Bicai in ploaie, ce daca apara camatari si era combinata cu nu stiu cine? Apara camatari ca provenea din acel mediu, acela era bazinul cunostintelor, si , ca sa ii apere empatiza cu ei. si eu ca femeie as dori sa vina unul cu 1001, trandafiri si sa imi cante Carreras mie personal ( d-na av are alte gusturi, gusturile nu se discuta) insa nu l-am gasit pe acela. Nu inseamna ca eu, colegii sau ea nu pledeaza bine din cauza asta. dac nu belim ochii si nu facem nimic, maine vom fi noi urmatorii retinuti, traditionali sau de la Bota.

# bani stransi la unbr 2004 date 23 March 2015 13:48 0

Trebuie sa explice cotizantilor ce s-a intamplat cu milioanele de euro incasati de la ei: s-au cumparat saloanele alea de frizerie, s-a cumparat cutare hotel, se platesc rente pentru "avocatii" care nu-si pot exercita meseria si acum trebuie sa fie platiti de cineva, se platesc la cutare persoane pensii, se platesc avocati pentru cutare "avocati" retinuti si aflati in diverse faze procesuale datorita apartenentei la baroul bota.

# @bani stransi la unbr 2004 date 23 March 2015 14:50 0

Ai probleme la cerebel?
Citeza pe bani stransi la unbr 2004
Trebuie sa explice cotizantilor ce s-a intamplat cu milioanele de euro incasati de la ei: s-au cumparat saloanele alea de frizerie, s-a cumparat cutare hotel, se platesc rente pentru "avocatii" care nu-si pot exercita meseria si acum trebuie sa fie platiti de cineva, se platesc la cutare persoane pensii, se platesc avocati pentru cutare "avocati" retinuti si aflati in diverse faze procesuale datorita apartenentei la baroul bota.

# crustaceu date 23 March 2015 15:28 +1

nu cred ca sunt atatia bani stransi cati sunt la unii in cap, insa cine nu vrea avocat poata sa mearga trezorier, sau contabil, etc, sa angajeze un detectiv particular..., parca asta e singura noastra problema, tache ia vezi cum faci sa ne fie mai bine nu sa numeri ouale lui nastase

# la bota cat este soldul fondului de solidaritate a avocatil? date 23 March 2015 17:13 0

http://unbr.ro/ro/comunicat-fondul-de-solidaritate-al-avocatilor/

# jurist date 23 March 2015 19:22 +1

la baroul Bota nu este necesar fondul de solidaritate. Acest fond rusinos dupa parerea mea, reflecta faptul ca multi sunteti atit de saraci incat cersiti un fel de ajutor social de la imbuibatii care v-au inselat si v-au luat banii. Ei cu hoteluri si sedii de lux, si voi vai mama voastra, nici asigurari de sanatate, nici pensii. Cititi si voi lg.273 a pensiilor si faceti ca cei de la Bota, platiti la stat asigurarile de sanatate si pensia, fiindca aveti aceasta posibilitate. altfel ...sunteti niste asistati, mergeti la spital si pina va da guru ajutor va cinta popa prohodul.

# Avantaje nete... date 23 March 2015 20:09 0

Fondul asta e pt sitiuatii extreme, asigurarile de sanatate se platesc la stat, normal. La bota v-au luat banii, aia s-au imbogatit, sunt milionari in euro si voi sunteti dati afara din instante, arestati, perchezitionati si umiliti. Sunteti fara nici un venit din avocatura pentru ca nu sunteti recunoscuti ca avocati, nu aveti nici somaj sau renta de la "baroul" vostru, nu mai vorbim de pensie ca o sa muriti de foame. :D :D

# @Avantaje nete date 23 March 2015 21:13 0

Datul afara din instante este istorie. Profesam in liniste.
Citeza pe Avantaje nete...
Fondul asta e pt sitiuatii extreme, asigurarile de sanatate se platesc la stat, normal. La bota v-au luat banii, aia s-au imbogatit, sunt milionari in euro si voi sunteti dati afara din instante, arestati, perchezitionati si umiliti. Sunteti fara nici un venit din avocatura pentru ca nu sunteti recunoscuti ca avocati, nu aveti nici somaj sau renta de la "baroul" vostru, nu mai vorbim de pensie ca o sa muriti de foame. :D :D

# profeseaza in liniste date 25 March 2015 09:22 +1

http://www.luju.ro/avocati/barouri/procurorii-si-judecatorii-incurajati-sa-elimine-avocatii-lui-bota-baroul-ilfov-dezaproba-practica-avocatei-laura-voicu-de-a-colabora-cu-un-avocat-din-unbr-bota-si-cere-masuri-disciplinare-urgente-consiliului-baroului-ilfov-spera-ca-de-la-acest-moment-toat

# @profeseaza in liniste date 25 March 2015 14:35 0

Ma lasi cu Love In care s-a infiintat in 1832.  
Citeza pe profeseaza in liniste
http://www.luju.ro/avocati/barouri/procurorii-si-judecatorii-incurajati-sa-elimine-avocatii-lui-bota-baroul-ilfov-dezaproba-practica-avocatei-laura-voicu-de-a-colabora-cu-un-avocat-din-unbr-bota-si-cere-masuri-disciplinare-urgente-consiliului-baroului-ilfov-spera-ca-de-la-acest-moment-toat

# avocat BB 53 date 25 March 2015 17:08 +2

Domnule BOTA. Ca Presedinte al UNBR 2004 trebuia sa formulati plangeri penale ptr. abuz in serviciu  fata de procurorii si judecatorii care nu respecta hotararile judecatoresti care au autoritate de lucru judecat in care noi avocatii UNBR 2004 suntem recunoscuti ca avocati si ca practicam avocatura in mod legal.

# avi avi date 25 March 2015 21:07 +2

Abiea astept sa-l vad pe bota facand plangere penala impotriva procurorilor de la DNA care i-au dat flit lui Learciu.Acum e vremea ta mai pompilica presedinte ,vesnicul doctorand de Chisinau.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva