17 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

KLAUS von MUNCHHAUSEN – Presedintele Klaus Iohannis minte constient cand afirma: „Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal... nu am avut dosare, nu am avut probleme”. Iata dovada ca presedintele a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu si i s-a dat scoatere de sub urmarire penala de catre procuroarea DNA Claudia Rosu. Un asemenea mincinos nu merita sa fie presedintele Romaniei. Demisia! (Documente)

Scris de: George TARATA - Alex PUIU | pdf | print

28 October 2016 13:48
Vizualizari: 78384

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis trebuie demis de urgenta. Iar asta pentru ca a mintit poporul roman, si nu oricum, ci cu buna stiinta. Iohannis sustine ca nu a fost niciodata urmarit penal si ca nu a avut dosare, insa afirmatiile sale sunt contrazise de un document oficial, emis chiar de DNA. Lumeajustitiei.ro va prezinta dovada ca actualul presedinte al Romaniei a avut dosare penale la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia. Este vorba despre un document mai vechi, publicat in premiera de jurnalistul Marius Albin Marinescu, directorul revistei Justitiarul din Sibiu, autor al numeroase dezvaluiri despre actualul presedinte.


Implicat in campania electorala, facand eforturi uriase pentru aducerea PNL la guvernare si mentinerea lui Dacian Ciolos ca premier, Klaus Iohannis a avut in ultima perioada mai multe declaratii publice in care, calcand in picioare prezumtia de nevinovatie, anunta ca partidele trebuie curatate de „penali” si ca nu va numi niciodata un premier „penal”. Evident, Iohannis nu se refera doar la politicienii condamnati definitiv, ci inclusiv la cei anchetati de DNA sau aflati in faza de judecata.

Cu ocazia ultimei iesiri publice, de joi seara 27 octombrie 2016, Iohannis si-a continuat discursul pe aceeasi linie, facand insa o precizare in plus. Si anume, aceea ca nu a fost niciodata urmarit penal si ca nu a avut dosare penale: „Asta-i din capitolul 'hotul striga hotii'. Daca va referiti la cateva afirmatii despre dosare pe care cica le-as fi avut, pot sa va reconfirm ca eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal. Foarte simplu, se poate verifica fara nici un fel de problema. Sigur, aceasta coalitie antijustitie formata de cativa penali celebri incearca sa-si spele imaginea aruncand astfel de lucruri in spatiul public. Nu trebuie sa aiba nici un fel de emotii, nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si, in consecinta, eu raman la parerea mea: cei cu dosare n-au ce cauta in varful politicii”.

Proba imposturii

Ei bine, toate afirmatiile lui Klaus Iohannis nu sunt altceva decat niste minciuni. Presedintele Romaniei a fost urmarit penal si a avut dosare. Dovada imposturii lui Iohannis, care acum sustine ca cei cu dosare penale nu au ce cauta in politica, este un document oficial al DNA. O adresa pe care vestitii procurori DNA Doru Tulus si Claudia Rosu i-au trimis-o jurnalistului Albin Marinescu, in 12 mai 2010. Tulus era seful Sectiei a II-a DNA, iar Claudia Rosu, din informatiile pe care le detinem, procuroarea care a instrumentat dosarul lui Iohannis.

In respectiva adresa, Tulus si Rosu confirma faptul ca Iohannis a avut nu un singur dosar, ci doua, care au fost conexate. In septembrie 2009, actualul presedinte, invinuit pe atunci, a primit scoatere de sub urmarire penala pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si neinceperea urmaririi penale pentru infractiunile de neglijenta in serviciu si abuz in serviciu. De asemenea, DNA a dispus disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, unde din cate stim la acea vreme adjunct era actualul sef PICCJ Augustin Lazar, in vederea continuarii cercetarilor fata de Iohannis pentru infractiunile de evaziune fiscala in forma omisiunii, in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate) si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Din informatiile noastre, dosarul de la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia a fost la randul sau inchis.

Iata adresa procurorului DNA Doru Tulus si Claudia Rosu (vezi facsimil mai jos):

In atentia d-lui Marius Albin Marinescu

In referire la solicitarile dumneavoastra privind stadiul cercetarilor in care se afla dosarele penale nr. 270/P/2006 si 5/P/2007, va facem cunoscut faptul ca, urmare conexarii acestora si definitivarii cercetarilor, in temeiul dispozitiilor art. 249 alin. 1, art. 11, pct. 1, lit. b, art. 10, lit. d din Cpp; art. 228 alin. 4 rap. la art. 10 lit. d din Cpp; art. 38 din Cpp si art. 42-45 din Cpp, prin Ordonanta nr. 270/P/2009 din 24.09.2009 s-au dispus urmatoarele:

-scoaterea de sub urmarire penala a inv. Iohannis Klaus Werner pentru infractiunea prev. si ped. de art. 248 ind. 1, rap. la art. 248 C. Pen; (pct. 1 din Ordonanta)

-scoaterea de sub urmarire penala a inv. Nicola Iordan pentru infractiunea prev. si ped. de art. 248 C. Pen; (pct. 1)

-neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner, Nicola Iordan si Nistor Dorin pentru infractiunile prev. de art. 248, art. 246 din C.pen., respectov art. 26 rap. la art. 248 C.pen si art. 26 rap. la art. 246 C.pen (pct. 2);

-disjungerea cauzei si declinarea competentei de solutionare in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in vederea continuarii cercetarilor fata de invinuitii/faptuitori, astfel: Bucsa Radu Gabriel, notar public, pentru art. 289 C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen., 26 rap. la art. 215 alin. 1 si 2 C.pen, cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen., art. 26 rap. la 291 C.pen, cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen. (pct. 1), Iohannis Klaus Werner, Nicola Iordan, Giura Mircea, Tanea Maria, Irimie Cornelia, Tuluc Gheorghe, pentru infractiunea prev. de art. 249 alin. 2 C.pen. (pct. 1); Iohannis Klaus Werner pentru infractiunea prev. de art.9 lit.b din Legea nr. 241/2005 (pct. 2); Nistor Dorin, pentru art.264 C.pen.; Suciu Dorin, pentru art. 291 C.pen.; art. 26 rap. la art. 215 alin. 1 si 2 C.pen., art. 264 C.pen., Braune Stephan Max Iohannes, pentru art. 221 C.pen, cu aplic. Art. 41 alin. 2 C.pen. (pct. 1)”.

Inca o dovada a minciunii

Mai exista o dovada ca Iohannis a mintit cand a spus ca nu a avut dosar penal si nu a fost niciodata urmarit penal. Klaus Iohannis nu avea cum sa nu stie despre faptul ca a fost invinuit si ca a avut dosar penal. Iar asta intrucat Codul de procedura penala prevede ca o persoana este instiintata de inceperea urmaririi penale impotriva sa si de acordarea calitatii de invinuit (in prezent suspect), dar si de scoaterea de sub urmarire penala.

Potrivit dispozitiilor procesual penale in vigoare la data emiterii ordonantei nr. 270/P/2009 din 24.09.2009 (art. 249 VCPP redat mai jos), solutia de scoatere de sub urmarire penala nu poate fi dispusa decat daca in cauza exista invinuit sau inculpat. Cu alte cuvinte, poate fi scoasa de sub urmarire penala doar o persoana urmarita penal (adica un „penal”, cum ar spune presedintele Romaniei).

Pe de alta parte, Klaus Iohannis nu avea cum sa nu stie despre calitatea avuta in dosar, fiind incunostintat oficial de cel putin doua ori in legatura cu acuzatiile care i se aduc.

Mai intai, parchetul i-a comunicat inceperea urmaririi penale si calitatea de invinuit. Tot atunci, i-au fost explicate drepturile procesuale (art. 202 din VCPP in vigoare la acea data prevede ca:

Organul de urmarire penala este obligat sa explice invinuitului sau inculpatului, precum si celorlalte parti drepturile lor procesuale”).

Apoi, Klaus Iohannis a luat din nou cunostinta despre existenta dosarului penal in momentul in care parchetul a dispus fata de el scoatere de sub urmarire penala sub aspectul infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si disjungerea cauzei la PCA Alba Iulia in vederea continuarii cercetarii „pentru infractiunea prev. de art. 9 lit. b) din Legea nr. 241/2005” (evaziune fiscala in forma omisiunii, in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate) si “art. 249 alin. (2) C.pen.” din Vechiul Cod penal (abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave).

Art. 249 din Vechiul Cod de Procedura Penala prevede ca:

Scoaterea de sub urmarirea penala are loc cand se constata existenta vreunuia dintre cazurile prevazute in art. 10 lit. a)-e) si exista invinuit sau inculpat in cauza” si, de asemenea, ca:

dispozitiile art. 246 (care spune caProcurorul instiinteaza persoanele interesate despre incetarea urmaririi penale) se aplica in mod corespunzator”.

Culmea ipocriziei

In final va mai oferim o proba a ipocriziei presedintelui Klaus Iohannis. Recent, acesta a declarat ca nu va numi niciodata un premier “penal”: “Sunt cateva conditii pe care le pun eu atunci cand se va discuta desemnarea premierului. Sa luam de exemplu chestiunea penala - cu totii am citit ca se fac angajari pentru paznici sau agenti de paza, cum se spune mai nou. De fiecare data prima conditie e sa nu aiba cazier. Cum ne imaginam ca tara va fi pazita de unul cu dosar penal?! E o conditie minimala si nu am de gand absolut deloc sa renunt la ea”.

Iohannis nu avea asemenea probleme in 2009. Atunci, nu i se parea grav ca tara sa fie condusa de un prim-ministru cu dosar penal. Dupa cum ne amintim, in octombrie 2009, Klaus Iohannis a fost propus de PNL pentru functia de premier, ca urmare a demiterii prin motiune de cenzura a Guvernului Boc. Iohannis nu a mai ajuns la Palatul Victoria intrucat Basescu i-a nominalizat pe Lucian Croitoru si apoi pe Liviu Negoita. Ulterior, in turul 2 al alegerilor prezidentiale, Mircea Geoana si Crin Antonescu au anuntat in cazul in care primul dintre acestia va deveni presedinte, Klaus Iohannis va fi numit premier. Iata ca atunci, Iohannis nu considera anormal ca tara sa fie “pazita de unul cu dosar penal”. Caci el insusi avea dosar penal, dupa cum am vazut mai sus, iar aici ne referim la cel declinat catre Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, intrucat cel de la DNA fusese inchis cu cateva zile inainte de nominalizarea sa pentru functia de premier.

Ca sa nu mai spunem ca in 2008, Iohannis a candidat si a fost ales primar al Sibiului avand dosar la DNA.

*Cititi aici mai multe despre dosarele lui Klaus Iohannis


Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 28 October 2016 14:01 +36

p,asta si pe moroiul poate doar dracul sa/i mai creada ,SI GUVERNUL LUI(LOR, BOC SI CIOLOS)

# DODI date 28 October 2016 17:07 +28

Ar fi cazul să îi traducă cineva ocupantului vremelnic și abuziv de la Cotroceni pe românește la specimene cu un asemenea comportament li se spun lepre. Pentru a înțelege și el, cu cei doi neuroni (unul împrumutat de la nevastă!) aceasta înseamnă om fără caracter, pușlama, ticălos (chiar dacă are o funcție) un om mic, care nu are nici o șansă să fie mare om de stat chiar dacă are 2 metri. Caracterul nu se măsoară în centrimetri, chiar dacă folosești un metru... nemțesc.

# unul din lumea cea mare date 28 October 2016 18:03 +23

ptr dodi// stii cum se zice ,,NALT CA BRADUL,PROST CA GARDUL,SI CU MUCII PE PIEPT!!!!zic eu ca i se potriveste de minune,manusa!!!!!!!!

# JOIANNIS = mamă nulipară date 28 October 2016 21:02 +11

«Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»...este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie ... crede medicul L. Dănăilă. Minoritatea religioasă din care provine Joiannis l-o fi mandatat să ne dea lecții -  „Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative.” Era și cazul s-o facă pe profu, fiind... mamă nulipară

# unul din lumea cea mare date 28 October 2016 21:58 +10

ptr JOIANNIS = mamă nulipară// nu te contrazic O FI EL MAMA NULIPPARA,DAR MINTEA I/A FATAT LA CUM SA CIORDEASCA CASE ,,DIN MEDITATII,,

# obiectiva date 29 October 2016 09:22 0

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwilt-a5r__PAhVJPBoKHSfCA9UQqQIIMDAH&url=http%3A%2F%2Fwww.cotidianul.ro%2Fdoi-israelieni-condamnati-pentru-atac-informatic-asupra-sistemului-bancar-romanesc-290249%2F&usg=AFQjCNHRR0F0qjvWQMY4KxbIlUyXUv1LLA&sig2=oSzhPhqNf2Sug-sqz6ZIzw

# Iulius date 28 October 2016 14:33 +31

Mitomanul si ignorantul asta ori nu intreaba pe nimeni ce trebuie sa vorbeasca si vorbeste numai prostii din proprii neuroni, ori ii intreaba pe prea multi si atunci uita ce i s-a spus si incurca informatiile din cei cativa neuroni amestecand lucrurile ca babele pe santz numai sa se bage in seama!

# nicolae date 28 October 2016 14:45 +37

Johannis l-a întrecut pe Băsescu Traian în minciuni . Cinste vouă , cei care ați votat asemenea președinte !!!

# pitar date 28 October 2016 15:24 +20

Pai care e concluzia : ca dacă a mințit cu un lucru care poate fi verificat foarte simplu ne cam imaginam cate și mai cate minciuni ne-a spus. Dacă minte o data cu un lucru atât de evident e clar ca e numai minciuna tot.demisia el și toți ai lui, inclusiv cei din justiție care-i protejează. 

# Pif date 28 October 2016 15:36 +24

Sunteti rai. Eu sincer cred ca Iohannis este un autist inocent. De vina sunt sufelurii in ureche. Mi-am dat seama ca Iohannis are sufleuri in ureche inca de la dezbaterea prezidentialilor, fara sa fi fost fan Ponta. Iohannis impietrea brusc, uneori cu un zambat larg si indelungat pe chip , fiind evident ca astepta sa i se sufle in ureche ce sa spuna. Spre deosebire de fizicianul Hawking, Klaus poate si sa se miste singur, chiar sa-si arunce nervos paltonul pe masina. Klaus este un robotel revolutionar , avand implementata si educatia fizica in program.

# livia date 28 October 2016 15:41 +26

Pinochio Johanus sechs hauser! V-ati gandit vreodata de ce stapanii isi ale3g drept slugi pe cele cu bube in cap? Nu exista in tara asta cozi de topor, gata sa fie slugi, dar care sa nu fi avut probleme cu legea? Cred ca da. Dar totusi au fost alese persoane santajabile, ca sa nu mai scoata capul din tarana; vezi Basescu ( la data alegerii ca presedinte avea pe rol dosarul Flota) si Johanus dovedit hot de case cu acte false, de justitie.

# JE NO SUIS JOSHANIS ! date 28 October 2016 16:45 +20

JOSHANIS, basaul e invidios pe tine, l-ai intrecut in minciuna ! DEMISIA, LEPRA CE ESTI !!!

# ana date 28 October 2016 16:58 +8

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Deutsche-Welle-intreaba-de-ce-Iohannis-este-dispus-sa-si-dea-la-schimb-legitimitatea-pentru-casatoriile-homosexuale-137716

# Robert Horvath SUA date 28 October 2016 17:41 +13

PROBLEMA PUSA GRESIT SI TENDENTIOS VINILE SUNT MULT MAI MARI SI ANTI CONSTITUTIONALE: UN PRESEDINTE CU DUBLA CETATENIE ? RACOLAT DE UN SRVICIU STRAIN ! WIKILEAKS .... Sursa Robert Horvath Deva Blog

# Edelweiss date 28 October 2016 18:01 +17

Mica pu*licitate: „Croim haine din piele de damă cu materialul clientului !” :D Citat din iulie 2016: „În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate.” PE CALE DE CONSECINȚĂ (ptiu, sintagma draaqului!) JWK este LIPSIT DE CREDIBILITATE. QED! :D :D :D

# unul din lumea cea mare date 28 October 2016 18:09 +10

ptr Edelweiss// ba,ai dracului comentacii astia ,nu mai poate omul sa auZa o ,,vorba seriaosa din marginimea sibiului ca gata toti saritarati cu SLABISMELE PE SARMANII SIBIENI,,........(AM RIS O GRAMADA DE CELE SCRISE DE TINE!!!!!!!!BRAVO!!!!! ai un verde de la mine)

# Edelweiss date 28 October 2016 18:14 +13

Negarea negației. Apăi, și Io*, la rândul meu, sunt trimis în judecată, și nu o dată, ci de vreo trii ori. Atunci se zice că NICI commentul meu de mai sus nu este CREDIBIL. Asta-i o situație sucită Tamam (apud LCK) ca-n poanta aia cu călătorul care se apropie de un sat, zărește un citizen și-l questionează: „- Ce fel de sat este acesta?” citizenul răspunde: „-Acesta este satul în care toți oamenii mint.” „-Dar de unde știi asta?” revine cu o altă întrebare travellerul. „-Păi, cum să nu știu dacă ȘI EU LOCUIESC AICI.” /// cam așa e și cu al meu comentariu: zic despre Întâiul Turist al Țării că este Necredibil fiindcă a fost pus sub învinuire, dar citatul din puțul gândirii bavareze, enunțat de mine - de asemenea NECREDIBIL, devine la rândul lui necredibil. (d'oh! Fericirea mea, la naiba!)

# XXX date 28 October 2016 18:26 +18

Tinerii frumosi si liberi... bate neamtul asta si pana la voi? Sau la voi nu conteaza decat sa iesiti in viata de prin cluburi. Vorba sloganului vostru preferat "Haideti toti in strada, suntem destepti gramada!" Adevarul e ca meritati numai din astia sinceri... exact ca voi. Votati-l pe soros ca abia asteapta ungurul sa va dea, dar tare ma tem ca n-o sa prea puteti duce.

# Pif date 28 October 2016 19:36 +11

Hmm, eu as mai plusa putin daca Albin nu are frati. Iohannis este in continuare urmarit penal in dosarul 609/P/2007 care a disparut pe drum, intre Tribunalul Sibiu si DIICOT. Vorba lui Einstein :daca a intrat dosarul ala intr-o gaura de vierme, sa-l scoata de acolo pisica lui Schrödinger :P

# Robert Horvath SUA date 28 October 2016 20:20 +5

ATENTIUNE ROMANIA ! CIA A PREDAT LUI KLAUS LISTA A 28 DE SPIONI RUSI DIN UDMR CARE INCEARCA SA FACA DIN ARDEAL UN TERITORIU PRO PUTIN ! SERVICIILE INFILTRATE SI UN PRESEDINTE VANZATOR DE TARA INCEARCA SA TINA SPATELE PENTRU KGB. Trezirea ! Maine va fi tarziu pentru toti....romani si unguri impreuna. ROBERT HORVATH DEVA BLOG

# padar date 28 October 2016 20:40 +9

cine fura normal ca si minte;....am luat a doua casa din bani de la meditatii... Cit impozit o fi platit din banii castigati!?!

# Robert Horvath SUA date 28 October 2016 22:14 +1

UDMR ESTE ESTE O FILIERA RUSA SUB ACOPERIRE MAGHIARA DACA CIA AFIRMA ACEST LUCRU SITUATIA ESTE GRAVA PRESEDINTELE KLAUS FACE INDIRECT JOCUL LUI.PUTIN EL ESTE UN AGENT AL SERVICIULUI GERMAN SI JOACA JOCUL PRORUS MERKEL. ANCHETA MEA CONTINUA Sursa Robert Horvath Deva Blog

# Robert Horvath Deva Blog date 28 October 2016 23:43 +1

ROMANII ORBITI DE PATIMA NATIONALA NU AU REALIZAT ESENTIALUL  UDMR ESTE PARTIDUL COMUNISTILOR MAGHIARI DIN ROMANIA DE CULOARE ROSIE RUSEASCA. ESTE CALUL TROIAN A LUI PUTIN IN ROMANIA. AMERICANII SUNT INGRIJORATI DAR KLAUS ESTE HOTARAT SA VINDA TARA IAR SERVICIILE INFILTRATE FAC JOCUL KGB SURSA Robert Horvath Deva Blog In curand o ancheta seriasa si exploziva.

# Robert Horvath Deva date 29 October 2016 00:50 +1

FRUNDO SEFUL RETELEI DE SPIONAJ UDMR  Cazul Frundo. Acesta a transmis rusilor informatii NATO. Americanii au cerut arestarea si neutralizarea  Sefului Retelei UDMR. In curand voi publica lista completa. SURSA ROBERT HORVATH DEVA BLOG

# Robert Horvath SUA date 29 October 2016 00:58 +2

TOTI MINISTRII UDMR AU GRADE DELA COLONEL IN SUS SI DESVALUI UN SECRET AMERICANII STIU  IATA UNA DIN MOTIVELE CADERII LUI MRU APOI HELVIG SI FOARTE IN CURAND Klaus ! SURSA ROBERT HORVATH DEVA BLOG

# escu date 29 October 2016 03:29 +8

Nu numai că ne minte, dar ne crede proști, imbecili și ne tratează cu dispreț. Disprețul se vede și din faptul că el nu și-a mutat familia în București, deși s-au cheltuit câteva milioane bune pentru renovarea vilei prezidențiale, cum este normal pentru un om cu o astfel de funcție, el neputând să fie și sectant de ziua a 7-a, cheltuind banul public cu naveta la Sibiu. Oare numai astea sunt minciunile?

# Salvamar date 29 October 2016 06:59 +10

Vad ca nimeni nu vorbeste despre apartamentul cumparat de Iohannis pe legea 112 in 1997. In conformitate cu acesta lege, daca aveai deja o proprietate nu aveai dreptul sa cumperi un apartament de la stat. Iohannis avea deja o casa cumparata in 1992. Cum a reusit sa cumpere un apartaemnt pe Legea 112 decat printr-un fals in declaratii ca NU mai detine o proprietate?

# Robert Horvath SUA date 29 October 2016 09:21 +1

LISTA AGENTILOR RUSI DATA LUI IOHANNIS CUPRINDE INTREAGA MAFIE POLITICA SI ECONOMICA. DAR AU CERUT SA SE INCEAPA CU UDMR DAT FIIND ARDEALUL ! A FOST INTERCEPTAT UN APEL ORDIN DELA MOSCOVA. DE ACTIVARE A RETELEI RUSE SUB ACOPERIRE MAGHIARA IOHANNIS SE OPUNE  DAR PROSTIA SI LASITATEA SE.....Plateste Cu catuse. Adio presedentie ....Adio primarie Ai intrat in colimator fara de iesire Sursa Robert Horvath Deva Blog

# Vladimârrr...!!! date 29 October 2016 15:00 +2

Dragilor, v-am citit cu deosebita atentie. Si ca sa va arat ca v-am inteles corect, o sa postez doua versuri din folclorul damvovitean in vigoare: FRUNZA VERDE LABA GASTII, NU E PASARE CA PORCUL ...!!! Va urez un sfarsit de saptamana bun si ca la legislative sa vi se implineasca ce-mi dorec eu !

# andrei date 1 November 2016 08:41 -1

In Romania au avut plangeri penale miloane de oameni, daca cineva face o plangere penala mai ales acum cand a fost discriminjta calomnia si insulta( cu toate ca Curtea Constutiuonla a constat ca este neconsttionala discriminarea) inseamna ca esti penal. Ca atare, e un mod de a lovi in cineva in speta acum in presedinte. Romania are in sfarsit un presedinte adevarat, dar cei care vor sa revina PSD la butoane bineinteles au destui cu interese sa ocupe posturi arunca pe piata fel de fel de afirmati profitand de usurinta cu care pot fi manipulati uni oameni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.08.2022 – Pirlog o umileste pe Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva