7 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CUPLUL GROAZEI – Avocatul Aurelian Pavelescu ii distruge Klaus Iohannis si Laura Kovesi: “Iohannis, la umar cu Kovesi, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale!... Nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, sunt distrusi oameni nevinovati, drepturile si liberatile cetatenilor sunt calcate in picioare de o organizatie tip Gestapo si KGB... Teribil este ca multi romani aplauda calcarea in picioare a democratiei si comportamentul acesta nazist”

Scris de: G.T. | pdf | print

16 February 2018 17:30
Vizualizari: 18767

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis (foto 1) a comis un atentat la democratie si la statul de drept. Aceasta este acuzatia pe care o lanseaza avocatul Aurelian Pavelescu (foto 2), dupa uluitoarea conferinta de presa sustinuta, joi seara 15 februarie 2018, de Klaus Iohannis, care a anuntat o tara intreaga ca nu il intereseaza abuzurile comise de procurorii DNA.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Pavelescu sustine ca Iohannis a aratat ca pentru el nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca oameni nevinovati sunt distrusi sau ca drepturile si libertatile cetatenilor sunt calcate in picioare. Iata toate aceste abuzuri sunt comise de o “organizatie tip Gestapo si KGB”, spune Pavelescu, evident cu trimitere la DNA-ul condus de Laura Kovesi (foto 1).


De asemenea, Aurelian Pavelescu ii transmite lui Iohannis ca inclusiv “penalii” sunt cetateni ai Romaniei si au aceleasi drepturi garantate de Constitutie. Ceea ce inseamna ca Iohannis este si presedintele lor. Nu in ultimul rand, Pavelescu ii acuza pe Iohannis si Kovesi ca le retrag unor persoane dreptul de a fi cetateni, degradandu-i la statutul de animale.

Iata reactia avocatului Aurelian Pavelescu dupa discursul stupefiant al presedintelui Iohannis:

Klaus Iohannis: niste penali vor raul DNA-ului si Zeitei Dreptatii Kovesi!

Conferinta de presa a Presedintelui Iohannis a fost un atac la adresa democratiei si statului de drept. Mesajul a fost unul singur: Eu, Iohannis, o sustin pe Kovesi - punct! Nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca sunt distrusi oameni nevinovati, ca drepturile si liberatile cetatenilor sunt calcate in picioare de o organizatie tip Gestapo si KGB. Fara niciun argument, Iohannis spune: asa vreau eu! Delir!

L-au intrebat jurnalistii: ce inseamna penali? N-a raspuns! Cum si-a exercitat obligatiile constitutionale de mediatori intre institutiile statului si intre institutii si societate? Niciun raspuns! Cum comenteaza inregistrarile si probele iesite in spatiul public? Raspunsul de cosmar: nu le-am vazut, nu ma intereseaza, nici nu e nevoie sa stiu de ele!

Ce comentarii sa mai facem? Niciunul!

Ceea ce as vrea sa adaug: penalii, si ei, cum or fi - suspecti, inculpati, condamnati -, sunt si ei cetateni ai Romaniei! Chiar si in puscarii stau tot cetateni, care au si ei drepturile lor, garantate de Constitutie! Adica: daca un penal, un condamnat, este torturat, este santajat sa faca lucruri ilegale (falsificare de probe), are drepturile lui, nu inceteaza a fi cetatean! Presedintele Klaus Iohannis este presedintele si acestor penali, condamnati, amarati, cu drepturile lor, care, dupa ce-si ispasesc vreo pedeapsa (in cadrul legal), urmeaza sa se intoarca la familiile lor si sa se reintegreze in societate, iar nu sunt dusi in camere de gazare!

Klaus Iohannis, la umar cu Codruta Kovesi, intr-un mecanism arbitrar, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale! Cei pe care ei ii numesc penali - unii dintre ei necondamnati, prin urmare benficiind de prezumtia de nevinovatie -, devin niste animale, care trebuie ucise cu pietre! Acestia devin buni numai daca fac denunturi convenabile stapanilor de sclavi, pentru a-i face si pe altii penali! Tare, nu-i asa?

Teribil este ca multi romani aplauda calcarea in picioare a democratiei si comportamentul acesta tipic nazist, prin care unii oameni - indiferent de functiile lor - ii considera pe altii suboameni! Teribil, bestiile se bucura mereu cand vad sange!

Comentarii

# gelu date 16 February 2018 18:02 +45

Singura parere de rau a lui Johannis etse aceea ca demonstrantii #rezist nu sunt inarmati la fel ca bricazile de asalt din Germania nazista anilor 40. Discursul lui de ieri a fost acela de a le arata idiotilor #rezist c-o sustine pe Kodrula tocmai ca idiotii sa faca demonstratii masive in apararea zeitei nedreptatii din fruntea DNA.

# gelu date 16 February 2018 18:06 +14

Romania etse condusa de un grup de crima organizata format din binomul SRI-DNA, ICCJ, CSM, Inspectia Judiciara sub comanda lui Johannis din deal si sustinuta logistic de amabasadorul american Klemm.

# Tiby date 17 February 2018 14:22 +23

Ro este condusa de un grup de crima organizata format din SRI-DNA, SRI -DIICOT, ICCJ CSM. Nicaieri pe planeta in afara de Ro, nu exista descinderi cu mascati, in afara de cazurile cu teroristi. Atat.punct. Banii tarii sunt irositi pe aceste institutii, bugetul alocat acestor mafii este aprobat si decis de catre nenorocitii din politica. Ei au permis dezvoltarea acestei mafii la nivel statal. Numai in strada se poate scapa de aceste institutii inutile si nocive pt tara, sunt un pericol pt societate.

# Dragos date 16 February 2018 18:10 -93

Situatiile extreme cer masuri extreme. Toti romanii au vazut ce au facut de-a lungul timpului politicienii romani. Daca nu-s hoti si infractori, sunt teribil de prosti. Iar faptul ca si-au adaptat legile de-a lungul timpului ca sa faca ei combinatii ilegale mai usor, asta nu schimba nimic. Au facut legile in asa fel incat hotii sa fie mai protejati de legi ca oamenii cinstiti, legi ca sa aduca la limita legii fapte ilegale, etc. Mie chiar nu-mi pasa cat de adevarate sunt acuzatii, daca ma uit in jur in Romania, toti ce au fost in functii de conducere in statul roman mai mult de un an, merita 5 ani de puscarie cu executare din oficiu, pentru ca actiunile sau inactiunile lor au afectat toti romanii, din tara sau de peste hotare. La puscarie cu ei!

# Botomei Vasile, doctor in drept date 16 February 2018 18:11 +3

Botomei Vasile, doctor in drept, felicita opinia dlui av.Pavelescu Aurelian. As fi fost mai convingator daca se exprima ca Presedinte PNT-CD. Acum este momentul ca PNT-CD sa intre cu viteza si putere in viata publica. Dati un anunt ca inscrieti ca membrii de onoare pe toti condamnatii intelectuali care au avut de suferit de pe urma sistemului odios care a transformat justitia in calaii din vremea lui Stalin. Haideti domnule Presedinte, pronuntati-va cu grabire!

# Dragos date 16 February 2018 18:11 -76

Situatiile extreme cer masuri extreme. Toti romanii au vazut ce au facut de-a lungul timpului politicienii romani. Daca nu-s hoti si infractori, sunt teribil de prosti. Iar faptul ca si-au adaptat legile de-a lungul timpului ca sa faca ei combinatii ilegale mai usor, asta nu schimba nimic. Au facut legile in asa fel incat hotii sa fie mai protejati de legi ca oamenii cinstiti, legi ca sa aduca la limita legii fapte ilegale, etc. Mie chiar nu-mi pasa cat de adevarate sunt acuzatii, daca ma uit in jur in Romania, toti ce au fost in functii de conducere in statul roman mai mult de un an, merita 5 ani de puscarie cu executare din oficiu, pentru ca actiunile sau inactiunile lor au afectat toti romanii, din tara sau de peste hotare. La puscarie cu ei!

# mircea date 17 February 2018 10:09 +3

Dragos,ai dreptate cu privire la parte din politicieni,dar.....principalii vinovati sa i cauti in randul procurorilor,judecatorilor SRI stilor si politistilor ,care nu si au facut datoria in toti acesti ani...poate sunt si ei parte din mafie....si atunci daca au stiut de faptele ilegale ale politicienilor si ale altora si nu au actionat in timp util...ei sa primeasca de trei ori pedeapsa!

# Edelweiss - Plastograph hystrionic de Bukowina date 16 February 2018 18:21 +4

E mai vechiuță pictura-plastografie, din nov. 2016, când o făceam pe-a vătășelul pentru Gabriela Baltag - șăfă la Conciliul INFERIOR al Magistraturii. Dar pictura este de o ETERNĂ actualitate, iar fabulația din text este exponențială față de etapa de „GLEICHSCHALTUNG” ce o străbate în aceste zile Wallachia-Tribalia - Raia Americănească Experimentală și Colonie Penitenciară DNA-nazistă. https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2016/11/ein-unterwurfig-herde-ein-gestapo-eine.html :roll: :roll: :roll:

# gaffer date 16 February 2018 23:07 +4

va vine sa credeti ca sunt oameni care dupa ultimele evenimente sustin una dintre urmatoarele: 1. "mi-a placut Iohannis, era clar ironic ca nici nu-si dadeau seama jurnalistii; dar daca te uitai la el si vedeai ca dupa fiecare raspuns ranjea, iti dadeai seama" 2. "si ce daca ti se face dosar penal cand tu esti nevinovat. te duci si demonstrezi ca esti nevinovat. eu ca simplu cetatean de ce sa ma irit cand stiu ca daca e sa se intample asa ceva nu am nimic de ascuns; politicienii tipa pentru ca se stiu cu musca pe caciula" 3. "oricum dosarele nu se finalizeaza cu inchisoare in multe cazuri deci chiar de ar fi dovezile din dosare false, de ce se agita lumea ca persoana nu intra la inchisoare oricum. daca ar fi mii de romani in inchisoare pe dovezi false, atunci ar fi o problema, dar altfel.." sunt oameni dispusi sa inchida ochii la nereguli in "lupta anticoruptie" doar pentru ca rezultatul acelor neregului valideaza ideea din caputul lor.

# gaffer date 16 February 2018 23:11 +3

va vine sa credeti ca sunt oameni care dupa ultimele evenimente sustin una dintre urmatoarele: 1. "mi-a placut Iohannis, era clar ironic ca nici nu-si dadeau seama jurnalistii; dar daca te uitai la el si vedeai ca dupa fiecare raspuns ranjea, iti dadeai seama" 2. "si ce daca ti se face dosar penal cand tu esti nevinovat. te duci si demonstrezi ca esti nevinovat. eu ca simplu cetatean de ce sa ma irit cand stiu ca daca e sa se intample asa ceva nu am nimic de ascuns; politicienii tipa pentru ca se stiu cu musca pe caciula" 3. "oricum dosarele nu se finalizeaza cu inchisoare in multe cazuri deci chiar de ar fi dovezile din dosare false, de ce se agita lumea ca persoana nu intra la inchisoare oricum. daca ar fi mii de romani in inchisoare pe dovezi false, atunci ar fi o problema, dar altfel.." sunt oameni dispusi sa inchida ochii la nereguli in "lupta anticoruptie" doar pentru ca rezultatul acelor neregului valideaza ideea din caputul lor.

# Haznaua intunericului date 17 February 2018 02:26 -75

@#$&&* de la iadu intunericului Ce sunteti voi ma securisti comunisti ma nimicuri sloioase japite bolsevice Pute a diaree la voi in hazna nimicurilor

# Elena date 17 February 2018 03:39 +8

Infiorator ce se intampla in tara asta si mai ales ca aceste doua personaje inca au sustinatori care gandesc cu superficialitate ca inchisoarea este un lucru meritat de acele persoane care poate nu rezoneaza cu ei politic vorbind ...infiorator ..credeaum ca fascismul si totalitarismul nu mai au putere intr-o tara care a trait o revolutie sangeroasa in urma unui regim care intrunea aceste doua componente . Si "penali " merita un proces echitabil pentru ca sunt cetateni ai acestei tari .

# Ailime date 17 February 2018 09:35 +4

Simplul fapt că LCK nu ar fi cunoscut" nimic despre "paradeala" la "unitatea de elită" din subordinea sa, asa cum a lăsat să se creadă în spațiul public, consider că este suficient pentru a se propune revocarea sa din fruntea DNA-ulu,pe care nu este capabilă să-l conducă.

# Marin TULUS, Olt date 17 February 2018 10:01 +2

ce faceti luju cu aprecierile acestui individ Pavelescu? Nu stií voi cine este acesta si pe cine a reprezentat el?Nu stiți cum iii lingea pe Băsescu si Elena Udrea? Individul este fără scrupule si eu l-am reclamat la DNA pt. că m-au exclus din partid si din functia de consilier local pt. ca aveau legaturi cu animelele PDl/ului iar dacă ar fi să critic, trebuie să-i critic eu pe acei procurori DNA- si sa le dau exemple lui Iohannis si lui Kovesi- care m-au chemat la sediul central si dupa administrarea de probe mi s-a spus fără a se dispune prin Ordonanta-ca nu sunt fapte penale desi probele erau edificatoare.Vorbeste Botomei de PNTCD ca de un partid ce trebuie luat in seama;total eronat!! PNTCD a murit odata cu Coposu!! Acest bastard , un Om fără valoarea înaintașilor tărăniști nu poate să fie un om politic adevărat ca să/i inlocuiască pe cei din actuala clasă politică .Ce să mi spună mie acest individ cu care am avut atâtea întrevederi și i-am dat seama cine

# Berinde date 17 February 2018 10:18 -9

Observăm ca din 1990 pana in prezent avem aceeasi politice ni care ne conduc.Ei au creat legi care sa-i ajute sa se îmbogățească prin furt de la stat mai clar din buzunarul cetățeanului.De furat erau buni dar au mai gresit cînd si-au votat legile acum acesta este rezultatul.Dar ce vina am eu care am fost jefuit legal sa-i țin parte gîtului?

# huhu rezea date 17 February 2018 11:05 +7

Iohannis se comportă ca un veritabil succesor al organizatiei fasciste Grupul Etnic German. Forumul Democrat German, condus de Iohannis, a solicitat in instanta statutul de succesor al GEG tocmai pentru a recupera de la stat averile confiscate printr-un decret regal din oct 1944. Legea retroceedarilor nu retroactivează pâna în 1944. Ce este de mirare ca Iohanni este un succesor și al ideologiei fasciste? Vă cruciți câți români aplauda asemenea comportamente subumane!

# Ion date 17 February 2018 11:33 +3

Daca herr Obersturmbannführer-SS a violat iar constitutia,Parlamentul trebuie sa demareze actiunea de suspendare.Rapid....iar daca vreun fonfait mustacios,lider de partid majoritar,da din colt in colt pe tema asta,trebuie suspendat si ala si ales unul potent,care vrea sa faca lucruri pentru tara,nu pentru codrute,coldute,ambasadute si alte iohanute.

# REMEMBER date 17 February 2018 15:06 +4

E un urmaș demn al SS, doar a renunțat, de capul lui, la datoria istorică a Germaniei de 19 MILIARDE EUR!

# ??????? date 18 February 2018 07:28 0

De ce nu investigati felul in care aceasta lichea a renuntat la o datorie istorica de 19 mld de eur ???Cu ce drept ?si a respectat toate prevederile legale in privinta asta ?

# Me date 18 February 2018 11:23 +2

Falsificarea de probe de catre institutiile statului este cea mai periculos lucru, asa cum s-a intamplat in cazul Cosma in mod sigur s-a intamplat in toate cazurile penale, fara nici o expectie. De Iohannis se poate "scapa" foarte usor . Prin investigarea faptului ca acest personaj a renuntat cu acte in regula la datoria istorica de 19 miliarde euro!!! De ce nu investigheaza nimeni?? Sa vada lumea interesele nebune ale UE pt justitia romaneasca, de ce vor sa ne controleze justitia?! Investigati despre aceasta datorie si aruncati licheaua in puscarie unde ii e locul, nu prin vacante, caci weekendul acesta iar a fost pozat la ski in Sureanu, licheaua asta penala.

# Ionescu Dan date 17 February 2018 12:07 -4

Va rog sa mentionati ca avocatul Aurelian Pavelescu este presedintele PNTCD, nu este o persoana oarecare si acest lucrun este foarte important pentru viata politica prezenta si viitoare din Romania !

# adrian date 17 February 2018 16:04 -6

Bataie la Cotroceni...Malin Bont iar e ridicat de mascati....avocatele penale si ele la miting.hahaha Au venit si "portocalele" la miting? :lol:

# Snaider Paul date 17 February 2018 17:59 +8

Asa zisa lupta impotriva coruptiei este un fiasco ! Este praf in ochii romanilor ! In ultimii 28 de ani de la uciderea miseleasca a lui Ceausescu s-a demolat toata industria Romamniei, s-a distrus (vandut ) intreaga flota ( aveam 18 nave- uzine Polar etc), s-au vandut toate resursele minerale, s-au taiat toate padurile …etc . In acest context Procuratura in intregul ei se ocupa de : termopane, abuzuri in serviciu, angajari pe pile si alte rahatele ! Culme este ca multi, multi aplauda si tipa-n cor : asa le trebuie coruptilor ! BALIVERNE DE PROSTIT POPORUL ! IN TOTI ACESTI ANI NU AM VAZUT NICI UN DOSAR DE MARE CORUPTIE IN CATRE SA FIE IMPLICATE SOCIETATI DIN AFARA TARII ! ADICA ROMANII S-AU AUTOCORUPT

# gaffer date 17 February 2018 20:56 +4

legat de flota, unul dintre marile cazuri de coruptie si delapidare a statului. Am intrebat pe hastagistii de la locul de munca, de ce nu este macar o pancarta cu acest subiect + multe altele pe care le-am enumerat in fata lor. raspunsul din partea unei persoane isterice cand vine vorba de lupta anticoruptie impotriva unui singur partid (ca doar unul e corupt, restul sunt perfecte), un raspuns care-ti ingheata sperantele ca asta va fi o tara OK: "si care-i treaba cu flota, ce faceam cu flota, la ce ne folosea?!" "Tara cu iesire la dunare si marea neagra, fara flota - nu-ti spune nimic economic vorbind?" am incercat eu sa pun o intrebare de ghidare ca sa vad daca i se aprinde beculetul. M-am inselat, nu exista beculete care sa se aprinda in mintea hastagistilor!

# Gilu date 17 February 2018 19:09 +6

D.le Presedinte !Chiar nu intelegeti ca falsificarea de probe,inJUSTITIE este cea mai grava si periculoasa infractiune? UNDE SA PLECE ROMANII CA SA SE AFLE IN SIGURANTA ? MI SE PARE CA NU VA PASA...

# Neanae date 17 February 2018 23:06 +1

Liiceanu cica LCK este ceva de nemaipomenit ca Presedinta. Un exemplu de slujire si abnegație. O cucuvea presedinta (un animal e egal cu altul la faza asta) este maximum ce putem aspira. Zice preailuminatul. Ma duc sa iau un hap. Tare Liiceanu. El ce animal o fi, cred vierme.

# Marius date 18 February 2018 18:48 +3

PS. Intrebat de ziaristi daca zapada e alb, Johannis a raspuns: Nu stiu si nici nu ma intereseza. In acestă țară doar CODRUTA si cu MINE suntem complet albi. Regretata cântareață Anda Calugăreanu revine in atentia iubitorilor de muzica, dupa ce Laura Kovesi a oferit drept dedicatie muzicala angajatilor DNA melodia ,, Într-o zi ți-am dăruit o potocală,,. Refrenul e o sursă de inspirație atât pentru portocalii cât și pentru cel care-i păstorește, momentan, cu o inteligență de invidiat. PS.Prețul portocalele de Tenefire a explodat. Se așteaptă să explodeze si portocală.

# Zah Ioan date 21 February 2018 08:46 0

Interesant si ciudat.De ce nu incearca nimeni sa demonstreze, in fata instantelor de judecata ca probele prezentate de DNA sunt falsificate?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva