19 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PAPAGALUL PROPAGANDISTILOR – Klaus Iohannis a citit de pe foaie aberatiile aruncate pe piata in cazul tragediei din Caracal de trompetistii SRI. Cu o ticalosie fara margini, Iohannis a folosit moartea a doua copile pentru a ataca Guvernul. Werner a mintit mizerabil acreditand ideea ca tinerele nu mai sunt in viata din cauza modificarilor la Legile Justitiei si la Codurile penale. In realitate, Legile Justitiei nu au vreo legatura cu cazul, iar modificarile la Codurile penale nu sunt in vigoare

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 iulie 2019 21:31
Vizualizari: 9430

Ticalosie fara margini comisa de presedintele Klaus Iohannis (foto sus). Acesta a avut o iesire stupefianta duminica seara, 28 iulie 2019, cand a politizat uciderea a doua copile pentru a lansa atacuri politice la adresa Guvernului. Cu alte cuvinte, Iohannis a batjocorit memoria celor doua fete pe care criminalul Gheorghe Dinca (foto jos) a recunoscut ca le-a omorat pentru a-si face campanie electorala si pentru a incita impotriva PSD. Pe langa toate acestea, Iohannis s-a facut din nou de rusine, dovedind ca nu este altceva decat o trompeta a trompetelor SRI. Asta intrucat in iesirea de la Palatul Cotroceni s-a facut remarcat prin repetarea aberatiilor aruncate in spatiul public in ultimele zile de propagandistii SRI.


Astfel, presedintele Iohannis a sustinut ca vinovatii pentru modul in care s-a intervenit in cazul crimelor de la Caracal trebuie sa plateasca, insa atentie s-a referit in mod direct doar la politisti si STS, neavand nici macar curajul de a pronunta cuvantul procuror. Apoi, citind de aceasta data de pe foaie, nu de pe prompter, acelasi Iohannis s-a apucat sa acuze ca tragedia de la Caracal ar fi fost cauzata de modificarule facute la Legile Justitiei si la Codurile penale. Asta in conditiile in care Legile Justitiei nu au nicio legatura cu procedura de interventie intr-un asemenea caz, ele referindu-se la statutul magistratilor, organizarea judiciara si la CSM, iar modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala nici macar nu sunt in vigoare, ele fiind in analiza la CCR. De altfel, ultima modificare majora a Codurilor penale a avut loc in timpul Guvernului Ciolos, cel mai slab guvern din istoria Romaniei, guvern pus fix de Klaus Iohannis, care isi indeplinise visul de a avea “Guvernul meu”.

Practic, in iesirea lui Iohannis de duminica seara nu am auzit decat niste idei emanate de mintile propgandistilor SRI, si iata repetate papagaliceste de la cel mai inalt nivel de catre presedintele Romaniei. Diferenta este ca propagandistii SRI au plans pe fata de indepartarea Serviciului din dosarele penale si actul de justitie, in timp ce Iohannis nu a facut decat trimiteri usoare la acest aspect. De asemenea, o diferenta este ca propagandistii SRI au folosit moartea a doua fetite pentru a cere desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, or Klaus Iohannis nu s-a referit decat la “instrumente inventate de PSD”. Hal de presedinte...

Altfel, micniunile, declaratiile ticaloase si incitarile lui Iohannis nu fac altceva decat sa ne confirme impresia ca se incearca din nou folosirea unei tragedii in scopuri politicie si crearea unei emotii publice in urma careia o grupare politica sa puna mana total pe putere. Asa cum s-a intamplat in cazul incendiului de la Colectiv, cand Iohannis a reusit sa isi aduca la Palatul Victoria “Guvernul meu” condus de Dacian Ciolos.

Iata declaratia in care presedintele Klaus Iohannis a politizat moartea a doua copile pentru a ataca Guvernul:

„Buna seara!

Dragi romani,

Incep aceasta declaratie prin a-mi exprima regretul profund fata de tragedia de la Caracal, in care institutiile nu au reusit, in urma unui lung sir de erori inacceptabile, sa salveze vietile celor doua tinere, curmate brutal. Sunt alaturi de familiile indurerate si ma alatur romanilor care si-au manifestat solidaritatea cu acestea in momentele grele prin care trec.

In aceste zile am comunicat constant cu autoritatile implicate si responsabile. Institutii ale statului roman nu au reusit de aceasta data sa isi faca datoria, aceea de a proteja dreptul fundamental la viata. Este o realitate sumbra care, din nefericire, nu mai poate fi schimbata. Cei responsabili vor trebui aspru sanctionati. De la Interne, de la STS, din toate institutiile care vor fi gasite vinovate de aceste tragedii. Dar pedepsele, oricat de severe si binemeritate ar fi, nu aduc vietile pierdute inapoi. Ce este insa obligatoriu sa facem este sa identificam toate mijloacele pentru a preveni repetarea unor astfel de tragedii.

Nu ma voi pronunta pe detaliile acestui caz pana la finalizarea anchetei si a rapoartelor pe care le vom discuta, in mod foarte serios, in CSAT. In mod normal, insa, nu ar fi trebuit sa ajungem sa discutam un asemenea caz in CSAT. Si resping abordarea politicianista propusa de Guvernul Romaniei, care ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii.

Calcarea in picioare a legilor justitiei, a codurilor, a institutiilor responsabile de siguranta cetateanului a fost si este una dintre liniile directoare ale acestei majoritati parlamentare. Am auzit apelurile doamnei premier de a nu politiza aceasta situatie. Ar fi un indemn onest doar daca ar veni de la oameni onesti, care cauta deschis si sincer solutii pentru rezolvarea situatiei. Atunci cand vine de la cei care au masacrat legi, au dat afara oameni competenti pentru a-si numi apropiatii in functii, au scazut pedepsele unor infractori si au vrut sa isi subordoneze politic toata justitia pentru a scapa de raspundere, atunci cand acesti oameni vorbesc despre referendumuri legate de justitie, atunci cand fac apeluri ca si cand nu au avut nicio legatura cu aceasta tema, ei nu mai au nicio credibilitate, iar indemnurile lor nu au nicio valoare! Politizarea Ministerului Afacerilor Interne este, din pacate, o realitate in Romania anului 2019!

Exista solutii. La CSAT voi cere Prim-ministrului, Ministrului Justitiei si Ministrului de Interne sa identifice solutii concrete, inclusiv daca se impune, de modificare a legilor si a procedurilor. In urma repetatelor interventii asupra legislatiei penale si procesuale penale, precum si in contextul ultimelor actiuni ale noilor instrumente inventate de PSD, s-a ajuns in situatia in care cooperarea dintre politisti si procurori se face deficitar, iar cel care sufera este cetateanul roman. Daca autoritatile nu au instrumente legale clare pentru combaterea eficienta a criminalitatii, acest lucru trebuie rezolvat rapid! Aceasta nu scuza si nici nu justifica insa atitudinea celor implicati!

Legislatia penala trebuie modificata in interesul apararii drepturilor fundamentale si nu al apararii infractorilor. Voi cere Ministrului Justitiei sa analizeze de urgenta in ce masura se impun modificari ale legislatiei penale in privinta perchezitiei, a procedurilor de actiune atunci cand viata sau integritatea fizica a unui cetatean este in pericol. De asemenea, se impune o analiza a legislatiei sub aspectul competentei materiale a parchetelor pentru infractiunile de rapire si omor cu victime multiple.

Voi cere, de asemenea, in CSAT, Ministrului Justitiei sa analizeze in ce masura se impune modificarea competentei materiale a DIICOT dupa modelul competentei materiale a unor institutii occidentale, care instrumenteaza inclusiv toate cazurile de infractiuni grave indreptate impotriva persoanelor, precum rapiri sau omoruri cu victime multiple, intrucat, la acest moment, DIICOT ancheteaza doar omorurile comise de un grup organizat, nu si fapte precum crime de acest tip, care prezinta o gravitate la fel de mare.

Sunt solutii punctuale, cu care voi veni in CSAT, pentru ca Guvernul sa nu se mai planga ca nu stie ce are de facut. Le cer sa uite de referendumuri absurde, sa isi asume raspunderea, pentru ca ei sunt cei care pot lua decizii si sa adopte solutiile pe care oamenii competenti din sistemul de justitie le stiu.

Societatea romaneasca s-a trezit, este implicata si reactioneaza! Problema reala este ca, dincolo de aceasta criza, statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani. Prima si cea mai importanta zona – legile justitiei si toate prevederile pe care am incercat sa le aman cat mai mult, dar pe care nu am putut sa le opresc in totalitate. Multe dintre ele au produs deja efecte, iar aceste efecte trebuie reparate.

Cer Guvernului sa ia masuri acum, pentru ca are parghii, daca mai are o minima decenta. Si le mai cer ceva celor de la PSD si ALDE - abrogarea modificarilor legislative aduse in ultimii doi ani legilor justitiei si codurilor penale. Este un pas obligatoriu – pe care nu il mai cerem doar noi, Comisia de la Venetia si toate vocile competente din sistemul de justitie. il cer si romanii, afectati de efectele cumplite ale incompetentei si coruptiei PSD.

Daca nu o va face acest guvern, va promit ca voi strange o noua majoritate, dupa alegeri, care va face asta. Si care nu se va opri la acest lucru, ci se va ocupa de intarirea statului, pentru ca drepturile romanilor sa poata fi protejate si garantate cu adevarat. Romanii cinstiti muncesc din greu, platesc taxe multe, si asteapta sa fie respectati si protejati la ei acasa, asa cum este protejat si respectat orice cetatean european. Statul roman poate face asta daca este eliberat de incompetenta, de clientelism, de coruptie si de aroganta!

Va multumesc!”

Comentarii

# lude date 28 iulie 2019 21:43 +50

esti un nemernic iohannis!!!!

# unul din lumea cea mare date 28 iulie 2019 23:44 +33

ba boul national,ba turustul national,ba hotul de case national,ba bradul national;ba prostul national,ASTA SEARA CU DISCURSUL TAU ,,NATIONAL TE/AI FACUT DE FECALE NATIONAL,BA FECALOIDULE NATIONAL SPER SA INFUNZI PUSCARIA NATIONALA,CA TU ESTI VINOVATUL NATIONAL!!!!!

# si criminalul care-i date 28 iulie 2019 21:45 +38

ca astia seamana ca doua picaturi. care din ei mai este liber ?

# DODI date 28 iulie 2019 21:51 +49

Diferența dintre presupusul criminal din Caracal și ciolanis este că al doilea nu a fost prins... încă. Cu toate că există sentințe finale și dosare penale. Tot ciolanis este emanația fostei securității și preluat de SRI și securitatea germană. Dacă din vocabularul său scoți cuvintele PSD și Guvern ciolanis amuțește defintiv.

# VIKY date 28 iulie 2019 23:21 +35

",,,al doilea nu a fost prins..." A fost prins, dar nu a fost inchis. Are dosare cu nemiluita. Asa se intampla in interiorul mafiei, daca se descopera ceva, sunt bagati la inaintare cei de jos, carausi, intremediari, dar nu capi retelei. Hitleristul nu-l va demite pe seful STS-ului, care trebuie sa ii asigure al doilea mandat, cum i-a asigurat voturile la referendum si europarlamentare.

# Si totusi... date 29 iulie 2019 00:19 +12

Dar criminalul din caracal a recunoscut EL in fata televiziunilor ca el le-a ucis pe fete ? Cum de brusc si deodata si-a schimbat declaratia la 180 grade si avocatul a iesit repede ca acel criminal a recunoscut,etc! Nu o fi o alta minciuna a mafiei numite sistem pt a acoperi adevarul ?mafia din institutii e in stare de orice. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/28/colonel-sts-despre-cazul-caracal-se-va-evita-un-scandal-cu-americanii/

# VIKY date 29 iulie 2019 21:09 +4

"Cum de brusc si deodata si-a schimbat declaratia la 180 grade ..." Imtrebarea este foarte simpla: sa nu se ajunga la...varf. Ce m-a frapat pe mine este faptul ca nu a recunoscut la interogatoriu ci in fata unui ofiter in gradina criminalului. Oare ce i-a soptit ofiterul la ureche de a recunoscut doua crime deodata?.

# Iohannis un bou mînuit de propagandiștii soros date 28 iulie 2019 21:52 +41

Iohannis e un bou mînuit de propagandiștii soros din jurul lui, gen hoașca bătrînă Sanda Pralong. Ăsta face ce i se zice așa că mai bine vă ocupați de șatra de consilieri pe care o are :P

# Laura date 28 iulie 2019 22:03 +35

A iesit bufonul nazist sa raga aceeasi placa.Mie mi se pare ciudat cum de toate aceste orori se intampla exact "la fix"( colectiv,Alexandra)?! Ro este o rusine de tara, o mafie . Nimic nu mai merge cum trebuie si nici nu o sa mai mearga vreodata cu toti acesti mafioti in cele mai inalte functii. Ce rezultate avem in cei 30 de ani de dominatie a institutiilor de forta??? Mafie si mai mare, saracie, ilegalitati garla, deci nimic bun. Asadar, sporiti si mai mult daca se poate puterile acestor institutii sa vedem ce mai culegem din Ro !!! Probabil or sa fuga in afara si ultimii cetateni ramasi in Ro!!! Chiar ca nu mai e nici o sansa in tara nebuniei

# Atentie la neatentie date 28 iulie 2019 22:07 -53

Ccr a decis ca tehnica sri nu poate fi folosita in dosare penale...ca atare in cazul omorului,violului,coruptiei,sechestrarii nu poti golosi tehnjca sri ci doar a politiei care e invechita...putem vedea urmarile

# un mizantrop date 29 iulie 2019 01:14 +26

Ori sunteti prosti, ori va place...sa fiti prosti. CCR a stabilit ca n-au ce cauta angajatii SRI in dosare penale, n-are nicio legatura tehnica...Apoi, DOS (directia de operatiuni speciale a Politiei, aia cu care lucreaza si DIICOT si DNA) are cea mai moderna tehnica, ei au fost aia care au identificat, in final, locatia pe care a ratat-o STS, asa ca nu mai aburiti lumea...Dupa iesirea lui Iohanis de acum, nu mai aveti nicio scuza sa urlati in piata in favoarea tortionarilor fara sa va faceti complice cu ei!

# Goargăș date 28 iulie 2019 22:11 +42

Mi-e rușine că sunt contemporan cu un asemenea individ. Nu credeam că voi vedea pe unul mai mârșav decât Băsescu. Măcar marinarului matol îi merge/mergea mintea (la prostii în special). Poziția sasului față de S.T.S a fost hârtia de turnesol. Pe retard nu se mai poate pune nicio bază. Nici acid că și așa îl va bate Dumnezeu.

# Florins date 28 iulie 2019 22:31 +35

DOAMNE! Fa o minune si ne scapa de acest imbecil tupeist, mincinos pana in maduva spinarii! Scapa-ne de acest bufon care URASTE poporul roman!

# VIKY date 30 iulie 2019 11:29 +5

Asta depinde numai si numai de voi, milioanele care votati. Acest hitlerist daca mai prinde un mandat (cu "voturile" STS-ului, nu a populatiei), va pute-ti lua ramas bun de la tot: libertate, trai decent...Nu inteleg de ce s-a aprobat 3 zile votul in strainatate, ca frauda sa fie mai mare, nu la limita cum a fost in cazul lui Giona?. Eu fac parte din diaspora, si nu am votat niciodata, considerand ca nu este corect sa decid eu din strainatate ce este bine pentru voi. Cei care se cramponeaza sa decida din strainatate soarta romanilor, sa se intoarca in Romania, ca har domnului si Romania are teren agricol ca Italia, Franta, Spania.

# VIKY date 28 iulie 2019 22:32 +40

Recunosc ca i-mi este foarte greu sa ascult cretinismele acestui hitlerist penal, si totusi am facut un efort sa il ascult fara sa il privesc, nu de alta dar am luat cina nu cu mult inainte, si era pacat sa raman cu stomacul gol. Acest hitlerist are sangele multor oameni pe maini, aparand un sistem ticalos, pe care il protejaza si din care face parte si el, tinand cont de trecutul acestui vanzator de copii. Acest chirias de la Cotroceni a reusit in 5 sa faca mai mult rau tari si poporului, decat a facut marinarul in 10 ani. I-mi este foarte greu sa-i inteleg pe indivizi care il sustin, dar banuiesc ca inteligenta le lipseste cu desavarsire.

# Nu se poate sa vorbească in halul asta ! PSD-ul e de vina date 28 iulie 2019 22:46 +30

Doamneeeeee dar cum poate sa spună un asemenea om aceste prostii ???? !!!!! Nu e adevărat nu se poate nu îmi vine sa cred ce tâmpenii poate ieși din gura președintelui Românie ! Asta e bolnav de PSD.....Doamne te rugam fa dreptate in aceasta țara rau asuprita de 15 ani !

# Rușinea acestei tari acest așa zis președinte ! date 28 iulie 2019 22:52 +30

Așa cum sa folosit de tragedia de la colectiv sa își aducă “ guvernul meu” așa vrea sa se folosească de aceste doua fetițe Dumnezeu sa le primească in împărăția cerurilor, acest penibil președinte ca sa își aducă iar guvernul lui ! Cel mai slab și penibil și rușinos președinte de la revoluția din 89 încoace .... nu se poate Rușine să-ți fie chiriașule de la Cotroceni ! Du-te mai repede la Sibiu și lasă-ne , te rugam fă un bine acestei tari ! Uitativa parca sunt frați gemeni......ce privire au amândoi !

# Zamolxes date 28 iulie 2019 23:09 +20

PROVERB ROMANESC pentru Johannis: Fie-ti CAPUL cat de PROST. MINTEA-TI merge dupa POST. (Cotroceni).

# Laura date 28 iulie 2019 23:14 +31

Plesoianu e sansa sa scapam.de el.

# Traficantu de copii date 28 iulie 2019 23:23 +31

Un dobitoc care nu are copii, dar care a facut trafic cu copii! Un sterp si-o stearpă, cu ranjete sinistre , care-au meditat la fizică toată Europa ca sa-si ia 5 case, repede! Pe-a sasea, n-a mai avut pe cine sa mediteze, a ciordit-o direct!

# Diana Draghici date 29 iulie 2019 12:36 +11

A avut nu stiu precis cate dosare, parca 3 nu 9 pentru trafic de copii si crima organizata si a fost ascunse de Codruta, scria e-politic dar prin decembrie 2014, dupa validare.

# Pintea date 29 iulie 2019 00:15 +15

Prostănacul asta s-a speriat: daca el ar fi rapit, l-ar mai gasi cineva? sau ca pierde STS? In timpul celui mai corupt regim, procurorii au inventariat fortat oamenii care au votat la referendum, sa jure cu mana pe Biblie pe capota unei masini; tot procuroii au tarat-o pe jos pe fiica, insarcinata, a lui Bercea Mondial, pt a pune mana pe inregistrarile pe care le detinea despre corupta familie prezidentiala. STS a fost foarte eficient in acele vremuri: sub coordonarea SRI-isto-DNA ne-a mai dat un mandat corupt, abuziv si abject in care, de ex. judecatorul Mustata a fost hartuit pana la moarte. Acum, ne-a dat cei mai dubiosi europarlamentari. Recent, o procuroare a tarat un copil ca sa il trimita peste ocean. In RO Justitia te ucide! De fapt, nu avem justitie, politie, ci niste gărzi personale ale unor mafioti, platite gras si din banul public si din afacerile dubioase ale stapanilor.Iar Bestia asta e protejata si plimbata la interogatoriu cu jeep-ul, cand de fapt, ar trebui linsata.

# Pintea date 29 iulie 2019 00:15 +11

Prostănacul asta s-a speriat: daca el ar fi rapit, l-ar mai gasi cineva? sau ca pierde STS? In timpul celui mai corupt regim, procurorii au inventariat fortat oamenii care au votat la referendum, sa jure cu mana pe Biblie pe capota unei masini; tot procuroii au tarat-o pe jos pe fiica, insarcinata, a lui Bercea Mondial, pt a pune mana pe inregistrarile pe care le detinea despre corupta familie prezidentiala. STS a fost foarte eficient in acele vremuri: sub coordonarea SRI-isto-DNA ne-a mai dat un mandat corupt, abuziv si abject in care, de ex. judecatorul Mustata a fost hartuit pana la moarte. Acum, ne-a dat cei mai dubiosi europarlamentari. Recent, o procuroare a tarat un copil ca sa il trimita peste ocean. In RO Justitia te ucide! De fapt, nu avem justitie, politie, ci niste gărzi personale ale unor mafioti, platite gras si din banul public si din afacerile dubioase ale stapanilor.Iar Bestia asta e protejata si plimbata la interogatoriu cu jeep-ul, cand de fapt, ar trebui linsata.

# Pintea date 29 iulie 2019 00:24 +17

Aceasta tragedie ca si altele se lovesc de incompetenta droaiei de procurori tineri, lipsiti de experienta, creati de sistem/adusi cu delegatie de prin toata tara, nespecializati, care nu au notiuni de criminologie sau criminalistica. Nu mai exista procurori/politisti criminalisti maturi, cu experienta. Tineretea isi arata limitele. Carti politiste sau tratate de criminologie nu au citit in viata lor. Salarii mari, nemeritate, si in rest, numai incompetenta.

# Unu date 29 iulie 2019 00:38 +17

Astia 2 cam seamana , . .

# Neanae date 29 iulie 2019 00:40 +16

Chiar ca seamănă nazistoidu cu antropofagu! Ptiu drace ... Lombroso ar trage ceva concluzii acilea! Înainte de a debita plavanul de la Hermanstadt cretinismele respective de la ora 20 și o țâră, vorbeam la telefon cu cineva și ne întreceam sa anticipam ceea ce ar fi spus, cum ar fi spus-o cu gurița aia a lui fără buze. Nu am pariat ca eram in perfecta sintonie. Prevedibil, prea prevedibil. Idiot de prevedibil. A zis plagiatorul nostru personal fix ceea ce noi am convenit. Următorul discurs va fi la fel. PSD și guvernul sunt obsesia, guvernul lui visul. Avem deci un tantalau de președinte visător și obsedat, hoț de case, corupt de putere, puturos și îngâmfat. Votați-l care vreți cu obligația sa-l și pupați acolo ... zilnic de câteva ori pe stomacul gol. Urmeaza testarea: NU-L VA DA JOS PE DIR STS finca cine-i mai fura voturile de la alții sa i le dea lui? Doar dacă nu are gata un alt lingău corupt. Ce scarbe a creat Basescu ...

# Pintea date 29 iulie 2019 00:43 +9

Poate in CSAT află si el cu ce trebuie sa se ocupe STS, in afara de fraudarea alegerilor in favoarea lui! Instituția este organizată după o structură militară. Probabil de-asta platim miliarde de euro pe rable de aparate si echipamente. Anexa 3/34:”Cf. legii si nevoilor de comunicatii de stat, STS asigura servicii de comunicatii de stat (speciale), pentru: a) autoritatile legislative; b) autoritatile administratiei centrale si locale; c) autoritatile componente ale Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala (SNAOPSN);d) autoritatile din sistemul judiciar si de impunere a legii;e) autoritatile cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta. SNUAU, este printre cele mai performante sisteme 112 din Europa, implementat pe baza standardelor europene emise in domeniu, si reprezinta, potrivit legislatiei nationale si europene, interfata organizata de catre stat in scopul furnizarii catre cetateni a serviciului de urgenta 112.” No comment!

# Edelweiss - Ivory Tower Revealer date 29 iulie 2019 00:46 +12

Mey, dar derutați fiind de uluitoarea jegoșenie morală a acestui plăvann, cățărător cu bocancii pe memoria unor copile, toată lumea am omis esențialul scăpat de botul Minotaurului-plăvann: „Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri…” :-? Plăvannul E SIGUR DE NOUL SĂU MANDAT! :o E deja sigilată victoria și „intabulată”! S-a turnat, Plăvannul! :lol:

# Cip-cirip-cip-cirip daca spuneai mai destept parca pareai date 29 iulie 2019 01:02 +19

Intelegem cu totii spaima sistemului paralel cand se pune problema sectiei care investigheazza infractiunile din justitie. Daca s-ar desfiinta DNA ar fi mult mai bine pentru ca aceasta institutie - DNA - este folosita se pare doar pentru a ancheta o parte a clasei politice care nu convine "selectei protipendade" frecventate de presedinte si alte cercuri de interese intere sau internationale. DNA nu a reusit pana in prezent sa nes spuna care este totalul suprafetelor de teren retrocedate de prefecti sau de primari vreme de 30 de ani prin titlurile de proprietate emise. SRI tace si el. Nici cu valoarea totala a despagubirilor platite nu stim cum stam si de asemenea nici cu sumele totale platite drept despagubir. Pentru aceste fapte numai intreg serviciul DNA ar trebui anchetat si intervievat de poporul roman impreuna cu toti cei care au praduit tara vreme de 30 de ani fara sa sufle o vorba despre aceste lucruri. Apare sectia care ancheteaza nereguli in magistratura si musca-i pe caciula.

# Sauca date 29 iulie 2019 05:22 +12

Politrucul Werner , asa zisul "sef al statului" e "capo di tutti capi" , seful suprem al serviciilor speciale , cele care sustin "sistemul" securistico- mafiot , pe care se bazeaza fuhrerul (conducator cf. Dex). Deci principalul autor moral al tragediei e tocmai Werner, cel ce improasca pe toata lumea , cu orice ocazie , uitand sa se vada intr-o oglinda , sa-si vada adevaratul chip .Cat tupeu/nesimtire trebuie sa ai sa acuzi pe altii de toate relele , tu care esti cel dintai la toate acestea ?! Pentru ca sunt crestin , zic doar atat , pentru Werner si lingaii lui , "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce zic/fac "!

# livia date 29 iulie 2019 07:02 +16

Hoitul asta care abia vorbeste, nu intelege nimic. Trebuia, daca avea ceva in cap, sa anunte, de indata, ca solicita demisia lui ionel sorinel. Asta era ce trebuia sa spuna. Dar cum ne-a obisnuit deja el a spus doar prostii. Lantul oamenilor nepregatiti, nestiutori de carte, idioti, incepe cu presedintele si se termina cu ultimul militian. De aceea nu avem reactie si actiuni prompte cand se intampla anumite lucruri.

# vera=galati date 29 iulie 2019 07:25 +15

Esti un 0=/WKJ ..Nu mai are rost sa mai comentez.SA FACI LA FEL CUM AI FACUT CU COLECTIV ESTI GROTESC WKJ.

# imun/teanu date 29 iulie 2019 07:25 +15

Ordinar!, caca n-ar fi si atat de periculos. De 5 ani doar cauta Reisaguri, sa dea foc /instigarea (cea de acum) a fost transparenta destul /mobilizarea "rezist" fiind ("popr" la MAI, nu si STS si pORCOorori) /sa vedem pe 10 aug. cum i-o iesi inca alt Colectiv de alta "noapte cutitelor lungi"! * Ca el e in tema desigur, "specialist" in copii. * Huoooo!

# Daniel date 29 iulie 2019 07:35 +12

Hai sa nu fim ipocriti,daca individul asta a ucis la un interval de 6 luni intre crime,numarul fetelor ucise este probabil foarte mare,lucru care se va musamaliza de catre autoritati pentru a nu se revolta opinia publica.

# romanul date 29 iulie 2019 07:45 +20

"Si le mai cer ceva celor de la PSD si ALDE - abrogarea modificarilor legislative aduse in ultimii doi ani legilor justitiei si codurilor penale." Oare nemernicul asta in slujba strainilor, mai este normal? Asta vrea din nou protocoale, vrea ca justitia sa fie condusa prin protocoale! "Daca nu o va face acest guvern, va promit ca voi strange o noua majoritate, dupa alegeri, care va face asta." Asta nici macar nu-si da seama ce spune! Asta tot mai spera ca va mai sta 5 ani in concediu la Cotroceni! Nu pot spune decat ca este un nemernic, un ordinar care iar politizeaza drama unei familii! Deabea astept sa scape romanii de pacostea asta ordinara, un nesimtit lipsit de caracter!

# Gabe date 29 iulie 2019 08:57 +13

Mutandis, meriti din plin soarta lui Mussolini, de la final....Atarnat in streang in Piata Publica ! De cei ce NU sunt "rumanii" tai, javra ordinara !

# BELGIANCA date 29 iulie 2019 09:56 +10

NUII ESTE NICI TEAMA NICI RUSINE DE NIMIC ATI VAZUT VREO REACTIE IN CAZUL SORINA NIMIC ZERO PE EL IIINTERESEAZA SA ACOPERE PROCURORI LUI ADICA CEI DIN REZIST APOI STS PT CA TOT CE SE INTIMPLA IN RO ESTE VINA GUVERNULUI SI AL PARLAMENTULUI DECI VETI VEDEA NU PESTE MULT TIMP CUM VA DEVENI IAR PRESEDINTE PT CA NU VA DEMITE CAPI STS SI NICI PORCUSORI NU VOR PATI NIMIC

# E date 29 iulie 2019 10:20 +12

Jeg jegos, otravă și spurcăciune scârboasă, expresia nemerniciei supreme, șef , protector, dar și slugă al nebunilor cu suflete date pe 30 de arginți, sfârnar de prunci, nu te-am putut vedea și auzi până la capăt...că m-a apucat greața...pe urmă, ți-am făcut o pomenire de zile mari, cu toate cele, de la origini până la discursul tău idiot. Și iarăși revin la românul care și-a vârât votul în urnă, știindu-te negustor de prunci, român care nicio secundă nu și-a pus întrebarea: oare un nazi, aidoma ție, și-ar da votul unui român inteligent, cu suflet și iubitor de țară și de oameni?

# Caiaqfluc date 29 iulie 2019 10:31 +12

Citind toate comentariile scrise pâna acum, sunt convins ca românii au inceput sa se trezeasca. Bravo tuturor celor care mai aveti demnitate si curaj!!

# livia date 29 iulie 2019 10:57 +12

Papagalul papagalilor este la mare!!! A consumat benzina aseara sa vina in Bucuresti, sa spuna doua prostii, dupa care a plecat din nou la mare. Puteti crede asa ceva? De aceea nu a convocat CSAT mai repede. Trebuie sa se bronzeze!!!

# escu date 29 iulie 2019 11:15 +10

Priviți cu atenție cele două chipuri. Nu așa că seamănă între ele. Ochii, nasul, fața, încruntarea etc., par a fi ale aceluiași individ cu apucături criminale.

# Cititor date 29 iulie 2019 11:43 +8

Pierdut presedinte ,il declar nul !...

# Charlie date 29 iulie 2019 11:52 +9

Doua poze fac mai nult decat o suta de cuvinte! O asemanare in incrancenare izbitoare si totusi, parca individul din poza de jos e mai putin incrancenat!!! Hidoase specimene care actioneaza la scari diferite...

# cdm date 29 iulie 2019 11:57 +7

Daca va rezumati sa dati doar in slugile cretine locale n-ati facut nimic! Stapinii lor mizerabili trebuiesc acuzati pt ca sint niste criminali! Sasul stie f bine istoria si ii trateaza pe romani exact in traditia saseasca care stabilea ca unic drept drumul vacii. Sasii din Sibiu au fost niste mizerii care au urit romanii dar voi nu stiti asta si nici nu vreti! Despre o reactie pe masura n-a fost niciodata vorba! Ca un popor sa-si aleaga alogeni sa-l conduca este un semn de alienare!!! Toate functiile mari sint la ei si in asemenea conditii nu va mirati ca va fi mereu mai rau!

# livia date 29 iulie 2019 11:57 +12

Legea Carmen Dan adoptata in Camera Deputatilor a intrat in colimatorul urii anti PSD a lui Klaus Iohannis, cel ce batjocoreste legile romanesti ,asa cum a facut si cu Legea . nr.415 /27.O6.2002 cea art.4 lit.” c” spune clar ce aproba CSAT,exclusa fiind legea Carmen Dan. Dincauza acestei marsavii iohannsite politistii au fost obligati de un procuror mafiot sa astepte ora 6 pentru a intra in curtea criminalului.

# livia date 29 iulie 2019 11:59 +13

Deoarece Klaus Iohannis s-a folosit de legea 415/21. 06/2002 ,legea CSAT pentru a nu promulga legea Carmen Dan, marti CSAT sa constate fapta ilegala savarsita de Klaus Werner Iohannis, cel ce se face vinovat ,indirect, prin nepromulgarea legii Carmen Dan de crimele abominabile din Caracal.

# livia date 29 iulie 2019 12:06 +16

Nu cumva asemeni crimei de la Club Colectiv ” a trebuit sa moara oameni” pentru ca KW Iohannis sa aiba arma mortala impotriva romanilor si astfel sa ramana agata de Palatul Cotroceni? Aceiasi procurori mafioti #rezist au avut atitudini diferite : in cazul rapirii Sorinei au dat dovada de maxima bestialitate, in cazul crimelor din Caracal au asteptat cuminti ca ucigasul sa-si termine crima abominabila.

# livia date 29 iulie 2019 12:54 +11

Constat ca suntem doua Livii pe aici. Bine ca suntem de aceeasi parte a baricadei.

# LIVIA date 29 iulie 2019 13:49 +7

imi voi scrie numele cu litere mari, astfel incat sa fim deosebite ca utilizatori, in ceea ce rivesc coemntariile avem aceleasi principii si nu e rau.

# Gandalf date 29 iulie 2019 12:49 +15

....poza face toti banii.....asemănare izbitoare între cei doi dezaxati....ironia sorții e ca unul a ajuns presedinte.....

# livia date 29 iulie 2019 13:56 +10

cine se aseamana se aduna in cuget , in simtire, fiind croiti pe acelasi calapod.

# Cristache date 29 iulie 2019 16:13 +8

Sunt absolut de acord cu toate ,epitetele, adresate lui iohanniSS de cititori. Si le merita din plin precum oala de noapte plina rasturnata in capu-i de lemn. Eu nu inteleg un lucru: chiar nu ii citeste nimeni aceste postari si nu i le explica, el fiind, asa cum a dovedit-o in nenumarate situatii, mai greu de cap.

# Prostanis , esti un gunoi ! date 29 iulie 2019 16:33 +15

Iar ai inceput , cape vremea lui Puie Monta (vezi Colectiv) sa latri ca boul "jos guvernul" ? Da-ia-s la Georgeta numai placute suedeze ... Demisa ta , "mai animalule" , ca sa citez un clasic in viata . Tu ce ai , te crezi imun ? Toti , TOTI , care s-au crezut smecheri si au batut palma cu Sistemul securist si-au luat-o peste bot ; caci acolo sunnt gasti , nu edoar un serviciu omogen , oaie !!! :eek:

# Alexandru Stavre date 29 iulie 2019 16:53 +9

sa dea dumnezeu sa nu mai fie acest ales acest dezbinator de tara!

# Bisdanis , are facut control psihiatric ? date 29 iulie 2019 17:03 +8

Nu de alta dar sa nu avem surprize .... :-* PS. PLESOIANU PRESEDINTE !!!

# indignata date 29 iulie 2019 19:30 +7

Stiti ce ne lipseste pentru ca lucrurile sa se schimbe radical in Romania ???? Ne lipseste un procuror curajos care sa se ocupe de dosarele lui Iohanis , si care sa le scoata la iveala. In acel moment imbecilul de Iohanis n-ar mai avea motive sa-i apere pe procurori , orice ar face. Caci raul cel mare , aparat de el este chiar asta . Dar, de unde, un procuror adevarat, la ora asta ???? Toti se tem de raspundere , de pierderea privilegiilor, cat despre patriotism, s-o lasam balta. Singurul motiv pentru care sasul ii aparata atat de asiduu pe procuori este frica de ceea ce i s-ar putea intampla daca vreunul serios dintre ei ar pune labele pe el.

# etnic date 30 iulie 2019 14:16 +2

VA SPUN EU? NU?...............NU ATI AUZIT CUMVA DISCURSUL.NEAMTULUI DE LA ORA20........DUPA PREZIDENTIALE,O SA FAC EU UN GUVERN MAJORITAR..NU ATI SESIZAT CA DEJA ÎI REZOLVAT LA AL 2 MANDAT.?NU ATI AUZIT SI PE CRIZATUL DE RARES BOGDAN. SI ACUMA SI LA EUROPARLAMENTARE.CÎND OR ANUNTAT CA EI VOR CÎSTIGA.CHIAR NU ÎNTELEGETI CUM SE FRAUDEAZA VOTURILE.PARDON CUM SE FURÃ VOTURILE.NU MAI POTI NICI SA VOTEZI.TU VOTEZI IAR MAFIOTI ASTIA PE CARE IAM POMENIT,ÎTI DIRIJEAZA VOTUL ÎN FAVOREA LOR.DECI NU MAI ARE ROST SA MERGI LA VOT CÃ? ÎI CA SI PE TIMPUL ÎMPUSCATULUI.SECURITATEA CONDUCE ROMÂNIA.ÎMPREUNA CU INTERLOPI. 8)

# etnic date 30 iulie 2019 18:29 +2

:-) DOAMNE,ÎMI VINE GREU SA.MA MAI GÎNDESC,CAM CE FEL DE PROCURORI,JUDECATORI,POLITISTI NU MAI PO SA ENUMAR.DE CE? PEN,CÃ? VA ZIC.NU AVEM......PRESEDINTE,GUVERN,,,,,,,,INSTITUTIII,,,,LA CE DRACU PLATIM TAXE IMPOZITE,CA.....SÃ? PLATIM PUTORILE ASTEA PE BANI ?....MULTI....MULTIIII,DE CE SINTEM NOI DE VINA?.NU MAI,VAD PE #CEAUSESCU,#MALIN BOT,,,,PROCURORIIII#.FACÎND GOLANEALA PRIN PISTA.CA?ASTA AU FACUT,GOLANII,ASTIA,GOLANEALA,NU VIN SA SALVEZE ,,,DREPTATEA,,,,NU POT SA FIU DE ACORD CU ACEASTA,PROSUELA,,,,FETELE AU PLATIT CU ,,TRUPUL LOR,NU MA POT CONSOLA CU AZA CEVA.UNDE ÎI MARIN PROSTALAUL ,DERBEDEUL CEAUSESCU,,?.....MALIN BOT?...UNDE SINT?CE SO ÎNTIMPLAT,,?ACESTE FIIINTE,PENTRU EI NU CONTEAZA?...CHIAR NU CONTEAXA? S-AU NU AU PRIMIT ORDIN.,NU AU PRIMIT ORDIN AZTA E?SA LE DEA DOMNU LA ACESTI #HaSTAGISTI.CE LE VOR EI ROMÎNILOR.........U :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :lol: :lol: :-)

# român date 30 iulie 2019 23:54 +2

:eek: OARE ASTIA DOI DIN IMAGINE NU OR FI GEMENI,PREA SEAMANA,FELICITARI CUI O GASIT ASEMANAREA. :

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar- 18.01.2021 – Se vinde tara. Kovesi e in top

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva