2 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXECUTAT CA NU SI-A VANDUT TARA – Darius Valcov: "Nu exista in rechizitoriu, in vreo declaratie sau in realitate ca vreun tablou, vreo suma de bani sa fie ascunsa in cimitir, in pereti... A aparut intr-o singura adresa de e-mail, cucuveaua mov... Cu o saptamana inainte de a se intampla aceste lucruri refuzasem sa semnez acordul cu FMI, acel acord faimos cu ce fabrica trebuie sa mai inchidem... Cine ar fi semnat acel acord ar fi trebuit sa fie judecat pentru tradare de tara"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

17 July 2018 13:50
Vizualizari: 51747

Marturisiri teribile facute de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov (foto), care vin sa confirme ceea ce de ani de zile se stia. Anume ca lupta anticoruptie dusa cu catuse si lovituri in institutiile statului are rolul de a ingropa economia romaneasca si de a ne vinde unor puteri straine. Prezent luni seara, 16 iulie 2018, in emisiunea Sinteza Zilei realizata de jurnalistul Mihai Gadea la Antena 3, actualul consilier al primului ministru, Darius Valcov, a dezvaluit ca incatusarea sa si debarcarea din fruntea Ministerului Finantelor s-au facut din cauza ca refuzase semnarea acordului cu Fondul Monetar International, care prevedea, potrivit acestuia, ce fabrici romanesti trebuia sa mai inchida Statul pentru a corespunde unor interese straine. In acest sens, Darius Valcov a afirmat ca cel care ar fi semnat acel acord ar fi trebuit sa fie judecat pentru tradare de tara.


Referindu-se la dosarul sau, fostul ministru al Finantelor a marturisit ca nu exista nici in rechizitoriu, nici in vreo declaratie proba care sa arate ca ar fi ascuns tablouri in cimitir sau in pereti, dezvaluind astfel ca singurul loc in care s-a facut referire la aceasta ipoteza a fost pe adresa de e-mail "cucuveaua mov". Ce intamplare, caci in spatiul public s-a aratat ca aceasta adresa ar apartine fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi.

Tinut in arest doua luni si trei saptamani si condamnat la fond de un complet format din doi fosti procurori si un judecator pe un denunt obtinut de celebrul procuror Mircea Negulescu, zis "Portocoala", Darius Valcov a expus toate "coincidentele" din dosarul sau, care conduc la concluzia ca trebuia sa fie pedepsit pentru ca nu a semnat acordul care transforma Romania in sluga puterilor straine. In final, Valcov si-a exprimat convingerea ca va fi achitat.

Iata declaratiile facute de Darius Valcov in cadru emisiunii Sinteza Zilei de luni seara 16 iulie 2018, privitoare la dosarul acestuia:

"Acum, nici nu stiu cum sa va raspund. Ar fi varianta sa glumim, pentru ca este asa o minciuna, care la un moment dat o vom regasi intr-o carte sau intr-un film, pentru ca dupa ce se vor incheia toate si dupa ce voi fi achitat, cred ca cineva va fi interesat sa descopere si adevarul. Sau varianta scurta in care sa va spun foarte clar: nu exista in rechizitoriu, in vreo declaratie a martorilor sau in realitate nu s-a intamplat acest lucru ca vreun tablou, vreo suma de bani sa fie ascunsa in cimitir, in pereti, sau sa fie ascunsa. Nu exista asa ceva. Nici macar (nu apare pe conversatie).

Din ce inteleg, a aparut intr-o singura adresa de e-mail, cucuveaua mov, care a fost imprastiata in toata presa si dupa aceea totul a fost cancan. Va dati seama, am ajuns si subiect de bancuri. E sinistru, dar trebuie sa il spun pentru ca asa s-a distrus viata unor oameni pe anumite perioade de timp si ii incurajez pe toti cei care au fost in situatia mea sa se lupte, sa se ridice si sa spuna ce au de spus.

Si va spun bancul:

Doi morti intr-un cimitir, dimineata la ora 6.00, era putin intuneric, se aude un zgomot. Unul dintre ei: 'ce se intampla', iar celalalt 'stai ma linistit, e Valcov, isi ascunde tablourile in cimitir'. 'Bai ce m-ai speriat, credeam ca e Dragnea sa ne ia la vot'.

Este si de ras este si de plans, dar aici s-a ajuns. Eu l-am aflat in biroul procurorilor. Mi l-a spus un avocatul al unui martor.

Am ras si atunci, rad si acum pentru ca stiu ca nu este adevarat ce s-a spus despre mine. Stiu ca la final voi fi achitat. In momentul in care esti judecat la fond de doi fosti procurori si un judecator, in momentul in care esti judecat intr-un proces in care pe 28 august esti numit ministru de finante si pe 9 septembrie sa faci o plangere la domnul procuror Portocala, poate ati auzit de el, din partea unei persoane aflata in arest, care avea cateva sute de milioane de euro evaziune si acela spune 'domnul Darius Valcov mi-a cerut nu stiu ce bani pentru nu stiu ce contract', in conditiile in care acel contract, cu trei saptamani inainte, fusese reziliat si avusese loc ultima infatisare la Curtea de Apel in care 25% din bani ii pierduse. Deci, el pierduse banii din acel contract, banii fusesera luati de catre compania unde nu executase lucrarile, dar el totusi s-a trezit dupa o saptamana, dupa ce am fost ministru si s-a intamplat aceasta decizie, dupa trei saptamani, sa faca acest denunt, dublat la trei saptamani de alti martori, doi frati si un verisor, care spun 'actualul primar' - nu este important cum il cheama, eu la momentul ala eram senator - 'ne-a cerut asta, asta si asta'. Se intampla in 17 februarie. Dupa trei luni, in aceeasi zi, aceleasi trei persoane, fara sa isi vorbeasca intre ele asa cum au declarat in fata judecatorului, se duc din nou la procuror, deci din februarie se duc in mai, si spun 'stiti ce, nu este acea persoana, e Valcov'. Asta dupa ce, cu o saptamana inainte de a se intampla aceste lucruri refuzasem sa semnez acordul cu FMI, acel acord faimos in 26 de pagini cu cate 4 paragrafe pe pagina, si la fiecare paragraf ce fabrica mai trebuie sa inchidem. Isi programasera doua ore intalnire cu noi. A durat o saptamana si au plecat cu el nesemnat pentru ca cine ar fi semnat acel acord ar fi insemnat ca trebuie sa fie judecat, acela, pentru tradare de tara. (...) O experienta dureroasa (in inchisoare). Este dureroasa. Un moment pe care nu il doresc pentru nimeni, fie ca e prieten, fie ca e dusman."

Iata video:


Comentarii

# Edelweiss – durch „Nacht und Nebel” Vorbeigehen date 17 July 2018 14:00 +16

Din puțul gândirii iraționale, scelerate și dementoide a „gânditorului de tip #neonazist, astăzi vă prezentăm reiterarea, la nivel de posibilitate, a „Nopții cuțitelor lungi”. Citat: „UN SINGUR LUCRU NE-AR MAI PUTEA SALVA. ”O NOAPTE A PROCURORILOR!” (fragment dintr-o postare a userului FB marin dinescu, aflată pe wall-ul userului cristi danileț.) Cred că sunt inutile orice disertații analitice pe marginea acestui monument de gândire hastagiană, afectată de sifilis terțiar. Poate doar pentru informarea cetitorilor neavizați, „Noaptea Cuțitelor Lungi” („Nacht der langen Messer”) reprezintă un moment de cotitură radicală în consolidarea regimului nazist. În decurs de câteva zile, între 30 iunie și 2 iulie 1934, regimul autocratic a lui Hitler a tranșat definitiv problema rivalităților interne, prin declanșarea unei răfuieli dintre cele două facțiuni majoritare. SS și SA.

# Edelweiss – durch „Nacht und Nebel” Vorbeigehen date 17 July 2018 14:01 +6

În urma acestei acțiuni SS-ul și-a asigurat supremația politică prin executarea unui număr considerabil dintre membrii Batalioanelor de Asalt ( SA – Sturmabteilung), inclusiv asasinarea liderului acestei formațiuni – Ernst Röhm. (pentru conformitate https://ro.wikipedia.org/wiki/Noaptea_cu%C8%9Bitelor_lungi ) Așadar, ce bărzăuni, ce goange se zburătăcesc în caverna craniană vidă a acestor hashtagieni wallachi de rit neo-nazist? NOAPTEA PROCURORILOR? Cum adicătelea? Adică să se mobilizeze câteva formațiuni Schutzstaffel (SS) din Ministerul Public care, într-un interval de doar câteva nopți, să-i ridice de la domiciliu pe toți liderii politici ce nu achiesează la Marea Trădare Națională de rit Austriac, implementată de Plăvanul de la Hermannstadt, de cicisbeii, cățeii, lacheii, mișeii și derbedeii năimiți cu 30 de sicli argintați, pe statele de plată ale alogenului George Soros?

# Edelweiss – durch „Nacht und Nebel” Vorbeigehen date 17 July 2018 14:02 +3

Să-i ridice în pijamale și să-i îmbarce în automobile Volkswagen negre (similare Volgilor sovietice) și să-i ducă în vreo pădure nebună (deli-ormăneană, adicătelea) loc în care să le aplice o cură intensivă de îngrășare bazată pe elementul chimic denumit plumb, cămășuit într-un strat de cupru? Apăi dacă ar fi vorba de așa ceva, Io* n-aș simți prea mari efuziuni emoționale, atâta timp cât mi se cam co-rupe-n paișpe despre toți politrucii acestei țări, în baza principiului bijectiv al jocului – „Nu te supăra, frate!”. Pe politruci nu i-a durut și nu-i doare nici la doi metri în spatele c…otului despre paradelile la care am fost supus Io*, pe cale de firească și logică consecință, nici pe mine nu prea mă interesează despre vreo eventuală primejdie ce atârnă deasupra cefelor lor groase, ca de bulgăroi îmbuibați.

# Edelweiss – durch „Nacht und Nebel” Vorbeigehen date 17 July 2018 14:04 +7

Dar, este un dar… Au nu cumva nefericita expresie „noaptea procurorilor”, scăpată de dementul hashtagian, nu se referă la „Noaptea cuțitelor lungi”, ci se referă la… „Noaptea de cristal” („Reichskristallnacht”)? În cazul acesta se schimbă modificarea prin modificarea metamorfică a schimbării, pricepem că RĂFUIALA nu-i între ȘOBOLANII OLIGARHICI, ci are drept țintă segmente largi ale populației neutre. Apăi, în acest caz, mă duc să bat lama coasei, să o scot de pe cosie și să-i pun mâner. Să ascut cu polizorul dinții de la furcă. Și să scobor din pod katana pe care s-o țin la loc îndemânos, în caz că or veni într-o noapte să mă viziteze procurorii din Rrumänische Staatsanwälte Reich. Vaileu, mamică, grele vremuri or să mai vină! Greu tare o să fie cu diezul aista! (#) :sigh:

# manciu date 17 July 2018 14:32 +19

Uniunea Europeana nu este decat un cuib de viespi. Daca gasesc punctul slab al unei tari il exploateaza la maxim. Dar toate astea nu ar fi posibile fara complicitatea unor asa-zisi "romani"...

# punctul pe j date 17 July 2018 16:38 +3

As zice ca or fi si ceva trantori pe acolo ;-) nu doar viespi

# KANT date 17 July 2018 15:03 -9

Din ciclul " eminenta .... cenusie... redivivus ..." de cand un consilier, fie el si al premierului, este trimis sa elucubreze, la un post tv, pe diverse teme fantasmagorice ?!

# Capac date 17 July 2018 18:03 +2

România dispune de o întreagă entitate fantasmagorică, se numește Securitate.

# Neanae date 17 July 2018 15:07 +16

Am urmărit interviul cu dl Vâlcov aseară. O adevarata revelație. Nu atât pentru ce a spus, ci pentru CUM a spus ce a spus. Caci presupuneam serios ca erau mârșave acuzațiile contra dansului, apoi siguranța, congruența afirmațiilor, cum a dat veștile, informațiile, speranțele, cifrele ... cate o poanta binevenita! Scurt. Bravo Domnule Vâlcov! Bravo Ant 3 ca ni l-ați “servit” pe monitor. PSD păcătuiește rău de tot cu lipsa de comunicare pe toate nivelurile. Alde Stefanescu, Șerban, Plesoianu etc nu fac fața. In afara ca e profesional pana in măduva, dl Vâlcov este și un comunicator formidabil. Ar fi extraordinar sa iasă “la tribuna” mai des!!!! ARE CE SA ZICĂ ȘI ȘTIE SA LE SPUNĂ!!! Va mai așteptam Dle Vâlcov, cu speranțe!

# Vlad date 18 July 2018 13:52 +1

Pai orice poate spune, dar nu in felul asta, MINCIUNI peste MINCIUNI, cum dracu sa crezi o crestere economica de 24%? sunteti nebuni la cap? vedeti voi tara asta intr-o situatie de asa crestere? ce dracu vedeti? numai antana 3?

# x date 18 July 2018 14:52 0

Si cum adica, hardieleanka lu' Gusa, l-a parasit degeaba? O fi avut si aia ordin?

# Klaus-Klaus date 17 July 2018 15:11 +8

1 FMI, Banca Mondiala, Banca " reglementarilor internationale" (sic!) si alte " BANCI" supranationale si TRANSNATIONALE = GRUPARI DE TERORISM ECONOMIC ORGANIZAT. PUNCT. 2 Cu astia de mai sus NU NE MAI LUPTAM CONTRA TERORISMULUI? sau ei sunt fetitze/baetzi cu gulere si bikini albe/albi, etc.. Ce bine le-ar sta rezemati de un sid de saci de nisip si privind la gauri de 7,62 mm 3 Ce i-au facut LEPRELE-$LUGI lui Valcov.. cu " tablouri sub rigips" etc = fix la fel cu ce au TICLUIT LEPRELE-$LUGI ex-primarului OPRESCU (bani " morman" - sic!- sub parchetul lamelar - asta e tarrree de nu se poate! :P ), " aparat de bruiaj GSM" etc.. Si N altii la fel de LUCRATI de "profesionistii de la casa de productie scenarii a ambasadelor = denea.. Pe blaga. nu l-au scarpinat sub rigips si sub parchet? Da' pe videanu? Da pe stelu-sageata lu' kokos? si pe N alte pedelepre - de ce nu? Da pe fratello lu' likelu' ? - UNDE E MORMANU' DE PARAI ACUM ? Justitia KR_ului ..

# servitul! date 17 July 2018 16:15 +3

O tara de serviti? Asezati-va in pozitie in curand vine .... servirea!

# Neanae date 17 July 2018 16:17 +3

Mesaj scurt pt Kant ... dați dovada de ceea ce nu puteți. NU PUTEȚI intra nicăieri și in nimic dincolo de suprafața. NU E CA NU VREȚI. NU PUTEȚI. “De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!”. Dl Vâlcov pt d-voastră sa rămână doar consilier, nu aveti cum sa înțelegeți restul pregătirii, activității și implicațiilor dansului. Sunteți depășit. Dar dacă ar fi acceptat sa pună mâna căpușa FMI pe România poate v-ați fi trezit din superficialitate măcar o nano secunda. Cat sa-l înjurați și sa strigați “hotu, hotu” ... ca asta puteți. Sa strigați tâmpește ceva. Beeeeeh, beeeeh

# Statu-Palma-Barba-Cot date 17 July 2018 16:38 +4

A)Percepția mea este ca în România a fost si este in plina desfășurare un experiment în care frăția criminala intre magistrați și serviciile secrete sa poată sclaviza întreaga populație de la opinca la vladica fără sa fie respectate Constituție și legile ,inducandu-se ideea ca orice om din orice domeniu de activitate este un potențial infractor si ,prin urmare,trebuie ținut sub supraveghere permanentă .Orice om,indiferent dacă a făcut sau nu a făcut ceva ,trebuie sa trăiască sub teroarea frăției magistrati-servicii secrete si sa inteleaga ca, oricând , poate fi incriminat pt fapte pe care nu le-a comis dar pt care i se pot fabrica dosare, dacă nu înțelege "sa facă ce i se spune".Nenorocirea e ca experimentul nu se încearcă numai în România ,el este în plina desfășurare ,e adevărat cu mai puțin succes si în SUA unde încă nu s-au găsit suficient de mulți ticăloși care sa-l aplice și unde exista,încă ,mijloace eficiente ,constitutionale ,de a-i minimiza efectele.

# Silvia date 18 July 2018 11:37 +1

De aceea trebuie date GRATIEREA SI AMNISTIA . Romania s-a saturat de catuse . Luati banii de la aceste institutii DNA DIICOT SRI sa fie cheltuiti pe lucruri constructive spitale renovate, autostrazi,etc. Miliarde de euro au consumat aceste institutii plus alte cate miliarde a pierdut tara din cauza acestor institutii. Toate tarile isi promoveaza turismul si ce au ei mai bun in tara respectiva, Romania prin d-al de kovesi, macovei si altii nu mai dovedesc cum sa atace tara asta si o " promoveaza" ca fiind o tara de infractori, cum ca ce mai lupta institutiile statului cu infractionalitatea, coruptia. Tradatori de neam toti acestia care numai rele au promovat despre tara. Nebunia aceasta a puscariilor trebuie stopata. Ne-a ruinat ca tara. Toti fug de romani si Ro . Nuse mai poate asa ceva

# Vlad date 18 July 2018 13:55 0

Fix din cauza DNA DIICOT SRI nu se face nimic in tara asta. Nu se fac din cauza INCOMPETENTEI celor de la conducere, care isi urmaresc interesul propriu, DNA DIICOT nu isi fac treaba cum trebuie de accea avem atatea furaciuni si PENALI in functii de conducere. NU AU CE CAUTA ACOLO! SCURT SI LA OBIECT!

# x date 18 July 2018 14:58 0

DNA DIICOT SRI-ul pe care-i aperi NU pot rasturna rezultatul de la urne, hashtangiule patimas (scuze pt. pleonasm).

# Statu-Palma-Barba-Cot date 17 July 2018 17:01 +11

B)Domnule Valcov,având în vedere cele spuse la punctul A) și ținând cont de faptul ca toată aceasta activitate a statului subteran (SS) pare coordonata dinafară tarii și pusă în opera de ticăloși autohtoni, va sugerez sa utilizați toate mijloacele legale pt a realiza urmatoarele:1)Înființați o asociație care sa cuprindă pe toți cei ce au fost nenorociți de SS fie ca sunt achitați sau nu definitiv.2)Faceți o lista cu magistrati și ofițeri a-i serviciilor secrete pe care-i banuiti ca sunt implicati în procesele celor din aceasta asociatie , mergeți la forurile internaționale în UE , chiar la ONU și cereți înființarea unui tribunal international care sa-i judece pe cei ce v-au nenorocit.În acest fel făptașii nu mai pot spune ca va răzbunați politic și ca aranjați procesele.Ați putea motiva acest demars prin faptul ca ,dacă experimentul odios ar fi reușit la noi atunci ar putea fi aplicat în orice tara ,oricât de democratica ar fi ea.Fiți sigur ca în România totul va fi mușamalizat !

# Edelweiss – Der Analytiker von Bukowina date 17 July 2018 17:08 +5

Ha, ha, ha! „Ne place, ne place, ne place, place place” (ROA) :roll: Ne place cum se strofoacă danileții hashtagieni pe tema unei eventuale OUG privind amnistia și grațierea. Cum se acață Saltimbancul judiciar de o interpretare elementară, ad literam, a textului constituțional ce afirmă că amnistia este aprobată de Parlament, nefiind atributul decizional al Guvernului. (art. 73 lit. i și art. 115, alin. 1) Da, o fi așa cum spune Fanfaronul Nepereche. Însă, ceea ce scapă puterii de înțelegere a mințișoarei cele zburdalnice a Fanfaronului este un joc circumstanțial al unui cumul de principii de aplicare a diferitelor normative. Să presupunem că Guvernul își asumă riscul de a emite această OUG. Astfel cum știe orice guguștiuc de studinte la Sfredelu Haret, efectele unei OUG se fac simțite imediat după publicarea acesteia în M.Of. Boon! În ceea ce privește instituția juridică a amnistiei, aceasta are efecte retroactive – aplicându-se asupra infracțiunilor specificate, comise PÂNĂ LA DATA...

# Edelweiss – Der Analytiker von Bukowina date 17 July 2018 17:09 +5

intrării în vigoare a amnistiei. Așadar, apare acilișa o primă nuanță juridică: amnistia prin caracterul preponderent retroactiv, își face efectele și nu poate fi ulterior abrogată, printr-un alt act normativ. A dooa la mânuță ar fi art. 5 din Codul penal, referitor la existența, chiar și temporară (see art. 7) a unei legi penale mai favorabile. În atare condiții, OUG ce prevede amnistia SE APLICĂ ERGA OMNES, toți „hoții” beneficiind de prevederile ordonanței. („hoț” – termen generic utilizat în pârnăi și gherle, însemnând „persoană privată de libertate” Nu în ultimul rând, chiar și o eventuală neconstituționaliate a OUG de amnistiere, constatată ulterior, fie de către CCR, fie cu ocazia dezbaterii parlamentare a Legii de aprobare a OUG, nu mai poate produce efecte retroactive. Căci Decizia CCR sau Legea de respingere a OUG au efecte „EX NUNC” iar amnistia, fie ea și prin OUG, a produs efecte „EX TUNC”.

# Edelweiss – Der Analytiker von Bukowina date 17 July 2018 17:10 +4

Culmea bizareriei – OUG va produce efecte retroactive ( asupra infracțiunilor de dinainte adoptării OUG) chiar ȘI DUPĂ DECLARAREA EI CA NECONSTITUȚIONALĂ sau ADOPTAREA UNEI LEGI DE RESPINGERE A OUG. Căci nu te poți pisha când și cum vrei pe prevederile legale referitoare la „LEGEA PENALĂ MAI FAVORABILĂ” E grele, danileațule, cu „ex tunc” și „ex nunc”! E mai grele decât carnea de pork. Mai ales când anvergura noastră de jude de grad Tribunal se materializează într-un nivel al capacităților interpretative situat la nivelul elevilor de școală generală și liceu. Dar mai multe nu detaliem despre această șolticărie legislativă, fiindcă noi – plebea agorei cele inepte și nătângi – n-avem studii juridice, n-avem promovate examenele danileațului și ne interzice Frau Ilse Koch Tarcea – Die Hexe von ÎCCJ să ne pronunțăm opiniile cu privire la teme de maxim interes social.

# Edelweiss – Der Analytiker von Bukowina date 17 July 2018 17:12 +4

Opinii avizate despre aceste probleme pot avea doar cei cu studii juridice la Hyperion, Dunărea din Aval, Româno-americană, Româno-keniană, Româno-ugandeză sau Româno-botswaneză ( plus promoția 1999 de la Babeș-Bolyai). Mai ales când acești „avizați” interpreți ai normei sunt beizadele și vlăstare securistoide, din tagma Cocoanei Ilse Kohch-Tarcea, a Ancăi Woodpecker de la DNA, a Lulutzei Koveși – ex-DNA (cu a treia cizmă-n kur), a Oanei Hajnal sau a Augustei Lazăr. Cu toții mândre vlăstare ale potentaților Iepocii de Haur dar care… „nu au întinat valorile și principiile socialismului științific” ( apud Ivan Ilici Kaghebescu – în acel crepuscular și bizar solstițiu de iarnă a anului 1989). As a conclusion: „Fanfaroane, ce bine-mi pare c-ai luat țeapă!”

# Edelweiss – Der Analytiker von Bukowina date 17 July 2018 17:13 +7

Post-scriptul naratorului: Mangleala asta cu OUG de grațiere este doar o petardă fumigenă, elaborată în catacombele hashtagismului de paradeală protocolară, având drept principal scop manipularea turmelor oilor de teracotă „ #Servum pecus” și producerea unor reacții emoționale, definite de Noam Chomsky la punctele 2 și 6 ale Decalogului manipulării: „6. Poporul trebuie dezobișnuit să problematizeze realitatea și să acționeze sub impulsul emoțiilor. Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente și la reacții glandulare, nu la rațiune. Să încurajezi reacțiile emoționale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.” / „2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii. Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile. Un exemplu: Favorizeaza insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor.

# Stefan date 17 July 2018 17:21 -6

"Ati avut picturi celebre ascunse in cimitir ?" "Nu, nu am avut nimic ascuns in cimitir" :)))))

# Shadow date 17 July 2018 17:45 0

Cel mai mare secret care poate arunca toata media in aer e pe You Tube si se refera la cel mai greu secret din istoria spionajului romanesc: declaratia angajatilor BNR pe 1953. E incredibil cum sistemul a reusit sa acopere prin teroare un asa secret.

# Ceausescu date 17 July 2018 18:12 +4

În primăvara anului 1989, România şi-a încheiat plata datoriei. În 2018 România are o datorie de 100 de miliarde de euro. În 28 de ani de atunci au fost distruse peste 1200 de întreprinderi. Întreprinderi distruse, prăbușite, dispărute, privatizate, preluate prin "infuzie" de capital străin, în procedura impusă de standardele FMI sau ale băncii mondiale, cu acordul unor politicieni de elită chiar din ograda lui Darius. Pentru asta, conform spuselor lui Darius, întreaga clasă politică din România poate fi condamnată pentru subminarea economiei naționale. Inclusiv actuala coaliție, "salvatorii" noștri, care "luptă" din greu împotriva abuzurilor.

# Romania plateste despagubiri? E ceva similar "haraciului" ? date 17 July 2018 20:02 +5

Toate retrocedarile din Romania din ultimii 28 de ani s-au efectuat pe baza de  Ordin al Prefectului. In 1989 cadastrul era efectuat pe 87% din suprafata tarii. A comparat cineva totalul suprafetelor retrocedate in toate titlurile de proprietate eliberate prin Ordinul Prefectului cu suprafata totala existenta si disponbila in fiecare localitate/judet precizata in documentatia cadastrala existenta in 1989 la nivelul fiecarei unitati administrative? Prefectii si Directorii Oficiilor Judetene de Cadastru au facut intotdeauna parte din Comisia Judeteana de Fond Funciar. Deci atat Administratia cat si Justitia asista vreme de 28 de ani la eliberarea de Titluri de Proprietate in Exces... si toata lumea primeste salarii din bani publici ? Evident ca nedreptatile au generat un mare numar de dosare in justitie... O parte dintre Actionarii de la Fondul Proprietatea au cumparat actiuni (titluri de despagubire) de pe piata oferite pentru Titluri de Proprietate emise.... in Exces ?

# alt_roman date 18 July 2018 08:39 +2

somnul natiunii ,monstri naste!asta am facut noi ,cetatenii idioti ai aceste tari frumoase!le-am dat voie sa faca ce vor cu tara asta!ne-am "trezit" dupa lovitura de stat ,ca "avem" ceva de spus toti si asa au inceput mormaielile analfabetilor;in timp ce noi mormaiam ei furau(toti!);ne-am uitat cum ni se luau drepturile si noi eram preocupati sa ne luam si noi o vechitura de masina din germanica;am iesit degeaba in strada in '89 ,dupa 28 de ani tot pentru sri si sistem muncesc!!!pt. procurori analfabeti care si cu ajutorul sri-ului tot nu reusesc sa gaseasca pe cei ce ne-au c...t!pt. judecatori la fel de analfabeti care in afara de salarii(ENORMEEEEE) nu au treaba cu justitia!justitia a ajuns o tarfa ieftina pt. sistemul asta de******,dar din pacate foarte scumpa pt. noi :poporul ROMAN.Mi-au murit prieteni in strada(impuscati de sri) familiile lor sunt mai sarace decat pe vremea lui ceasca';toate astea in timp ce tot aparatul de stat este din ce in ce mai bogat!Halal popor.

# Bugete și securitate. Trădători de tara date 17 July 2018 19:47 +3

De ce nu tăiați bugetele SMS-lui? Sunteți majoritari și degeaba. Vorbe și iar vorbe, afaceri între voi politicienii. Nimic pentru popor, ați vândut Toți tara asta și acuma sunteți toți Virgini! Istoria nu are sa va uite indiferent cum încercați voi sa o ștergeți. REÎNVIATI PATRIOTISMUL, fără el Tara moare,!

# Edelweiss - Inhaltsintegrator von Rroemenika date 17 July 2018 20:10 +6

Apropo de Marea Trădare Națională, despre cum Rroemenica, pe lângă faptul că din punct de vedere militar și diplomatic este o Raia Americănească, iacătă paradoxul prin care simultan se comportă ca o östliche Kolonie a altui ÖstlichReich (Österreich): iacătă o analiză exhaustivă, impecabilă din punct de vedere argumentativ, formulată de un Veteran Călător pe Căile Adevărului: Ilie Șerbănescu (nota personală: rar îmi este dat să recunosc sincer și să apreciez eleganța stilului analitic, argumentativ, descriptiv. De această dat îmi scoț pălăria în fața Profesorului Șerbănescu): https://www.cotidianul.ro/gazul-romanesc-emblema-tradarii-nationale/

# nae girimea date 18 July 2018 07:32 +1

"EXECUTAT CA NU SI-A VANDUT TARA" Concluzia logica : acei ce l-au executat au colaborat cu dusmanii tarii ! Ne miram ca Rou nu poate iesi din saracie ?

# justinianus date 18 July 2018 08:29 0

... si faptele bune se pedepsesc! Dar multe din dosarul lui Valcov sunt trase de par! Sa mai asteptam, poate spune Portocala, cine a dat ordinul! Eu banuiesc: Kutrutza, la instructajul sefului statiei CIA din Romania! Ala executa un ordin de acasa, venit insa de la FMI-BM!

# imun/teanu date 18 July 2018 09:27 0

Valva mare a venit de la "colectia de tablouri". Si ca ascunsa de un perete fals [ nici el acasa si nici nevasta, era o solutie simpla de neoferit unor hoti /desi pare a fi tot o legenda ]. Colectie evaluata de o mare personalitate in arta la milionul de euroi. Ca are si tablou de Picasso /sa nu stie un expert diferenta dintre "tablou" si "desen"?, chiar daca de-un Picasso! Dincolo de stiinta in arta marele critic are si-o galerie a sa, cu negustorie ("geambasie") specifica. Pe subiectul Valcov persistent atunci pe TV-uri, dl. Pavel Susala (el aici ca subiect) de fapt a alimentat valva "colectiei" lui Valcov [ intr-o poza de grup ("grupan..." ce fel?!) aparea fix in spatele Monicai Macovei, adica un foarte "aliniat" ]. Ca "colac peste pupaza" (neremarcat insa) pe soferul lui Valcov, care cica ii trambala tablourile, il chema "intamplator" tot Susala. Nu cum Maiorescu zicea ca "arta pentru arta" ci ca-n anii '50 "arta cu tendinta". Ar fi de reconsiderat "personaje".

# Carmen date 19 July 2018 17:00 -1

parca vad sclipirea lingourilor de aur, parca vad tablourile prin pereti! De unde le are valcov??

# razvan date 20 July 2018 15:45 0

Le-a primit cadou...de la altii la fel ca el :)... numai lumea ''buna'' le tine ''expuse'' prin cimitire

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva