23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IATA DOVADA LINSAJULUI JUDICIAR! – Abia la ora 17.25 lui Dan Diaconescu i s-au adus la cunostinta acuzatiile, dupa ce a fost desfiintat in presa cu informatii din dosar. Indiferent daca exista sau nu probe de vinovatie, e fara putinta de tagada ca Sistemul a ordonat linsarea mediatica a lui Diaconescu, inainte sa fie pus sub acuzare. In orice stat civilizat, toate probele erau anulate. Cerem arestarea celor care au folosit Justitia ca instrument de distrugere a unui om (Procesul verbal)

Scris de: L.J. | pdf | print

6 April 2023 18:27
Vizualizari: 9183

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate dovada linsajului judiciar comis impotriva patronului televiziunii OTV Dan Diaconescu (foto). Incredibil, dar adevarat, lui Diaconescu i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile oficiale la ore bune dupa ce acestea fusesera scurse in mass-media, si la ore bune dupa ce realizatorul tv fusese terfelit in presa cu informatii livrate din dosarul privind pretinse relatii sexuale cu minore, dosar in care a fost saltat de mascati joi, 6 aprilie 2023 (click aici pentru a citi).


 

Dan Diaconescu a aflat despre acuzatiile oficiale abia in jurul orei 17, in conditiile in care la ora 17.25, la sediul IPJ Constanta, a fost incheiat “Procesul verbal de aducere la cunostinta suspectului a drepturilor si obligatiilor” (vezi facsimil). Anterior insa, inca de la primele ore ale zilei de marti, 6 aprilie 2023, Dan Diaconescu fusese linsat public, in presa aparand acuzatiile si informatii atat din dosar, cat si de la perchezitia realizata la locuinta acestuia, informatii care nu puteau proveni decat de la procurori sau politisti. Or, indiferent daca Diaconescu este sau nu vinovat, modul in care s-au derulat lucrurile (cu scurgerea informatiilor din dosar si de la perchezitie, si abia apoi cu prezentarea acuzatiilor lui Diaconescu in mod oficial) reprezinta dovada clara a faptului ca Sistemul a ordonat linsarea mediatica a lui Diaconescu, inainte ca acesta sa fie pus sub acuzare. Iar in orice stat civilizat asemenea practici duceau la anularea tuturor probelor.


Lumea Justitiei solicita Parchetului General sa ceara arestarea celor care au folosit Justitia ca instrument de distrugere a unei persoane, care a fost pusa la stalpul infamiei si condamnata de opinia publica pentru niste acuzatii care nu ii fusesera aduse la cunostinta, totul cu incalcarea grava a prezumtiei de nevinovatie.


Iata procesul verbal incheiat la ora 17.25 prin care agentul sef de politie Mihai Keller, din cadrul Politiei Constanta, ii aduce la cunostinta drepturile si obligatiile:Comentarii

# DODI date 6 April 2023 20:07 +11

LUJU nu fiți naivi. Doriți și sperați dreptate în țara condusă de Noua Securitate și având ca purtători de cuvânt o grămadă de alogeni trădători de țară și neam: ciolaniSS, IADvid, măCIUCĂ și alte asemenea gunoaie umane, fără coloană vertebrală, fără bun simț, fără pic de omenie și spirit de dreptate? Și acesta este doar începutul campaniei electorale concepută și utilizată de așa zisa dreaptă care n-are pic de dreptate, dar care vrea să căpușeze toată țară. Și nu mai au tare multe de făcut după adormirea românilor cu ”ajutoare” de tot felul dar care nu se materializează niciodată. Excluse fiind doar majorările de prețuri, tarifele și impozite.

# DIA date 6 April 2023 21:52 +8

Cine să-i aresteze? Sistemul ? Acelaşi sistem care a ordonat spălarea procurorilor care au șantajat și hărțuit o femeie gravidă sau persoane inculpate. Sistemul poate să te facă din două mişcări,doar cu pionii justiţiei. Foarte periculos !

# Stela date 7 April 2023 07:14 +6

Înțeleg ca DD a fost victima unui șantaj ordinar. Ceilalți clienți ai acestor fetițe profesioniste au fost săltați de jandarmi? Proxeneții sunt ok?

# santinela date 7 April 2023 07:32 +4

Revin vremurile Basisto - Kovesiste in toata splendoarea lor iar PSDul si PNL-ul sint mindrii de votul lor pe legile justitiei si ca au dat din nou liber la binom,reintroducind SRI-ul in dosare ! Conduceri de partid-fara coloana-,parlamentari slugi,vai mama voastra si mai cersiti voturi.

# Popescu date 7 April 2023 07:56 -3

Dar si DD a dat dovada ca are multa minte, nu? Cum sa te incurci cu asa ceva? Sa nu banuiesti ca esti urmarit si ca eventual filmat si santajat? Nu mai este DD de altădată. Pe de alta parte, problema se pune dacă a fost sau nu in eroare referitor la varsta lor. In caz afirmativ, clasare.

# Nula`nd date 7 April 2023 08:47 +1

Mass-media? 99% securista, iar 1% face balet pe langa securism. Justitia? 100% securista. Clasa politica? 95% securista, 4% aspiranti la securism, 1% mantelati de securisme. Avocatii? 85% fosti delatori ai securitatii, 14% la fel ca avocatul lui Ceausescu, 1% rataciti. Ce frumoasa era Ro cand se cantau baladele din hora Schengen. Ce frumos aplaudau securistii si securicii la unison "hai in Schengen cu securistii". Ce frumos este atunci cand se pun bigudiurile cu violurile si minorele viitoare panarame sociale. Romania la acest moment este un stat acaparat de scursuri sociale.

# basicuta date 7 April 2023 09:51 0

Viitorul e sumbru cu marele PNL sau PDL cu identitatea protejată la putere!

# DIA date 7 April 2023 12:26 +5

Denuntatorul este un traficant de droguri care a fost prins si a oferit in schimbul spalarii cateva capete. La asta se rezuma ,,profesionalismul" sistemului !

# UN_OM date 7 April 2023 13:24 -2

Ok, s-au încălcat principiile de drept, nu e prima și nici ultima oară, dați 'soluția miraculoasă' pentru a nu se mai întâmpla, altfel, 'vorbim vorbe și discutăm discuții'. Pe ce și-a clădit notorietatea acest DD, pe cazuri precum Elodia, cancanuri și ceremonii funerare în direct și reluare. Mister 'Tomberon' nu va fi încarcerat (dacă va fi) pentru sex cu minore, ci, pentru tâlharie, metoda prin care a încercat să recupereze probele incriminatorii de la minore care, probabil, nu au acționat de capul lor. Cu acest imoral dorea AUR să salveze România ?!

# elisabeta date 7 April 2023 14:15 0

In tara asta nu se face nimic pentru cetatean,toata lumea e ocupat cu santaje,denunturi ,audieri iar rezultat 0.pana nu se da o amnistie si sa inceapa de la 0 numai denunturi vedem ,realizare in tara nimic.sant zeci de mii in puscarie gainari ,cu infractiuni mici si fara violenta ,iar statul din banii nostrii plateste cate 7000 de roni ca sa joace table

# nelu date 9 April 2023 17:04 0

UN_OM -- confunzi sula cu prefectura, omule. Ce are a face "s-au încălcat principiile de drept" cu "Pe ce și-a clădit notorietatea acest DD"?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva