27 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VIDEO: TARCEA S-A DUS PE GHENA – Judecatoarea Mariana Ghena din CSM a fost scoasa din sarite de presedinta ICCJ Cristina Tarcea: “Apropo de conduita unui membru de drept, nu am auzit sa va fi cerut permisiunea de a se ridica si de a parasi sala... Si imi cer scuze eu pentru aceasta situatie”. Savonea a trimis dupa Tarcea: “Domnul secretar general, va rugam sa o invitati pe doamna presedinta la sedinta, ca e intrerupta din acest motiv”

Scris de: George TARATA - Valentin BUSUIOC

19 iulie 2019 17:35
Vizualizari: 8983

V-am prezentat in editia de joi, 18 iulie 2019, in articolul “Tarcea a supt bomboane de suparare”, prestatia halucinanta a presedintei ICCJ Cristina Tarcea din timpul interviului sustinut de judecatoarea Corina Corbu pentru numirea la sefia instantei supreme. Astazi, va oferim un nou moment al Cristinei Tarcea care a lasat masca judecatoarele din CSM. S-a intamplat spre finalul interviului, cand judecatoarea Mariana Ghena ii adresa intrebari Corinei Corbu.


Ce s-a petrecut de fapt: in timp ce Mariana Ghena punea intrebari si Corina Corbu raspundea, sefa ICCJ a inceput sa isi aranjeze foile pe care le avea intinse pe masa, sa fosneasca o hartie (probabil desfacandu-si o bomboana), sa-si arunce ochii pe o alta foaie de pe masa, sa isi puna ochelarii la ochi si sa se apuce de citit, dupa care s-a ridicat brusc de pe scaun si a iesit din sala (foto). Judecatoarea Mariana Ghnea si-a continuat intrebarea, uitandu-se lung dupa Cristina Tarcea, la fel ca Simona Marcu si Lia Savonea, care in schimb au zambit amuzate de gestul presedintei ICCJ. Amuzata la randul ei probabil de ceea ce se intampla, Corina Corbu a raspuns intrebarii, dupa care Mariana Ghena a cerut o pauza, astfel incat Cristina Tarcea sa se intoarca in sala.

Iata ce a urmat:

Mariana Ghena: Doamna judecator, mai am intrebari, numai ca o sa fac o pauza sa o asteptam pe doamna presedinta Tarcea (n.r. pe fundal se aud rasete infundate), care a iesit si nu de alta, dar n-ar putea sa va aprecieze raspunsul pe care ni-l dati noua la intrebarile pe care de aceasta data eu vi le adresez. Asa ca o sa o asteptam pe doamna presedinta, cu incuviintarea doamnei presedinte a Consiliului, astfel incat sa putem continua discutia.

Gabriela Baltag: Nu pot sa nu remarc ca desi doamna presedinta este singurul nostru candidat (de altfel, nu e un element de noutate, ca de fiecare data s-a intamplat, daca imi aduc aminte, in istoria presedintilor de Inalta Curte nu cred ca am avut doua candidaturi), trebuie sa recunoastem ca nu a fost... nu e deloc simplu, a facut fata, face fata unui tir sustinut de intrebari si de curiozitati.

Mariana Ghena: Ziceam apropo de conduita unui membru de drept al Consiliului: nu am auzit sa va fi cerut permisiunea (n.r. sefei CSM Lia Savonea) de a se ridica si de a parasi sala in timpul interviului, si de aceea mi-am permis sa va rog sa asteptam pana intra doamna presedinta. Si imi cer scuze eu pentru aceasta situatie.

(n.r. urmeaza cateva momente de tacere, apoi:)

Lia Savonea: Domnul secretar general, va rugam sa o invitati pe doamna presedinta la sedinta, ca e intrerupta din acest motiv”.

(n.r. noi momente de tacere).

Secretarul general al CSM a avut succes: intr-un final, Cristina Tarcea s-a intors in sala, iar interviul a putut continua.

Iata mai jos momentul in care sefa ICCJ Cristina Tarcea iese din sala, provocand astfel intreruperea interviului:


Comentarii

# Alex date 19 iulie 2019 18:27 +9

Nici un "Ma scuzați", nici un "imi pare rau, a fost o urgență", "Am fost sa ud buretele".. Nimic. E cu capul ființa asta.

# Edelweiww - Ivory Tower Scouter date 19 iulie 2019 18:31 +4

Hai, uăi, nu fiț’ răutăcioși! Frau Ilse Koch-Tarcea, die Hexe von OKJ („ dar nu pentru mult timp!”) a fost mai mult decât politicoasă la interviu. Spune în Codul bunelor maniere și în Codul de procedură al bunelor maniere să te dai mai la fereală atunci când îți sufli mucii, grăiești la telefon sau trebe să-ți refaci stratul de fard-ceresit de pe fâțău? Zâce! Apăi, dacă așa zâce la Catastihul comportamentului politic-os, atunci așa o făcut Frau Ilse Koch-Tarcea: cât stătea aclo, plictisindu-se s-o bruieze pe Cerboaică și să-i aplice touch-down-uri jegoase, la un moment dat s-o auzit ceva zornăind. S-o uita Ma’am Tarcea în tolba Vuitton ș-o văzut că îi suna peigerul. Când s-o uitat pe displei o văzut scris neaoș messajul: „ immediately call florian. message received from um269”.

# Edelweiss - Ivory Tower Scouter date 19 iulie 2019 18:32 +4

Așa că babornița ș-o luat aifonul aceala cu salt în frecvență și și imei variabil ș-o ieșit oleacă pe hol, să vază ce quizz-da mamii lui vrea ticăitul ăla nootropic, taman în toiul interviului de numire a noului Gauleiter al Înaltului Țarc de Paradeală și Promiscuitate Judiciară. Dat iz all dă story! :roll:

# unul din lumea cea mare date 19 iulie 2019 19:12 +10

cristinico,decit te duceai pe ghena mai bine te duceai pe pustii,la dracu cind erai tinara parca nu erai asa de NAFTANTOALA,adicatelea pe intelesul ,,tutulor,, adica TUTA

# Ioana M. date 19 iulie 2019 19:21 +9

Si cand te gandesti ca i platim o pensie...cum ii zicea cineva...nesimtita... La pensie poate are timp mai mult si trece pe la biserica... .

# Judecător iccj date 20 iulie 2019 13:04 +3

Un candidat bun si articulat care a fost hăituit de Garcea in stilul caracteristic de looser. Intrebari pertinente ale doamnelor judecator . Penibil Balan care a încercat să îl imite pe Bobita. Doi penibil. Dar dna Ghena a fost o doamna magistrală. Singura care a avut curajul sa o penibilizeze corect si elegant pe această anomalie a justitiei Tarcea Garcea

# un mizantrop date 21 iulie 2019 02:46 +4

Am sentimentul ca Justitia nu se zbate sa scape de jugul securist cat se chinuie sa scape pe Comitetul de femei in capot, urmase fidele ale companioanelor coanei Leana...le iei pe astea, Chis, Camelia Bogdan, irecuperabila (la datorii ma refer) Stanciu, Tarcea si suratele lor pastorite de Pruna si-ti iese de o serioasa zavera pe marginea Gropii lui Eugen Barbu...o mai au de partea lor si pe Birchal, o pruna mai tzafnoasa si cu capoate mai de zenana...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cum catalogati propunerile privind numirea Gabrielei Scutea ca Procuror General, a Giorgianei Hosu ca sefa DIICOT si a lui Crin Nicu Bologa in fruntea DNA?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2010 – Scutea poate fi fericita: are doi fani in PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva