4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

OFICIALII EUROPENI AU FOST INFORMATI - Lumeajustitiei.ro si DeCe News au sesizat Comisia si Parlamentul European cu privire la incercarile repetate ale presedintei CSM, procuroarea Oana Schmidt Haineala, de limitare a libertatii presei din Romania, fapte ce se constituie intr-un abuz fara precedent savarsit asupra democratiei (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

22 August 2013 16:36
Vizualizari: 24278

 

Redactia Lumeajustitiei.ro, prin editorul Jurindex Media SRL, a sesizat Comisia si Parlamentul European cu privire la atitudinea nedemocrata a actualului presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii Oana Haineala (foto) relatand modul in care aceasta incearca sa ”aresteze” libertatea de opinie si exprimare, unul din drepturile elementare in constructia si existenta unui stat de drept. Sesizarea a fost transmisa celor patru deputati europeni Renate Weber, Norica Nicolai, Adina Valean si Ioan Mircea Pascu, precum si lui Martin Schultz, presedintele Parlamentului european si lui Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene.


In sesizarea transmisa autoritatilor europene, Lumeajustitiei.ro prin editorii Adina Stancu si Razvan Savaliuc au informat asupra incercarilor de cenzura si a actiunilor repetate ale presedintelui CSM, Oana Haineala, introduse impotriva noastra, a Antenei 3 si a site-ului Sursazilei.ro, urmarindu-se falimentarea acestor institutii prin sume imense cerute in nume propriu de sefa CSM in fata instantelor din Romania, in conditile in care promovarea magistratilor tine de institutia pe care insasi Oana Haineala o conduce.

In acelasi timp, sesizam Parlamentul European ca in Romania se manifesta, la acest moment, un atac fara precedent la adresa jurnalistilor incomozi, prin chemarea lor abuziva in fata instantelor de judecata, prin monitorizarea lor permanenta si chemarea in fata procurorilor, la parchet, pentru a fi audiati cu privire la modul in care au scris articole de presa, urmarindu-se devoalarea surselor jurnalistice si anihilarea acestora. Asistam, asadar, la un atac fara precedent la drepturi care sunt fundamentale pentru o societatea democratica si un stat de drept intr-o tara membra a Uniunii Europene, unde exista institutii europene platite si din banii nostri, ce au drept obligatie, printre altele, apararea acestor drepturi protejate prin Conventia Europeana a Drepturilor Omului (…) Aceste aceste actiuni civile indreptate impotriva noastra, a jurnalistilor, prin care se solicita daune materiale si morale in valoare totala de 100.000 euro, in care presedintele CSM, procurorul Oana Andrea Schmidt-Haineala a solicitat instantelor romanesti sa fie data o sentinta prin care sa ni se interzica sa mai scriem vreun cuvant despre persoana sa chiar daca articolele publicate de noi si de colegii nostri din media privesc informatii de interes public, iar interesul nostru legitim este acela de a primi si de a oferi informatii cu privire la toate aspectele ce vizeaza atat nelegalitati, nereguli, abuzuri de drept si exces de putere, cat si lipsa de integritate si etica in randul magistratilor.

Va rugam sa informati membrii Parlamentului European de aceasta incercare de intimidare a actionarilor JURINDEX MEDIA SRL, jurnalistii Razvan Savaliuc si Adina Stancu, precum si a intregii echipe de la site-ul Lumeajustitiei.ro. Va solicitam sa luati act de abuzul de putere savarsit de presedintele CSM din Romania asupra noastra si a colegilor de la Antena 3 si Sursazilei.ro prin ordinul dat de acesta Inspectiei Judiciare a CSM de a face verificari cu privire la articolele publicate de aceste institutii media, in conditiile in care Inspectia Judiciara nu are astfel de atributii. Astfel, prin Inspectia Judiciara a CSM, presedintele CSM savarseste, in opinia noastra, un abuz de putere, incercand sa produca asa-numite „probe” pentru actiunile sale din instante indreptate impotriva noastra, a jurnalistilor, si a institutiilor-editor.

Sesizam, asadar, prin intermediul dumneavoastra, membrii Parlamentului European cu privire la actiunile repetate de ingradire a libertatii presei, a libertatilor de opinie si exprimare prin atitudinea abuziva, in forma continuata, a presedintei Consiliului Superior al Magistraturii din Romania. Subliniem faptul ca desi Romania se afla inca sub monitorizarea MCV, jurisprudenta CEDO este desconsiderata, in sensul ca desi exista spete in care state europene au fost condamnate ( Sunday Times vs Regatul Unit-1979, Observer si Guardian vs. Regatul Unit -1991, Dalban vs.Romania etc) pentru actiuni identice sau asemanatoare celei ale procurorului Oana Andrea Schmidt-Haineala, sefa CSM impotriva jurnalistilor de la Lumeajustitiei.ro si a colegilor de la postul de televiziune Antena 3 si site-ul Sursazilei.ro, acestea nu sunt asimilate la cel mai inalt for de reprezentativitate al magistraturii, CSM”.

Acelasi demers a fost facut si de redactia De Ce News, care a sesizat Parlamentul European, aratand ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei. Avocatii DeCeNews se adreseaza domnului Martin Schultz, dar si domnilor Herman Van Rompuy, Nicolas Kerleroux, Graham Watson, Hannes Swoboda, Guy Verhofstadt, Pino Arlachhia. Sesizarea va fi transmisa si reprezentantilor Comisiei Europene, mai precis presedintelui Jose Manuel Barroso, comisarilor Mark Stephen Gray si Viviane Reding, dar si reprezentantului OSCE pentru libertatea mass-media, Dunja Mijatovic. De asemenea, redactia De Ce News a facut apel si la Guvern, la Presedintie si la europarlamentarii romani, pentru luarea unei pozitii ferme referitoare la modul in care presedintele CSM, Oana Haineala, intelege libertatea de exprimare a presei in Romania.

In aceasta sesizare, redactia De Ce News subliniaza:

Site-ul DCnews.ro a relatat despre demersurile DNA in cazul ”Sorin Alexandrescu – Antena 3” la fel ca majoritatea institutiilor media, pornind chiar de la comunicatele DNA si de la afirmatiile publice ale persoanelor implicate. in niciun moment nu au fost relatate sau comentate aspecte ce privesc viata intima, privata, a persoanelor implicate, ci doar actele si faptele lor publice. Apoi, conform Constitutiei Romaniei, procurorii din cadrul Ministerului Public „reprezinta interesele generale ale societatii si apara ordinea de drept, precum si drepturile si libertatile cetatenilor”. Asadar, este dreptul cetatenilor sa-si critice reprezentantii ori de cate ori acestia nu-si respecta obligatiile. Iar presa, in mod special, este considerata a fi cainele de paza al societatii. Sesizarea indreptata in mod particular impotriva DCnews.ro poate fi justificata fie de articolele de opinie (editoriale) publicate de acest site, adica de articole critice la adresa politizarii cercetarilor efectuate de anumite organe de urmarire penala, fie de unele articole preluate de site din alte publicatii, care se aratau critice la adresa performantelor administratiei Haineala. In acest caz, actiunea CSM ar constitui un grav atentat la adresa libertatii de opinie, garantata de Constitutie si de Tratatele Uniunii Europene. De remarcat ca sesizarea CSM a fost indreptata impotriva unor publicatii care isi exercita functia de aparator al democratiei si rolul social de monitorizare a autoritatilor, in vreme ce publicatii care lauda administratia Haineala nu fac obiectul unor astfel de masuri, chiar daca s-ar putea considera ca fac afirmatii care incalca independenta Justitiei”.

* Cititi aici sesizarea transmisa europarlamentarilor romani, acelasi text find transmis in limba engleza domnilor Martin Schultz si Jose Manuel Barosso

* Cititi aici sesizarea DeCe News catre Parlamentul EuropeanComentarii

# emil date 22 August 2013 16:54 +46

De vina sunt judecatorii ca accepta mizeria la care sunt supusi.Pe cei de la DNA cine-i controleaza?DNA se considera stat in stat si maturoiul care acopera mizeriile basiste. Luati atitudine stimati judecatori!!! Si  nu la Haineala, care se stie din ce gasca face parte, ci prin asociatiile dvs. si radical. Deja este prea strigator la cer ce fac cei de la DNA...Daca dvs.nu va opuneti abuzurilor facute de cei de la DNA, atunci cine ? 

# europarlamentarii stiu ce se petrece in Romania date 22 August 2013 22:27 +31

Asiduitatea cu care jurnalistii de la LUJU sunt injurati in ultimele zile, dovedeste panica in care au intrat politrucii care paraziteaza la varf justitia. Le e frica, pentru ca al CE in curand PPE va pierde majoritatea, iar cand viitoarea majoritate va incepe sa critice cu adevarat ce s-a facut rau sub Barosso, sa-i vedeti pe pui de naparci basisti din romanica cum nu o sa stie pe unde o sa se ascunda. deja mai multi parlamentari europeni au criticat amestecul in treburile Romaniei, faptul ca s-a impus o majoritate de 50+1 la demiterea lui Traian Basescu, pentru impunerea contra vointei po******tiei a unui personaj care nu mai poate aduce nimic bun. Rusine celor care mai pot sustine un asemenea om si inchina institutiile pentru acest cadavru politic

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 August 2013 16:55 +39

felicitari foarte bine ati facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si din sursele mele se pregateste demiterea gunoiului!dupa modelul propus de senatorul dau deputatul de bv.azi il acultam pe net pe chireac si a avut dreptate in afirmatiile lui ..magistratii nu trebuie sa uite ca vine ziua cind gunoiul o sa fie debarcat si atunci vor urma judecatile magistratilor colaborationisti,,deci vedeti ca se apropie asa cum v/am ,,prorocit,,sa pariem ca doamna cu sarmale in cap este in primii 10????

# JAN date 22 August 2013 17:18 +28

FOARTE BINE! SA VEDEM ACUMA PE READING SI BARROSO PUTUROSO CE RASPUND EI, MARII DEMOCRATI AI EUROPEI!

# Lucretia date 22 August 2013 17:25 -24

CIRCULA PE NET: \" Lui Felix i-a sunat ceasul. Alarma! Tic-tac, tic-tac... Pe 29 august 2013, instanta de judecata din cadrul Tribunalului Mun. Bucuresti se va pronunta in cauza Dosarului “Privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti - ICA ”. Fisa dosar PĂRŢI: 1.VOICULESCU DAN – Inculpat,… Termen de judecata: 29 august 2013 Număr unic dosar: 25497/3/2012**  Obiectul cauzei: infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond.\" http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000520995

# unul din lumea cea mare date 22 August 2013 17:39 +22

pentru lucretia//i/a sunat ceasul TELEPATIC????!!!!!doamne ce traznai pot napircile sa spuna si sa faca!!!!!!!!va dati seama cit o sa ne coste toata mizeria asta a gunoiului in justitia internationala caci nu ma astept la o sentinta corecta.i/as recomanda lui ,,felix,,sa dea in judecata in justitia internationala cu banii cistigati sa mai faca o fundatie si avind un cuvint greu de spus sa ceara statului sa se regreseze impotriva celor vinovati.chiar vreau sa vad ,,MAGISTRATII PLATIND,, pentru ticalosiile lor

# Valter COJMAN date 23 August 2013 08:55 +2

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/dosarul-telepatia-un-dosar-penal-cazut-in-paranormal-650227.html

# adevarul absolut date 22 August 2013 18:24 +22

ii doare-n franzela pe hraparetii de la Bruxelles de abuzurile facute in tara de lumea a treia Romania.credeti ca nu au stiut de fraud de la prezidentiale sau de faptul ca Macacul a fost demis de peste 51% dintre romanii cu drept de vot?sau credeti ca prostituata Reding nu stie ca dosarele Macacului si ale camarilei sunt tinute in sertare si periate de dovezi de slugile basiste de la DNA?pt. ei Romania este doar o sursa de mana de lucru ieftina si de resurse naturale,singurul motiv pt. care PE nu a blocat exploatarea gazelor de sist este pt. ca acestea se vor face doar in Romania,care va plati ecologic pt. independenta UE fata de gazele rusesti,in timp ce acest popor tembel si inert isi va cumpara propiile gaze la pret de gaz rusesc via Chevron.naivitatea asta cu care unii chiar cred ca UE este un organism democrat ar fi comica,daca din pacate nu ar lovi direct in noi,cei condamnati de ei cu ajutorul slugilor corupte ,nevolnice si incompetente ca Macacul si Xerox la saracie

# unul din lumea cea mare date 22 August 2013 18:30 +8

pentru adevarul absolut//din nefericire chiar daca nu vreau trebuie sa/ti dau dreptate.asa/i cind dai tara pe mina unui gunoi alcoolic,ne bucuram de toate ,,beneficiile,,

# Mor de ras date 22 August 2013 18:44 +4

Mortala chestia asta cu ,, Aceste aceste actiuni civile indreptate impotriva noastra, a JURNALISTILOR, prin care se... ,, v-ati prins? A JURNALISTILOR Antena3, Dcnews, luju, sursazilei. pariu ca oficialii UE se vor tavali pe jos de ras la atare banc distractiv. 

# chiar sper sa crapi,indiferent cum date 22 August 2013 23:23 +10

de ce,in mintea ta tulbure \"jurnalisti\"sunt numai aia care au ajuns colonei fara sa faca armata sau care au trecut prin criza parazitand bugetul de stat(vezi falimentarea TVR prin plata unor drepturi de autor unor nulitati absolute ca Porca,Tuciurescu,Turturica,anonimii de la \"Kamikaze\",Presu,Liicheanu etc)pt. ca la credibilitatea si talentul lor produceau zero plusvaloare?lamureste-ma si pe mine ce intelegi tu prin JURNALISTI?

# Mimi date 22 August 2013 23:55 +3

Vezi ca nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste ! :D

# unul din lumea cea mare date 23 August 2013 02:32 +4

pentru chiar sper sa crapi,indiferent cum//tu crezi ca el are idee de piramida inversata sau ce/i acela un sincron sau beta sau un chapeau.ce/i mare scofala de explicat aia sint jurnalisti soldati ,adica au solda de la gunoi(indiferent de grad)uita/te la porcescu cit de penibil este cind isi arunca miinile in aer,mi/ar placea sa/l vad pe el sarind in aer) ce sa zici de pora si cirnatu lnumai din acea scena iti dai seama de ...EDUCATIE(ce sa vorbim de educatie cind invatamintul are alocat parca 2 sau

# votant2012 date 22 August 2013 18:54 +10

TOTI VA VOR BINELE. NU VI-L LASATI LUAT ! ! ! Asta e din intelepciunea poporului polonez.  Dar puteti contracara lucratura spiritului MAMEI MIA? Precis cei 10 negri mititei legati de scaun in CSM vor apela la toate caile sa nu fie eliberati.

# Mamita date 22 August 2013 19:04 +1

Bine ati facut ca i-ati parat la Inalta poarta pe domnitorii actuali! Auzi, domnule, au indraznit sa va ia la intrebari de ce dezinformati saracii cu duhul- ma rog, numai pe ei reusiti sa-i pacaliti, cine are creier in loc de moare de curechi in cutia craniana, isi da seama ca nu faceti altceva decat calomniati, hartuiti, mintiti, instigati la nerespectarea ordinii sociale. Va este teama ca va vine randul? De ce aparati coruptii, mituitii, spagarii? Doar cei ce se aseamana se aduna!

# Tetea date 22 August 2013 19:21 +7

basistilor, zilele voastre sunt numarate! multi dintre cei care parazitati sistemul judiciar, veti fi dati pe liste de servicii si veti trage ponoasele slugarniciei voastre fata de sistemul corupt si criminal actual

# Mamita date 22 August 2013 19:34 -1

Stii care este ghinionul tau? Ca nu traim in jungla, atat; Sau ? :zzz

# Adrian date 22 August 2013 19:52 -4

Lămurește-mă, rogu-te, dacă ești răspandac sau imbecil!  

# Mamita date 22 August 2013 20:03 -1

Care afirmatie te face sa cred ca sunt raspandac? Afirmatia ca nu traim in jungla este adevarata. O afirmatie adevarata nu inseamna ca cel care o face e imbecil, mai repesde tind sa cred ca cei care pun asemenea intrebari se bucura de aceasta insusire. Deci, insanatosire grabnica!

# Adrian date 24 August 2013 19:52 +1

După cum stăpânești sensul cuvintelor, din vocabularul limbii române, cred că nu ești răspandac. 

# unul din lumea cea mare date 25 August 2013 12:34 0

pentru adreian//si eu cred ca si tine.nu/i!!!!!!!!

# UN TIP INTELIGENT date 22 August 2013 19:44 -16

MAI BINE BASIST DECAT SANTAJIST!

# Pentru \"inteligentul\" basist date 22 August 2013 19:48 +7

basist nu inseamna si hot si santajist si toate relele la un loc? :D sunteti penibili cum va aparati stapanul, cu ce disperare, stiti ca latul vi se va strange. Cu cata asiduitate va produceti pe luju toate slugile basiste care stiti ca nu veti fi iertate la judecata de dupa chior

# Mamita date 22 August 2013 19:55 -4

Din nefericire pentru tine, pe langa cele 4,5 milioane (ca restul de 3 milioane sunt demult in loc cu verdeata) mai sunt cel putin 10 milioane care judeca-aici nu ma refer la magistratii spagari si care nu au de ce sa se teama, doar daca fura, mint, calomniaza, denigreaza, mituiesc, inseala, falsifiaca...dar astia sunt majoritatea in cele 4,5 milioane

# Adrian date 22 August 2013 20:09 +1

Dacă ți-ai descoperit singur nivelu\' de inteligență, te felicit, însă când vei avea putin timp liber, treci pe la un psihiatru. Acolo ii vei putea  cunoaște pe Napoleon, Eminescu sau alte personalități la fel de inteligente ca tine.

# completare date 22 August 2013 20:12 +7

mai bine jantajist decat o lichea necrofaga si jegoasa ,cum sunt basistii

# FLORIN date 22 August 2013 20:02 +6

LUCRETIA ,ALTUL ESTE SUBIECTUL PE CARE IL DEZBATEM.TE-AI DAT DE GOL,ESTI SLUGA DE SERVICIU.ATAT DE MARE POTI SA FII ACEEA DE SLUGA SI SEVITOARE ,CE SPUM CEI CARE TA CUNOSC CA ESTI PUPINCURISTA.DE LA ANUL CU CE TE VEI OCUPA?

# haimaneala messerschmidt date 22 August 2013 20:14 +2

O fi botezata matracuca asta urata ca p**a? Cred ca de tuta ce-i, nici nu banuieste cat de jos e pamantul! Asta e CSM-ul platit din banii nostri! Astia sunt trogloditii paraziti care traiesc din banii nostri!

# Mimi date 22 August 2013 20:19 -3

Imi cer iertare daca sunt indiscreta, dar primesti onorariul pe postare cu factura sau la negru? Ca \"banii nostri\" inseamna sa fi platit legal, cu angajare sau cu contract.

# Mimi Mu date 22 August 2013 22:04 +8

Nu esti indiscreta, esti o ofuscata nerezolvata! Ca toate fufele astea ajunse conjunctural prin functii inalte. Poti sa-mi spui, pe degetele de la mana mea dreapta, cate chestii inteligente a facut Clubul Sportivelor la Maciuci (CSM) pentru a aduce lumina justitiei in diferite situatii? Habar n-ai, cum habar n-au nici ciuciubatele alea de la sefia CSM, cu ce se mananca DREPTATEA. Ai cea mai mica idee ce reactie a avut CSM la protestele avocatilor din structura bota? Iti spun eu! I-a/v-a durut in adancul curului, cum faceti de obicei cand sunteti in imposibilitatea intelectuala de a gestiona astfel de situatii. Onorariu nu primesc decat in natura si doar de la fete indiscrete ca tine!

# Mimi date 22 August 2013 23:50 -2

Sti cu cine semeni , dragutule? Il tii minte pe imberbul care a amenintat cu bomba si fiind prins, a plans ca un copil de tata si-si cerea iertare? As vrea sa te vad in fata membrilor CSM si sa le spui in fata ca sunt nesatisfacuti, indraznesti? Simt prin monitor ca doar lauda e de tine, la o adica, nu faci fata; dar vreau totusi sa te felicit pentru scrisul gramatical corect, ceea ce ma face sa concluzionez ca esti la varsta cand iubirea si jocul tau este intelepciunea :roll:

# Mimi date 22 August 2013 23:53 -5

erata: Stii in loc de sti

# xxx file date 23 August 2013 08:08 -1

John Kenneth Galbraith spunea odată că \"inamicul înţelepciunii convenţionale nu sunt ideile, ci marşul evenimentelor\".

# Mimi Mu date 23 August 2013 09:03 +2

Mentalitate comunista! Parca am fi in \'Puterea vrajitoarelor\', sau in bancul \' recunosti ca esti mistret?\'. Am inteles mesajul tau care ne spune clar ca buna ziua cine este csm. Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Diversiune de procuror. Cand Bota era cu toti avocatii lui dupa el, in fata ditamai sediului csm, (scriu cu litere mici fin\'ca asa vreau), protestand ca vrea ajutor din partea \'pravaliei\' care se presupunea a fi garantul independentei justitiei, voi, fetelor indiscrete, cam pe unde va ascundeati fesele? Vorbesc despre rolul csm in asigurarea unei practici unitare la nivelul tuturor instantelor. Sounds familiar? Era frumos sa va uitati afarade dupa perdele, cu paza la usa si la toaleta? Si nu, nu sunt nebunul cu bombele, dar pot sa-ti spun fara sa-mi fie teama de amenintarea ta, ca in 89 imi \'satisfaceam\' serviciul militar in Bucuresti, pentru ca infatuate si nerecunoscatoare ca tine sa zburde astazi in desfatare intr-un sistem de drept de tot cacatul, corupt si tortionar.

# TARNACOP date 22 August 2013 20:43 +7

DESI A TRECUT CEVA TIMP, MA BUCUR PTR. CE ATI FACUT. MAI TRIMITETI SI LA DEPARTAMENTUL DE STAT AL SUA. SINCER V-O SPUN NU PREA CRED INTR-O REZOLVARE POZITIVA LA CE. CORB LA CORB ...VA DORESC MULT SUCCES.STIMA LU.JU.

# ana date 22 August 2013 23:09 +1

felicitari LUJU!!

# sa va ia naiba de basisti date 23 August 2013 01:09 -5

si de antibasisti!! Voi chiar nu vedeti ca problema e chiar cu voi, bai oameni preistorici ?!

# votant2012 date 23 August 2013 07:07 +4

Eliberati cei 10 negri mititei legati de scaun in CSM: 1. OASH = eroare judiciara.  2.  A. T. Neacsu: fals intelectual...  3. A. Ghica a respins, ca neîntemeiată, acțiunea disciplinară contra jud. V. Cîrstoiu. 4. B. Gabor: formulind plangere penale contra soferului A. Rosca, recunoaste implicit ca SMS-urile au existat cu adevarat. 5. D. Ciochina: nu si-a depus declaratia de avere si cea de interese desi au trecut mai bine de trei luni de cand a fost validata de Senat in CSM. Pe cine ne baga pe git Uniunea Juriștilor din România!  6.  Gh. Muscalu: GRAVE ERORI PROFESIONALE - dosar Tiriac jr.   7.  L. Palade = pseudo-procuroare.  8. M.-L. Neagoe:  Tribunalul Mehedinţi a votat pentru revocarea sa (INVIDIA?).  9. N. H. Dumbrava - SPALAT de ANI. 10. Vasilica - contestat de cei ce l-au pus in CSM! Cum manevreaza justitia: 3 Doamne si toti 3 cer 100.000 Eur daune bagind o actiune pe foaia cu antet a CSM + stampilata! Boassa nu stie sa isi scrie numele, dar cere 40.000 EUR ! ! ! 

# Micu Cronopiu date 23 August 2013 08:44 +3

Bobocica dnei Gâscă Berlineză vrea să ciugulească grăunţe din aur ca să ia campionatul la înot pe apa Zeletinului. I se cuvine cea mai mare parte din suma de 100.000 euroi (acţiune contra Antenei 3) că doar ea avea dreptul să pună ştampila pe jalbă! Plus cei 40.000 euroi din acţiunea la jud. Cornetu (o fi trăgnd-o aţa spre Jilava?).

# Mimi date 23 August 2013 17:13 +1

Asta-i zapauga tare, mai tine si coada in sus dupa ce-i raioasa cat cuprinde! n-o sa ciuguleasca nicio graunta de aur, poate niste crenvursti de la sepepei :P

# OANA HAINEALA -EROU AL NEAMULUI ROMANESC ! date 23 August 2013 09:29 -1

In 1848 INTELECTUALITATEA (scolita la Paris ) A MODERNIZAT NATIA ROMANA ,In 1917 TARANIMEA A SALVAT ROMANIA DE LA DISPARITIE ingropandu-se in transeele de la Marasesti ,Acum JUSTITIA ESTE CHEMATA SA SALVEZE ROMANIA ! Eroii de la 1848 au fost : Balcescu ,Alecsandri ,Cuza Eroii de la 1917 au fost ION,VASILE ,GHEORGHE (repetat de 1000 000 de ori )Eroii nostri de acum sunt : MONICA MACOVEI , DANIEL MORAR CODRUTA KOOVESI , LIVIA STANCIU , HAINEALA, HORIA GEORGESCU , DANILET, GHICA, Francisca Vasile, Mirela Sorina Popescu si Iulian Dragomir (care l-au condamnat pe lunecosul fernechiu )La aceasta lista se vor adauga MAGISTRATII CARE VOR DA SENTINTE CORECTE IN CAZUL BANDITILOR : FELIX-VARANUL ,FERNEGHIU, GREII FOTBALULUI, BOMBONEL ,CEI 1200 DE PRIMARI INCOMPATIBILI, SI CEI 1600 DE JUDECATORI CORUPTI (cei care i-au revovat pe Ghica si Danilet )! Domnilor Kazacioc si Nitza Peste 10 ani veti fi in cartea de istorie alaturi de acesti eroi sau in PUSCARIE alaturi de cei 3000 de banditi ?

# Adrian date 23 August 2013 11:01 +6

I-ai uitat pe Zegrean, Aspazia, Kovesi și ceilalți eroi ai neamurilor proaste basiste, care țin justiția la cheremul lui Băsescu. Îmi pare rău, dar nu vad absolut nici o legătură intre pașoptiști și eroii care au creat România mare, în fața cărora mă plec cu venerație și aceste caricaturi a căror listă  am spicuit-o împreună. 

# ASPAZIA SI ZEGREAN =EROI AI NEAMULUI ROMANESC ! date 23 August 2013 11:18 -9

Ai dreptate : Poporul va multumeste Doamna Aspazia si domnule Zegrean CA INTR-UN MOMENT CUMPLIT AL ISTORIEI NOASTRE V-ATI FACUT DATORIA, ATI APARAT ADEVARUL SI NU V-A FOST FRICA DE VARAN ,DE SPURCATURILE DE LA HASNAUA 3 , CA NU ATI CEDAT LA NICI UN FEL DE PRESIUNE SAU SANTAJ SAU MITUIRE ,SI VA PASEAZA INTRE EROI ! Cinste voua EROI AI NATIUNII ROMANE !

# Adrian date 23 August 2013 14:08 +6

Calmează-te, ia-ți medicația, pune-ți gândurile în ordine, fii atent la construcția frazei și poate, cu putin ajutor de la Dumnezeu și de la medici, starea ta se va ameliora și vei deveni coerent. 

# unul din lumea cea mare date 23 August 2013 12:39 +5

pentru OANA HAINEALA -EROU AL NEAMULUI ROMANESC ! //arde/ti/iar focul ,,de ieuroi,,

# Afaceri intre eroi date 23 August 2013 18:32 +5

fratele lui Kovesi, Sergiu Lascu si sotul Oanei Haineala, Eduard Cristian Schmidt mai sunt colegi la Transgaz?

# costel date 23 August 2013 10:38 -5

ma intreb cati bani si a luat luju pt a scrie pro varan...de la betelie inanite de a fi arestat si a luat un apartament spre folosinta gratuita...jurnalustii de doi bani care si vand onoarea pt foloase necuvenite

# un plictisit date 23 August 2013 11:08 +2

Da\' tu, ce notă ai avut la limba română? 

# Anania date 23 August 2013 11:00 +3

Sesizarea este datată \"5 august 2013\", au binevoit oficialii europeni să dea un răspuns până azi? Situaţia este atât de gravă încât, dacă le-ar păsa de \"fleacurile\" esenţiale pentru noi dar şi pentru Europa, până acum ar fi trebuit să se declanşeze alarmă generală în Parlamentul European. Nu?!

# Anania date 23 August 2013 11:05 +1

Sesizarea este datată \"5 august 2013\", au binevoit oficialii europeni să dea un răspuns până azi? Situaţia este atât de gravă încât, dacă le-ar păsa de \"fleacurile\" esenţiale pentru noi dar şi pentru Europa, până acum ar fi trebuit să se declanşeze alarmă generală în Parlamentul European. Nu?!

# INTREBARE PENTRU CEI MAI INTELIGENTI MAGISTRATI : date 23 August 2013 12:05 +4

Daca un \"om\" de exemplu felix ,se straduieste 22 de ani sa acumuleze 25-50 de ani de puscarie de care sa se bucure la batranete si un nenororcit de judecator corupt REFUZA SA-I ACORDE ,NU SE POATE ASIMILA ACEST REFUZ CU UN FURT ? Pentru furtul a 25 de ani din viata unui om ...JUDECATORUL NU AR TREBUI CONDAMNAT ? CEA MAI CORECTA PEDEAPSA AR FI SA FACA EL ANII DE PUSCARIE PE CARE I-A REFUZAT LUI FELIX !

# Întrebare pentru profesorii care nu și-au făcut datoria date 24 August 2013 19:39 0

De ce profesorii de la școala ajutătoare, în care ai învățat sa scrii, văzându-ți IQ-ul comparabil cu cel al găinii, nu ți-au explicat că tăcerea e de aur?

# UN NOU TIP DE PRESIUNE PE JUSTITIE date 23 August 2013 12:17 -2

UN NOU TIP DE PRESIUNE PE JUSTITIE Toti vorbetii si latraii de la televiziuni ,de la hasnaua 3 de la lu’ju au primit indicatii de la usssl sa faca un nou tip de santaj-amenintare asupra justitiei : II AMENINTA PE MAGISTRATI CA BASESCU VA PLECA DE LA PUTERE PESTE 68 DE SAPTAMANI ….SI EI RAMAN “SINGURI IN FATA USSSL-ULUI “ ….! Dar dupa cum bate vantul …banditii vor fi scuipati de la putere mai repede decat cred …ESTE INEVITABIL ca BASESCU SA AJUNGA PREMIER pentru ca E VALOROS ! …SI ATUNCI ?...Magistrati DACA VA FACETI CORECT MESERIA …NU AVETI DE CE VA TEME ! Nu condamnati fara rost …DAR NICI NU IERTATI PE NIMENI !

# Mica de ea..... date 23 August 2013 17:09 +5

I-auzi Frant! Presa pune presiune? Eu stiam ca se judeca dupa probele din dosare. A... ca nu mai suporta haimanaua presiunea publica pentru ca se demasca tot ce face, unde s-a dus cu SPP-istii, asta-i alta poveste. Stim ca ea se crede justitia intruchipata, mereu opresata si presata. o sa plece pe branci din institutia aia, sa vedeti ce interceptari o sa mai iasa despre ea, biata de ea crede ca mai valoreaza ceva :D :D :D

# costel date 23 August 2013 15:25 0

Haineala s-a adresat cu actiune in justitie si deci cei care au facut sesizarile nu pot opri judecarea litigiilor.Nici CE,nici UE,NIMENI nu poate opri justitia sa judece un litigiu.Cei care au sesizat au impresia ca au dat prosti la CE.Haineala acuza o CAMPANIE DE PRESA,nu niste informatii.Cred ca o sa cistige procesele.Cred ca s-ar impune desfiintarea celor din mass-media care orchestreaza CAMPANII DE PRESA pentru denigrarea unor oameni.Nu am vazut o CAMPANIE DE PRESA impotriva turnatorului Voiculescu,sau impotriva plagiatorului Ponta etc.

# Rocambole date 23 August 2013 17:05 +5

Haineala, nu mai visa, vei pierde toate procesele pentru ca s-a scris doar adevarul de tine, si o sa zbori din sistem odata cu Base! Vei ramane o amintire urata, iar daca iese ceva naspa de tine (te vor da servicile in primire cand n-o sa mai prezinti interes) s-ar putea chiar sa mergi un pic sa te racoresti. Chiorul si-a injunghiat toate slugile de care s-a folosit ;-)

# NANA date 23 August 2013 17:28 +4

Cati ani are d-na Haineala ? Este timpul ! -)))

# Koko date 23 August 2013 17:24 -6

Prietenii mei de la luju, sa va lamuresc eu cum sta treaba cu libertatea de exprimare: atunci cand intr-adevar este incalcata libertatea de exprimare, Europa reactioneaza imediat-vezi cazul The Guardian-http://www.realitatea.net/londra-acuzata-ca-ameninta-libertatea-presei-dupa-presiunile-asupra-the-guardian_1253064.html. Motivul pentru care nimeni nu sare in apararea voastra sau a Antenei 3, nici macar atunci cand s-a inceput urmarirea penala impotriva ei, este acela ca aici este vorba despre o infractiune clara, se vede din avion ca nu e nici un abuz. Antena 3 e post afiliat CNN, a zis CNN ceva in apararea Antena 3? Si daca nu, de ce? Pentru ca sunt probe ca sunt niste santajisti, de-aia. Si voi o sa v-o luati de la instanta, si pe buna dreptate.

# Ghita date 23 August 2013 17:31 +5

Te inseli, dragul meu ! Aici functioneaza atractia speciilor omogene de aceea ...tac chitic ! CSM=CE Borfas la borfas nu-si scoate ochii !

# Koko date 23 August 2013 17:51 -4

daca ai putea sa-mi expici tu, prietenul meu inteligent, de ce CNN tace, exact ceea ce am intrebat mai sus, as fi foarte bucuros. Crezi ca CNN e prieten cu CSM? Sau ca CSM e prieten cu CE? Anglia n-o avea vreun CSM? Aia nu sunt prieteni cu CE? De ce se poate sa fie criticata Anglia si noi nu? Ia zi si lu\'baiatu\'.

# BAIATU LUI kOKO date 23 August 2013 18:16 +4

Da ! Cred ca o parte din membrii CSM –ului sunt prieteni( in defavoarea Romaniei ) cu cativa membrii ai CE ! Anglia nu prea e prietena cu CE ! Este cunoscuta viziunea Angliei privind viitorul Uniunii Europene, despre modul in care UE trebuie sa evolueze , etc. Despre CNN...MAI AI PUTINA RABDARE !

# unul din lumea cea mare date 23 August 2013 21:37 +1

pentru ghita si baiatul lui koko//,,ce ma rid,,dodo alias koko stie limba gimnastica cum sa se uite ea la cnn,fox news,euro news .......inca nu s.a ,,iventat ,,postul in limba gimnastica!!!!!!!!

# Micu Cronopiu date 23 August 2013 21:38 +5

Mai poate fi vorba de independenta justitiei cind o judecatorie accepta sa primeasca o jalba de la 3 personaje private dar scrisa pe fila cu antet si stampila CSM ? ? ?

# unul din lumea cea mare date 23 August 2013 22:20 +1

pentru micul cronopiu//DA!!!!!!!!SE POATE caci se numeste trasfic de influienta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este de la ceseme si se poate ca/i in ,,SRIJINUL JUSTITIEI,,

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva