27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PIONUL ZDREANTA – Consultantul politic Cozmin Gusa descifreaza interviul procurorului Mircea Negulescu: ”Trebuie sa cautam alta motivatie pentru care Sistemul i-a permis aceste marturisiri lui Portocala. Iar aceasta motivatie rezida din ceea ce v-am anuntat inca de-acum mai mult de un an: importanta faradelegilor savarsite in Romania de catre echipa democratilor coordonata de catre cuplul Biden-Soros!”

Scris de: B.G. | pdf | print

4 September 2020 13:16
Vizualizari: 6446

Multi s-au intrebat ce l-a apucat pe vestitul ex-procuror – paraditor Mircea Negulescu (foto), zis “Portocala”, sau “Zdreanta”, sa iasa in presa. Care a fost motivul pentru care brusc, si dupa ani de tacere, Negulescu s-a horarat sa vorbeasca.

Consultantul politic Cozmin Gusa desluseste misterul: vestitul paraditor a fost scos la inaintare pentru campania prezidentiala din America. Mai precis, pentru a ajuta la “paradirea” lui Joe Biden, contracandidatul lui Trump la presedintia SUA.Gusa arata pe Facebook ca nici Florian Coldea si nici Victor Ponta nu au fost cu adevarat tintele lui Negulescu, si ca sistemul i-a permis sa vorbeasca dintr-un motiv simplu: “Importanta faradelegilor savarsite in Romania de catre echipa democratilor coordonata de catre cuplul Biden-Soros!”.

Consultantul politic afirma ca a vorbi in Romania ca echipa lui Biden, reprezentata de catre fostul ambasador Gitenstein, a dat tunuri financiare, devine imediat o mare stire chiar si in America. In acest sens, Gusa aminteste ca Portocala a dezvaluit inca de la primele episoade ca renumitul Podesta, impreuna cu alte persoane si companii din siajul Casei Albe a lui Obama, au fost beneficiarii platii de cateva milioane de dolari, facuta in beneficiul lui Ponta (click aici pentru a citi). Gusa aminteste ca Podesta a fost seful personalului de la Casa Alba in mandatele lui Barack Obama, acelasi Obama care  il spijina pe Biden in cursa pentru presedintia SUA.

De asemenea, Cozmin Gusa precizeaza ca Mark Gitenstein, fostul ambasador al SUA in Romania, este prietenul de peste 35 de ani al lui Biden, implicat total in campania electorala americana:
“Si mai sunt multe detalii infamante pe linia colaborarii 'frauduloso-reciproc-avantajoase', dintre Biden/democrati si reprezentantii STATULUI PARALEL din Romania”. Potrivit lui Gusa, placinta romaneasca este gata framantata cu sprijinul lui Negulescu: “Se mai asteapta probabil cateva 'stafide' despre implicarea lui Gitenstein si-n justitia romaneasca, apoi va fi introdusa in cuptorul campaniei americane si servita la final publicului”.

 

Iata analiza lui Cozmin Gusa:

 

"PORTOCALA SI CAMPANIA LUI TRUMP

Am urmarit la tv sau am citit cateva episoade din dezvaluirile lui Negulescu-Portocala, dar cu interes redus treptat, din cateva motive:

-personajul este prototipul a ce a mai produs mai rau STATUL PARALEL, un tip vicios, scolit prost, gata de orice nemernicie ceruta de catre stapani;

-cand am vazut ca a fost scos la produs cu marea grija de a o proteja pe Kovesi (zisa BRUTA), credibilizandu-si prestatia cu slabe atacuri la Coldea, treaba mi s-a parut flasca, fara mare valoare de intrebuintare interna, deoarece strict despre LCK ar fi credibil Portocala cand vorbeste;

-sa mai zici ceva rau despre Pontache, este similar cu a face dezvaluiri referitor Base, despre ei se stie oricum ca au facut toate relele din lume, inca ceva nou nu mai mira pe nimeni.

Asadar, trebuie sa cautam alta motivatie pentru care SISTEMUL i-a permis aceste marturisiri lui Portocala (ca doar nu puteti crede ca l-au convins Leca si Muzgoci sa 'parleasca').


Iar aceasta motivatie rezida din ceea ce v-am anuntat inca de-acum mai mult de un an: importanta faradelegilor savarsite in Romania de catre echipa democratilor coordonata de catre cuplul Biden-Soros!

In SUA sa mai vorbeasca Trump despre furtisagurile lui Biden din Ucraina, ar fi deja invechit si neingurgitabil, ca o 'ciorba reincalzita'. Insa a vorbi ca in tara Nadiei Comaneci si a lui Ilie Nastase, echipa lui Biden, reprezentata de catre fostul ambasador Gitenstein, a dat tunuri financiare prin Fondul Proprietatea sau a primit mita pentru diverse servicii, eheee, asta devine imediat o mare stire chiar si-n SUA. Rudolf Giuliani, fostul primar al New York-ului si actualul aliat si avocat al lui Trump, a avertizat public demult ca Romania va fi subiect de campanie in America.

Iar Portocala a dezvaluit inca de la primele episoade ca renumitul Podesta, impreuna cu alte persoane si companii din siajul Casei Albe a lui Obama, au fost beneficiarii platii, considerata mita, de cateva milioane de dolari, facuta in beneficiul lui Pontache. Podesta nu e oricine, apropiat 'epidermic' de familia Clinton, el a fost seful personalului de la Casa Alba in mandatele Obama, acelasi Barack care azi il spijina disperat pe Biden, impreuna cu 'naravasa' lui Michelle. Iar Mark Gitenstein, este prietenul de peste 35 de ani al lui Biden, azi operand ca seful fundatiei acestuia (!), implicat deci total in campania electorala americana! Si mai sunt multe detalii infamante pe linia colaborarii 'frauduloso-reciproc-avantajoase', dintre Biden/democrati si reprezentantii STATULUI PARALEL din Romania.

Asadar, The Romanian Pie, este gata framantata azi, cu sprijinul lui Portocala, se mai asteapta probabil cateva 'stafide' despre implicarea lui Gitenstein si-n justitia romaneasca, apoi va fi introdusa in CUPTORUL CAMPANIEI AMERICANE si servita la final publicului.

Si-atunci o sa priceapa si vanatorii romani de ce s-au intalnit de cateva ori pe teren (la propriu!) in ultimii 3 ani chiar cu Donald Trump JR, iar consultantii de PR vor pricepe care a fost scopul real al conferintei de anul trecut de la Bucuresti a lui Brad Parscale, seful campaniei lui Trump, devenit azi adjunct. Iar multimea de mamaligari ca scanda satisfacuta ca 'ROMANIA CONTEAZA"!

Comentarii

# Hans date 4 September 2020 14:54 +20

Zdreanță,Kovesi, Onea ,Coldea,Maior,Basescu,Johanis ,Lazar, trebuiau sa fie dupa gratii la această oră ,după toate fărădelegile pe card le-au făcut! Mafioți na!

# imun/teanu date 4 September 2020 15:40 +8

Nem irtem. S-ar intelege ca dl. Gusa ("cel cinstit si merele de aur") ar vrea sa-l faca cinstit si pe dl. GhiTe'nPiatra (astazi si maine)? Si ca despre Fondul Proprietatea "tabu", adica OMERTA?! Dl Gusa, ca "barcagiu" versat s-a dovedt versatil in oricate luntrii, de la "o" Realitate, unde l-a conceptionat pa marele azi subit politi-CHIST Rares Bogdan la, spre (vrea) varf, iar?(!), politichia de stanga? El nu jucand cinstit, cum un Mitica Dragomir cu zaruri la perete, ci invartit cu cheita si, cine da mai mult, din pusculite-n escherea. Dincolo de care, oricum ar fi Trump, la alzhaimerul evident lui Biden caruciorul (mondial!) s-ar putea sa fie impins de un Soros /in fata, in spate de cine. Parafrazand, "cine esti dumneata domnule Gusa?" (-n capusa!) /parc-ar mai fi un secret! /si sa spui adevar tot nu crede nimeni.

# sth date 5 September 2020 20:08 +2

da,cam asa. Muzgoci are un fatzau tipic de securist spalat gen anii '80: un animal mare (primul criteriu de selectie, natural) scolit cat sa adopte o usoara morga de sperietoare de ciori gen melinescu,sholoc;un gunoi al satului bagat la costum,un ghertoi congenital. interviu 100% de paradeala-uite ca nu e tony blair,e bidenu.

# ?????? date 7 September 2020 10:04 +1

@ S-ar părea și că afecțiunile tiroidei ar avea ca surse și frustrările „potențialilor” cu „destine” de „măreți lideri” , „afectate de nanism”, care se „legitimează”,de regulă, prin exprimări de felul , „iți iau/vă iau glanda” , ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva