8 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRODUCATORII DE OTRAVA – Dezvaluiri cutremuratoare privind riscurile vaccinurilor mARN, tinute la secret de autoritati: „Din primele date oficiale, pe baza a 70% din raportarile trimise de spitale, se pare ca exista o legatura intre vaccinuri si miocardita. Sunt mai multe cazuri raportate cu privire la tineri intre 16 si 30 de ani vaccinati, comparativ cu cei nevaccinati”. Presa a insistat ca vaccinurile mARN sunt sigure, ignorand avertismentele cercetatorilor privind toxicitatea proteinei spike

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

15 June 2021 17:16
Vizualizari: 13988

De peste un an incoace, presa a insistat ca vaccinurile impotriva COVID-19 care contin ARN mesager (mARN) sunt sigure, ignorand semnalele de alarma lansate de cercetatori privind toxicitatea proteinei spike pe care se bazeaza aceste substante despre care chiar producatorii lor recunosc ca sunt experimentale, testarile fiind programate sa se incheie abia in 2022-2023.


 

In editia de duminica, 13 iunie 2021, a emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, jurnalistul Razvan Dumitrescu a prezentat numeroase secvente din emisiuni in principal din SUA (dar si una din Israel), care avertizeaza asupra problemelor de sanatate aparute la oamenii injectati cu serurile mARN – in special la tineri.

Razvan Dumitrescu a pus in oglinda aceste semnale de alarma trase intr-o parte a presei internationale cu ceea ce a propagat alta parte a mass media – si anume: insistenta suspecta, cvasi-religioasa, asupra asa-zisei sigurante a vaccinurilor mARN (repetam: seruri experimentale).

Iar originea raului se afla in China, tara care a ascuns caracterul nociv al proteinei spike, acuza cercetatorii americani ale caror declaratii au fost prezentate in emisiunea „Subiectiv”.


Iata declaratiile prezentate impreuna cu comentariile celor de la Antena 3:


1. Kan 11 (televiziune de stat din Israel):


Asteptam informatii cu privire la legatura dintre vaccinare si miocardita. Din primele date oficiale, pe baza a 70% din raportarile trimise de spitale, se pare ca exista o legatura intre vaccinuri si miocardita. Sunt mai multe cazuri raportate cu privire la tineri intre 16 si 30 de ani vaccinati, comparativ cu cei nevaccinati. Boala apare la 1 din 3.000 – 6.000 de oameni vaccinati, pe cand la cei nevaccinati frecventa e mult mai mica. Un oficial din Ministerul Sanatatii mi-a spus: 'Frecventa excesiva de miocardita va fi luata in considerare cand vom decide cu privire la vaccinarea copiilor si va submina astfel de recomandari'”.


2. KCTV5:


CDC (n.r. Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA) a primit alerte ca la tinerii vaccinati au aparut probleme cu inima. Au aparut inflamatii ale inimii la adolescenti si la adulti tineri”.


3. ABC News:


CDC vrea sa vada daca inflamarea inimii in cazul a sute de tineri are legatura cu vaccinurile. Expertii au primit raportari ca adolescentii vaccinati cu Pizer si Moderna sufera de inflamatii ale inimii”.


4. USA Today:


CDC are informari ca a crescut neobisnuit numarul celor intre 16 si 24 de ani care au primit vaccinuri Pfizer sau Moderna si care sufera de miocardita – o inflamare a muschiului inimii. Simptomele includ frisoane, extenuare, respiratie greoaie. CDC spune ca cele mai multe cazuri apar la baieti dupa a doua doza a unui vaccin mARN.

Medic: 'Miocardita apare la 2-3 zile dupa a doua doza a vaccinului, cu dureri in piept, respiratie greoaie si intoleranta la miscare fizica'”.


5. KCTV:


Cercetator: 'Acestea sunt complicatii la care ne asteptam'.

Peste jumatate de milion de copii intre 12 si 17 ani au fost deja vaccinati cu prima doza a vaccinului Covid”.


[Comentariu Antena 3:]


Vaccinurile folosesc proteina spike din virus, pentru ca de sine statatoare ar fi inofensiva. Aceasta e linia oficiala de prezentare a vaccinurilor COVID. Iata ce li s-a spus oamenilor”.


6. Associated Press, 21 martie 2020:


Vaccinurile ne antreneaza corpul sa lupte cu microbii, pentru ca acestia sa nu ne imbolnaveasca. Nu exista niciun risc ca oamenii sa fie infectati de catre vaccinuri, pentru ca ele nu contin virusul in sine. Tinta lor e proteina spike care acopera coronavirusul. Acea proteina ii permite virusului sa invadeze celulele umane. Daca sistemul imunitar recunoaste proteina spike si o blocheaza, oamenii nu vor fi infectati. Daca acel ARN mesager (mARN) e introdus intr-un vaccin, atunci propriile celule ale individului vor produce inofensiva proteina”.


7. Vox, 2 februarie 2021:


Foloseste doar o parte din virusul SARS-CoV-2 – si anume: proteina spike. Aceasta proteina ii permite coronavirusului sa patrunda in celule. Cand iti este injectata in corp de una singura, e inovensiva”.


8. Telegraph, 16 noiembrie 2020:


Folosesti informatia de la virus si o administrezi direct pacientului. In esenta, pacientul isi produce singur vaccinul”.


9. SCRIPPS, 18 decembrie 2020:


Candidatele cu cele mai mari sanse la a fi desemnate cele mai bune vaccinuri Covid sunt cele mARN. Ele contin amprenta genetica a proteinei spike, pe care o transforma intr-o formula care, odata injectata in oameni, ne instruieste celulele sa-si produca propria proteina spike. La randul lui, corpul produce anticorpi impotriva proteinei spike si ne protejeaza de o infectie virala”.


[Comentariu Antena 3:]


Problema e ca acea proteina reprodusa de celulele umane nu e deloc inofensiva. Inventatorul tehnologiei mARN a explicat, intr-o discutie cu biologul Bret Weinstein, ca vaccinurile impotriva Covid au plecat de la informatia eronata ca spike-ul patogenului in sine nu ar fi infectios. S-a spus ca spike-ul produs prin vaccinare nu ar fi infectios, pentru ca nici spike-ul din virus in sine nu ar fi infectios”.


10. Podcastul Blackhorse de pe Youtube:


Bret Weinstein: Proteina spike pe care o cunoastem este in sine foarte periculoasa, este toxica. Este corecta aceasta descriere?

Robert W. Malone (inventatorul vaccinurilor mARN): Mai mult decat corecta. Am avertizat FDA (n.r. Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA) cu privire la acest risc acum multe luni.

Steve Kirsch (om de afaceri IT-ist): Deci FDA nu a crezut ca subunitatea S1 din proteina spike este toxica.

Robert Malone: Ba stiau, dar au zis ca nu sunt destule dovezi ca proteina spike este activa din punct de vedere biologic.

Bret Weinstein: O mare greseala.

Steve Kirsch: Acum stim ca proteina spike este foarte periculoasa.

Robert Malone: Cei care au facut aceste clone de spike erau constienti ca exista riscul ca proteina spike sa fie activa din punct de vedere biologic si sa aiba efecte adverse daca nu statea prinsa de celulele care au primit ARN si au produs-o. Si au folosit o metoda de inginerie genetica inversata ca sa se asigure ca proteina spike sta prinsa de celule. Fireste ca ar fi trebuit sa se stie si sa se inteleaga ca proteina spike se desprinde de celule si circula de capul ei cu mult inainte ca vaccinurile sa ajunga la oameni”.


[Comentariu Antena 3:]


Aceasta informatie s-a bazat pe secventa prezentata de chinezi. Din secventa lipsea exact portiunea care arata ca spike-ul e patogenic, produce mutatii si infecteaza”.


11. Telegraph, 16 noiembrie 2020:


Totul a inceput cu izolarea virusului de la un pacient infectat in China. Coronavirusul a fost tradus intr-o secventa genomica, iar aceasta a fost incarcata intr-o baza de date publica. NIH (n.r. Institutele Nationale din SUA) si Moderna au identificat o proteina-cheie din virus (denumita 'proteina spike'), in calitatea ei de element din care se poate elabora un vaccin”.


12. Congresul SUA, audierea sefului FBI:


Senatorul republican de Florida Matt Gaetz: Veti oferi comisiei analize stiintifice facute de FBI cu privire la incercarile Chinei de a oferi lumii o secventa genomica falsa?

Christopher A. Wray (directorul FBI): Vreau sa fiu atent la informatiile pe care le putem oferi public cu privire la o investigatie in derulare”.


Tucker Carlson Today (Fox Nation) si alte emisiuni:


Dr. Steven Quay: Locul de insertie a furinei (FCS) ii permite coronavirusului SARS-CoV-2 sa-si injecteze materialul genetic in celule. Asta inseamna ca poate infecta mai multe tipuri de celule. Infecteaza plamanii, la fel ca SARS-CoV-1 (n.r. virusul care a cauzat epidemia asiatica din 2003), dar si creierul, inima si vasele de sange. De aceea apar mereu cheaguri de sange. Asta face FCS.

Deci intrebarea mea pentru Shi Zhengli (n.r. virolog chinez, directoarea Centrului pentru Noile Boli Infectioase din cadrul Institutului de Virologie din Wuhan): de ce nu a mentionat FCS in celebrul ei studiu?

In februarie 2020, ea publica un studiu (continand prima descriere detaliata a virusului) in revista Nature. Este cel mai citit material din Nature din ultimii 10 ani – 1 milion de oameni l-au citit. In studiu, Shi Zhengli arata aceste trei insertii, dar se opreste la pozitia 675. De ce? Pentru ca dupa sase litere genetice, se gaseste locul de insertie al furinei (FCS), pe care ea l-a ascuns. Daca s-ar fi stiut despre FCS din timp, multe vieti ar fi putut fi salvate.

Un grup franco-canadian a fost primul care mai tarziu a descris FCS, afirmand ca locul de insertie al furinei ar putea fi rezultatul unei modificari genetice pentru a face virusul sa se raspandeasca cu virulenta in populatie. De aceea Shi Zhengli a ascuns locul de insertie al furinei”.


„Dr. Peter McCollough (cardiolog, Texas): Proteina spike provoaca coagulare sau cheaguri de sange – un anumit fel unic de coagulare. Celulele rosii se unesc, iar in acelasi timp si trombocitele se unesc. Deci acesta este un tip de coagulare foarte diferit de ceea ce am vedea in artere sau in vene, de cheagurile care provoaca atacuri cerebrale sau infarct.

Italienii au fost curajosi si au facut autopsii, gasind micro-cheaguri in plamani. Asa am inteles ca plamanii sunt distrusi nu neaparat de virus, ci de micro-cheaguri. Toate vaccinurile Covid produc proteina virala. Mai precis, produc un anumit tip: cel din Wuhan, care nu mai exista in SUA. Avem 14 tipuri, dar originalul din Wuhan nu mai exista. Dar produci spike-ul in cantitati mari in corp. Spike-ul este patogenic in mod direct. Provoaca cheaguri de sange, distrugeri ale vaselor de sange, febra”.


Dr. Byram Bridle (Universitatea Guelph, Ontario): Proteina spike patrunde in sange, circula prin sangele oamenilor timp de cateva zile dupa vaccinare si se acumuleaza in mai multe tesuturi, cum ar fi: splina, maduva osoasa, ficat, se acumuleaza in concentratii mari in ovare. Stiam de multa vreme ca proteina spike este patogenica si ca ar putea produce distrugeri in corp daca ajunge in sange. Acum avem dovezi clare ca proteina spike, produsa de celule dupa vaccinare, intra in sange. In concluzie: am facut o mare greseala, nu ne-am dat seama pana acum, ne-am gandit ca proteina spike este o tinta foarte buna pentru anticorpi, nu am stiut niciodata ca ea in sine este o toxina, ca e o proteina patogenica.

Deci vacinarea inseamna inocularea oamenilor cu o toxina care, la unii oameni, poate ajunge in sange si poate cauza distrugeri in sistemul cardio-vascular. Daca se acumuleaza in ovare, inseamna ca unele femei vor fi infertile”.


[Comentariu Antena 3:]


La cateva saptamani dupa declaratiile medicului canadian, Associated Press a publicat un material in care spune ca afirmatiile acestuia sunt contestate de alti medici, care sustin ca spike-ul produs de vaccinuri nu e toxic. Acestia nu explica de ce oamenii vaccinati se imbolnavesc si nici de ce la adolescenti apar inflamatii ale inimii. Acest material nu mentioneaza nici studiile validate si publicate deja, care trag numeroase semnale de alarma cu privire la spike. Ultimul – publicat intr-o revista specializata in vaccinuri (n.r. International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research – IJVTPR) – spune ca frenezia cu care presa prezinta aceste vaccinuri ar trebui sa se potoleasca.

Intitulat 'Mai rau decat boala? Consecintele nedorite ale vaccinurilor mARN impotriva COVID', studiul mentioneaza ca e prima data cand oficialii din sanatate le-au spus oamenilor sa plece de la premisa ca vor avea reactii adverse si ca e prima data cand niste vaccinuri nu isi propun cu claritate sa reduca infectiile, transmisibilitatea sau riscul de moarte.

Studiul analizeaza tehnologia vaccinurilor ARN mesager: cum a fost selectat si analizat materialul ARN; cum a fost construita membrana in care e transportat; precum si cum anume biologia celulelor e deturnata pentru a produce acest ARN; ce este si ce face proteina spike; si ce riscuri imunitare prezinta. Aici e discutat riscul ca spike sa infecteze si riscul de afectiuni autoimunitare.

Autorii explica de ce splina, trombocitele si celulele rosii sunt afectate de Spike, pe unde ajunge spike-ul vaccinului in corpul uman si insista asupra rolului critic al splinei – un organ-cheie in mecanismul de echilibrare a sistemului imunitar.

Studiul analizeaza si toxicitatea proteinei spike – in special pericolul spargerii barierei de protectie pe care sangele o asigura creierului. Si aici sunt analizate legaturile dintre distrugerea acestei protectii si bolile provocate de prioni si cele neurologice.

In studiu sunt analizate si riscurile ca cel vaccinat sa raspandeasca virusul celorlalti, precum si legatura dintre aparitia variantelor si vaccinuri. Dupa cum se stie deja, variantele deriva din mutatiile care apar exact la nivelul spike-ului virusului. E discutat si pericolul ca genele din proteina spike sa fie incorporate in ADN-ul uman.

In concluzie: guvernele sunt criticate pentru graba cu care au permis vaccinarea – fara suficiente elemente de siguranta – si li se cere explicit sa incurajeze populatia sa-si intareasca sistemul imunitar: prin plimbari in aer liber (la soare, pentru a acumula vitamina D) si sa se hraneasca cu alimente bogate in vitamina A, C si K2.


sursa foto: silverbulletin.utopiasilver.com

Comentarii

# basicuta date 15 June 2021 22:56 +31

să dea dracu-n el de vaccin, mă mai vaccinez sau mă impusc direct si ...gata!

# Lita date 16 June 2021 08:41 +11

Lipsa comentariilor spune mult. A3 a fost parte a manipularii pandemiei covid si vaccinarii anti-covid. Cei care acum un an protestau impotriva restrictiilor erau persiflati ca fiind "capvid".

# Valter Cojman date 16 June 2021 09:24 +50

Inca o dovada ca, IohaniSS si securisto-fascistii #rezist ai lui, sunt criminali: au ascuns efectele grave ale vaccinurilor si au indemnat populatia sa se vaccineze cu toate ca stiau ca multi se vor imbolnavi grav sau vor muri in urma "vaccinelor".

# VIKY date 16 June 2021 17:38 +45

Toate televiziunile manipuleaza, fara exceptie.In urma cu o saptamana Pfizer a publicat studiul pe grupa 12-15 ani : "80% dintre copii au suferit reactii adverse printre care medii si foarte grave". Ati auzit la o televiziune din Romania sa publice studiul?. NU!!!, si nici nu veti auzi. Sunteti singura tara de pe planeta care face experiment in masa la copii. TREZITI-VA, daca mai aveti nevoie de copii.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.06.2023 – Suplimentare cu noi cereri de pensionare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva