19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOLOMON VESTESTE TRADAREA LUI TUDOREL – Vicepresedintele CSM Nicolae Solomon anunta ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a cazut la intelegere cu procurorii din CSM pe OUG 7/2019. Solomon sustine ca Toader a dat asigurari ca va renunta la conditia bunei reputatii a magistratilor, va permite in continuare delegarea procurorilor pe functii de conducere la marile parchete si va renunta la posibilitatea ca judecatorii, fosti procurori, sa fie numiti la sefia PICCJ, DNA si DIICOT

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

1 March 2019 16:49
Vizualizari: 7810

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a cedat in fata magistratilor care s-au infoiat in semn de protest fata de OUG 7/2019. Vazuta ca o strategie bine gandita, atitudinea aparenta de ignoranta afisata de Tudorel Toader nu era altceva decat o teama mascata fata de amploarea la care pot ajunge protestele magistratilor din cauza OUG 7/2019. Acesta este crezul nostru dupa ce am auzit ce a sustinut in Sectia pentru procurori vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Nicolae Solomon (foto). Potrivit declaratiilor facute de Nicolae Solomon in cadrul sedintei Sectiei de procurori de vineri, 1 martie 2019, ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a chemat la Ministerul Justitiei pe toti membrii Sectiei pentru a le comunica faptul ca va emite o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea OUG 7/2019, care a starnit atata valva in sistemul judiciar.


Conform precizarilor lui Solomon, ministrul Tudorel Toader le-a dat acestora asigurari ca in cursul zilei de vineri, 1 martie, va trimite la CSM un proiect de ordonanta care sa modifice OUG 7/2019, aceasta urmand sa contina printre altele urmatoarele:

-revenirea la forma anterioara a articolului nr. 57 alin. 7 din Legea 303/2004, in care era permisa delegarea de procurorilor in functii de conducere ale parchetelor pentru care numirea se face de catre presedintele Romaniei. Prin aceasta renuntare din partea lui Toader se va da liber practic la delegarea lui Augustin Lazar in functia de procuror general si dupa ce acesta isi va termina mandatul, operatiune pregatita de aproximativ o luna de catre Sectia pentru procurori a CSM (Click aici pentru a citi)

-renuntarea la modificarea articolului 54 din Legea nr. 303/2004 in legatura cu posibilitatea ca judecatorii, fosti procurori sa fie numiti in functiile de conducere parchet.

-renuntarea la conditiile referitoare la conditia bunei reputatii a magistratilor.

Conform garantiilor oferite de Toader procurorilor din CSM, si prezentate de Solomon in sedinta Sectiei pentru procurori, nu se va interveni si pe alte articole din OUG 7/2019.

Si nici ca ar mai fi nevoie! Daca alte modificari erau poate necesare, promisiunea facuta de Tudorel Toader membrilor CSM referitoare la conditia bunei reputatii, astfel cum Solomon a relatat, estea de-a dreptul neavenita.

Sustinem aceasta intrucat in orice stat civilizat dovada bunei reputatii oferita de catre un magistrat este o conditie esentiala pentru accederea in profesie, dar si pentru pastrarea functiei.

Sectia pentru procurori sustine protestele parchetelor

Pe de alta parte, nu putem sa nu remarcam faptul ca membrii Sectiei pentru procurori au ajuns sa gireze protestele parchetelor, devenind un centralizator de date privind unitatilor de parchet unde se protesteaza impotriva OUG 7/2019. Acest lucru reiese din declaratia vicepresedintelui CSM Nicolae Solomon din sedinta Sectiei pentru procurori de vineri, cand la punctul 1 de pe ordinea de zi acesta a afirmat ca toate parchetele sustin Hotararea nr. 95/2019 a Sectiei privind OUG 7/2019, comunicandu-le in acest sens si hotararile adunarile generale prin care au adoptat diverse forme de protest.

Iata ce a declarat Nicolae Solomon referitor la Punctul 1 de pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori, referitor la "situatia centralizata a pozitiilor exprimate de adunarile generale ale procurorilor convocate de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotararea nr. 95/2019":

"Am facut o centralizare a punctelor de vedere, a hotararilor adunarilor generale ale celor 242 de parchete din Romania si a rezultat ca toate parchetele sustin hotararea Sectiei pentru procurori, ingrijorarile pe care noi le-am exprimat in Hotararea Sectiei pentru procurori nr. 95/2019 referitoare la ordonanta 7/2019.

De asemenea, pe langa sustinerea celor exprimate in cuprinsul Hotararii Sectiei pentru procurori, parte din parchete sustin si punctul de vedere exprimat de procurorul general al PICCJ, iar alta parte sustin si declaratia de principiu formulata de FJR.

De asemenea, majoritatea unitatilor de parchet din tara si-au manifestat disponibilitatea de a participa la anumite forme de protest in perioada urmatoare sau ne-au comunicat ca au adoptat diverse forme de protest.

Trebuie sa va mai comunic ca astazi la orele 12.30 Sectia pentru procurori a mers la ministrul Justitie, am fost invitati de ministrul Justitiei, care ne-a comunicat ca va emite o noua ordonanta de modificarea a OUG 7/2019.

Sectia pentru procurori i-a comunicat ca sustinem cele hotarate de Plenul CSM respectiv abrograrea tuturor dispozitiilor provitoare la Ministerul Public, printre altele. Domnul ministru ne-a comunicat ca astazi va trimite la CSM o forma a ordonantei de urgenta, nu avem o copie a acestei ordonante, dar domnul ministru ne-a comunicat ca va avea cinci puncte, respectiv:

-se va reveni la forma anterioara a articolului privind delegarile, respectiv ca acestea vor fi dispuse de Sectia pentru procurori;

-va renunta la articolul 54, referitor la posibilitatea ca judecatorii, fosti procurori sa fie numiti in functiile de top din parchet, iar avizul sa fie dat de Sectia pentru procurori,

-va renunta la conditiile referitoare la buna reputatie, precum si alte doua chestiuni, cea referitore la salarizarea unitara a personalului DIP, precum si unele corelari tehnice privind Inspectia Judiciara.

Domnul ministru ne-a spus ca nu va interveni in privinta celorlalte articole.

I-am comunicat ca ingrijorarile sistemului judiciar sunt mult mai largi decat cele cuprinse in OUG 7, iar el ne-a spus ca ordonanta va cuprinde cinci puncte. Asteptam forma trimisa de ministru pentru a ne exprima un punct de vedere".

* Cititi aici noua ordonanta de urgenta trimisa de ministrul Justitiei Tudorel Toader la CSM

Comentarii

# gelu date 1 March 2019 17:33 +15

Si astea se intampla pentru ca PSD si Alde nu l-au suspendat pe Johamuile imediat dupa ce individul a iesti in geaca rosie in mijlocul huliganilor #rezist la Universitate in 2017. Ceea ce dovedeste faptul ca PSD si Alde de pomana au castigat alegerile cu un scor asa de categoric deoarece conducerile celor doua partide nu au bilutele necesare sau sunt in fapt duplicitare cu Secu. Asa ca de dreptatea nana la capat s-a ales praful.

# Nimic nu s-a facut date 2 March 2019 11:29 +1

Cu ce tupeu mizerabil se pregatesc de alegeri PSD ALDE din moment ce de 2 ani si jumate acush nu au fost in stare sa desecretizeze hotararea CSAT 2005 care a stat la baza protocoalelor ilegale, nu au fost in stare sa adopte prin OUG masurile reparatorii in urma justitiei care se face ilegal de 14 ani, pe probe nelegale, nu au fost in stare sa adopte noile coduri penale ( in continuare coduri penale pline de legi neconstitutionale) practic in justitie nu au facut absolut nimic decat pt curul catorva vipuri( printre care si dragnea). Asadar pt ce sa votam niste personaje care nu sunt in stare sa-si tina promisiunile:vrajeala" dreptate pana la capat" !? Numai tergiversari, remaniei,amanari,nunti,petreceri,alegeri,etc. Nici CCR nu mai respecta legea. Nu trebuia sa dea motivarea pe PROTOCOALELE ILEGALE in 30 zile care au trecut deja!? Ce fac aceste personaje platite regeste din bugetul statului? Pt ce ii platim? Pt ce ii votam? Pt remanieri,amanari,nunti, sa faca umbra prin parlament?

# gelu date 2 March 2019 18:04 +3

SRI si DNA si s-au constituit intr-un grup de crima organizata care a inlaturat din functiile avute pe Toni Grebla de la CCR inlocuit mai apoi cu Livia Stanciu, Corneliu Barsan de la Cedo inlocuit mai apoi cu Iulia Motoc, Alina Bica de la DIICOT inlocuita cu Daniel Horodniceanu si Tiberiu Nitu de la PICCJ incluit rapid cu Augustin Lazar. Toti cei noi numiti pe functiile respective aflandu-se in cercul de prieteni sau simpatizanti ai gen. Coldea si Laura Kovesi. De aceea nu ar fi rau daca jurnalistii foarte inteligenti de la Luju ar studia cu atentie aceasta inlantuire de fapte astfel incat la finalul cercetarilor sa poata fi depusa o plangere panala beton impotriva Laurei Kovesi si gen. Coldea. Plangere pe care cititorii acestui site, cei care doresc, sa aiba posibilitatea s-o semneze si ei.

# TUDOR date 4 March 2019 10:01 0

Ff buna idee subscriu la o asemenea petitie!

# gelu date 1 March 2019 17:35 +5

Procurorii de la CSM dupa cum arata si se poarta sunt siguri ofiteri ai SRI.

# Steluta date 2 March 2019 05:19 +3

Cate avize a dat CSM, pe legi sau ordonante, pe vremea Monicai Macovei si Ralucai Pruna? Cate obiectii a avut CSM la Coduri( adoptate prin raspundere directa de guvernul Boc)?

# Mihail date 1 March 2019 17:52 +6

Bandele de banditi din justitie isi fac legile lor ! Executiile sunt comandate de El lidero si ucigasii isi fac treaba ! Asta au adus in justitie salariile majorate nesimtit, peste orice limite, ale magistratilor !

# Cineva date 1 March 2019 18:26 +3

Trăiască disctatura Puterii Judecătorești! Unde ești Tu Țepeș Vodă ???.

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicler date 1 March 2019 18:39 +7

INFRACTORII DE RANG ÎNALT AI PESEDISMULUI DE CAVIAR SE PĂRUIESC FRATRICID CU INFRACTORII DE RANG ÎNALT AI LIBERALISMULUI GESTAPOVIST. MIZA CONSTĂ ÎN POSESIA CHEII DE LA CĂTUȘE. Pentru a-și disimula impostura și cabotinismul, ambele tabere folosesc cuvinte MARI: CETĂȚEAN, STAT DE DREPT, INDEPENDENȚĂ, LIBERTATE, ECHITATE, JUSTIȚIE, DREPTATE, ETICĂ. Ha, ha, ha! ABIA ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAFIOT! Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. ȘOBOLANII catacombelor sapropelice ale paradelii protocolare de rit gestapovisto-kaghebist se smiorcăie pe umărul cetățeanului! Aceiași ȘOBOLANI CIUMAȚI, care sunt iremediabil atinși de boala îndumnezeirii, sălășluiesc într-un OLIMP JUDICIAR diafan, loc din care privesc muritorii-cetățeni cu infinită scârbă și nedisimulată infatuare.

# Cosmin date 1 March 2019 18:40 +2

Doamne Dumnezeule !!! Cine se cred ăștia ??? Niște corupți ordinari pana in măduva oaselor ... toți, fără exceptii

# indignata date 1 March 2019 18:40 +6

Pentru cine bat clopotele ???????? Pentru Romania Statului de Drept.... Romania ramane o REPUBLICA a PROCURORILOR. Coalitia PSD-ALDE, guvernul, sunt la pamant. De acum inainte procurorii isi vor lua si mai mult nasul la purtare, pentru ca sunt lasati s-o faca. Domnul ministru Toader a cedat in fata procurorilor, asa ca cine a gandit Ordonanta 7, e zob. Fara cuvinte... Iohanis face ce vrea, nu-i pasa de constitutie, nu-i pasa decat de nevoile lui si, cine-i poate face ceva ??? Nimeni, pentru ca niciodata nu e oportun. Pe politicieni, pe guvern ii intereseaza numai parerea celor de la Bruxelles nu parerea romanilor. Halal, tara, halal politica.

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicler date 1 March 2019 18:40 +3

Dar, când e vorba să-nceapă să li se prăbușească balcoanele uraniene în scrâșnet strident de tinichele ruginite, au descoperit ȘOBOLANII vocabularele din clasa I primară. Cele în care aveau notate cuvinte aparținând lexicului uzual: cetățean, dreptate, justiție, echitate, corectitudine, demnitate. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns! :sigh: post-script personal: pentru aceste GUNOAIE și-au pus viața zălog și au fost cernuți în pulbere de stele cei 1165 de frumoși inconștienți, martiri ai acelui tulbure solstițiu de iarnă de acum 30 de ani. Dacă i-ar putea vedea pe acești șobolani cum îmbălează moștenirea sacrificiului ce le-au lăsat-o, cred că ar mai muri a doua oară: de inimă rea! :sad:

# SPARTAKUS date 1 March 2019 19:17 +8

Niciodata,dar nici dar niciodata,nu va putea face o politica coierenta si in folosul tariii,un partid ce are un comportament nazist,precum PNL-ul de azi,construit pe scheletul PDL,condus de madam Turcanu.Acest partdid il are presedinte coordonator pe Klaus Werner,care din nefericire ocupa si scaunul de la Cotroceni,destinat presedintelui Republicii,functie cu care aceasta ramasita saseasca nu are nici o legatura,dovada nu a facut absolut nimica bun pt,aceasta tara,din contra a contracarat prin mijloace nedemocratice buna functionare GUVERNULUI.Kaiserul este interesat doar de justitie,prin intermediul caruia doreste sa mentina intacta LEGEA CATUSELOR!!!!!!!

# Dan date 1 March 2019 19:24 +7

Atunci daca nu avem nevoie de buna reputatie, de concursuri in care in functii de conducere sa ajunga oameni bine pregatiti si nu infractori ca astia de acum si ne dorim sa poata ajunge orice analfabet de procuror cu facultatea la fara frecventa, unii chiar infractori dovediti, atunci sa punem un boschetar, un proxenet, o prostituata sef peste porcurori si sa fie numiti pe viata in functie, ba chiar sa fie sefi si dupa moarte, sa li se puna mumia in geamul parchetului general. Dupa mintea astora de consistenta laptelui, ar trebui ca un jegos de procuror sa poata face orice doreste si sa nu raspunda de nimic, daca doresc asa pot merge on Coreea de Nord, acum mentalitatea e aceeasi.

# Trogloditul abuzat date 2 March 2019 21:07 0

Gramatica limbii romane prost inteleasa , vulgaritatea limbajului scris/vorbit este punctul forte al minoritarilor manelizati.Halal absolventi de stiinte juridice. :-*

# SPARTAKUS date 1 March 2019 19:52 +1

Am privit cu totii neputinciosi,la frustarea magistratilor de la varful sustemului judiciar care au fost organizatorii participanti,chear complici la un indelungat proces de sufocare,folosindu-se obuzuri grosolane pt.zdrobirea societatii romanesti,cu nedreptati distilate in sentinte ilegal constituite,sub supravegherea atenta a lui A.Lazar.Toata aceasta mascarada,fiind girtata de marele BOSS,in persoana lui Klaus Fraus!!!!!

# Pintea date 1 March 2019 20:19 +5

Ar fi pacat sa fie asa! O mana de trogloditi, care se infrupta gras din banii publici, fac greva, adica suspenda activitatea statului din justitie, numai pentru ca ei nu sant obisnuiti sa respecte o lege! Ei, cei aflati in functie pentru aplicarea legii, isi permit sa croncane asupra spiritului si literei legii, numai pentru ca aceasta le mai reteaza din privilegiile acordate cu mana sparta, de statul subteran! Guvernul asta va intra in istorie pentru ”datul inapoi”. Nu pot deloc sa fie fermi, se sperie de un latrat, in loc sa isi vada de treaba lui si sa nu ii mai ia in seama pe toti urlatorii. Nici noua cetatenilor nu ne plac toate legile, dar nu iesim in strada! Daca nu am mai plati taxe, impozite, curent, gaze, etc. din ce-ar mai trai toti astia?

# Cetateanul date 1 March 2019 20:31 +2

Dacă e așa .. atunci putoarea de Lăbărel trebuie să plece...dar nu singur... dimpreună cu papagalii ăia de zic că sunt de putere.

# MIRA date 1 March 2019 21:12 +6

Chiar asa? Dl.Toader cade la pace cu securistii din CSM sustinatori din rasputeri ai statului paralel creat de Basescu?.La noi justitiabilii, nu se gandeste nimeni?Adica ,importanti sunt o mana de judecatori si procurori corupti care aplica legea prost ,fiindca o aplica, sau la comanda sau in intersul lor propriu sau in interseul PCR ( adica Pile, Cunostinte, Relatii) RUSINE, domnule Toader. Imi facusem o alta parere despre dl. ministru.Mi s-a mai spulberat o iluzie. Pacat.

# Ghro date 1 March 2019 21:57 +3

Aduc procurorii astia tot timpul in discutie principiul separatiei carierelor, intre procuror si judecator... a numarat cineva cati porcusori au fost numiti judecatori? Nu prea... in schimb, acum, fug ca dracu' de tamaie ca un judecator, chiar si ala care a fost la un moment dat procuror, sa se intoarca sef de Parchet. Ori sunt niste ipocriti notorii, ori stiu ca un sef judecator i-ar da cu capu' de birou si-ar umple rechizitoriile alea "profesioniste" de sange?

# Adina Ap date 1 March 2019 22:14 0

Are dreptate Toderica fără frică, care a picat la buna reputatie încă decât făcea studii de igienă la Cooperativa Igiena, chiar asa se numea, nu e o jignire sau aluzie la calitatea sa umana: trebuie introdusa la verificare reaua-reputatie in mod obligatoriu, aia buna e fantasmagorica si da fiori mortuari infractorilor Gullung AG Ap. Fără legătură cu literele mele, ci cu banii lui. As lauda comentariile anterioare: fierbe internetul, merita sa-ti dai mâna la scris, si juridic, e mai ceva ca un vin bun si inmiresmat kamayan. Frumusetea sta si e cu noi, incalzeste inima, chiar când e violacee de durere si neputinta. Nici sa strigi, nici sa vorbesti, întotdeauna e prea mult pentru unii. Hârtia chiar suporta multe, nu jignește ca oamenii sau fuge in litere falsificate cu taioare de Chanel. E misto la voi pe site, tot mai fulguranta expresia fără sens. E bine pentru mine si martisorul din gândul meu. Mărțișor la mărțișor, gândisor la gândisor, cu urări pentru voi. Un 1 martie cu viitor

# santinela date 2 March 2019 08:09 +2

Avem niste guvernanti tari ca "fularul". Cum ies pe trepte niste idioti,cum sar astia,de frica, si le cinta-n struna.Halal !

# ion date 2 March 2019 10:07 0

La viitoarele alegeri sa-i voteze cei din # rezist,pe cei din Coalitie,ca pe noi aceasta fricosenie deja ne dezgusta.

# livia date 2 March 2019 12:10 0

Solomon poate prezenta si dovezi ca ministrul Justitiei cade la intelegere cu cozilede topor din parchetele kovesiste? Solomon foloseste metode marlanist stalinsite.Rusine.

# fdr date 2 March 2019 12:32 +1

Luju: va rog sa traduceti si un articol, daca aveti asa ceva sau daca nu scrieti unul care sa cuprinda soarta unor oameni care au fost omoriti in inchisori sau a caror viata a fost distrusa ca sa poata fi trimis pirlitilor din vest care scriu timpenii. V-am mai scris ca oricine scrie ceva pe tema asta trebuie sa fie umplut cu acuze de crima si participare la crima! V-am mai scris ca nu stiti cum sint vesticii si nu trebuie sa fi moale cu ei ci extrem de dur in toate. Doar daca simt rezistenta au respect, altfel te calca in picioare la infinit. Ei au fost dresati instinctivi prin scoala lucru pe care nu-l stiti pt ca nu cunoasteti invatamintul lor. Il vedeti acum si la noi dar nu-l intelegeti. Pregatiti articole care sa fie gata de preluat si trimis. Guvernantii nu le pot opune rezistenta strainilor pt ca nu stiu nimic. Sint pregatiti ca victime inca din anii 60! Da elita vestului gindeste cu zeci de ani inainte! Uniti victimile intr-un ONG si atacati continuu oriunde si oricum.

# fdr date 2 March 2019 13:26 0

Trebuie sa traduceti si procese tip pt coruptie pe cirnati, curcani si alte prostii care cica ar fi fost marea coruptie. Deasemenea ingroparea dosarelor strainilor. E greu dar trebuie sa faceti ceva care sa insemne o oglinda a crimelor comise si sprijinite de vest, pentru ca asta s-a intimplat. Chestia ca totul a venit din intern nu este adevarata! Stapinii vestici au comandat iar precariatul ridicat in tara s-a supus. Pe astia intrebatii daca Visinescu si Ficior se gindeau in anii 50 cind se credeau stapini ca vor ajunge in inchisori dupa mai mult de 50 de ani? Se poate intimpla si cu cei care se cred astazi mari sefi peste 30-40 sau 50 de ani exact la fel! Sistemul asta si sefii lor nu sint vesnici sa-i protejeze pe ei! Asta ar trebui sa le spuneti ca ei nu sint in stare sa gindeasca asta! Abia atunci se pot trezi! Sorosistii platesc atacul. Este stratagema lor. Ce nu pot inchide ataca.

# fdr date 2 March 2019 15:02 0

https://orf.at/stories/3113191/ Ce se minte in Austria! Propaganda jegoasa impotriva Romaniei si romanilor!

# Da date 2 March 2019 17:08 0

Fdr, ai mare dreptate, respect!

# obiectiva date 2 March 2019 18:02 0

IDEE ca sa va scap de KIORVESI ca PORCUROR EUROPEAN....... 1. FACETI ROST REPEDE DE NOTELE EI DE L AFAC DE DREPT....le trimiteti urgent in scrisoare deschisa COMISIEI si veti intreba retoric....cuvant cu cuvant ce va dictez eu....``aceasta este persoana cea mai  competenta din toata EUROPA ca porcuror ???? inseamna ca restul au luat note de la 1 la 4 ``` :P 2. INVESTIGATI URGENT ROLUL LUI KIORVESI IN GUANTANAMO ROMANIA....ati primit deja pe tava INTREBAREA in PE....medalia de la CIA a fost primita pentru INCHISORILE CIA IN ROMANIA....faceti o investigatie rapida, profunda. ...cautati peste tot conexiunile. VA GARANTEZ 100 % CA DACA VETI URMA SFATUL MEU VETI SCAPA DE KIORVESI CA PORCUROR EUROPEAN....KIORVESI , LA PUSCARIEEEEEEEE.......si ia=o si pe KIORVESI DE SUCEAVA CU TINE sa iti tina de cald in celula...la cat este de mititica are nevoie de aripa ta de balaur .. :-x :-x :-x

# Zero date 2 March 2019 20:00 0

Cu solomon la butoane sa nu aveti așteptări. Aspiră la înalte functii, de aia a vrut abrogarea oug 7, abuzurile DNA nu le vede niciun specialist în drept. Niste sârbe, niste bețivi, abuziv si oportunisti. Imi este greață.....

# Alles klar date 3 March 2019 11:08 0

Ia sa vedem ce i-a interesat pe domnii magistrati: 1. Eliminarea conditiei bunei reputatii, in lipsa careia respectivul detinator de proasta reputatie putea fi dat afara din magistratura. Va e clar ca, din acest moment, asumat de intregul corp al magistratilor, acestia au devenit o gasca de mediocri cu moralitate indoielnica? Nu i-a interesat definirea acestei bune reputatii, nu i-a interest emiterea unor criterii simple, ci numai eliminarea conditiei. 2. Mentinerea posibilitatii delegarii pe functie...Ce sa mai comentezi? Independenta, dar cu conditia ca CSM sa te numeasca si sa iti asigure spatele...Ce examen, ce alte asemenea dureri de cap? CSM, adeca fostul serviciu de Personal din Ministerul Justitiei, primeste ordin, sa traiti , se deleaga....

# Singh date 3 March 2019 15:20 -1

Sa nu uitam ca la inceputurile carierei sale Tudorel a fost un tovaras procuror comunist de nadejde asa ca orice este posibil!o fi facut si scoala de la Baneasa?Sau cursurile scolii de perfectionare pt tovarasi procurori de la Gradistea?O fandare usoara inspre procurori la momentul potrivit si gata sa dus pe apa sambetei toata democratizarea justitiei@Traiasca Republica Procurorilor!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva