20 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VACCINURILE UCID CU MIILE – Bilant funest al Agentiei Europene pentru Medicamente: 6990 morti la 30 septembrie 2021 dupa campania de vaccinare anti-covid din Europa. „Efecte neurologice grave” depistate la 75.000 persoane dupa vaccinul Pfizer. Cititi propunerea de rezolutie din PE privind instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor: „CE nu a dorit ca laboratoarele farmaceutice sa isi asume raspunderea. Deputatii PE nu au avut acces la contracte in timpul negocierilor”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 octombrie 2021 19:59
Vizualizari: 54824

Suntem de acord ca fiecare vaccin este administrat cu un risc! Mai ales cand vorbim despre vaccinuri experimentale, ale caror studii nu s-au finalizat (si la cum se prefigureaza nici nu vor fi incheiate mai devreme de 2023-2024). Este cazul vaccinurilor anti-covid-19, vazute nu doar in Romania, ci in intreaga lume ca fiind unica solutie pentru stoparea pandemiei de Covid-19. Desi intelegem importanta vaccinarii si respectam dreptul fiecaruia de a alege sa se vaccineze pentru a se proteja, nu putem fi de acord cu politica Guvernului Romaniei si a partidelor PNL-USR-UDMR care incalca Regulamentul UE nr. 593 din 14 iunie 2021, emis de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene, precum si Conventia Europeana de la Oviedo (Asturias, Spania) din 4 aprilie 1997, prin care s-a interzis discriminarea persoanelor care au ales sa nu se vaccineze precum si violarea drepturilor lor fundamentale.


 

Credem cu tarie ca vaccinarea trebuie sa fie un act voluntar si nu obligatoriu, cu atat mai mult cu cat pe etichetele tuturor dozelor de vaccin ale producatorilor consacrati se specifica faptul ca vaccinurile se administreaza doar la prescriptia medicului" (vezi facsimil). Aceasta este de altfel si recomandarea existenta in prospectele celor patru vaccinuri folosite in Europa impotriva Covid-19: Pfizer, Astra Zeneca, Moderna si Johnson & Johnson.


In Romania nu exista efecte adverse si nu se moare dupa vaccin


In fata acestei realitati, asistam in Romania la o campanie agresiva de indemnare la vaccinare, in care sunt insirate beneficiile acestei masuri, majoritatea dintre ele facand referire la revenirea la o viata normala, fara restrictii. Restrictii care au fost oricum aplicate de-a brambura si fara noima de Executivul Citu. Restrictii care nu au fost oricum dublate de masuri sanitare necesare precum achizitionarea de medicamente si aparatura medicala pentru spitale, testarea in masa si izolarea cazurilor de covid-19. Restrictii pe care Guvernul le flutura cu tupeu in piata publica, acuzand nevaccinati ca sunt responsabili de numarul mare al mortilor de covid, cand de fapt lipsa masurilor eficiente (medicatie necesara, testare si izolare), care au lipsit cu desavarsire si care este total imputabila guvernantilor, reprezinta cauza reala a cresterii numarului de cazuri covid, precum si a deceselor din spitale.


In afara de campania agresiva de vaccinare, in Romania nu se vorbeste, desi toate institutiile europene o recomanda, despre efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid-19, despre persoanele pentru care nu se recomanda vaccinarea din cauza bolilor de care suferadespre care Lumea Justitiei a vorbit pe larg in articolul (Noile efecte adverse ale vaccinurilor anti-Covid-19Click aici pentru a citi) – precum nici despre statisticile sumbre ale mortilor si cazurilor care au inregistat efecte adverse in urma administrarii dozelor de vaccin anti-Covid-19.


Nu se vorbeste in Romania desi Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), de la inceputul acestui an, a publicat regulat statistici si date privind evolutia cazurilor de covid-19 si a efectelor pe care aceste vaccinuri le au. Si o prezinta defalcat, pe fiecare vaccin in parte!

Este si cazul celei mai recente actualizari de siguranta" publicata in 6 octombrie 2021 de Agentia Europeana pentru Medicamente pentru vaccinurile de la Pfizer, Moderna, Astra Zeneca si Johnson & Johnson, care releva situatia statistica a vaccinurilor la data de 30 septembrie 2021.


EMA gaseste totusi o explicatie pentru decesele covid: Acest lucru poate fi cauzat, de exemplu, de probleme de sanatate care nu au legatura cu vaccinarea”


Datele furnizate de EMA sunt comprimate in asa numite "Rapoarte medicale" in care sunt prezentate numarul cazurilor in care persoanele vaccinate au inregistrat efecte adverse dupa administrarea vaccinurilor anti-Covid-19, si mai ales decesele in randul populatiei survenite dupa vaccinarea anti-covid. Precizarea pe care Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) o face in cazul fiecarui vaccin anti-Covid-19 este insa de remarcat: problemele medicale sau chiar decesele inregistrate in randul persoanelor vaccinate nu inseamna neaparat ca acest lucru a fost cauzat de vaccin". Desigur, cum am precizat si in articolul Noile efecte adverse ale vaccinurilor anti-Covid-19, a fost soarta!


Aceste rapoarte descriu reactii adverse suspectate la indivizi, adica evenimente medicale observate in urma utilizarii unui vaccin. Faptul ca cineva a avut o problema medicala sau a murit dupa vaccinare nu inseamna neaparat ca acest lucru a fost cauzat de vaccin. Acest lucru poate fi cauzat, de exemplu, de probleme de sanatate care nu au legatura cu vaccinarea, precizeaza Agentia Europeana pentru Medicamente.


Astfel, conform celor mai recente date ale Agentiei Europene pentru Medicamente, la data de 30 septembrie 2021, in Europa situatia in ce priveste decesele inregistrate si cazurile de reactii adverse pentru fiecare vaccin in parte era urmatoarea:


Decese:

PFIZER 5.113 decese la 420 la milioane doze administrate

ASTA ZENECA – 1.211 decese la 68,7 milioane doze administrate

MODERNA – 495 decese la 59,8 milioane doze administrate

JOHNSON & JOHNSON 171 decese la 14,3 milioane doze administrate


Reactii adverse:

PFIZER361.767 cazuri de reactii adverse

ASTA ZENECA 199.999 cazuri de reactii adverse

MODERNA80.486 cazuri de reactii adverse

JOHNSON & JOHNSON – 23.455 cazuri de reactii adverse


PFIZER

La 30 septembrie 2021, un total de 361.767 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Comirnaty au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 5.113 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 420 de milioane de doze de Comirnaty au fost administrate persoanelor din UE/SEE”.(Click aici pentru a citi)

 

 

 


ASTRA ZENECA

La 30 septembrie 2021, un total de 199.999 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Vaxzevria au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 1.211 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 68,7 milioane de doze de Vaxzevria au fost administrate persoanelor din UE/SEE”.(Click aici pentru a citi)

 

 MODERNA 

La 30 septembrie 2021, un total de 80.486 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Spikevax au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 495 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 59,8 milioane de doze de Spikevax au fost administrate persoanelor din UE/SEE”. (Click aici pentru a citi)

 

 JOHNSON & JOHNSON

La 30 septembrie 2021, un total de 23.455 de cazuri de reactii adverse suspectate ale vaccinului COVID-19 Janssen au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 171 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 14,3 milioane de doze de vaccin COVID-19 Janssen au fost administrate persoanelor din UE/SEE”. (Click aici pentru a citi)

 

 

 Consideram ca aceste date trebuie aduse in atentia romanilor, care au dreptul sa fie pe deplin informati, din surse sigure (asa cum este Agentia Europeana pentru Medicamente) si nicidecum aceste date nu trebuie sa fie incadrate, asa cum autoritatile romane isi doresc, in categoria „Tabu” despre care nu trebuie sa vorbim. Iar daca o facem suntem „propagandisti” sau „antivaccinisti”. Cine are mintea limpede va intelege necesitatea acestor informatii si va decide in consecinta!


Rezolutie in Parlamentul European pentru instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19


De altfel, la nivel european, chiar datele publice furnizate de Agentia Europeana pentru Medicamente au facut obiectul unei propuneri de rezolutie in Parlamentul European pentru instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19. Propunerea de rezolutie a fost formulata de eurodeputatul francez Virginie Joron (foto), membra a Grupului Identitate si Democratie (ID) din Parlamentul European, la sfarsitul lunii septembrie 2021, si se bazeaza exclusiv pe datele EMA privitoare la numarul deceselor si ale efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid-19 Comirnaty (Pfizer, BioNTech), Vaccinul COVID-19 Janssen (Johnson&Johnson), Spikevax (vaccinul Moderna), si Vaxzevria (vaccinul AstraZeneca).

In cuprinsul propunerii de rezolutie pe care o prezentam in continuare, eurodeputatul Grupului ID expune statisticile publicate pentru luna august 2021 de EMA, enumerand totodata, pe langa cifrele privind decesele si cazurile de reactii adverse si numarul persoanelor care, in urma administrarii vaccinului Pfizer au avut „efecte neurologice grave”. Acestea ar fi in numar de aproximativ 75.000, potrivit propunerii de rezolutie.


Pe langa aceasta, europadeputata Virginie Joron isi motiveaza propunerea de rezolutie prin faptul ca la momentul negocierii contractelor de achizitie de catre Comisia Europeana, Parlamentul European nu a avut acces la contracte in timpul negocierilor, semnaland „dorinta” Comisiei Europene ca laboratoarele farmaceutice (companiile Big Pharma) sa nu isi asume raspunderea pentru efectele pe care aceste vaccinuri le-ar putea avea.

De aceea, considera Virginie Joron in propunerea sa, este necesara instituirea unui fond de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19, si odata cu adoptarea Rezolutiei statele membre UE, la fel ca si Comisia Europeana sa fie informate si sa actioneze conform noilor dispozitii.


Iata propunerea de rezolutie din Parlamentul European:


Comentarii

# Lita date 28 octombrie 2021 20:51 +85

Autoritatile pandemice europene incearca sa gaseasca o cale prin care sa scape de raspundere pentru dezastrul previzibil al experimentului covid-19.

# Gigi date 28 octombrie 2021 22:50 +20

Nu am citit decât titlul și acum scriu : ESTE RAPORTAT ȘI VREUN DECES DIN românia SAU VREO REACȚIE ADVERSĂ GRAVĂ ? Dacă nu , înseamnă că suntem poporul ales.

# Neanae date 29 octombrie 2021 11:08 +55

Acest ser experimental produs de componentii BIG Farma este un vehicul de COMPONENTE! Exercițiu de logica elementara pe 2 aspecte super cunoscute, observate și mermelite in umbra. 1. Un vaccin ieșit din minunile laboratoarelor in câteva luni a fost ori nu pregătit de ceva anișori? 2. In pofida morților, schiloditilor și îmbolnăvirilor celor “vaccinați” in rate (ca-i mai ieftin) se ajunge la IMPUNEREA IN MASA A “VACCINARII”! Nu știu logica altora ce rezultat poate obține. Io am idei flexibile, dar una e fixa: VIRUSUL A FOST CREAT FIINDCĂ OMENIREA TREBUIE SA SE SCHIMBE! Numai ca DECIZIA NU A FOST LUATĂ DE CREATOR! ȘI NICI IN NUMELE LUI! Dovezile sunt in fata ochilor noștri. Sa fim atenți la simptome, testarea și autoizolarea imediata cu contacti cu tot și terapia acasă … asta e SALVAREA!

# Andreea date 29 octombrie 2021 11:09 +49

Numarul total de decese si reactii adverse este muuult mai mare decat cel prezentat. In Romania nu se raporteaza nimic. Cei care au avut reactii adverse urate de la vaccin, li se spune ca sunt anxiosi si ca o sa treaca. Nu este nimic raporatat.

# Neanae date 29 octombrie 2021 11:29 +85

APEL la medicii, specialiștii de laborator! VA ROG, IN NUMELE VIEȚII, ANALIZAȚI SERURILE LA MICROSCOP! E posibil sa va procurați “materialul”mai ales din cel destinat distrugerii fiindcă e scăzut. Dacă va este interzis SPUNEȚi! Dacă va e posibil sa observați ce e in ser, ce se formează pe acolo SPUNETI! Incredibil ca doar o persoana a reușit și a descoperit ceva înfiorător. Rezultatul agregării unor elemente e de neimaginat! Și autopsiile erau/sunt încă interzise … cine a reușit, a descoperit ciudățenii nemaivazute! NU SE VORBEȘTE! Serurile au fost analizate pe ascuns la microscop. NIMENI NU A AFIRMAT CA TOTUL E SUPER OK!!!!!! Bizar! “Vaccinarea” e ca DEPÂȘIREA! Dacă nu aM certitudinea străzii libere NU DEPĂȘESC! Io cu serul ăsta nu văd nici la 2 metri !!! CEAȚĂ TOTALA CU O VOCE LA UN MEGA DIFUZOR - DEPĂȘEȘTEEEE ȘI VEI PRIMI PREMIUUUUU! Măi sa fie!

# Florin date 29 octombrie 2021 12:35 +54

Este doar vina noastra! Stam pasivi si asteptam sa ne rezolve altii problemele. Este clar ca totul este o manipulare ticaloasa. O gasca de nemernici isi bat joc de viitorul nostru si de cel al copiilor. Degeaba parintii nostri au murit in decembrie 1989 daca noi acceptam sa ne fie luata LIBERTATEA obtinuta. Acum trebuie sa strigam Jos DICTATURA! Este momentul sa ne aratam DEMNITATEA!

# Lita date 29 octombrie 2021 13:01 +124

Pe prospect scrie si "vaccin" si "medicament". Daca e "vaccin", de ce nu previne imbolnavirea ca vaccinul clasic si nu imunizeaza pentru toata viata, ca vaccinurile din copilarie? Daca e "medicament eliberat pe baza de prescriptie medicala", de ce se administraza de-a valma persoanelor sanatoase? De ce provoaca atatea reactii adverse si de ce se forteaza injectarea prin metode pentru care capeteniile, medicii si magistratii regimului nazist au fost condamnati cu executare imediata?

# E CORECT CA CETATENII SA FIE INFORMATI date 29 octombrie 2021 14:57 +107

SISTEMUL DE STAT FACE TOT CE TREBUIE: ALOCA RESURSE, APROVIZIONEAZA, TRATEAZA CORECT, TINE EVIDENTA CELOR POZITIVI, A CELOR VACCINATI... INSTITUIE MASURI... SI COMUNICA TOT... https://www.flemingmethod.com/ https://www.petitions.net/signatures/investigation_and_prosecution_of_those_individuals_responsible_for_crimes_against_humanity/ I... PROTEJATI-VA, VACCINUL ESTE MULT SI ESTE BUN, TRATAMENTELE SUNT LIMITATE NEVACCINATII SUNT BINE HRANITI SI BINE INGRIJITI SI TRATATI PRIN SPITALE..., DAR FAC FORME GRAVE CU CAT SUNT MAI IN VARSTA ( SUNT CEI CARE PRIMESC DE REGULA SI PENSIA ADMINISTRATA DE SISTEMUL DE STAT ?) SI SE MUTA INTR-O LUME MAI BUNA... VACCINATII SUNTDE FAPT MULTIPLU-VACCINATI ... VACCINUL ESTE MAI DEGRABA UN TARTAMENT DECAT UN VACCIN SI NIMENI NU NE SPUNE CARE ESTE REACTIA SANGELUI LA INTALNIREA CU VACCINUL SUB MICROSCOP ??? CE TESTE S-AU FACUT IN ROMANIA CU PRIVIRE LA CONTINUTUL VACCINULUI ? DACA NU STIMM... AVEM DE-A FACE CU O NOUA RELIGIE.... RELIGIA VACCINARII... ?

# E CORECT CA CETATENII SA FIE INFORMATI date 29 octombrie 2021 15:03 +22

https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/27/dr-richard-fleming-confirma-sub-microscop-se-vede-cum-vaccinul-pfizer-ataca-sangele-uman-creand-cheaguri/

# SAU AICI date 29 octombrie 2021 15:04 +10

https://brandnewtube.com/watch/dr-fleming-covid-jab-destroys-red-blood-cells_AJO7fUwvOAd1xzm.html

# maxtor date 29 octombrie 2021 16:37 +2

-(pana la demonstrarea conspiratiei si a intentiei directe si imediate) e omor prin intentie depasita!dealtfel orice deces in spital e "moarte suspecta" prin definitie.

# EXISTA PLANGEREA SI I.C.C. STUDIAZA DACA VA FI ADMISA date 29 octombrie 2021 17:02 +31

AVOCATII ROMANI, MEDICI ROMANI…, CE SPUN ? REUTERS…: https://www.reuters.com/article/factcheck-icc-israel-covid-idUSL1N2LM2FS Fact Check-International Criminal Court has yet to assess merit of a claim regarding Israel’s COVID-19 vaccination programme https://www.icc-cpi.int https://www.icc-cpi.int/about/how-the-court-works https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/caught-national-institutes-of-health-pull-report-proving-covid-vaccines-killing-kids-via-myocarditis CAUGHT: National Institutes of Health „Pull” Report PROVING Covid-vaccines KILLING Kids via Myocarditis https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/1-000-lawyers-and-10-000-doctors-have-filed-a-lawsuit-for-covid-19-vaccine-violations-of-the-nuremberg-code 1,000 Lawyers and 10,000 Doctors Have Filed a Lawsuit for COVID-19 „Vaccine” Violations of the Nuremberg Code

# Roconim date 29 octombrie 2021 18:20 +16

Comentarii cu reactii adver pe Channel 7. Multe comentarii au disparut, au fost sute de mii de comentarii si distribuiri iar acestea dispar in fiecare zi. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158207967261135&id=80221381134 https://trib247.com/articles/unexpected-and-heartbreaking-thousands-flood-abc-affiliate-s-facebook-page-with-vaccination-horror-stories

# della date 29 octombrie 2021 18:39 +18

Cititi de la biotech(traduceti cu google) https://biontechse.gcs-web.com/news-releases/news-release-details/new-formulation-comirnaty-receives-positive-opinion-chmp La "IMPORTANT SAFETY INFORMATION: "The efficacy, safety and immunogenicity of the vaccine has not been assessed in immunocompromised individuals, including those receiving immunosuppressant therapy. The efficacy of COMIRNATY® may be lower in immunosuppressed individuals." "Eficacitatea, siguranța și imunogenitatea vaccinului nu au fost evaluate la persoanele imunodeprimate, inclusiv la cei care primesc terapie imunosupresoare. Eficacitatea COMIRNATY® poate fi mai scăzută la persoanele imunodeprimate. " apoi si de la EMA(prospectul) si vedeti diferentele. Sant pro dar totusi sa nu ne ia de prosti.

# nik date 29 octombrie 2021 19:00 +17

https://nouveau-monde.ca/dans-la-serie-une-image-vaut-mille-mots Este superba poza..nici nu trebuie comentata.

# oksana date 30 octombrie 2021 16:17 +38

Primul si al doilea razboi mondial au fost declansate de mai multe companii farmaceutice.Reamintim I.G.Farben si BASF.Ce coincidenta nu-i asa ? Al treilea razboi mondial in care ne aflam este declansat tot de o companie farmaceutica de data asta ii zice Pfitzer,Moderna,J&J etc.Istoria se repeta si omenirea nu a invatat nimic.Se naste din nou nazismul si lumea tace si indura. Oare stam rau si cu memoria ?

# Valter Cojman date 31 octombrie 2021 08:38 +9

Am o întrebare pe care o tot pun de când a apărut vaccinul anti covid: Ținând cont că firmele producătoare de „vaccine” anti covid au imunitate și nu răspund pentru efectele adverse grave, foarte grave si decesele cauzate de vaccinare, CINE RĂSPUNDE PENTRU EFECTELE ADVERSE GRAVE, FOARTE GRAVE ȘI DECESELE CAUZATE DE VACCINAREA CU ACESTE „VACCINE”?

# RĂSPUNS date 31 octombrie 2021 15:06 +6

NIMENI.

# Danny date 31 octombrie 2021 16:00 +12

Avand în vedere ca suntem virusati cu stiri false si dramatizari cum ca vaccinu e solutia,de ce înainte de pandemie alte vaccinuri nu erau gratis ex:"vaccine împotriva cancerului" iar acum se ofera si te obliga indirect sa faci vaccinu fara supracosturi? E clar ca vor sa ne infecteze(elimine)...

# Anonim date 31 octombrie 2021 23:53 +5

Minutul 35, un părinte care si-a vaccinat fetita si acum se lupta cu morile de vant. https://youtu.be/6mxqC9SiRh8

# True date 2 noiembrie 2021 11:20 +17

Sa nu mai zica nimeni ca "vaccinurile"sunt gratis este public pe site la italieni: https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf Minunati-va :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.01.2022 – Vrabie in locul lui Buda. Una dintre cele mai dure judecatoare asteapta sentinta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva