24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV: DNA VREA SA O REDUCA LA TACERE PE UDREA – Stupefiant! Procurorii anticoruptie cer masuri preventive impotriva Elenei Udrea. La Curtea de Apel Bucuresti a fost inregistrat un dosar avand ca obiect luarea masurii arestarii preventive – control judiciar impotriva fostului ministru al Turismului. Cererea a fost depusa in 4 martie, in dosarul in care Udrea a fost deja condamnata de judecatoarea Claudia Jderu. Aceeasi Claudia Jderu judeca masura preventiva impotriva Elenei Udrea

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

4 March 2021 15:36
Vizualizari: 6788

 

Incredibil! Procurorii anticoruptie cer masuri preventive impotriva Elenei Udrea, la doua zile dupa condamnarea dispusa de judecatoarea Claudia Jderu de la Curtea de Apel Bucuresti. Halucinant, masura preventiva fata de fostul ministru al Turismului este ceruta in acelasi dosar in care Elena Udrea a fost deja condamnata la 8 ani de inchisoare pentru fapte de instigare la luare de mita si spalare de bani.


 

Conform informatiilor in posesia carora Lumea Justitiei a intrat, cererea procurorilor anticoruptie a fost inregistrata in data de 4 martie 2020, la doua zile de prontarea solutiei de condamnare de catre judecatoarea Claudia Jderu, si formeaza obiectul dosarului nr. 5230/2/2017/a2.

Culmea, dosarul nou format la Curtea de Apel Bucuresti care figureaza cu obiect "luarea masurii arestarii preventive - controlul judiciar" fata de Elena Udrea urmeaza sa fie judecat de aceeasi judecatoarea care a dispus solutia de condamnare a ex-ministrului Turismului. Totusi, conform surselor noastre, masura preventiva ceruta este cea a controlului judiciar. Practic, judecatoarea Claudia Jderu va judeca un dosar in care s-a dezinvestit odata cu pronuntarea solutiei din 2 martie 2020.


Cel mai proabil, cererea facuta de procurorii anticoruptie este facuta pe motiv ca ar exista riscul ca Elena Udrea sa fuga din tara, desi cel putin la nivel public nu exista nicio dovada in acest sens. Nu este insa exclus ca aceasta masura sa fie luata pentru a opri dezvaluirile si acuzatiile pe care fostul ministru al Turismului le face de la data pronuntarii solutiei de condamnare.

Acuzatii care, ce sa vedeti, vizeaza personaje precum Laura Kovesi sau Florian Coldea, vazuti ca fiind promotorii statului paralel din Romania.

Altfel, ce solutie ar putea dispune judecatoarea Claudia Jderu in conditiile in care deja s-a antepronuntat fata de Elena Udrea prin condamnarea pe care i-a aplicat-o?

Comentarii

# Lorenzo de Medici date 4 March 2021 17:20 -70

Cererea DNA nu are nicio bază legală. Soulția este de respingere a ei ca inadmisibilă. Asta, din perspectivă strict procedurală, raportat la dosarul în cauză. Din perspectivă substanțial penală, ea constituie elementul material obiectiv al infracțiunii de abuz în serviciu, comise de așa-zișii procurori care au formulat-o. Dar, cum SIIJ e atacată din toate părțile, mă îndoiesc că vor păți ceva aceste specimene care se dovedesc a fi nu numai grav incompetenți, ci rușinea procuraturii din România. Concluzia: nu SIIJ, ci DNA trebuie DESFIINȚATĂ, DE URGENȚĂ.

# Andrei Muresan date 4 March 2021 17:32 +11

Justitia din România este o adunătură de fii și fiice de securiști. Aceste progenituri de torționari și jigodii de "TABOR" nu de Tribunale sunt "anus contra naturii". Împreună cu scursurile din SRI, troglodiții din Poliție și Jandarmerie, dar sub conducerea CIA distrug ce a mai rămas curat din România. Udrea le-a oblojit cu amantul prezidențial, chiorul troglodit. Am blestemat și roata s-a întors. Declaraţia bărbatului torturat de poliţişti: „Cel mai şocant a fost că poliţistul în vârstă a urinat pe mine şi mi-a zis «uite ce poate să-ţi facă poliţia română!»” Toți urinează pe cetățenii romani. Iohannis urinează cel mai mult și nu în ******-ul de la Cotroceni; urineaza pe chipurile, pe ochii și gurile poporului, cică pe care îl conduce. Aceste jigodii urinează pe mine de PATRU ANI. Va blestem talhariolr! Va blestem pana la al noulea neam! Sa crapati în cele mai groaznice chinuri, așa cum l-ați ucis pe TATA! VA BLESTEM!

# MN date 4 March 2021 18:37 +2

nu este corect ce face DNA dar si parca merita, asta a furat foarte mult inpreuna cu Basescu si fetele lui. dintr o fata amarata cum a facut ea atata avere, atat banet. de ce nu se da drumul declaratiilor/ denunturilor depuse la SIIJ? CARE SE AFLA IN CURS DE CERCETARE LA PROC. aDINA fLOREA, acesta este motivu ca mafa din justitie vrea sa o elemine pe aceasta doamna procuror. cred ca le este frica ca Udrea va comita tot, tot, tot

# Lorenzo de Medici date 5 March 2021 15:53 0

Mai ușor cu minusurile pe scări, că vi se văd epoleții, băi securiștilor de doi bani. In loc de asta, mai bine puneți mâna pe carte, loazelor, că ați distrus țara asta cu incompetența voastră. Hai sictir !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva