18 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JURAMANTUL NU E OBLIGATORIU LA PENSIONARE – Judecatoarea Florentina Dragomir din “completul negru” al Inaltei Curti, care ani de zile a judecat fara sa aiba juramant de judecator, pleaca la brat cu Ionut Matei. CSM a aprobat pensionarea lui Dragomir incepand cu 15 iunie 2021. Peste zece zile, Ionut Matei trece oficial in rezerva cu o pensie de 27.000 lei

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 mai 2021 12:41
Vizualizari: 5806

Este oficial: “completul negru” de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a destramat. Dupa Ionut Matei, un alt membru al respectivului complet a iesit la pensie. Este vorba despre judecatoarea Florentina Dragomir.


 

Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat in sedinta de joi, 20 mai 2021, cererea de eliberare din functie prin pensionare formulata de Florentina Dragomir, urmand ca propunerea de eliberare sa fie trimisa presedintelui Klaus Iohannis in vederea semnarii decretului. Judecatoarea Florentina Dragomir va iesi la pensie in 15 iunie 2021.

Cererea de pensionare a Florentinei Dragomir vine dupa executia din dosarul “Ferma Baneasa”, in care impreuna cu colegii sai din “completul negru” Ionut Matei si Alina Ioana Ilie, l-au condamnat la 5 ani inchisoare pe avocatul Robert Rosu pe motiv ca acesta si-a exercitat profesia si si-a reprezentat clientul (click aici pentru a citi). De asemenea, pensionarea Florentinei Dragomir vine dupa ce Lumea Justitiei, pe baza unui raspuns acordat de CSM (vezi facsimil), a deconspirat-o ca a judecat ani de zile fara a avea depus juramantul obligatoriu in functia de judecator (click aici pentru a citi).


Ionut Matei mai are zece zile pana la pensia de 27.000 lei


Altfel, judecatorul Ionut Matei, seful “completului negru” de la ICCJ, mai are zece zile pana cand va trece oficial in rezerva. Matei a primit deja aprobare de la CSM pentru pensionare si urmeaza sa isi incheie activitatea de judecator la 1 iunie 2021. Cat priveste pensia pe care o va primi, aceasta se ridica la 27.300 lei (click aici pentru a citi).

 


Comentarii

# Valter Cojman date 20 mai 2021 13:08 +39

Deci..., tortionarii pot iesi la pensie de 27 000 de lei fara sa raspunda pentru faptele lor... Asta este Romania lui IohaniSS: o Romanie securisto-stalinisto-fascista de tip mafiot...

# MN date 20 mai 2021 13:24 +11

Nici ca nu se putea altfel, juramantu nu depun, de raspunderea magistratilor nici atat Ei au numai drepturi obligatii nu, sunt inadmovibili adca tot pentru ei, nu platesc in nici un fel .pensii speciale si salarii babane astea le vor ei. Despre Dragomir de la ICCJ nu poti sa ii ceri mare lucru, odata ce ai fost procuror procuror ramai ai sangele de procuror cu multe victime la activ...

# VIKY date 20 mai 2021 14:05 +8

Daca nimeni nu ii deranjeaza, asta este. Celor cu pensii cat Casa Poporului, acest GuWerner infectat la creier, au aplicat procentul de 13% la pachet cu cele de 800 de lei, dar au avut grija sa le mai dea 10% pentru inflatie, de care nu au beneficiat restul pensionarilor.

# maxtor date 21 mai 2021 00:49 -2

"(3) Judecătorii sunt independenți și se supun numai legii."

# santinela date 21 mai 2021 06:22 +3

Pleaca din sistem doi exponenti ai mizeriei,ai lipsei de obraz si de caracter,ai micimii sufletesti,ai nulitatii profesionale si culmea, ii vom mai plati la pensie cu un purcoi de bani ! Pai ce nu-i fain ? Astia merita scuipati intre ochi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2022 – A murit o victima a Completului negru

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva