21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOI PE FATA: SLUGARETE A DEVENIT NEFRECVENTABIL – Procurorul Cristian Mihai Ban din CSM a intrat in greva din cauza lui Bogdan Mateescu. Ban nu va mai participa la sedintele comisiilor Consiliului cat timp Mateescu ramane sef la CSM. Mihai Ban a luat foc dupa ce a fost dus cu zaharelul in cazul cererii de revocare a sefului Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru. Mateescu i-a replicat sfidator lui Ban

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 July 2021 11:44
Vizualizari: 9479

Scandal de proportii si razboi pe fata intre presedintele CSM Bogdan Mateescu (foto 1), zis „Slugarete”, si procurorul Cristian Mihai Ban (foto 2) din CSM. Mateescu a devenit nefrecventabil pentru Ban. Atat de nefrecventabil incat Ban a intrat in greva din cauza lui Mateescu.


 

Astfel, procurorul Cristian Mihai Ban a anuntat ca nu va mai participa la sedintele comune ale Consiliului atat timp cat CSM va fi condus de Bogdan Mateescu. Ban si-a exprimat nemultumirea in legatura cu modul in care este condus CSM de catre Mateescu. Iar una dintre nemultumirile lui Cristi Ban priveste modul in care a fost tergiversata cererea de revocare a inspectorului sef al Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru formulata de Sectia pentru procurori a CSM.

Anuntul privind refuzul de a mai participa la sedintele comisiilor CSM a fost facut de Cristian Mihai Ban in timpul sedintei Plenului Consiliului de marti, 27 iulie 2021. A primit o replica sfidatoare din partea lui Bogdan Mateescu, acesta transmitandu-i ca oricum in ultima perioada nu a prea participat la comisiile comune ale CSM.

Comentarii

# MN date 27 July 2021 14:25 +47

Doamne ajuta si intaratai sa se tae, sa se toarne, sa se recuze intre ei. Ce nu a inteles Ban cat si Slugarete este faptul ca postul lor este trecator, iar Ban sa nu uite ca,Covesi nu mai este si nu are cine sa il mai sustina. Ban sa nu uite de dosarele aflate la SIIJ iar Nicolae Marin nu il poate acoperi la nesfarsit.

# Hop si Eu date 27 July 2021 15:06 +42

S-a suparat ca vacarul pe sat, care certat de obstea a caror vite le pastea, ptr ca le pastea prost, si-a taiat scarbavnicul madular sa le arate el, vacarul, ce poate . Pai, pentru ce-l vrea acest Ban debarcat /revocat pe Netejoru ?!. Ptr. ca a aratat ce nenorocire a facut DNA + SRI, in primul rand magistratilor ?!. Paguba-n ciuperci ca nu mai vine Ban la sedinte.

# Alina date 27 July 2021 15:51 +33

Nu ma intereseaza spetzele : ia privatizati magistratura in totalitate si serviciile , sa vedem noi cine ii va mai plati pe paraziti asa gras si cu pensii nesimtite ! Stiti ca se duc peste 20 de miliarde anual la astia care nu fac mai nimic ? (de exemplu doar la SRI 9 miliarde) :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva