18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

REALITATEA A INVINS CNA – Curtea de Apel Bucuresti apara libertatea presei. Judecatoarea CAB Alina Dumitrescu a suspendat sanctiunea prin care Consiliul National al Audiovizualului a dispus intreruperea timp de zece minute a emisiei Realitatea Plus din cauza dezvaluirilor facute despre ministrii Sorin Grindeanu si Sebastian Burduja (Minuta)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

18 May 2023 19:03
Vizualizari: 5303

Curtea de Apel Bucuresti dovedeste ca stie ce inseamna libertatea presei. Joi, 18 mai 2023, instanta a suspendat sanctiunea dispusa de catre Consiliul National al Audiovizualului impotriva postului de televiziune Realitatea Plus cu numai o ora inainte ca acea pedeapsa sa intre in vigoare.Este vorba despre sanctiunea constand in intreruperea timp de zece minute a emisiei canalului de stiri. La ora 18:00, judecatoarea Alina Dumitrescu de la Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea sanctiunii (care urma sa intre in vigoare la ora 19:00) pana la solutionarea definitiva a procesului in care televiziunea solicita anularea hotararii CNA. Mentionam ca postul TV a fost reprezentat in instanta de catre avocatii Constantin Florin Durgheu (foto 1) si Ioan Georgescu (foto 2).


Iata minuta hotararii CAB nr. 858/2023 din dosarul nr. 3229/2/2023 (vezi facsimil):


Admite cererea modificata. Dispune suspendarea executarii Deciziei CNA nr.356/11.05.2023 pana la pronuntarea hotararii definitive asupra contestatiei.

Cu recurs in 5 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucuresti. Pronuntata azi 18.05.2023, ora 18,00 prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”.


Amintim ca CNA a dispus aceasta pedeapsa din cauza unor dezvaluiri facute de catre Realitatea Plus despre ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu si cel al Digitalizarii Sebastian Burduja. De altminteri, Grindeanu si Burduja au fost cei care au sesizat Consiliul (click aici pentru a citi).

 Comentarii

# DODI date 19 May 2023 00:01 +6

Este doar o victorie de etapă prin care Noua securitate urmărește: 1. să de impresia că în România justiția este funcțională și legile sunt respectate; 2. adormirea vigilenței justițiabililor și a opiniei publice până trece furtuna celor 30 de zile după care se revine la vechile și cunoscutele cătușe.

# maxtor date 19 May 2023 02:06 0

@DODI-"fortza faptului implinit", asta spunem si noi.

# Miruna date 19 May 2023 11:32 -1

Ma bucur pentru voi pentru ca aratati adevarata fata a PSD ului dar avum multumiti magistratilor ca au aplicat corect legea dar pana acum de citiva ani ati terfelit magistratii ca au pensii nesimtite si salarii nesimtite dar in ce conditii muncesc, cu cate dosare intra in sedinta , ce restrictii au nu vorbeste nimeni. Fata de Ciolacu acesti oameni sunt mici copii. Ciolacu castiga in jur de 60.000 lei pe luna si munceste 2-3 ore pe saptamana asta nu spune nimeni nimic. Si parlamentarii care stau prin televiziuni la fel au salarii si drepturi cu nemiluita dar sunt analfabeti cu totii. De asta de ce nu vorbeste nimeni. Procurorii daca i-ar intreba de ,,sanatate,, ar fi ff bine si nu ar mai fi acest haos in tara.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva