21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BUCURICA PE LISTA LUI KOVESI – Acuzat ca a hartuit sexual o tanara si ca si-a fluturat penisul in fata fiicei unui avocat dupa ce a urinat, vestitul procuror George Bucurica de la Parchetul Judecatoriei Oravita s-a numarat printre remarcatii Laurei Kovesi. In 2011, pe cand Kovesi era Procuror General, George Bucurica a fost inclus pe lista cu procurorii evidentiati pentru merite deosebite in activitatea profesionala, alaturi de Cristian Ban din CSM si protejata lui Kovesi, Florentina Mirica

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 January 2018 13:13
Vizualizari: 8448

Vestitul procuror George Bucurica de la Parchetul Judecatoriei Oravita (foto), implicat intr-un urias scandal sexual, s-a numarat candva printre cei mai merituosi procurori din tara. Acuzat ca a hartuit sexual o tanara, parte vatamata intr-un dosar pe care il instrumenta, si ca in 2013 si-a “fluturat penisul” in fata fiicei unui avocat, Bucurica se poate mandri ca a fost remarcat pentru activitatea sa profesionala de nimeni alta decat actuala sefa DNA Laura Kovesi.

S-a intamplat in iulie 2011, pe cand Laura Kovesi era Procuror General al Romaniei. Atunci, cu ocazia “Zilei Justitiei”, George Bucurica a fost inclus pe lista procurorilor evidentiati pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata in perioada 2010-iunie 2011. Numele lui Bucurica apare in comunicatul dat publicitatii de PICCJ in 4 iulie 2011, in care Laura Kovesi le multumea anumitor procurori iesiti la pensie si ii evidentia pe altii aflati in activitate. Bucurica se regasea pe o lista selecta, alaturi de actualul membru CSM Cristian Mihai Ban, actualul adjunct al DNA Calin Nistor, procurorul DNA Paul Silviu Dumitriu sau procuroarea DNA Florentina Mirica.


Iata comunicatul PICCJ:

Astazi, 4 iulie 2011, cu ocazia aniversarii 'Zilei Justitiei', la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, au fost invitati procurorii care s-au pensionat in perioada 2010 -1 iulie 2011. Cu acest prilej, doamna Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a multumit procurorilor pentru intreaga activitate profesionala.

La eveniment au participat din partea Consiliului Superior al Magistraturii, doamna procuror Gratiana Daniela Petronela Isac, doamna procuror Oana Schmidt Haineala, doamna Corina Dumitrescu – rector al Universitatii Crestine 'Dimitrie Cantemir' si domnul procuror Bogdan Licu, care au adresat mesaje de apreciere si consideratie.

De asemenea, la eveniment au participat si domnii Daniel Morar – procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie si Codrut Olaru – procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, precum si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

In urma consultarii cu procurorii cu functii de conducere din cadrul Ministerului Public, pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata in perioada 2010-iunie 2011, au fost evidentiati procurori din cadrul tuturor unitatilor de parchet, cu ocazia ceremoniei dedicata 'Zilei Justitiei'.

In ordine alfabetica:

(...)

Bucurica Radu Georgeprocuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita”.

Acuzatii de hartuire sexuala

Iata ca la aproape sapte ani de la acel moment, cariera lui George Bucurica cel evidentiat de Kovesi a explodat. Si a explodat din cauza scandalurilor sexuale in care acesta este implicat. Asa cum Antena 3 a prezentat in exclusivitate, George Bucurica este acuzat de o tanara, parte vatamata intr-un dosar instrumentat de procuror, ca ar fi hartuit-o sexual. Au fost date publicitatii inregistrari si discutii pe whatsapp pe care George Bucurica le-ar fi avut cu respectiva tanara, toate dezvaluind un comportament nedemn pentru un magistrat. De asemenea, in 2013, acelasi Bucurica a fost acuzat de fata avocatului Teofil Drugarin din Oravita, Teofila Drugarin, ca i-ar fi facut avansuri sexuale si chiar si-ar fi „fluturat penisul” in fata ei dupa ce a urinat. Tanara a facut chiar si plangere penala impotriva lui Bucurica, la PCA Timisoara, in care a relatat urmatoarele:

Procurorul uzand de calitatea lui oficiala mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, desi nu ne cunosteam si am fost retinuta doar de 5 minute; acesta avea un comportament de 'golan' actionand in modul de operare al unei persoanei labile psihic si obsedate sexual, afirmand de nenumarate ori ca vrea sa 'ma f..a', in aceeasi ordine de idei imbinand amenintarea cu avansuri sexuale – citez 'imi plac ochii tai albastri'.

Desi mi-am exprimat dorinta de a parasi locul faptei, acesta mi-a interzis spunandu-mi in continuare ca inca sunt retinuta si nu am voie sa plec, fiind sechestrata aproximativ o ora si douazeci de minute.

La un momentdat, procurorul Bucurica Radu, netinand cont de locul public si persoana de fata, face 4-5 pasi in lateral inspre liceu si intorcandu-se cu fata la mine urineaza intr-un loc public, iar ce a terminat de urinat venind inspre mine cu 'penisul' la vedere pe care il' flutura' ostentativ la doar 1m in fata mea, act care m-a oripilat nespus de mult”.

De asemenea, jurnalistul Mihai Gadea a prezentat, joi seara 25 ianuarie 2018, o inregistrare in care George Bucurica ar fi fost surprins in timp ce dormea, dupa ce consumase prea mult alcool.

Amintim ca dupa izbucnirea scandalului Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar a dispus incetarea delegarii lui Bucurica in functia de prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Oravita si revenirea acestuia la Parchetul Tribunalului Carsa-Severin. De asemenea, Procurorul General a sesizat si Inspectia Judiciara in cazul lui George Bucurica.

*Cititi aici lista cu procurorii evidentiati de Procurorul General Laura Kovesi, in 2011, pentru merite deosebite

Sursa foto: ziuadevest.ro

Comentarii

# Edelweiss - Memo-masoret de Bukowina date 26 January 2018 13:37 +11

Apăi na! Lista asta poate fi utilizată pe post de memorator „AȘA NU!”. Iaca-l în listă pe nimeni altul decât dîmbu dumitru - procuror șef de secție UP - PT Suceava. Apăi poate da search online orice curios după numele acestui GUNOI sucevean și poate lesne constata că sunt mai bine de 3 ani de când dîmbu este subiectul unui megascandal de corupție, scandal implicând magistrați de la... Judecăcătoria Rădăuți (nota: judecătoria la care funcționează vicol gabriela - ilustra și augusta mea torționară). Și nu numai că au trecut mai bine de 3 ani de când soluționarea speței dâmbu-bărbuță-babiuc este tergiversată nejustificat, dar Gunoiul de dîmbu este suspendat, este liber ca paserea ceriului și, atenție (!) încă mai trage sforile oculte prin systemul bukowinean de ticăloșie judiciară. Tot Dîmbu e la butoane și la capetele mani******nte ale sforăriilor ascunse în catacombele jurisdicționale ale C.A. Sv. Se spune că are atâta putere de convingere încât până și șefei PCA Sv îi tremură quiloții.

# Edelweiss - Virtual iscoditor de Bukowina date 26 January 2018 13:47 +3

Adevărul este că leatul 2009 al concursului de admitere în magistratură a fost unul dintre cele mai infecte calitativ din toată istoria acestui tip de concursuri. Se poate lectura lista celor admiși atunci și, cu siguranță, că se vor regăși numele a multor gunoaie judiciarece și-au câștigat „consacrarea” într-ale blestemățiilor judiciare. Inga cum un nătărău poate fi admis procuror cu execrabila notă 7,20. http://old.csm1909.ro/csm/linkuri/08_04_2009__22729_ro.pdf

# Edelweiss - MemOrator de Bukowina date 26 January 2018 15:32 0

Inga proba verității că lista Luluzei din 2011 și lista admiterii în magistratură în 2009 conține nume ... consacrate. Iacătă-o și-ntr-o listă, și-n cealaltă pe Ingrid Botezatu. Cine e asta? :-? Apăi, despre niște violatori din Vaslui, pasionați de jocurile erotice pe țarinile pârloagă, în compania minorelor răpite, împotriva cărora unitatea de Parchet nu a contestat decizia Judecătoriei Vaslui de a plasa în arest la domiciliu trei dintre cei şapte violatori, NE MAI ADUCEM AMINTE? http://adevarul.ro/locale/vaslui/motivul-nu-fost-sanctionat-procurorul-nu-contestat-eliberarea-violatorilor-aparare-a-fost-imixtiune-actul-justitie-1_56aa414c5ab6550cb836284a/index.html

# Edelweiss - MemOrator de Bukowina date 26 January 2018 15:41 +1

Ha, ha, ha! Uite-l și-ntr-o listă, și-n cealaltă pe nimeni altul decât ilustrul hooligan vasluian de pripas în ținutul Bukowinei - chiochiu cătălin, unul dintre cei mai impertinenți și nerușinați ticăloși judiciari de la Rădăuți, actualmente recompensat cu șefia PJ Suceava, pentru abominabilele lui metode de promovare a acțiunii penale. Cât de infect este acest exemplar vasluian poate fi deslușit dintr-un articol de presă care surprinde apoteoza nesimțirii de care poate da dovadă impertinentul: a avut nesimțirea, neobrăzare și tupeul să afirme că expertiza judiciară în cazul unui copil decedat ... TREBUIE SĂ-I FIE SUPORTAT COSTUL DE ... (țin-te bine de parâmă, neicuță, că vine tsumani-ul vasluiano-judiciar!) ... DE TATĂL COPILULUI DECEDAT. Privește, lume, citește și te minunează cine a putut fi numit, din 2018, prim-procuror la PJ Sv. https://www.monitorulsv.ro/Local/2012-03-03/Verdictul-nici-un-vinovat-al-procurorilor-in-cazul-unui-copil-inecat-desfiintat-de-patru-ori-de-judecatori

# Edelweiss - Virtual Iscoditor de Bukowina date 26 January 2018 13:58 +6

Și o altă constatare mucalită: anterior admiterii în magistratură, acest procuror priapic a activat la... Brigada poliției rutiere Ilfov. Într-adevăr, te pune pe gânduri specificul erectil, priapic, al celor ce activează la Rutieră, mai ales cei din Ilfov. Cred că aerul poluat, îmbâcsit de toxinele eșapamentelor, e cauza priapismului și a comportamentului desfrânat al acestor tractoriști ajunși milițieni, al acestor milițieni ajunși procurori și, de cele mai multe ori, al acestor procurori ajunși judecători. Cred că acești scelerați dementoizi, cu deviații comportamentale de tip vasluian psihopat, ar putea să-și instituie în antroponime apartenența la miliția rutieră pedofilă-erectilă: să-și adopte nume de inspirație grecească, al căror sufix să fie necondiționat „-poulos”. Exemplu: Mircea Negulopoulos-Portocală, Nicolae Aurelian Tomușopoulos, George Radu Bucuricopoulos etc. etc. Iar Min. Public să-și schimbe denumirea, prin înlocuirea lieterei „b” cu un asterisc: Ministerul PU*LIC.

# DODI date 26 January 2018 14:07 +3

Într-adevăr are merite deosebite acest procuror. Doar asemenea merite știe să aprecieze ”doctora” în drept plagiat CORUPTUȚA. Cu aceeași măsură știe aprecia și limbajul academic al lui portocală. Este atât de bogat și plin de metafore de argou încât coruptuța este gata să cadă pe spate de încântare. Se pare că alții, nerecunoscători, probabil și posibili corupți, nu știu aprecia asemenea specimene și l-au trimis pe bucurică la origini. La aceeași destinație ar putea fi trimis și portocală dacă omul nu ar avea-o pe coruptuța. Căzută pe înregistrări.

# livia date 26 January 2018 17:06 +2

Inteleptul popor roman a spus: spune-mi cu cine te aduni, ca sa-ti spun cine esti. Asta este explicatia. Doar nu voiati sa remarce vreo somitate in materie; pe acelea, daca a putut le-a ingropat, sau le-a distrus vietile.

# zn-zn*!* date 26 January 2018 18:02 +7

De vina sunt mai ales cei care il sustin si incurajeaza, nu doar tolereaza un astfel de ... Prostul cand prinde curajul nebunului, devine periculos, :cry: nu doar ridicol(pentru societate). :-x Intr-un birt, taverna, cica era unul falos, nevoie mare, baut bine, gen bot-gros, ceafa-lata, aidoma hudumei din poza de sus, care punea pariuri cu o aritmetica ciudata: - cum ca ale lui odoare(oua tari in chiloti), fac cinci(el avand trei!); 3+2=5 Necaz mare ca a pierdut pariul cu unul care i-a raspuns: - Ce, tu ai doar unul? Adica si-a gasit nasul cu aritmetica celuilalt: 4+1-5-:)) :lol:

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:04 +1

Ai heiv anotăr brilliant Aideia :roll: Nuș kuk draqu de am fost nevoit să răsfoiesc ROIIJ-ul - Hot. CSM nr. 1375/2015 Aclo citeam despre Cyborgii judiciari, despre cât de curați sunt ei, cât de uscați și cum absorb ei de 3 ori mai multă empatie umană, despre cum ei sunt atât de puri încât îmblă numai în coruri de Arhangeli, Seraphimi, Ophanimi și Cherubimi, și dintr-o dată am ajuns la capitolul personalului auxiliar de specialitate. Adicătelea e grăire de toată liota greführerilor cu rost sau fără rost, târla aia de scribi cu tastatură, agramați ca un repetent împătrit al clasei a II-a, care au salariul de cinci ori mai mare decât un dascăl de Limba și literatura română, cu toate gradele didactice luate și vreo 35-40 de ani la catedră. Bun, nu ¼ doctismul și analfabetismul funcțional al greführerilor e subiect tematic al revelației mele. Cum citeam așa despre greführeri-gauleiteri ai KL-urilor de Justiz,, despre greführeri-kapo de ședințe, despre greführeri-archivari ...

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:05 +1

... sau tot felul de nepoți și nepoate, netoți și netoate ce mișună prin catacombele Vespasianelor de inJustiție, și la un moment dat m-o trăsnit revelația organizatorică: Ce-ar fi ca să se modifice ROIIJ-ul și, în rândul personalului de specialitate al oricărei instanțe (și unități de Parchet) să fie introdus în nomenclator funcția de „grefieră-gonflabilă” sau „grefieră-Barbie”. Mai pe șleau spus, să se încadreze la fiecare instanță și parchet câte o koorvă retired sau vreo tripleX vedetă pensionată pe caz de surmenaj psihic, care să îndeplinească funcția de … grefieră gonflabilă de avarie priapică. Adicătelea, când se trezește vreun grec dintr-acesta judiciar „-poulos” de INM, că are parte de-o erecție necontrolată, nelalocul ei și nelamomentul ei, să deie iute telefon la camera … evident camera 69 ca să vină iute grefiera-Barbie care, prin competențele și diligențele depuse (cf. Valoarea 6 din Bangalore), să asigure condiții optime de înfăptuire a actului de … justiție.

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:07 +1

EeeeeeeI? Nu-i așa că-i Brilliantă Aidea mea? Adicătelea de acum n-o să mai cetim pe la colțurile bârfitoare ale presei despre tomuși „așa, mai maturi, mai perverși, care ne-o bagă de sus, de la 45 de grade, IN-CRE-DI-BIL”, de negulești care f*t ca mașina de cusut Ileana, începând de la subiecții unui dosar penal, trecând prin martorii din dosar și terminând cu coperțile dosarului. Și nici n-o să mai auzim despre perverși ca bucurică, care suie fetele under 10 pe mese, ca să se zgâiască bețivanul la quiloțeii lor virginali, să aibă apoi fetiș rememorant de-o l[beep]ă izbăvitoare și eliberatoare. Io zâc că aideea mea este GE-NI-A-LĂ, numai că mai are 2 hibe până să atingă perfecțiunea aceea atât de scârboasă, specifică divinităților și a lucrurilor desăvârșite. I. Prima la mânuță - propunerea mea de modificare a ROIIJ-ului SI-GÚR o să fie reclamată la CNCD și la CCR, pe motiv de discriminare funcție de 6x.

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:08 +2

Right! Căci greführera-Barbie nu reprezintă decât soluționarea pe jumătate a țâcnelii dementoide de natură sexual-obsesivă, atât de prezentă în systemul național de Ticăloșie Judiciară. Pe bună dreptate că au motiv întemeiat să se revolte sutele și miile de cuconițe și domnițe, (cuprinzând tot spectrul feminin începând de la babe - eng. și terminând cu babe - rom.) * Ce ne facem cu cohortaele de mămuci neciufulite și nescărmănate, care se pot scoborî nestingherite din bed pe ambele laturi ale patului, fără nici un fel de opreliști? E grăire acilea despre acele oștiri numeroase ale Domnișoarelor, Doamnelor și Toamnelor care în declarațiile de avere de pe site-ul csm1909, în rubrica venituri realizate de soț, nu scrie nimică, sau mai grav, scrie aclo un incredibil și stupefiant „NU ESTE CAZUL”. Tulai, Domnu’ zeu, că astă expresie este de un feminism militant înfiorător, infinit mai șocant decât dacă ar fi scris la rubrica soțului #Rezist #MeToo.

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:09 +1

Ș-atunci, la astă disparitate a Genialei mele Aidei de modificare a ROIIJ-ului i-am găsit leacul: în mod similar grefierei-gonflabile, introducem postul de „ARHIVAR CHIPPENDAL”. Inga așa am dres cusurul Genialei mele Aidei, conferindu-i aură de perfecțiune. II. al doilea beteșug al Aideii mele cred c-o să producă ceva nemulțumiri pe la nivelul instanțelor și parchetelor. Am impresia că propunerea mea o să cam nemulțumească oleacă o serie de Duoamne, Duomnișoare și Duomni care, actualmente, ocupă „de facto” posturile descrise și definite prin Jeniala mea Aidee. Adicătelea oaminii și oamenele o să se considere nedreptățiți atunci când, prin normativ aprobat de CeSeMea, o să fie reglementate exact atribuțiile posturilor pe care, actualmente, ei le îndeplinesc printr-un voluntar cumul de funcții. Oare cetitorii acestei pagini, care-s mai hârșâiți cu dedesubturile coțăielilor din subteranele instanțelor și Parchetelor, ce părere au despre Aideea mea Brilliantă? Nu-i așa că-i GE-NI-A-LĂ?

# Edelweiss - Zicălaș Mukalit de Bukowina date 26 January 2018 19:10 +2

• Legendă Clasificarea hiper-misogină și ultra-sexistă a Duomnișoarelor și Duoamnelor din domeniul ocupațional justiție: a) Babe (eng.) (= copchilițe inocente) b) Puțoiace c) Arzoaice d) Purisance e) MILFE f) Babe (rom.) (= babornițe, cotoroanțe, zgripțuroaice, Știme ale Nopții, Mume ale Pădurii) Cu precizarea că din această clasificare, neputând fi încadrate, sunt excluse BaLaura Kodruța Basketbalista și Luisa-Monica Gherghescu. Imprecizia elementelor de identificare sexuală a primeia, precum și eronata datare cu izotopul de Carbon 14 a celei de-a doua face ca respectivele să fie excluse din ierarhizarea funcție de vârste.

# livia date 27 January 2018 13:20 +1

Bucurica -Votka iti ia mintile, mai baiatule, cand bei ca broasca.ajungi sa-ti fluturi lipsurile in vazul lumii.pasol na turbinca.ti-au iesit ochii din cap ca la balaure :-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva