24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MIROASE A MANEVRA – Judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea de la CAB au fost desemnati sa judece dosarul lui Dan Voiculescu la 26 iunie 2014. La acea data, cei doi judecatori nu activau la CAB, ci la TMB. Prin Hotararea CSM din 18 iunie 2014 s-a decis ca Bogdan si Mihalcea sa promoveze efectiv la CAB incepand cu data de 1 iulie 2014. Ultima zi de lucru a celor doi la TMB a fost 30 iunie 2014. Prima zi de munca la CAB a inceput cu dosarul Voiculescu (Hotararea)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

2 July 2014 18:17
Vizualizari: 48470

Dosarul “Telepatia”, in care este judecat Dan Voiculescu, a fost repartizat completului din care fac parte judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea inainte ca acesti doi magistrati sa isi inceapa activitatea la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti. Cauza in care presedintele fondator al Partidului Conservator contesta sentinta de 5 ani de inchisoare primita la Tribunalul Bucuresti a fost trimisa acestui complet cu cinci zile inainte ca cei doi judecatori sa intre in paine la Curtea de Apel Bucuresti si, prin urmare, sa inceapa studierea celebrului dosar nr. 25497/3/2012**.

Concret, Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, de la TMB, au promovat la Curtea de Apel Bucuresti, prin concurs, in baza unei Hotarari a Plenului CSM din data de 18 iunie 2014. Atunci, in urma validarii rezultatelor obtinute la concurs, Consiliul a decis ca judecatorii Bogdan si Mihalcea sa promoveze la Curtea de Apel Bucuresti, efectiv, incepand cu data de 1 iulie 2014Asa se face ca "Dosarul Telepatia" a ajuns la un complet format din doi judecatori care, la data repartizarii cauzei, nu activau la Curtea de Apel Bucuresti. Mai mult, repartizarea nu s-a facut aleatoriu, ci prin numire a membrilor completului, asa cum se va vedea in continuare.


Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, marti 1 iulie 2014, Hotararea nr. 730 din 18 iunie 2014, prin care Plenul CSM a decis promovarea la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala, a judecatorilor Camelia Bogdan, de la Tribunalul Bucuresti, si Alexandru Mihai Mihalcea, tot de la Tribunalul Bucuresti, dar delegat la aceasta instanta de la Judecatoria Sectorului 4. Cei doi magistrati au obtinut posturile de judecator la Curtea de Apel Bucuresti in urma concursului de promovare efectiva a judecatorilor si procurorilor in functii de executie organizat la data de 1 iunie 2014, ale carui rezultate au fost publicate pe site-urile CSM si INM la data de 17 iunie 2014, fiind validate, o zi mai tarziu, prin Hotararea nr. 718 din 18 iunie 2014 a Plenului CSM.

La Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a II-a penala au fost scoase la concurs pentru promovarea efectiva doua posturi de judecator, pentru care s-au prezentat 22 de candidati. Potrivit Regulamentului de concurs, pentru a putea fi declarat admis, candidatul trebuia sa obtina cel putin media generala 7.00 si nu mai putin de 5.00 la fiecare dintre probe, iar in cazul in care mai multi candidati indeplineau acest criteriu, departajarea se facea in ordinea notelor finale obtinute.

Pentru posturile scoase la concurs la CAB-Sectia II penala, conditiile de medie au fost indeplinte de 21 dintre cei 22 de candidati, astfel ca Plenul CSM a dispus "promovarea efectiva a candidatilor clasati pe primele doua pozitii, respectiv, domnul Mihalcea Mihai-Alexandru, judecator la Tribunalul Bucuresti (media 9.525), si doamna Bogdan Camelia, judecator la Tribunalul Bucuresti (media 9.425)".

Prezentam dispozitivul Hotararii nr. 730 din 18 iunie 2014 a Plenului CSM:

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotaraste:

Art. 1 – Promovarea efectiva la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a II-a penala a domnului MIHALCEA MIHAI-ALEXANDRU, judecator la Tribunalul Bucuresti, incepand cu data de 01.07.2014.

Art. 2 - Promovarea efectiva la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia a II-a penala a doamnei BOGDAN CAMELIA, judecator la Tribunalul Bucuresti, incepand cu data de 01.07.2014.

Art. 3 – Prezenta hotarare se comunica Directiei resurse umane si organizare, in vederea luarii masurilor legale".

Dosarul a ajuns la judecatorii Bogdan si Mihalcea, prin Hotarare a Colegiului de Conducere al CAB, la propunerea presedintei Sectiei a II-a penale, judecatoarea Luminita Ninu Cristiu

Reprezentantii Curtii de Apel Bucuresti au declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca repartizarea dosarului “Telepatia” (25497/3/2012**) la completul compus din judecatorii Bogdan si Mihalcea s-a facut la data de 26 iunie 2014, asadar, cu cinci zile inainte ca cei doi magistrati sa inceapa munca la Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Bucuresti, judecatorul Daniel Gradinaru, repartizarea s-a realizat de catre Colegiul de Conducere al instantei, intrunit la data de 26 iunie 2014. Propunerea de desemnare a acestui complet in dosarul ”Telepatia” a apartinut, potrivit lui Gradinaru, presedintei Sectiei a II-a penale a CAB, judecatoarea Luminita Ninu Cristiu, adica cea care a asigurat permanenta la unul dintre termenele din aceasta cauza, intrand in complet alaturi de judecatorul Florica Duta (intre timp iesit si el din complet prin pensionare), ca urmare a arestarii judecatorului Stan Mustata.

Judecatorii si-au incetat activitatea la TMB la data de 30 iunie 2014. Bogdan si Mihalcea si-au inceput munca la CAB cu dosarul “Telepatia”

Pe de alta parte, judecatoarea Laura Radu, vicepresedinte al Tribunalului Bucuresti, a precizat pentru Lumeajustitiei.ro ca ultima zi de munca a celor doi judecatori la Tribunalul Bucuresti a fost 30 iunie 2014.

Asadar, Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea au promovat efectiv la CAB la data de 1 iulie 2014, iar in aceeasi zi au judecat dosarul lui Dan Voiculescu. Cand au avut oare timp cei doi magistrati sa studieze dosarul, astfel incat sa dispuna instituirea sau, dupa caz, extinderea masurilor asiguratorii impotriva unor inculpati si sa analizeze in detaliu zecile de volume ale cauzei, precum si cererile si exceptiile avocatilor, pe care, asa cum stim, le-au respins la foc automat?

*Cititi aici Hotararea Plenului CSM prin care s-a decis promovarea judecatorilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu data de 1 iulie 2014

*Cititi aici ce s-a intamplat in "Dosarul Telepatia" la sedinta de marti 1 iulie 2014, termenul la care judecatorii Bogdan si Mihalcea au luat primul contact cu aceasta cauza

Comentarii

# ADEVARUL date 2 July 2014 15:55 +24

JUSTITIA RAMANE CORUPTA INDIFERENT DE POLITICIENI,MOTIV PENTRU CARE DACA NU ESTE TRATATA DISTINCT SI CU SERIOZITATE CANGRENA SISTEMULUI JUDICIAR ISI MERITA SOARTA FIECARE DINTRE NOI,ACEST CANCER JUDICIAR IMPRUMUTA DOAR COLORATURA POLITICA,CAMELEONIC,ALTFEL ESENTA LUI RAMANE ESENTA RAULUI SOCIAL COMUNIST,NOMENCLATURIST,PROBLEMA CARE AR TREBUI SA PREOCUPE TOATE CANDIDATURILE SI TOIATE PARTIDELE POLITICE ...DACA NU SUNT ALE LUI IUDA,PARTIDUL LIBERAL IUDIST SAU ALE LUI BASESCU TRAIAN,PARTIDUL CAMMOREI.

# DOAR MIROASE? date 2 July 2014 15:55 +36

Este clar ce se vrea. Plutonul de executie desemnat cand nu activa la CAB 8) 8) 8) 8) 8) 8)

# Ce vrea Camelia Bogdan in scimbul executiei date 2 July 2014 16:02 +25

Camelia Bogdan a obtinut un post la Strasbourg. Pentru a pleca are nevoie de a i se acorda concediu fara plata si detasare de catre CSM, altfel e obligata sa-si dea demisia daca vrea sa plece la Strasbourg. Prin urmare executa repede comana cu Voiculescu si apoi CSM o va detasa unde ii pofteste inima. Ar trebui verificata informatia asta si intrebat CSM daca e adevarat sa vedem pe unde o sa scoata camasa.

# Ce vrea Camelia Bogdan in schimbul executiei date 2 July 2014 16:04 +24

Camelia Bogdan a obtinut un post la Strasbourg. Pentru a pleca are nevoie de a i se acorda concediu fara plata si detasare de catre CSM, altfel e obligata sa-si dea demisia daca vrea sa plece la Strasbourg. Prin urmare executa repede comana cu Voiculescu si apoi CSM o va detasa unde ii pofteste inima. Ar trebui verificata informatia asta si intrebat CSM daca e adevarat sa vedem pe unde o sa scoata camasa.

# obiectiva date 3 July 2014 08:11 +9

despre cea care i/a propus LUMINITA NINU CRISTIU,,,VOICULESCU VA FI EXECUTAT si DE PSD ??? AI FOST TRADAT, SI CAND TE GANDESTI CAT IL PUPI PE PONTA ......... CA SA ARUNCE IN CAPUL LUI baSSescu???????? PSD SI PDL si baSSistii aceeasi mizerie.......... Din 01.01.2008, Tribunalul Teleorman este condus de judecător Cristiu-Ninu Luminiţa. Într-un top al preşedinţilor de tribunale, în funcţie de numărul de autoturisme deţinute, doamna Cristiu este pe primul loc, avand nu mai putin de patru autoturisme. In fine, sa revenim la ciocoiul rosu al Teleormanului. Ceea ce vine să confirme, dacă mai era nevoie de aşa ceva, că "Legea" Dragnea nu e doar folclor, e faptul că soţul doamnei Preşedinte al Tribunalului Terleorman, domnul Cristiu Ninu Ioan Razvan, este funcţionar al Consiliului Judeţean Teleorman.

# obiectiva date 3 July 2014 08:21 +5

TOATE ACESTE MANEVRE ucigase de la PSD impotriva lui Voiculescu s/au acutizat odata cu intrarea securistilor de la PP DD la guvernare !!!!!! PP DD este calul troian in PSD , cum a fost Johannis in PNL.........BASSISTI, vere, baSSisti si criminali de nu se poate !!!!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 08:31 +5

te/au dat la schimb, Voiculescule, in locul lui DRAGNEA ! in 5 ZILE, trec cu viteza luminii, daca NU vrei sa fii tu executat, ca boul, trebuie sa faci TOTUL si pentru arestarea lui baSSescu, si pentru arestarea lui PONTA !!!!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 08:33 +5

asta daca NU vrei sa fii executat pe bune, si FIZIC, in puscarie !!!!! ACUM TE LUPTI NU DOAR PENTRU LIBERTATEA TA, CI CHIAR PENTRU VIATA TA !!!!!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 08:55 +7

si, crede/ma ca stiu ce vorbesc din PROPRIE EXPERIENTA....ca la nivel local am fost executata si eu, din 2001 pana in 2010 pe filiera PSD, iar din 2010 si pe filiera PSD , si pe filiera baSSisto PDL, in instantele de judecata din BACAU !!!!!!!!! mafia israHelliana si  MOSSADul a facut pactul si cu dracul rosu, si cu cel porto verde !!!! 

# obiectiva date 3 July 2014 09:41 +7

Liviu Neagu a fost la alegerile parlamentare din decembrie 2012, candidatul PPDD în colegiul 3 Senat din judeţul Neamţ (loc 2 cu 7.051 voturi, după Liviu Bumbu – USL/UNPR care a avut 30.328 de voturi), iar la europarlamentarele din 25 mai 2014 a candidat pe lista PPDD, pe poziţia a 4-a. Firma Valahia Guard Security SRL este succesoarea firmei Valahia Guard, patronată tot de Liviu Neagu şi care avea baza în judeţul Teleorman. Conform unui articol din ianuarie 2012 al publicaţiei locale Turnucuştiri.ro, „creșterea acestei firme nu a fost una sănătoasă, a crescut forțat, doar cu contracte publice, iar reclama de la OTV a insemnat o suma de bani pentru ca DD să tacă în legătură cu ” (referire la Liviu Dragnea). Omul lui Dan Diaconescu a lucrat în SRI Liviu Neagu are un trecut recent destul de interesant şi prezenţa lui în anturajul lui Dan Diaconescu confirmă zvonurile despre apetenţa fostului play-maker de la OTV-ul de tristă amintire de a se înconjura *cotidian

# obiectiva date 3 July 2014 09:43 +5

„În ceea ce priveşte experienţa profesională, Neagu a lucrat vreme de 10 ani ca ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii, la departamentul Contraspionaj; Protecţia Informaţiilor Clasificate (...) Neagu face parte din noua generaţie de angajaţi ai Serviciilor şi, lup tânăr fiind, a luat-o pe drumul politicii, conştient de faptul că dacă din Servicii nu ai decât posibilitatea de a observa şi de a influenţa, din politică poţi face schimbări în mod direct”. QED..........NOII SI TINERI LUPI FLAMANZI DIN SRI, sclavi ai MOSSAD si CIA, ISI FAC LOC in spatiul vital,  PRIN MANCAREA DE VII A SECURISTILOR PATRIOTI....

# obiectiva date 3 July 2014 10:00 +6

si umbla zvonuri pe facebook ca EUGEN PAN, ala de la SRI antitero de la GRADISTEA de m/a amenintat cu moartea pe FB EXACT in ziua cand s/a pronuntat CCR asupra repunerii lu baSsescu pe tron si o masina a incercat sa ma loveasca in aceeasi zi, este fiul preaubit al SIMONEI ALLICE  MAN sefa de la PP DD !!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 10:04 +6

Această escroacă, vârful de lance al fecaloidului Dan Diaconescu, a reuşit să înşele în câţiva ani, împreună cu concubinul său, Marin Jivoin, zeci de persoane. Cei doi escroci, prin firma SC AUTO JILE SRL aduceau maşini de lux din străinătate, la preţuri pornind de la 30.000 euro în sus, ajungând chiar și la sute de mii de euro. Aceştia cumpărau autoturisme de lux din SUA la preţuri mici, ajungeau cu ele în Germania, locaţie în care concubinul Marian Jivoin aranja actele şi făcea contractele de vânzare-cumpărare, dublând prețurile.  Printre persoanele înşelate de această escroacă şi concubinul ei, se regăsesc: viceprimarul Drăgan Ion din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu care a fost înşelat cu suma de 300.000 euro pe motiv că îi aduce o limuzină marca Mercedes, maşina pe care omul nu a văzut-o nici în ziua de azi. 

# obiectiva date 3 July 2014 10:07 +6

O altă victimă este domnul Vlad Ion din Slatina, soţul prim-procuroarei de la Parchetul Slatina care a fost înşelat cu suma de 50.000 de euro, promiţându-i-se o limuzină BMW. Doctorul Brădişteanu înşelat și el de către aceştia, cu suma de 150.000 euro tot pentru un autoturism de lux. Nici şeful ei, ciocoiul Diaconescu şi justiţiarul Luis Lazarus nu au scăpat necurăţaţi de această individă, diferenţa dintre ei şi cei păgubiţi a fost că Diaconescu şi Lazarus au intrat în posesia maşinilor dar la preţul impus de Simona Man şi concubinul acesteia. N.R. Escroaca Simona Man evită să-şi facă apariţia în zonele în care împreună cu concubinul acesteia Marin Jivoin au tras ţepe. Ce nu ştiu infractorii este faptul că organele competente îşi fac datoria şi mai devreme sau mai târziu vor da explicaţii pentru infracţiunile comise. by:Preda St. Dumitru

# DOREL date 3 July 2014 09:54 +7

Sarpele basescian se musca singur de coada ! Pentru aceasta idiotenie, D. Voiculescu va casiga din scaun la CEDO, nici nu mai are importanta daca a facut ceva sau ce ar fi facut ! Si, b): pana la urma, asta e cea mai abila miscare a lui Voiculescu pentru a iesi victorios (chiar daca peste cativa ani) ! Parerea mea ...

# obiectiva date 3 July 2014 10:39 +9

sunt extrem de curioasa CINE VA PRELUA ICA dupa executarea lui Voiculescu  ?????? MONSANTO ???

# Hipster date 3 July 2014 11:00 -7

Eu nu as fi atat de sigur cu CEDO. Apararea nu a invicat nicio invalcare evidenta... Asa a zis si CLP-ul in cazul Nastase si i-a fost respinsa cererea. Tot de pe scaun...

# DOREL date 3 July 2014 16:39 +6

Crez ca prinzi muste, mai draga ! Nastase nu a ajuns la CEDO mai nene, asa ca ce ar fi spus CLP (si nu numai CLP) a fost respins de Livia Stanciu, nu de CEDO ! Quod erat demonstrandum ! Si, b): pentru ca veni vorba de CLP, aici cred ca ar trebui sa fiti ceva mai ingrijorati, nu de alta, dar omu' stie CEDO ! Parerea mea ...

# Hipster date 3 July 2014 19:11 -6

Ma rog, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant! Google it! Este adevarat ca nu viza fondul, dar asta nu inseamna ca CLP-ul nu urla ca has a cause in acea perioada!;) 

# mircea date 2 July 2014 15:57 -27

un inceput cum nu se putea mai bun :D 

# UNBUL DIN LUMEA CEA MARE date 2 July 2014 16:29 +23

ptr mircea//mirciulica ai de grija........vezi ce a patit capatina sa vedem de unde o sa scoata banii!!!!!!!vezi ca inceputul lui capatina se potriveste basistilor,premonitor premonitor sau cu alte cuvinte........este ,,boala care se ia,,(contagioasa)

# mircea date 2 July 2014 16:43 -25

mi se rupe de capatana , basescu si bercea. Eu pe Felix vreau sa-l vad la boolau. Si nu pentru ca as avea ceva personal cu omul DV, ci pentru mesajul si simbolurile care vin la pachet cu aceasta condamnare. 

# simona date 2 July 2014 16:51 +25

asadar, conform logicii tale...o persoana trebuie sa ontre in puscarie pentru a transmite mesaje si simboluri????? tara aia cred ca a regresat in loc sa progreseze...in 5 ani veti intra in evul mediu daca mai sint multi ca tine pe acolo...pe vremea Inchizitiei se faceau astfel de condamnari simbolice si mesagistice...

# nume si prenume date 2 July 2014 17:01 +23

Mai précis, care crezi tu ca ar fi aceste mesaje si simboluri? Ca infractinulile unora trebie sa fie acoperite in timp ce persoanele potrivite trebuie condamnate pentru 'crimele" lor indifferent daca exista sau nu evidanta?

# Papulici date 2 July 2014 17:12 +21

Prostovanul pupinbăsist a înțeles bine ce vrea mafia securistă. Mafia securistă condusă de Traian Băsescu vrea să dea exemple. Jegurile securiste vor da exemple, rămâne să vedem cum va reacționa opinia publică. Atunci când mafia virusează justiția nu mai rămâne decât dreptatea obținută în stradă, împotriva tuturor jegurilor securiste care apără acest sistem de ciobani retardați cocoțați în fruntea statului.

# simona date 2 July 2014 17:41 +20

asadar, conform logicii tale...o persoana trebuie sa ontre in puscarie pentru a transmite mesaje si simboluri????? tara aia cred ca a regresat in loc sa progreseze...in 5 ani veti intra in evul mediu daca mai sint multi ca tine pe acolo...pe vremea Inchizitiei se faceau astfel de condamnari simbolice si mesagistice...

# mircea date 2 July 2014 22:29 -19

Nu va mai incordati atata deontologia juridica ca faceti carcei. Nu am zis ca Voiculesc va fi condamnat pentru a fi dat un mesaj, nu asta e scopul. Scopul este condamnarea lui Voiculescu pentru un tun imobiliar si recuperarea pagubelor. DAAAAR, si aici faceti pe prostii urat de tot, Voculescu in sine este mai mult decat un om cu o infractiune. Dan Voiculescu, turnator dovedit de CNSAS si cunoscut mani******tor al valutei Securitatii, este ARHETIPUL securistului care a trecut prin Revolutie ca gasca prin apa , si care datorita relatiilor si banilor pesin ramasi dupa 89 a avut prilejul sa se infiga adanc in resursele unui stat bulversat dpdv administrativ. A prosperat , pentru ca a avut avantajul relatiilor cu alti securisti si banilor, in fata si in dauna romanilor care abia din 90 au inceput sa si planifice un viitor in functie de principiile democratiei si capitaliste. ICA nu e un episod unic in cariera lui Dan Voiculescu. Dan Voiculescu reprezinta CANCERUL de care Romania sufera . 

# Creepcea date 2 July 2014 22:39 +16

Traian Băsescu reprezintă CANCERUL de care suferă România. Miliardele de la Bercea, de la Anghelescu, de la alți zeci de penali arată faptul că e un infractor jegos de joasă speță, iar drama este că s-a cocoțat tot prin furt în fruntea statului unde stă chiar și demis, C R E T I N U L E !!!

# obiectiva date 3 July 2014 09:55 +8

achiesez, Creepcea!

# teleaga denea date 3 July 2014 15:43 -5

cancerul V. trebuie vindecat printr o judecata echitabila. daca vindecam cancerul V administrandu-i ca medicament un simulacru de proces transformam societatea din care si tu faci parte intr o metastaza generalizata

# nume si prenume date 2 July 2014 16:57 +20

Ce frumos ca maca uni mai admit ca le place justitia trucata :-x Sper sa ai si tu experienta personala de acesta natura cu ea.

# mircea date 2 July 2014 22:33 -21

Sa ajungem acolo incat sa pun laba pe un teren in zona imobiliara cea mai scumpa si ravnita din Romania , si mai vad eu cum experimentez situatia.

# Creepcea date 2 July 2014 22:41 +17

300 ha la Nana dintr-un credit luat fără garanții colaterale de la banca statului, de la slugile din subordine. Un teren alcăuit din parcele retrocedate pe șestache. TRAIAN BĂSESCU LA PUȘCĂRIE!!!!!

# mircea date 2 July 2014 22:44 -17

vezi ca si comisia Nana s-a dus la culcare

# Creepcea date 2 July 2014 23:17 +15

Da, e o hoție de familie. Acolo e bine. CÂT DE JEGOS EȘTI?

# obiectiva date 3 July 2014 09:56 +10

intrebati pe PRICOPIE, ginerica, ca stie mai bine de mafia imobiliara !!!!! va da lectii !

# AndreiV date 2 July 2014 17:38 +16

Eu unul nu ma mir de faptul ca tot ce fac politrucii basist din dna pentru a apara hotii si mafiotii demisului este ilegal.M-as mira daca ar face ceva ca la carte,sa nu poata contesta nimeni.Dar,sper ca dupa disparitia acestui individ plin de ura si razbunator,inuman si incult,sa dea toti socoteala pentru abuzurile de acum.Dupa cum sper ca noul presedinte pe care il vom alege sa fie cu multa dragoste de neam si tara si sa ii trimita pe obraznicii si nemernicii din ppe si da la ambasada sua,acolo unde le e locul.Sa ii declare pe cei care ne denigreaza,umilesc persoane indezirabile si sa nu mai fie acceptate pe pamant romanesc.In cei priveste pe politrucii basisti si persoanele compromise si incompetente din magistratura trebuie demisi toti.Numai prin demiterea tuturor, ocuparea posturilor prin concurs pe criterii de competenta si prin adoptatrea unui pachet legislativ,care sa curete putregaiul si gunoiul din institutiile judiciare.La fel ca si curtea cea neconstitutionala.

# dankh date 2 July 2014 17:40 -18

rezumand articolul spune ca doi judecatori au  intrat in sedinta in prima lor zi de munca la curte in dosarul lui voiculescu...de unde concluzia ca e manevra? Chiar atat de aservit sa fii  lui voiculecu incat sa scrii  de ddragul de a scrie?

# Papulici date 2 July 2014 17:47 +17

Este evident faptul că n-au avut timp să se uite în dosare în prima lor zi de lucru la CAB. Cel mai probabil au primit foaia de lucru la încadrare și trebuie doar să semneze. Executarea publică a lui Voiculescu le face românilor un MARE BINE. Antena 3 va scurma în tot căcatul justiției independente de n-o să vă mai spele nimeni 3 generații. :lol:

# vai de dankh date 2 July 2014 17:48 +18

Nu manca-ti-as, ca sa vb ca rudele idolului tau. Problema nu e ca au judecat in prima zi dosarul asta, ci modul in care au fost desemnati, inainte sa fie judecatori la curte. Vai de tine de postac basist platit la comentariu. Hai fugi la evz bietule ce esti

# unul din lumea cea mare date 3 July 2014 10:52 +8

ptr dankh//COCALARULE,ce iti spune tie logica ta de COCALAR?AL JUSTITIEI!!!!!

# paula date 2 July 2014 18:08 -17

e fireasca planificarea din 26 iunie,cata vreme csm a hotarat inca din 18 iunie data promovarii in cauza Ramane probl studiului dosarelor din 1 iul !

# dank date 2 July 2014 18:18 -18

numirea judecatorilor a avut loc pe 18 iunie postacule lipsit de logica..nu pe 1 iulie..timp in care au studiat si dosarul ca doar nu ai stat tu la fundul.lor sa vezi ca nu au studiat cauza....magistratii muncesc nu stau la barfa...

# bietul dank date 2 July 2014 18:22 +12

Bietule vezi ca scrie in hotarare 1 iulie. Nu mai pupa funduri basiste, te lasa seful sa iei o pauza :lol: sunteti jalnici

# dank e disperat date 2 July 2014 18:27 +17

Bai aiuritule... Cum sa studieze dosarul in perioada asta daca ei au fost desemnati pe 26 iunie? 28 si 29 iunie a fost sambata, respectiv duminica. 30 e ultima zi la tribunal, deci le mai ramanea vineri 27 sa studieze dosarul, zi in care lucrau la tribunal. Ia zi au luat dosarul acasa, au lucrat peste program :lol:  deci mai nene fugi si dormi, disperatule

# dank date 2 July 2014 18:30 -17

confunzi numirea in functie care a fost in 18 iunie ..cu promovarea efectiva adica inceputul activitatii in noua fctie in care ai fost numit anterior.care a fost pe 1 iulie..daca ati fi la fel de atenti si la probele din dosarul ICA poate chiar am inchega un dialog constructiv...

# Miraj date 3 July 2014 07:55 +11

Scurta recapitulare: examenul pe 1 iunie, rezultatele pe 17, desemnarea candidatilor pe 18, cu incepere din data de intai a lunii urmatoare. Pe logica ta, in perioada 18-sfarsitul lunii bietii judecatori au fost in somaj... Pe 26 se face repartizarea. Daca ar fi fost un dosar referitor la o amenda de circulatie, presupunand prin absurd ca judecatorii- inca fara drept de munca la instanta la care au fost promovati, deci fara dreptul legal de a avea acces la dosarul in cauza- ar fi avut timp, in cele patru zile, chiar sacrificandu-si sambata si duminica sa studieze speta...dar un dosar din cateva volume...?

# dank date 2 July 2014 18:33 -18

unde scrie ca sambara si duminica nu poti studia disare?in zilele astea poti sa si arestezi..nu numai sa studuezi...repet..ai stat tu la fundul judecatoarelor sa vezi ce au facut intre 26 iunie si 1 iulie..?

# bietul dank date 2 July 2014 18:35 +15

Repet, fugi la evz  :lol: auzi la el a studiat dosarul sambata si duminica si de fapt au stat si pe parcursul noptii  :lol: de unde ma tata atata graba, biet amarat ce esti. sa-l bage pe varan dar sa-l bage ca la carte nu doar ca e ordin sau ca avem boala pe el

# dank in spume date 2 July 2014 18:39 +15

Lasa-i... Au inceput securistii sa comenteze. Sunt trei: mircea, dank asta si koko, daca nu cumva e de fapt vorba de o singura persoana. E distractiv sa te uiti la ei si sa ti-i inchipui ce spume fac. Nu iti mai pune mintea cu ei

# dank date 2 July 2014 19:13 -17

eu vbeam de numirea unui complet de judexata...pana la puparea de funduri basiste e cale lunga... :lol: mai repede cred ca pupati voi funduri voiculesciene... :lol:

# dank securistu date 2 July 2014 19:17 +15

Securistule rade lumea de tine. Fa nani sau nana cum va place voua :lol:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 3 July 2014 10:59 +7

ptr dankh//bai koko oare cum de a gicit lumea si celalallt alias PROST AL TAU???DANKH/KOKO SI CELELALTE ALIASURI PROASTE ALE TALE AI AJUNS RISUL LUMII cocalarule !!!!!!!(koko/dankh este o procuroare basista si basificata ,eu care nu am studii juridice si tot am reusit sa o fac de ris prin modul in care gindeste despre justitia ei din beciurile de la scaune.rusine PROCURORILOR!!!!!

# voiculescu date 2 July 2014 19:58 -16

Dank, nu te mai chinui sa explici ceva logic unor persoane lipsite de orice logica si care sunt obisnuiti sa repete doar ce aud la antene. Ei nu pot gandi singuri, gandesc altii pentru ei si sunt doar masa de manevra. Oricat ar scrie pe forumuri ce aud la antene situatia pentru Voiculescu e ca si rezolvata.  Daca acest complet de judecata este pastrat, in august Voiculescu este la parnaie. Sunt doi judecatori tineri, capabili si hotarati sa splice legea.

# eu ma mir ... date 3 July 2014 06:15 +10

Este asa de simplu sa fi OM si sa vezi cat de multa ura este in sufletul unora , ca eu adesea sant obligata sa schimb canalul ca , sincer imi face rau , sau sa raspund ca si acum ... De unde atata obturism , sa confunzi albul cu negrul , mai ales cand se vede , de la o posta unde se inclina balanta dreptatii ... dar este vorba romaneasca , cine se aseamana se aduna ... si canta la unison / hai sa fim drepti cu noi insine inainte de toate si inainte de a inchinde comuul  , ma intreb : - cine este mai presus de lege , este deasupra noastra !!! nu va este frica deloc ??? pe unde veti scoate camasa , toti cei care bat din palme la condamnarile politice la comanda , la suferinta si viata distrusa a multora , care au fost loviti de stramba si nedreapta judecata a JUSTITIEI INDEPENDENTE ¿!!!  Daca ati citi cu calm  , sa vedeti cat si cum se manevreaza ADEVARUL , sigur goliti de ura ce va domina , ati lasa capul in jos .  Rusine acestui sistem basist  <img src=ops:' />

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 3 July 2014 11:01 +7

ptr eu ma mir//merge si CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA,,!!!!!!

# cici zice date 2 July 2014 18:33 +12

bai nene bai ce competenti sunt astia!!! cei mai procurori competenti de la tmb. slava cerului ca au venit la cab. sa vezi acum celeritate la cab. =)))) daca au fost ei capabili in doar TREI zile sa citeasca zecile de dosare din telepatie si sa si ia decizii drastice cu extindere sechestru si etc. sunt cei mai tari. bravo judecatorilor, v-ati achitat de sarcina si puteti sa dormiti linistiti. dna va iubeste

# LAMUREANU date 3 July 2014 06:26 +8

Au facut curs seral la DNA de citire in diagonala  :lol:  :D  :lol:

# cici zice date 2 July 2014 18:34 +12

ERATA. nu sunt procurori, sunt judecatori... greseala mea ca ii vad alaturi de dna si de ce stiu ei sa faca!!! iertare cititorilor 

# dank date 2 July 2014 18:38 -18

iar dupa 26 iunie nu mai puteau lucra la tribunal pt ca erau deja numite la curte...asta daca nu consideri ca stransul rechizitelor si florilor din propriul birou de la tribunal nu constituie "munca de judecator" ...ti a intrat in cap ca e manevra si gata nu mai vezi altceva...de ex nu mai vezi ca un teren de 60 mil euro nu l.poti cumpara cu 100 mii euro...decat daxa esti oligarh

# dank e dus date 2 July 2014 18:41 +14

:lol: :lol: :lol: oligarh, parca esti ala de la gandul

# dank date 2 July 2014 23:56 -12

te am prins...esti fan mircea badea :lol:

# unul din lumea cea mare date 3 July 2014 11:10 +8

ptr dankh/koko si toate aliasurile ei proaste// doar nu vrei sa fie fan pora

# Lulu date 2 July 2014 18:50 -17

 Felix Voiculescu sta cu valijoara la usa, cu periuta de dinti, pijamalutele lui din matase naturala si papuceii de casa, gata pregatit sa intre la bulau.  :lol: :lol: :lol:

# Poza cu Lulu date 2 July 2014 19:35 0

https://www.google.com/search?q=poza+cu+lulu+din+cluj&tbm=isch&imgil=t3SR2x21ChMwCM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSgYBWd7FWyG39NmCqa561nsUGe40uhhu7UeaRrY8bFmuurxJ3mOg%253B477%253B376%253BZmVA7peE5rRWuM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Ftransilvaniareporter.ro%25252Fopinii%25252Fopinie-transilvania-reporter-o-statuie-pentru-lulu%25252F&source=iu&usg=__XgX4h8YvVcplSEEdUbXsAZDhyW4%3D&sa=X&ei=eTS0U6ygBYOO7AbIl4CYDg&ved=0CB4Q9QEwAA&biw=1280&bih=711#facrc=_&imgrc=t3SR2x21ChMwCM%253A%3BZmVA7peE5rRWuM%3Bhttp%253A%252F%252Ftransilvaniareporter.ro%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F08%252Fpozalulu.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftransilvaniareporter.ro%252Fopinii%252Fopinie-transilvania-reporter-o-statuie-pentru-lulu%252F%3B477%3B376

# draga Lulu date 3 July 2014 06:28 +11

Luluta draga , chiar de Voiculescu va fi sau nu achitat , este o justitie divina ... eu cred ca el este cu mult deasupra multora in ale OMENIEI , asa ca nu se termina lumea acum ; ganditi-va ca exista CEDO , de unde vor veni castigurile rand pe rand , ale lui Nastase , Voiculescu , si multi altii pe care i-ati mutilat cu ura voastra ...  :-x  Ce o sa faceti voi atunci basestilor ... ???    :o

# Avocatul31 date 2 July 2014 20:00 +14

Instantele artizanale pot fi scoase din joben,in mod aleator?mai degraba zic si eu ca postacii basisti,sa isi PREGATEASCA voiculescu(al nostru)un locsor in lumea asta mare,pana trece urgia JUDICIARA  basista si sa isi vada de viata si afaceri,indirect,cu Romania AZI CUCERITA DE ESCROCI NU ARE CE FACE,sa invete din greselile lui Nastase,Remes,D.D,Becali.s.a.m.d.justitia este o condamnare anticipata in zilele noastre,ar fi culmea culmilor ca instanta asta artizanala sa nu raspunda la nevoile dreptei,pentru ca justitia este instrument real,o armă in mana basistilor...magistratii pentru a-si apara avantajele isi tradeaza nu doar tara si neamul-Europa,dar si parintii,copii si pe oricine,incat nu te poti astepta decat la rau de la ei,sunt ca reprezentantul lor la master chef,ca postacii danko si mircea,nu te poti baza decat ca isi fac jocul de-a magistratura,care azi este o diabolică escrocherie.

# Ion date 2 July 2014 20:23 -16

:lol: :lol: :lol:    Voi vorbiți de manevre? Dar câte manevre a făcut Voiculescu? Și-a dat demisia de două ori din parlament și multe altele.

# Ion date 2 July 2014 20:25 -16

Îl contraziceți pe șeful vostru? Chiar Voiculescu a spus că are încredere în justiție și în Camelia Bogdan!!!

# Ioan cel Crâncen date 2 July 2014 20:53 +14

Ce face băieții? Linge băs? :-*

# mircea date 2 July 2014 23:35 -13

atat de multa incat a cerut recuzarea de 2 ori si intoarcerea procesului la prima litera. 

# Koko date 2 July 2014 21:09 -15

Ba mai degraba miroase a parnaie, nu a manevra. Eu va inteleg pe voi, luju, ca plangeti ca va pleaca sponsorul, dar aia e, va gasiti voi altul. Eu zic sa ncepeti sa va cautati de pe acum, ca lucrurile sunt clare, pe Felix il ia potera in maxim o luna.

# Dramo date 2 July 2014 21:20 +16

Mie mi se face scarba cand vad cum judecatorii raspund ordinelor venite de la Chiombesi. Asta e Justitie?! Hal de proces, mizerabil. Ca la procesul lui Ceausescu. Ar fi putut pastra aparentele, dar nici asta nu-i mai intereseaza. Cel mai grav este ca tuturor celor care ajung in fata unor judecatori romani (in civil sau in penal) li se imparte orice altceva in afara de dreptate. In Romania a disparut statul de drept. Celor care se bucura le spun ca s-ar putea ca, intr-o zi, sa fie si ei judecati la fel. Viata rezerva mari surprize. 

# Koko date 2 July 2014 21:24 -15

Sa dau o explicatie pe care luju nu o da, pt ca n-or fi intrat niciodata intr-o sala de judecata. Completele de judecata nu se numesc "completul lui Gigi"sau "completul lui Mimi", ca nu vine Mimi cu el de-acasa. Completele se numesc C1, C2, C3, etc, cine nu ma crede sa dea un clic pe portalul instantelor. Din C1 sa zicem, au iesit niste judecatori la pensie sau au promovat si au intrat altii. Dar calculatorul a repartizat dosarul aleatoriu la C1, pt ca acel complet a continuat sa existe, indiferent din cine era compus. Cred ca am explicat atat de simplu, incat pana si urmaritorii de Antena 3 pot intelege.

# Kokotescu date 2 July 2014 21:38 +14

Conform propagandei securiste, Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea sunt judecătorii lui Voiculescu. Și Mustață a fost judecătorul lui Voiculescu. Tinereii ăștia știu că dacă nu sunt dinamici și proactivi ajung la pârnaie la sfârșitul lunii, iar dacă înghit presiunile mafiei securiste problemele încep abia din decembrie. :lol:

# Koko date 2 July 2014 21:57 -14

Adica, prietenul meu, tu nu vrei o justitie libera, in capul tau, justitia poate fi ori a lui Basescu, ori a lui Ponta. Ca niste judecatori pot fi drepti si judeca dupa dosar, nu-ti trece prin cap.

# Kokotescu date 2 July 2014 22:25 +14

Într-un stat securist, în care șeful statului acționează în stil mafiot prin controlul direct al șefilor instituțiilor statului, putem să ne folosim de avantajul că procurorii sunt magistrați, iar inculpații trebuie să fie condamnați direct după finalizarea rechizitoriului. Cum să-mi treacă prin cap că judecătorii pot fi drepți începând cu data de 1 iulie? Mai bine renunța la naivități mă concentrez pe acțiunile mafiei securiste. Puse cap la cap, putem descâlci toată rețeaua s-o premiem în ani lumină.

# Koko date 2 July 2014 22:28 -14

Prietenul meu, oricat nu v-ar conveni voua, in tara asta sunt foarte multi procurori si judecatori care nu asculta de nimeni si care fac ce considera, pe baza probelor de la dosar. Si nu începând cu 1 iunie, ci începând de când au intrat in profesie. Si iarasi, oricat de mult nu v-ar conveni voua, unii mai trebuie sa mai intre si la puscarie, pt ca au comis niste fapte penale. Si Varanul va intra.

# Kokotescu date 2 July 2014 22:36 +13

Și Băsescu și Kovesi și Papici și Stanciu și Morar și extrem de multe alte mii de băieți din sistem.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 3 July 2014 11:08 +7

PTR KOKO//sa mori tu!!!!!!!dankh/koko si toate aliasurile tale proaste

# voiculescu date 2 July 2014 22:14 -14

Explicatia ta este foarte clara Koko , dar nu miza pe  posibilitatea de intelegere a urmaritorilor antenei 3. Astia nu inteleg decat un singur cuvant: Basescu.

# IN VINO date 3 July 2014 12:20 +5

Decat sa executam ordine,sa ne vindem tara si omenia,să ascultam de acel cuvant blstemat basescu,mai bine sa-l înțelegem...sa-l scuipăm si sa-l băgăm in ****** măsii cu tot neamul lui si toti care slugaresc escrocii familiei basescu.

# Miraj date 3 July 2014 07:44 +10

Interesanta teorie! Deci facem repartizarea aleatorie pe complete...c1,c2 etc...o data, de doua ori...si nu cade dosarul la cei care TREBUIE sa-l judece...si ce facem? Pastram completul-ca nume - dar ii schimbam componenta...Nu te supara, de ce mai faci repartizarea aleatorie???

# acu date 5 July 2014 10:39 +3

Cumde ce?Nu este coana Justitie independenta ?Sa stie Bruxelul ca aici democratie este litera de lege :P 8) :lol: :D Si ce daca nu 'cade"dosarul la c-ul care trebuie,nu-i bai!!!Mai un flagrant de mita.mai o brusca pensionare,o 'exceptionala' promovare si gata c-ul 'CORESPUNZAT :eek: :-x :o OR'

# :12 ANI CU EXECUTARE, SI RECUPERAREA IN INTREGIME A PREJUDIC date 2 July 2014 21:39 -16

Voi nu cunoasteti mirosul asta ,PENTRU CA ATI TRAIT DOAR IN COCINA BOLSEVICA! Eu am mirosit asta in Germania ! Va spun SIGUR: ASTA E MIROS DE JUSTITIE ! Vreti sa stiti care e mirosul natural al Germaniei ? MIROSUL ASTA ESTE :12 ANI CU EXECUTARE, SI RECUPERAREA IN INTREGIME A PREJUDICIULUI, !aAsa miroase in Germania !

# pt. cocalarul din Germania date 2 July 2014 21:40 +13

Ăsta e mirosul băsului.

# Dramo date 2 July 2014 22:02 +12

Mah, tu ai fost la furat in Germania  :lol:  :lol:

# voiculescu date 2 July 2014 22:25 -16

Tu cel din Germania, nu te  pune cu postacii de pe luju, pentru ca marea lor  majoritate au creierul odihnit. Ei nu gandesc, preiau doar ce spun cei de la antena 3.

# basistii disperati date 2 July 2014 22:21 +13

Ce frumos, cum vorbesc si se felicita basistii intre ei. Vai de voi maroniilor :lol:

# mircea date 2 July 2014 22:34 -16

macar ai inteles ceva , sau doar acolot cat sa detectezi basismul?

# kfa date 2 July 2014 22:44 +13

CSM=Ce Scarbe Murdare.

# Sa mentionam inca o data EROII JUSTITIEI ROAMANE ! date 2 July 2014 23:00 -15

Sa mentionam inca o data EROII JUSTITIEI ROAMANE !Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu ,Daniel Morar, Oana Haineala, Horia Georgescu, Ghica, Danilet,Tulusi, Papici,Mariana Alexandru, medicul legist Mihai Onciu, etc CINSTE VOUA EROI AI NATIUNII ROMANE, SALVATORI AI NEAMULUI ROMANESC! Voi sunteti mandria noastra ! Datorita voua statul roman a rezistat, datorita voua suntem inca in Uniunea Europeana si nu in Euroasiatica! Va MULTUMIM CA EXISTATI ! VA MULTUMIM CA mai avem speranta CA SE MAI POATE TRAI IN ACEASTA TARA ! ROMANIA ASTEAPTA zile grele ! EROII SUNT CEI CARE SE REMARCA IN ZILE GRELE ! CINE URMEAZA PE LISTA ? In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie !

# voiculescu date 2 July 2014 23:26 -15

Mai trebuie sa ii mentionam pe Monica Macovei si Ionut Matei.

# APARATOAREA ICONICA date 3 July 2014 06:37 +11

O omisiune de neiertat sa o treci cu vederea pe APARATOAREA ICONICA a lui Aurolacsson si Basescu, celebra in PARLAMENTUL EUROPEAN pentru crizele de delirium tremens! Cum mai agita, ca apucata de duca-se pe pustii, filele invizibile ale dosarului-OZN cu peste 1,5 milioane voturi fraudate la referendum!! Bietul ex-racan-colonel K inca mai silabiseste lista!!! Are o energie debordanta dupa ce si-a crutat vreo 3 ani fortele, evidentiindu-se ca cel mai puturos procuror (198 dosare NEREZOLVATE cu vechime de 60-1030 zile, nu la CUCA MACAI ci la PARCHETUL GENERAL).

# CER SCUZE EROILOR NEMENTIONATI IN LISTA date 3 July 2014 10:19 -12

De acord , imi cer scuzae ca am uitat sa trec in LISTA EROILOR NEAMULUI ROMANESC PE MONICA MACOVEI , -fara de care nu era posibila revolutia in justitie , si IONUT MATEI CARE ARE LA CATIC VICTORII URIASE IMPOTRIVA BALAURILOR CARE AU VLAGUIT ACEASTA TARA ! Cu voia dumneavoastram ultimul pe lista sa-l trecem pe TRAIAN BASESCU CEL FARA DE CARE ROMANIA AR FI INTRAT PROBABIL IN UNIUNEA EUROASIATICA GLORIE VOUA EROI AI NEAMULUI ROMANESC ! CINE URMEAZA PE LISTA ? In justitie regula este simpla : magistratii sunt ori pe lista , ori in puscarie !

# CER SCUZE EROILOR NEMENTIONATI IN LISTA date 3 July 2014 10:21 -11

erata: cititi ACTIV in loc de CATIC

# Mihai date 3 July 2014 00:09 -11

domnilor lingai de cur securistic...daca o sa ne explice securistul varan de unde are el banii, adica ce afaceri miraculoase a facut el in ultimii 25 de ani pentru a-si justifica averea...atunci ii strang mana si sa isi vada de treaba. Altfel..oricate spume la gura o sa faceti voi...sper sa putrezeasca in puscarie. Bine ar fi sa mergeti si voi impreuna cu el, ca cineva trebuie sa il stearga la cur cu limba si in puscarie.

# Citeste date 3 July 2014 10:49 -4

http://www.personalitatealfa.com/blog/te-ai-saturat-sa-te-plangi-de-saracie/

# buboi date 3 July 2014 01:16 +11

Vinovati de coruptie sa fie toti trasi la raspundere numai ca la un vinovat sacrificat de presedinte fiind cu nasul in suflet se comanda sacrificarea a 10 nevinovati care sant inpotriva nasului.Credeti-ma nam nici o simpatie fata de uni sau de alti dar politia politica a presedintelui functioneaza ca pe timpul lui Hitler.Pot dovedi cu zeci de exemple din Salaj unde prieteni presedintelui te amenintau pe fata scotind pistolul daca le lezai interesele sau daca le reprosai ceva.In justitie poti castiga ori-ce proces la nivel de judet ca la curtea de apel toate le pierzi daca Buda Daniel si cu acoliti lui te considera dusmanul partidului lor.Si daca domnul Voiculescu chiar ar fi vinovat de ceva se vede de la o posta ca infundarea lui este o facatura a presedintelui care de fapt a si afirmat pe posturile de televiziune ca acesta este penal.Eu nu-l inteleg pe presedinte de ce nu tace si sa-si lase politia politica sa functioneze fara sa atace asa fatis mai ales ca noi stim ce poate.

# CUMATRU CINSTIT date 3 July 2014 10:19 +8

Traian Botezatoru e mai smecher: pune patria sa dea darul! BIG BROTHER si-a tras cumetri cu singe albastru. Incult + galanton, nashul TB nu vrea sa profite. Dimpotriva, vrea sa ajute tinara familie (el - 65 yo; ea - 65 primaveri la data nasterii finului) sa sterpeleasca din Romanica cite ceva: nepotul nelegitim al lui Carol al II-lea cere 50 de castele şi clădiri istorice şi peste 600 de kilometri pătraţi de terenuri din întreaga ţară. În 1998 PRINTESA  Lia a fost dată în judecată de fiica sa Melia, care a acuzat-o că ar fi cheltuit 90.000 de dolari din fondul destinat educaţiei sale (potrivit presei americane ar fi obţinut suma de 15 milioane de dolari la divort). Japitza, ca si ilustrul ei cumatru,  s-a scuzat ca are treaba in Kosovo... http://www.romanialibera.ro/index.php/cultura/oameni/halucinanta-poveste-a-printesei-lia--acuzata-de-fostul-sot-ca-l-a-inselat-cu-arhiepiscopul-desmond-tutu-si-cu-actrita-zsa-zsa-gabor-253716

# 9,5 date 3 July 2014 09:39 -11

Chiar daca nu 12, macar 9 ani jumate sa-i dea! Cam cat au avut mediile la examenul de promovare. Pai, nu-i asa, doar este judecat de cei mai buni dintre cei buni! Nu asa a vrut? Nu spunea el ca se face justitie si la Tribunal si la CA? Chiar INCULPATUL DV, citindu-i CV-ul judecatoarei spunea ca e multumit. De ce-l contraziceti, vreti sa-i de 12 ani vreun corijent?  :D Uite niste tineri in complet, care au chef de munca si care-si sacrifica vacanta de vara pentru DV. Pa, AMR 5 zile!!!

# nobody date 3 July 2014 09:51 -12

site-ul asta e al lui voiculescu deci... vad ca numai varanisti sunt pe-aici, cei care posteaza impotriva lui iau numai voturi negative ce vreau sa spun e ca trebuie sa fii chiar prost sa crezi in nevinovatia varanului... mersi pt voturile negative

# nobody date 3 July 2014 09:57 -11

site-ul asta e al lui voiculescu deci... vad ca numai varanisti sunt pe-aici, cei care posteaza impotriva lui iau numai voturi negative ce vreau sa spun e ca trebuie sa fii chiar prost sa crezi in nevinovatia varanului... mersi pt voturile negative

# obiectiva date 3 July 2014 10:02 +12

AICI este unicul bastion antibaSSist RAMAS IN ANUL DE GRATIE 2014...daca vrei voturi pozitive, hai vira pe labeunu si pe la evz.......MARS DE AICI !

# mircea date 3 July 2014 10:50 -12

chiar ca ultimul:))) pe JN si A3 au inchis adminii sectiunile de comentarii, cateodata mai functioneaza doar alea de post via facebook dar acolo te risti sa iei vreo boala sub forma de securisti virtuali platiti de voiculescu sa spameze, deci no thanks.

# nobody date 3 July 2014 10:03 -12

site-ul asta e al lui voiculescu deci... vad ca numai varanisti sunt pe-aici, cei care posteaza impotriva lui iau numai voturi negative ce vreau sa spun e ca trebuie sa fii chiar prost sa crezi in nevinovatia varanului... mersi pt voturile negative

# pt. lingbăsbody date 3 July 2014 10:20 +8

Nu-i nicio problemă, 90% dintre români sunt conștienți de existența MAFIEI SECURISTE. Într-un fel sau altul se vor ocupa de ea. Toate loazele lui Traian Băsescu vor ajunge în pârnaie.

# obiectiva date 3 July 2014 11:27 +5

1-o pentru Vociluescu Avocații lui Dan Voiculescu cer instanței supreme strămutarea procesului. Apărătorii lui Voiculescu au depus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cerere în care solicită ca dosarul privind privatizarea ICA să fie mutat de la Curtea de Apel București la o altă instanță. Solicitarea vine după ce la ultimul termen al procesului noul complet de judecată de la Curtea de Apel București a respins toate excepțiile și cererile de amânare formulate de avocați și a extins sechestrul pus pe averea lui Dan Voiculescu.*sursa cotidianul.ro

# obiectiva date 3 July 2014 11:28 +5

si pentru judecarea CERERII DE STRAMUTARE SE VA FACE COMPLET SPECIAL DE VACANTA, LA ICCJ ???????

# obiectiva date 3 July 2014 11:34 +5

desigur, daca se vor descoperi fapte NOI, dupa judecarea cererii de stramutare si a cererilor de recuzare anterioare, SE VOR PUTEA FACE SI ALTE CERERI SI DE STRAMUTARE SI DE RECUZARE !!!!!!!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 11:43 +4

SINGURA problema este ca stramutarea NU suspenda judecarea procesului ! asta ca sa va intre bine in cap, ce legi proaste ati facut, pentru TOTI, nu doar pentru voi, inclusiv faptul ca NCPP transforma recursul in ceva exceptional si hotararea de APEL devine DEFINITIVA......asa ca, ORICE ATI FACE,tot acolo ajungeti !

# obiectiva date 3 July 2014 11:45 +3

RAMANE CUM AM STABILIT.....ai 5 zile, deja a trecut inca una, in care trebuie sa dai cel putin o LOVITURA DE STAT  ca sa scapi de puscarie !

# obiectiva date 3 July 2014 11:49 +3

``În ultimii 80 de ani, în Thailanda au avut loc 18 lovituri de stat, ultima fiind în urmă cu opt ani.```

# voiculescu date 3 July 2014 12:34 -11

Cererea de stramutare a lui voiculescu nu va primi termen de solutionare in vacanta judecatoreasca. Eu pun sampania la rece. Voi v-ati pregatit batistele?

# felix date 3 July 2014 13:48 +10

Noi o desfacem de sarbatorile de iarna când Mircea nu se va mai simți singur și trădat de propriul frate. :-*

# mircea date 3 July 2014 14:58 -10

minti ma :))) ati baut o in 2012 n vara si acum va pare rau 

# felix date 3 July 2014 16:08 +7

Atunci când am pus sun lumina Soarelui toți securiștii pitiți pe te miri unde? Nu, nu ne ardea de băutură atunci pentru că a trebuit să numărăm câteva zeci de mii de securiști retardați.

# vikkktor date 3 July 2014 20:22 +4

Acuma l-au pus pe Voiculescu sub control, pt santaj, cica la sesizarea unora santajati de acum 7 ani...Nu am nimic cu Voiculescu, dar e PENIBIL, daca ,,superprocurorii,, de la DNA, stau pe banii mei sa inventeze vrajeli din astea, atunci cu parere de rau, dar, acest DNA, chiar ar trebui desfintat....Nu sunt capabili sa-i gaseasca lui Voiculescu nimic, cu Nastase au tras-o de par pana s-a incretit firul, eu cred ca sunt nu profesionisti, nici macar amatori astia...Acasa mai baieti si fete, ca nu are rost sa va mai platim degeaba, sunteti PENIBILI...

# victoria date 3 July 2014 20:30 +5

Acasă nu-i rău, dar infractorii trebuie să poposească pe la pârnaie pentru reeducare și reintegrare socială, după ce se demafiotizează.

# mircea lingaul basist-securist date 4 July 2014 12:49 +5

mai asta ce lingi :P pe 8) nu vezi ca nu te mai crede nimeni toti dau cu rosu comentatiu de rahat basescu,eba,macovei,kövesy,haineala,zegrean,plesnar,videanu,berceanu,udrea,blaga,antonescu,stanciu,gestapoul lui hitler 2 zis basescu interlopul europei :lol: :lol: :lol: voi o gasca de hotii incercati sa ne lamuriti ca justitia este independenta,ca basescu nu a vandut flota,ca nu a lovit un copil,ca nu a luat 3oo.ooo euro dela bercea ca nu a dansat,pupat la costesti cu tiganii,mircea a fost santajat :lol: :lol: :lol: ca in 2o12 sau furat voturii :lol: ca in 2oo9 basescu a castigat pe drept si geona a pierdut :lol: ca cei din ccr nu asculta de porcul basescu :lol: ca livia stanciu nu ia spaga,kövesy la fel :lol: o mafie securista veninoasa a ocupat tara veti plati ca ciausescu aici sau la judecata de apoi sigur voi cei condusi de satana amin

# parker date 8 July 2014 13:53 0

Nu va mirosit a manevra cand Voiculescu a plimbat acest dosar 7 ani?. Nu este correct unii sa fure terenuri si institutii sa mituiasca judecatori fara sa ne indignam, dar punem ssub semnul intrebarii alcatuirea unui complet de judecata. De ce nu v-a interest si motivul pt care ultimii judecatori au fortat legea pt a tergiversa dosarul? (recuzari, pensionari)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva