18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GENERAL SRI PE IAHT CU UN INCULPAT DNA – Poze cu sefa acoperitilor din SRI, Elena Istode, in vacante de lux la Monaco si Cannes cu fostul deputat PSD Cristian Rizea, trimis recent in judecata de DNA. Fotografiile au fost realizate pe vremea in care Elena Istode conducea Directia de Securitate Economica din SRI. Numele de cod al Elenei Istode: „Anaconda” (Galerie Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

19 January 2017 21:19
Vizualizari: 20699

Dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre vacantele pe care si le-a petrecut impreuna cu generalul Florian Coldea prin Seychelles, Toscana si Paris, ies la iveala noi legaturi intre inalti ofiteri ai SRI si politicieni. Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat mai multe poze realizate in timpul unor vacante pe care un general SRI le-a petrecut alaturi de un cunoscut politician. Este vorba despre Elena Istode (foto centru), fosta sefa a Directiei de Securitate Economica din SRI, in prezent sefa acoperitilor din SRI. Ion Cristoiu a prezentat mai multe poze cu Elena Istode alaturi de Cristian Rizea (foto) si de sotia acestuia, Josette (foto), fotografii realizate in anii 2008-2009. Interesant este ca, la cativa ani de la aceste vacante, Rizea avea sa ajunga inculpat intr-un dosar al DNA, fiind trimis in judecata in martie 2016.


Publicam si noi aceste poze, cu mentiunea ca nu ne intereseaza viata privata a generalului SRI Elena Istode. Consideram insa ca fotografiile sunt de interes public, in contextul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita, dar si in contextul dezbaterii publice privind relatiile dintre ofiteri SRI si politicieni.

In ceea ce o priveste pe Elena Istode, conform postului Romania TV, care a publicat la randul sau fotografiile, aceasta ar avea in SRI numele de cod „Anaconda”. Potrivit surselor Lumeajustitiei.ro, Elena Istode ar fi fost adusa in SRI pe „filiera” generalului Sorin Gabriel Cozma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului, structura care a fost condusa si de Florian Coldea. Cozma este nimeni altul decat cel care coordona acoperitii din presa, aspect devoalat in redactia Jurnalul National in contextul cazului Valentin Zaschievici, cand semnatura generalului SRI a aparut pe un raport. (pentru a citi mai multe detalii despre generalul Cozma, click aici)

Revenind la Elena Istode, conform acelorasi surse, aceasta a preluat conducerea Directiei de Securitate Economica a SRI dupa plecarea generalului Cozma la sefia Directia de Combatere a Terorismului. Ulterior, Elena Cozma a fost desemnata de Florian Coldea sa conduca diviza acoperitilor din SRI, in special din presa si din ANAF.

Prezentam in continuare dezvaluierea lui Ion Cristoiu, prezentata pe blogul personal cristoiublog.ro sub titlul „Gindul de vineri 20 ianuarie 2017 - Din ciclul Vacantele de lux ale Arhanghelilor anticoruptie. Azi: General de Brigada SRI, Elena Istode, sefa acoperitilor din Serviciu”:

Fotografiile de mai sus o surprind pe generalul de brigada SRI Elena Istode, pina nu demult sefa a Directiei de Securitate Economica, in prezent sefa acoperitilor din SRI, in plina petrecere a vacantelor de lux la Monaco si Cannes.

Ca distinsa, ca persoana fizica, isi poate petrece vacantele unde vrea, chiar si pe Planeta Marte, descoperita a avea plaje cu palmieri, e treaba ei, desi, eu, in calitate de comunist, am avut si continui sa am alergie la nomenklaturistii mai vechi sau mai noi care prefera vacantele de bogatasi din Vest vacantelor de bun simt ale functionarilor din Est.

Problema e ca aceste fotografii, facute, din cite se vede, cu stiinta si cu placerea de a se expune a doamnei general, au fost realizate in 2008-2009, cind Elena Istode, ca sefa a Directiei de Securitate Economica a SRI, supraveghea, ca sa nu fie atinse de coruptie, toate contractele incheiate de statul roman cu oamenii de afaceri.

Si nici asta n-ar fi o problema – vacanta de lux a unui general SRI, presupunind ca Monaco si Cannes erau singurele locuri de lecuire de stresul vinarii de corupti – daca, asa cum ne arata fotografiile, Elena Istode nu s-ar fi dat in stamba impreuna cu omul de afaceri Cristian Rizea si distinsa sa sotie, Josette Rizea (vezi foto in trei).


Si nici asta n-ar fi o problema daca nu cumva omul de afaceri Cristian Rizea n-ar fi platit vacantele de lux ale doamnei general.

Am publicat aceste fotografii, care mi-au parvenit pe fondul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita, nu atit pentru ca privelistea doamnei general pe yaht, in posturi studiate, de starleta, sa-i impinga pe securistii din SRI sa ordone, ca si in cazul Romaniei Tv, inchiderea blogului meu, care face dezvaluiri fara aprobarea lor, cit mai ales pentru ca ele marturisesc un adevar al vremurilor noastre:

Sistemul mafiot al institutiilor de forta a fost si este ticalos nu numai pentru c-a comis abuzuri, nu numai pentru c-a incalcat grav drepturile omului, dar si pentru ca, in timp ce trimitea cetateni nevinovati la puscarie, in timp de curma cariere de politicieni, in timp de distrugea afaceri, in timp ce reduce presa la ciinele de paza al catuselor, el petrecea in vacante de lux, peste hotare, platite de oamenii de afaceri. Asta in timp ce Divizia Presa a Binomului SRI-DNA nu contenea a denunta pe toti oamenii de afaceri romani drept niste borfasi care trebuie sa infunde puscariile in surisul triumfator al Codrutei Kovesi.

Traim vremuri istorice, vremurile revelatiilor despicatoare de catapetesme!


(...)

Divizia presa a Binomului SRI-DNA a facut din cei angajati in lupta impotriva coruptiei niste personaje prin nimic diferite de secretarii de partid din proza proletcultista.

Ofiteri SRI, procurori, mai mult sau mai putin sefi, anchetatori, politisti, apareau in Propaganda Binomului ca personaje fara viata, arse doar de gindul ca trebuie sa-i prinda pe corupti.

Culmea a fost atinsa de Cultul Pesonalitatii dedicat Codrutei Kovesi, Fecioara morala a natiunii.

Daca ar fi fost sa-i crezi pe ofiterii acoperiti, Codruta Kovesi nu era om pur si simplu, ci un om de otel.

Singura ei viata era prinderea coruptilor.

Desi femeie, nu era imaginata nici macar trecindu-si pieptanul prin par.

De uitat in oglinda, cu atit mai putin.

Daca se uita, era riscul sa descopere ca-i femeie si nu un om de otel.

Noi stiam insa din realitati ca Luptatorii anticoruptie din Institutiile de forta, ca si luptatorii din presa sunt oameni.

Si oameni fiind, nimic din ceea ce e omenesc nu le era strain.

Presupuneam ca, Jeanne d'Arc a noastra de azi, ca si Ana noastra de ieri, era si ea om si, poate, femeie.

Bea, minca, se da in vint dupa o rochita mai dihai, se farda, ingina un cintec si se melancoliza la ivirea unui barbat chipos, evident, mult mai putin decit Catalina la ivirea pe bolta a Luceafarului, deoarece numita Catalina nu era sefa anticoruptiei din Romania.

Au venit in ultimul timp dezvaluirile celor din interior: Elena Udrea, Alina Bica, Sebastian Ghita.

Si am descoperit ca luptatorii impotriva coruptiei nu numai ca aveau viata, dar mai mult aveau o viata de petreceri de lux:

Chefuri cu lautari la vile de protocol, ospete urmate de danturi, vacante de vis.

Ne-am trezit deodata in fata unei realitati nelinistitoare: in timp ce lasau impresia ca n-au somn pina nu-i prind pe corupti, ofiteri, procurori, anchetatori se desfatau impreuna cu oamenii de afaceri si pe banii oamenilor de afaceri.

Aceasta e cutremuratoarea concluzie a dezvalurilor din ultimul timp, intre care se numara si pozele cu generalul SRI Elena Istode din vacante de lux.

Din cite se vede, Elena Istode se trage in poza in aceste vacante impreuna cu omul de afaceri si sotia acestuia fara a se gindi o clipa ca fotografiile vor ajunge in spatiul public.

Inconstienta?

Fireste ca nu.

Procurorilor anticoruptie, despre care am scris si eu ca facind parte din Grupuri mafiote, Codrutei Kovesi, ofiterilor SRI nu le-a trecut o clipa prin cap ca va veni o vreme cind aceste documente vor apare in presa.

La vremea cind ei isi faceau de cap cu oamenii de afaceri, dupa care ii trimiteau in puscarie cintind, Presa n-ar fi cutezat sa publice asa ceva despre Arhanghelii anticoruptiei.

O iluzie pe care au impartasit-o si multi nomenclaturisti inainte de 1989”.

Cititi textul integral si vedeti toate fotografiile pe cristoiublog.ro

Comentarii

# Daktari date 19 January 2017 22:09 +17

De-a dreptul scarboase ! Babete , pe care atarna pielitza, se mai si tuneaza :-x In alta ordine de idei , SRI se dovedeste a fi o cloaca de parveniti, nefacand niciodata convingator raportul , la TV de exemplu, cu teroreii prinsi sau atentatele stopate ca urmare a faptului ca-i platim la peste 1 miliard de EURO pe an ! PS. Ghita, sanatate si noroc , ca fara tine nu stiam ce viermanos e SRI-ul si DNA-ul.

# GHEORGHE CONDA date 19 January 2017 23:31 +9

SPA-UL-DE-DREPT http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/camera-vedere-lac-saint-moritz-l-a-costat-postul-judecator-clujean-incercat-magistratul-sa-si-minta-colegii-1_57989ef35ab6550cb83ebecc/index.html " "Potrivit documentului, proliferarea actelor de coruptie s-au manifestat predilect in administratia publica, activitatile abuzive/ilegale ale unor decidenti locali in beneficiul personal ori de grup au fost potentate de conexiunile cu exponenti ai mediilor interlope. "Grupari de criminalitate organizata au reusit penetrarea institutiilor publice la nivel inalt, functionari publici sau demnitari fiind semnalati ca membri ori chiar coordonatori ai unor retele de criminalitate organizata", se mai arata in raport." " "STAT-ul nu poate rezolva problemele deoarece CHIAR STATUL ESTE PROBLEMA !"

# remember date 19 January 2017 23:41 +16

D-nule Savaliuc, ati fost magnific in aceasta seara la emisiunea Sinteza Zilei si ma bucur sa fiu compatriot si contemporan cu dumneavoastra. Ma bucur ca ati confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca cea ce postez eu, privind coruptia generalizata din serviciile secrete si existenta "escadroanelor mortii" din justie si ma bucur ca vorbim aceiasi limba dar de aceasta data cu dovezile pe masa, puse la dispozitie de dv. si D-nul Gadea. In ce priveste babaetele securiste de mai sus, am dori daca se poatem sa dispara cat mai curand din SRI ( Serviciul Roman de Intoxicara). Societatile comerciale patronate de SRI trebuie sa dispara cat mai curand din legislatie si nu uitati, faceti presiuni pentru legea raspunderii magistratilor.

# Edelweiss - Mukalit de Bukowina date 19 January 2017 22:28 +8

Haidibre, LuJu, nu mai îmblați cu trucaje (apud BaLaura Codruța Cecille KoveJi - baroană de Mediash). Astea poze trebe să fie de amu multe zăci de mii de ani, de pe timpul când s-a produs extincția dinozaurilor. Generăleasa Istode amu trebe să arate ca un tălpete de babă obsoletă, cu fața mai ridată ca suprafața planetei Marte și cu derma mai bătucită ca opinca unui mujâc siberian. NU MAI ÎMBLAȚI CU TRUCAJE IEFTINE! Aia ce arătați voi aclo este o Cocoană hiperestrogenică, cu comportament de Mantis Religiosa, care a ieșit la bântuit pe Strasse întru capturarea vreunui flăcăiaș-prospătură cu care să-și trateze oleacă criza vârstei mature.

# IO date 23 January 2017 21:11 0

:lol: Iți cam plac blondele, bucovinene! Le-ai acordat atenție în atâtea rânduri meșteșugite -odă în metru antic , nu glumă...!

# Edelweiss - Mukalit de Bukowina date 19 January 2017 22:34 +8

Iad dacă tot v-ați apucat de etalat picturi de babornițe jenerăleșe,* dați-i pe goarnă și pictura lu jenerăleasa Posastiuc, șăfa Centrului pentru Surse deschise (CSD) aka Centrul de Monitorizare Media - acea sinistră structură scornită de jenerălașul (r) Bouteflika de Colentina și care are drept misie monitorizare operativă, în timp real, a fiecărei buchi scrisă în presa print, pe site-uri sau grăită în media audio-visual. referință CDS acilea: http://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2016/10/vaileu-m-o-luat-la-ochi-sri-ul.html /// *nota: Oh, Doamne, că se întorc Prezan, Averescu, Dragalina sau Antonescu în sepultură cu o iuțeală superioară palelor de la elicopter, când văd JUVAERURILE ARMIEI RUMÂNE.

# Edelweiss - Epistemiolog de Bukowina date 19 January 2017 23:26 +15

Deja cu toate belele, cu toate cele ce i se impută, deja Sebastian Ghiță, prin amploarea tsunami-ului ce l-a declanșat, aproape că își ispășește păcatele într-o formă ce nu se cuantifică în sume de bani. Dacă nu era Ghiță cred că nu am fi realizat ce coacă de promiscuitate, curvăsărie, amantlâc, nepotism, încumetreală, nepotism și mediocritate e în acest SRI. Deja efectele acțiunii lui Ghiță îl spală pe acesta de presupusele fapte penale ce i se impută. Dacă nu era inculpatul Ghiță, nu realizam amploarea PUTREGAIULUI din SRI, o cooperativă fără responsabilitate limitată, transformată într-o măciucă de poliție politică.

# Solidaritate date 20 January 2017 03:07 +6

Am și eu o întrebare legitimă? De ce toți cei care sunt pentru gratiere și amnistie pt toate procesele care s-au făcut în timpul acestui sistem infect NU SE SOLIDARIZEAZĂ SA PROTESTEZE ȘI EI??? ASA CUM CEI ÎMPOTRIVA GRAȚIERII ȘI AMNISTIEI ȘI care SUNT PT ACEST SISTEM INFECT PROTESTEAZA.????? Enigma totala! Are cineva răspuns? Mai bine zis exista răspuns la asa ceva????!?! Cum vine asta? Mai ales ca cei împotriva acestui sistem și pt amnistie si gratiere sunt muuuuuuult mai multi? ???????? Va rog dacă aveți idee de răspuns....sa ajutați. Multumesc

# Edelweiss - Prapagandist de Bukowina date 20 January 2017 09:56 +5

Ai avut deja răspunsul într-o jumătate de gură a madamei Alina Mungiu-Lippidi: convocarea în timp atât de scurt a unui ridicat de protestatari presupune existența și a „ALTOR RELEE” decât cele tradiționale puse la dispoziție de rețelele de socializare. Iar în ceea ce privește facilitățile Facebook, Io* ți-aș da ca exemplu doar „Grupul FB de sprijin al Laurei Codruța Koveși” cu vreo 38.000 de membri. https://www.facebook.com/groups/888029867905100/?ref=ts&fref=ts

# mishulescu date 20 January 2017 10:17 +5

E multa disciplina pentru ca sunt organizati de ofiteri SRI , ofiteri/agenti sub acoperire care fac prozeliti , stiind sa-i manipuleze pe cei neinformati corect.

# Vladimârrr...!!! date 20 January 2017 07:52 +8

Numic nou sub Soare ! Acum ceva timp, onorabilulu Cezar Preda, membru plin (cu de toate) in comisia parlamentara pusa sa vegheze la facutele si nefacutele SRI, era cat pe ce sa dea colțu in casa de vacanta a unui ofiter ...SRI, de la o emanatie (sic) a centralei termice. A avut norocul si a scapat cu zile. Multe! Atat de multe, incat a mai apucat si in actuala legislatura un nou loc in aceeasi comisie. Sper ca de data asta centrala pretenarului lui SRI-ist si "altele" sa mearga bineee ..., spre fala conflictului de interese imputabil numai celor care nu convin celor care nu ne convin ...

# Luca date 22 January 2017 01:43 +1

Este foarte interesant ce spune Vladimar...despre Cezar Preda membru in Comisia de supraveghere a SRI. Cum adica, controlorul era gazduit de cel controlat. Nu-i conflict de interese? Nu se sesizeaza nimeni cu privire la acest aspect?

# Vladimarrr...!!! date 22 January 2017 11:30 0

Dumnule Luca, nu numai ca nu se sesizeaza nimeni, dar individul care se arata din cand in cand prin canalele TV mai curat si mai uscat ca nimeni altul, este investit din nou cu aceeasi nemeritata sinecura. Dar si mai trist este ca tot ce scriem noi pe-aici pe forum este citit numai de noi. Nici macar pe redactorii Lu Ju nu-i prea intereseaza. Ei nu raspund la multe intrebari obiective puse de noi si nici macar nu iau in seama unele obiectii absolut corecte care ar putea face tema unor investigatii si articole deosebite. Dar sa ne multumim ca ne putem citi noi intre noi, macar si pentru a nu ne crede prosti cum ne doresc atatia sa fim. Multumindu-va pentru atentie, va doresc o zi buna !

# gustav date 20 January 2017 11:33 0

Totusi, unde e iahtul?

# Edelweiss - Blazkowicz de Bukowina date 20 January 2017 11:57 +5

Picturile acestei babornițe mă trimit cu gândul la Ilse Koch – torționara din WWII sau la Frau Engel – sumbru personaj virtual din „Wolfenstein 2” – PC Game. Aceeași promiscuitate, același comportament amoral, aceleași predispoziții sado-maso. Apropo de grad și funcție: dacă judecătoarea-bamby de Arad - coțofana, acumulase o avere uriașă numai din cadourile bărbaților, asta de și-a primit de la colegi cognomenul de „Anaconda” tocmai pentru capacitatea uluitoare de a înghiți ... questii uriașe, oare ce avere are?

# Taranu de la Tara date 20 January 2017 12:15 +5

Nu e de ras...! Deloc! Siguranta economica pe mana unei ,,sportive"? Sa inteleg ca toate ticalosiile pdl-iste, au girul acestei generalizde? Dupa cum defileaza si pozeaza, dupa cum se rascracaneaza, numai siguranta economica a Tarii (,,...biata de ea, a ajuns pe mana unor netrebnici si a curvelor" M.Eminescu), nu o interesa. Rizea, un flasnetar cu fata de papagal... Daca nevasta-i prietena cu... E clar! Bravo Rizea! Esti un ,,barbat" de 2 lei. Pardon, leoaice (cam trecute, dar pentru tine...ce conteaza) ;-) Banul, atat conteaza Rizeo! De asta apareai la Tv. Erai trimis... Cred ca-i spargem pe europeni la densitatea de hoti, curve, mincinosi, delatori si tradatori la 1000 de locuitori. Daca as avea o putere...as face un Canal marea Neagra - Arad cu voi, scarbele pamantului. Sigur, cat mai democratic.

# Idea date 20 January 2017 13:02 +2

Motivul principal al grațierii și amnistiei în aceasta tara nu trebuie sa fie condițiile din penitenciare !!!!!! Ci condamnările acestui regim date în mod abuziv, fără probe, doar pe suspiciuni, pe baza de legi interpretabile sau neconstituționale, date de magistrați corupți (iar aici s-au demonstrat și se poate demonstra cu probe) - ACESTA TREBUIE SA FIE PRINCIPALUL MOTIV ȘI APOI CONDIȚIILE DIN PENITENCIARE.!!!!!!!!!!! și data amnistia și grațierea pt toate condamnările în timpul regimului nedrept.RESETARE. CHIAR NU GÂNDEȘTE NIMENI?!?!?!?

# Chavez date 20 January 2017 16:28 0

De ce nu scrieti adevarul? De la Cristoiu nu am nicio astepatre dar de la dvs da. La vremea aceea Rizea nu era nici parlamentar si nici inculpat. PS. Am o intrebare; De ce nu s-a sesizat nimeni ca cei de flux 24 a facut publice anul trecut documente din categoria" STRICT SECRET" ?

# reptila date 25 January 2017 19:21 0

Asta-i statul de drept construit de basecu din 1990 pana in prezent.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva