28 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLONIZATORII –13 ambasadori au imixtionat grav in treburile interne ale Romaniei printr-o "nota verbala" trimisa Guvernului: "Ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si SUA solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu Viorica Dancila pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept". Surse: Klemm a fost chemat de urgenta la interogatoriu in Viena

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

21 February 2019 18:20
Vizualizari: 15526

Motto: "O elita instruita de catre colonizatori este principalul dusman al poporului sau" - Mahatma Gandhi

13 ambasadori, care se cred stapanii Romaniei, au incalcat uzantele diplomatice si au incercat sa o cheme la raport pe Viorica Dancila pentru "posibilele ordonante de urgenta" privind Justitia pe care Guvernul ar urma sa le emita! Intr-o noua incercare de imixtiune grava in treburile interne ale Romaniei, 13 ambasadori, in frunte cu cel al Germaniei, au solicitat o intrevedere de urgenta cu premierul Viorica Dancila, in vederea unor discutii pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor pe care acestea le vor avea asupra statului de Drept. Apelul ambasadorilor este facut intr-o "nota verbala" obtinuta in exclusivitate de Lumea Justitiei, care a fost trimisa Guvernul Romaniei in data de 31 ianuarie 2019.


Germania, locomotiva pentru SUA

Conform documentului pe care il prezentam mai jos, expeditorul "notei verbale" in care se solicita o intrevedere cu Viorica Dancila este ambasadorul Germaniei Cord Meier-Klodt. Putem deduce ca Meier-Klodt a fost imputernicit sa vorbeasca in numele altor 12 state europene, dar si pentru Canada si Statele Unite ale Americii, si sa ceara explicatii prim-ministrului Romaniei despre ordonantele de urgenta pe care le-ar putea emite Guvernul. Ridicam in acest caz problema reprezentativitatii ambasadorului Germaniei de a solicita intrevederi in numele altor 12 state, intrucat in nota verbala trimisa Guvernului Romaniei sunt invocati ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, iar adresa este facuta sub antetul Ambasadei Germaniei la Bucuresti.

Semnalam in acest caz ca ambasadorul Germaniei si-a arogat titlul de reprezentant al unor tari precum Statele Unite ale Americii sau Canadei, lucru care, ridica unele semne de intrebare. Data fiind situatia actuala dintre, spre exemplu Germania si SUA, ne intrebam in ce moment a avut loc o intrevedere intre liderii acestor state pentru a conveni cu privire la politica externa si, punctual, cu privire la modul de abordare a problemelor interne ale Romaniei?

Avem convingerea ca acest lucru nu s-a intamplat vreodata, asa cum suntem siguri ca demersul ambasadorilor a fost facut ad-hoc, fara vreo consultare prealabila, si in numele exclusiv al unor persoane fizice ascunse sub titulatura de ambasadori.

Din punctul nostru de vedere, nota verbala trimisa de ambasadorul german reprezinta un abuz cras si o imixtiune evidenta in treburile interne ale Statului roman, cu incalcarea conventiilor la care Romaniei este partea – precum Conventia de la Viena sau Carta Natiunilor Unite – dar si a principiului care prevede ca este interzis amestecul in treburile interne ale unui stat de catre alte state ori reprezentati ai acestora!

Hans Klemm chemat la interogatoriu in Viena

Dovada ca nota verbala si explicatiile cerute Guvernului Romaniei nu fac parte din politica tuturor celor 13 strate este informatia pe care am aflat-o pe surse si care il vizeaza pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii Hans Klemm. Potrivit informatiilor pe care le detinem, la scurt timp dupa ce Ambasada Germaniei a trimisa "nota verbala" catre Guvernul Romaniei, a fost informata si Administratia Trump cu privire la gestul ambasadorului Klemm. Decizia lui Klemm de a trece SUA pe lista Germaniei i-ar fi infuriat atat de tare pe liderii americani incat l-ar fi chemat de urgenta la raport, sau mai bine spus, la "interogatoriu", caci asa se numeste procedeul la care ar fi fost supus Klemm dupa isprava sa. Si nu a fost chemat oriunde, ci in Viena, unde se afla asa numitul centru de comanda al SUA si de unde, avem informatii ca Hans Klemm s-a intors in urma cu doar cateva zile.

Se aude chiar ca decizia ambasadorului Klemm de a se alia cu Germania intr-un demers care afecteaza in mod vadit indepedenta Romaniei, in conditiile in care Statul roman este partenerul SUA, ar fi si motivul pentru care in scurt timp acesta va fi "deportat" in Statele Unite ale Americii, cu un final rusinos de mandat de mare ambasador!

Trebuie mentionat ca tentativa celor 13 ambasadori de a discuta cu premierul Viorica Dancila despre posibilele ordonante de urgenta ale Guvernului a esuat lamentabil, pana la aceasta ora, din cate cunoastem noi, neavand loc o astfel de intrevedere.

Iata ce contine scrisoarea pe care ambasadorul Germaniei a trimis-o Guvernului Romaniei:

"Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti prezinta salutul sau Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei si are onoarea de a-i transmite urmatoarele:

Ambasadorii Austriei, Regatului Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Tarilor de Jos, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si Statelor Unite ale Americii la Bucuresti solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu prim-ministrul Romaniei, doamna Viorica Dancila, pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept in Romania".


Iata cine sunt persoanele fizice care sub functia de ambasadori si-au permis sa solicite o intrevedere Vioricai Dancila pentru a cere explicatii cu privire la ordonantele de urgenta pe care Guvernul Romaniei intentiona sa le emita, si despre care semnatarii scrisorii sustineau ca vor avea efecte asupra statului de drept:

Ambasadorul Austriei – Isabel Rauscher

Ambasadorul Regatului Belgiei – Thomas Baekelandt

Ambasadorul Canadei – Kevin Hamilton

Ambasadorul Danemarcei – Soren Jensen

Ambasadorul Frantei – Michele Ramis

Ambasadorul Finlandei – Paivi Pohjanheimo

Ambasadorul Germaniei – Cord Meier-Klodt

Ambasadorul Irlandei – Derek Feely

Ambasadorul Tarilor de Jos (Olanda) – Stella Ronner Grubacic

Ambasadorul Norvegiei – Lise Nicoline Kleven Grevstad

Ambasadorul Suediei – Anneli Lindahl Kenny

Ambasadorul Elvetiei – Urs Herren

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii – Hans Klemm


Iata ce prevede Conventia de la Viena cu privire la relatiile diplomatice, incheiata la 18 aprilie 1961 si ratificata de Statul Roman inca din anul 1968:

"Articolul 41

1. Fara prejudiciul privilegiilor si imunitatilor lor, toate persoanele care beneficiaza de aceste privilegii si imunitati au datoria de a respecta legile si regulamentele statului acreditar. Ele au, de asemenea, datoria de a nu se amesteca in treburile interne ale acestui stat."

2. Toate problemele oficiale tratate cu statul acreditar, incredinate misiunii de catre statul acreditant, trebuie sa fie tratate cu Ministerul Afacerilor Externe al statului acreditar sau prin intermediul sau, sau cu oricare alt minister asupra caruia se va fi convenit".

Iata ce prevede Carta Natiunilor Unite, adoptata in 26 iunie 1945 si publicata in Monitorul Oficial din 26 iunie 1945:

"Articolul 2:

1. Organizatia este intemeiata pe principiul egalitatii suverane a tuturor Membrilor ei.

7. Nici o dispozitie din prezenta Carta nu va autoriza Natiunile Unite sa intervina in, chestiuni care apartin esential competentei interne a unui Stat si nici nu va obliga pe Membrii sai sa supuna asemenea chestiuni spre rezolvare pe baza prevederilor prezentei Carte; acest principiu nu va aduce insa intru nimic atingere aplicarii masurilor de constringere prevazute in Capitolul VII."

Comentarii

# DODI date 21 February 2019 18:34 +53

Trebuie remarcat faptul că acești ambasadori au prins curaj pentru că alogenul de la Cotroceni obișnuiește să umble în 4 labe în fața lor, el neavând nici anvergura postului ocupat samavolnic, nici capacitatea intelectuală de a face față acestui post și nici bărbăția de a purta o discuție cu ei. În lipsa oricăror speranțe că ciolanis ar face ceva solicităm Guvernului României să aibă ”bărbăția” de a-i pune la locul și rolul cuvenit pe acești ambasadori.

# Remus date 21 February 2019 19:45 +12

Eu zic ca este mai mult decat un servitor. Eu pot pune la pariuri ca acest Johannis este agent al serviciilor secrete Germane! ;-)

# Oana date 22 February 2019 14:03 0

Normal ca toti rad de tara asta. Asta din cauza ca PSD ALDE tot taraganeaza amana si asteapta parerile straineziei. In toate aceste tari limitele de pedeapsa sunt de 6-10 ori mai mici decat in Ro. In aceste tari justitia nu se face in mod discriminatoriu, pe complete ilegale,pe protocoale ilegale. Coalitia este exclusiv vinovata ca de mai bine de 2 ani nu au fost in stare sa ia masurile reparatorii in urma protocoalelor ilegale, a justitiei care s-a facut ilegal. Zero masuri. Nu sunt in stare sa dea o gratiere si amnistie sa se termine odata circul asta infinit sa vina cu masuri reparatorii. Toate tarile au dat amnistie si gratiere si nimeni nu a sarit. Dar cand e vorba de Ro, tara incapabililor si a sclavilor e altceva.

# Dorina Suhanea date 27 February 2019 23:09 0

Corect. Taraganarea, amanarea deciziilor, atitudinea ezitanta creeaza mari frustrari in electorat.

# CEASUSESCU mai bun ca Iohanis date 21 February 2019 21:03 +18

de la o posta se vede lucrul asta, cu ochiul liber. Inainte sa-mi sara ciudatii in gat, nu sunt fan Ceausescu si nici nostalgic in vreun fel, dar adevarul trebuie recunoscut, si anume, faptul ca un cizmar da clase ( sau meditatii poate) unui profesoras ifosat si cu caciuloiul ( sau paltonul) in mana. Daca cineva stie de vreo situatie de pe vremea raposatului cand s-a intamplat asa ceva vreau sa stiu si eu. Sa mai aduc aminte cand cizmarul a avut curajul sa se opuna brejnevului si sa nu participle la invadarea Cehoslovaciei?? Paltonarul are doar rol de cuier la cotroceni, nimic mai mult. DEMISIA IOHANIS!!!!

# Pintea date 21 February 2019 23:05 +9

Demnitatea si madria nationala pe care ne-a dat-o ”cizmarul” ala, nu o vom mai avea niciodata! Dar el a murit ca un prost, copiii lui la fel, fara bani in conturi, fara nimic. Iar azi Basescu si familia lui sant superbogati, Johannis cu case prin tara si in strainatate, etc.

# Kordt și coarda globalistă date 21 February 2019 18:52 +13

Ambadsadorul german Kordt, o coardă globalistă care ar face bine să ia notă că în Franța sînt masacrați civili protestatari în stradă de jandarmi? Ptr aia nu dă note? rateul ăsta diplomatic o avea experiență diplomatică sau simplu fapt că e spălat pe creier de "progresiști" e suficient? Dați Ordonanțele alea, nu contează opinia unor primitivi nemți care nu mai trăiesc în lumea reală.

# Soropssiștii ăștia vor distruge UE date 21 February 2019 19:12 +14

Sînt 10 state în lista asta, de la Belgia la Elveția, care vor distruge UE printr-un delirium tremens grav de care sînt infectați oameni ca acești ambasadori. Lefegii soros, cea mai abjectă specie de brontozauri socialiști care fac cu astfel de mesaje și pe stăpînii de sclavi. De Franța nu zic nimic moronii ăștia, că acolo e măcel pe străzi- nu au curajul să o facă că i-ar mînca Macron de vii.Mai sînt și lași. 8) Greu de crezut o asemenea știre. E verificată, a făcut ignorantu ăla teuton Coardă Meier așa ceva? E de neacceptat.

# Ionela Ionescu date 21 February 2019 19:27 +6

Un ambasador poate fi ingrijorat daca tara gazda ii face ceva sau ii zice ceva tarii sale de origine sau cetatenilor tarii sale de origine... dar nu poate fi ingrijorat daca tara-gazda isi face singura ceva ( ei insasi !!!!) .... fiindca asta s-ar numi IMIXTIUNE in politica tarii-gazda..... de ce nu sunt ingrijorati ca ni se scumpesc gazele , ca ne creste ROBORU, ca e painea prea alba, etc. ? De aia se si numeste Nota Verbala ( desi e cat se poate de scrisa, ba are si numere de inregistrare), din cauza ca fiind verbala nu este "scrisa" , ca daca ar fi fost "scrisa" se constituia in IMIXTIUNE IN SUVERANITATEA TARII GAZDA.

# Edelweiss - zicălaș de ocări și sudălmi date 21 February 2019 19:40 +3

Rise of the Planet of the Apes (2019) - IMDb. (”Planeta maimuțelor - Invazia”Directed by Jean-Calude Juncker, Frans Timmermans and Guy Verhofstadt. Cu subtitrare în limba română asigurată de secția de traducători a Parlamentului european.

# Edelweiss - Zicălaș de măscări, ocări și sudălmi date 21 February 2019 19:48 +4

Veoricaaaaa, arată-le la Duomnii ambasadori Semnul Internațional al Armoniei Universale (deștul mijlociu erect!). ,,l,,

# Statu-Palma-Barba-Cot date 21 February 2019 22:46 +8

Cred ca aceasta scrisoare oferă cel mai bun prilej Guvernului și alianței PSD-ALDE sa ceara protecția administrației Trump împotriva imixtiunilor nepermise ale unor state UE ,unele membre NATO, în treburile interne ale statului Român. Niciun tratat internațional nu permite așa ceva.Aceste state confunda România cu una din coloniile lor.Guvernanții noștri ar trebui sa treacă peste voința presedintelui-vasal-al-Germaniei și sa le asigure acele facilități care sa-i convingă pe americani sa vina aici ,la noi ,cu bani,tehnologii și trupe .Altfel axa Berlin-(Paris)-Moscova va baga din nou Europa în război. America trebuie convinsa ca e și spre bine ei sa creeze un solid cap de pod în România .Axa Berlin-(Paris)-Moscova se constitue intr-un mare pericol pt SUA.Dacă ei,americanii ,nu văd asta apăi sunt chiori și iar or sa fie chemati sa stingă focul unui nou război așa cum s-a mai întâmplat .Pt ca nemții și rușii se vor lua din nou la bătaie pe șefia unei Europe de la Atlantic la Urali.

# Prometheus date 21 February 2019 22:49 +3

Chestia asta trebuie tradusa in engleza si adusa la cunostinta Casei Albe. Trump e ocupat cu altele mai importante, asa ca sunt convins ca Romania e undeva in josul listei lui de prioritati. Dar chiar si asa jos pe lista de prioritati, nu cred ca va aprecia sa afle cum un neica-nimeni neamt se erijeaza in reprezentantul Americii in Romania. Sau cum Hillariotul de nea Clema, care e un cadavru diplomatic, inca mai isi improasca puroiul pe plaiurile astea. Uite asta e link-ul spre pagina de contact a Casei Albe: https://www.whitehouse.gov/contact/

# Cufurca Lapoarta date 21 February 2019 23:00 +5

...Daa...si astia vor sa-mi ia mie amprentele,cand fac buletinul,de parca eu am furat de-am stins in tara la ei,nu invers......si sa nu uite ambasadorii sa-i miroase ciorapii la sfarsit lui Dancila......mi s-a luat rau tare cu fandositii astia "civilizati"....

# Pintea date 21 February 2019 23:13 +5

Toti bizarii astia care par pacienții cuiva, de ce nu se duc sa grohăie in tara lor?? Atata obraznicie, nu am vazut decat in tarile cu doua sute de mii de locuitori! Niste babete ajung sa isi dea cu parerea despre ce traim noi! Ministerul de Externe mai doarme mult? Ambasadorii nostri in tarile respective, de ce nu se duc peste ministrii lor sa spuna ca sant frustrati si nemultumiti de politica guvernului respectiv? Ca sa vedem un exemplu de ambasador care o ia peste bot!

# Iulian date 22 February 2019 00:06 +7

Javre ordinare , acesti asa zisi ambasadori. De fapt ei sunt urmasii comisarilor sovietici . Alta Marie , cu aceeasi palarie !

# klopstock date 22 February 2019 01:18 +5

Procedeu inedit si condamnabil.Rog pe cei interesati a constata ca printre cei enumerati NU figureaza ,spre cinstea lui si a tarii pe care o reprezinta,ambasadorul Marii Britanii,tara care poate da lectii multora despre cum se face adevarata diplomatie,potrivit Conventiei de la Viena si traditiilor sale multiseculare.De asemeni nu au semnat acest penibil demers nici un ambasador din tarile central si est-europene,cele doua state iberice,Italia,Grecia si alte tari mai mici ,membre UE.Se impune,oricum o reactie din partea autoritatilor noastre,la cele mai inalte nivele guvernamentale.

# dra date 22 February 2019 01:41 -5

Dar Dracnea cate case are? Ma intreb si eo.. :-*

# Valter Cojman date 22 February 2019 06:41 +1

Afara din tara cu javrele ordinare. Toti trebuie expulzati si considerati persona non grata pe teritoriul Romaniei pentru tot restul vietii lor. Pana si moldovenii au mai mult curaj si demnitate decat romanii.

# Mihaela date 22 February 2019 06:45 +4

Ce face Ministerul de Externe ? Daca faceau chestia asta in alta tara erau cu boccelele la aeroport. Astia confunda tara asta cu vreo colonie de peste mari ? Se intampla si din cauza maldarului din deal care le da apa la moara si ii asculta orbeste ordinele aleia de la Berlin. Afara , nenorocitilor ! Iar klama ala trebuia demult zburat ! Si intreb din nou . Ce face Ministerul de Externe ?

# AndreiV date 22 February 2019 08:45 +4

Daca mai vreti dovezi,le aveti acum.Ei sunt sustinatorii autodeclaratului succesor nazist,evazionistul,dobanditorul de averi cu acte false si participantul la vanzarea de copii si INITIATORII SI SUSTINATORII INFOCATI AI POLITIEI POLITICE DIN ROMANIA,AI INCALCARII CELOR MAI ELEMENTARE DREPTURI SI LIBERTATI ALE CETATENILOR ROMANI.EI SUNT CEI CARE AU LUAT PE DOI LEI AVERILE ROMANILOR SI I-AU TRANSFORMAT IN CEI MAI SARACI EUROPENI,IAR CE NU AU PUTUT LUA GRATIS NE-AU OBLIGAT SA LE DISTRUGEM,IAR CEI PE CARE I-AU PLATIT CU COMISIOANE GRASE SI FAVORURI LE-AU EXECUTAT.PSD A SPUS CA NU MAI VIDEM NIMIC SI ACUM VOR SA II EXTERMINE CA SI NAZISTII SI SA INTERZICA ROMANIEI SA SE DEZVOLTE.Popor roman,cred ca e momentul sa ne luam soarta in maini si sa-i alungam pe acesti ambasadori care ne umilesc si ne batjocoresc,ne incalca dreptul la independenta si suveranitate nationala, la a ne stabili legislatia clara si corecta care sa elimine abuzurile din justitie si sa desfiinteze POLITIA POLITICA A LOR

# johanniskraut date 22 February 2019 09:28 0

Nu zau! Da' cand maria sa gubernul se ratoia deunazi la cel venezuelean, la instigarea marelui licurici, ca il recumoaste ca presedinte pe ala neales de nimeni cum era? Cand te comporti ca o cu.rva, esti tratat ca o cu.rva. Daca vrei respect, respecta-i intai pe ceilalti!

# Baran Gheorghe date 22 February 2019 09:43 +2

verbala scrisa

# escu date 22 February 2019 10:11 0

Asta pentru că în ultimii 15 ani li s-a permis să se amestece în treburile noastre interne și nu li s-a dat peste nas. Să nu uităm căciuleala portocaliilor pe la diverse ambasade, decorarea (pe ce bază?) procurorului șef DNA și șefului operativ al SRI, dar și facilitățile economice făcute statelor respective. O singură dată, Băsescu, a avut o reacție la adresa Olandei (când li se găsise paraziți pe lalele) dar a amuțit repede. Poate ministerul de externe ar trebui să-i convoace și să le amintească cutumele diplomatice, cu avertizarea că repetarea unor astfel de demersuri pot atrage măsuri conforma normelor diplomatice.

# Gramatiku date 22 February 2019 10:13 +3

Protest oficial pe langa ministerele re externe respective si suspendare a scrisorilor de acreditare, pana vin cu o pagina de dictando pe care sa scrie, de mana, in limba romana, de 10 ori, continutul art 41 din Conventia de la Viena...

# Iulia date 22 February 2019 11:23 +3

Cei 13 sa-si ia cate un scaunel si sa se aseze, ca sa nu faca varice in timp ce asteapta sa-i bagam in seama. Sunt tot timpul ingrijorati si nemultumiti de legislatie, si totusi nu pleaca. Daca am taia la jumatate profiturile obtinute aici, tot li s-ar renta, pentru ca in alta tara nu ar putea visa niciodata la atata banet, deci, ”ciocu mic” (ca sa citez din clasici). Propun de ex., ca in toate bancile din Romania sa se afiseze obligatoriu si dobanzile/conditiile pe care le practica aceeasi banca in tara mama! Off topic: preventiv, propun din nou, ca sa se dea o lege care sa interzica accesul persoanelor cu dubla cetatenie la cele mai inalte functii din statul Roman (cu declaratie pe propria raspundere ca nu detin si alta cetatenie, cu puscarie grea daca au mintit, plus decadere din drepturi plus sute de mii de Euro amenda), ca sa avem garantia ca votul nostru nu va fi batjocorit!

# Obs date 22 February 2019 11:54 0

Si se mira ca euroscepticismul s-a amplificat si se amplifica ?! Cand au fost primite in UE statele din estul Europei ? Dupa ce au cedat aproape totul. Doar Polonia a negociat cu demnitate.

# Dan date 22 February 2019 14:10 +4

Avem la MAE cel mai prost ministru de până acum! În ziua următoare, in baza preved. Convenției de la Viena, art 41 pct 1, toti cei 13 ambasadori ar fi primit statutul „personna non grata 48”, astfel încât să redobândim suveranitatea statului român.

# Talidor date 22 February 2019 17:05 0

Bre, dati-i draku p-aia, niste latrai, mancatori de cacao. Mi se pare mie sau doamna Veorica e cam bucata de bucata in poza asta?!....

# Dan date 22 February 2019 17:28 +2

Actiunea acestor ambasadori aduce aminte de indicatiile venite de la Moscova in anii '50 !!!!

# Boschetarii , uitati-va la ei ! date 22 February 2019 17:40 +4

Cum se face ca unde avem mai multi romani , Spania, Italia si Anglia nu sunt acolo sa ne "calareasca " ? Si-au dat mana toti nesimtitii si nesimtitele UE . USA si Canada sa zica de ce mai avem nevoie de vize si apoii discutam. USA sunt datorii Planetei dar vin sa ne dea lectii ce fiare vechi sa mai cumparam de la ei care zboara doar pana ajung in tara. Ailalti inapoiati din Canada cica au scos viza dar de fapt ticalosii i-au schimbat numele (nu-i mai zice viza ci eTA , adica Electronic Travel Authorization , pai nu-i totuna? ) Tot asa si restul celorlati , niste nemernici care ne vad ca o pepiniera de sclaveti or daca ne fac egali cu ei , de unde sa mai aduca ei sclaveti . E clar ?! :eek:

# Klaus_Klaus date 22 February 2019 18:39 +1

:-* .. si eu care credeam ca " Ambasadorii Austriei, Regatului Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Tarilor de Jos, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si Statelor Unite ale Americii la Bucuresti solicita o intrevedere, ....." vor sa se INFORMEZE SI MAI ALES SA SE INGIJOREZE ADANC" de cati NEVINOVATI au intrat in puscarie pe mana distinsei luptacioase Kurutza Kuresi & co & ambasadele lor! Ghinion! N-a fost sa fie! :P

# Ce conteaza , pe prost "nu stie si nici nu-l intereseaza" date 22 February 2019 21:15 +1

Numai viermanosi si acolo ; niste functionari catarati pe functii . Bine face Anglia ca-si baga picioarele in adunatura UE . Sa-ti zica astia ce sa faci ??? :eek:

# Ambasadorii astia se comporta "jmechereste" deoarece... date 23 February 2019 02:15 +1

Se zareste de la o posta ca in Romania se plateste la greu taxa de protectie ca sa stea unii cocotzati la varfu' piramidei... De aici si comportamentul "adecvat" al celor care cred ca dupa 1990 doar ei stiu ca romanul obisnuit e "ceordit la greu" de aia care il conduc. Sa nu se trezeasca oare romanii din somnu' la care i-a condamnat 1989? Siguranta nationala = import chimic ieftin... conductorii de dupa 1989 nici macar nu sunt in stare sa-i hraneasca sanatos pe romani din productia interna... au demolat in tara pana cand au reusit sa "rataceasca" 20-30% din cetateni  (18,969,194 sau 17,000,000?) in ultimii 30 de ani... Romanii produc "CE"? Se exporta paduri, gaz, petrol si energie ieftina si se importa cam tot. Giusticia umbla pe centura manata de o ceata  de spilcuiti care se fac ca nu stiu sa verifice retrocedarile in fiecare localitate sau judet... tocmai pentru ca vanzarea tarii e misia suprema. Au dat toate bancile strainilor nu 50%ca polonezii. Hei-Rup-Hei-Rup.. CU IMM-uri? HA-HA

# Florins date 24 February 2019 02:01 +1

Doua surprize in lista cu ambasadorii: lipsa Italiei si prezenta suparatoare a Irlandei! P.S. Nu surprinde initiativa ambasadorului Germaniei, in numele celor 12 state; Germania se crede ( si i se accepta!) fuhrerul Europei! N-au invatat nimic din istorie; risca s-o repete!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.11.2022 – Ministerul Justitiei tine scorul la Campionatul Mondial de Fotbal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva