16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

THE END – In lacrimile propagandei Laurei Kovesi, decretul presedintelui Klaus Iohannis de numire a procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru la sefia Sectiei de combatere a coruptiei din DNA a fost publicat in Monitorul Oficial. La fel si decretul pentru numirea procurorului Remus Iulian Popa la conducerea Sectiei de urmarire penala din PICCJ (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 January 2024 13:46
Vizualizari: 3833

Tabara Laurei Kovesi si propaganda acesteia nu mai pot face nimic. Procuroarea Mihaiela Iorga-Moraru (foto 1), urata de talibanii Laurei Kovesi ca nu a facut sluj in fata acesteia, si-a luat in primire mandatul de procuror-sef al Sectiei de combatere a coruptiei din DNA.


 

In Monitorul Oficial a fost publicat joi seara, 11 ianuarie 2024, decretul presedintelui Klaus Iohannis de numire in functie a lui Iorga-Moraru (vezi facsimil 1). Numirea a avut loc dupa ce ministra Justitiei Alina Gorghiu, bravo ei, si-a mentinut propunerea initiala, in pofida avizului negativ total nejustificat primit de Mihaiela Iorga-Moraru din partea Sectiei pentru procurori a CSM.

 


De asemenea, tot joi seara, 11 ianuarie 2024, in Monitorul Oficial a fost publicat si decretul de numire a procurorului Remus Iulian Popa (foto 2) la conducerea Sectiei de urmarire penala din PICCJ (vezi facsimil 2). La fel ca in cazul lui Iorga-Moraru, si numirea acestuia in functie are loc dupa ce ministra Justitiei Alina Gorghiu si-a mentinut propunerea initiala, in pofida avizului negativ total nejustificat primit de Remus Popa din partea Sectiei pentru procurori a CSM.

 


Comentarii

# DODI date 12 January 2024 14:37 +3

Concluzia este clară: doar unii useriști nebotezați sau liberali vopsiți în galben din portocaliul pedelist mai cred că nulitatea numită european slujirea mai are niscaiva șanse de a accede într-o funcție în România.

# Io date 12 January 2024 15:34 +3

Asteptam si un pic de instruire a procurorilor din teritoriu.Ne uimesc dispozitiile lor, vehiculate prin presa, de ex.: expertiza la Ferma Dacilor, dupa vreo 2 sapt., dupa ce a plouat, nins, au stropit pompierii, ca de udat nu poate fi vorba cu doua furtunele la ce era acolo sau expertiza in cazul incendiului in care a murit un bebelus, aruncat de la etaj, dupa ce a trecut pe acolo sotul si soacra femeii faptuitoare si a ridicat...lucruri..poate a plantat chei...

# Demers date 12 January 2024 15:34 +33

Poate se va termina cu dosarele făcute din pix de niște nemernici

# E tu Brute... date 15 January 2024 07:55 0

@ Demers , Dumnezeu din ceruri ,in marea lui mila speram din tot sufletul sa Va asculte cugetarea referitoare la terminarea dosarelor facute din pix. Dar ce ne facem ,ca raman nemernicii?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva