21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

A PLECAT O PROCUROARE DIN CSM – Sectia pentru procurori a CSM a dispus eliberarea din functie prin pensionare a Mihaelei Larisa Iospipescu, procuroare in Parchetul General, detasata la CSM. Alte doua cereri de pensionare ale unor procurori au fost aprobate

Scris de: L.J. | pdf | print

10 August 2023 16:11
Vizualizari: 5080

Sectia pentru procurori a CSM (foto) a dispus noi eliberari din functie prin pesnionare. S-a intamplat in sedinta de joi, 9 august 2023.


 

Este vorba despre trei procurori care activeaza in CSM, la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti si la Parchetul Judecatoriei Caransebes. Initial, pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM figura o singura solicitare de eliberare din functie prin pensionare, insa ordinea de zi a fost suplimentata cu alte doua asemenea cereri.

Asadar, Sectia pentru procurori a CSM a decis urmatoarele:

- eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 21.08.2023, a doamnei COLTAN MARIA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caransebes, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa curtea de apel.

- eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 18.08.2023, a doamnei ILIE ANA MARIA, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

- eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 04.09.2023, a doamnei IOSIPESCU MIHAELA LARISA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in prezent detasata in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

 


Comentarii

# DODI date 10 August 2023 20:09 +1

”Slăbănogul” din fruntea secției de PORCurori din cadrul cotețului este bine mersi în funcție. Încă o dată ne dovedește că este slăbănog doar în ceea ce îi privește caracterul. Altfel este GROS. La obraz.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva