22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ANUNT DE ULTIMA ORA – Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Vasile & Partners anuleaza editia din acest an a Premiilor de Excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu”. Decizia de anulare vine ca o consecinta fireasca dupa masurile cu caracter preventiv dispuse de autoritatile din Romania. Competitia va fi reluata anul viitor

Scris de: L.J. | pdf | print

3 April 2020 13:16
Vizualizari: 4264

In contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, societatea civila de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) a decis anularea editiei din acest an a concursului de eseuri in materia dreptului procesual civil, adresat studentilor aflati in anul IV de studiu. Competitia va fi reluata anul viitor.


 

Concursul, care a debutat la inceputul lunii martie, era programat sa aiba loc in mai multe etape ce implicau o organizare complexa si participarea numeroasa a studentilor in cadrul sesiunilor de evaluare a lucrarilor supuse examinarii. Decizia de anulare vine ca o consecinta fireasca asumata dupa masurile cu caracter preventiv dispuse de autoritatile din Romania.


Initiativa societatii de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners, sustinuta de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, reprezinta un omagiu pentru personalitatea, opera si intreaga activitate academica a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu (foto) si doreste sa promoveze interesul studentilor pentru domeniul dreptului procesual civil.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners


Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.


ZRVP are o echipa de 67 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva