25 septembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ARESTARI LA COMANDA LUI TIMMERMANS SI KOVESI – Dezvaluirea lui Traian Basescu: “Olandezul Frans Timmermans si procurorul sef Kovesi, deveniti legende europene anticoruptie presau sistemul sa furnizeze dosare si arestari. Cei doi livrau zilnic dosare, multe din ele contrafacute, la fabricile de inscenari de la Ploiesti, Brasov, Oradea, Constanta, Bucuresti”

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 iunie 2020 21:00
Vizualizari: 45087

Laura Kovesi si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, au ordonat arestari. Dezvaluirea a fost facuta de Traian Basescu.


 

Fostul presedinte al Romaniei afirma intr-o postare pe pagina sa de Facebook, marti seara, 16 iunie 2020, ca Laura Kovesi si Frans Timmermans (cel care in timpul guvernarii PSD se credea stapanul Romaniei, dadea ordine de la Bruxelles, dar care a tacut malc dupa ce regimul Iohannis a acaparat intreaga putere) au presat sistemul pentru a produce arestari. Si nu doar atat: Traian Basescu dezvaluie ca Laura Kovesi (foto a treia din stanga) si Frans Timmermans (foto al treilea din dreapta) chiar livrau zilnic dosare, multe dintre ele contrafacute, catre structura centrala a DNA, dar si catre structurile DNA din Ploiesti, Brasov, Oradea si Constanta.

Altfel, alaturi de Laura Kovesi si Frans Timmermans, in poza de mai sus ii puteti vedea pe:

-fostul Procuror General Augustin Lazar;

-fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu;

-fosta sefa ICCJ Cristina Tarcea;

-judecatoarea Simona Marcu din CSM;

-procurorul Codrut Olaru din CSM;


Redam dezvaluirile lui Traian Basescu:


“Conflictul de interese!

Este o infractiune de serviciu pe care Codul Penal o sanctioneaza cu 1 la 5 ani inchisoare si interzicerea unor drepturi civile.

In Romania, zeci de primari, consilieri locali, parlamentari, ministri in functie sau fosti ministri sau conducatori de campanii electorale, au trecut prin arest preventiv, prin ani lungi de judecata incheiati cu condamnari in numele 'conflictului de interese'.

Niciodata Bruxellul nu era multumit, nici de numarul de condamnari si nici de anii de inchisoare. Olandezul Frans Timmermans si Procurorul sef Kovesi, deveniti legende Europene anticoruptie presau sistemul sa furnizeze dosare si arestari. Cei doi livrau zilnic dosare, multe din ele contrafacute, la fabricile de inscenari de la Ploiesti, Brasov, Oradea, Constanta, Bucuresti.

Fara acces la Schengen, fara credibilitate, dar cu doua grupari in Parlamentul European a caror singura preocupare era sa-si denigreze tara, Romania se scufunda in mocirla unei tari fara relevanta in interiorul UE, chiar daca era a saptea tara ca marime din 28.

In 2018 au aparut doua rapoarte cu efecte zdrobitoare:

Unul se numeste 'Fraudarea TVA' din care aflam ca la nivelul UE, crima organizata fura din TVA aproximativ 170 MILIARDE EURO anual, prin crearea unui 'carusel al fraudei'. O astfel de masinarie de furat bani n-ar fi putut functiona fara ingaduinta unor inalti functionari.

Mai aflam ca pe piata se vand anual tigari netimbrate in valoare de cca 10 miliarde Euro;

Si pentru ca lucrurile sa fie rotunde, aflam ca anual, din fondurile europene se fura cca 350 – 450 milioane euro, campionii fiind oameni dintr-un stat fondator.

Un asemenea nivel de fraudare n-ar fi putut functiona fara ca oameni importanti sa se afle intr-un grav conflict de interese.

Este motivul pentru care, in Plenul Parlamentului European am cerut uniformizarea definitiei conflictului de interese.

P.S. – In afara acestui raport bine ferecat in sertarul lui Frans Timmermans, mai sta raportul cu privire la coruptia din interiorul Uniunii Europene. Cu aceste doua rapoarte este greu sa mai sustii ca singura tara corupta este Romania. Operatiunea a esuat, pionul principal a fost extras si pus la adapost, iar Timmermans nu mai vorbeste de coruptie”.

Comentarii

# NM date 16 iunie 2020 21:24 +17

Gaozarul asta de Olandez a spus foarte clar înainte de referendum, ca el este mândru ca tara lui adică Olanda a fost prima tara ca a votat pentru căsătorie între același sex. Bai ******l tu te consideri om? Tu poți sa stai cu mine la masa și sa bei un pahar cu vin? Date dreacu de Olandez gaozar nenorocit

# Virginia date 16 iunie 2020 22:03 +23

Oare de ce să rămânem în UE?

# Gabriel Alexandru date 17 iunie 2020 00:05 +7

Cred.ca este.adevarat ...Base trebuie sa faca ceva sa scape de acuzatii!! Din pacate in Romania nimeni nu are curaj ...Klaus este parte din sistemul memtionat de Base!

# Cetateanul date 17 iunie 2020 01:16 +4

Marș bă! Sau zât. Depinde ce preferi, că dacă ar fi dupa mine aș da și o placuță suedeză... tuturor din povestire. PS Și boul de ciolanu ne spune că îl ia pe olandezul zburător să îi facă campagnie? Ăștia merită pușcărie ptr port ilegal de creier.

# englez date 17 iunie 2020 06:32 +7

O fotografie cu cele mai mari javre! Din aceasta cauza am parasit noi UE.Faceti-o si voi romanii, alaturi de care traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. Sunteti un popor de oameni buni, n-ati fi meritat sa aveti parte de asemenea nenorociti. Doresc ca Dumnezeu sa nu-i mai rabde mult, iar voi sa va reveniti!

# romanul date 17 iunie 2020 07:43 +17

Ia te uita cine vorbeste! Baaa jegule securist Petrov, doar tu ai creat acest sistem de banditi care fac dosare la comanda si pe tine te protejeaza! Cand noi spuneam ca dosarele sunt facute la comanda, tu taceai ca porcul in papusoi si ti-ai gasit acum sa fi moralist! Cred ca s-au apropiat de tine, cred ca au un dosar cu tine in pregatire!

# santinela date 17 iunie 2020 08:08 +5

La poza aia de nenorociti sa mai adaugam pe Livia Stanciu,sectia de procurori a CSM-ului, si executantii-Portocala,Onea,Matei,Tulusi,Papici si alti "ici" si avem tabloul complet al mizeriei pe care s-a bazat cretinul de Timermans si altii ca el. Tirziu Basescule,turnator ordinar ce esti,tirziu sa spui acuma .Si daca spui tot degeaba fiindca nu se gaseste UN procuror in tara asta mai de doamne ajuta,unul cu singe-n instalatii care sa faca ceva. S-a instalat esalonul doi de jeguri si care spun prezent la orice timpenie ordonata sau intuita ca venind de la Cucuvea !

# Sergiu date 17 iunie 2020 08:37 -15

nu i mai pliangti ca meritau, nu Kovesi e de vina ca ii pprinde, ei sunt de vina pentru coruptie si spagi si furturi din avututl obstesc

# Marcel date 17 iunie 2020 08:57 +1

De data aceasta, marinarul betiv si turnator, are dreptate. Cum se mai schimba lucrurile!

# Noname date 17 iunie 2020 08:59 +12

Petrov vine târziu cu informatia. Nu-l mai ia nimeni in serios. Bazele acestui sistem ticalos au fost puse chiar de el! Mars la groapa de gunoaie a istoriei!

# Ion date 17 iunie 2020 09:02 +7

Basescu acuma spune? Kovesi a arestat si pe cine a vrut el ,mafiotul! El Basescu,a fost si este protejatul sistemului mafiot care ne-a condus si ne conduce din umbra!

# banditu coroiu date 17 iunie 2020 09:38 +1

I-a luat cam mult timp nesimtitului sa se sparga si sa-si dea in gat javrele din gasca. Probabil ca nu mai are nimic de pierdut acum ca a fost declarat turnator cu acte in regula de catre instanta. Si el si toti parazitii astia sri-sti/procurori care l-au protejat in ultimii 30 de ani ar trebui incolonati si trimisi la parnaie direct.

# Retardanis date 17 iunie 2020 09:49 +3

"Stie, dom'ne, stie, crezi tu ca nu stie?" si toti stiu. Se stia de atunci si se stie si acum. Cine vrea poate sa afle repede adevarul. Problema este ca multi cetateni au fost spalati pe creier si voteaza aiurea. Cred ca astia din fotografie se mira in fiecarea seara, ca la cate rele au facut in viata, nu ii aresteaza cineva.

# Ureke date 17 iunie 2020 13:02 +3

CE VITEAZ E TRAIAN BASESCU ! Dar cu măsură totusi. Despre presiunile similare, venite din partea Ambasadei lui Fish, ciocul marinarului ramane mic de tot. Sau si-au impartit rolurile ? Poate că despre americani trebuie ”sa rupă tacerea” celălalt EROU - domnul Klaus ? Ei doi cu eroismul si PSDistii umplura puscariile. Sa nu ne amagim - jumate din populatia Romaniei merge exact pe linia de idiotizare promovata de Timmermans, de Kovesi etc.

# Pintea date 17 iunie 2020 13:24 +3

Urât! Dar si interesant! Dupa ce oamenii astia s-au străduit sa il faca europarlamentar! Ce s-o fi intamplat de a inceput sa ciripeasca? Nu ca ne-ar deranja, să mai spună, că ne place! Si tocmai pe agentul Timmermans, care a venit la S.N.S.P.A. ca sa o umple de glorie, cu Coldea ș.a.! Cât despre kovesi, nu a fost pupila sa? Insă băsescu a practicat coruptia pe timpul lui Barroso, despre care nu spune nici un cuvant. Olanda are state vechi in a supraveghea atent ce face si ce nu face Romania, pentru ca în diviziunea internațională a muncii de spionaj din N.A.T.O., olandezii erau cei care aveau în răspundere contrainformativă România. Am citit intr-o carte. Când Monica Macovei, cu exaltare, defăima RO, de cate ori nu au sustinut-o eurodeputatii PDL? Cat despre TVA, s-o fi referit si la reteaua lui Blejnar?

# Lorenzo de Medici date 17 iunie 2020 14:23 +8

Băsescu a fost, este și va fi o catastrofă pentru România și, în orice caz, este cel care a adus țara în situația în care se află astăzi, cu un popor însetat de ”sânge de corupt”, lipsit de orice sentiment de umanitate și înțelegere, pentru care amnistia și/sau grațierea unor pedepse-elemente de politică penală normale și benefice în toate țările lumii-sunt văzute ca rele supreme și prilej de ocară publică pentru cel care le gândește și afirmă. Are totuși meritul că, din oportunism politic, Băsescu, chiar dacă tardiv, dezvăluie macnismul fundamental sectar și corupt al Uniunii Europene. Așa că, #Englezului de mai sus, asumând că este chiar englez, îi mulțumesc pentru cuvintele de încurajare adresate poporului român și îi spun că eu, ca român, sunt adeptul și aș vota, ieri dacă s-ar putea, ROEXIT.

# escu date 17 iunie 2020 17:04 +15

Băi, golane, cine era președinte, numind-o în funcție pe Luluța? Cine făcea jocurile împreună cu Macovei? Cine dădea în țară ordin cine să fie arestat și condamnat? Facem un inventar cu loturile de condamnați care defilau pe la DNA, spre satisfacția ta, care ai introdus sintagama de „penal” fără ca cineva să fier condamnat definitiv? Cine făcea furori, la oră de seară, vorbind la TV despre plagiatori, bineînțeles de la PSD, dar când a fost vorba de Luluța nu ai scos nici o vorbuliță? Cine mergea la Buyrxelles cu hârtiuța cu „coabitarea” dintre tine și „pisoiașul” Ponta? De ce, din calitatea de președinte, ai permis ca cineva să se amestece în treburile interne ale României, de la personulități dela Bruxelles până la ambasadorii care urecheau guvernul Românie, tu neavând nici o reacție, deoarece îți convenea? De ce preferai să ****** la marile licurici, în detrimentul intereselor ROMÂNIEI? Etc., etc., etc....

# Neacsum date 1 iulie 2020 21:53 0

Basescu toarna din nou. Acest om toata viata a fost turnator. S-a gudurat pe langa sefi cat i-a fost bine si i-a turnat cand a schimbat tabara. Licheaua nu se dezice. Iata ce spunea despre UE si politica UE cand era pe cai mari, sustinut de cei pe care acuma ii scuipa :https://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+IM-PRESS+20070130IPR02598+0+DOC+PDF+V0//RO&language=RO

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va fi pus Nicusor Dan sub urmarire penala pentru trafic de influenta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.09.2020 – Inalta Curte, scoasa la mica publicitate. Cumparati-l pe Nicusor!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva