2 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BLONDA MOTOC IN LOCUL PROFESORULUI BIRSAN – Judecatoarea CCR Iulia Motoc a fost nominalizata de Comisia de specialitate a APCE pentru functia de judecator la CEDO. Plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei decide marti cine va fi viitorul magistrat al Romaniei la Strasbourg

Scris de: E.D. | pdf | print

30 septembrie 2013 17:13
Vizualizari: 16089

 

Comisia de specialitate a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a decis, luni, 30 septembrie 2013, avizarea pozitiva a judecatoarei CCR Iulia Motoc (foto) pentru functia de judecator la CEDO din partea Romaniei. Decizia de sustinere a judecatoarei CCR Iulia Motoc a fost luata dupa ce membrii Comisiei pentru alegerea judecatorilor la CEDO din APCE au decis “cu o larga majoritate” sa o sustina pe Motoc in aceasta functie, considerand-o “cea mai calificata candidatura”. Avizul pozitiv obtinut de Iulia Motoc din partea Comisiei de specialitate a APCE este astfel in defavoarea contracandidatilor nominalizati de Comisia speciala din Romania pentru ocuparea functiei de judecator CEDO, Florin Streteanu si Tudor Pantiru.


De precizat ca articolul 21 din Conventia CEDO prevede, la alineatul 1, ca pentru a fi numit judecator la Strasbourg "judecatorii trebuie sa se bucure de cea mai inalta consideratie morala si sa intruneasca conditiile cerute pentru exercitarea unei inalte functiuni judiciare sau sa fie juristi având o competenta recunoscuta". Astfel, Plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei urmeaza sa decida prin vot marti, 1 octombrie 2013, asupra propunerii privind candidatul Romaniei pentru functia de judecator CEDO.

Judecatoarea CCR Iulia Motoc a fost avizata negativ de Comisiile juridice parlamentare din Romania

Decizia Comsiei de specialitate a APCE de sustinere a judecatoarei Iulia Motoc in functia de judecator CEDO din partea Romaniei este diametral opusa de hotararea Comsiilor parlamentare de la Bucuresti. In data de 26 iunie 2013, judecatoarea CCR Iulia Motoc a fost respinsa de Comisiile juridice si pentru drepturile omului reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, dupa ce a intrunit cele mai putine voturi, doar 12 parlamentari dandu-si avizul pentru candidatura judecatoarei la CEDO. In schimb, ceilalti doi candidati, Bianca Gutan si Florin Streteanu, au primit aviz pozitiv. Gutan a obtinut 24 de voturi “pentru”, iar Streteanu a intrunit 25 de voturi in favoarea sa. De asemenea, si candidatul de rezerva, Bogdan Pantiru, a fost avizat pozitiv, el obtinand 23 de voturi “pentru”. Avizul dat de Comisiile juridice si pentru drepturile omului din Parlamentul a fost doar consultativ.

Dupa avizarea candidatilor la CEDO, Ministerul Justitiei a propus inlocuirea Biancai Gutan cu Tudor Pantiru, propunerea care a fost aprobata: "Decizia a fost luata in urma primirii de catre partea româna a avizului Grupului consultativ de experti pentru evaluarea listei nationale de propuneri pentru ocuparea functiei de judecator la CEDO cu privire la candidatii propusi de România. Astfel, Grupul consultativ a apreciat ca doi candidati (Iulia Antonella Motoc si Florin Streteanu) indeplinesc conditiile impuse de art. 21 alin. 1 din Conventie, in timp ce un al treilea candidat (Bianca Andrada Gutan) nu indeplineste aceste conditii", explica Ministerul Justitiei Robert Cazanciuc la acea vreme. Lista cu candidaturile pentru functia de judecator la CEDO a fost ulterior inaintata de catre Guvern Consiliului Europei, unde Adunarea Parlamentara va decide marti, 1 octombrie 2013, noul judecator roman la CEDO.

Alegerea unui nou judecator din partea Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului are loc ca urmare a faptului ca la data de 16 decembrie 2013 va inceta mandatul actualului judecator al Romaniei, Corneliu Birsan.

Comentarii

# Tinel date 30 septembrie 2013 17:21 +37

pentru asta i-au fabricat dosar profesorului Birsan si sotiei lui? S-o puna mai repede pe fonctie cu lobby macovist. sa vedeti cum se vor pierde dosarele romanilor la CEDO :-*

# nicolae date 30 septembrie 2013 18:41 +36

Barsan oricum trebuia sa plece . Dar sa numesti in locul lui o isterica scapata de la balamuc , de care fuge si barbc-su , e prea de tot . Saracul Motoc , statea linistit la Bruxelles macar in zilele lucratoare , acum o sa aiba nebuna pe cap tot timpul .

# USListii din APCE date 30 septembrie 2013 22:57 +16

Am votat-o pe blonda cu mintea creata sa vada si Europa cine striga LOVITURA DE STAT. Am votat-o sa o facem de ras. Ce opinii separate-concurente vor iesi, ce danfuri de alcool prin sedinte, ce jocuri politice. CEDO e de cacat. Dar Romania isi merita soarta. La asa justitie interna, asa reprezentare externa. Na ca v-am tras-o. Noi USLasii din APCE ne razbunam. Luati-va nebuna!

# cine ne reprezinta date 22 iulie 2014 08:11 +2

Doamna in cauza are toate motivele sa strige impotriva libertatii de expresie a presei si a cetatenilor de pe urma careia traieste. Cercetatii escapadele de prin Bucuresti si veti afla ca ascunde multe, printre care si trafic de influenta in cazul angajarii amantului ei dupa ce ea insasi a primit un post de jude la CEDO ca urmare a presiunilor competentului domn ambasador M. Motoc. Se vor sesiza instanta si ONG-urile din Romania? Postul ocupat de doamna in cauza impune, statutar, moralitate si integritate. Studiati cazul. http://unictunis.org.tn/2014/02/19/m-andrei-paul-zlatescu-de-la-roumanie-est-elu-membre-du-comite-des-droits-de-lhomme-par-les-etats-parties-au-pacte-international-relatif-aux-droits-civils-et-politiques/      si aici: http://www.youtube.com/watch?v=MHWeO8Awly4.

# Delfi c Estoniei date 24 iulie 2014 00:28 -1

Citez din decizia CEDOhe Court notes that, in addition to the disclaimer stating that the writers of the comments – and not the applicant company – were accountable for them, and that it was prohibited to post comments that were contrary to good practice or contained threats, insults, obscene expressions or vulgarities, the applicant company had two general mechanisms in operation. Firstly, it had an automatic system of deletion of comments based on stems of certain vulgar words. Secondly, it had a notice-and-take-down system in place according to which anyone could notify it of an inappropriate comment by simply clicking on a button designated for that purpose, to bring it to the attention of the portal administrators. In addition, on some occasions the administrators of the portal removed inappropriate comments on their own initiative. Thus, the Court considers that the applicant company cannot be said to have wholly neglected its duty to avoid causing harm to third parties’ reputati

# Comisia APCE date 24 iulie 2014 12:21 -1

Dupa logica voastra, Comisie de specialitate APCE este incompenta in momentul in care a decis cu o larga majoritate ca Iulia Motoc este cel mai calificat candidat. Inseamna ca dupa logica voastra toti judecatori CEDO sunt incompetenti. Poate sunteti si pentru desfiintarea CEDO daca comisia nu este in stare de nimic. 

# Delfi c Estoniie date 22 iulie 2014 02:55 0

Astept ca aces site ss raspunda juridic pentru toate comentariile uui dscurs al urii. Apropo Luju daca ce s-a postat mai jos despre toti judecatorii CEDO nu sunt comentarii indencente, atunci ce mai este un comentariu indecent? Raspunderea apartine site-ul care le accepta comentraiile. Cititi Delfi c Estoniei. 

# obiectiva date 24 iulie 2014 07:29 +1

ia mai du/te dracului...noroc ca te/ai ajuns si tu la CEDO sa afli de decizia delfi.....da tu cu ochii de mine PERSONAL, lasa Luju, ca eu raspund pentru ceea ce fac eu , asa cum speri sa raspunzi si tu pentru ceea ce faci tu, NU Luju......alcoolisto ...aah. si da, in 2005 cand a fost data ca admisibila decizia MEA la cedo era BARSAN, dar TOT BARSAN era si in 2011 iarna ...cand mi/au respins/o ca INadmisibila.....a facut magaria, IMEDIAT a fost facuta perchezitia la nevasta/sa....a fost o diferenta de  1 luna sau 2......era mana SS.......crezi ca tu antoanela, scapi de mana SS ????....

# Bogdan date 3 octombrie 2013 22:38 -5

decat o zdreanta securista la CEDO mai bine o \"blonda isterica\" . Oare cand scapam de leprele securiste din justitie si de la ICCJ, toate puse cu girul lui Iliescu si a gastii de prolitruci pro Moscova din anii 90 ???

# vai de tara asta date 13 august 2014 10:19 0

Motoaca, o cârtita nimfomana cu un CV mult umflat. In total a scris cateva rahatisuri inconsistente, periate de altii, ca asta nu are habar de limba romana, vorbeste si scrie cu dezacorduri, cuvinte inventate si alte aberatii penibiloide. o kurvishtina batrana care stramba din bot visand sa fie MM. bafta ei e bietu Mihnea Motoc, profesionist autentic, mason de baza si ofiter sub acoperire.

# mahnire mare date 30 septembrie 2013 17:39 +30

:sad: Lehamite totala de tot ce se intampla in tara asta condusa doar de clanuri,siktir

# Oblio date 26 octombrie 2013 00:42 +2

Pardon, senora Julia este si cadra didactica de invatamint universitar. Sa vedeti ca nivel international inalt va avea Romanika dupa ce se va mediatiza bine facatura [tirania majoritatii] ! ! !

# Hipster date 30 septembrie 2013 18:10 +45

Dacă doamna din imagine l-a \"bătut\" pe prof. F. Streteanu, fiind considerată cea mai calificată candidatură, mă dau bătut...

# noinoi date 30 septembrie 2013 18:48 +28

sa fim seriosi :) nu exista contracandidat pentru dl. profesor Streteanu. Sper ca acest aviz pozitiv sa ramana ceea ce este, adica o gluma proasta.

# Delfi c Estoniei date 22 iulie 2014 03:01 0

Comentariile de la acest articol si in general de pe acest site sunt comentarii care sunt denulite in engleza " Hate speech". Delfi, un site din Estonia a raspuns juridic pentru comentarii mult mai inofensive. Ma gandesc care va fi raspunderea civila a Luju pentru ca permite si incurajeaza astfel de comentarii. 

# pentru LUJU date 22 iulie 2014 08:38 0

Luju, ca si serviciile secrete nationale, ar trebui mai intai sa demareze o ancheta temeinica in care sa investigheze parghiile (a se citi traficul de influenta) prin care un anumit domn fara operă consistenta, studii si cariera in domeniul dreptului a ajuns sa reprezinte Romania intr-o importanta organizatie internationala si, de asemenea, sa ocupe functii importante si consistent remunerate in sistemul de invatamant universitar romanesc exact la facultatea doamnei care instiga impotriva libertatii de expresie a presei, singura care mai poate curata Romania de coruptia institutionalizata. Oare la CEDO nu ar trebui, conform legii, sa ne reprezinte persoane nesantajabile?

# Delfi c Estoniei date 23 iulie 2014 02:41 0

Citez din decizia CEDOhe Court notes that, in addition to the disclaimer stating that the writers of the comments – and not the applicant company – were accountable for them, and that it was prohibited to post comments that were contrary to good practice or contained threats, insults, obscene expressions or vulgarities, the applicant company had two general mechanisms in operation. Firstly, it had an automatic system of deletion of comments based on stems of certain vulgar words. Secondly, it had a notice-and-take-down system in place according to which anyone could notify it of an inappropriate comment by simply clicking on a button designated for that purpose, to bring it to the attention of the portal administrators. In addition, on some occasions the administrators of the portal removed inappropriate comments on their own initiative. Thus, the Court considers that the applicant company cannot be said to have wholly neglected its duty to avoid causing harm to third parties’ reputati

# Delfi c Estoniei date 23 iulie 2014 02:45 0

Mai pe intelesul vostru CEDO limiteaza presa atunci cand se folosesc insulte, amenintari, expresii vulgare sau obscene. Acest site este plin de comentarii de acest gen.

# Delfi c Estoniei date 23 iulie 2014 02:52 0

Citez din decizia CEDOhe Court notes that, in addition to the disclaimer stating that the writers of the comments – and not the applicant company – were accountable for them, and that it was prohibited to post comments that were contrary to good practice or contained threats, insults, obscene expressions or vulgarities, the applicant company had two general mechanisms in operation. Firstly, it had an automatic system of deletion of comments based on stems of certain vulgar words. Secondly, it had a notice-and-take-down system in place according to which anyone could notify it of an inappropriate comment by simply clicking on a button designated for that purpose, to bring it to the attention of the portal administrators. In addition, on some occasions the administrators of the portal removed inappropriate comments on their own initiative. Thus, the Court considers that the applicant company cannot be said to have wholly neglected its duty to avoid causing harm to third parties’ reputati

# Un curios date 30 septembrie 2013 19:39 +28

Florin Streteanu este de neegalat, cum sa ajunga paparuda asta colorata sa ne reprezinte la CEDO? Eu am o alta intrebare in cazul in care aceasta paparuda va ajunge judecator CEDO care este procedura pentru numirea a se numi un noi judecator la CC? Sau mai bine zis cine il alege parlamentul sau presedintele?

# Comsia APCE date 24 iulie 2014 12:30 -2

Comisia APCE este foarte competenta si corecta in evaluari.. Altfel tot judecatorii CEDO ar fi incompetenti;

# ARACHEUS ps. Seraphidis date 30 septembrie 2013 18:45 +5

Cât îl urasc personal pe C.Bârsan si familia sa si anturajele sale, nu l-asi decadea în atâta ca sa-l alatur de nulitatea asta. Si despre acesta am scris pentru a influenta pe altii aici în tara, la înfatisarile de azi de la bucuresti si ploiesti, oricum te amenint pe tine, panarama ca voi trimite informatiile la Strasbourg. Nu asi vrea o a doua Yulia, chiar daca nu ai felationat la aceiasi sursa de promovare, pe cae femei ca tine o promoveaza, fiind promovate de la gura deschisa. Am spus ca sunt pentru distrugerea CEDO  si ca esti asemeni lui Berro-Lefebre si Pardalos si altele blonde sau mai putin blonde. Ai trait pe picior mare prea mult timp si dând din coada, asa ti-a fost valoarea. Când ai fost sa scri ai compilat si asemeni altora de la Drept sau de la Stiinte politice te-ai umplut de emphaza academica, uitându-ti esenta din ceeea ce esti plamadita. Voi face scandal si la CEDO  si lorzilor si nulitatilor din subcomisa APCE respectiva. 

# ARACHEUS ps. Seraphidis date 30 septembrie 2013 18:56 +3

Si à propos ca un nihilist ce sunt relativizând publicitatea si functiile publice ale unora, sa nu uit ca am fost coleg cu unul ca E.Boc sau altul de la CSM sau altii care astazi a ajuns preseditne în tara din America latina,,; pentur ao somitate academica ca tine, conforma articolului 21 de la Conventia pentur care îi satisfacei exigentele, ce exigente ai îndeplinit ca profesor de etica sau de stiinte politice , pe la Paris sau bucuresti. poate cele de pe blogul personal si asta îti arrata adevarata chintesenta de fost vânatoare de burse. candidasei undeva unde eram eu admis si nu tu, oricum ce scriu eu nu poti tu scrie.Sunt de acord ca nulitatea sa fie la CEDO, pentru ura furibonda ce o am pentru crima organizata de acolo, dar am lehamite pentru nulitati plenipotente ce traiesc pe picior mare si dau din coada. Daca într-una din posetele tale se regaseste un permis de biblioteca. Cam asa o întrebasem si pe \"profesoara\" Pivniceru. Panarame academice cu ifose, prostituate de centura...

# ARACHEUS date 30 septembrie 2013 19:05 0

Si totusi este o legatura de asemanare cu Zigmund de la Drept actualmente avocata, fosta miss Bucuresti, fosta eleva la Zoia K. Sunteti pblonde si sunteti frumoase, asta nu pot sa contest sau sa invidiez ca amantii vostrii. Avea dreptate ce-mi spunea C.Z. de la institut si de la Stiinte politice. Si oricât l-asi urâ deopotriva si pe miopul D.Barbu, orgoliul meu tipic masculin, nu era cu cine ai votat, ci cu cine ai ... felationat. Si asta din gelozie, bat-o vina, ca deh\' altii mai urâti si cu mult mai prosti ca mine  si mai batrâni ca noi doi au mai multe sanse. Si nu ma refer la cei de acolo din afara CA Costa sau Mance sau Boillat sau Imbert. Bârsan parca-i cunoaste si propoul indecent si sintagma aplicata erectil: \"futem non futerem... necessarem est\"

# link date 30 septembrie 2013 19:10 +13

doamna motoaca printre ce ruine a pozat???? justitia e ca ruinata, nu? io asa inteleg............

# ARACHEUS date 30 septembrie 2013 19:33 +6

Am fost uimit, scârbit deopotriva si contradictoriu torpilat de la o stare la alta si de la un om la altul, de la cei care erau bursierii de excelenta ai României ca cei care au ajuns la CNRS sau în State, cei care ti-au fost colegi sau studenti la o facultate de pomina unde predai maruntisuri. Cum aceia nu reusesc sau nu sunt dispusi a reprezenta România sau a fi demn si decent consemnati împotriva Statului român, chiar si acolo la CEDO. Ei cei pe care i-am întâlnit în afara; si cum se mai poate ca aceasta compilatoare nesimtita sa traiasca pe picior mare? Prea mult dezechilibru si haos, nu doar nedreptate sociala sau infamie antivalorica. Si cred pe cel de la Academia Catavencu care au aratat ce hram porti. Esti potrivita pentru cloaca de dejectii umane de la CEDO, dar ura mea este pentru ifosele unei nulitati cu prea multe pretentii ce a trait prea mult pe picior mare. Doar atât, nu pentru infamantul CEDO.

# ARACHEUS date 30 septembrie 2013 19:35 +4

Am fost uimit, scârbit deopotriva si contradictoriu torpilat de la o stare la alta si de la un om la altul, de la cei care erau bursierii de excelenta ai României ca cei care au ajuns la CNRS sau în State, cei care ti-au fost colegi sau studenti la o facultate de pomina unde predai maruntisuri. Cum aceia nu reusesc sau nu sunt dispusi a reprezenta România sau a fi demn si decent consemnati împotriva Statului român, chiar si acolo la CEDO. Ei cei pe care i-am întâlnit în afara; si cum se mai poate ca aceasta compilatoare nesimtita sa traiasca pe picior mare? Prea mult dezechilibru si haos, nu doar nedreptate sociala sau infamie antivalorica. Si cred pe cel de la Academia Catavencu care au aratat ce hram porti. Esti potrivita pentru cloaca de dejectii umane de la CEDO, dar ura mea este pentru ifosele unei nulitati cu prea multe pretentii ce a trait prea mult pe picior mare. Doar atât, nu pentru infamantul CEDO.

# . Extract din: MAGNA CARTA date 30 septembrie 2013 19:52 +5

Si daca nu ai fi fost corupt pentru ca tu ai corupt un întreg sistem alaturându-i infamiei vanitatii si concupiscentei tale, cum togmai tu al doilea presedinte al CEDO de la Strasbourg vorbesti de etica judiciara, când doi din cei cinci copii, cei rezultati din prima casatorie nu te mai recunosc, în ciuda faptului ca esti bogat, esti putred de bogat la periferia de la Strasbourg acolo unde îti vei duce ultimile tale zile remuscat de boala si de regrete. Ca angajezi la Curte o blonda stagiara racolata pentru facilitatea ei de a îi accede si îi acorzi apoi statut permanent la Curte, o fosta studenta la Unversitatea din Hanovra, care împarte aceiasi fel de festin în devenire ca o alta care a fost presedinta Comitetului consultatif al judecatorilor europeni (J.L.), de unde s-a elaborat Magna Carta a statutului judecatoriilor europeni, în laboratorele prejudiciabile ale infamiei si promiscuitatii unor personaje... amândoua blonde, blonde de la drept care fac cariera prin ceeea ce li se cere

# Oblio date 30 septembrie 2013 20:39 +12

Nu va mai luati de asa frumusete, doar se admira singura pe internet... Sa nu uitam ca primi si certificat de sanatate mentala de la EUROPEAN UTOPIA dar ala nu poate sterge rateurile de memorie ce le are (daca nici ce formatiune politica a bagat-o in fata nu fu in stare sa-si aminteasca, ce poti sa ii mai ceri?).

# nu ne mira date 30 septembrie 2013 23:03 +9

Ce va mirati atita.madam baselu  succesuri cum nevreprezinta in parlamentul european? in tara asta nulitatile repetente sunt puse intentionat in posturi importante cu scopul de a ne face de rusine. securistii stiu de ce.

# iulia date 1 octombrie 2013 07:38 +7

Cum ne dam noi romanii cu stangul in dreptul! Inca o pata pe Parlam roman si ne mai miram ca suntem priviti prost D-na ar trebui sa moara ca sa o cinstim ! Halal tara !

# semne?! date 1 octombrie 2013 08:30 +12

Romanie ! sa fie inceputul sfarsitului? toti cei care \" te iubesc\" ( nu spun tradare) dimprejur cu cei de pe afara (C.E.) stiau ca o sa le fie bine , lor, nu poporului. Mai avem in tara asta oameni de stat?! NU! daca isi primesc partea asta tara nu mai conteaza.

# santinela date 1 octombrie 2013 09:29 +4

Bravo Ponta,bravo USL,bravo !.Va da Basescu peste bot oriunde va prinde si cum vrea el. Voi puteti o data,o singura data sa propuneti pe cineva si sa va iese ? Eu nu mai cred !

# Laurentiu date 1 octombrie 2013 11:26 +6

Nu va agitati prea tare Comisia de specialitate a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) analizeaza CV-ul si interviul este sumar, votul se face nu pe baza competentei ci pe baza lobby-ului facut de diverse \"structuri politice\" reprezentate in APCE, ea a fost aleasa datorita lobby-ului sotului ambasador UE. CEDO efectiv si juristii de marca nu au niciun cuv. in alegerea judecatorilor. Altfel daca Motoc e preferata prof.Streteanu si lui Pantiru (fost judecator CEDO, judecator la Curtile Constitutionale din Moldova si Bosnia si la Curtea Suprema din Kosovo-sectia penala) inseamna ca am innebunit cu totii definitiv.

# Motoc e o unealta basista. Asta e clar. date 1 octombrie 2013 12:23 +7

Nu are legitimitate sa reprezinte Romania la nici un nivel. Cel mult intr-o comisie pentru legalizarea prostituitiei intelectuale. Si nu numai.

# Dar ar fi o dilema si in legatura cu acest domn Pantiru date 1 octombrie 2013 12:24 +2

Mi se pare de-a dreptul senzational sa reprezinte la CEDO 2 tari si sa incerce sa o reprezinte si pe a 3 a. :-?

# Seraphidis date 1 octombrie 2013 13:03 +3

[quote name=\"Dar ar fi o dilema si in legatura cu acest domn Pantiru\"] Mi se pare de-a dreptul senzational sa reprezinte la CEDO 2 tari si sa incerce sa o reprezinte si pe a 3 a. :-? [/quote] Kristine Pardalos judeca în exclusivitate cauzele românesti, iar întrebarea catre ea si C.Bîrsan a fost daca respectiva judecatoare din principatul microscopic San Marino stie sa arate cu degetul pe harta unde se afla România, si ce capitala are tara noastra. Ca si alte candidaturi, fufe blonde sau oxigenate ne arata ca stiu sa navigheze pe Internet si sa scrie în Word. Totusi Motoaca este mai evoluata, pentru ca stie sa se si inpire pâna la virgula. Nu este la fel de idioata si naiva ca V.Ponta. Ea plagiaza \"copy-paste\" dupa traducere si asambleaza texte diferite din limbi diferite într-un singur articol cu acelasi subiect, schimba un pic si topica. Asa se relationeaza conjugarea verbului \"a felationa\" academic în obtinerea de tiluri si publicarea de articole si carti.

# Inteleg din postarile de pe aici ca felatia ar fi materia date 1 octombrie 2013 18:45 +6

pe care o stapineste cel mai bine aceasta candidata a Romaniei. Sa inteleg ca ne afirmam si pe plan european - la proba orală - prin femeile noastre de stat (în genunchi) ? :-x

# Seraphidis date 2 octombrie 2013 10:42 +3

Nicidecum, din structurile academice aveam fete în fata carora te înclini cu respect deosebit, pe care le-am întâlnit în exterior. Dar am întâlnit si fufe, vânatoare de oportunitati prin mijlocirea sexului. Dar câteodata femeile românace din universitati sunt de buna conditie. Diferenta o face prezenta în biblioteca, acelea sunt adevarate valori, ceea ce au scris si s-au zbatut. Daca tot o luam pe aceast trend al prostitutiei intelectuale si proxenetismului judiciar, dupa Iulia admisa la CEDO, urmatorul mandat va fi propus lui Elena Udrea. Asemanarile sunt izbitoare, aceiasi tabara,  acelasi festin, aceleasi tip mediat în parvenitism de relatii felationate, iar acestea sunt si prietene. Acelasi nivel de însusire academica, numai ca una a felationat mai mult decât alta. Fufa aceasta este o insulta la adresa lui Bârsan si a contra-candidatilor ei, la adresa corpului judecatoresc de la Î.C.C.J. Aveam nevoie de combatanti în exterior, nu de fufe ce se vând si se pliaza dupa cum bate vântul

# 16 mai anterior postat date 1 octombrie 2013 13:19 +5

CEDO este compus exclusif din gunoaie alese de o sub-comisie APCE, condusa de un obscur francmason din Liechenstein. Daca studenta stagiara blonda Julia.L. care o facut ani de zile felatie lordului Mance, fiind secretara CCJE (conseil consultatif des juges européens),  devine judecatoare CEDO atunci de ce nu si blonda Iulia M. din România? Nu este singura din fauna depravarii judiciare. Si à propos o cunoscusem personal pe la Paris în \\\'97 si din spunsele colegei pe când era pe la Stinte Politice în Bucuresti se împartea între doi si trei amanti...  La CEDO o blonda în plus, reprezinta sindromul libidinal al fetei morgana. Si Jean-Paul Costa a avut tot o blonda studenta stagiara de la Universitatea din Hanovra (40 ani mai tânara, deci mai tânara decât cei 5 copii ai sai) pe care o umezea cu alti doi membrii CEDH, devenita în fine jurist CEDO. Iulia are deci atuuri esentiale pentru CEDO, deci pentru cloaca de dejectii umane de acolo.

# Bibliografie de judecator: grandilocventa actului judiciar date 1 octombrie 2013 13:22 +5

Si îti descoperisera chiar si cei de la \\\"academia Catavencu\\\", cum stai pe Facebook si compilezi pâna în virgula, texte din limba italiana si engleza din analele unor universitati de prestigiu din America, pentru a te da savanta. Asa a fost si cu Fra Angelico si câtiva filosofi medievali. Esti totusi mai evoluata intelectual, dar tot primata cu unele si unii de la CEDO. Doar uita-te la bibliografia lui K.Pardalos. Îl interogasem pe nemernicul de Corneliu Bîrsan, daca acea colega a lui ce se ocupa de România la CEDO, stie macar sa arate pe o harta geofizica a continentului unde se afla România? Iar studii la Yale University ca \\\"assistant teacher\\\", ai lasa-ma! Te-asi accepta ca si altii în registrul erotic, nu juridic, dar se pare ca stau multi la coada, si mie nu-mi place \\\"manage\\\". cunosc CEDO ca nimeni altul si sincer sa fiu este persoana ideala pentru întregirea septelului bovin de acolo: judecatori si juristi de acolo cu metehnele si perversitatiile judiciare ale unor mercenari.

# Sccabya date 1 octombrie 2013 16:14 +7

Trebuie sa intelegem ca masculilor de la Curte le trbuie si lor una mai la indemana ca n-au vreme de colindat prin bordeluri.

# Bolondito Belendek date 26 octombrie 2013 00:34 +3

Servicii excelente + discretie + abonament la pret convenabil ! ! !

# SORIN date 3 octombrie 2013 14:24 +2

De urâtă, nu-i frumoasă, Da-i deşteaptă, proasta dracu\'! Bine că-i blondă, că \"termină\" repede. Poate-i regulează pe cei de la CEDO până-i apucă toate bolile şi căldurile.

# tauras date 20 octombrie 2013 11:10 +4

Doamna ambasador Motoc e nimfomana si labila psihic. Are un amant si in Bucuresti, la catedra, ca domnul ministru Barbu, pe care l-a denigrat copios in 2012. Cum va judeca la CEDO o persoana atit de santajabila? Cum va actiona sotul doamnei, ambasador la UE, cu o sotie atit de destrabalata? Ce servicii ii joaca pe degete pe sotii Mihnea si Iulia Motoc?

# Bolondito Belendek date 26 octombrie 2013 00:38 +3

In caz de transsexualitate - FTM - va da lovitura: poate sa intre si in masonerie. Vorba lui nea Radu: daca baba avea 1 coy era ministru de razboi!

# @Bolondito Belendek date 26 octombrie 2013 13:09 +3

Rau am ajuns! Daca ne reprezinta la CEDO o dezechilibrata care posteaza fotografii pe retelele de socializare de parca ar fi dama de companie avand 20 de ani si nu judecator si femeie de aproape  50 de ani aflata ca maine-poimaine la menopauza. Mai mult, problemele psihice ale doamnei sunt dublate de porniri bahico-patologice si de nimfomania cunoscuta atat de incornoratu de barbat-su si de MAE cat si de colegii de la catedra din Bucuresti pentru ca mai nou duduia si-a extins presiunile erotice si amantlacurile si la catedra, angajandu-si iubitul la Universitate, ca subaltern. Un caz cras, jenant si ilegal, de impunere a unui profesor pe criterii de competenta in iatac si nu pe criterii valorice, de CV si concurentiale. Ce va zice doamna ambasador cand va exploda febra bubonica? Ne va da hinturi, nu? hahhaaaaaa! 

# Bolondito Belendek date 26 octombrie 2013 13:53 +4

Atit de naroada sa se incurce la/pe/sub catedra? Era al naibii de pornita pe un coleg ca se incurcase cu o studenta. . .

# @ Bolondito Belendek date 22 iulie 2014 08:15 +2

Doamna in cauza are toate motivele sa strige impotriva libertatii de expresie a presei si a cetatenilor de pe urma careia traieste. Cercetatii escapadele de prin Bucuresti si veti afla ca ascunde multe, printre care si trafic de influenta in cazul angajarii amantului ei dupa ce ea insasi a primit un post de jude la CEDO ca urmare a presiunilor competentului domn ambasador M. Motoc. Se vor sesiza instanta si ONG-urile din Romania? Postul ocupat de doamna in cauza impune, statutar, moralitate si integritate. Studiati cazul. http://unictunis.org.tn/2014/02/19/m-andrei-paul-zlatescu-de-la-roumanie-est-elu-membre-du-comite-des-droits-de-lhomme-par-les-etats-parties-au-pacte-international-relatif-aux-droits-civils-et-politiques/      si aici: http://www.youtube.com/watch?v=MHWeO8Awly4.

# @ date 26 octombrie 2013 21:29 +3

Da, domnule draga. Cercetati. In plus cukoana asta mai are si un DOCTORAT in ETICA. Pai nu-i asta kulmea imposturii si a nerusinarii??????? Ca daca-l angaja pe gamanul ala de-i este amant la firma dumeaei sau la firma sotului nu era o problema asa grava, da dak din pozitia de jude la CCR, prof. dr. si jude la CEDO, si-a  angajat amorezul la EIUC E.MA Universitatea Bucuresti ca subaltern platit babanos din bani de la UE doar pentru ca se afla intr-o relatie nepermis de intima cu acesta atunci problema devine majora si de interes publik. Cercetati. A fost scos postul la concurs? Chiar nu mai erau in Universitate intelectuali valorosi si cu CV bun? 

# de citit date 26 iulie 2014 08:46 +2

"Culmea cretinismului", un articol excelent, Cititi si comentariile. Autorul o demasca pe comentatoarea anonima Iulia Motoc. http://cristipetre.wordpress.com/2010/10/08/culmea-cretinismului-si-tupeului-iulia-antonella-motoc/

# trist date 5 august 2014 22:26 +1

O parashuta narcisista...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.07.2022 – Zi caniculara pentru Vasilica

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva