5 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM ARE MEMBRU NOU: BUDA IN LOCUL LUI GHENA – Judecatorul Marian Buda de la Inalta Curte a trecut ca prin branza de Senat. Buda a fost validat ca membru CSM in locul pensionarei Mariana Ghena intr-o sesiune extraordinara. Marian Buda se pregateste pentru preluarea sefiei CSM, punand punct interimatului lui Bogdan Mateescu, acuzat ca fiind unul nelegal si neconstitutional

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 January 2022 15:21
Vizualizari: 6023

S-a incheiat in sfarsit telenovela “Buda in CSM”. Ne referim desigur la validarea judecatorului Marian Buda (foto) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca membru in Consiliul Superior al Magistraturii, in locul pensionarei Mariana Ghena.


 

Senatul Romaniei a facut sedinta extraordinara luni, 17 ianuarie 2022, pentru a-l trimite pe Marian Buda in CSM. Concret, Senatul a votat cererea CSM de validare a lui Marian Buda in Consiliu, aceasta trecand fara prea mari emotii cu peste 80 de voturi “pentru”.


CSM va avea un sef nou


Practic, incepand de luni, 17 ianuarie 2022, judecatorul Marian Buda de la ICCJ a devenit membru interimar al CSM, urmand sa ocupe aceasta pozitie pana la organizarea unor noi alegeri pentru locul lasat vacant de Mariana Ghena, alegeri la care evident poate participa.

Mai mult, asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit deja, Marian Buda urmeaza sa fie votat ca presedinte al CSM, astfel ca mandatul de interimar al lui Bogdan Mateescu se va incheia.

Comentarii

# Gica contra sistemului date 17 January 2022 16:36 +262

Secu, pe rit vechi si nou, a băgat definitiv justiția (cu j mic) în buda. Terminând rotația cadrelor existente în prezent în CSM s-a simțit nevoia introducerii de sânge proaspăt în instalație, fără nici o jena. Dreptate pentru amărâți? S-o creadă prostii! Justiție de tot rahatul, plătită gras sa poată fi călărita de securiștii vechi și noi. Orice alt comentariu e de prisos.

# Neanae date 17 January 2022 17:08 +142

Pronunt doar urarea “sa fie cu dreptate și adevăr”’ ! Numai ca nu ma pot abține … Se spune “cădem din lac in puț” din păcate cam mereu cu ai noștri conducători. Amu sper sa nu se adeverească cu “cădem din ghena in budă” ! Hahahaaaa! Hai sa ne fie cu noroc fiindcă in realitate ne-a mai rămas doar lanțul ca sa tragem apa! Și ăla vai de el … Deci, succes la Budă (om scăpa de alea din fundul Curții?)

# skara osky date 17 January 2022 19:05 +52

Si uite asa ramanem in continuare cu o justitie de ******t. Presupun ca se incalzesc pe margine si viitorii inlocuitori cu nume predestinate.. latrinel, pisoreanu, bideutz, cacastorescu, vidanjanu, cacatescu, closeteanu etc. Si mot peste ******t este bineinteles pierdoiu, o ******reaza de politician pedelist reesapat, pus acolo ca sa desfunde conductele intortocheate spre canal, (acolo unde este defapt justitia) de unde, zice el, ca ar scoate-o la lumina zilei in calitate de vidanjor politic.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.12.2023 – Iata viitorii sefi ai CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva