20 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOVADA DIRIJARII – Tribunalul Bucuresti confirma ca judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea din dosarul “Telepatia-Voiculescu” au judecat dosare pana in 30 iunie 2014, la TMB: “Bogdan a facut parte din componenta completului... Mihalcea a fost planificat ca judecator de permanenta”. Era anormal ca la 26 iunie 2014 sa fie desemnati de CAB in dosarul “Telepatia”, pentru termenul din 1 iulie 2014, cata vreme la data repartizarii cauzei lucrau la Tribunal si nu la Curte (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 July 2014 17:35
Vizualizari: 45317

Lumeajustitiei.ro a dezvaluit de curand modalitatea extrem de bizara prin care au fost desemnati judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea in dosarul “Telepatia” si care ar trebui sa intre in atentia CSM-ului condus de judecatorul Adrian Bordea (foto). Am aratat cum cei doi au fost numiti in completul care judeca aceasta cauza in perioada in care inca nici nu lucrau la Curtea de Apel Bucuresti, desi dosarele trebuie sa fie repartizate doar judecatorilor care activeaza la respectiva instanta. Iar faptul ca cei doi lucrau la TMB, iar in acelasi timp fusesera repartizati intr-un dosar la CAB, ne-a fost confirmat, in scris, chiar de catre conducerea Tribunalului Bucuresti, asa cum se va putea vedea in continuare.


Astfel, judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea au promovat la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu data de 1 iulie 2014, atunci cand a avut loc si primul termen din dosarul “Telepatia-Voiculescu”. Acest lucru reiese cat se poate de clar din Hotararea Plenului CSM nr. 730 din 18 iunie 2014. Cu toate acestea, in 26 iunie 2014, Colegiul de conducere al CAB i-a numit pe doi magistrati in completul care solutioneaza dosarul “Telepatia”, deci cu cinci zile inainte ca Bogdan si Mihalcea sa inceapa munca la Curtea de Apel Bucuresti. Practic, prima lor zi la CAB a inceput cu un voluminos dosar, pe care nu se stie cand au avut timp sa-l studieze, in conditiile in care, asa cum se stie, au dispus mai multe masuri impotriva inculpatilor si au respins toate cererile avocatilor.

TMB a confirmat ca judecatorii Bogdan si Mihalcea au lucrat la Tribunal pana la 30 iunie 2014

Ultima zi de lucru la Tribunalul Bucuresti a celor doi judecatori a fost 30 iunie 2014, pentru ca a doua zi sa inceapa munca la CAB cu dosarul “Telepatia-Voiculescu”. Acest lucru ne fusese confirmat in urma cu cateva zile de vicepresedinta Tribunalului Bucuresti, judecatoarea Laura Radu. Astazi, va prezentam si raspunsul scris al Tribunalului Bucuresti, semnat de presedinta instantei, judecatoarea Laura Andrei, in care se prezinta detaliat activitatea magistratilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea in ultima lor zi de lucru la Tribunalul Bucuresti.

Iata raspunsul Tribunalului Bucuresti:

Ca urmare a petitiei transmise Tribunalului Bucuresti, inregistrata la Biroul de Informare si Relatii Publice sub nr. 742/L/BIRP/03.07.2014, va aducem la cunostinta urmatoarele:

In urma verificarilor efectuate de catre grefierul sef al Sectiei I Penale a Tribunalului Bucuresti s-a constatat ca doamna judecator Camelia Bogdan a facut parte pe data de 30.06.2014 din componenta completului nr. C11 (fost C20 – SIIP)/CF11/CDL11.

De asemenea, grefierul sef al Sectiei I Penale a invederat ca domnul judecator Alexandru Mihai Mihalcea a fost planificat in data de 30.06.2014 ca judecator de permanenta (locul II) potrivit dispozitiilor art. 103/8 din Regulamentul de Ordine Interioara al Instantelor Judecatoresti, iar conform evidentelor din sistemul informatic ECRIS nu a rezultat ca domnul judecator a facut parte dintr-un complet de judecata”.

Asadar, avem o situatie cat se poate de clara:

-judecatorii Camelia Bogdan si Alexandr Mihai Mihalcea au promovat la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu data de 1 iulie 2014

-ultima lor zi de lucru la Tribunalul Bucuresti a fost 30 iunie 2014

-Bogdan si Mihalcea au fost repartizati in completul care judeca dosarul “Telepatia-Voiculescu” in 26 iunie 2014, cand inca erau la TMB

Oare CSM se sesizeaza? Are de gand seful CSM, judecatorul Adrian Bordea, sa dispuna verificari in legatura cu modul de repartizare a acestui dosar?

*Cititi aici raspunsul Tribunalului Bucuresti acordat Lumeajustitiei.ro

*Cititi aici integral Hotararea Colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti, din 26 iunie 2014, prin care judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea au fost desemnati sa faca parte din completul care judeca dosarul “Telepatia”

*Cititi aici Hotararea Plenului CSM prin care s-a decis promovarea judecatorilor Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu data de 1 iulie 2014

Comentarii

# dank date 8 July 2014 17:05 -18

o ancheta jurnalistica serioasa va dezvalui ca si le 01.07.2014 judecatorii lucrau la TB si nu la curte...acestia au fost vazuti iesind in mod nejustificat din cladirea tribunalului desi la acea data lucrau la CApel Buc....in acest context se impune desfiintarea deciziei de condamn a inc Voiculescu de 8 ani si ,trimiterea cauzei la procuror pt reluarea cercetarilor de la inceperea up in rem...ha ha ha

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 17:49 +15

ptr dankh//bai cocalare !!!,,POATE M/A INJURAT COPILUL POATE A ZIS FEMEIA CEVA,,poate au trecut sa/si ia floarea din birou,poate poza cu iubitul cu copilul?ce demonstreaza ca au iesit din TB? si eu te/am vazut iesind de la circiuma!!!!inseamna ca erai beat? sau ca ai si baut?(cuvint de codfire bottle)

# Cititorul Roman date 8 July 2014 20:33 +15

Incepe sa ma apuce lehamitea brusc cand vad cohortele de basisti care se bucura nătâng de o probabila incarcerare a dusmanului politic. Ati sustinut o cloacă viermănoasă vreme de atatia ani, care supurează pe final cu o Udrea pe post de cocota politica si cu Bercea Mondialu pe post de naș interlop. Nu mai juisati ignar, pentru ca v-ați consumat resursele de credibilitate in ani, nu in zile. Astia care au atras atentia asupra cancerului politic neoliberal, antinational, incarnat de regimul Basescu, pot sa faca orice comentarii. Voi nu aveti dreptul decat sa tăceți dilematic. Mai aerisiti spatiul pe care l-ati confiscat si l-ati imbacsit cu banii lui Soros si ale altor fundatii care si-au dorit distrugerea structurala a României, transformarea ei intr-un no man's land.  Aveti un singur drept, vorba interlopilor cu care va încuscriți: sa faceti "ciocu' mic!"

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 20:58 +13

ptr cititorul roman//1) cititorule , basistii si pimpitii nu cred ca stiu ce inseamna a juisa,imi permit sa/ti sugerez sa le sugerezi ,,a lacrima,, poate sa/i duca mintea la ,,pisi,,juice.2) chiar AI MARE DREPTATE.......in ultimii 10 ani ROMANIA a fost devalizata si nu numai material dar si SENTIMENTAL, A AJUNS UN TINUT DESERTIFICAT DE SENTIMENTE PATRIOTICE PE LINGA CELE UMANE......am citit cu MARE PLACERE COMENTARIUL TAU IN MOD SPECIAL PARTEA CU SOROS,PUTINI MAI SINT CA TINE CEI CE REALIZEAZA9

# dank date 9 July 2014 11:53 -14

doctorul lui nicusor constantinescu din new york a mai fost condamnat pt mita..ma intreb cat o fi primit de la Nicusor pt hartia aia pt care a fost arestat.doctorul e cunoscut cu doua abateri, printre care una de luare de mita in anul 1999. Potrivit documentelor oficiale, Cocioba a fost gasit vinovat de luare de mita si a fost condamnat la 2 ani de probatiune, sase luni de arest la domiciuliu si amendat cu suma de 10.000 de dolari.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 9 July 2014 14:43 +4

ptr dankh//bai cocalare voi PROCURATORII nu reusiti sa cercetati in romanica pe fratele imperiului raului si o tot MERMELITI de nu stiti pe unde sa scaote/ti parasutele lui koivesi si sa ingropati cazul si ATI REUSIT VOI LA N.Y SAU AIUREA SA CONSTATATI ca a luiat ala spaga la N.Y. ... ahi sa/ti zic eu una din sua....NU EXISTA SPAGA IN SUA LA PRIVATI!!!!!!!! EXISTA DOAR EVAZIUNE FISCALA DACA A LUAT BANI SI NU A PLaTIT TAXE!!!!!!!!!! dovedesti cu prisosinta cit de cocalar de l;a beciurile din scaune esti!!!!

# DOREL date 9 July 2014 09:12 +12

Din nou, cu prietenie pentru judecatorii Cameila Bogdan si A-M Mihalcea: neaparat, cerere de abtinere, daca nu merge, concediu medical, cerere de transfer, de demisie, in fine orice altceva - atat numai, parasiti cum-necum dosarul ! Pentru ca nelegalitatea constituirii completului este o certitudine, mai devreme sau mai tarziu acest fapt va fi recunoscut si veti plati toate oalele sparte ! Nu de alta, dar DNA a trimis in judecata membrii unei comisii de atribuire de la Min. Turismului sub acuzatia de abuz in serviciu, pe motiv ca ordinul de numire era semnat de secretatul general al ministerului si nu de ministru ! Asa ca ... drumul e batatorit, aviz amatorilor ! Sfatul meu ...

# BERCEA MONDIAL : ,, e manevra lu frații miei.............,, date 8 July 2014 17:07 +16

Nu cred într-o eroare de compunere a completului pentru Dosarul ,,telepatia,, cred mai degrabă că ,,ZONA ULTRASEPARATISTĂ ȘI AUTONOMĂ DIN JUSTIȚIE,, este mereu la datorie pentru a ,,MULȚUMI DIN INIMĂ PIRATULUI,, pentru numire și promovare în funcție, pentru a lovi cu tărie pe toți cei care se  împotrivesc  poftelor piratului.

# sedereret date 8 July 2014 17:09 +17

Piratul este în toate , în cele ce sunt și în cele ce mâine vor fi în pârnaie.

# ronny date 9 July 2014 14:47 +4

mult prea multe nereguli in acest dosar. pana la urma, in ciuda tuturor eforturilor, adevarul va iesi la inaintare

# TITULESCU date 8 July 2014 18:21 +16

DACA AU TUPEUL SA FACA ASA CEVA PE FATA SI FARA JENA INTR-UN CAZ MEDIATIZAT ,CE ASTEPTARI SA MAI AIBE UN CETATEAN DE RAND ? DAR E BINE CA FAC ASA CA sa-i vada lumea cine sunt si ce nivel au si CE BASM E LEGEA. SE REPETA VREMURILE CU TORTIONARI SI U.E. PARCA E APUCATA DE FASCISM COMBINAT CU STALINISM DE NU VEDE NIMIC BA II MAI SI ANGAJEAZA LA U.E. ? In HALUL ASTA SA FIE U.E.? E posibil sa se repete atrocitatile din perioda sangeroasa a comunismulul dar fara cruzimi fizice ca nu mai e voie doar prin ASASINARE PSIHICA E VOIE si asta in timp ce U.E. NU VEDE NIMIC,NU VREA SA VADA NIMIC. CHIAR ASA SE REPETA ASASINAREA ROMANILOR SUB UMBRELA U.E.? CHIAR ATATA DE INAPOIATI SI DE SALBATICI NE CRED? U.E. ?

# REFORMA 2MAC date 9 July 2014 08:20 +5

Ar fi nostim sa se numeasca un al doilea complet, cuaza judecindu-se CONCOMITENT de 2 complete. Ar fi o recunoastere a meritelor ex-ministresei de reformare a justitiei - bomboana de pe coliva fiind judecarea dosarului vilei PETRINI in acest mod!

# JUDECATA IN VREMEA DUDUCAI LUISA date 10 July 2014 07:29 +1

23 septembrie 2005: Completul initial de judecatori, in recursul declarat de tatal lui Macovei, anume judecatorii Margareta Ionescu, Florin Costiniu si Vasile Culcea, au deschis sedinta de judecata. Dar, la cateva minute de la inceperea sedintei, cei trei judecatori au descoperit ca nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecatori, care se pronunta asupra aceluiasi caz, in acelasi moment, dar in alta sala de judecata! Curand s-a clarificat faptul ca, in urma presiunilor intense ale Monicai Macovei, Presedintele Sectiei Civile a Curtii Supreme de Justitie, judecatorul Danut Cornoiu, schimbase intreg completul de judecata. si facuse acest lucru cu doar cateva ore inaintea ultimului termen al recursului inaintat de tatal lui Macovei, si fara sa anunte completul initial de judecatori... vrind sa ajute o colega!

# Koko date 8 July 2014 18:49 -20

Un lucru nu picep: si ce insinuati ca au judecatorii astia cu Voiculescu? Si daca ar fi ca voi, desi nu este, care e problema? De ce nu trebuie sa-l judece judecatorii astia pe Voiculescu? Va dau eu un raspuns-pt ca astia nu sunt pe combinatii, de aia nu va plac. Mustata era buuuuun, asa-i?

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 20:24 +11

ptr koko//un alt raspuns tembel de cocalar al aluia cu aliasuri proaste.bisti la beciuri dankh!!!!!!!(cuvint de cod flapping repairs)

# Koko date 8 July 2014 20:52 -17

S-a refacut conexiunea la net la psihiatrie? (cuvant de cod :medicamente)

# Kokotescu date 9 July 2014 07:36 +11

A fost internat Băsescu la psihiatrie?

# ronny date 9 July 2014 14:50 +4

nu e nevoie sa aiba judecatorii personal ceva cu voiculescu. e de ajuns sa stea putin de vorba cu basescu si totul e perfect pentru ca lucrurile din dosarul asta sa o ia razna

# obiectiva date 8 July 2014 18:56 +11

cat era completul ALEATORIU stabilit cu stan mustata, nici NU ma interesa cazul Voiculescu! putea sa ii dea si 100 de ani de puscarie......asa, cand se vede ca e BATAIE DE JOC PE FATA, NE SIMTIM SCUIPATI TOTI ASTIA CARE FACEM PARTE DIN procentul de societate NORMALA la cap, care NU suferim de sindrom stockholm, ca sa CREDEM IN JUSTITIE........NUUU, eu NU cred decat in Dumnezeu, de ce sa cred eu in SATAN ?????? GRESEALA LOR A FOST CA AU COMIS ATATEA INFRACTIUNI CU INTENTIE, DE CAND L-AU ARESTAT PE STAN MUSTATA.....sa ne fereasca Dumnezeu sa vorbeasca si Mustata, cum spunea procurorul Iacobescu !!!!

# obiectiva date 8 July 2014 18:57 +8

apropos, DE DINU PATRICIU MAI STITI CEVA ??? judecatorii lui sunt arestati ????? are el complet stabilit ilegal la ordin ?????? NUUU.....eu una nu am auzit nimic de el, state si vegeteaza linistit iN UK, ca a facut deja PACTUL CU DRACU`..........

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 21:30 +5

obiectivo sper sa nu te superi,pot sa intreb daca esti ok,caci am sesizat ceva ce intuiam eu de ceva vreme,dar nu imi imaginam ca/i chiar asa.sper ca esti ok,doar confima/mi ca esti ok nu trebuie mai mult.tks(cuvint de cod take off mod)

# Liberte,egalite,fraternite date 8 July 2014 21:58 -11

unule,cu permisiunea dvoastra;Cand ati avut sentimentul ca obiectiva ar fi OK?Permiteti mi aceasta intrebare(orice actiune are si o reactiune)...

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 22:20 +7

ptr liberte,egalite,fraternite// este prea greu pentru tine cititul printre rinduri!!!!!!!!.......si nu stiu de ce intuiesc ca esti ,,un alt alias prost,, din cele multe. cuvint (de cod deicing voltage leading edge)

# obiectiva date 8 July 2014 22:34 +4

inca sunt alive, unule, mersi de grija...

# obiectiva date 8 July 2014 22:37 +5

ai informatii pe surse ca voi fi atacata si asasinata ??? eram sigura ca baSSescu se tavaleste pe covoarele de la cotroceni si urla la onaca  sa ma omoare !

# obiectiva date 8 July 2014 22:51 +5

INCEPE .....THE LAST WAR ARMEGADDON........Guvernul israelian a autorizat mobilizarea a 40.000 de rezervisti Israelul a autorizat mobilizarea a 40.000 de rezervisti in perspectiva unei posibile ofensive terestre, potrivit AFP care citeaza presa israeliana. Decizia a fost luata de Cabinetul de Securitate condus de catre Benjamin Netanyahu la cateva ore dupa lansarea operatiunilor aeriene. Ultima actiune de acest gen a avut loc in noiembrie 2012, atunci fiind chemati sub arme doar 30.000 de militari in rezerva.

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 00:09 +5

ptr obiectiva//stiu,am antene si in nord si aproape eram sigur ca am intuit bine.spre deosebire de altii EU am citit cu atentie ce ai scris.ei saracii nu intelegeau.credeau ca bati cimpii.informatiile mele sint de la cineva din defense si in top position,o sa fie invazie,stiam de 3 zile ca se mobilizeaza 40 de mii de oameni.din moment ce stiam ce rezerve de apa mobilizeaza nu era greu sa aflu si despre citi oameni era vorba.acum intelegi de ce nu/i SUFAR PE COCALARII DIN BECIURI??SI CA DREPT DOVADA CA UNUL DE SE DA EGAL SI FRATIOR LIBER facea un misto prost pe aici.chiar ma ingrijorasem pentru tine chit ca nu te cunosc,,si chit ca nu ne/am propus sa bem o cafea impreuna,,oricum take care obiectivo!!!!!!cuvint de cod fly by wire

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 01:23 +4

ptr obiectiva//si ca sa intelegi ca/i groasa si o sa.ti dau un citat din natanyahu,, nu imi este frica de iran cu nukes ale lor cit imi este frica de palestinieni,, sint convins ca TU ai inteles despre ce este vorba mai bine ca toti..........si la state dept este fierbere incearca sa/i tempereze caci ne trag si pe ,,noi,, in prostia lor si deja este o victima de la noi.inca odata ai mare grija!!!!(cuvint de cod toggle braker)

# ARGUS date 8 July 2014 22:59 -11

Nu draga,nu te ataca nimeni.Nu ne mai interesezi decat in masura in care nu iti iei medicamentele.

# obiectiva date 8 July 2014 23:06 +4

in fiecare zi imi iau medicamentele pentru care am dat in judecata TOT sistemul medical din 2007........asa ca, mms de grija, ARGUS !!!!! NU ai rezistat prea mult, se pare, fara a face conversatie cu mine :P ! DAR eu ma tin de cuvant..TE IGNOR !

# VECHI SECURIST date 8 July 2014 23:30 -9

Ce servicii secrete grijulii in acest mileniu . . .

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 00:17 +4

ptr vechi securist//sa/ti spun ca erau si pe vremuri?dar nu voi astia de erati gioceii de la a 5 a,erau si directii care nu stringeau degetele in usa.

# obiectiva date 9 July 2014 07:41 +4

unule, multumesc inca o data ca ai grija de mine !!! dar cand m-am referit la fasia gaza, m-am referit la modul SIMBOLIC, ca israelitii transforma orice tara in care locuiesc ca si VENETICI, intr/o fasie gaza, rad si paraduiesc tot in calea lor, si se instaleaza ei, nu ca eu chiar locuiesc acolo....nu am parasit NICIODATA ROmania, doar o 1 zi, in iunie 1989, pentru o excursie la varna, unde era sa si raman din GRESEALA, neintentionat, ca plecase autocarul BTT FARA MINE.....si fara inca o prietena....nu ma mai desprindeam de litoraul bulgaresc, nu aveam ceas, si am pierdut notiunea timpului.....iar la o CAFEA.......e vorba ca eu beau cafea cu PRIETENII, NU CU DUJMANII......nu e vorba de NIMIC altceva ! NU am spus eu ca ma calugaresc ?? AM SPUS.........

# obiectiva date 9 July 2014 07:48 +4

INTENTIA mafiei israeliene si Mossad in RO este sa ramana ei cu bunurile mobile si imobile sechestrate, respectiv INTREAGA AVERE A FAMILIEI sora-mii......INTENTIA mafiei israeliene si Mossad in RO in cooperare cu madam CRISMARU de la directia de evidenta a po******tiei jud bacau era sa ii LASE PE PARINTII MEI FARA APARTAMENT pentru ca in momentul in care am vrut sa fac cartea de identitate a fiicei mele, EI IMI CEREAU ACTUL DE VANZARE CUMPARARE Al IMOBILULUI DE DOMICILIU IN ORIGINAL...IN CAZ CONTRAR NU IMI FACEAU C.I. SI PIERDEA FIICA MEA TOATE DREPTURILE BANESTI....ulterioare....pana si alocatia de stat.......si nici macar COMISIA de disciplina a prefecturii NU constata ca madam Crismaru a facut ceva ilegal ...., aaaa, nuuuu !!! LI SE PARE CA TOTUL A FOST LEGAL SI CORECT!! si imi da raportul de clasare in spatele caruia eu VAD o gramada de nervi ........CUM DE INDRAZNESTE OBIECTIVA ASTA SA FIE ATATA DE OBRAZNICA SI SA NU ACCEPTE SA FIE ARUNCATA IN STRADA CU TOT CU COPIL ????  

# obiectiva date 9 July 2014 07:50 +4

de ce NU accepta obiectiva sa ajunga HOMELESS, cum intentiona mafia israeliana si Mossad in RO sa ne lase inca de acum 15 ani in urma ??? e minunat sa fii HOMELESS......nu ai taxe de platiti, nu ai impozite, iti iei  o caruta cu coviltir si incepi sa cutreieri lumea.......

# obiectiva date 9 July 2014 07:58 +6

GHINIONUL nostru ca STAT este ca in anturajul demisului se gasescu NUMAI khazari ......astia au pus tunurile pe mine si pe noi, in general, si au transformat toata tara in FASIA GAZA !!!!!!!! nu uitati ca de cate ori se duc astia din conducere, din partide, din SRI in israHELL si se dau cu caul de zidul plangerii , la noi se mai intampla ceva RAU !!!!! si ne/am reintors in anii `50 cand ana pauker a venit calare pe tunurile rusesti ca o vrajitoare rea, cu toata sleahta lor !!! 

# 2 BLONDE LA ZIDUL PLINGERII date 9 July 2014 08:13 +4

Sa nu uitam acatistele de bine pe care le-au bagat in Zidul Plangerii cele doua blonde dedulcite din plin la cele lumesti, trimise pe banii contribuabililor romani in Tara Sfanta. Le-au pus insa gresit, iar mesajul catre Divinitate s-ar putea sa se intoarca negativ. Au vrut marire, va fi decadere. Au vrut liniste, vor fi vuiet si scandal. Si-au dorit avere mai mare? Vor fi saracie si confiscare! Asa sa le ajute Dumnezeu!  http://jurnalul.ro/editorial/blonde-la-zidul-plangerii-597496.html

# obiectiva date 9 July 2014 13:33 +2

da` ce servicii secrete GELOASE din fostul mileniu avem noi aici ? :eek: :lol:

# pt Koko date 8 July 2014 18:59 +14

Aia sunt ofiteri sub acoperire! O groaza de ofiteri sub acoperire in zilele noastre. Incearca sa submineze economia nationala si independenta justitiei. Ai inteles bine. Mai multi ofiteri SRI vor sa conduca prin interpusi Romania. Basescu este de multa vreme depasit. 

# Koko date 8 July 2014 19:12 -14

Pe ce te bazezi, cum ar zice Moromete? Ca asa pot sa spun si eu despre tine ca esti ofiter sub acoperire, extraterestru sau infractor recidivist.

# pt koko date 8 July 2014 19:47 +14

Crezi ca CIA, BND sau altii nu stiu ce se intampla in Romania? S-au folosit de Base si el de ei dar in final devim un stat securistic. Ce se intampla daca abuzeaza un ofiter SRI de statutul lui? Nimic! Daca este oprit in trafic - intotdeauna este in misiune. Daca merge in club - vrea reducere etc. Daca cineva ii critica sotia sau copii pe ent atunci echipa de terorism cibernetic identifica energic pe vinovat (vinovat intre ghilimele deoarece astfel de infractiuni nu apar in conventia de la Budapest). Pina si pe sefii formali - Maior sau Coldea au voie sa-i critice acesti SRI. Devine evident ca nu exista stat de drept si SRI submineaza economia nationala pt a aface pe plac centrului de putere extern care permite acestei structuri sa conduca tara. Adica - corporatiile cotroleaza economia nationala iar generalii SRI se ocupa cu trafic de tigari, prostitutie, fier vechi si alte cacaturi. Atat timp cat americanii nu sunt deranjati militarii nostri pot sa abuzeze in fel si chip.  

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 20:28 +10

ptr koko//hai koko da/ne un exemplu si cu viol please,pleaseplease..........ca sa nu ne inseli asteptarile(cuvint de cod yok)

# Paul date 8 July 2014 19:20 +11

Nu. Domnul Bordea nu e decât o hăineală cu altă pălărie, pus în funcţie de grupuri de interese pentru a proteja interesele magistraţilor corupţi, cărora le dă sfaturi despre cum să nu facă lucrurile aşa pe faţă. Domnul Bordea este la fel de slugă precum antecesoarea sa - nu o să vedem nicio mişcare în CSM în vederea respectării legii cât timp el este preşedinte.

# pt koko date 8 July 2014 19:53 +12

Sunt ca un fel de talibani din Afganistani cu acelasi nivel de cultura si inteligenta. Ce nu inteleg - de ce intr-un orasel pierdut de praf un ofiter SRI casatorit cu o fosta iubita a mahalalei rrome isi permite sa vorbeaza zilnic despre relatia Coldea -kovesi. Ce fel de intelligence avem noi aici.... Sa ne luminezi dumneata, mai koko!

# Koko date 8 July 2014 20:25 -14

Daca as intelege despre ce aberezi aici, poate ca ti-as si raspunde.

# ana date 8 July 2014 19:58 +11

S-au terminat judecatorii la Curtea de Apel, de-au trebuit sa numeasca (prin distribuire aleatorie, evident) doi "ghiocei nevinovati"?

# STEAUA CAZATOARE date 10 July 2014 07:52 +1

Pacat ca (in)justitia nu are aceeasi grija si de alte dosare. Ce se mai aude cu cel al lui Adamescu? Doar in acea speta au fost retinuti si 4 juzi! CAZUL CELOR 6 (ESCU + alt afacerist + bietii judecatori) e neglijat desi sunt incarcerate persoane cu probleme de sanatate, sau se asteapta sa uite lumea de el? Cum ASTRA si-a tras consilier pe Mr G, ex-ambasador SUA si e vorba de parai nu gluma, e plauzibil ca s-au facut presiuni asupra premierului sa se uite in alta parte. Sa creada (in)justitia ca e vorba de gauri negre printre astri cind in realitate ASTRA -  fiind cel mai mare asigurător a dat şi cea mai mare gaură???

# Mafia securistă date 10 July 2014 13:39 +2

Și ce frumos se îngemănează asiguratori ca hastralo, cabliști ca herdees și alte afaceri securiste 100%, cu mafii imobiliare incluse, sub pulpana capului mafiei securiste, penalul statului, Traian Băsescu.

# Valeriu Mangu date 8 July 2014 20:40 -13

Articolul "Numirile, promovarile, transferurile etc. a sute de procurori si judecatori si zeci de mii de hotarari judecatoresti si rechizitorii sunt in pericol", pe:   http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/08/numirile-a-sute-de-procurori-si-judecatori-si-zeci-de-mii-de-hotarari-judecatoresti-si-rechizitorii-sunt-in-pericol/

# mesaj din vacanta date 8 July 2014 21:09 -15

Nisipul din clepsidra procesului se scurge incet-incet. Imediat se va intoarce, probabil, clepsidra CELOR 5 (?) ANI de executare. Dane, fa-ti bagajele, ca mergi in... concediu, cu transportul si cazarea asigurate!

# mesaj din vacanta date 8 July 2014 21:11 -15

Nisipul din clepsidra procesului se scurge incet-incet. Imediat se va intoarce, probabil, clepsidra CELOR 5 (?) ANI de executare. Dane, fa-ti bagajele, ca mergi in... concediu, cu transportul si cazarea asigurate!

# mesaj din vacanta date 8 July 2014 21:28 -14

... un sfat de la un observator (de la mare distanta) al vietii din perioada de „adanca reflectare”: Dane, ca sa treaca timpul mai repede, ori inveti sa folosesti „cosorul lui Moceanu”, ori il rogi pe dom' profesor Mateut sa te treaca pe coperta coautor la vreo lucrare stiintifica. Daca te gandesti la a doua varianta puteti scrie o lucrare plecand de la Legea nr. 254/2013. :lol:

# unul din lumea cea mare date 8 July 2014 21:41 +13

ptr mesaj din vacanta//vezi ca/i si alifia lui moceanu si este si sarea lui moceanu.cred ca esti un boc(iu) mitic de cluj.cuvint de cod landing mod

# koko date 8 July 2014 21:38 -16

Deci 1-0 pentru SRI si politia politica? Numai romanii sunt vinovati in Romania? Cand o sa se ancheteze cazul fregatelor la suprapret? Cand?

# Justitie date 8 July 2014 22:09 -14

”Era anormal ca la 26 iunie 2014 sa fie desemnati de CAB in dosarul “Telepatia”, pentru termenul din 1 iulie 2014, cata vreme la data repartizarii cauzei lucrau la Tribunal si nu la Curte". Conform Hotararii Colegiului de Conducere Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea ii inlocuiesc pe Florica Duta, judecator pensionat si Stan Mustata, judecator suspendat de la 1 iulie 2014. Numai data la care a fost adoptata hotararea a fost cea din 26 iunie 2014. Or, ceea ce conteaza este data la care hotararea Colegiului intra in vigoare, iar nu data adoptarii hotararii. Cei 2 judecatori au functionat perfect legal pana la data de 30 iunie 2014 la tribunal, iar de la 1 iulie la curte de apel. Este o chestiune foarte simpla. Juristii care sustin contrariul se fac de ras. Vad ca nu publicati comentariile care va dezavantajeaza, ceea ce nu e corect si obiectiv.

# Justitie date 8 July 2014 22:12 -16

Asa e in politica, nu? Nu e nimic normal si obiectiv. De aceea politicienii nu dau hotarari.

# ADEVARUL date 8 July 2014 22:38 +14

ASTA CU POLITICIENII NU DAU HOTĂRÂRI ESTE BUNĂ. POANTĂ BĂSISTĂ,PROBABIL. :-)

# Justitie date 8 July 2014 22:18 -13

Daca nu se lua o hotarare de catre Colegiul de Conducere inainte de 1 iulie 2014, probabil completul respectiv nu se putea constitui. Ceea ce era foarte rau.

# Justitie date 8 July 2014 22:23 -15

Pe de alta parte cand este in joc o asemenea miza, ti se pare ca toti sunt impotriva ta. Iar o chestie banala, precum imposibilitatea constituirii completului din motive obiective pare ca este o uneltire impotriva ta. Or, singurul raspuns sta in motivarea hotararii. Este singura care iti spune daca judecata a fost sau nu corecta.

# Miraj date 9 July 2014 08:13 +9

Prietene, ti-am citit postarile pretioase. Induci ideea ca ai fi judecator, fapt ce ar explica, daca ar fi real, felul in care functioneaza aceasta institutie. Imposibilitatea constituirii unui complet "din motive obiective" ti se pare o "chestie banala"? Unde vezi tu aceste motive obiective? Prietene, motivarea hotararii este actul ulterior...tardiv... te mai racoreste cu ceva faptul ca realizezi, citind acea hotarare, redactata de judecator asa, ca distractie, la cateva luni de cand te-a aruncat in puscarie - ce vrei, atunci a avut dispozitie!- ca acel vesel judecator te-a condamnat pe nedrept? Ca, in veselia lui, recunoaste cu umor maxim ca nu a avut probe pe care sa se bazeze atunci cand te-a judecat si condamnat, dar i s-a parut haios? Speta in cauza este una complexa. Necesita timp sa o aprofundezi. Un judecator - daca ai fi judecator ar trebui sa stii acest lucru- nu este vanzator la taraba, nu vinde cartofi. In mainile lui sta soarta unui om. Trebuie sa judece cu obiectivitate. Trebuie sa se comporte in asa fel incat sa inlature de la inceput orice suspiciune. In momentul in care tu esti numit direct-desi structura completului s-a schimbat radical, ceea ce impunea repartizarea aleatorie-cu cateva zile inainte sa incepi munca, si esti nevoit sa judeci un dosar greu in prima zi de lucru, fara a fi avut timpul material nici pentru a citi primele pagini, cand, repet, fara sa cunosti cauza te apuci sa respingi pe banda rulanta toate exceptiile, cererile si probele apararii, cand toate acestea se intampla, da-mi voie sa cred ca la mijloc este vorba de o executie si nu de judecata dreapta. Sper, din tot sufletul, ca tu sa nu porti roba de magistrat...

# Filaj date 9 July 2014 09:29 +10

Un judecător bun este în primul rând un securist activ excepțional.

# Justitie date 8 July 2014 22:41 -15

E poanta pentru cei care vor sa inteleaga. Ca unii judecatori n-au mama, n-au tata. Asa cum au jurnalistii. Daca ai judecat vreodata.

# ADEVARUL date 8 July 2014 23:05 +9

PE JUDECATORI CINE IA FACUT,CUM DE AU APARUT PE PAMANT,SUNT EI UN FEL DE DEUX EX MACHINA?

# ADEVARUL date 8 July 2014 23:10 +10

FAPTUL CĂ MAGISTRATII SE DELIMITEAZĂ DE ESCROCI INSEAMNĂ CĂ NU AU PRIN CHIAR ACEST FAPT O RESPONSABILITATE PE CARE SI-O ONOREAZĂ?CĂ MULTI CRED CĂ ACTIONEAZĂ PUNCTUAL,AICI FAC DREPTATE,DINCOLO IAU MITĂ,DINCOLO FAC TRAFIC DE INFLUENTA,ESTE ALTA POVESTE,NU XEISTA O SCOALA A JUDECATORILOR IN ROMANIA-SA NU MAI VORBESC DE O TRADITIE,CU EXCEPTIA JUDECATORILOR COMUNISTI CARE L-AU IMPUSCAT PE CEAUSESCU.

# obiectiva date 8 July 2014 23:08 +9

ei, cum, pe judecatori i/a adus barza ! ca ei se considera cu stea in frunte, e partea a 2 a....steaua aia mai si cade.......

# mesaj din vacanta date 8 July 2014 23:20 -13

Justitie, ai un rationament corect, dar bati la porti inchise si minti inguste. Nu lua prea in serios comentariile de pe acest forum. Site-ul asta exista pentru ca trebuie ca cineva sa poata arunca cu noroi intr-un mod anonim in judecatorii si procurorii independenti din Romania si pentru a gasi argumente artificiale ca serviciul public de justitie nu ar fi functional si nici macar pe calea cea buna. Asa ca, hai sa ne distram putin! Dane, fa-ti bagajele!

# Justitie date 9 July 2014 00:30 -14

Eu nu iau in serios comentariile de pe acest forum. Sunt comedianti. Un pronostic. 5 ani cu executare sau mai mult? Eu ma distrez cand motivez hotararile. Sunt atat de multi tampiti pe lumea asta. Distractiv este ca ei nici nu stiu ca sunt tampiti. Cand se trezesc din prostie este prea tarziu.

# Justitie falsa date 9 July 2014 11:56 +8


Citeza pe Justitie
...Eu ma distrez cand motivez hotararile. Sunt atat de multi tampiti pe lumea asta. Distractiv este ca ei nici nu stiu ca sunt tampiti. Cand se trezesc din prostie este prea tarziu.
. 8) 8) 8) 8)Te distrezi cand motivezi hotararile?Parca ai depus un jramant sa respecti drepturile si libertatile persoanelor. cred ca tampitul esti tu  si mai grav e ca nu stiI :D :D :D :D :D i!!!

# Koko date 9 July 2014 12:08 -10

Eu zic ca mai mult de 5 ani. Inculpatii si avocatii lor se straduiesc din greu sa ii irite pe judecatori, si in sala si in afara salii. Si uita ca atitudinea lor conteaza in proces si ca minimul pedepsei nu e de 5 ani.Poate le scapa judecatorilor pixul pe la 7-8 ani, acolo. Pentru ca pot. Si avocatii si clientii lor o sa ramana cu hantaneala.

# Pedagogul date 9 July 2014 01:22 +9

Piratul turnator comunist Basescu este cel mai mare hot din tara asta. Banii pe care ii are i-a facut exclusiv prin furt. Banii din conturile securitatii, banii din flota, adica banii obtinuti prin munca romanilor, banii astia i-a transferat pur si simplu in conturile lui personale. Voiculescu nu are nici o legatura cu acuzatiile care i se aduc. 

# Un Altul date 9 July 2014 10:59 -7

Penibil sa acuzi cu tarie doar o parte din politicieni si sa-i sustii pe altii. Toti politicienii nostri sunt niste varani, se acuza reciproc de gainarii si in privat se pupa in bot. Daca s-ar fi aplicat punctil 8 din Proclamatia de la Timisoara, era o sansa sa se modifice clasa politica , altfel e extrem de greu sa penetreze verticalii. Vad ca multi se pierd in corectitudinea procedurilor pt. a masca fondul. E important cu ce mana am furat, stanga sau dreapta sau cat de adanc am bagat-o si nu faptul ca sunt un hot ordinar. Cititi cat mai mult despre comunismul din Romania si tot ce a insemnat si realizat prin oamenii din sistem, apoi ganditi-va ca cei de acum sunt tot ei, niste patibulari.  

# pol date 9 July 2014 08:54 +8

INCA O DOVADA CA ECRIS-UL ESTE FACUT PENTRU UNIUNEA EUROPEANA SI NU PENTRU JUSTITIABILI....INCA O DOVADA CA JUSTITIA ESTE PRAF, CU POSTURI OCUPATE DE JUDECATORI NUMITI PE CRITERII DE OBEDIENTA SAU DE RUDENIE SI INTERES....

# Justitie date 9 July 2014 09:07 -13

Prietene, Miraj. Exista deja o hotarare in prima instanta. De condamnare, nu? Daca stii cum functioneaza justitia inseamna ca mai ai sanse de achitare de 10%. Vorbesc de sanse obiective. Asa ca nu te agita. Tot, daca stii cum functioneaza justitia tot ceea ce se intampla in afara salii de judecata nu are nicio valoare pentru un judecator. Restul sunt aberatii de-ale tale. Condamnare pe nedrept, lipsa probe, etc. Eu multumesc lui Dumnezeu stiu ce inseamna sa fii judecator. Si am fost si justitiabil. Judecatorii judeca cu obiectivitate. Asta e singura satisfactie a mea. Tu nu ai cum sa stii.

# ADEVARUL date 9 July 2014 12:00 +10

JUDECATORUL DE LA MASTER CHEF JUDECA SI EL CU OBIECTIVITATE,CARE ESTE UN FEL DE CONDIMENT BĂSIST:) AICI NU PREA SUNT PROSTI,SFATUL MEU ESTE SĂ JUDECI DACĂ ESTE NORMAL CA IN APEL SANSELE JUSTITIABILULUI SA FIE DE 10%,CAT SUNT SI IN PRIMĂ INSTANȚĂ...DE FAPT.DOAR CA NOI PLATIM MAGISTRATII CU MAI MULT DE 10% DIN SALARII,CU MAI MULT DE 100%-CHIAR!

# Miraj date 9 July 2014 12:43 +10

Prietene-sau prietena- ma asteptam la un raspuns mai greu de combatut ...din partea unui judecator. Nu citesti presa? Nu vezi cati dintre colegii tai iau drumul arestului preventiv pentru acte de coruptie? Cum poti sa aduci un asemenea argument-sentinta data este corecta?Cum poate fi considerata corecta o sentinta emanata de la un astfel de om? pe acest principiu, dragul meu, caile de atac nu si-ar mai avea rostul. Nu ar mai fi prevazute. Aberatii? Spui ca te distrezi atunci cand redactezi deciziile...le mai si citesti dupa redactare? Incep sa fiu sigur de faptul ca tu l-ai judecat pe Adrian Nastase...acolo bateam. Ai citit motivarea??? Iar daca tie nu ti s-a desfiintat nici macar o hotarare, iti dau o veste: inseamna ca nu ne-am intalnit sau, daca s-a intamplat, ai judecat corect! Eu am desfiintat toate deciziile care mi-au fost defavorabile pe fond, la recurs...Nu esti judecator! Daca esti, nu ar trebui sa fii! Dai verdictul inainte de a asculta ambele parti.Intri in sala cu idei preconcepute! Cu regret, ceea ce consideri tu justitie, activitatea ta, nu este altceva decat dovada puterii discretionare. Atat! Corect, este greu de dovedit...intima convingere, bat-o vina...Ah, am uitat! Va trebui sa dati explicatii in fata procurorilor pentru deciziile voastre.Nasol, nu?

# santinela date 9 July 2014 11:50 +11

Si Procurorul General impreuna cu Ministrul Justitiei tac ca porcii-n cucuruz. Halal sa-ti fie Ponta cu asa mascarici numiti in asemenea functii.

# santinela date 9 July 2014 11:53 +8

Bai "JUSTITIE" bati cimpii sanatos de tot.Ori ai spus la misto ce ai spus ! Judecatorii judeca cu obiectivitate ? TOTI ?

# Justitie date 9 July 2014 12:06 -12

Da, santinela, fac misto de tine. Te-ai prins. Multi prosti pe lumea asta. Nu inteleg nimic. Dar comenteaza.

# Justitie date 9 July 2014 12:10 -12

Adevarul e ca tu nu esti in stare sa platesti pe nimeni. Si daca ai plati pe cineva sa dea solutia, ai fi acuzat de dare de mita. I-am dat unei martore amenda judiciara de 5 000 lei pentru afirmatia pe acre a facut-o ca as fi platit din banii ei.

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 12:49 +8

ptr justitie//CRETINULE!!!!!!!SI NU ESTI PLATIT SI DIN BANII EI???proasta martora daca nu te/a reclamat la csm(fie vorba intre noi si ce rezolva si cu cretinii aia) sau la COMISIA DE ABUZURI A PARLAMENTULUI(fie vorba intre noi nici cu cretinii astia nu imi este rusine la fel ca aia de la cesemea) si fie vorba intre noi,de asta/ti PERMITI NEPERMISE CACI JUSTITIA A AJUNS O CRETINITATE CA SI TINE,curata/v/ar napalmul !!!!!(cuvint de cod fire bottles in landing gear)

# Miraj date 9 July 2014 12:53 +10

Asta a fost tare! Pentru ce ai sanctionat martora? Pentru ca a spus un adevar? Nu, asta este un fleac pentru tine. Iti spun eu, cu riscul de a ma repeta: pentru ca poti sa o faci, nu dai socoteala in fata nimanui! Ai pedepsit o inocenta, prietene! Esti bugetar!...daca esti magistrat... Esti platit inclusiv din banii mei...iar eu nu sunt bugetar! Ce faci, ma amendezi?

# bau date 9 July 2014 16:44 +4

Cu afirmatia de mai sus m-ai convins: moral nu faci doi bani. Inclin sa cred ca tot atat de mandru ai fost si cand ai servit vreo mojicie celei care a incercat sa te aduca cu picioarele pe pamant. Poti sa stai linistit; esti un bou. La valoarea ta morala cred ca ai viitor in csm. :sad:

# Justitie date 9 July 2014 12:19 -13

Judecatorul de la MASTER CHEF nu mai judecata, istetule. Ceea ce deja stii. Sansele sunt de 10% pentru ca hotararile din prima instanta sunt corecte. Eu n-am nicio hotarare desfiintata pana in prezent. Deci, ce sanse ai, desteptule?

# ADEVARUL date 9 July 2014 12:40 +9

TE ASIGUR PROSTULE CĂ ÎNCEPÂND DE LA FEMEIA PE CARE AI CONDAMNAT-O LA PLATA UNEI AMENZI AIURISTICE DE 5000 DE LEI,DESI PE BUNĂ DREPTATE ȚI-A SPUS BOULE CĂ ESTI PLĂTIT DIN BANII EI DE CONTRIBUABIL,SE REFEREA LA TAXE DE TIMBRU SI ALTE CONTRIBUȚII OBLIGATORII ALE OAMENILOR,IMPOZITE,TAXE,ETC.DAR TU PENTRU CĂ ESTI UN GROBIAN AFLĂ,SĂ NU MORI PROST,CĂ NU DOAR FEMEIA CU PRICINĂ TE-A BĂGAT SI TE-A SCOS DE LA MAICĂ-TA DIN PIZDĂ,CI TOȚI JUSTIȚIABILII CĂRORA LE-AI FUTUT TU CĂTE O FLEGMĂ BĂSISTĂ,IN LOC SA JUDECI CU CAPUL,TU JUDECÂND CU CURUL,AȘADAR AI SACUL PLIN DE BLESTEME SI OCĂRI,TU NEFIIND DECÂT UN FEL DE JUDECĂTOR DESFIINȚAT DE OAMENI,CHIAR DACĂ TU CREZI CĂ EȘTI MAGISTRAT,NU EȘTI DECÂT UN ÎMBOGĂȚIT DE PE URMA NECAZURILOR NOASTRE,PE CARE LE-AI AMPLIFICAT CU PROSTIA TA MAGISTRALĂ SI LIPSA TA DE ORICE URMĂ DE RAȚIUNE SI AFINITATE-SIMPATIE UMANĂ,AȘADAR UN ROBOR AR FI FOST MULT MAI UTIL DECÂT UN GRANDOMAN ÎMPUȚIT CUM ESTI TU. :-)

# Justitie date 9 July 2014 13:04 -12

Pentru tine handicap numit "unul din lumea cea mare". Bine ti-au facut aia de ti-au luat casa, rebutule, deseule! De ce sa ma reclame la CSM? Sa le spuna ca sunt platiti din banii ei? Ii tragea si ei o amenda, desteptule! Si vezi Horatiu Dumbrava spune ca e infractiune ce faci pe site-ul asta. Art. 276 C. pen.

# Miraj date 9 July 2014 13:12 +9

...Ii trageau si ei o amenda... Ai terminat la Spiru Haret? ...asa s-ar explica anumite chestii...

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 13:19 +6

ptr justitie//cretinule!!!,,Ii tragea si ei o amenda, desteptule!,, cred ca esti viky capsunareasa!!!!!!!!!in rest nici macar nu meriti un comment(cuvint de cod flyght mod)

# Schizofrenicei Justitii date 9 July 2014 13:21 -3

Daca monsieur Dumbravă era un tip ok. ar fi vorbit despre sesizarea PROBLEMELOR cOVESI SI sTANCIU la Inspectia Judiciară si nu,culmea justitiei,amendarea televiziunilor care au preluat acuzatiilor lui bercea mondialu,pentru ca nu se puteau da 100 de nup-uri pe bune,era omul asta hărtuit de procurori?cat despre ce-i spui comentatorului din lumea mare,evident nu cunosti legislatia-csm-ul poate comenta si el ceea ce observam noi aici,dacă mai avem dreptul la libera exprimare,as comenta cu plăcere un comunicat al csm-ului pentru postacii de pe luju,incepand cu morții,răniții si neam de neamul lor de vânduți-băsisti-nesimțiți,abuzînd de drept o țară,traficând influența pe care ar fi trebuit să o pună in slujba oamenilor...dar tu nu ai cum să înțelegi,pari a fi un prototip al prostiei umane,un jegos,scârbos si infect comunist ajuns prin trafic de influența si camatarie magistrat...problema este ca majoritatea sunt ca tine,ori in aceste conditii-pe buna dreptate-o sa te descoperi așa cum esti

# unul din lumea cea mare date 9 July 2014 13:33 +4

ptr schizofrenicii justitiei//nu m/ar mira sa fie soric!!!!(cuvint de cod elevators wings)

# Justitie date 9 July 2014 13:08 -12

Pentru Adevarul. Adevarul e este ca esti un rahat uman. Ai explodat. Mirosi urat.

# ADEVARUL date 9 July 2014 13:30 +8

PARE SĂ-MI FI DEDICAT JUSTIȚIA UN HAICU.MULȚUMESC.AȘA UN PROSTALĂU NU AM MAI CITIT DE PE VREMEA LUI MIRCEA,CARE APROPO A FOST VAZUT CU UN APARAT FOTO VOCIFERÂND LA ADRESA LUI VOICULESCU,DAR TU JUSTIȚIE EȘTI DE CÂCATUL CEL MAI BĂSIST CU PUTINȚĂ,PENTRU CA DACĂ CEILALȚI COLEGI,FOSTI COLEGI DE-AI TAI O FAC PE BANI SI FOLOASE NECUVENITE,TU O FACI DIN PROSTIA TA DE GHIORȚAN BORÂT CU PRETENȚIE DE FOST MAGISTRAT,AFLĂ DOBITOCULE CĂ OAMENII TE-AU INVESTIT CU ÎNCREDEREA LOR ÎN IDEEA CĂ ÎI VEI SUSȚINE ÎN LUPTA LOR CU ABUZURILE,PATROANA CARE TREMURA AR FI TREBUIT SĂ FIE MĂ-TA,BUNICĂ-TA,UN SEMEN DE-AL TĂU CĂRUIA SĂ-I POȚI CLARIFICA SITUAȚIA,NU SĂ FACI TU ****** MARE CINE EȘTI TU,UN PROST FĂRĂ SUFLET,CONȘTIINȚĂ,RUȘINE,ONOARE ȘI ORICE ATRIBUT UMAN.ĂȚI REPET,DEȘI NU AI CUM SĂ PROCESEZI ASTA,UN ROBOT AR FI FOST MAI BUN DECÂT TINE-COPIL DE GRĂDINIȚĂ CE EȘTI!!!

# Justitie date 9 July 2014 13:13 -14

"Pentru ce ai sanctionat martora?" Pentru abaterea judiciara savarsita. Inocenta pe dracu. Era patroana si credea ca sunt unul din angajatii ei. M-a confundat cu angajatii ei. Tremura. Daca nu tremuri, te amendez, bugetar, nebugatar, miraj sau rahat.

# Justitie date 9 July 2014 13:20 -12

Eu nu dau explicatii in fata procurorilor. judecatorii care iau mita dau explicatii, desteapto. N-ai inteles? Procuroriii dau explicatii in fata mea, caci nu am prejudecati. Eu le si resping propunerile procurorilor. Nu au numai admiteri.

# Miraj date 9 July 2014 13:35 +8

Gresit! Mai documenteaza-te...vei da si tu, cand va sosi momentul, crede-ma...Scuza-ma, dar de unde ai tras concluzia ca as fi femeie? crede-ma , ai avea o surpriza...mare, daca ne-am intalni...:-))

# Miraj date 9 July 2014 13:28 +7

Abatere judiciara? Care ar fi aceea? Analiza pe text:...inocenta pe dracu, era patroana...singura concluzie logica este aceea ca toti patronii sunt infractori, ceea ce miroase a idee preconceputa proprie unei alte realitati socio-politice...nu, nu credea ca esti unul din angajatii ei, pur si simplu facea aluzie la cele ce-am spus si le sustin in continuare, la faptul ca banii din impozitele colectate de la noi ajung si in buzunarul tau, deci esti platit din banii nostri. Si da, esti si angajatul ei, si al meu, si al tuturor locuitorilor acestei planete. Vrei sa-ti explic? Este simplu: esti in slujba justitiei, iar justitia trebuie sa serveasca fiecare cetatean al acestei tari. ...tremura, daca nu tremuri, te amendez... lipsa de consecventa a ideilor, lipsa de logica, aroganta(de fapt prostie incomensurabila, in traducere libera care nu poate fi cuantificata, masurata)... eu te sfatuiesc sa te rezumi in a amenda rahatii...desi exista si aici un risc pe care l-ai sesizat in raspunsul pe care i l-ai dat Adevarului, si anume acela de a se irita, de a exploda si a te improsca...

# bai justitie, date 9 July 2014 16:56 +7

Prin ce ai scos din tine ai reusit sa faci vocabularul insuficient de bogat pentru a descrie valoarea ta morala. Mai sint indivizi cade posteaza, care aduna minusuri, dar in pofida diverselor lor pareri nu au reusut sa arate, asa cum faci tu, ce inseamna sa te instruiesti fara sa te educi. In cotet de cresteai nu erai un atat de mare nimic. As prefera sa cred ca esti suferind de vreo boala ciudata decat ca esti sanatos si activezi in magistratura.

# explicatia date 9 July 2014 17:20 +7

Justitie suferă de...băsism.

# Încă o întrebare date 9 July 2014 19:34 +6

Justiție, justiția sau Justiție și justiția?

# unul din lumea cea mare date 10 July 2014 14:00 +5

pter bai justitie//nu m/ar mira sa fie ,,PERICOLUL ALA PUBLIC DIN PITESTI,,!!!!!!!!!

# Napoleon date 9 July 2014 22:11 -11

Cititi ce spune Mihai Giurgea despre Felix: http://capitalismpepaine.com/2014/07/06/arestarea-lui-voiculescu-mai-tare-ca-a-lui-iliescu/ Adevar graieste!

# Giurgea Bonaparte date 9 July 2014 23:19 +10

Mihai Giurgea e cretin, deci nu intră sub incidența legii. E marfă pentru sanatoriu.

# ANTIBASIST date 10 July 2014 09:07 +9

DOMNULE CU TATA SECURIST, TU CE ROL AI IN csm? ARICI POGONICI??? <img src=ops:' /> :P

# Napoleon date 10 July 2014 11:26 -11

O fi Giurgea nebun, în altele este chiar extremist dar măcar scrie liber, nu la comandă ca atîția postaci uslași și asistați social, care merg la vot și votează pentru clasa asta politică de mafioți.

# Giurgea Bonaparte date 10 July 2014 12:33 +11

Pupinbăsismul se manifestă exclusiv pe bani furați de la stat. Mihai Giurgea nu scrie liber, ci constrâns de ceea ce vor retardații care-i citesc elucubrațiile și, adesea, de ceea ce trebuie să vă toarne în tărtăcuțele voastre goale.

# Napoleon date 10 July 2014 12:45 -10

[quote name="Giurgea Bonaparte"]Pupinbăsismul se manifestă exclusiv pe bani furați de la stat.  În afară de ,,băsism - antibăsism" mai știi și altceva? PSD - ul e de doi ani la putere, trăiți mai bine? Retardați sunt și ăia care votează PSD-ul dacă e să o luăm așa, ăia 1,9 milioane de la europarlamentare, că restul pînă la 7,4 milioane de la referendum s-au cam prins ce hram purtați... Votanții PSD = asistați social, 8 clase, nivel intelectual sub mediu...

# Giurgea Bonaparte date 10 July 2014 13:33 +7

La europarlamentare au votat efectivele de partid, structurile din teritoriu. A văzut toată țara de structuri au în spate PDL, PMP și alte bazaconii securiste. Asistații social, 4 clase, adică nivel intelectual ca al tău, au votat în primul rând PMP și PDL. Să nu-mi spui că 1 milion de intelectuali au votat niște mafioți securiști. Atât timp cât PSD-ul nu taie salariile și pensiile nu poate fi concurat de mafia securistă așa că beși la trepanatul de Mihai Giurgea și linge-l în rect cu limba ta de pupinbăsist retardat.

# ce handicapat oi fi? date 10 July 2014 16:37 +3

Toate comentariile tale au rating de -10, -11  etc. Asa bun esti!!!De fapt esti tampit si nu realizezi. :D :D :D :lol: :lol:

# Napoleon date 10 July 2014 19:09 -4

În afară de înjurături nu știți nimic, orice discuție cu voi este pierdere de vreme! Bine că vă dați voi +10... Noapte bună, dragi postaci!

# Giurge Bonaparte date 10 July 2014 19:26 +4

Încă una și te duci. Mihai Giurgea e un slugoi al serviciilor care colectează toți deshidratații mintal de pe net, toate căzăturile extremiste proaste pentru ca sistemul să-i aibă sub control și, eventual, să-i îndrepte pentru susținerea anumitor cauze. Succes în viață, prostovane!!!

# petrescu date 2 September 2014 17:51 0

Sint multi ca mine care fac incredere in uni avocati si magistrati care exerseaza aceasta mobila profesie numai din meserie si nudin convigere,umanitate si dreptate.Atentie deschide-ti ochii mari si nu platiti tot onorariul odata asa cum am procedat eu cu d-naavocata Andrei Florentina ca nu face nimic deoarece este obisnuita cu onorari astrnomice.Nu fac publicitate asta mi s-a intimplatam acum am ramas cu regrete,frustata si inselata.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.07.2024 – Judecator trimis la control psihiatric (Document)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva