21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ELIMINAREA LUI SIMION – Parchetul General i-a fabricat dosar penal liderului AUR George Simion. PICCJ s-a sesizat din oficiu pentru presupusa comitere a infractiunilor de ultraj si tulburarea si ordinii si linistii publice. De toata jena: procurorii sustin ca Simion l-ar fi agresat pe ministrul Energiei Virgil Popescu in momentul in care l-a facut hot si l-a apucat de gat

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 February 2022 13:10
Vizualizari: 5197

A inceput oficial operatiunea de eliminare a presedintelui AUR George Simion (foto dreapta), aflat intr-o crestere fara precedent in preferintele romanilor. Parchetul General condus de Gabriela Scutea i-a fabricat dosar penal lui Simion.


 

PICCJ a anuntat marti, 8 februarie 2022, ca s-a sesizat din oficiu pentru posibila comitere de catre George Simion a infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice. De noaptea mintii: parchetul sustine ca Simion l-ar fi agresat pe ministrul Energiei Virgil Popescu (foto stanga) in sedinta Camerei Deputatilor de luni, 7 februarie 2022, cand l-a facut hot pe acesta si l-a apucat de gat.


Iata comunicatul PICCJ:


“Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitat sa aduca la cunostinta publicului urmatoarele:

La data de 8 februarie 2022, urmare a sesizarii din oficiu in conformitate cu art. 292 din Codul de procedura penala, la nivelul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost inregistrat un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 si 2 Cp si tulburarea ordinii si linistii publice, prev. de art. 371 Cp.

In fapt, in urma materialelor de presa aparute in ziua de 7.02.2022, s-a retinut ca numitul George Simion, deputat in Parlamentul Romaniei, in timpul sedintei Camerei Deputatilor din aceeasi zi s-a deplasat la tribuna plenului Camerei, in timp ce ministrul Energiei isi sustinea discursul la motiunea simpla impotriva sa, agresandu-l pe acesta”.

Comentarii

# maxtor date 8 February 2022 14:13 +44

"si tulburarea si ordinii si linistii publice"- nu a fost sedinta publica in Parliament, fapta nu exista!

# nae din dealul feleacului date 8 February 2022 15:09 +42

Ma,a dat harnicia peste voi ,por..cororilor si nici una nici doua v-ati autosesizat!Dar pt.enspe sesizari depuse de iobagi ,cind va apucati de lucru?Voi nu lucrati,voi instrumentati cu instrumentar..rudimentar!Ai drakului de kiakanai!

# DODI date 8 February 2022 15:18 +49

După lecția de politică învățată de la șeful lor suprem (bețivul național petrov) actualii liberalo-diareici strigă, cât îi țin bojocii, că alții sunt hoți în condițiile în care cei mai mari nerușinați se ascund în partidul acaparat de SRI (pnl, fost pdl).

# vasile date 8 February 2022 15:35 +56

În alte parlamente sunt bătăi în toată regula, înseamnă că toţi acei de acolo sunt la puşcărie. Cine o mai da legi?

# marius date 8 February 2022 16:31 +76

inca o dovada ca justitia este aservita !o bataie usoara pe spate din cate am invatat eu , e un semn de prietenie !!! Da oare aceasta ( In ) Justitie nu se autosesizeaza de infractiunile comise de acest incompetent si ...de o mie de alte fapte penale comise , care au adus aceasta tara in situatia actuala

# Prometheus date 8 February 2022 18:12 +3

@vasile "În alte parlamente sunt bătăi în toată regula, înseamnă că toţi acei de acolo sunt la puşcărie. Cine o mai da legi?" - SRI-ul, normal. Ar ajunge in Nirvana toti securistii daca ar putea sa o puna de una ca asta. Ar ajunge cu priapism la medicii lor de familie.

# jurca date 8 February 2022 18:26 +38

Toată lumea minte ca l-a apucat de Gât insa l-a prins cu stânga de brat si cu dreapta l-a bătut pe umăr "prietenește" in timp ce-i adresa "declarația politică " EȘTI UN HOȚ!

# imun/teanu date 8 February 2022 18:53 +50

Televiziunile au dat, toate, cu o exceptie (scapare?), aceeasi scena cu Simion ca violent la ministrul "imaculat" ca cica inviolabil /el violand zeci de mii de oameni nevinovati, cum si idem intreaga economie nationala, violuri de fapt in grup, constituit organizat. Adica, la ce s-a vazut (ca cat doar s-a dat), Simion ar fi sarit asa, din senin, de nebun. Ce nu s-a (dat de) vazut a fost ca inainte, in "prelegerea" sa, ministrul facuse, el, din senin, remarca ca "pentru gaze ieftine Simion sa se duca la Putin" /de asta l-a dezvaluit Simion hot (din buzunarele tuturor), cauza si efect. Ori, azi, sa dai in vileag infractori, si de "casa mare", este crima suprema. Normal ca ca ienicerii din corturi sar pOrco-ororii, si din ooficiu, fara si vreo comanda. Normal ca hotii din toata Romania pot sa fie uniti /ca cum la marele Marx pLoretarii.

# Gigi Kent date 8 February 2022 19:50 -27

Simion e un ghiptor paralizat!

# Haur date 9 February 2022 05:40 +25

Pai ce nu e hot ministrul energiei?

# nae girimea date 9 February 2022 07:52 +4

Elita romaneasca_campioana mondiala la curling.

# Valter COJMAN date 9 February 2022 08:08 +143

PICCJ s-a autosesizat cu privire la incidentul din parlament cu Simion si Popescu... - Fata de fraudarea masiva a votului in Mucuresti, mai ales in sectorul 1, de ce nu s-a autosesizat? - Fata de agresiunile comise de Tivilic, zis Ceausescu, de ce nu se autosesizeaza? - Fata de jaful la care e supus poporul roman de catre firmele furnizoare de electricitate si gaze, cu complicitatea PNL, UDMR si USR, de ce nu s-a autosesizat? - Fata de furtul a 6 case cu acte false comis de famiglia IohaniSS, de ce nu s-a autosesizat? - ETC.

# mitica date 9 February 2022 19:30 +10

Procuratura de ce nu s-a autosesizat la faptele savarsite de Virgil Popescu care urmareste distrugerea economiei nationale? Este complice cu el?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva