23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

EXPERIENTA ROMANEASCA AJUNGE IN AMERICA DE SUD – Romania va acorda consultanta in privinta modernizarii sistemului energetic al Ecuadorului. Presedintele CCIR Mihai Daraban: „Din discutiile cu reprezentantii autoritatilor centrale ecuadoriene, s-au conturat oportunitati concrete privind implicarea CCIR si a comunitatii de afaceri din Romania in acordarea de consultanta pentru dezvoltarea a doua domenii strategice pentru Ecuador: sistemul energetic si industria transporturilor”

Scris de: L.J. | pdf | print

6 March 2024 14:49
Vizualizari: 1602

Romania are ocazia sa transmita propriul know-how in America de Sud – mai precis, in Ecuador.Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban (foto dreapta), s-a intalnit marti, 5 martie 2024, cu vicepresedintele Adunarii Nationale (Parlamentului) din Ecuador, precum si cu ministrul a djunct al comertului exterior din statul sud-american. Cu acea ocazie, Daraban a anuntat ca atat CCIR, cat si comunitatea de afaceri din Romania se vor implica in acordarea de consultanta pentru Ecuador in legatura cu sistemul energetic si industria transporturilor din aceasta tara.


Iata comunicatul CCIR:


Romania va acorda consultanta in privinta modernizarii sistemului energetic al Ecuadorului

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, a avut, in ziua de 5 martie a.c., o serie de intalniri de lucru cu reprezentanti ai autoritatilor centrale ai Republicii Ecuador, in persoana vicepresedintelui Adunarii Nationale (Parlamentul Republicii Ecuador n.n.), Eckenner Reader Recalde Alava, si a ministrului adjunct al comertului exterior din cadrul Ministerului Productiei, Comertului Exterior, Investitiilor si Pescuitului, Homero Larrea (n.r. foto stanga).

Cele doua intalniri de lucru au fost organizate ca urmare a interesului manifestat de catre oficialii ecuadorieni in ceea ce priveste implicarea mediilor de afaceri din cele doua state in proiecte comune, potrivit discutiilor avute, cu o zi inainte, la Forumul de Afaceri Romania-Ecuador.

'Din discutiile purtate cu reprezentantii autoritatilor centrale ecuadoriene, s-au conturat oportunitati concrete privind implicarea CCIR, precum si a comunitatii de afaceri din Romania in acordarea de consultanta pentru dezvoltarea a doua domenii economice strategice pentru Ecuador, si anume: sistemul energetic si industria transporturilor. In ceea ce priveste modernizarea sistemului energetic ecuadorian, am stabilit un program de continuare a dialogului pe acasta tema, precum si etapele tehnice ulterioare.

Avem specialisti foarte buni in acest domeniu, o parte dintre ei facand parte din delegatia Romaniei care a organizat Forumul de Afaceri Romania-Ecuador de ieri, 4 martie, si sunt convins ca vor gasi solutiile optime pentru ca sincopele din sistemul energetic ecuadorian sa nu mai apara. Sunt pasi importanti pe care CCIR, impreuna cu reprezentantii mediului de afaceri, ii face pentru internationalizarea business-ului romanesc si pentru recucerirea pietelor din America Latina', a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban”.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva