13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCEP EXAMENELE – Institutul National al Magistraturii a publicat programul de desfasurare a primei probe din concursul de admitere in magistratura 2013. In aceasi zi va avea loc si concursul de admitere la INM. Cititi aici listele cu repartizarea pe sali a candidatilor!

Scris de: E.D. | pdf | print

23 August 2013 17:25
Vizualizari: 13049

 

Institutul National al Magistraturii a facut public programul de desfasurare a primei etape din concursului de admitere in magistratura, care urmeaza sa aiba loc in data de 25 august 2013, proba eliminatorie de tip grila, precum si listele cu repartizarea candidatilor pe pe sali. Conform listelor publicate de INM, la proba scrisa eliminatorie, tip grila, de verificare a cunostintelor juridice vor participa 1205 candidati, care au fost declarati admisi in urma verificarii dosarelor acestora.


Pe de alta parte, Institutul National al Magistraturii a publicat si programul de desfasurare a primei probe din cadrul concursului de admitere la INM organizat in perioada 25 iunie – 2 octombrie 2013. Pentru ocuparea celor 200 de locuri, 100 de judecator si 100 de procuror scoase la concurs de INM, 3832 de absolventi ai facultatii de drept vor sustine duminica, 25 august 2013, proba eliminiatorie de verificare a cunostintelor juridice.

Atat cei 1205 de candidati admisi la concursul de admitere in magistratura organizat in perioada 25 iunie – 11 octombrie 2013, cat si cei 3832 de absolventi ai facultatii de drept inscrisi in concursul de admitere la INM vor trebui duminica, 25 august 2013, pentru a promova proba scrisa eliminatorie, tip grila, de verificare a cunostintelor juridice sa rezolve cele 100 de intrebari, cate 25 de intrebari pentru fiecare dintre materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal. Lucrarile se vor nota cu “admis” sau “respins”, in functie de punctajul obtinut de cadidat, si vor fi declarati admisi candidatii care au obtinut minimum 70 de puncte.

Potrivit programului de desfasurare publicat de INM, candidatii la cele doua concursuri vor fi repartizati intr-una dintre salile Universitatii Nicolae Titulescu, Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir sau din cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti.

*Cititi aici programul de desfasurare a primei etape a concursului de admitere la INM

*Cititi aici programul de desfasurare a primei etape a concursului de admitere in magistratura

*Cititi aici repartizarea candidatilor pe sali la concursul de admitere la INM

*Cititi aici repartizarea candidatilor pe sali la concursul de admitere in magistratura

Comentarii

# MULTE ”SUCCESURI” date 23 August 2013 19:34 +3

Poate din atatia candidati vor promova cei fara inclinatii ”șpagasine”.

# bercea mondial: ,,,,e manevra lu frații miei date 23 August 2013 20:09 +4

Dar ,,DOSARUL FLOTA,, FLOTA ROMÂNIEI,  poate fi o speță practică la examenul INM ? Tratată sub aspecul infracțiunii de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE ??

# ali baba date 23 August 2013 20:24 +1

ne-ar interesa si speta cu legea 3/1948 daca se aplica la baroul spagarilor. si daca se poate si unde a dat examen nea florea si colegii tutankamoni? avocat traditional stim ca a dat examen la birtutul din padure cu scufita rosie si cu lupul cel rau. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D  

# unul din lumea cea mare date 23 August 2013 21:25 -5

multe succesuri viitorilor SPAGANGII.viitor de aur tara noastra are!!!!!

# promovare date 23 August 2013 21:59 -1

multi dintre cei care promoveaza examenul sunt alesi dintre cei care nu sunt normali la cap. decat sa mergi la judecatorie mai bine te impusti cind vezi cat de prosti sunt. eu as propune o limita de varsta de minim 35 de ani si macar 5 ani experienta in specialitate juridica. din pacate intra niste fufe si niste militieni care pina descilcesc cauza  imbatrinesti. dau termene din cauza ca sunt foarte foarte prost pregatiti. 

# ai dat vreodata la INM? date 24 August 2013 01:11 +5

Cred ca esti un avocat slab care asteapta sa-i rezolve judecatorul dosarul. Daca ai formula bine actiunea: ce vrei, ce trebuie sa dovedesti - cu liniute, nota de probatorii - ce vrei sa dovedesti cu fiecare proba incuviintata, taxa de timbru - cum ai calculat-o, procedura prealabila, certificat de sarcini sau extras de carte funciara, certificat de atestare fiscala, cereri catre autoritati si raspunsul la ele, exceptii - texte de lege,.... dar tu HABAR NU AI, esti un AVOCAT SLAB si vrei sa-ti gaseasca solutii un judecator stagiar.... ti-o spune asta tot un avocat, ca sa nu fie discutii... mai discutam dupa ce dai si tu o data la INM, daca ai peste 5 (cinci)... altfel, cu dobitocii nu pierd timpul...

# inm-ul date 24 August 2013 09:18 -4

cred ca esti un judecator \"slab\". poate vrei sa-ti scrie si solutia pe spatele cererii, eventual sa timbreze si cu vreo mie de euro.

# hihihi date 23 August 2013 23:25 -2

ia uitati-va la agenda lui iordachel draga fazanilor traditionali. asta participa numai la sedinte si simpozioane iar voi platiti ca prostii. ce idioti...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva