19 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BATAIE DE JOC – Cristi Vasilica Danilet a cerut ca toti cei 1.600 de judecatori care au decis revocarea sa si a Alinei Ghica din CSM sa-si semneze voturile. Danilet a votat pentru Ghica si s-a abtinut la el. Ghica a votat pentru Danilet si s-a abtinut la ea. Asa s-a mai castigat o saptamana la Comisia 2 a CSM!

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 februarie 2013 20:03
Vizualizari: 9176

Judecatorii Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet au mai castigat cateva zile. Mult asteptata sedinta a Comisiei de lucru nr. 2, coordonata de judecatorul Marius Tudose Badea (foto stanga), de luni, 18 februarie 2013, in cadrul careia trebuia sa ia o decizie cu privire la asa-zisele ilegalitati din procesul de votare pentru revocare, s-a dovedit a fi, asa cum ne asteptam, doar o noua modalitate de a trage de timp si de a tergiversa punerea in aplicare a vointei celor peste 1.600 de judecatori din tara.


Astfel, Comisia de lucru nr. 2 nu a luat nicio hotarare cu privire la legalitatea procedurilor de revocare a judecatorilor Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet din CSM. Potrivit surselor Lumeajustitiei.ro, judecatoarea Alina Ghica a cerut amanarea sedintei pe motiv ca doreste sa isi angajeze un avocat, ca si cum s-ar fi aflat in fata unei instante de judecata, solicitare care insa i-a fost respinsa. De asemenea, au fost cerute toate procesele-verbale ale adunarilor generale ale judecatorilor din instantele din tara, conforme cu originalul, pentru a se stabili daca au existat sau nu eventuale nereguli. In final, s-a decis ca rezultatele discutiilor privind revocarea Alinei Ghica si Cristi Vasilica Danilet sa fie dezbatute saptamana viitoare, luni, 25 februarie 2013, in plenul CSM.

Danilet vrea sa ceara discutarea tuturor hotararilor adunarilor generale care au dispus revocarea sa din CSM si a cerut ca judecatorii sa-si semneze voturile

Interesant este insa ca nici saptamana viitoare nu se va lua vreo decizie cu privire la Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet. Asta intrucat tragerea de timp va continua. Aceleasi surse ne-au declarat ca judecatorul Cristi Vasilica Danilet are de gand sa ceara discutarea tuturor celor 105 de hotarari ale adunarilor generale ale judecatoriilor care au dispus revocarea sa din functia de membru al CSM. Ceea ce este evident ca nu se poate intampla intr-o singura sedinta. Mai mult, judecatorul Danilet a cerut ca fiecare din cei peste 1.600 de judecatori din CSM care au fost de acord cu revocarea sa si a Alinei Ghica sa-si semneze votul.

Ghica si Danilet au fost membri in Comisia care discuta revocarea lor din CSM. Ghica a votat pentru Danilet, iar Danilet pentru Ghica

Altfel, Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet au facut parte din Comisia de lucru nr. 2 care discuta cu privire la legalitatea revocarii lor din CSM. Desi s-au abtinut sa se pronunte asupra propriului lor caz, dar nu au avut nicio interdictie atunci cand a fost vorba de celalalt. Mai exact, Ghica a votat pentru Danilet, iar Danilet a votat pentru Ghica. Cu toate acestea, existenta unui conflict de interese si a unei incompatibilitati exista si intr-o asemenea situatie, in conditiile in care multe dintre motivele de revocare a celor doi sunt comune.

Iata componenta Comisiei nr.2:

Coordonator – Marius Tudose

- judecatoarea Alina Nicoleta Ghica

- procuroarea Oana Haineala

- procurorul Daniel Morar

- judecatorul Mircea Aron

- judecatorul Mona-Lisa Neagoe

- judecatorul Horatius Dumbrava

- judecatorul Alexandru Serban

- procurorul Bogdan Gabor

- judecatorul Adrian Bordea

- judecatorul Cristi Vasilica Danilet

- procuroarea Florentina Gavadia

- procurorul Gheorghe Muscalu

- Corina Dumitrescu (reprezentantul societatii civile in CSM)

- Daniela Ciochina (reprezentantul societatii civile in CSM)

Comentarii

# Sebastian date 18 februarie 2013 20:32 +73

Asta e un exemplu ca ne aflam in prezenta unui stat de drept slab. Un stat in care oameni care nu reprezinta nimic in plan stiintific, fara o opera scrisa, fara o cariera solida, fara onoare si moralitate, ajunsi mai mult sau mai putin intamplator in functii importante in acest stat, ajung sa-l denigreze in fata strainilor ori sa abuzeze in functiile pe care le exercita. Cine sa mai faca dreptate in tara asta? Acesti oameni sunt cunoscuti la Bruxelles drept stalpii justitiei? Doamne fereste!

# dela Vlahuță date 19 februarie 2013 00:29 +49

Și cică să nu-i scuipi între ochi? ...ba să iei parul și să le îndrepți cocoașa, că prea s-arată fuduli, acești neghiobi, nesimțiți și debili, - parșiva Hamaneală via oligofrenul Dănileț, *!* Unii zic că pe un rahat, - să nu strici nici un scuipat, ...dar dacă-i vede o țară întreagă, mai poate cineva să-l ascundă sub covor?! Rușinea și palma pe obraz o primim noi, cetățenii!! Până când să nu vrem noi dreptate, ci să ni se servească de un băseu-zmeu, pământ în gură!? Bătu-i-ar Dumnezeu să-l bată*!*!*!*_*

# John Dough date 19 februarie 2013 07:08 -52

Foarte multi magistrati sprijina demersul d-nei Ghica si d-nului Danilet de rezistenta si respectare a legii. Nu vrem ca justitia sa incapa pe mainile unor neurotici cu alcoolemie incerta si a unor currve batrane si grase. Cu Mateescu si Afrasinie de fata care se autodescalifica prin simpla prezenta, toti vor vota in comisie sau consiliu contra revocarii.

# Andrei date 19 februarie 2013 07:47 +46

Niciun magistrat sanatos la cap nu poate sprijini o lipsa de legitimitate. Cei doi nu mai reprezinta sistemul si asta prin vointa sa. Prin vot au fost alesi, prin vot (de data asta covarsitor) pleaca. E simplu. Ar fi bine sa nu te dai magistrat pentru ca a apara incalcarea legii nu e caracteristic unuia. Dar daca esti Danilet sau Ghica, te inteleg, e vorba de IQ.

# Dora date 19 februarie 2013 10:59 +27

Ghica si Danilet respecta legea???Pe ce lune traiesti!Postezi ca sa te afli in treaba.CSM doar trebuie sa ia act de hotararile de revocare.Cei care i-au revocat sunt cei 1600 de judecatori.

# Sebastian date 19 februarie 2013 08:21 +38

Eu cred ca \"procurorii independenti\" din Statul reformat boicotisto-basescian de inspiratie fanariota, dupa modelul referendumului vor declansa o ampla actiune de cercetare a fraudelor savarsite de \"colegii\" lor magistrati-judecatori in procesul de vot. Ne asteptam la un nou desant al procurorilor DNA pe la casele judecatorilor, ori pe la bisericile unde se roaga judecatorii, inarmati cu bibliile, ca sa-i puna sa jure pe capotele masinilor ca erau in stare de hipnoza si nu au stiut ce au votat si ca ei in realitate sustin statul de drept si pe conducatorul iubit, ori ca au fost indusi in eroare, ori ca voturile au fost falsificate, ori alte nemernicii... Stimati magistrati judecatori, aceasta imprejurare faptica la care s-a ajuns acum este si tragica si comica. Daca ar fi mediatizata ar facea inconjurul lumii...Nu va lasati calcati in picioare! Acesti oameni nu au rusine in fata blamului public. Ei se calauzesc dupa modelul nasului din sufletul lor. Daca modelul lor nu s-a jenat ca a fost huiduit chiar si cu ocazia cununiei civile a fiicei lui in fata tuturor televiziunilor si apoi a dansat hahaind la nunta, cum va imaginati ca discipolii lui s-ar jena doar pentru votul revocatoriu a doar 1600 de judecatori?

# IOAN DUSCAS date 19 februarie 2013 08:43 +11

PAI TAK\'SU PRETENU BASHNUK SHI-A LUAT SANDRAMAUA SI SA PLECE DAKA I-A SPUS LUMEA KA TREBUIE SA PLECE ? DE CE AR PLEKA PRUNCII LUI DAK TAKSU STA PE LOC ? PRETENE EU AS VI VAZUT CA FIIND NORMAL FAPTUL KA BASHNUK SA REALIZEZE KA LUMEA II SPUNE GOOD BAY SI PRIN URMARE SA SE SUPUNA VOINTEI PUBLICULUI ! DAR IE TARE BAIETUL SI VINE CU \"DAKA VOI NU MA VRETI EU VA VREAU\" ! LA FEL SI CU ASCHIMODIA ASTA !DUPA MODELU LU TAK\'SU EL IE ALA KARE STIE CEL MAI BINE CE TREBUIE SA FAKA CSM-UL ASHA KA NU SELASA DUS !

# Istratie date 21 februarie 2013 08:01 +2

Orice s-ar scrie despre acest boul bălții, deși provoacă mii de turbări asasine, are succes garantat. Toți vor să-i ardă prostalăului câte o scatoalcă după ceafă. Ăsta , pe unde se duce, numai pui de pupăză aduce; dacă se bagă într-un scandal, nimeni nu mai poate primi vreo palmă peste obraz din cauza lui Dănileț. Le ia el pe toate. 

# Danilet asta asteapta sa fie huiduit, plesnit peste ceafa date 18 februarie 2013 20:33 +49

si udat cu apa de lume, la fel cum a patit Hoara la un miting. Poate atunci o sa inteleaga ca a devenit odios si indezirabil. La fel si Ghica.

# Revocarea tuturor membrilor CSM date 19 februarie 2013 07:33 +31

Ceea ce se intampla acum la CSM e un teatru ieftin invatat de Ghica la scoala de diversiune a lui Lupascu. Dau problema de la unii la altii si pentru a nu se prinde lumea, unii din membrii CSM, se dau drept disidenti. Daca Neacsu, Serban, Aron, Neagoe, Dumbrava, Tudose ar fi cu adevarat pentru revocarea lui Ghica si Danilet lucrurile s-ar transa foarte repede. Deci ori Neacsu, Serban, Aron, Neagoe, Dumbrava, Tudose joaca teatru si trebuie urgent revocati ori pur si simplu nu pot mai mult caz in care ar trebui sa-si dea urgent demisiile din CSM iar daca nu sa fie urgent revocati. Lasati vrajelile baieti. Vara trecuta ati dovedit cu totii ca il aveti pe nasul in suflet.

# indisciplinatu date 18 februarie 2013 20:35 +48

Bai, dar magistratii chiar mai suporta nemernicia asta?? Chiar se lasa scuipati in fata de acesti derbedei, dupa \"modelul\" de asta-vara de la referendum?? :eek:

# Sebastian date 18 februarie 2013 20:46 +43

Pai daca magistrul lor a primit 7,4 milioane de voturi impotriva si a avut nesimtirea sa ramana in functie, de ce s-ar simti jenate aceste doua persoane sa ramana?

# VIKY date 18 februarie 2013 20:36 +49

Pur si simplu astia isi bat joc de 1600 de judecatori. Parerea mea este, ori o lasati balta, ori luati masuri drastice impotriva lor. Cereti la senat dizolvarea CSM-ului, si alegeri noi. Daca nu actionati urgent, va fi prea tarziu. Ei lucreaza cu viteza luminii, pentru asi pastra pozitiile si pentru numiri, si tot cu viteza luminii indeparteaza pe cei care sunt impotriva lor. TREZITI-VA , nu tolerati nimic.

# CSM SE UMPLE DE RUSINE date 18 februarie 2013 22:02 +36

Comportamentul celor din csm este extrem de rusinos. CSM face de ras ideea de justitie. Haineala, Ghica, Danilet, Gabor, Gavadia et co sunteti direct responsabili pentru circul de prost gust si pentru insuccesul justitiei. Cum va vedeti in oglinda? Haineala sigur nu-si vede decat zulufii.

# ADEVARUL date 19 februarie 2013 10:58 +2

VIKIESTI BINE INTENTIONATA DAR TE LASI USOR DUSA CU VORBA SI ANTRENATA INTR-O BATALIE CARE NU ITI APARTINE,CU ALTE CUVINTE NU OBSERVI CA CE INCEARCA SA LE FACA CSM-UL COLEGILOR DIN TERITORIU NE FAC NOUA JUDECATORII,DIN TOATE POZITIILE. CE AVEM NOI IN TARA NU SUNT JUDECATORI,SUNT UN FEL DE POLITICIENI VANDUTI DIAVOLULUI.

# VIKY date 19 februarie 2013 17:57 +10

Indiferent in ce colt de lume traiesc, daca m-am nascut in Romania cred ca este datoria mea sa lupt pentru o cauza a romanilor. Tocmai pentru ce face CSM cu colegii lor este acest razboi, pentru a inlatura pe cei care se comporta si cu voi la fel. Indepartand coruptii din justitie, care raspund doar la ordinele dictatorului, toata lumea are de castiga. Ar trebui sa se implice fiecare roman in lupta impotriva acestui sistem. Este trist sa citesc : \"eu nu pot face nimic\", asta este o gandire gresita, toti trebuie sa fie uniti si sa se implice in acest razboi cu justitia. De ce alte tari pot, si voi nu?. Din exterior nimeni nu va va ajuta, trebuie sa va ajutati singuri, si sigur se poate, totul este ca si voi sa vreti.

# Viki draga date 18 februarie 2013 20:43 -31

Senatul nu are niciun text legal sa ii revoce sau sa-i dizolve. E clar?

# hihi date 18 februarie 2013 21:39 -22

nimic nu e clar pt.viki, sau ma rog, obiectiva, cum isi mai zice. nici chiar scopul propriei existente...

# VIKY date 18 februarie 2013 20:44 +47

Acesti doi suspendati care se cramponeaza de scaune, pe cine mai reprezinta ei in CSM?. Ei nu isi dau seama ca sunt nu penibili, ci gunoaie umane. Astia trebuie demisi din magistratura.

# Oana date 18 februarie 2013 21:36 +28

Doamne, am inbatrinit,,dar nu am apucat pina acuma sa vad asa ceva... Ma substitui in cauza aceasta.... Eu am avut onoarea ca colegii mei sa aiba increderea in mine si sa-i reprezint la nivel innalt la institutia noastra in CSM,,,,Pe parcursul activitatii mele din diferite motivatii ,,colegii si-au retras sprijinul lor de ai mai reprezenta... Oare cu ce drept vin eu sa ii trag la raspundere ,pentru ca nu vor sa-i mai reprezint,,,Atita am facut,atita a fost increderea de care m-am bucurat,, si pentru care le multumesc...,si fara nici o suparare ma retrag,,,, ASTA DA OMENIE SI CINSTE FATA DE MINE SI FATA DE COLABORATORII MEI,,, ASA GINDESTE UN OM SIMPLU SI DEMN DIN TARA MEA... MULTUMESC .

# VIKY date 18 februarie 2013 21:49 +34

Da doamna Oana, dar ei nu sunt simpli si nici demni, sunt obiecte folosite de un sistemul mafiot, care reactioneaza doar la comenzi. Aici nu mai exista bun simt, onestitate, omenie, corectitudine, sau cum vreti sa-i spuneti, aici este doar loialitate fata de cel care le ordona. Trist, dar adevarat. Nu se mai pot ascunde dupa deget, si au demonstrat-o din plin. Ma mira doar tacerea celor care ar trebui sa ia atitudine la derapajele din CSM.

# Cz date 18 februarie 2013 21:43 +20

Unde-i Curtea Constitutionala sa se pronunte asupra organizarii si functionarii interne a puterii judecatoresti, cat inca nu se cheama procuraresti, la fel ca in cazul puterii legislative? Intrebare retorica, evident.

# gogu date 18 februarie 2013 22:05 +26

Asta este realitatea justitiei romanesti. O sleahta de penibili, alcoolici, matracuce si alte creaturi arogante, dar demne de mila. Neprofesionisti si superficiali. - La o magazie, Sfantul Petru impartea inteligenta. Toate popoarele asteptau sa primeasca, stand la coada. Romanii, vazand ca este aglomerat, au intrat in carciuma. Dupa ce au baut cateva sticle de vin, au iesit sa primeasca si ei inteligenta. Sfantul Petru le-a spus ca a impartit-o pe toata; ca nu mai are. Vazand agitatia Dumnezeu a intrebat ce se intampla, iar Sf Petru ii spune ca nu mai are inteligenta si pt romani. Pentru a depasi situatia :lol: , Dumnezeu ii spune lui Sf Petru: - Daca nu mai ai inteligenta, da-le doar diplome!

# VIKY date 18 februarie 2013 22:16 +20

Si s-au dat la CC, ANI, CSM, DNA, PJ, ICCJ...si una marimarului.

# maria date 19 februarie 2013 12:28 +4

decit sa urmarim 1600 de judecatori , nu e mai simplu sa urmarim 2  magistrati cu nasu\' in suflet ? ! :o

# SUNTM 1600 DE MAGISTRATI PROSTI , DAR PROST TAREEEE date 18 februarie 2013 22:15 +22

Acest MASCARICI rade de noi . Nu va lasati luptati .JOS CU MAFIA .  :-x

# Adelin Pestritu date 18 februarie 2013 22:22 +19

Cest \"MASCARICI \" de Danilet , se MASTURBEAZA pe  VOTURILE  noastre si se hlizeste cu MAIMUTOAICA de Ghica . GATA ne-am saturat , AFARA CU TOTI , sau iesim in strada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# De pe net, DA BUN ! date 18 februarie 2013 22:38 -36

DEZASTRU IN JUSTITIE ! Sunt aproape 1700 de judecatori CORUPTI ! SE CUNOSC CU NUME SI PRENUME ! SUNT CEI CARE AU VOTAT CA TURMA “”fara nici un motiv “” revocarea unor judecatori de la CSSM…la comanada “zanei maffiotilor –blonda lui Voronnin” Poate unii vor sustine …ca a fost vot deschis …ca ei gandeau altfel…dar au fost fortati de sefi …dar atunci ori sunt pprroosti ori sunt influientabili ,,,,si NU MERITA SA FIE JUDECATORI ! PASTRATI LISTELE ,…SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! DATI-I AFARA ! Banda care a pus mana pe tara …va cadea mai repede decat credeti… Suntem in U.E . ! Cat credeti ca va rezista ….? Ce veti face atunci? P.S. Acum inteleg de ce JUDECATORII ASTIA NU se MAI simt REPREZENTATI DE CEI DIN CSSM! stiti de ce ? AIA ERAU CINSTITI ! ! SI Acum la putere a venit maffiia ….si ASTIA CINSTITI nu o reprezinta ! De ce nu o puneti pe Viorica –zana maffiottilor sau

# cocorico date 18 februarie 2013 22:44 +20

Mai schimba placa, mai    ret, bo, cr, id, -tule

# Eu date 19 februarie 2013 02:20 +17

Securist prost mai esti mai pupator de buci.

# cati date 19 februarie 2013 10:20 +12

Mamaaa!!!!! cata dementa!!! sper ca nu esti magistrat ci doar un pupimbasist ordinar; sau esti unul din cei revocati si-ti dai arama pe fata , sa vada toata lumea cat esti de securist, Danilet.

# dora date 19 februarie 2013 11:37 +5

Ti-ai luat pastilele azi?Cred ca nu.Ai luat-o pe aratura.

# cocorico date 18 februarie 2013 22:39 +16

To whom it may concern. Va joaca astia doi ca pe opinci. Va meritati soarta daca nu sinteti in stare sa va faceci singuri curat in Curte. O sa iesiti voi in strada ...

# cocorico date 18 februarie 2013 22:40 +24

PS  Cind au fost alesi, s-au semnat voturile?

# estera date 18 februarie 2013 22:47 +20

totusi...pana la 31 decembrie 2013, poate se vor indura sa ia act de ceeace au decis atatia judecatori. oare de ce nu ii poate urni nimeni din loc de acolo? cu acceptul cui stau ei acolo? nu ii poate trage la raspundere chiar nimeni? pai in cazul asta vor ramane pe veci acolo? este corect? doi oameni atat de penibili nu au cum sa stea neclintiti si neatinsi de nimic pe aceste posturi!toti judecatorii ar trebui sa intre in grava si sa nu isi reia activitatea pana ce acesti impostori basisti nu se dau dusi. stau ca nesimtiti acolo chiar daca au fost legal dati afara prin vot, ca pisicile cele stricatoare? de ce oare toate astea ca sa apere pe impostorul de la Cotroceni?! impostori sunt si ei si sper sa nu mai intarzie prea mult pe aceste posturi , ba chiar mai mult ar trebui arestati pentru caocupa aceste posturi abuziv!

# zegrean clarvazatorul date 18 februarie 2013 22:50 +7

efectul coabitarii ponta-basescu= tradarea fata de romanii care au votat din disperare . acesti judecatori care au votat suspendarea celor 2 au fast tradati de basistul ponta si usl . numai ei ne mai pot salva de dictatura infiltratiilor din servicii

# Nastratin la judecată date 19 februarie 2013 00:44 +21

Nastratin, aflat într-o polemică în public, a primit jap, o pereche de palme de la un bei-pașa, grosolan ce nu mai avea argumente. Nastratin și cu mulțimea ceăl asista, l-au dus pe intrigantul grosolan în fața judecătorului. Acesta cunoscându-l pe bei, tot amâna cauza, cu alte treburi. După lungă așteptare, Nastratin se duse drept la judecător și-i arde o palmă, zicându-i: treburi mă cheamă acasă, așa că te rog să-i dai tu palma înapoi grosolanului*!*_* 8) :-*

# Mos Ion Roata date 19 februarie 2013 06:38 +24

Si cum ai vrea sa  isi semneze voturile, Maria Ta Danilet?  Parca votul este secret, asa cum este el scris in lege?  Zic si eu ca prostul Maria Ta,  buletinele de vot sunt arhivate langa procesele verbale, ele nu poarta nici un nume, asa ca, iertata-mi fie prostia, de unde stie fiecare votant, care este buletinul lui?  Ah, o sa cereti DNA-ului, sa ceara unei institutii personalizate sa faca testul ADN? De ce, nu suntei inca siguri caror judecatori trebuie sa le faca dosare  parchetul? Maria ta, stiam ca esti prost, dar nici chiar in halul asta.

# Cata date 19 februarie 2013 07:51 +18

asta nu numai ca este un animal, fara constiinta, fara ratiune, fara discernamint, este atit de prost incit ar face orice, credca inclusiv ar merge in miini pentru a ramine in pozitia de sluga basisto-macovista. voi credeti ca danilet e de capul lui acolo? voi credeti ca e altceva decit o sluga careia i se pun vorbele in gura? este o gramada de carne, fa lel ca haineala, ghica, si toate slugile nenorocite ahtiate dupa statutul de sluga! mi-e sila de voi si de stapinii vostri!

# Miraj date 19 februarie 2013 08:02 +17

Toata aceasta tevatura este facuta cu ordin de la-mparatie...Cel mai probabil, se va trage de timp pana in momentul in care procurorul general, seful dna si sefii parchetelor vor fi alesi dintre cei cu nasu\' in suflet. Si asta, pentru ca nasul sa nu traga ponoasele pentru faptele savarsite. Intrebarea mea este una retorica: aceste fiinte, acesti sclavi ai dosarelor personale nu au instinct de conservare? Pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, nasu\' tot va pleca, intr-un fel sau altul, de la butoane. Si atunci, teoretic, vor raspunde pentru cele facute si nefacute. Cea mai simpla solutie ar fi ...disparitia nasului din fruntea bucatelor, de la pupitrul de comanda...dar ma tem ca si actualilor guvernanti le convine situatia, altfel de ce ar tolera la nesfarsit acest comportament...? Ma tot minunez de felul in care doamna Pivniceru achieseaza la interpretarea originala a constitutiei, fecuta de nedemn, in privinta numirii procurorului general...la propunerea ministrului justitiei, cu vot consultativ din partea csm, presedintele numeste...pur si simplu, il unge in functie, nu-l impune, nu-i rosteste numele... ce porcarie!

# Aceeasi date 19 februarie 2013 08:34 -11

Mai baieti si fetite, nu va plictisiti sa tastati la ora de noapte pentru telul maret de INDEPENDENTA JUSTITIEI independente , in loc sa va iubiti :roll: ? Iubirea innobileaza sufletul si poate, poate oare? sa vindece paranoia...

# Aceeasi date 19 februarie 2013 08:38 -12

In curand, \"zmeul\", \"nasul\", \"imparatul\", etc. v iesi din scena, la fel Danilet, Ghica si Haimaneala. Ce veti face dupa? Intrati in somaj? LUJU isi pierde obiectul de activitate... Oare LUJU a fost infiintat prin Ordonante Presedintiala, pana la eliminarea de pe scena a celor de mai sus?

# obiectiva date 19 februarie 2013 09:44 +9

@aceeasi...te/ai deconspirat !!! baSSisto !!! NU intra nimeni in somaj, abia DUPA se va face treaba...dupa ce dispar TERMITELE astea oribile, VAMPIRII acestia energetici !!!

# obiectiva date 19 februarie 2013 09:42 +10

vreau sa ajut CSM ul si pe danilet....NU e mai simplu, mai eficient, sa fie SEMNATE DOAR VOTURILE NEGATIVE, antirevocare ???? ca vor ramane in vesnica pomenire a CSM !!!

# cati date 19 februarie 2013 10:08 +9

Din cate inteleg eu, un simplu cetatean, aceste sedinte ale CSM se vor repeta la infinit, fara a se lua act de revocarea celor doi, blocand astfel activitatea acestui for din justitie, la cererea si in interesul celor revocati. pe mine ma intereseaza, cat costa o asemenea sedinta a CSM-ului??? Cate sedinte inutile s-au tinut pentru a NU se lua act de revocarea lor si pe ce baza se amana. Vreau sa stiu daca cei care isi bat joc de voturile si vointa Judecatorilor si a Curtilor de Apel vor fi pusi sa plateasca banii cheltuiti inutil de la bugetul statului pentru aceste mascarade. Nr. membri CSM prezenti la sedinta x nr. de ore prezenti la zedinta x salar mediu pe ora a fiecarui membru CSM x nr. de sedinte inutile, de tergiversare si tragere de timp+ alte cheltuieli aferente desfasurarii sedintelor = cheltuieli inutile din bani publici ( pierderi) care in mod normal trebuiesc imputati celor vinovati. Poate asa s-or lecui si n-or mai trage de timp.

# Oricine date 19 februarie 2013 11:24 +11

Avand in vedere provocarile repetate ale celor din CSM, incalcarea flagranta a legii si sfidarea marii majoritati a judecatorilor din Romania, de ce asociatiile profesionale ale judecatorilor nu iau in calcul si declansarea unei greve generale de protest impotriva DNS si pentru desfiintarea acestui \"stat in stat\" profund politizat, ca sa nu spun corupt? Ar fi foarte simplu si de mare vizibilitate. Si atunci sa vedem care vor mai fi explicatiile gastii de haimanale de la CSM, in fata expunerii internationale...

# emil date 19 februarie 2013 11:43 +13

Tupeul si nesimtirea la gasca basista din CSM , nu are limite .... Deja este prea mult....Ce se intampla azi in CSM, nu s-a intamplat niciodata .Judecatorii din intreaga tara ar trebui sa ia atitudine,si sa nu permita unor penibili sa rada si  sa-si bata joc de ei. Ar fi o rusine.....

# maria date 19 februarie 2013 12:32 +4

la alegerea celor doi s-au  semnat voturile ? 

# jonny date 19 februarie 2013 12:58 +6

Eu nu inteleg de ce judecatorii din toata tara nu isi inceteaza activitatea macar 24 de ore...

# Argusdre date 19 februarie 2013 13:24 +8

Vreau sa stiu daca atunci cand a fost propus si ales pentru CSM, boul asta obraznic a cerut sa vada semnaturile votantilor. Daca-si permite asemenea golanii inseamna ca stie ca are de-a face cu niste mamaligi.Chiar nu se gaseste nimeni sa dea cu derbedeul de pamant ? Ce, asta-i CSM lu ma-sa ?

# Cetatean amuzat date 19 februarie 2013 13:32 +5

Eu cred ca e in misiune si nu poate sa nu execute sarcinile trasate...

# pastel date 19 februarie 2013 13:47 +7

De fapt CSM-ul de azi reprezinta situatia justietiei din tara. Tacerea tuturor judecatorilor de pina acum, la fel si a celorlalti \"actori\" din justitie, este complice vizibila la coruptia din tara, la comportamentul imoral al CSM, al Curtilor de Apel, \"inale si mai joase\", al CCR, al suspendatului. Atitudinea CSM, a judecatorilor Ghica si Danilet, este asemenea cu cea a presedintelui demis. Daca acolo a fost posibil, aici de ce ar fi alfel. Asa ne trbuie! Pina nu facem o noua revolutie ne vor face ce vor ei, vor aresta lideri, vor aresta pe cei mai combativi, vor condamna dupa modelul lui Nastase, vor ramine vesnic in functii, cu salarii si pensii mari asigurate de la stat. Vor avea obraznicia sa spuna ca ei sint, au fost de neinlocuit si ca datorita lor reforma s-a infaptuit. Asa cum face madam Macovei prin strainatate. Magistrati, daca mai aveti o bruma de cinste, de demnitate schimbati tot CSM-ul in prima instanta! Gasiti o solutie sa se reformeze sistemul! Acum, si nu mai tirziu!

# Aceeasi date 19 februarie 2013 17:23 -5

Faceti voi pe dracu o noua revolutie! Poate cu tastatura :D Daca nici baietii lui Dogaru nu au reusit sa adune suficienti natafleti, desi erau de meserie, atunci puteti voi, niste simpli postaci? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# Ana date 19 februarie 2013 14:04 +6

Se joaca cu focul!

# off date 19 februarie 2013 15:17 -6

Ce pacat ca majoritatea in Romania este exact dupa clasa politica ce si-o aleg. Trist, \"pleaca ai nostri, vin ai nostri\"

# De pe net, DA BUN ! date 19 februarie 2013 23:10 -3

DEZASTRU IN JUSTITIE ! Sunt aproape 1700 de judecatori CORUPTI ! SE CUNOSC CU NUME SI PRENUME ! SUNT CEI CARE AU VOTAT CA TURMA “”fara nici un motiv “” revocarea unor judecatori de la CSSM…la comanada “zanei maffiotilor –blonda lui Voronnin” Poate unii vor sustine …ca a fost vot deschis …ca ei gandeau altfel…dar au fost fortati de sefi …dar atunci ori sunt pprroosti ori sunt influientabili ,,,,si NU MERITA SA FIE JUDECATORI ! PASTRATI LISTELE ,…SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! DATI-I AFARA ! Banda care a pus mana pe tara …va cadea mai repede decat credeti… Suntem in U.E . ! Cat credeti ca va rezista ….? Ce veti face atunci? P.S. Acum inteleg de ce JUDECATORII ASTIA NU se MAI simt REPREZENTATI DE CEI DIN CSSM! stiti de ce ? AIA ERAU CINSTITI ! ! SI Acum la putere a venit maffiia ….si ASTIA CINSTITI nu o reprezinta !

# maria date 20 februarie 2013 08:41 +2

urmareste-i pe cei 2 , e muuult mai simplu ! 

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 07:59 -4

CARE E DE ACORD CU REVOCAREA LUI GHICA SI DANILET ,DAR REFUZA SA DEA ARGUMENTE. Zici ca nu-i mai reprezinta pe cei care i-au pus acolo. Care sunt bai,Nea turmnetate interesele celor care i-au pus acolo?Si nu ai raspuns la acele intrebari descisive:PENTRU CE VINA AU FOST REVOCATI ?CONCRET CE AU FACUT ? DACA EU ITI REVOC TIE DOUA PALME ,NU E NORMAL SA MA INTREBI DE CE ?Daca intr-o seara eu ma inteleg cu 1700 de mafioti si corupti prin telefoane ,mailuri,SMS-uri si-ti revocam a doua zi cate doua palme nu ar fi normal sa intreb de ce ? ITI RASPUNDEM CA NU NE MAI REPREZINTI PE NOI PE MAFFIOTI PE NOI PE CEI CORUPTI ! E DE AJUNS ? UNDE AI FACUT BA,DREPTUL ...DACA L-AI FACUT ? LA SPIRU ERETE ?

# Miraj date 20 februarie 2013 08:13 +4

Hai ca-ti raspund eu: motivul evident pentru care majoritatea covarsitoare a judecatorilor considera ca nu-i mai reprezinta este votul acordat, la investirea sefului csm unui...procuror!Si cum procurorii sunt subordonati politic-chiar prin modalitatea de numire in functii-este mai clar decat lumina zilei ca csm, in actuala formula, nu-si mai poate indeplini obiectivul principal, si anume acela de garant al independentei justitiei! Asa incat, recvoca-ti tie cate palme vrei si apoi intreaba-te de ce...si, pentru ca raspunsul va fi extrem de greu de gasit, in ce te priveste, continua cu revocarile... :-)

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 09:11 -3

Ba ,ma lasi ? Hai sa-ti spun eu de ce i-au revocatpe Danilet si Ghica ,ca sa nu mori pprroost ! I-au revocat TOCMAI PENTRU CA SUNT CORECTI !, ca n-au bube, ca nu sunt santajabili… Crezi ca pe mine nu m-au luat intr-un colt….nu m-au prelucrat..ce beneficii o sa avem …”CA ACUM A VENIT UNA DE-A NOASTRA “( –POATE DE-A VOASTRA !) -Pe Morar si pe Kovesi de ce-I resping , CAND TOATA LUMEA STIE CA SUNT CEI MAI BUNI ! Ii resping TOCMAI PENTRU CA SUNT CORECTI , ca sunt nesantajabili …Pe basescu de ce l-au suspemdat ? Ca n-a respectat constitutia ? -LAU SUSPENDAT PENTRU CA A DAT INDEPNDENTA JUSTITIEI SI A INCEPUT SA STRANGA MAFIOTII ….De aia ! Apropo tu ce interese ai avut cand ai votat revocarea?…Sti ce ,da-ti singur cele doua palme ca eu fac alegie la pprrosti si la ipocriti.Acum ca ai priceput-sper,explica-le si celorlalti 1699.Tu gandete-te ca astia vor fi scuipati de la putere mai repede decat crezi si LISTA CELOR 1700 DE CORUPTI AUTODENUNTATI RAMANE !

# maria date 20 februarie 2013 08:46 +2

ai citit procesele verbale si nu sunt specificate argumentele revocarii ? Ca l-au pe nasu\' in suflet nu este un argument hotaritor ? 

# PENTRU maria date 20 februarie 2013 09:22 -3

Fata marie (intentionat am scris cu litera mica -ca nu meriti litera mare!) ,si tu ai votat revocarea ? Si tu esti pe lista celor 1700 de corupti ? E de asteptat -la cata carte sti !-vezi ca se scrie \"ca-l au pe nasu in suflet !) Si chiar de ar fia asa si expresia asta n-ar fi o inventie si o interpretare fortata de la HASNAUA3...asta ar fi dupa mintea ta o dovada irefuutabila ? Tu esti judecatoare,fato?Unde ai facut scoala ?

# VIKY (DESTAINUIRI ) date 20 februarie 2013 11:53 0

Viky ma numesc (asta e nume conspirativ de fapt sunt Ambeleasca) De ce razi nene de mine ce daca n-am pus liniute bine? C-as si eu batuta de Dumnezeu, nu vedeti cum arat? sunt mai urata ca Panarama aia de la Hasnaua 3! S-iam avut si pojar cand am fost mica, la scoala am intrat direct in clasa a 9a ca fusesem turnatoare fruntase si voiau sa ma faca si pe mine securista si na-veam carte…si ma-u bagat ei la scoala …si-am avut si pojar cand am fost mica… Mai rad unii de mine ca am scris pe forum de doua ori la rand Arghezii cu doi de i…pai ce nu sunt mai multi ? ca eu asa stiu ca atunci cand sunt mai multi Arghezi se pun mai multi i i Argheziiiii (asa am invatat la scoala de secu de la baneasa…ca am invatat si eu asta la artimetica sau la gramatica ..nu stiu la care ca miau mancat ficatii… Ce sa fac si eu ? mai lustruiesc la varan, mai pup fund, mai duc tzucalul mai pe la Hasnau 3 …castig si eu un ban…nu ies in strada sa dau in cap la lume… C-as si eu batuta de Dumnezeu, nu vedeti cum

# VIKY date 20 februarie 2013 14:08 +4

@11:53 ......Ca scrii in numele meu gunoi, cu asta dovedesti cat de marunt/a , si ca ai probleme psihice. Dupa o viata de huzur in frunte cu cel mai mare gunoi al Romaniei, TRAIN BASESCU, va zbateti in agonie. Nu iti face probleme gunoi, ca agonia voastra se termina curand dupa gratii, pentru foarte multi ani. Voi ar trebui sa fiti adunati toti intr-o piata si incendiati, sa ardeti de vii, gunoaie umane, sa nu mai puteti distruge ce a mai ramas din tara si popor. Ura si revolta care sa acumulat in sufletul oamenilor impotriva voastra, nu are margini, dar pana la urma cu aceasta ura veti fi invinsi, gunoaie umane. Cu cat iesiti in evidenta, cu atat sunt mai mari sansele voastre sa fiti deratizati pentru vecie.

# VIKY date 20 februarie 2013 14:17 +4

@11:53.....Gunoi, am uitat sa te intreb, de ce scrii in numele meu doar la articole unde apare acest gunoi descompus?. Esti tu, gunoi descompus, cu numele de vasilica?.

# VIKY (DESTAINUIRI ) date 20 februarie 2013 15:32 -4

nu , nu , nu sunt eu !...da de ce zici despre el ca e gunoi descompus? Totusi fac si eu apel la toti cei de pe forum sa-mi raspunda PENTRU CE VINA AU FOST REVOCATI Ghica si Danilet?CONCRET CE AU FACUT ? Viky ,poate-mi raspunzi tu ca te vad cam culta-n cap .Crezi ca si Ghica e un gunoi descompusa? Sau o gunoaie descompus ?(Trebuie sa remarci ca c-am adaptat la nivelul tau intelectual )

# VIKY date 20 februarie 2013 16:01 +3

@15:32.....Un gunoi ca tine se poate adapta doar in lada de gunoi, nicidecum la nivelul unui om.

# ILINA date 20 februarie 2013 15:40 +5

astia sunt chiar nerusinati ! nu se dau dusi si pace ! dati-va, dragi membri csm demisia cu totii si se va vedea cine va mai fi reales sau nu . si se va vedea si citi vor mai avea tupeul sa mai candideze . nu se poate ca trei indivizi sa sfideze toti judecatorii din tara asta ! sunt revoltata total de atitudinea lor ! RUSINE SA LE FIE !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar- 18.01.2021 – Se vinde tara. Kovesi e in top

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva