Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

CANDIDATII PENTRU SECTIA SPECIALA – A fost publicata lista cu procurorii care s-au inscris pentru ocuparea postului de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Procurorul care ne-a discreditat la CEDO in cazul Birsan, Viorel Cerbu de la DIICOT, se lupta cu Elena Iordache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florina Pilos si Florena Esther Sterschi de la PICCJ. Adina Florea s-a inscris in procedura pentru ocuparea unui post de procuror de executie in cadrul Sectiei speciale

Joi, 18 octombrie 2018 16:06 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu numele procurorilor care s-au inscris pentru ocuparea postului de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Potrivit documentelor, pentru conducerea Sectiei s-au inscris nume grele. Cap de lista este nimeni altul decat Viorel Cerbu (foto) de la DIICOT, autorul gravelor abuzuri in cazul sotilor Gabriela si Corneliu Birsan a caror comitere au fost confirmate chiar de CEDO. Lista candidatilor este continuata de procuroarele Elena Iordache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florina Pilos si Florena Esther Sterschi de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


In ce priveste functiile de procurori de executie in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, pentru ocuparea lor s-au inscris urmatorii: Adina Florea, Codruta Simona Chindea, Sorin Eugen Iasinovschi, Iuliana Magdalena Olteanu si Florina Pilos. Ultimele doua nume se regasesc si printre candidatii pentru sefia Sectiei, iar Adina Florea este propunerea ministrului Justitiei pentru sefia DNA.

Interviurile vor avea loc vineri, 19 octombrie 2018, la sediul CSM, incepand cu orele 10.00.

Publicam in continuare lista candidatilor pentru sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie:Accesari:6482

Comentarii

# Edelweiss - STUPEFIAT de BUKOWINA date 18 octombrie 2018 17:25 +12

IAȘINOVSCHI de la PCA SUCEAVA? De la parchetul cotoroanței NKVD-iste lămășanu? :eek: Semnatarul de la numărul curent 2516 din lista semnatarilor memoriului magistraților români pentru retragerea proiectului de modificare a legilor justiției? https://www.juridice.ro/538255/memoriul-magistratilor-romani-pentru-retragerea-proiectului-de-modificare-a-legilor-justitiei.html :eek: Băăăă, sunteți NEBUNI LA CAP! iașinovschi e unul din golanii care i-a albit pe ticăloșii de la PJ Suceava - chiochiu - psihopatul vasluian și ilașcu - tuta absoluta cu ... „a sfidat ÎNSĂȘI rolul magistratului în societate” (ds. 58/P/2017). Pe ăla, săgeată a celor mai depravați și nenorociți porcușori de pripas bukowinean vreți să-l puneți la SIIJ? NE-AM DAT DRACULUI! LUPUL PAZNIC LA TÂRLA DE OI și IAȘINOVSCHI PROCUROR SIIJ! Ca să-i coafeze și să-i albească pe toți criminalii și pe toți psihopații veniți în Bukowina la bejenie și închiabureală judiciară? SUNTEȚI NEBUNI DE LEGAT! :eek:

# Edelweiss - STUPEFIAT de BUKOWINA date 18 octombrie 2018 17:32 +1

Băăăă, ăia 3 juzi care or să facă parte din kamisia de concurs, ia azvârliți un ochi în lista „beneficiarilor” acatistului meu cu rol de imprecație: cine-i aclo în listă? Iașinovschi Sorin-Eugen - Secta de pe lângă Vespasiana de Apel Suceava! :eek: Oare de ce este în lista blestemului meu? De „băiat bun” ce e? Sau nu cumva mie îmi place să mă leg aiurea de ... oameni necunoscuți? DAȚI-I URGENT UN ȘUT ÎN CUR GUNOIULUI SĂGEATĂ A TORȚIONARILOR DIN SECTA COTOROANȚEI LĂMĂȘANU! O Spune Edelweiss - care nu minte fiindcă are cel mai bun argument: nu mai are nici un interes de a minți, el făcându-și integral ambele ture de închisoare. NU AM MIZĂ CA SĂ MINT! link: https://www.facebook.com/Eine.Hand.wascht.die.andere.Hand/photos/a.1600025020209209/2022887654589608/?type=3&theater

# Tot Io* - fierbând de mânie și indignare date 18 octombrie 2018 17:53 +6

Bine o zic cine-o zis că ... TOT OMUL SE TRAGE DIN MAIMUȚĂ NUMAI PROCURORUL Se TRAGE DIN PORK. O dovedește exemplul ticălosului de la Secta Bukowineană ce-o are nacealnik pe generăleasa SRI+GRU, Mamă Hâdă a tuturor Trolilor și Prostovanilor de pripas - lămășanu daniela iuliana - uzurpatoarea și împuțitoarea jilțului de procuror general al PCA Suceava. PCA Suceava - cheia de boltă, Piatra unghiulară a systemului Ticăloșiei Judiciare întronizată în Bukowina de calicii, sărăntocii și țiganii de pripas judiciar! Ca să îndrăznească un GUNOI de LA PCA SUCEAVA NESIMȚIREA SUPERLATIVĂ de a candida la SIIJ, chiar că trebuie să aibe opinca obrazului groasă ca o anvelopă de tractor Tarta, pingelită cu toval de pork mistreț pleonastic.

# DODI date 18 octombrie 2018 17:38 +9

Având experiență cu prima tură de înscrieri pentru șefia DNA în prima fază se înghesuie mulți dintre cei care primesc ordin pentru asta. Este și exemplul animalului care și-a bătut joc de viața magistraților Bârsan. Se vede treaba că aceștia pe lângă gradele de pe umeri mai au în comun nesimțirea și tupeul.

# Dorel date 18 octombrie 2018 17:56 0

Corect , in categoria asta poate intra si besinovschi ! Ciudatul BESINOVSCHI!

# adevaratul DOREL date 18 octombrie 2018 23:03 0

"Cine este FSN-ist, e ori prost, ori securist !" (=proverb popular din anul 1990). Si, b): la urma urmelor, proverbul se executa, nu se discuta ! Parerea mea ...

# basicuta date 18 octombrie 2018 18:12 +1

da cum de mai este magistrat! asta-i intrebarea...

# Edelweiss - Iscoadă de BUKOWINA date 18 octombrie 2018 18:13 +1

PROBA VERITĂȚII: PCA Sv. = NEO-GESTAPO! Iaca lista PCA a semnatarilor respectivului memoriu: 17. Ana-Maria Aparaschivei, procuror, PCA Sv. 2257. Andrieș Gabriel, procuror, PCA Sv. 2509. Arbureanu Liliana, procuror, PCA Sv. 2510. Cucoş Camelia, procuror, PCA Sv. 2511. Surdu Adrian Marius, procuror, PCA Sv. 2512. Cusiac Nicoleta, procuror, PCA Sv. 2513. Antăloae Ionuţ Cristian, procuror, PCA Sv. 2514. Toma Ionel , procuror, PCA Sv. 2515. Ioniţă Nicu Paul, procuror, PCA Sv. 2516. Iasinovschi Sorin Eugen, procuror, PCA Sv. 2517. Juravlea Ana Maria, procuror, PCA Sv. :eek: Iaca amu lista nominală a PCA Sv. conform CSM 1909: ANDRIEŞ GABRIEL APARASCHIVEI ANA MARIA ARBUREANU LILIANA CUSIAC NICOLETA GHICA PAULA SIMONA IAŞINOVSCHI SORIN EUGEN IONIŢĂ NICU PAUL JURAVLEA ANA MARIA LĂMĂŞANU DANIELA IULIANA SURDU ADRIAN MARIUS TOMA IONEL :eek: TOȚI PE METEREZELE NEO-NAZISMULUI de sorginte „deep state”. Singura care n-a semnat e ghica. Matroana lămășanu n-a semnat fiindcă și-a trimis săgețile!

# Tot Io* date 18 octombrie 2018 18:27 +1

Ia, din aceeași listă a infamilor ce ÎMPUT demnitatea de magistrat: 1820. Sterschi Florena Esther, procuror PICCJ :o 1826. Iordache Elena, procuror PICCJ :o 2176. Florea Adina procuror general adjunct PCA Constanţa :o 3079. Codruţa Chindea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov :eek: :eek: :eek: sequel al ecranizării americane „ALL THE DEEP STATE'S MEN”

# EDELWEISS - SCRIITOR CU MAJUSCULE date 18 octombrie 2018 18:57 +4

Da, pentru mine este clar! Acest val de „înscrieri” reprezintă o altă acțiune manevrieră a „statului paralel Ko-Co-Io”. Profitând e uimitoarea capacitate mimetică a borfașului neo-nazist, establishmentul criminalității organizate la nivel statal și-a scos la înaintare SĂGEȚILE! Toate SCURSURILE, toate REBUTURILE, toate CANALIILE și toate INFECȚIILE PURULENTE au fost trimise la ofensivă banzai de tip kamikaze: chiar dacă știu că nu au nici o șansă să acceadă funcțiile, ÎMPUȚITANIILE NEO-NAZISMULUI STATAL s-au gândit ei să mai întârzie puțin operaționalizarea SIIJ. După principiul consacrat al dezgustului și oripilării: atunci când vrei să blochezi o anumită activitate inaugurală, trimiți vreo duzină de derbedei să se cace în fața sediului ce urmează a fi inaugurat! În tabelul de mai sus avem numele nerușinaților căcăcioși pe peluza SIIJ. All the deep state's men!

# Niku date 18 octombrie 2018 19:47 +2

BV DODI ESTE UN BOLNAV FARA LIMITE,O BESTIE CU CHIP DE OM,,,,,,,UN EXAMEN PSIHIATRIC L AR DUCE UNDE II E LOCUL!!!!

# santinela date 19 octombrie 2018 08:18 -1

Uitati-va mai fratilor la nemernicul asta care a nenorocit familia Birsan cit are obrazul de gros.Talpa-i subtire ! Pai asta in loc sa nu mai faca parte dintre magistrati si sa fie acum la puscarie sau afara din sistem, cica "candideaza". " Ba esti prost ? " !

# markusdundee date 20 octombrie 2018 11:00 0

Cerbu este un spagar . A clasat infractorului Radulescu Stefan primind un milion de euro . SESIZAT sa fie cine trebuie

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Veti vota la referendumul pe Justitie al lui Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.05.2019 – Deca(patorul) de la Brasov isi pierde urma

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER