16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAVAGIILE COVID-19 SUNT O NALUCIRE – Exploziv: Profesorul de microbiologie moleculara Sucharit Bhakdi din Germania avertizeaza: “99,5% din cei infectati nu sunt bolnavi cu adevarat... Doar 50-60 au fost cu adevarat bolnavi si 30 au murit pana azi, in 30 zile... Avem o mortalitate aparenta de un caz pe zi... Impact groaznic asupra economiei. Urmarile asupra ingrijirii medicale sunt profunde. Toate aceste masuri duc la autodistrugere si sinucidere colectiva, pentru nimic altceva decat o nalucire”

Scris de: Razvan SAVALIUC - Valentin BUSUIOC | pdf | print

15 May 2020 13:12
Vizualizari: 37192

Nota: Acest articol a fost dezactivat in perioada 31 martie – 15 mai 2020, in urma somatiei oficiale a Grupului de Comunicare Strategica, responsabil cu gestionarea starii de urgenta decretate pentru combaterea COVID-19.


MOTTO – Albert Einstein: „Ma tem de ziua in care tehnologia va inlocui interactiunile dintre oameni. Lumea va avea o generatie de idioti


 

 

Lumea Justitiei va prezinta o noua dovada care arata ca intreaga isterie modiala care ameninta sa distruga zeci de state si sa arunce in aer economia (aducand dupa ea o criza economica severa si o criza a alimentelor mai rea decat orice) este reactia unor minti lipsite de ratiune, care prin deciziile lor nejustificate ameninta existenta omenirii.

Profesorul de microbiologie moleculara Sucharit Bhakdi (foto), de la Universitatea Christian-Albrechts din Kiel (Germania), le deschide ochii celor care pot sa inteleaga ceea ce spune – si anume ca actualul coronavirus COVID-19 este un virus ca oricare altul, care produce un numar infim de victime. El demonstreaza, cu argumente imbatabile ca in Germania – unde s-ar aplica azi ipoteza extrema ca ar muri 30 de oameni pe zi din cauza noului virus – in realitate mor in fiecare zi peste 2.200 de oameni de diverse afectiuni. Si ca este o uriasa greseala sa se puna decesele celor „infectati cu Covid 19” pe seama acestui virus. Pentru simplul fapt ca toti cei care mor, cu varste de peste 60 de ani, au nenumarate alte afectiuni grave de sanatate si ca se greseste profund cand se pun decesele persoanelor infectate cu Covid-19 pe seama acestui virus, si nu pe afectiunile severe, chiar incurabile, pe care victimele le-au avut. Facand o paralela intre China si nordul Italiei (unde s-au inregistrat cele mai multe decese), Sucharit Bhakdi arata ceea ce au in comun aceste doua tari: un aer extrem de poluat, care afecteaza plamanii locuitorilor.

Reputatul profesor spune ca batranii care mor infectati cu coronavirus in realitate ar trebui sa se spuna ca mor de afectiunile severe de sanatate care le au. Si ca, in realitate, 99,5% dintre cei „infectati cu coronavirus” nu ar fi victimele acestui virus. O marja procentuala in media celorlalti coronavirusi, care omoara si alti germani dintre cei circa 2.200 care decedeaza anual. Cati insa pot intelege ceea ce ne spune reputatul profesor? Suntem convinsi ca foarte, foarte putini!

Distinsul profesor german conchide ca toate masurile extreme dispuse impotriva oamenilor, ca asa-zise masuri de preventie (izolarea, starile de urgenta etc.), sunt caraghioase si nu fac decat sa produca mai multe victime, prin privarea celorlalti bolnavi de un tratament corespunzator. Pe scurt, prin scurtarea vietii oamenilor: „...impactul groaznic asupra economiei ameninta existenta a nenumarate persoane. Urmarile asupra ingrijirii medicale sunt profunde. Deja serviciile catre pacientii aflati in nevoie s-au redus, operatii au fost anulate, clinicile medicale s-au golit, personalul medical s-a redus. Toate acestea vor avea un impact rau asupra intregii societati. Pot doar sa zic ca toate aceste masuri duc la autodistrugere si sinucidere colectiva, pentru nimic altceva decat o nalucire”.

Intr-un interviu acordat presei locale din Kiel, cercetatorul americano-german de origine tailandeza subliniaza ca explozia numarului de morti din China si din nordul Italiei nu ar trebui sa ne alarmeze, intrucat zonele respective au deja un factor agravant: intensa poluare a aerului, care de zeci de ani a subrezit plamanii locuitorilor. De aceea, spune cercetatorul, decesele din alte tari si chiar din alte zone ale Italiei sunt vizibil mai putine.

In plus, statisticile deja au aratat ca noul coronavirus nu afecteaza serios tinerii si persoanele fara boli preexistente, a adaugat Bhakdi. Concluzia este ca guvernele ar trebui sa renunte la masurile stricte de izolare a oamenilor in locuinte si sa se gandeasca in schimb atat la sanatatea acestora (care mai rau este agravata prin tinerea in case), cat si la faptul ca economiile nationale sunt pur si simplu aruncate in criza prin inchiderea afacerilor.

Cine este Sucharit Bhakdi

Doctorul Vasile Astarastoae – fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania – a scris pe Facebook ca „in epoca pandemiei COVID-19, regula este de a fi mediatizate doar acele stiri sau voci care apartin sau sustin pozitii oficiale globaliste. Se afirma ca ne aflam in fata unei primejdii cu care omenirea nu s-a mai intalnit (o adevarata apocalipsa) ceea ce justifica luarea unor masuri exceptionale de izolare si de distantare sociala. Dar exista tari care nu s-au aliniat acestui curent (Suedia, Olanda) si oameni de stiinta care au criticat masurile ineficiente, abuzive si, uneori, aberante luate la nivel global”.

Unul dintre acesti savanti este Sucharit Bhakdi (nascut la 1 noiembrie 1946 in Washington, DC), care a studiat medicina la Universitatea din Bonn (1963-1970), cu o bursa a Serviciului German de Schimburi Academice. In februarie 1971, Bhakdi si-a sustinut doctoratul. Din 1972 pana in 1974, a beneficiat de o bursa de la Fundatia Max Planck la Institutul Max Planck pentru Imunobiologie din Freiburg, iar intre 1974 - 1976 a primit o bursa de la Fundatia Alexander von Humboldt la acelasi Institut. Dupa o sedere de un an la Universitatea din Copenhaga, a lucrat din 1977 pana in 1990 la Institutul de Microbiologie Medicala din cadrul Universitatii Justus Liebig din Giesen. A fost profesor de microbiologie medicala (din 1987) la universitatile din Freiburg, Giesen si Mainz. Bhakdi s-a pensionat la 1 aprilie 2012, dar si-a continuat activitatile de cercetare ca profesor invitat la Universitatea Christian-Albrechts din Kiel. In 1978, Bhakdi a descoperit prima proteina, care ataca membrana celulara si determina formarea unui por, deschizand un nou domeniu de cercetare.

Iata ce mai scrie Astarastoae despre Bhakdi:

Astazi, se stie ca marea majoritate a bacteriilor patogene produc pori care afecteaza celulele gazda. Are 250 de articole stiintifice listate la PubMed, precum si numeroase alte articole si capitole de carte. Intre 1990 - 2012, a fost redactor-sef la Revista de Microbiologie medicala si imunologie (o revista stiintifica fondata de Robert Koch). Impreuna cu Karina Reiss a publicat Infectii cu spectru larg. Mituri, amagiri si realitate. Goldegg, Viena 2016, o carte de mare succes. Bhakdi este unul dintre cei mai citati cercetatori medicali din Germania. In decursul carierei, a primit peste 13 premii si distinctii.

In acest an, in intervalul 19 - 22 martie 2020, Bhakdi a publicat trei videoclipuri in care a criticat masurile luate la nivel mondial impotriva pandemiei COVID-19, despre care crede ca se bazeaza pe o interpretare gresita a rezultatelor testelor si a numarului de infectii. Argumentatia sa are un singur punct sensibil, care a fost intens speculat de stiinta “oficiala” : simplificarea potrivit careia doar factorii de mediu au dus la decesul a 500 de persoane/zi, in Italia (din cauza calitatii aerului, care ar fi determinat aparitia unor afectiuni pulmonare preexistente). Poate chiar asa o fi? In rest, opiniile sunt concludente si pertinente”.


Redam traducerea in limba romana a interviului acordat de profesorul Sucharit Bhakdi, asa cum a fost postata pe Youtube de catre scriitorul Marius Mioc (vezi video):


Reporter: Domnule prof. dr. Sucharit Bhakdi, sunteti specialist in boli infectioase si microbiologie. Sunteti unul dintre cel mai des citati oameni de stiinta din cercetarea medicala a Germaniei. Azi vom vorbi despre coronavirus. Acest virus imprastie frica in lume. Si in Germania, starea de urgenta a impus restrictii severe. Ce sunt coronavirusii?

Sucharit Bhakdi: Acesti virusi exista cu animalele si oamenii pe intreaga planeta. Sunt o familie numeroasa. Ei pricinuiesc multe boli marunte, des intalnite, ale cailor respiratorii. Cel mai adesea, infectiile raman subclinice, fara simptome. Probleme grave apar aproape numai la pacienti batrani, cu alte boli cronice, mai ales de plamani si de inima.

Acum insa a aparut un nou membru, care imprastie frica in lume. De ce? Noul COVID-19 a aparut in China si s-a raspandit repede. Pare sa produca un neasteptat de mare numar de morti. Am vazut rapoarte alarmiste, care corespundeau cu cele din China. Trebuie insa aratat ca in marea majoritate a focarelor din alte parti ale lumii, rata mortalitatii aparente se dovedeste mult mai mica. Asemenea rate inalte, precum 4, 5 sau 6% n-au fost atinse. De pilda, in Coreea de Sud mortalitatea aparenta a fost de 1%.

Reporter: Cum adica rata de mortalitate 'aparenta'?

Sucharit Bhakdi: Cand pacientii au in acelasi timp mai multe boli, un agent infectios nu trebuie considerat singurul raspunzator pentru un deznodamant mortal. Asta s-a intamplat cu COVID-19, dar asemenea concluzie e falsa si creeaza primejdia neglijarii altor factori importanti. Rate diferite de mortalitate pot fi cauzate de situatii locale diferite. De pilda, ce are in comun nordul Italiei cu China? Raspuns: poluarea intensa a aerului. Este cea mai ridicata din lume. Nordul Italiei este China Europei. Plamanii locuitorilor de aici au fost atacati timp de zeci de ani si din cauza acestui motiv situatia nu este comparabila cu alte zone.

Reporter: Referitor la Germania: virusul s-a raspandit si la noi.

Sucharit Bhakdi: Da, se raspandeste si in Germania. Ca urmare, acum avem destule date sa evaluam adevarata primejdie a virusului in tara noastra.

Reporter: Asta au facut expertii si politicienii germani. A fost declarat cel mai ridicat nivel de alerta si au fost luate masuri preventive extreme.

Sucharit Bhakdi: Da, si asta este o mare tragedie, pentru ca toate aceste masuri sunt fara rost. In primul rand, intrebarilor importante li s-a raspuns. Prima intrebare: poate acest virus sa provoace boala serioasa la tineri si sa omoare pacienti care n-au alte boli? (Asta l-ar face diferit de celelalte virusuri din grupa corona.) Raspunsul e limpede: NU. Avem 10.000 de infectii raportate (n.r. pana la data de 18 martie 2020). 99,5% au simptome usoare sau nu au deloc. Aici mai putem vedea ca este gresit si primejdios sa vorbim despre 10.000 de 'pacienti'. Ei nu sunt bolnavi cu adevarat. 'Infectie' nu este acelasi lucru cu 'boala'. Doar 50-60 au fost cu adevarat bolnavi si 30 au murit pana azi, in 30 de zile. Avem o mortalitate aparenta a COVID-19 de un caz pe zi pana acum.

In cel mai rau scenariu (care trebuie prevenit, conform autoritatilor), vom avea 1 milion de cazuri si probabil 30.000 de morti in 100 de zile. Asta inseamna 30 de morti pe zi. Scopul este sa se evite acest 'scenariu cel mai rau'.

Reporter: Toate masurile actuale urmaresc sa incetineasca raspandirea virusului, pentru a salva vieti.

Sucharit Bhakdi: Da, dar noi deja analizam scenariul cel mai rau – cu 30 de morti zilnic. Si 30 de morti pe zi poate parea foarte mult, dar trebuie sa ne gandim ca aici, in Germania, zilnic mor 2.200 de persoane de peste 65 de ani. Trebuie sa ne gandim ca unii dintre acestia au coronavirusi. Nu se stie cati. Putem presupune ca 1% (ceea ce, desigur, e prea putin). Asta inseamna 22 pe zi, purtatori normali de coronavirusi. Si acestia mor in fiecare zi. Signura diferenta este ca noi nu vorbim despre 'morti cauzate de coronavirus', pentru ca stim ca acesti virusi nu sunt principala cauza a mortii.

Asadar, ce facem acum, in acest scenariu, e sa prevenim ca acesti 22 sa nu fie inlocuiti de 30 de pacienti cu COVID-19. Asta e ceea ce se intampla acum. Ne e teama ca acei 1 milion de infectati ne vor da 30 de morti pe zi in urmatoarele 100 de zile, dar nu ne dam seama ca 20, 30, 40 sau 100 de pacienti pozitivi cu alti virusi din grupa coronavirusilor mor zilnic.

Au fost luate masuri extreme pentru a evita aparitia COVID-19 in locul altor virusi din grupa coronavirusilor.

Reporter: Ce credeti despre toate aceste masuri?

Sucharit Bhakdi: Le consider caraghioase, absurde si direct primejdioase. Concetatenii nostri mai batrani au tot dreptul sa fie facute eforturi ca ei sa nu se afle printre cei 2.200 care pleaca zilnic in ultima calatorie. Contactele sociale si evenimentele sociale, teatrul, muzica, calatoriile, vacantele, sportul – toate acestea ii ajuta sa-si prelungeasca sederea pe Pamant. Speranta de viata a milioane de oameni e scurtata (n.r. prin izolare).

Apoi, impactul groaznic asupra economiei ameninta existenta a nenumarate persoane. Urmarile asupra ingrijirii medicale sunt profunde. Deja serviciile catre pacientii aflati in nevoie s-au redus, operatii au fost anulate, clinicile medicale s-au golit, personalul medical s-a redus. Toate acestea vor avea un impact rau asupra intregii societati.

Pot doar sa zic ca toate aceste masuri duc la autodistrugere si sinucidere colectiva, pentru nimic altceva decat o nalucire.

 


Comentarii

# Neanae date 27 March 2020 20:45 +20

Asta chiar ca o cred! Excelenta explicație. Va asigur ca ceea ce poate crea mintea este fantastic sau teribil. Rahat chior îl fac și cei fără minte! Nu am loc sa explic pe larg, in spate este metafizica și filozofie. În câteva cuvinte ESTE VORBA DE UN NIVEL AL CREDINȚELOR UNDE SE ÎNTÂMPLA CA UN LUCRU IN CARE SE CREDE (bun sau rău) SE VA ÎMPLINI. ÎNCHIPUIREA DEVINE REALITATE. Fizica cuantica are mult de zis, neuroștiințele la fel. Efectul placebo va zice ceva? Frica de ceva care e doar in minte, nu in realitate, sigur ați experimentat-o. Bine, Dyer a Intitulat una din lucrările sale “CREDE PENTRU A VEDEA”. Da, cred ca trăim o halucinație ... efectul Maja ... totul este iluzie. FORMIDABIL! Multumesc dlor Savaliuc și Busuioc, superb...

# Ernest date 27 March 2020 21:28 -159

Lucrurile sunt mai simple decat par. Toti mortii infectati cu coronavirus sunt declarati ca morti de conoravirus din cauza procedurilor de raportare la nivel international. Nu mai conteaza ca sfarsitul (stop cardio-respirator) se datoreaza cancerului in faza terminala sau afectiunilort cardio-vasculare. Nici doctorii nu pot demonstra care e cauza, cancerul, boala de inima sau virusul, am dat niste exemple. Ca rezultat in evidentele date publicului apar toti decedati de coronavirus desi majoritatea nu ar fi decedat daca nu aveau gravele afectiuni. Finalul, panica, masuri irationale, distrugere in masa, po******tia crede ca virusul omoare pe rupte.

# Neanae date 27 March 2020 21:39 -173

Rog cautati și veti găsi in internet informații despre experimentele americanilor in țările asiatice in care au creat conflicte. In campusuri cu prizonieri informau ca unii sunt împreuna cu bolnavi infecțioși (holera și alte boli). Nu erau bolnavi printre ei - au murit mulți de ... holera! Viceversa alții erau printre bolnavi infecțioși de toate culorile, dar informația era ca toți sunt sănătoși. Ei bine nu au fost infectați ... acum precis procentajele nu mi le amintesc. Cred ca putem lua in considerație posibilitatea unei URIAȘE MANI******RE A MASELOR, O CRIMINALA EXPERIMENTARE LA NIVEL GLOBAL. Rog pe dl Ficeac sa fie invitat ca sa explice fenomenul. Suntem cumva colegi de breasla, cunoaștem procesele manipulării ... Pentru mine este foarte posibil! COVID exista fiindcă frica de ceva demonstrează ferm cui crede!!!!!!!!

# Alexandra date 27 March 2020 22:04 +27

Si ce facem cu valul de bolnavi in stare critica la ușa spitalului? Facem triaj? Îi refuzam la spital ca sunt bolanvi? Sunati-l pe Hitler in infern ca sa va dea criteriile pentru a decine cine e "apt sa supravietuiasca!". Ce dezbatere falsa! Adevarata problema este politica de auteritate care considera ca spitalul e un cost si ca trebuie reduse paturile de spital de dragul "eficientei" si a "managementului" si mai ales de dragul specularorilor!

# Ghro date 27 March 2020 23:13 +28

multe dintre victime nu erau intr-un stadiu terminal sau acut, care sa justifice decesele... sunt boli cronice pe care in conditiile precedente aparitiei SarsCov2 se puteau duce zeci de ani cu un tratament minim. pare mai mult o tentativa de acreditare a ideei ca e o selectie naturala si ca de la 60 in sus ar trebui sa te resemnezi

# Edelweiss - Ivory Tower Grămătic date 28 March 2020 00:09 -185

Prepoziția în limba rrumână. Prepoziția servește ca mijloc de exprimare a unei relații de subordonare în planul propoziției între atribut și regentul său, între complement și regentul său. Exemple de prepoziții simple: a, de, la, cu, peste, lângă, sub, către, prin, contra, etc :-? Temă pentru acasă: subliniați prepozițiile din următoarele construcții lexicale: „în Rroemenika au murit xxx pacienți DE coronavirus”, respectiv „în Rroemenika au murit xxx pacienți CU coronavirus”. :eek: Mică-mică prepoziția asta dar la ce ravagii persuasive face, zici că-i soră vitregă de-a lui Covi Nineteen! :sigh:

# Arania date 28 March 2020 00:27 +101

Ăsta e bătut în cap, dus cu pluta sau plătit să scoată inepții pe nas.. După el s-au trezit oamenii într-o zi și au decis să moară în grup..mai mare tâmpenie nici că mi-a fost dat să citesc.. Nu mai publicați va rog inutilități !

# In Romania in 2003-2004 A AVUT CINEVA SARS-CoV-1 ? date 28 March 2020 00:51 +18

Cei care comenteaza au aprecieri subiective, inclusiv specialistii... Interesul economic poarta fesul - mai ales in Germania. Exista pecialisti care sa fie gata sa demonstreze ce spun ? A vazut cineva un specialist voluntar care sa "testeze" ceva pe pielea lui ? Cei care vor sa demonstreze ca SARS-CoV-2 e inofensiv.., Dr. Rafila, Dr Streiunu Cercel cauta voluntari pentru testarea antivirusului britanic. Sau initiati o petitie pentru semnaturi pe net si sa vedeti cati sunt dispusi sa solicite altceva decat izolare. Daca s-ar impune iesirea din izolare (ipotetic) si ne vom trezi cu o contaminare generala, cei care au semnat lista ar putea trai cu sentimentul ca au gresit? Criza economica actuala are o componenta anticipata - noua relaxare cantitativa (banii de la relaxarea trecuta sunt in Panama?) vom avea inflatie - tiparnita a mers inca de anul trecut, probabil indatorarea generala s-a decis la... Davos? Democratie... 7 miliarde.., resurse, poluare.., sunt dificil de controlat, nu?

# nae girimea date 28 March 2020 07:53 -202

@Ernest Asa e! Italia are 62 mil locuitori , mortalitate 1.04 %. Zicem : 1.0 % Calcul nr morti /an : 62000000/100 =620000 Nr morti /zi :620000/365 = 1700 Deci in vremuri obisnnuite , in Italia mureau cam 1700 oameni/zi. Datele sint luate din CIA WorldFactbook

# santinela date 28 March 2020 08:25 +85

Hai totusi sa nu luam ca "adevar absolut" cele spuse de un savant, fie el si german(este singurul) si sa ignoram ce spun ceilalti savanti din lume. Cum adica, din 60 ( cu adevarat bolnavi -din spusele savantului ) o mierlesc 30,adica 50 % dau ortul popii si sa nu ne ingrijoram ? Care dintre boli are o mortalitate de 50 % ?

# Alex date 28 March 2020 09:11 +62

Alt savant cu mari probleme de logica. In alta ordine de idei, sa intelegem ca s au inteles chinejii cu italienii, cu spaniolii, cu americanii, cu nemtii samd sa ne manipuleze??? E ridicol

# livia date 28 March 2020 09:36 -183

Interesant este ca desi asta este realitatea- isteria mai mare decat pandemia-, toti au cazut in plasa, de la nord la sud si de la est la vest. Cine este papusarul care a pus globul la pamant? Care i-a ingenuncheat pe toti? Chiar nimeni nu mai gandeste cu capul sau?

# saccsiv date 28 March 2020 09:57 -173

Felicitari Lumea Justitiei pentru curaj! In cazul in care ati aflat deja de stirea de mai jos, imi cer iertare ca o semnalez pe site-ul dumneavoastra: Începând cu 19 martie 2020, COVID-19 nu mai este considerat a fi o boală infecțioasă cu consecință ridicată (BICR) în Marea Britanie https://saccsiv.wordpress.com/2020/03/27/incepand-cu-19-martie-2020-covid-19-nu-mai-este-considerat-a-fi-o-boala-infectioasa-cu-consecinta-ridicata-bicr-in-marea-britanie/#more-41903

# World War 2 si cinismul geman, aerul e de vina, nu altceva date 28 March 2020 10:07 -190

Acum la Wuhan si-au reparat toti plamanii si nu se mai imbolnaveste nimeni..!?? "Batraneii lu'peshte" ce zic ?Specialistii pot avea uneori raspunsuri corecte doar in domeniul ingust in care sunt specializati... Fara studii de cercetare recunoscute - corelatia intre afectarea individuala si calitatea aerului - nu poate fi invocata de un specialist - care nu invoca "rezultate certe provenite din studii calificate..." - decat daca se vrea descalificat. De la o varsta incolo trebuie cercetat si capul specialistului... neuronii se reduc in ritm accelerat in decursul vietii... obiceiurile comune practicate zilnic dau uneori senzatia de om intreg insa - ca la procesoare - pot fi circuite intregi care s-au "topit"... Nu vedem opinii fundamentate de la medici sau specialisti care mai au o viata inainte.. pentru ca si-ar risca carierele !?? Nu v-ati saturat de pensionari care conduc mari institutii... daca "decid gresit" nici nu mai e "timp" sa-i afecteze...

# Comisie parlamentara date 28 March 2020 11:42 -205

Dupa aceasta halucinatie colectiva se impune o comisie parlamentara de ancheta pe bune, fara securisti, si un proces al marii tradari nationale...de ce am fost sudati / inchisi in case? ca sa isi ia unii grade si sa avanseze in timpuri exceptionale? DICTATURA!

# Bârlog date 29 March 2020 19:55 -224

Eu am aceeași opinie cu cea a comentatorilor roșii. Trăi-ne-ar pielea și isteria planetară! Ori ne încuiem în bârloage și murim de foame, ori încuiem planeta și emigrăm în altă galaxie, ori ne punem pe treabă și producem că să existăm, cu toată convingerea că numai bunul Dumnezeu știe cine trebuie să plece...moartea nu poate fi fentată de nimeni...toți vom pleca la un moment dat, cu sau fără isterie.

# Neanae date 29 March 2020 21:04 -197

Intrai amu sa dau o citire la comentarii! Wow câte minusuri, extraordinar, un tzunami de minusuri. Rog frumos pe toți cei care le-au dat sa țină minte ce au scris minusații! Personajul care susține argumentul este apreciat de cei ce înfrunta realitatea din zilele astea cu optimism și cu spirit analitic. Ca și de cei ce compara date, statistici, cunoașterea unui dram de filozofie orientala, de psihanaliza și psihiatrie, de neurologie și o umbra de cuantistica. Cui i-a intrat morcovul ca gata, totul e clar, vor muri și planeta va fi repo******ta de marțieni și descendenții lui Iohanus ??? nu-i place sa afle ca poate nu e decât in capul lui apocalipsa. Halucinația colectivă predomina, realitatea devine ceva imposibil de decodificat din cauza ca au năpădit ... tocmai ... nălucile! Peste câteva luni se vor umple centrele de psihiatrie ... Universul superior este Maya - ILUZIE! Nu e ușor pentru cine se gandeste doar la mâncare sa metabolizeze conceptul. O bere și va trece! Ca și berea e Maya!

# Edelweiss - Ivory Tower Logician date 29 March 2020 22:32 -203

Nae, doară-te la pluă de micile cohorte de #drogăței cărora doar atât le-a mai rămas: să măsluiască în haită rezultatul unui nesemnificativ și superfluu raport like/dislike. Ce să facă și ei, fătălăii cu keyboard, din peșterile, catacombele și grotele în care s-au baricadat? Nimica manifestații cu degețelul galben introbăgat în kr, nici o lovitură de stat camuflată în „protest”, nici un forint venit pe societate deschisă, nici un euroi cerșit pe Patreon, nimică - nimică. Trebuie să fii comprehensiv și amuzat, căci trebuie și ei - drogățeii în sevraj, panică, anxietate și angoasă, să depășească cu bine experiența inedită a încarcerării informale. // Cât despre valoarea intrinsecă a acelor sute de „roșu”, ea trebuie interpretată prin dublă negație a unei valori, a unui enunț: „non(nonA) = A. Adică atunci când UN DOBITOC (non) emite o sentință dezaprobatoare (non) la adresa unui enunț cu valoare de adevăr A, atunci prin dublă negare, parametru respectiv rămâne nemodificat, adică A.

# DanTeo date 15 May 2020 13:55 -202

Punct ochit, punct lovit... Vezi reactiile la comentarii: frica de raspundere înlocuieste frica de covid... Multumiri si felicitari "Lumea justitiei"!

# Viorel date 15 May 2020 14:23 -204

De ce masurile nu se iau după numarul de cazuri care sunt acum?după 2luni si ceva de la apariția primului caz calculul se poate face la ce ai pe teren.nu poți lua masuri doar pe predicții.

# Neanae date 15 May 2020 15:20 -217

AHAAA, ietă de ce scoserăți argumentul asta de la naftalina? Ca fură publicat in Martie, luaram TOȚI o grăma’ de minusuri fiindcă daduram dreptate acestui medic. ACUM SE CONFIRMA - SOCOTEALA E SIMPLA și demonstrează regula calului care se sperie de propria beșină! In 2 luni si ceva muriră (rotunjit in exces) circa 1100 de persoane. Circa 17.000 dădură nas cu guvidu ‘ și jumate se vindecară. Doctori și alte capete luminate AU DECLARAT CA 10% din decedați au trecut in neființa DIN CAUZA FIX DE VIRUS! Concluzie: ROMÂNIA E IN GENUNCHI ȘI LA PĂMÂNT FIINDCĂ AU MURIT 110 cetățeni sănătoși in cca 60 de zile. NI-NO-NI-NO Grupul de comunicare strategica se suparară pe Dr Bhakdi? Nu au decât, ca și Păcală se supărară pe sat. Prosti de bubuie vânduți pe doua cepe! Degerate ... deci ei dădură minusuri in ... prostie! Ce CRETIIIIINI - NI-NO-NI-NO

# Neanae date 17 May 2020 11:11 +2

ANUNȚ PENTRU AUTORII MINUSURILOR AUTOMATE!!! Cu acestea demonstrați ca CUIVA/CÂTORVA dintre stăpâni le tremura izmenele de frica ca au pus macazul greșit și sunt pe arătura! Dar asta e ordinul, el se executa! Așa cum executam toți noi, cei cu peste 5-6 neuroni respectând regulile. Asta NU ÎNSEAMNĂ CA TOATĂ LUMEA MĂNÂNCĂ TOT CE ZBOARĂ. Cu alte cuvinte, suntem in mulți care credem ca măsurile sunt excesive și provin din “ordine superioare”. Motivele? Păi INTERESELE ĂLORA DE LA BUTOANE, care mai de care, inclus subjugații care chipurile au și ei butonașe. Corona exista, e sezonier, dar stafilococul auriu din spitale face treaba 365 de zile pe an. Minusurile sunt dovada fricii ca măsurile și modalitatea de a controla o pseudo epidemie sunt FUM IN OCHI! Dezastrul e GLOBAL, mani******rea continua fiindcă obiectivele risca sa nu fie atinse. Totul va fi cumpărat la 2% din valoarea actuala (ca idee), chinezii deja au preluat pe doua lulele mari business-uri străine, mai ales americane, in China.

# Cojocariu Paulian date 25 March 2021 09:03 +15

Au încercat medicii să analizeze în laboratoare, medicamentele de pe piață? "Substanțele active" specificate în prospecte, sunt și (în aceeași cantitate) în pastile (pilule)? Fabricanții de medicamente (în goana lor furibundă de-a se îmbogăți rapid și nejustificat!) au diminuat "substanțele active" din medicamente cu până la sub 10% din procentul de 100%. Așa că, a te vindeca, cu apă chioară este asemănător cu a te vinde cu medicamentele care "sunt" aproape apă chioară! O simplă gripă, devine un criminal feroce, iar cancerele, nevindecabile. Despre imunitate nu poate fi vorba! Coroborat cu experientele armelor chimice (cea mai recentă cea din Rusia din 10 august 2018) bolile de plămâni și inimă, iau amploare. Iată cum se modifică adevărul. S-a creat psihoza Covid, pentru a abate atenția lumii și a specialiștilor de la realitate: experiența cu arme chimice a rușilor, coroborat cu diminuarea substanțelor active din medicamentele care nu-și mai fac efect împotriva bolilor. Asasinarea în

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva