2 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORII SE RIDICA IMPOTRIVA DICTATURII – Magistratii nu mai suporta abuzurile. UNJR reactioneaza dur dupa ultimul atac la adresa independentei judecatorilor: „Violare flagranta a statului de drept... Un judecator trebuie sa dea o hotarare liber de orice presiuni... Aceste actiuni de presiune au avut ca punct alarmant de pornire un raport al DNA prin care erau criticate hotarari definitive... DNA incearca sa puna presiune asupra judecatorilor pentru a decide intr-o anumita directie”

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 noiembrie 2015 15:05
Vizualizari: 10490

Justitia sta sa explodeze! Judecatorii se ridica impotriva dictaturii si derapajelor venite din partea institutiilor de forta din Romania si institutiilor care au misiunea de a veghea la bunul mers al Justitiei. Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania, condusa de judecatoarea Dana Girbovan (foto, alaturi de presedintele CSM Marius Tudose) de la Curtea de Apel Cluj, a reactionat extrem de dur dupa ultima actiune a Inspectiei Judiciare, care a declansat o ancheta privind solutia judecatorului Constantin Luchian Constantinescu de la Curtea de Apel Bucuresti de eliberare a fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.


Intr-un comunicat de presa intitulat „Inspectia Judiciara incearca anihilarea independentei justitiei”, UNJR condamna practicile Inspectiei Judiciare si acuza ca aceasta institutie s-a transformat intr-un instrument de presiune impotriva judecatorilor. In acest sens, UNJR precizeaza ca verificarile declansare de Inspectie in ceea ce-l priveste pe Luchian Constantinescu, in conditiile in care incheierea de eliberare a lui Piedone nu este motivata, reprezinta o amenintare la adresa independentei judecatorilor din Romania si o violare flagranta a statului de drept.

UNJR avertizeaza si asupra faptului ca DNA incearca sa puna presiune asupra judecatorilor pentru a decide intr-o anumita directie. De altfel, Uniunea aminteste de raportul de activitate al DNA pe 2014, in care erau criticate hotarari judecatoresti definitive.

De asemenea, UNJR aminteste si de actiunea Inspectiei Judiciare declansata impotriva judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache, care au dispus achitarea definitiva a Marianei Rarinca, achitare definitiva.

Iata comunicatul UNJR:

Inspectia Judiciara incearca anihilarea independentei justitiei

UNJR condamna ca inacceptabila si periculoasa modalitatea in care Inspectia Judiciara intelege sa-si exercite prerogativele ce ii revin, potrivit legii, transformandu-se intr-un instrument de presiune impotriva judecatorilor, actiune ce are ca efect incalcarea independentei justitiei.

Prin comunicatul dat publicitatii azi, 12 noiembrie, Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a sesizat din oficiu impotriva judecatorului Constantin Luchian Constantinescu de la Curtea de Apel Bucuresti care a decis, in urma constestatiei, eliberarea din arest preventiv a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Propunerea de arestare preventiva in acest caz a fost formulata de DNA, institutie care are datoria sa prezinte dovezi ce sa sustina o astfel de masura preventiva. Aceste dovezi sunt analizate de judecator care, in baza legii si a propriei constiinte, decide daca masura este temeinica sau nu.

Mentionam ca este vorba despre o masura preventiva pe durata urmarii penale si nu despre o hotarare de condamnare sau achitare din moment ce procesul acestuia inca nici nu a inceput.

Interventia inspectiei judiciare intr-un moment in care hotararea judecatoreasca nu este nici macar motivata, este o presiune inacceptabila asupra acestui judecator si o amenintare la adresa independentei tuturor judecatorilor si o violare flagranta a statului de drept in Romania. La aceasta presiune se adauga si actiunile din ultimul timp a DNA care incearca sa puna presiune asupra judecatorilor pentru a decide intr-o anumita directie, actiuni ce pot fi cu usurinta percepute ca atentand la independenta judecatorilor.

UNJR denunta cu hotarare orice presiune si orice atac la adresa independentei justitiei si il considera inacceptabil cu atat mai mult cu cat, in acest caz, vine de la o institutie care ar trebui sa apere independenta justitiei.

Un judecator trebuie sa dea o hotarare liber de orice presiuni, conform constiintei sale si legii, indiferent ca este vorba de o hotarare de achitare, de arestare sau dimpotriva, de respingere a cererii de arestare.

In aceasta ordine de idei, UNJR reaminteste opiniei publice faptul ca aceste actiuni de presiune asupra judecatorilor au avut ca punct alarmant de pornire un raport al DNA de la inceputul anului prin care erau criticate, fara echivoc, hotarari judecatoresti definitive date in cauze in care inculpatii au fost trimisi in judecata de DNA.

Recent, Inspectia Judiciara a sesizat sectia de judecatori a CSM cu actiune disciplinara, impotriva judecatorilor care au decis achitarea in cazul Rarinca, cu aprecieri asupra validitatii hotararii judecatoresti, transformandu-se in instanta de control judiciar.

Toate aceste actiuni indreptate vadit impotriva judecatorilor care decid conform legii, propriei constiinte si pe baza probelor administrate in dosar, sa adopte o solutie sau alta, contrar propunerilor DNA, reprezinta anihilarea insasi a independentei justitiei.

UNJR solicita CSM ca de urgenta sa-si indeplineasca rolul constitutional de garant al independentei justitiei si sa ia pozitie publica in acest caz”.

Comentarii

# nocolae date 12 noiembrie 2015 15:34 +44

Ridicați-vă odata , și rămâneți ridicați pâna rezolvați problemele ! Nu va mai lăsați terfeliți de o mână de ... parașutate în justiție .

# Iulia date 12 noiembrie 2015 15:46 +33

Bravo, felicitari! Numai luand atitudine se mai poate salva independenta justitiei.

# Ana date 12 noiembrie 2015 15:59 +33

Doamne ajuta! In ceasul al 12-lea. Macar de v-ati ridica voi, oamenii fara de care nu poate exista in tara aceasta nici justitie adevarata ,nici stat de drept. Venim si noi sa va sustinem. Faceti-o odata. Nu sunteti singuri. Traiasca dreptatea in Romania !

# TITULESCU date 12 noiembrie 2015 16:00 -20

JUDECATORII SE RIDICA IMPOTRIVA DICTATURII????????????? ????? NU CUMVA JUSTITIABILII TREBUIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA ABUZURILOR DIN JUSTITIE???????? JUDECATORII CARE TIPA,URLA IN SALA DE SEDINTA,INSULTA PE TOATE LUMEA , SCRIU BALIVERNE IN LOC DE MOTIVARI SI CARE SUNT foarte multi , EI SUNT CUMVA JUDECATORII CARE SE RIDICA IMPOTRIVA DICTATURII,DESPRE EI SCRIETI VOI???? Inspectia judiciara ani la randu nu si-a facut treaba SI DE AICI A IZBUCNIT TUPEUL SI NEOBRAZAREA IN MAGISTRATURA. STAI STUDIEZI O CAUZA ZILE LA RAND ,CUMPERI CARTI CAUTI PRACTICA SI DAI DE NISTE NERUSINATI CARE ISI BAT JOC DE MUNCA TA SI DE DREPTURILE JUSTITIABILILOR SI DE LEGE SI VOR SA RAMANA ASA LUCRURILE.????TREBUIE O INSPECTIE SI MAI ASPRA SI DATI AFARA PE CAPETE.

# Bogdan date 12 noiembrie 2015 17:50 -15

Hotu striga hotii ca nu mai pot sa isi aranjeze ei ploile cu vor ei ar trebui sa de ao lege sa raspunda pentru sentintele date in dosare sentinte care se dau total aiurea de niste judecatori plictisiti, care se cred dumnezeu. Rusine sa le fie. Astia trebuiesc dati afara, saq ia pensii ca oamenii de rand nu pensii nesimtite ca au stat cu curul pe un scaun toata viata si au dat tot felul de sentinte DE CINE LE A PLACUT MAI MULT SAU DUPA CUM AU AVUT CHEF.

# Camp tactic date 12 noiembrie 2015 18:05 +8

@Tituloiu - salutari instelatilor strazii!

# TITULESCU date 12 noiembrie 2015 18:37 -5

APA,APA! ESTI DEPARTE DE ADEVAR.

# Ixulexu date 12 noiembrie 2015 18:12 +23

Daca citeai cu atentie comunicatul UNJR, puteai sesiza ca reactia este legitimata prin indicarea concreta a 2 situatii in care IJ i-a considerat si ii considera indisciplinati pe judecatorii care nu dau curs propunerilor DNA. Intr-un stat democratic este inadmisibil ca Inspectia Judiciara sa fie folosita ca unealta de pedepsire disciplinara a judecatorilor care au tupeul sa nu impartaseasca viziunea procurorilor DNA asupra unui caz sau altul. A permite se se intample asta ori de cate ori hotararile pronuntate nu sunt pe placul DNA sau SRI, inseamna atentat clar la independenta justitiei,la democratie, instaurarea dictaturii mascata prin lupta anticoruptie a celor care ani de zile i-au protejat si favorizat pe corupti. Orice dictatura incepe, continua si isi gaseste justificarea "nobila" a masurilor represive, de dominare si control,din ce in ce mai abuzive, prin lupta impotriva a ceva, impotriva unui dusman comun care trebuie starpit prin absolut orice mijloace.

# TITULESCU date 12 noiembrie 2015 18:52 -3

LASA TU DNA-UL ,EU VORBESC DE ABUZURI IN CAZURI MARUNTE IN CARE FAC CE VOR ONORATELE INSTANTE. SA AJUNGI SA DAI UN COPIL LA O MAMA CARE il pune in pielea goala pe internet cu like-uri de la italieni si mama prostituata si bunica materna la fel SI COPILUL ALA SA AJUNGA SA MOARA DE FOAME LA PROPRIU SI SA VORBEASCA CU PAIENJENII SI DUPA 2 ANI DE CHIN al copilului mama l-a adus la tata de buna voie FIINDCA MAMA PLECA LA,, LUCRU'' IN ITALIA SI PESTE LACRIMILE SI SUFERINTA ACESTUI COPIL JUDECATORII CARE I-AU DAT ANII ASTIA DE CHIN IAU SALARII SI NU VOR RASPUNDERE PROFESIONALA SI NU VOR INSPECTIE CSM? MAI VREI CAZURI CU LACRIMI DE COPIL ITI MAI DAU ,SA-TI SPUN DE O JUDECATOARE DE LA TRIBUNAL CARE A JUDECAT PE UNII DE-I FACEAU CURAT IN CURTE LA EA LA TARA SI LE-A DAT COPILUL OFERTA PENTRU CA-I DADEAU CU SAPA IN CURTE SI FETITA AIA REFUZA SA PLECE SI O SECUNDA DE LANGA MAMA SI UMBLA IN PRIGEGIE PRIN TARA CA SA NU-I IA FATA UNII CARE AU CASTIGAT COPILUL FIINDCA DAU CU SAPALIGA. DNA???

# Ixulexu date 12 noiembrie 2015 20:28 +17

Vezi ca o iei pe aratura, plin de patetism in scrierea cu majuscule ca la lozincile de pe pereti ori de pe pancarte. Manipulare ieftina, ca de fost activist PCR, securist updatat la cerintele de manipulare democratica, iubitor al institutiilor de forta. Incearca sa fii rational si concentreaza-te la ceea ce se critica prin comunicatul UNJR, acesta fiind subiectul concret de discutie. Patetismul tau poate face sens in cu totul alte contexte, care insa n-au absolut nicio legatura cu articolul de fata. UNJR nu critica Inspectia Judiciara pt. toate sanctiunile aplicate judecatorilor in TOATE cazurile de anchete disciplinare, ci s-a limitat la 2 cazuri pe care le considera ca fiind atentate reale si grave la adresa independentei justitiei.

# TITULESCU date 12 noiembrie 2015 22:08 0

STI CEVA DACA JUDECATORII AR FI DERANJATI DE COLEGII LOR CARE FAC ABUZURI SI AR FACE PROTESTE SA-I SCOATA DIN SISTEM ATUNCI DEMERSUL LOR IMPOTRIVA A CEEA CE EI CONSIDERA ,,ATAC LA INDEPENDENTA JUSTITIEI '' AR AVEA CREDIBILITATE. EU CRED CA TOTI MAGISTRATII TREBUIE DATI AFARA DE LA UN CAPAT LA ALTUL AL TARII SI TREBUIE SA FIE MAGISTRAT UN ABSOLVENT DE FACULTATE DE STAT , care a intrat la facultate cu bursa si a terminat-o tot CU BURSA,CU MINIM 10 ANI VECHIME , CU REPUTATIE BUNA CA SI OM . ITI DAU INREGISTRARI DIN SALA DE SEDINTA SA AUZI JUDECATOARE DE 30 DE ANI CUM II SPUNE UNUI VETERAN DE RAZBOI CA E NEEDUCAT si vorbeste cu el atata de grosolan INCAT UNUI OM I-AR CAPA OBRAZU DE RUSINE PENTRU ASEMENEA ATITUDINE . ASTIA SUNT DERANJATI DE INSPECTIA CSM ? ATENTAT LA SIGURANTA ROMANIEI E CEEA CE SE INTAMPLA IN SALILE DE SEDINTA IN CARE ABUZUL A LUAT LOCUL ACTULUI DE JUSTITIE SI NU VA AUD INDIGNAREA VOASTRA A MAGISTRATILOR CORECTI .

# Tudor date 12 noiembrie 2015 16:14 +5

Judecatorii ar trebui sa se ridice impotriva presiunii interlopilor,a presiunii celor ce vor sa-i spaguiasca,impotriva presiunii politicului asupra deciziilor pe care le dau...

# ce sa zic... date 12 noiembrie 2015 17:02 -17

Cum zicea cineva mai sus, sunt unii judecatori care cedeaza la presiunea politicului si nu numai,  nu e corect ca DNA-ul sa munceasca, iar unii judecatori sa le faca praf munca meticuloasa de luni si ani de zile, sub pretextul ca solutiile definitive date de judecatori sunt inatacabile.

# gheorghe pensionaru' date 12 noiembrie 2015 17:55 +10

In Piata se striga si se afisa 'Jos labele de pe Justitie!' si 'Lasati Justitia sa-si faca treaba!'...acu' nu e bine?...sau e bine cand e ordin?  8)

# ce sa zici si tu... date 12 noiembrie 2015 18:13 +14

in opinia mataluta, care ii plangi pe dna-isti, ai o ratune intoarsa cu capu-n jos..adica procurorul in capul tau e mai tare ca judecatorul. bai nene, tu mai gandesti au ba?

# Camp tactic date 12 noiembrie 2015 18:04 +11

Vad ca modelul strazii incerca sa mocirleasca toata Romania. Uitati-va la 'Titulescu' postac platit si cu minte mica  si la 'ce sa zic' vorbesc in numele DNA dar se legitimeaza asociindu-se cu justitiabilul. O manipulare ieftina de oameni lipsiti de imaginatie. Piedone in calitate de primar este nevinovat. Cel mult daca se demonstreaza ca a luat ceva necuvenit ceea ce nu-i cazul. Poate a facut alte lucruri doar ca justitia nu-i campul tactic al nimanui.   -

# ADEVARUL date 12 noiembrie 2015 18:06 +4

DNA-UL ESTE MOSIA LUI DANIEL MORAR,COVESI,UDREA SI PUTIN,PSIHOPATUL SEF RUS.A CREDE ALTCEVA INSEAMNĂ A FI SAU NAIV SAU HANDICAPAT,DUPĂ PĂREREA MEA.CÂT DESPRE JUDECĂTORI....DA,LE ESTE FRICĂ DE MITITICA,UNDE AJUNGI NEVINOVAT DACĂ...FLUIERI IN BISERICA DIAVOLILOR PORTOCALII,CARE AR FI PUTUT APLICA SCENARIUL DIN SIRIA SI IN ROMÂNIA,DACĂ NU SE UITA URÂT N.A.T.O.

# justitiabil date 12 noiembrie 2015 18:47 +13

DIJ SI CSM isi bat joc de plangerile cetatenilor. tergiverseaza cu dolosivitate si rea credinta , ignora dovezile pertinente si concludente, invocand mereu aceeasi marota>INDEPENDENTA  JUSTITIEI!dosare tinute la sertar 1-3-5 ani, raspunsuri de o fraza in 2 peri, nesemnate, nedatate,  nestampilate , fara numele procurorului de cauza, fara a respecta ttermenul de 30 zile pt un raspuns, vesnica poveste cu volumul mare de munca!!!!!statutul magistratilor e o himera, ignorata de la nitu si suliman, la vasiliu  si DIJ.SUNT MEREU MAI PRESUS DE LEGE, FARA RESPONSABILITATE, FARA LEGALITATE, FARA CONSTIJNTAsi apoi dupa ce-si formuleaza singuri raspunsul la reclamatii sunt promovati a la daniel ghita la CA PH!!!

# disperatu date 12 noiembrie 2015 19:08 +18

Nu se poate ridica România atâta vreme cât judecătorii (adevărații magistrați, nu procurorii!) rămân cocoșați de poziția în care i-a promovat (pe mulți dintre ei) hăhăilă. Păcat că mulți judecători tineri cred că singurul start în promovare este statul în patru labe în fața DNA și Stanciu. Atâta vreme cât CSM-ul are structura și componența actuală nu așteptați reforme de la niște încremeniți în proiectul de justiție reformată de Macovei.

# TITULESCU date 12 noiembrie 2015 19:14 -7

Ha,ha,ha... O persoana cu un coeficient de inteligenta ridicat, nu poate avea decat pseudonime gen ,, camp tactic". Eventual ,, camp minat " sau ,, camp de instructie". O asfel de minte , FOARTE MARE, nu poate sa fie decat, neaparat, cultivata pe un asfel de camp... Trebuiesti felicitat , esti prima persoana ( si SINGURA ) pana acum care STIE ca sunt postac platit...

# Șasecase date 12 noiembrie 2015 20:46 +10

Ceilalti  stiu că esti la ordin.

# Șasecase date 12 noiembrie 2015 20:56 +4

Ceilalti  stiu că esti la ordin.

# IPSE date 13 noiembrie 2015 07:38 0

JUDECATORII SE RIDICA IMPOTRIVA DICTATURII????????????? ????? NU CUMVA JUSTITIABILII TREBUIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA ABUZURILOR DIN JUSTITIE???????? JUDECATORII CARE TIPA,URLA IN SALA DE SEDINTA,INSULTA PE TOATE LUMEA , SCRIU BALIVERNE IN LOC DE MOTIVARI SI CARE SUNT foarte multi , EI SUNT CUMVA JUDECATORII CARE SE RIDICA IMPOTRIVA DICTATURII,DESPRE EI SCRIETI VOI???? Inspectia judiciara ani la randu nu si-a facut treaba SI DE AICI A IZBUCNIT TUPEUL SI NEOBRAZAREA IN MAGISTRATURA. STAI STUDIEZI O CAUZA ZILE LA RAND ,CUMPERI CARTI CAUTI PRACTICA SI DAI DE NISTE NERUSINATI CARE ISI BAT JOC DE MUNCA TA SI DE DREPTURILE JUSTITIABILILOR SI DE LEGE SI VOR SA RAMANA ASA LUCRURILE.????TREBUIE O INSPECTIE SI MAI ASPRA SI DATI AFARA PE CAPETE.

# disperatu 21.000.000 date 13 noiembrie 2015 07:50 +4

Nu se poate ridica România atâta vreme cât judecătorii (adevărații magistrați, nu procurorii!) rămân cocoșați de poziția în care i-a promovat (pe mulți dintre ei) hăhăilă. Păcat că mulți judecători tineri cred că singurul start în promovare este statul în patru labe în fața DNA și Stanciu. Atâta vreme cât CSM-ul are structura și componența actuală nu așteptați reforme de la niște încremeniți în proiectul de justiție reformată de Macovei.DIJ SI CSM isi bat joc de plangerile cetatenilor. tergiverseaza cu dolosivitate si rea credinta , ignora dovezile pertinente si concludente, invocand mereu aceeasi marota>INDEPENDENTA  JUSTITIEI!dosare tinute la sertar 1-3-5 ani, raspunsuri de o fraza in 2 peri, nesemnate, nedatate,  nestampilate , fara numele procurorului de cauza, fara a respecta ttermenul de 30 zile pt un raspuns, vesnica poveste cu volumul mare de munca!!!!!statutul magistratilor e o himera, ignorata de la nitu si suliman, la vasiliu  si DIJ.SUNT MEREU MAI PRESUS DE LEGE, FARA RES

# PERSEUS date 13 noiembrie 2015 10:33 +4

MULTI JUDECATORI TINERI GEN TRANCA& DOREL NU SUNT PROSTI EI VOR CA IN< 3 >ANI SA FIE LA ICCJ CU AJUTORUL UNEI PENSIONARE IN 2016,S T A N C I U- CARE NU VREA SA ABANDONEZE ASCENSIUNEA CATRE CURTEA CONSTITUTIONALA CU AJUTORUL LACHEILOR DIN CSM ,IAR IN CE PRIVESTE INSPECTIA JUDICIARA CE PRETENTIE AVETI DE LA UN GOLAN DI GIURGIU ZIS SI NETEJORU CARE II NETEJESTE DRUMUL MONUMENTULUI DE INTEGRITATE EVAI DE VOI DE FRAIERI DE JUDECATORI CARE VA TI DUS SA II VOTATI.....RUSINE AVETI CREIERUL SPALAT DEGEABA A TI FACUT O FACULTATE DE TOP...

# Petre date 13 noiembrie 2015 10:40 +2

Nimic mai adevarat.Independenta justitiei,a judecatorilor.Ce ne facem insa cu acei judecatori care se cred mai presus de lege?Ce ne facem cu acei judecatori care dau hotarari ,chiar si definitive si la urma se dovedesc contrariile?Cine plateste o hotarare injusta?Cine plateste anii facuti de puscarie pe nedrept si imaginea celui condamnat pe nedrept?Cine,cine ,cine???Atata timp cat judecatorii nu raspund material si moral pentru deciziile luate vorbim...vorbe !

# rugu date 13 noiembrie 2015 11:37 +3

Nu am nimic cu conducerea csm, dar se intampla ceva ciudat cu independenta judecatorilor in aceasta perioada. Mai intai a fost oarecum calm, dar acum...din sindicat al juzilor, e taman invers!! S-a dat la pace undeva?? Sau se tace, sa treaca valul, indiferent ce-o fi? Culmea...acelasi lucru se intampla la mj, in unele compartimente...s-o fi cunoscand? Vorbesc noaptea oare, despre cum sa mearga justitia? O parte are grija de judecatori sa taca din gura, cealalta linisteste prin spume la gura partea accesorie justitiei, gestionata administrativ de mj, naucita de atata stiinta, competenta, aplecare spre suportul profesiilor respective... oare cand se vor inchide usile la birourile judecatorilor, conform programului? Sau cand se va contoriza fiecare iesire a  unui judecator din birou  sa se stie cu cine vorbeste, ce face, cu cine se consulta...? Haideti, dle Pres, ca se poate! Aplicati si la CSM ce se practica la mj...ce naiba, v-o ia inainte?! Putina aplecare, putina ancheta...

# rugu date 13 noiembrie 2015 12:38 +2

Nu am nimic cu conducerea csm, dar se intampla ceva ciudat cu independenta judecatorilor in aceasta perioada. Mai intai a fost oarecum calm, dar acum...din sindicat al juzilor, e taman invers!! S-a dat la pace undeva?? Sau se tace, sa treaca valul, indiferent ce-o fi? Culmea...acelasi lucru se intampla la mj, in unele compartimente...s-o fi cunoscand? Vorbesc noaptea oare, despre cum sa mearga justitia? O parte are grija de judecatori sa taca din gura, cealalta linisteste prin spume la gura partea accesorie justitiei, gestionata administrativ de mj, naucita de atata stiinta, competenta, aplecare spre suportul profesiilor respective... oare cand se vor inchide usile la birourile judecatorilor, conform programului? Sau cand se va contoriza fiecare iesire a  unui judecator din birou  sa se stie cu cine vorbeste, ce face, cu cine se consulta...? Haideti, dle Pres, ca se poate! Aplicati si la CSM ce se practica la mj...ce naiba, v-o ia inainte?! Putina aplecare, putina ancheta...

# claudia date 15 ianuarie 2016 12:17 0

Ai dreptate  "petre".Cine raspunde de sentintele date aiurea fara ca macar judecatorii sa consulte dosarul? sentinte data dupa ureche cand adevarul e  atat de evident, nu e corect ca aceste "uscaturi" sa nu raspunde pt ce fac, sa poata dormi linistit stiind ca a  nenorocit un  om nevinovat..... De ce trebuie sa acceptam ca ei sunt asemenea  lui D-zeu??? Si EI  sa raspunda ca tot omul pt greselile facute si sa fie  judecati la randul lor sa le piara cheful de a da sentinte pe "ochi frumosi" sau cu ochii inchisi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.07.2022 – Zi caniculara pentru Vasilica

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva