Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

A CAZUT TRAZNETUL PE DNA – Concluziile Raportului IJ de control la DNA semnaleaza aspecte cu iz infractional. Nenumarate dosare au fost luate fara justificare de la un procuror si date la altul, dupa placul sefilor. Anchete ilegale. Dosare lasate in nelucrare de 11 ani. Kovesi este prezentata ca o persoana care "evita recunoasterea propriei responsabilitati in situatii de esec" (Documente)

Vineri, 6 octombrie 2017 13:43 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Antena 3 a publicat vineri, 6 octombrie 2017, in premiera, pasaje din Raportul de control privind activitatea de management de la DNA, efectuat de Inspectia Judiciara in perioada 17 iulie-25 august 2017. Potrivit Antena 3, in Raportul de 509 pagini, la capitolul concluzii, Inspectia judiciara propune anchetarea disciplinara a sefei DNA si a adjunctilor sai, insa, in ciuda neregulilor, inspectorii judiciari nu propun revocarea din functie a Laurei Kovesi (foto). Din filele Raportului reiese ca in Directia Nationala Anticoruptie sunt dosare care zac si de 11 ani in parchet, dosarele fiind plimbate de la un procuror la altul.


"In ceea ce priveste comunicarea cu procurorul sef directie, Laura Codruta Kovesi, care nu a fost analizata prin prisma atributiilor in cadrul echipei de control, ci doar prin prisma constatarilor directe ale echipei de inspectori, s-a constatat o comunicare defectuoasa a acesteia, comunicare caracterizata prin tendinta de a-si mentine propria parere si a se impune in adoptarea deciziilor, precum si prin aceea ca se cauta explicatii exterioare persoanei sale, in cazul in care nu obtine rezultatele urmarite. in acest mod se evita recunoasterea propriei responsabilitati in situatii de esec si se reduc sansele conducatorului de a-si forma o imagine realista despre evenimente si de a identifica masurile de corectie reclamate de situatiile anterioare".

Prezentam in continuare pasaje din Raportul Inspectiei Judiciare, prezentate de Antena 3:

NEREGULILE DESCOPERITE DE INSPECTIA JUDICIARA LA DNA

- putine anchete facute conform legii

-delegarea ofiterilor nu a fost facuta fara individualizarea actelor

-tergiversarea anchetelor

-dosare nelucrate cu anii, fara ca procurorii sa poata explica

-redistribuirea dosarelor, dupa bunul plac al sefilor de sectii

-repartizarea nu foarte echilibrata a unor dosare catre procurori

Sursa: raport Inspectia Judiciara

CE SPUNE INSPECTIA JUDICIARA DESPRE KOVESI

-comunicare defectuoasa

-cauta explicatii exterioare persoanei sale in cazul in care nu obtine rezultatele urmarite

-evita recunoasterea propriei responsabilitati in situatii de esec

Sursa: raport Inspectia Judiciara

CAT ZACEAU DOSARELE IN SERTAR LA DNA

-o cauza mai veche de 11 ani

-o cauza mai veche de 7 ani

-doua cauze mai veche de sase ani

-trei cauza mai veche de cinci ani

-opt cauza mai veche de patru ani

Sursa: raport Inspectia Judiciara


Accesari:13489

Comentarii

# gelu date 6 octombrie 2017 12:47 +29

Intrebare de baraj pentru barbati!!! Daca ati fii un print care trebuie musai sa se insoare si acesta ar trebui sa aleaga una diintre cele 5 printese: Elena Udrea, Alina Bica, Maria Patru, Mihaela Moraru si Lulu Kovesita pe care ati alege-o de nevasta??? Nu vedeti ca toate cele 4 doamne sunt frumoase si foarte frumoase in comparatia cu muma padurii ce conduce DNA??? Acum ati inteles ce are Lulu cu ele si de ce le-a umilit public cat a putut??? Lulu e bolnava efectiv pshic si ureste toate femeile frumoase in comparatie c-o mare si multa ca ea si de aceea se razbuna pe ele si vrea sa le distruga. Daca ne-am fi aflat in anii 50 Lulu le-ar fi impuscat cu mana ei fara nici o ezitare sub pretextul c-ar fi fugit de sub excorta. De aceea toti procurorii si judecatorii trebuie sa fie supusi testelor psihiatrice in fiecare an pentru a se depista bolnavii psihic si cei cu lacune de comportament grave asa cum prezinta procurorii: Kovesi, Man, Portocala..... care paradesc efectiv cetatenii ca asa l

# Nicolae Clivet date 6 octombrie 2017 13:05 -8

Ce are sula cu prefectura? Daca era D.F.Tulus sef al DNA ,acum erai deja interogat de 2 ofiteri de politie si trimis la Obregia cu ordin de a ti se administra Haldool , "gelu". Crezi ca DNA are nevoie de pitzi?

# gelu date 6 octombrie 2017 13:44 +8

Tu intelegi ce citesti sau faci pe prostul, securistule??? Eu am facut o observatie referitoare la comportamentul procurorilor: Lulu Kovesita, Uncheselu, Man care dau dovada ca nu au toate tiglele pe casa dupa felul cum se comporta si desfasoara anchetele. Si de aceea trebuie introdus control psihiatric anual pentru orice procuror sau judecator care activeaza in sistemul judiciar tocmai ca specimene ca cele enumerate mai sus sa nu mai aiba posibilitatea sa paradeasca la cetaceti, adica sa arunce oameni nevinovati in inchisoare pentru ca asa au primt ordin de la SRI, DNA, Cotroceni sau cei ca Klemm.

# Nicolae Clivet date 6 octombrie 2017 14:46 +1

DOAMNA KOVESI ESTE FRUMOSA! am spus eu pe 9 martie 2011 cand eram la o masa impreuna cu D.F.Tulus, C.M. Rosu, Moraru-Iorga Mihaiela, P. Narita, O.H. Baias, I. Motoc, R. Giurgiuveanu, V. Onita, L. Olteanu s.a. A intervenit D.F. Tulus care mi-a ordonat sa-mi retrag cuvintele si sa spun ca ele este cel mai tare sef din DNA. I-am raspuns ca este posibil sa fie asa, dar doamna Kovesi tot frumoasa este. Imediat a intervenit "Unitatea de Elita" a Sectiei a II-a din DNA, condusa de ofiterii de politie jdudiciara Burlacu V., Naulea O.C., Motoc Ion, care impreuna cu ceilalti ofiteri de elita au procedat la folosirea fortei pentru a-l imobiliza pe N.C. care a indraznit sa-l contazica pe "sefu Tulus". Dupa vreo 5 minute de lupta N.C. a fost doborat. A doua zi in grefa sectiei a II-a a intrat Burlacu V., care de fata cu grefiera sefa a sectiei i-a aplicat o plma numitului N.C. intrebandu-l:Mai crezi ca Kovesi este frumoasa?

# talidor date 6 octombrie 2017 17:51 +6

Controlul psihologic/psihiatric e obligatoriu la cei cu functii de conducere/reprezentare dar in servicii de genul acesta se face de catre psihologul unitatii, pe care il ia mama dracu' daca nu le da medie de trecere la toti! Si de obicei psihologul e fata lu'..., gagica lu'...., baiatul lu'... si trebuie sa isi puna ochelarii, ca poate stiu ei sa citeasca ce scrie acolo...

# Ko suferă de deviații comportamentale date 8 octombrie 2017 13:09 +1

Femeia curajoasă s-a făcut de rahat în dosarul „spionilor” israelieni. „Astfel de minciuni sfruntate, în văzul tuturor, precum cele din ultimele sale apariții publice, nu fac altceva decât să pună problema unor deviații comportamentale extrem de periculoase ale Codruței Kovesi, care reprezintă adevărattul pericol pentru sistemul judiciar!” cotidianul.ro

# DODI date 6 octombrie 2017 17:44 +6

Trebuie să repet: în România sunt multe legi bune dar cu aplicare proastă. Când cei care trebuie să aplice/interpreteze legile sunt neprofesioniști (ca să nu spun ratați) profesional gen luluța, ciolanis, zdreanță lăzăruc, gheenea, colivia stanciu, portocală, onea, eva & co, nu te poți aștepta la nimic bun. Legile sunt făcute pentru oameni normali nu pentru dejecțiile societății menționate mai sus. Așa că nu doar legile trebuie revizuite ci, primordial, trebuie înlăturat cancerul care se cheamă nulitățile cu funcții.

# Michelle date 6 octombrie 2017 20:21 +2

Bey gelu,frumoasa este Alina Bica, care insumeaza absolut toate canoanele de frumusete si inteligenta posibile.Restul din cele enumerate de tine sunt negrii pe plantatia medicilor esteticieni,bey.

# gelu date 6 octombrie 2017 23:15 +1

Michelle, eu nu am afirmat ca Alina Bica nu e frumoasa dar trebuie sa te mai atraga si altceva care nu tine neaparat de frumusete. Eu am specificat ca toate cele 4 sunt frumoase in felul lor dar ca atractie, care-mi spune ceva e cea mai mica.

# Michelle date 7 octombrie 2017 11:18 0

"Bey", troll hamsterica, daca dintre toate nick-urile posibile, doar "Michelle" iti place, puteai gasi inclusiv modalitatea legala sa ti-l cesionez cu titlu oneros, ca sa nu ma cenzureze Luju cand iti raspund ca esti un i***t mon cher, cu p...anseluta mica, de furnica.

# Mischellu date 8 octombrie 2017 00:20 0

Doamna Alina Bica ,daca cititi,ati fost decarata cea mai frumoasa femeie din Justitia Romana,dar ,probabil stii acest lucru.si inteligenta.complexul de inferioritate este specific femeilor urate care fac orice sa iasa in evidenta,dar nu le tine.

# eugen date 7 octombrie 2017 08:37 +1

Aveți dreptate, doar că această ură maladiva pentru feminitate este asociată cu obsesia deținerii puterii absolute, cu dorința înverșunată de a face rău și nu în ultimă instanță, cu frica de răspundere pentru faptele conștient comise. Teste pentru relevarea acestui tip de caracter comportamental, nu cred că există sau dacă există, ele pot fi eludate. Se impune o evaluare psihiatrică anuală bazată pe analiza faptelor, comportamentului, ieșirilor in spațiul public și a rezultatelor activitătii profesionale. Inspecția Judiciară nu are în atribuții aceste aspecte.

# Flavia date 7 octombrie 2017 15:08 +2

:o Vrem ca Kovesi împreună cu toți ceilalți procurori și judecatori cu care a complotat sa meargă la puscarie. Domnilor parlamentari, nu mai dați din poarta în poarta, ba ca e susținută de klemm, ba ca e susținută de nu știu ce ambasade, lăsați gargară asta și puneți în aplicare ce ați promis ca voi sunteți cei care fac legile. Nu mai amânați și nu ne mai prostiți.  :sigh:

# Arhanghelu date 7 octombrie 2017 16:54 0

gelu,mai incape indoiala pe care o aleg?Pe Alina Bica singura cu care un barbbat se mandreste la bratul lui.

# Olguta Berbec date 6 octombrie 2017 12:48 -2

Dosare in nelucrare de 11 ani... De fapt un sigur dosar, asa cum scrie in cuprinsul articolului. Acum 11 ani tot Codruta era sefa nu-i asa?

# Bandy date 6 octombrie 2017 12:55 +7

Nu Olguto! Dar in 4 ani jumate de cand e acolo, putea sa rezolve situatia de 4000 de ori! Desteapta-te!

# aldo moroiu date 8 octombrie 2017 10:32 +1

daca inspectorii aveau acces la macar cateva sute de dosare (din cele 10.000) cifrele erau mai dezastroase pentru "crema procurorilor" si reflectau pricipiul COMENZII de dosare

# gelu date 6 octombrie 2017 12:48 +5

Luluta Kovesita la PUSCARIE!!!

# anca date 6 octombrie 2017 12:55 +3

e vita si atat

# Dany date 6 octombrie 2017 13:03 +2

Dacă la DNA e numai sânge și cadavre la DIICOT  totul e mumificat deja, sa nu mai vorbim de cei de la SRI împreună cu DIICOT care trebuia sa destructureze mafia din toate instituțiile. Urgent inspecție la DIICOT și SRI, sa dezgropam TOATĂ MINCIUNA și FĂRĂDELEGEA ca sa aflăm ADEVĂRUL ÎNTREG -Nu doar o mică parte :-* și... la puscarie cu mafioții...

# gelu date 6 octombrie 2017 14:20 +5

Vrei greva generala in Romania??? Nu vezi ca sindicatele conserva au inceput sa se agite tocmai cand a aparut raportul in presa ca sa distraga atentia de la continutul lui??? Aceleasi sindicate care nu au iesit in strada cand Boc si Basescu au inchis spitale si au redus salariile angajatilor la stat cu 25%.

# Michelle date 6 octombrie 2017 13:09 +3

E firesc ca inspectorii judiciari sa propuna doar anchetarea disciplinara a sefie DNA si a adjunctilor acesteia, nu si revocarea lor din functie. Trebuie vazut ce scrie la art.54 alin.4 cu raportare la art.52 alin.2 din Legea 303/2004.

# Michelle date 6 octombrie 2017 14:20 0

*Sorry, ERATA: "Trebuie vazut ce scrie la art.54 alin.4 cu raportare la art.51 alin.2 din Legea 303/2004" Articolul de trimitere, spre raportare la aliniatul 2, este 51, nu 52.

# gelu date 6 octombrie 2017 14:38 +5

Deci Lulu Kovesita este capul unui grup de crima organizata care solutioneaza dosarele dupa bunul plac atata timp cat dosarele deschise si lucrate de un procuror sunt luate si date altor procurori speciali alesi pentru a da solutia indicata de conducerea DNA. Aidca la DNA se face justitie selectiva ce are ca urmari scaparea unor infractori economici si politicieni ce pagubesc bugetul de stat cu sume foarte mari si bagarea la puscarie a politicenilor sau oamenilor de afaceri nevinovati care au cazut pe bec, acestia neaflandu-se in gratiile SRI, CotrocenIului sau ambasadorilor amerloci.

# Sperranta date 6 octombrie 2017 14:12 -10

Kovesi ...kovesi...kovesi....dar de madam Morarrr de ce nu se ocupa inspecția ? ..de exemplu pe dosarul 67.... Ce a făcut inspecția pe dosarul 67 ? Ce s.a ntâmplat cu toate sesizările împotriva Proc Mihaela M! Cine din CSM a protejat.o ? Bravo Codruta!Pe ei !

# gelu date 6 octombrie 2017 14:13 +7

Raportul demonstreaza ca justitia la noi e selectiva, adica se fac dosare la comanda care trebuie sa se sfarseasca printr-o condamnare a inculpatului chiar daca acesta e nevinovat. De aceea sub Lulu se transfera dosarele de la un procuror la altul pana ajung la cei de teapa lui Uncheselu, Man..... care trimit dosarul in judecata pe probe false si denunturi mincinoase. Numai pentru acest lucru Lulu trebuie demisa si anchetata penal.

# Nicolae Clivet date 6 octombrie 2017 16:53 -1

Printu' #gelu ? Care din cele 4 "printese ti le-ai alege? Nu ai raspuns printisorule? O vrei pe Udrea? Pe Patru? Pe Bica? Pe... Moraru? Alege. Sau esti indecis?

# gelu date 6 octombrie 2017 17:29 0

Pe cea mai mica de inaltime dintre ele.

# Nicolae Clivet date 6 octombrie 2017 18:26 0

Da" pe cea mare de ce nu ? Tie frica ca te bate? Lasa nene #gelu printesele, ca ele e cu banii, intelegi mata. Noi astialaltii cu comentarile. Ca macar asta ne-a dat americanii voie.

# gelu date 6 octombrie 2017 19:44 +1

E urata ca femeiei si are miros de catuse, femininul din ea disparand de mult sau cred mai degraba ca nu l-a avut niciodata. Lulu parca ar fi fata Anei Pauker s-a lui Stalin.

# Michelle date 6 octombrie 2017 22:34 0

Prima urata este piticania Elena udrea,bey gelu.Frumoasa este Alina Bica ,inalta ,inteligenta,bey gelu.Casca ochii,esti de Caragiale.

# gelu date 7 octombrie 2017 10:32 0

Nu la Elena din Plescoi m-am referit.

# Michelle date 7 octombrie 2017 17:00 0

Piticania Elena din Plescoi are gura ca motocositoarea,bube pe fata ,este artificiala ca papusile Muppets.Raman la Alina Bica ca femeia cu adevarat frumoasa,restul fac rand la medicul estetician.

# Michelle date 6 octombrie 2017 18:58 0

1,70 m inaltime ,este bine pentru tine?

# Radu date 6 octombrie 2017 16:01 -13

Asta a fost tot? Nu s-au gasit cadavre in birouri? Oameni torturati? Dovezi de cruzime? Nu sunt incalcari ale fise de post? Presiuni? Minciuni? Probe falsificate? Inchizitie? Audieri aiurea? Nimic? Pai nu a fost trimis controlul ca sa o scoata vinovata tarii?? Daca asta este rezultatul inseamna ca e cel mai bun manager al tarii :) Cateva dosare intarziate (din multe mii in total) si o atitudine care nu a fost pe placul inspectorilor? Jenant.... Prin comparatia "ce am spus despre ea" si "ce a gasit inspectia", care se stie..a fost trimisa cu un scop :), ati facut-o eroina pe LCK fara sa vreti :) A3 mai face spume cateva zile si se termina si acest spectacol... No ofense :)

# gelu date 6 octombrie 2017 17:22 0

Din Raport se trage concluzia ca DNA a instrumentat majoritatea anchetelor cu incalcarea legilor penale, ceeace inseamna ca majoritate procurorilor in frunte cu Lulu Kovesita au incalcat legea penala bagand oameni nevinovati la puscarie, deci toti sunt penali. Asa ca DNA este in fapt un grup mafiot organizat ce baga oameni nevinovati la puscarie. Din raport"- puţine anchete făcute conform legii - delegarea ofiţerilor nu a fost făcută fără individualizarea actelor - tergiversarea anchetelor - dosare nelucrate cu anii, fără ca procurorii să poată explica - redistribuirea dosarelor, după bunul plac al şefilor de secţii - repartizarea nu foarte echilibrată a unor dosare către procurori"

# Michelle date 6 octombrie 2017 16:47 +1

Sunt de Caragiale.

# Michelle date 6 octombrie 2017 19:18 -2

Va recomand sa va gasiti un alt nick pentru joaca de troll postac. Si sa va faceti un control psihiatric.

# Magdalena Valentina Feru date 6 octombrie 2017 16:52 0

Va rog sa semnati si sa distribuiti , revizuirea Constitutiei in privinta organizarii Autoritatii Judecatoresti este obligatorie pentru readucerea Statului roman in cadrul constitutional. https://www.petitions24.com/revizuire_constitutie_autoritate_judecatoreasca

# Claudia date 6 octombrie 2017 19:17 +5

Iohannis de ce nu intervine, de ce îi este frica? Îl are Kovesi la "mâna" înca de pe vremea când era la Sibiu? Cam asta-i pozitia locatarului de la Cotroceni: :-*

# Erwin date 7 octombrie 2017 03:47 +18

Iohannis ezita dintr-o cugetare in alta scliopire din inceata-i gandire: - " MA INTREB, DE CE MA INDUIOSEAZA UN CAINE CU OCHI DE OM, DAR MA SPERIE UN OM CU OCHI DE CAINE ?// Sa nu contrazici o "Luluta", sau ...doar sa astepti putin, ca o face ea sapandu-si singura plecarea definitiva!/ ...Rupte de realitate si de oameni, concluzia trista ele nu cunosc si refuzasa impartaseasca compasiune, ingaduinta, iubire, iertare; Cei inraiti in sufletul lor murdar, sunt fiinte primitive, egoiste, si care mai devreme, sau mai tarziu, vor vrea sa le planga altii de mila ...dar cine le va mai baga in seama?

# ionel date 6 octombrie 2017 19:34 +4

vrem dreptate pana la capat,vrem ca luluta sa mearga la puscarie si sa plateasca pentru toate abuzurile facute

# gelu date 6 octombrie 2017 19:47 +1

Parte frumoasa din acest scandal este acela ca Joha isi va rupe gatul cu Lulu tot tinand-o brate.

# nu uitati de ex NITU date 6 octombrie 2017 20:06 -2

sa nu uitam de sarlatania lui NITU si a lui nea Florea cu barourile ilicite , neinfiintate care colcaie de militieni.

# Krixus date 6 octombrie 2017 21:56 +5

Dlor - chiar nu vreti sa intelegeti ca orice, dar absolut orice ar iesi la suprafata din faptele marete ale madamei Kovesi va ramane fara urmari atata timp cat nu o lasa din brate Guvernatoriatul General condus de Hans Klemm? Chiar este cineva in tara asta atat de naiv sa creada ca toate mizeriile prin care a transformat DNA intr-o organizatie mafiota au iesit din tartacutza Lulutei? Chiar nu vreti sa vedeti ca metoda folosirii "justitiei" pentru eliminarea unor adversari politici se practica dupa aceleasi retete si in alta parte (Brasilia de exemplu)? LUluta nationala este o simpla scula - dar o scula care stie prea mulgte pentru a fi abandonata de meseriasul cel mare care a facut-o, ca sa zic asa! Deci cata vreme Romania este condusa de niste carpe, care se scapa pe ei ori de cate ori stranuta vreun ambasador, Kovesi nu are a se teme! Trist dar adevarat. :-(

# gelu antigelu date 6 octombrie 2017 22:07 +1

daca raportul este asa de distrugator de ce concluzia finala este favorabila lui Kovesi?

# Steluta date 8 octombrie 2017 13:08 +1

din acelasi motiv din care Tudorel constata gravitatea incalcarii Constitutiei la varful DNA dar considera "neoportuna" schimbarea acesteia la insistentele lui Klemm = FRICA DE SISTEMUL MAFIOT SI COLONIAL CARE A DETURNAT JUSTITIA ROMANA

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - De ce credeti ca presedintele Klaus Iohannis intarzie nepermis numirea la sefia DIICOT a procurorului Felix Banila?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.07.2018 – Bobita plange in pumni de oftica

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER