22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INCHISOARE CU SUSPENDARE PENTRU BOTOMEI - Presedintele UNBR.info a fost condamnat de Judecatoria Bacau la 2 ani pentru practicarea clandestina a avocaturii. Vasile Botomei: "Este o condamnare a unui om nevinovat". Botomei a fost acuzat de decanul Baroului Bacau, Gigi Candet, de folosire fara drept a denumirilor "barou" si "UNBR" si de purtare fara drept a robei de avocat (Minuta)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

2 July 2014 14:34
Vizualizari: 7446

Judecatoria Bacau l-a condamnat, marti 1 iulie 2014, pe avocatul Vasile Botomei (foto), presedinte al UNBR.info si decan autointitulat al Baroului Bacau, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru practicarea profesiei de avocat in afara cadrului legal stabilit prin Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat: "In baza art. 60 alin. 6 din Legea nr. 51/1995 republicata, cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.P.P. din 1969 si art.5 C.P.P. condamna inculpatul BOTOMEI VASILE, la pedeapsa de 2 (doi) ani inchisoare. Interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a si b C.P. de la 1969, pe durata si in conditiile prev. de art. 71 alin. 2 C.P. de la 1969. In temeiul art. 861C.P. de la 1969 suspenda executarea pedepsei sub supraveghere, pe o durata de 5 (cinci) ani, termen de incercare stabilit in conditiile art. 862 C.P. de la 1969. Document: Hotarare 1631/2014 01.07.2014". Hotararea Judecatoriei Bacau nu este definitiva si va fi atacata cu apel.

Contactat de Lumeajustitiei.ro, Vasile Botomei a declarat ca Judecatoria Bacau a condamnat in realitate un om nevinovat: "Este o condamnare a unui nevinovat. Nu am fost audiat in dosar si nu mi s-a comunicat rechizitoriul prin corespondenta".


Avocatul Vasile Botomei a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, dupa ce mai multe persoane si institutii au depus plangeri impotriva sa. Potrivit ziaruldebacau.ro, la 7 martie 2011, o persoana fizica a depus un denunt prin care a sesizat ca pe site-ul www.baroulbacau.ro sunt postate anunturi privind admiterea in profesia de avocat de catre persoane care nu au calitatea sa organizeze astfel de concursuri si sunt folosite fara drept denumirile de “barou” si “UNBR”.

Reclamat de presedintele Baroului Bacau din UNBR-Florea, dar si de alte institutii si persoane fizice

La scurt timp, plangeri similare au venit si de la avocatii traditionali. Baroul Bacau, condus de decanul Gigi Candet, sesiza, la 20 mai 2011, ca Vasile Botomei “a constituit un barou propriu, cu sediul in Calea Republicii, nr. 27, in cadrul unei false Uniuni Nationale a Barourilor. Totodata, acesta si-a constituit un site pe care promoveaza si publica un Tablou al avocatilor in care au fost inclusi in mod abuziv si membrii baroului legal constituit”. Iata ce a declarat decanul Gigi Candet, pentru ziaruldebacau.ro, la data trimiterii in judecata a avocatului Vasile Botomei: “Nu pot spera decat ca instantele isi vor face treaba si ca aceste activitati de avocatura clandestina se vor prabusi. Mai sunt doua plangeri facute, una la Politie, una la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, de inselaciune. Se strange latul”. In replica, Vasile Botomei invoca o hotarare a Curtii de Apel Bacau prin care aceasta instanta a statuat ca foloseste legal denumirea de barou si ca isi desfasoara in mod legal activitatea: “Astea sunt prostii! Este o prestatie jalnica din partea unui procuror sustinut de prim-procuror. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau a constatat ca folosesc legal denumirea de barou si ca imi desfasor legal activitatea de avocat. Au mai fost plangeri din partea Baroului Bacau si au fost respinse”.

Tot in luna mai 2011, seful Directiei Sanitar Veterinare, Gheorghita Vlad, a depus la Parchet o sesizare prin care arata ca Vasile Botomei practica in mod ilegal si abuziv profesia de avocat: "In urma unor verificari la o societate comerciala, Vasile Botomei a intocmit mai multe inscrisuri, in calitate de reprezentant al societatii in cauza, prevalandu-se in mod abuziv de denumirile de avocat, cabinet avocat, Baroul Bacau si UNBR... A fost un control de constatare, de evaluare a unui spatiu din Piata Centrala in vederea autorizarii. Vasile Botomei a participat la control in calitate de avocat, cu imputernicire din partea societatii. Noi am solicitat informatii de la Baroul Bacau si ni s-a spus ca Botomei nu e inscris in Tabloul Avocatilor. Din acest motiv am facut sesizare la Parchet ca Vasile Botomei practica profesia de avocat fara autorizatie”.

In aceeasi perioada, decanul Baroului Bacau, avocatul Gigi Candet, a trimis o noua sesizare la Parchet in care informa ca Vasile Botomei si-a creat propria sa structura dupa ce a fost exclus din UNBR–Bota: “Pentru a-si putea continua activitatea sub o pretinsa legalitate, Vasile Botomei si-a creat o alta UNBR – UNBR Botomei”.
Alte doua sesizari ale Baroului traditional Bacau au fost inregistrate un an mai tarziu, in lunile mai si august 2012. Decanul Gigi Candet a solicitat din nou Parchetului sa extinda cercetarile in cazul Botomei, aducand noi informatii despre activitatea pe care acesta o desfasoara, si anume, ca s-ar fi prezentat in calitate de avocat in fata CEDO si ca in spatiul pe care il detine in Bacau, din strada Republicii, nr. 27, sunt amplasate panouri publicitare pe care scrie ca are calitatea de avocat.

Acuzatiile procurorilor

In rechizitoriul prin care Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau a dispus trimiterea in judecata a avocatului Vasile Botomei, procurorii au retinut ca acesta si-ar fi promovat calitatea de avocat pe o pagina de internet care imita site-ul UNBR si ca ar fi folosit in mod abuziv denumirea de avocat: “Site-ul lui Vasile Botomei imita practic site-ul oficial al structurii legal infiintate, fiind publicat si un tablou al avocatilor, in pagina decanului figurand ca decan Vasile Botomei. Prin intermediul acestei forme de promovare, Vasile Botomei a imitat toate formele prevazute de lege pentru functionarea barourilor legal infiintate, folosind in mod ilegal tot ceea ce tine de denumiri specifice acestei profesii, incercand ca, prin folosirea acestora, sa dea o aparenta de legalitate activitatilor pe care le desfasoara. De asemenea, s-a constatat folosirea abuziva a denumirii de avocat, si pe cele doua cereri adresate DSV Bacau, si in memoriul adresat diferitelor institutii publice, a denumirilor de barou, UNBR, cabinet avocat”.

Presedintele UNBR.info, Vasile Botomei, a fost acuzat de incalcarea art. 60 alin. (6) al Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, care prevede ca "folosirea fara drept a denumirilor 'Barou', 'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania', 'U.N.B.R.' ori 'Uniunea Avocatilor din Romania' sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat de catre orice persoana fizica sau persoana juridica, indiferent de obiectul activitatii desfasurate de aceasta, precum si folosirea insemnelor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat in alte conditii decat cele prevazute de prezenta lege constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda".

Comentarii

# se va inscrie la moldoveni date 2 July 2014 14:56 +1

O sa se inscrie la moldoveni si punct! :P :P :P :P

# Socola date 2 July 2014 15:45 +4

Urmeaza Nimerincu. Si asta este mare decan si presedinte. Sau iar Bota. Ca-si contesta amandoi calitatea de presedinte a UNBR. Unu dintre ei sigur nu este. Sau chiar amandoi...

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei....,, date 2 July 2014 18:01 +2

Pentru comentatorul ,,Socola,,: Nimerincu urmează sigur pentru că el a fost ales prin Hotărârea Congresului UNBR,, care potrivit legii nr. 51/1995 -NU ARE ACEASTĂ ATRIBUȚIE, ATRIBUȚIA CONFORM ART. 66 LIT. N DIN LEGE O ARE CONSILIUL UNBR.  DECI ACTUL PRIN CARE NIMERINCU VIOREL ESTE NUMIT PREȘEDINTE AL UNBR ESTE LOVIT DE NULITATE ABSOLUTĂ - NU POATE PRODUCE EFECTE JURIDICE. CÂT PRIVEȘTE BOTA POMPILIU - URMEAZĂ EL , DAR ÎN SENSUL DE A FI RECUNOSCUT.

# DOREL PENTRU PIPILIC ALIAS BERCEAET.COMP. date 9 July 2014 16:42 -1

DA!!DA!!! DA!!! O SA FII RECUNOSCUT MAI ******LICA BOTA DE CEILALTI PUSCARIASI DE LA JILAVA CU CARE O SA IESI LA INVIORARE DIMINEATA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: BA, CITE UNUL MAI MILOS O SA-TI MAI DEA SI UN SUT IN C-R CA SA PRINZI VITEZA!!!! MARS DE PELUJU CU PETARDELE TALE ESCROC ORDINAR :-x !!!

# Mihaela -PITICANIA date 9 July 2014 17:59 +1

Sunt hanticapata si la trup si la minte ....asa sunt eu . :o

# WCConstantin date 10 July 2014 08:17 0

Victor Costantine, asculta-l pe Iorgulescu si dispari din Bucuresti ! Sectia 14 a centralizat toate dosarele voastre de escrocherii ! Nu aveti scapare !!!

# BASICA date 13 July 2014 17:58 0

DA CE MULTA STIINTA DE CARTE  VAD PRINTRE DVS. DOMNILOR.......IN LOC SA VA APARATI EFICIENT CLIENTII STATIPE LUJU!! HALAL AVOCATI! :-x

# Avocatul31 date 13 July 2014 18:02 0

Basică tu de ce nu te aperi singur?fie vb. între noi ai putea fi si avocat si procurator si judecator!!!

# sub supraveghere nu suspendare ! date 2 July 2014 15:24 +1

Art. 85  (1) - Pe durata termenului de supraveghere, persoana față de care s-a dispus amânarea aplicării pedepsei trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:  a. să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta;  b. să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;  c. să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea;  d. să comunice schimbarea locului de muncă;  e. să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.  (2) - Instanța poate impune persoanei față de care s-a dispus amânarea aplicării pedepsei să execute una sau mai multe dintre următoarele obligații:  a. să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională; 

# SCUZE, ART. 93 C.P. date 2 July 2014 15:29 +1

SCUZE:  Art. 93  (1) - Pe durata termenului de supraveghere, condamnatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:  a. să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta;  b. să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;  c. să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;  d. să comunice schimbarea locului de muncă;  e. să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.  (2) - Instanța impune condamnatului să execute una sau mai multe dintre următoarele obligații:  a. să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională;  b. să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate;  c. să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală;  d. să nu părăsească teritoriul României, 

# Lobotomiei date 2 July 2014 15:34 +4

lobotomiei a copiat tot tabloul nostru cu toti avocatii nostri si a refuzat sa ne inapoieze stampila ! Mai vin condamnari escrocule !

# care tablou ? date 2 July 2014 16:15 0

Tontalaule, care tablou ? specifica, fraiere, sa inteleaga lumea la cine te referi cand spui "tabloul nostru".

# cum care tablou date 2 July 2014 18:12 -1

cum care tablou? Nu exista decat UNBR din str. Academiei !

# care tablou ? date 2 July 2014 18:32 0

Da. asta zic, un singur UNBR exista, cel de pe str. Academiei, UNBR 2004 cel care are acte si functioneaza.Tot mai multi membri are, dupa cum am vazut, iar mai nou aud studenti care se pregatesc sa intre in aceasta uniune.Sunt cativa avocati foarte buni si in aceasta structura. Structura veche, comunista se zvoneste ca nu are si nu detine deloc acte si nici autorizatie.

# oarecare date 2 July 2014 15:39 -3

A copiat lista de donatori, in niciun caz avocati ! Vedeti tabloul avocatilor pe site-ul MJ, nu pe lista de donatori la barul Bota !

# avocat date 2 July 2014 15:49 +3

Asa este, oarecare are perfecta dreptate. Tabloul avocatilor se regaseste pe site-urile CSM si MJ. Pe bota.ro este lista celor fraieriti de un sarlatan. La brutarie cu tine Bota !!

# Lolo date 2 July 2014 16:26 -2

"oarecacare", mai nou iti zici si "avocat", desi, in realitate, n-ai fost niciodata avocat. Pe web-siteurile MJ si CSM, doua institutii infestate cu impostori corupti, se regaseste o lista a membrilor entitatii ilegale si mafiote-flocea. Aceasta entitate mafiota nu a dobandit, dupa revolutie, PERSONALITATEA JURIDICA!! beneficiaza, in schimb, de o protectie totala din partea magistratilor mafioti !!

# justo pt oarecare dobitoc date 2 July 2014 21:32 0

Mai oarek.k.re un vechi proverb spune NUMELE PROSTILOR PE TOATE GARDURILE.  Si stii ceva? Clientul trage la avocatii bota care sunt pregatiti si care nu inseala clientul. Voua va merge buhul ca luati bani si nu va prezentati la procese. Asa ca poti sa te consideri ce vrei numai ca te minti singur. 

# Iorgos Elefteriadis date 8 July 2014 22:21 0

dar ce zici de numele prostului  pe multe  din  articolele de pe luju?justo,legea 3/48,jiji,jurist care stie carte etc etc Cat despre fotografiile personajului vom discuta alta data.

# oare-e-cacare date 2 July 2014 16:55 -1

Prostu satului, citeste, citeste, citeste :http://bota.ro/judecatoria-sectorului-3-bucuresti-exercitare-cu-drept-a-profesiei-de-avocat/ Nu ma astept sa intelegi ceva, dar macar citeste. Imbecilule.

# avocat date 5 July 2014 07:54 0

Cine zice,ala este,ca magarul din poveste.hihihihihi

# WC C-TIN date 2 July 2014 16:57 0

****** C-TIN, cocosatu fara dinti, nu ai disparut la Tulcea ! du-te cu iorgulescu ca te leaga si pe tine ! 

# rahat cu apa rece... sa mesteci bine date 2 July 2014 17:59 0

Noi suntem 5000 care avem acelasi tel, avem acte si suntem legali, tu esti un limbric singuratic care nu-si da seama ca pana si colegii tai 90% tin cu noi, restul de 10% sunt tot felul de limbrici ordinari , ca si tine de altfel, care nu mai au ce face si-si baga unghiile-n gat. Fugi si plateste-ti cotizatiile vierme de rahat ce esti

# ADEVARUL date 2 July 2014 15:50 -1

JUSTITIA BASISTA LIBERA A TRIUMFAT,OARE CAND SI CU CE IMPREJURAREA L-I SE VA PUNE ACESTOR REPTILE MITOLOGICE OGLINDA ADEVARULUI IN FATA?NESIMTIREA,LIPSA DE PREGATIRE SI FORMARE CA MAGISTRAT AU OMORAT DIN FASA NU DOAR PROFESIA DE AVOCAT,CI SI ORICE ALTA TENTATIVA,SOCIAL-ECONOMICA,ESENTA RAULUI,RADACINILE LUI SUNT REPREZENTATE DE ACEST GEN ABDOMINABIL DE LEPRE SE CONSIDERA ELE...JUDICIARE,ABUZATOARE.JUDECATORIA BACAU SA AUTODESFIINTAT,INCA O DATA.

# dank date 2 July 2014 17:30 +4

Cand ii explicam omului din lumea mare cum e cu avocatura paralela nu ma credea...bota..botomei..nu sunt avocati....poate magistrati ca doar au toti facultatea de drept...ha ha ha...

# Ăi asinule... date 2 July 2014 20:27 +2

...vezi intai motivatia condamnarii lui Lobotomiei si ai sa ai surpriza sa constati - daca poti sa procesezi informatia - ca nu are nici o legatura cu UNBR 2004.

# danky - ASIN date 2 July 2014 17:45 0

asine, avocatura paralela cu cine ? ca aialalti nu exista !

# dank date 3 July 2014 09:22 +4

nu exista in mintea ta bolnava...uita te pe site ul MJ, CSM, du te in instante, du te la parchte si vezi cum arata un avocat...uita te si pe portal si vezi ce insemana Botist, Botomeist..insemna puscarie

# Lolo date 3 July 2014 14:38 -1

"dankule", tu nu ai minte bolnava, esti doar dobitoc. "unbr"-flocea nu exista de jure, cap patrat. Imprejurarea ca e protejata de sistemul mafiot din Romania, existand de facto, e cu totul altceva, flocistule fara creier.

# DR.Av.VasileBotomei,Presedinte UNBR,www.unbr.info date 2 July 2014 20:58 -2

Condamnarea nevinovatului inseamna condamnarea judecatorului insesi.Din punct de vedere stiintific,judecatorul Laurentiu Paduraru de la judecatoria Bacau,care a dispus condamnarea Dr.Botomei Vasile,pentru presupusa folosire fara drept a denumirii Baroul Bacau-UNBR,ca avocat angajat prin contract de munca din 2000, inregistrat la Inspectoratul Tertorial de Munca Bacau, se poate considera ca judecatorul nu respecta diplomele eliberate de MENationale.De altfel din acest motiv sunt prevazute caile de atac.A nu conta pentru un judecator actele aprobate de el insisi, dar si rezultatele aprobate de 52 de cercetatori stiintificii din Romania, printre care se inscriu mebrii ai Academiei Romane,formatori INM,judecatori CC,care au aprobat teza de doctorat prin care au fost publicate dovezi in implementarea noului concept de pluralism de barouri si UNBR-uri,ar echivala cu desconsiderarea unor rectori de universitati,decani de facultati cum este exemplul prof.univ.dr.Tudorel Toader.Contiunui lupta!

# Ai Botomei... date 2 July 2014 22:02 0

...ai in mana tot consiliul baroului traditional Bacau, conducerea de la unbr-ul lor si procuroarea care ti-a cerut arestarea. Daca ce-au facut astia nu intra la fapte de coruptie si grup infractional organizat sa-mi spui mie cutu. Fii destept macar acum ca nu mai ai nimic de pierdut.

# LOBOTOMEL date 2 July 2014 22:15 +1

lobotomiei, lasa teoriile alea bolnave, pregateste valiza si pasta de dinti ! Ia cu tine gramatica, e rusine sa nu stii scrie ! ,,judecatorului insesi,, ,,MENationale,, ,,el insisi,, ,,inscriu mebrii ,, !!! haha!!

# obiectiva date 3 July 2014 07:27 +1

aci ai dreptate, Botomei !!! jud. LAURENTIU PADURARU face parte din grupul infractional organizat de la JUDECATORIA BACAU !!! problema este ca acest grup infractional organizat va fi cercetat de alt grup infractional organizat in frunte cu porcurorul general SENTES IONEL de la Parchetul dpl CAP BC.......care ii va da SUP , NUP, etc.......CE FACEM SA SCAPAM DE CAPUL MAFIEI DE LA BACAU ??? ca pe tine te condamna, pe avocatl traditional al carui dosar si acte ti le/a, trimis EU din greseala, ca aveai afisat pe net UNBR BACAU, si UNBR ul tradational a a aflat de greseala, si a 2 a zi te/au ridicat mascatii........DIN ACEASTA CAUZA AI FOST ARESTAT si CONDAMNAT, nu din alte cauze.....pentru ca EU ti/am trimis din greseala plangerea impotriva avocatului traditional si altfel NU aveau cum sa ti/i ridice ....capisci ???? data viitoare daca primesti corespondenta altcuiva sa o RETURNEZI DE BUNAVOIE expeditorului sau adevaratului destinatar, nu de alta dar iar vin mascatii peste tine......

# obiectiva date 3 July 2014 07:29 +1

oricum, daca nu veneau mascatii in ziua aia peste tine, mergeam eu la politie sa ma plang !!! asa aveam de gand !!!  ce ai facut tu se numeste FURT DE CORESPONDENTA, VIOLARE DE CORESPONDENTA.....

# obiectiva date 3 July 2014 07:32 0

nu stiu cine dracu` ti/a dat diplomele alea.... mare doctor in drept si habar NU aveai , prin 2005, ca MARTORUL NU SE POATE RECUZA CONFOM CPC......el o tragea sus si tare sa RECUZE MARTORUL........i/ a explicat cu mare rabdare o judecatoare tanara si desteapta, acest fapt, cu rabdarea aplicata unei maimute, 40 de minute......in loc sa il amendeze pe loc si sa il si aresteze pentru ultraj caci martorul lui si/a trantit valizoiul ostentativ direct pe masa judecatoarei...ai facut deliciul salii de judecata, mai, botomei, atunci !!!!!!!

# obiectiva date 3 July 2014 07:38 0

culmea coincidentei....GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT DE La JUDECATORIA BACAU S/A ALES CU O PLANGERE PENALA TOT DIN CAUZA ACELUI AVOCAT TRADITIONAL..........ca il favorizeaza si imi pun mie o taxa judiciara de 10 ori mai mare, si nici NU o pun in solidar cum spune OUG 80/2013, ci o pun SEPARAT PE CAP DE RECLAMANT, din care unul e la puscarie SI din CAUZA acelui avocat traditional !!!!!!!!!!!

# tolombei, bataus de femei date 3 July 2014 11:01 +1

Continua sa inveti sa scrii romaneste, dar pana una alta esti un falsificator ordinar de documente. Si exclus din avocatura, pe deasupra.

# anghel date 3 July 2014 11:01 +2

Din toti prezidentii de unebereuri doar Florea nu este condamnat pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Nici din avocatii UNBR (Florea) nu exista vreo condamnare pentru exercitarea fara drept a profesiei. Cam asa e cu legalitatea ONG-urilor conduse de Bota si Botomei ....

# pt anghel date 3 July 2014 12:03 -1

"anghele", lasa propaganda de 2 bani. Membrii entitatii ilegale si mafiote-flocea nu vor fi condamnati pentru exercitarea fara drept a profesiei, doar din cauza faptului ca sunt protejati de un urias sistem mafiot, compus din magistrati corupti si politruci parlamentari, membri ai castei-flocea si nicidecum pentru ca ar fi in legalitate !!

# anghel date 3 July 2014 13:39 +1

"propaganda de 2 bani" :D amice, voua cand va convin solutiile instantelor le puneti pe bota.ro si ziceti ca judecatorii aia sunt buni si drepti. cand e condamnat presedintele ONG-ului vostru chiar pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat, instantele sunt corupte, pe mana cu avocatii si cu parlamentarii s.a.m.d. cand CEDO ii zice d-lui Bota ca nu are dreptate in cauza 24057/03 (legata de "Bonis Potra" si infiintarea ONG-ului creator de bar(o)uri, saune, saloane de masaj s.a.), el vine si spune ca a castigat (dar in alt dosar, cu un obiect ce nu tine de exercitarea profesiei de avocat, 16382/03). daca legea e valabila pentru toti si doriti cu atata ardoare respectarea ei, de ce nu tineti cont si ca tot in baza legii presedintele vostru este condamnat definitiv si ca exercitand in continuare fara drept profesia de avocat este pasibil de revocarea suspendarii conditionate pe care a primit-o?

# pt anghel date 3 July 2014 14:17 0

"anghele", deci recunosti ca exista o vasta jurisprudenta prin care s-a statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995. Da, intr-adevar, acesti magistrati au fost curajosi, impartiali si competenti, intrucat, in ciuda faptului ca s-a exercitat o presiune uriasa asupra lor, au dovedit ca au coloana vertebrala si nu s-au lasat intimidati, pronuntand hotarari corecte ! Vorbesti, in mod propagandistic, de condamnarea lui Bota si taci ca r-----l in iarba cu privire la zecile de hotarari definitive anterioare, care au stabilit ca Bota a dobandit calitatea de avocat in mod legal, ignorandu-se astfel autoritatea de lucru judecat. Amice, ai mari lacune in stiinta dreptului.

# an ghe le date 3 July 2014 11:21 0

anghele, confunzi persoana fizica cu cea juridica si ONG-ul care a infiintat barouri cu UNBR !! MERE DIFERIT DE PERE, ca sa intelegi si tu !

# anghel date 3 July 2014 13:40 0

lumineaza-ma tu cum e cu persoana fizica si cea juridica, ca sa inteleg si eu :-x

# anghele date 3 July 2014 18:25 0

anghele, tu esti prea prost sa intelegi ! mere nu e pere !

# anghel date 3 July 2014 19:47 0

insulta - ultimul si singurul tau "argument". da, recunosc (si regret nespus) ca am facut prostia sa intru in vorba cu matale. :-x

# Mircea PELEA date 3 July 2014 19:02 +2

Am lecturat atent toate comentariile. Ma bucur ca sunt pareri pro/contra dar ceea ce trebuie retinut este faptul ca UNBR-BOTA, functioneaza inlauntrul prevederilor Legii nr. 51/1995 pe cand asa-numitul barou Botomei este in afara legii. UNBR-Bota, functioneaza de 10 ani, respectiv din 2004, daca era sa fie in afara legii (asa cum sustin unele persoane), putea fi legal desfiintat. La ora actuala, acest barou numara peste 2500 de avocati in marea majoritate avocati definitivi dar si multi avocati cu drept de practica in tarile membre ale Uniunii Europene.

# avi avi date 3 July 2014 20:58 +1

anghele.nu te pune cu prostul ca are mintea hodinita si nu razbesti cu el.Nu ai observat ca are acelasi cliseu cu legalitatea lor si nelegalitatea noastra?E un derbedeu notoriu asa ca lasa-ne pe noi mai vechi pe net sa ii dam replica meritata.Ma bucur ca a aparut si dank si tu/Peste cateva minute vei observa un comentariu de om prost care ,cu limbaj de derbedeu,va zice ca tu esti tot avi avi.Dobitocul are fixuri.Confunda si oamenii dar si barul cu baroul,donatiile cu taxele,psrodiile cu examenele,absolventii de drept cu avocatii.delegatia avocatiala cu procura,condamnarea cu eroarea judiciara si cu abuzul.etc.etc

# avi avi date 3 July 2014 21:07 +1

anghele.nu te pune cu prostul ca are mintea hodinita si nu razbesti cu el.Nu ai observat ca are acelasi cliseu cu legalitatea lor si nelegalitatea noastra?E un derbedeu notoriu asa ca lasa-ne pe noi mai vechi pe net sa ii dam replica meritata.Ma bucur ca a aparut si dank si tu/Peste cateva minute vei observa un comentariu de om prost care ,cu limbaj de derbedeu,va zice ca tu esti tot avi avi.Dobitocul are fixuri.Confunda si oamenii dar si barul cu baroul,donatiile cu taxele,psrodiile cu examenele,absolventii de drept cu avocatii.delegatia avocatiala cu procura,condamnarea cu eroarea judiciara si cu abuzul.etc.etc

# Sachi date 3 July 2014 22:23 0

Ba, "avi avi" sau cum iti mai spui, tu esti individul cel mai nociv de pe acest forum. Ai impresia ca, daca tu esti un idiot bolnav la cap, si peste tot il "vezi" pe Bota, si altii sunt ca tine. Bolsevicule, tu niciodata nu vei putea intelege faptul ca o haita(ce-i drept, cam numeroasa), de mafioti, nu va putea confisca, la infinit, profesia de avocat.

# WC C-tin si iorgulescu date 4 July 2014 09:33 0

****** C-tin au fost prinsi ieri, 3 iulie 2014, la Curtea de apel ! Sunt urmariti de Sectia 14 politie ! Daca aveti informatii despre cei doi sesizati sectia 14 ! Iata cum arata Iorgulescu: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# Dr.Botomei Vasile,www.unbr.info date 4 July 2014 07:59 0

Dr. Av.BOTOMEi VASILE,Decan Baroul Bacau-UNBR,spune: Condamnarea nevinovatului este condamnarea judecatorului insisi! Trufia raceste iubirea inimii si o face in dusmanie si nu exista dobitoc mai josnic decat omul care nu mai are iubire in inima sa.Caci iubirea este cea dintai putere si chipul ei este lumina. Adu-i multumire semenului tau,adu-i lumina pe chip si in suflet,iar toate acestea le vei gasi mai tarziu inflorite in inima ta. Condamnaarea judecatorului este pentru folosirea de catre Botomei Vasile a denumirii de Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania,inregistrat si autorizat in temeiul Legii 51/1995,republicata, cu sediul in Str.Republicii nr.27,A3,atribut fiscal CIF 16655686, in care este angajat in meseria de avocat cu functia de Decan. Plangerea penala a fost din partea celuilalt barou, inregistrat cu denumirea deBaroul Bacau AFJ, publicat pe mfinante.ro,cu acte normative de autorizare Decret 281/1954 si Decret 90/1990,abrogate prin L.51/95.

# Botomel continua lupta la zu house! date 4 July 2014 09:38 0

Botomel continua lupta la sbarna! ,,dottore,, , in celula pune mana pe gramatica: ,,judecatorului insisi,, ,,Adu-i multumire semenului tau,, !!! da, iti vor multumi toti semenii pe care i-ai iubit cu escrocherii de 4000 RON !!! Hihihi !!!

# DOREL date 4 July 2014 12:13 0

MAI ******LICA BOTA, NUMAI TERMINI CU ELUCUBRATIILE TALE DE OM VOPSIT SI NEBUN !!!!!!!MARS DE PE LUJU!!! NU TE BUCURA!!!!! BUJOREAN VEGHEAZA!!!!! IMEDIAT E RINDUL TAU MAI OM VOPSIT SI  ESCROC!!! :-x

# WC Constantin coco stirbu date 4 July 2014 12:43 0

****** Constantin, cocosatu fara dinti, te-am prins si te-am predat si la Sectia 14 sa-i tii de urat confrerului tau Iorgulescu !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# DOREL date 4 July 2014 12:48 0

:lol: :lol: :lol: :lol: HAI LAS-O MAI MOALE ******LICA BOTA CU ASA POSTARI!!!! VAD CA NU TE POTOLESTI DIHANIE VOPSITA!!!!! CE-AR FI SA O STERGI DE PE LUJU SI SA NE LASI CU PROSTIILE TALE!!!!! HAS MO CAR HAS MO PELE!!!!!

# WC CONSTANT IN date 4 July 2014 12:56 0

****** Ctin, cocosatu fara dinti, sfatul meu este sa o stergi la Tulcea: aici ori te prind tzîganii, ori te prind clientii escrocati, ori te prind politistii de la Sectia 14 !!! Dupa o bataie buna ajungi langa Botomiei si Iorgulescu !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# DOREL date 4 July 2014 13:16 0

NU STIU CINE ESTE DL. CONSTANTIN DAR STIU CA TU ******LICA MERITI SA AJUNGI LA JILAVA!!!!! IN AFARA DE CITIVA IDIOTI CARE TE MAI SUSTIN, MAREA MAJORITATE A OAMENILOR S-AU DAT SEMA CINE ETI!!! INLOC SA AI GRIJA DE OAMENIITAI I-AI DISTRUS TU SINGUR!!! ORDINARULE!!!

# WC const an tin date 4 July 2014 13:38 0

****** Ctine, uita-te in oglinda: esti cocosat, fara dinti, escroc si analfabet: ,, S-AU DAT SEMA,, ,,CINE ETI,, ,, INLOC SA AI ,, ,,OAMENIITAI,, !!! Şo pe el !!

# DOREL date 4 July 2014 13:45 0

******LICA BOTA, UITE TU IN OGLINDA DIHANIE ORIBILA SI VOPSITA!!!!! BAUTOR DE ******!!!! NU MAI SPURCA LUJU CU INEPTIILE TALE!!!! MARS DE PE LUJU!!! 

# Iorgulescu date 4 July 2014 15:39 0

Draga Victor Constantin, la sectia 14 politie mi s-a intocmit dosar penal pt ca am prezentat o legitimatie falsa de avocat din baroul Dolj. Eu zic sa renuntam la avocatura clandestina ca e prea periculos! Uite, pe Botomei il leaga peste 2 luni ! Te sfatuiesc sa te retragi si tu ca e jale ! 

# DOREL date 4 July 2014 16:30 0

CE-TI MAI PLACE DIVERSIUNEA SI SA MANINCI RAHAT, MAI ******LICA!!!! NU TE MAI DA IORGULESCU SAU ALTII SUB DIVERSE  NIK-URI CA NU MERGE!!! TE RECUNOSC IMEDIAT DUPA LIMBAJ!!!!

# avi WC Ctin date 4 July 2014 16:43 0

avi ****** Constantin cocsatu fara dinti, ai dreptate, Iorgulescu a fost arestat, nu avea cum sa posteze !

# WCC date 4 July 2014 16:50 0

Ba avi sau constantin cum te-o chema, dar chiar nu intelegi ca nu te baga nimeni in seama cu textele tale agramate ? Lasa- ne in pace ca ne-ai cam plictisit!

# avi avi date 4 July 2014 22:54 +1

mai festeala nationala,daca te plictisesti cumva,ia-ti medicatia si culca-te.Nu iti dai seama ce penibul esti?Ce ai mai cu Iorgulescu si cu Constantin?Nu au dat donatii corespunzatoare?Ai ramas acelasi derbedeu de provincie chiar daca ai adrese bucurestene.Esti jalnic mai fecior a lu pigus , esti jalnic.Oare nu ai observat ca fraieritii nu te mai baga in seama?Nu vezi nici un fraierit(atentie,nu fraieri) nu mai posteaza?Ai ramas singurul adept al barului gorjean.Poate si tata socru.

# DOREL PENTRU WCC date 4 July 2014 18:05 0

MAI NENE ******C-ULE  SAU MAI BINE ZIS ******LICA BOTA,IA MA OMULE O PAUZA!!! TU CHIAR NU PRICEPI CA ESTI PENIBIL!!! NU MAI ARUNCA PETARDE CA SE POATE SA  TE ARZI CU ELE!! LASA OAMENII IN PACE SI IESI NAIBII DE PE LUJU!!!   :-x :-x :-x

# Dr.Vasile Botomei,www.unbr.info date 4 July 2014 19:36 -1

Mesaj Pentru Bota:Razboiul pentru liberalizarea profesiei de avocat priveste aplicarea conceptului de pluralism de barouri si de UNBR-uri.Sa nu creda el ca ar fi mai prilivegiat ca a inceput cu filiala Potra,decat Botomei care a aplicat infiintarea UNBR prin cercetarea din teza de doctorat.Daca ar fi destept ar sustine conceptul de pluralism de barouri si UNBR-uri,pentru ca de fapt pentru asta este razboiul duss de Botomei Vasile, pentru recunoasterea pluralismului de barouri si UNBR-uri si nu pe filiala Bota,Potra etc. Legea 51/1995 nu distinge ca este interzis infiintarea de unbr-uri. Aplicatia tezei din pg.56-66 si anexele 28-45 din teza sunt dovezi stiintifice de recunoastere pentru toate 3 unbr-uri.Ministerul Educatiei Nationale a aprobat rezultatul cercetarii.Daca in teza nu se cerceta acest concept,atunci nu avea aplicatie teza,dar pentru ca are aplicatie exact in acest domeniu,teza trebuie promovata si invocata in toate cauzele,asa cum se invoca de traditionali teza Dr.PopescuL

# POLO.NICU date 4 July 2014 19:51 0

Ai Vasile nu te linistesti cu unebere-ul ala al tau. Ai "infiintat" ceea ce legea interzicea la acel moment. Ce naiba o tot zgudui cu teza de doctorat . Iar Bota nu cred ca mai ridica un deget pt tine...

# Bota l-a salvat date 4 July 2014 20:09 -1

Bota s-a saturat sa-l tot salveze pe lobotomiei, acum o sa-i dea lovitura de gratie !

# PITBUL date 4 July 2014 22:56 0

SA MORI SI SA NU CREZI.TU ESTI MAI ******LICA BOTILIU?IAR VORBESTI PROSTII?TI-AI DAT DOCTORATUL?

# WC Ctin date 5 July 2014 07:33 -1

****** Constantine, am vb cu Bota si l-am intrebat ce are cu tine. Mi-a zis ca te-a scapat de puscarie si la politie si la Parch. J S 3, dar te-a dat afara pt ca tot mai multi batrani venea si te reclamau ca ii escrocai !

# lobotomei date 4 July 2014 20:03 0

Profesia se liberaliza, iar tu nu vei mai fi liber.vreo 15 ani !

# Anonim date 4 July 2014 22:54 0

Cîta ura! Cele mai bune lucruri pe acest Pamant sunt : Pacea si iubirea! Iar, cele mai rele lucruri si urate sunt: Vrăsmășia , ura, invidia ! Toti, care comentati pe luju împotriva d-lui Botomei , sunteti penibili !

# POLO.NICU date 4 July 2014 23:02 0

Amin...

# BI date 5 July 2014 11:27 +1

Lumea Barurilor lui Bota festitul, escroc de talie europeană a apus pe veci. Orice om normal la cap vede că de 10 ani nu a reușit nimic. Examenul în structura acceptată în instanțe și parchete este complex, dar acum este eliminat subiectivismul (prin probele grilă), așa că, cine se pregătește temeinic va intra. Oricum știința de carte este necesară dar nu și suficientă pentru a deveni avocat. Gândiți-vă bine, câți absolvenți de drept termină pe an, câți dintre ei sunt pregătiți să stea în fața judecătorului și a unui avocat bine pregătit și cu experiență în procese ? Intoxicările lui Bota nu au suport logic. Nu orice absolvent de drept poate fi și un bun avocat, aici este nevoie de mai mult de atât. În altă ordine de idei, piața avocaturii este una bine definită, limitată, altfel spus, 4 milioane de persoane active nu pot susține un număr nelimitat de avocați. În toate țările civilizate, avocații fac parte dintr-o elită. Bota și locotenenții săi nu sunt elite, sunt niște oportuniști.

# Berti date 5 July 2014 11:39 -1

Tu, "BI", esti cel mai mare imbecil de pe acest forum. Ii intreci in prostie si pe "oarecare" si pe "avi avi". Minte n-ai, analfabet juridic esti, Bota te-a dat afara, iar flocea nu te primeste ca n-ai bani de spaga si esti si retardat, indiferent cat l-ai linge. Sa fii si cretinoid si sa ai si un caracter infect, e grav.

# Nu Berti date 5 July 2014 12:04 -1

Nu Berti, BI, avi, oare k car... sunt doar 2: ****** C-tin si Iorgulescu! Au fost prinsi pe 3 iulie 2014, la Curtea de apel Bucuresti cu acte avocatiale false ! Sunt urmariti de Sectia 14 politie ! Daca aveti informatii despre cei doi sesizati sectia 14 ! Iata cum arata Iorgulescu: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# AVI AVI date 8 July 2014 00:04 +1

mai festitule,acum te numesti si Berti si Nu Berti?Tu intrebi,tu raspunzi?Tu zici o prostie,tu ti-o ,,remediezi,, cu alta prostie?Ia vezi ca astia au scapat nevatamati si nu vor pati nimic.

# anti "avi avi" date 8 July 2014 00:46 -1

Bolsevicule flocist, ai impresia ca toti au apucaturile tale ? Tu "faci echipa" cu "avocat traditional", "PITBUL", "oarecare 3", etc, adica toti flocistii intr-unul ! ha,ha,ha...

# chichi date 8 July 2014 07:16 +1

Bota, cand te ma duci pe la Bordea,sa bei o cafea pe banii CSM-ului ? Ca altceva nu ai facut decat ai baut o cafea moka. Asa e ca nu mai vin fraieri la examenul organizat de tine pt. a fi membri intr-un bar de provincie ? mai are un pic Bujorean si iti inchide barul, sarlatanule ! La brutarie cu tine Bota !

# avi avi date 8 July 2014 22:53 0

sa mori tu,mai festeala nationala?Acum nu mai sunt oarecare, BI,dank,Dorel,Iorgulescu si Constantin?Deductiile tale nu fac doi bani.Mai studiaza feciorule,mai studiaza!

# SARACU WC Constantin date 8 July 2014 23:57 0

Saracu ****** Constantin: si cocosat si chior si fara dinti si analfabet si dat in urmarire generala: si de politie si de tigani !

# WC Constantin date 8 July 2014 07:30 -1

****** Constantin, cocosatu fara dinti, ai venit de la Tulcea ? (sau de la Wiena cum zici tu !!!) ? Nu iti place nici sa pescuiesti sa mananci capu la peste !

# Iorgulescu date 8 July 2014 07:34 -1

Draga confrere, Victor Constantin, abia ieri m-au eliberat de la Sectia 14 politie. M-au batut pana cand le-am spus ca tu mi-ai falsificat legitimatia de avocat ! Trebuie sa ne mutam din Bucuresti ca aici ne-au luat urma !

# bota excrocul date 14 July 2014 17:23 0

:-* asa arata figula festitului atunci cind nu isi savureaza ******lica zilnica.Este curios cum acesta are detalii despre Iorgulescu mai cu seama ca acesta ar fi arestat cind aceasta persoana pote fi gasita zilnic in instanta.Cit despre cei de la sectia 14 intradevar au constituit un dosar penal dar in el s-a dispus casarea lucrarii.Acum ce este cel mai trist:faptul ca aceaasa cocota vopsita isi permite ca din dugheana sa din Academiei sa arunce cu noroi de 10 ani in oameni care au mult peste pregatirea sa intelectuala si cuc ertitudine mai multa morala,faptul ca TONE SILVIU,Consilierul sau vineaza taranii inculti pe la CORNETU in speranta ca cei sub 8 clase primare nu realizeaza aberatiile ce le debiteaza sau faptul ca biectul VICTOR CONSTANTIN a intrat repetat datorita naivitatii sale si credulitatii in tot soiul de limacsi ai avocaturii intr-un barou de clovni care i-au papat banii respectiv s-a asociat cu o persoana care oricit de alcoolica sau psihopata ar fi inca mai realizeaza limitele intelectuale si capacitatile cognitive ale marelui MASON C VICTOR !!! DLE BOTA ITI PROMIT,CA IN CEL MAI SCURT TIMP VEI CUNOASTE CE INSEAMNA SUFERINTA.DACA ITI MAI AMINTESTI TE-AM MAI AVERTIZAT O DATA SI ATUNCI TI-AI PIERDUT APARANTE DE CETATEAN ONEST FIIND CONDAMNAT PENAL..ITI DORESC DRUM BUN LA SUCEAVA SAU DEVA ORIUNDE DAR NU INTRE BUCURESTENI CARE SINT ATIT DE CINSTITI FATA DE SPECIMENE CA TINE...DACA DORESTI O PORTIE PROASPATA DE URINA TE ROG SA IL SUNI PE IORGULESCU LA TELEFON 0729522555 SPERMA PLACUTA PE GURA...

# WC Constantin coco stirbu date 14 July 2014 17:46 0

****** Constantin, cocosatu chior si fara dinti ! time for medication ! Nu mai intrerupe tratamentul, nu mai incerca sa inveti alfabetul si nu te mai gandi la Bota ca iti agravezi situatia ! Si cand te ia criza stii ce faci: te travestesti in avocat si te ia politia !!!  http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# gunoiul bota date 28 November 2014 10:40 0

:lol: chiar am fost arestat?dimpotriva..dar tu excrocule ai redeschis dosarul la Jud patirlagele dos nr  Nr. unic (nr. format vechi) : 4212/277/2013     care va fi conexat cu cel de la CAB.de data asta parchetul cere revizuirea solutiei fiind sesizat ca iti continui infractiunile savirsite in baza aceleeiasi rezolutii...ferstitule time to repent...moarte ******loiului  

# Botomei Vasile date 4 September 2020 16:28 +1

Pentru folosirea denumirii de barou, UNBR, avocat, ale persoanelor juridice de tip Barou, UNBR, avocat, din continutul actelor fiscale aprobate si eliberate de catre Stat, autorizate inclusiv prin hotatare judecatoreasca definitiva si irevocabila in favoarea reprezentantului legal si nu oriunde si nici oricum, decat in corespondenta pe e-mail, de tip privat, in care a fost expediata o teza de doctorat, efectuata in vederea luarii in evidenta a tezei ca document de cercetare stintifica de catre insitutii publice in continutul careia ca element de noutate a fost publicat in anul 2013-2014 noul concept juridic de pluralism in organizarea si functionaarea profesiei de avocat, in sensul ca in temeiul aceleiasi legii a avocaturii nr.51/1995 republicata, sa functionaeze mai multe persoane juridice de tip Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, a fost trimis in judecata autorul tezei de doctorat si, condamnat cu inchisoare cu executare de trei ori la rand pentru fapte identice.

# lica date 4 September 2020 22:51 0

Cati nebuni sunt in tara asta!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva