26 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMPLOTUL LUI MORAR – Prim adjunctul Procurorului General al Romaniei, Daniel Morar, a dat ordin tuturor sefilor de parchete din tara sa-si puna subalternii sa ia act de o declaratie transmisa de la propriul sau cabinet. Procurorii au fost nevoiti sa-si declare acordul ca alegerea unui procuror in fruntea CSM ar fi legala, ca nu exista diferenta de statut cu judecatorii si ca APR este neavenita, fiind necesara aparitia altei asociatii profesionale reprezentantive (Circulara)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

10 ianuarie 2013 17:33
Vizualizari: 13737

 

Instigare fara precedent de la varful parchetelor. Procurorul general interimar al Romaniei Daniel Morar (foto) a transmis de la cabinetul sau, o declaratie gata-facuta la toate parchetele din tara, pentru ca procurorii sa sustina aceasta declaratie si, in baza unei raportari numerice a „yes-man-ilor” din parchete, sa foloseasca acest rezultat in scopuri de el dorite.


Dovada ca procurorii nu sunt independenti este ca au putut fi convocati la ordin in cateva ore si pusi sa semneze un text gata facut

Prin aceasta manevra de ultima ora, Daniel Morar asmute procurorii impotriva judecatorilor, punand in discutie – desi nu are vreo atributie in acest sens – statutul magistratilor si vrea sa bata-n cuie egalitatea dintre judecator si procuror, desi pe acestia ii separa in mod categoric independenta si inamovibilitatea, pe care doar judecatorii le au conferite prin lege. Tot acest demers duce la o scindare ireversibila intre cele doua categorii de magistrati.

Imbracata intr-o forma care sa nu probeze ca, in spate, ar fi un ordin clar dat procurorilor pentru a fi de acord cu declaratia transmisa parchetelor din tara, aceasta ”consultare” pe tema statutului procurorului, a legalitatii alegerii unui procuror care sa conduca CSM, cat si in ce priveste ineficienta Asociatiei Procurorilor din Romania si inlocuirea acesteia cu o alta asociatie profesionala reprezentativa, activa„, aceasta asa-zisa consultare este de rau augur pentru viitorul magistraturii.

Lumeajustitiei.ro detine aceasta declaratie transmisa parchetelor de la cabinetul prim-adjunctului procurorului general al Romaniei. Din informatiile noastre, in teritoriu, procurorii au fost chemati in cursul acestei zile – 10.01.2013, la sefii care conduc parchetele, si au fost pusi sa ia act de declaratia respectiva. Extrem de important este faptul ca procurorii au fost chemati, pe rand, in cabinetul prim-procurorilor sau procurilor sefi de sectie, li s-a citit aceasta declaratie si nu au fost pusi sa semneze daca sunt sau nu de acord, urmand ca rezultatul acestei ”consultari” la nivel general sa indice doar numarul procurorilor bifati ca fiind de acord cu cele ordonate de la mai-marele sef, Daniel Morar. Cu acest rezultat, Daniel Morar, care asigura interimatul functiei de procuror general al Romaniei, se va prezenta in 11.01.2013, la Sectia pentru procurori, pentru a pune in discutie acest demers.

92% din 1982 procurori si-au insusit „comanda” sefului Morar

Primul document pe care il detinem este transmis catre Sectia de urmarire penala si criminalistica, Sectia Judiciara si Sectia de resurse umane si documentare, in data de 9 ianuarie 2013. Iata ce scrie prim-adjunctul Procurorului General, Daniel Morar:

Va transmitem atasat proiectul declaratiei asupra careia va rog sa realizati consultarea procurorilor din cadrul sectiei dvs, determinat de recentele luari de pozitie prin care se pune in discutie statutul procurorului. Conform mentiunilor din documentul atasat, ne veti transmite corespunzator rezultatul consultarii, pana la data de 10.01.2013, ora 14. NOTA:

1. SRUD va realiza si consultarea procurorilor din cadrul SCJI, Biroul de informare publica si relatii cu presa, CDC.

2. Rezultatul consultarii va indica numarul procurorilor care sunt de acord cu declaratia”.

Conform celui de-al doilea act, care reprezinta de fapt, declaratia pe care procurorii la nivel national au fost nevoiti sa o adopte, Daniel Morar va prezenta Sectiei pentru procurori aceasta declaratie gata adoptata.

Prin aceasta declaratie, Sectia pentru procurori va lua act de faptul ca procurorii patriei sunt ingrijorati de luarile de pozitie ale asociatiilor profesionale ale magistratilor si a unor persoane publice ce pun in discutie statutul procurorului in Romania si apartenenta la corpul magistratilor ca urmare a rezultatului alegerilor de la CSM din data de 4.01.2013. De asemenea, ei sunt de acord ca statutul procurorului e clar definit de Constitutie si ca alegerea unui procuror in functia de presedinte al CSM este in concordanta cu dispozitiile legale, ”avand in vedere ca membrii Consiliului au acelasi statut si aceeasi vocatie”.

Asociatia Procurorilor din Romania a devenit indezirabila pentru Daniel Morar

Al treilea punct din declaratie este un vot de blam adresat Asociatiei Procurorilor din Romania, ”fiind necesara declansarea demersurilor prin care sa se asigure ca interesele profesiei sunt promovate de o asociatie profesionala reprezentativa, activa, care sa-si asume pozitia de partener real de dialog in spatiul public”.

In urma cu putin timp (orele 17-10.01.2013), Biroul de presa al Ministerului Public a transmis un comunicat in care se arata ca, urmare a consultarii pe marginea declaratiei gata facute de la cabinetul sefului Daniel Morar, 92% din cei 1982 procurori consultati si-au insusit cele scrise in document.

Asta sa fie independenta procurorului in Romania? Seful cel mare da ordin si in cateva ore 1982 de procurori s-au si pronuntat pe declaratia mestesugita de Daniel Morar, fara sa realizeze ca se ataca asociatiile profesionale ale magistratilor din care multi semnatari ai declaratiei fac parte?

* Cititi aici circulara si declaratia transmise subalternilor din tara de la cabinetul sefului interimar al PICCJ, Daniel Morar

* Cititi aici comunicatul PICCJ, care denota ca "independentii" procurori din Romania s-au conformat in cateva ore la ordinul lui Daniel Morar

Comentarii

# Lulutza date 10 ianuarie 2013 17:40 +58

Oribil, omul acesta face ce vrea in parchete. Vrea sa creeze un conflict intre judecatori si procurori, chiar nu e nimeni sa-l opreasca???

# Securistii lui Basescu date 10 ianuarie 2013 17:50 +58

Securistii lui Basescu au inceput sa posteze comentarii impotriva actiunilor magistrati corecti si responsabili, imediat cum apare un nou articol pe LUJU care demasca jocurile politicianiste din justitie. Nu va lasati indusi in eroare. E clar ca mafia Morar-Basescu-CSM e speriata de moarte

# BERCEA MONDIAL: ,,e manevra lu frații miei......,, date 11 ianuarie 2013 07:35 +17

Domnul MORARU, DOSARUL FLOTA, FLOTA, FLOTA, FLOTA, unde este acum ??????????

# Polina date 10 ianuarie 2013 17:52 +43

numai niste dementi puteau acuza Asociatia Procurorilor din Romania ca actioneaza impotriva sistemului. Nu va e rusine slugi basiste sa va bateti joc de sistemul judecatoresc, sa pretindeti ca sunteti egali cu judecatorii? in ce tara vreti sa traiti

# Procuror Bucuresti date 10 ianuarie 2013 19:18 +34

Sefii din Bucuresti au incercat sa-i manipuleze pe procurori sa semneze cum trebuie.

# Adevarul Gol Golut date 11 ianuarie 2013 02:25 +19

Mai ales la PTB si la PCAB s-a intamplat acest lucru. Sefilor le este teama sa nu-si piarda scaunele. 92 la suta reprezinta o cifra falsa. procurorilor care muncesc cu adevarat le este rusine de ceea ce se intampla.

# stefan date 11 ianuarie 2013 12:07 +9

Este EVIDENT ca 92% este o cifra falsa. Pentru ca nu i-au pus sa semneze, din doua motive - unu, sa nu existe dovezi - si doi, ca sa poata spune ulterior ca 92%. Procurorii ar trebui sa faca corp comun cu judecatorii sa se termine odata cu toata mascarada. Sa nu se lase invrajbiti. Altfel, Romania este pe faras.

# Andrada ionescu date 11 ianuarie 2013 12:16 +8

Nu stiu care este procentajul real, dar stiu ca ieri s-au primit circularele de catre toti sefii de parchete din teritoriu si au fost chemati pe rand procurorii sa semneze tabelele. Este cea mai mare dovada de inregimentare politica a acelora care ii ancheteaza pe oamenii de rand.Acest Morar este slugoiul de casa al lui basescu alaturi decelelalte carpe. RUSINE SA LE FIE!

# Av. Catalin Racaceanu date 10 ianuarie 2013 18:36 +18

Ce-l impiedica pe Morar sa fie ''ales'' presedinte la CSM...ghici ghicitoarea mea

# VIKY date 10 ianuarie 2013 22:31 +25

Asta (moraru) este cretin, si crede ca toata lumea este cretina ca el. Cum poate afirma ca initiativa judecatorilor este impotriva procurorilor?. Initiativa a fost si a procurorilor si a judecatorilor, pentru derapajele din CSM. Opriti-l domnilor magistrati, pana nu este prea tarziu.

# samson date 11 ianuarie 2013 12:21 +4

acum vad si romanii cum e cu cine e ! care sunt taberele din justitia independenta ! vreti o dovada mai clara? nu exista, se vede cu ochiul liber, cine e cu romanii si cine nu! ce se intampla in tara asta e foarte grav.

# Lege si ordine date 10 ianuarie 2013 17:45 -34

Pai e perfect legal ca un procuror sa fie presedinte CSM. Ce, acum discutam daca legea e lege sau nu? Daniel, scoate un dosar cu Mona de prin sertare de la baieti si pune-l in lucru. Sau vezi cum e cu Restaurantul Dumbrava din Tg Mures, smuls prin santaj de Horatiu de la un comisar al garzii, chestia e pe inregistrari. Trimisi in judecata, exista judecatori cu coaie care sa-i condamne.

# Salvamar date 10 ianuarie 2013 17:53 +42

Procurorii NU pot fi magistrati. In SUA ei sunt avocatii statului. Este ilegal si anormal ca un procuror sa administreze cariera judecatorilor - va dati seama ca si pana acum procurorii amenintau si santajau judecatori, dar acum cand cariera acestora este in mana lui Haineala, abuzurile din justitie vor creste exponential. Ce judecator va mai avea curajul sa contrazica un procuror, cand acestia au ajuns sa le "administreze" cariera? Este un abuz ca in lege sa nu se stipuleze ca seful CSM nu poate fi un procuror!

# danilet date 10 ianuarie 2013 18:32 +6

Pe mine nu ma intereseaza nicun nume si nicio tabara. Eu imi doresc o tara normala si o justitie normala.In Congo sau poate si in Vietnam procurorul e egal cu judecatorul. E clar ca suntem gata sa infaptuim reforma stalinista a justitiei! In tarile care au o justitie reala, exista defense counsellor si prosecution counsellor, sau state counsellor. Folosirea aceluiasi termen "counsellor" atat pentru avocat cat si pentru procuror, arata adevarata pozitionare intr-un stat de drept! Acuzarea e egala cu Apararea NU cu judecatorul, care e chemat sa asigure un proces impartial, sa vegheze la EGALITATEA armelor, si la o balanta corecta intre cel ce acuza si cel ce apara. Poate reusiti la un moment dat sa intelegeti ca asa arata adevarata justitie! In plus, justitia reala e servita si de experti independenti, nu de angajatii inec, institutie de sorginte sovietica. Hai, ca suntem pe drumul cel bun! Urmeaza reinviere institutiei asesorilor de justitie proveniti din sanatoasa clasa muncitoare!

# hihi date 10 ianuarie 2013 20:21 -10

coco, maica, te-ai trezit, raza de soare? hai mai spune-i la tata cum e cu expertizele alea endipendente

# las-o moartă date 10 ianuarie 2013 20:29 +5

că data viitoare eu,o pitică de 155cm. o să-ți dea o sfântă bătaie , și-o să mă pomenești cât ai trăi ,dacă te mai iei de fete :-x endipendente-ham ham ham!

# hihi date 10 ianuarie 2013 21:21 -7

saru' manuta coana coca, sa-mi fie cu iertare <img src=ops:' />

# știi de bătaie date 10 ianuarie 2013 21:33 +4

:D :D :D acu îmu vezi mâna și ți-e frică de bătaie :cry: Nu sunt coca-mă confundași

# Salvamar date 11 ianuarie 2013 10:03 +7

Mai "Hi hi", tu la ce te pricepi de te ocupi cu "interogarea" numitei Coca? Noroc ca esti pe forum, ca dupa cum te porti, probabil ca in viata reala i-ai pune lampa in ochi sau ai atarna-o in macara cum faceau securistii. "Coca" are perfecta dreptate. In tarile civilizate procurorii sunt ergali cu avocatii. Numai ca privind la un Morar, Danilet sau haineala, ne dam seama ca noi nu suntem o tara civilizata, ci una "guresa" careia putin ii pasa de justitie! Procurorii sunt egali cu avocatii si NU sunt magistrati! Regimul pe care il are parchetul in Romania este o tampenie. Tocmai pentru ca procurorul sta pe parchet, la nivelul avocatului, procuratura se mai numeste si PARCHET!!!! Eu mai am o intrebare - de ce madam haineala, in instruirea ei, a fost mai interesata de "informatii", dact de drept. Este ofiter SRI sub acoperire?

# cristian date 10 ianuarie 2013 21:23 +1

Esti cult in cap din cate vad!

# Bugsy date 10 ianuarie 2013 19:00 -12

Procurorii SUNT magistrati conform legislatiei actuale. Iar cariera judecatorilor este administrata in principal de sectia de judecatori a CSM. In plus, cand vine vorba de hotarari care privesc sistemul in totalitatea lui, se pronunta plenul CSM, unde judecatorii sunt majoritari, asa cum e normal sa fie avand in vedere ca numarul lor in intreg sistemul este mai mare decat cel al procurorilor. Deci, cine pretinde ca un procuror, fie el si actualul presedinte al CSM, contestat de o saptamana incoace, conduce sistemul, nu are habar ce spune. Pana acum au fost presedinti la CSM numai judecatori si tot au strigat insisi judecatorii ca nu au facut nimic pentru sistem. Prin urmare, un judecator presedinte la CSM nu este neaparat o garantie ca va fi bine in sistem, tot asa cum un procuror presedinte nu este neaparat cel mai rau lucru care se poate intampla pentru sistemul judiciar. Pana una-alta, cel mai rau lucru in prezent ar fi daca procurorii ar fi scosi din categoria magistratilor, pentru ca atunci se duce pe apa Sambetei independenta de care beneficiaza acum. Iar judecatorii ar trebui sa-si dea seama de acest lucru si sa vada in procurori un sprijin in lupta lor pentru independenta justitiei.

# CI date 10 ianuarie 2013 17:46 -61

Extrem de blând. Eu aş fi semnat pentru scuiparea între ochi a neavenitei Mona Pivniceru. Să ne lase şi ea şi stăpânul ei, Fenechiu...Mona s-a compromis în faţa procurorilor! Care va mai fi tâmpitul ăla care va accepta să fie propus de ea, împotriva opoziţiei majorităţii procurorilor...cariera ei s-a terminat!

# CI date 10 ianuarie 2013 17:50 -47

Morar asmute procurorii împotriva judecătorilor? Ori sunteţi mincinoşi, ori inconştienţi! Păi voi ce faceţi de câteva zile? Hârtia vine cumva de la Sima?

# SS date 10 ianuarie 2013 18:02 +23

CI, iar iti freci degetelele pe tastele calculatorului de la servicii? vezi ca si aparatura aia e luata dinbanii contribuabililior, nesimtitule.

# mona date 10 ianuarie 2013 18:04 -33

Mintiti ca niste porci, luju! Manipulare in masa...

# BIO date 10 ianuarie 2013 18:04 +8

VEZI CA SE POT VEDEA IP-URILE MAMELUCI PROSTI CE SUNTETI ATUNCI CAND INJURATI.

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.......,, date 10 ianuarie 2013 18:14 +24

Arestați-l pe MORAR, acestea sunt acțiuni de natură a pune în pericol ,,SIGURANȚA NAȚIONALĂ,, Această ,,circulară,, transmisă de Morar este de fapt o acțiune specifică schimbării  ORDINII DE DREPT/CONSTITUȚIONALE, prin comunicarea de informații false, instigare la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în sensul că prin această acțiune , Morar intenționează să cauzeze o tulburare însemnată a instanțelor de judecată, a structurilor de parchet, etc.

# VIKY date 10 ianuarie 2013 22:02 +19

Daca se opreste acum actiunea magistratilor, dragi romani, sclavia de pe vremuri mult apuse, rasare in Romania. Opriti acesti dictatori, poporul a rasturnat dictatura PDL-ista, rasturnati si voi dictatura din justitie.

# evo10 date 10 ianuarie 2013 18:17 +27

morar are apucaturi de securist, ceea ce nu'i de mirare. Ma intreb doar cand ii vine randul? PS - astept cu nerabdare sa i se scoata nasu' din suflet

# DOSAR PENAL date 10 ianuarie 2013 18:21 +23

Are dreptate mondialul bercea, au fost arestați prim miniștrii, miniștrii, el chiar nu poate fi ,,dresat,, ?. Acest individ a bulversat, a aruncat în aer buna funcționare a instanțelor, a structurilor de parchet.

# GOE date 10 ianuarie 2013 18:23 -21

JOS MORAR, JOS HAINEALA, KOVESI, GHICA, DANILET !!! JOS MARELE DICTATOR !!! TRAIASCA BOMBONEL CEL AFLAT IN PUSCARIE, TRAIASCA VOICU CEL PE VIITOR IN PUSCARIE, TRAIASCA VOICULESCU,CU ACEEASI SITUATIE, MARELE JUDECATOR BARSAN CU DOAMNA SA INTEGRA, ILUSTRA DOAMNA MONA LUMINA JUSTITIEI. CE ALEGETI?

# GOE date 10 ianuarie 2013 19:39 -28

AM UITAT DE FAMILIA COSTINIU, ZEII INTEGRITATII JUSTITIEI. TOTUSI CEVA MA SURPRINDE. DE CE AM ATATEA LIKE-URI? SAU CITITORII LUJU, DE O INTELIGHENTA DEBORDANTA, NU AU SESIZAT TONUL POSTARII? :D

# hihi date 10 ianuarie 2013 20:26 -25

pai nu iti spuneam eu goe, ca astia nu inteleg ce citesc. ei nu trebuie sa inteleaga, ei trebuie sa scrie, sunt sclavii scribi ai marelui faraon varan

# Vrem capul lui Morar ! date 10 ianuarie 2013 18:38 +38

M-am hotarat, cel mai bun lucru pentru Morar este sa-i crape fierea si galbeneala sa se generalizeze(proteza la sold este parfum pentru el ) ! In strada cu totii ! Vrem capul lui Morar !

# hihi date 10 ianuarie 2013 18:45 -19

iarasi mi-ai sters postarea, razvane. nu zbierai deunazi ca vrei libertate de exprimare? razvane, tu esti censor morum?

# Coabitarea Ponta Basau = Tradarea votului primit date 10 ianuarie 2013 18:47 -11

toate aceste lupte se dau datorita compromisurilor slinoase facute de Ponta la Referendum si dupa alegeri prin pactul rusinii . Ponta e basist iar oamenii sunt disperati de reactia lenta a celor care vor debasificarea justitiei .

# Coabitarea Ponta Basau = Tradarea votului primit date 10 ianuarie 2013 18:50 -12

toate aceste lupte se dau datorita compromisurilor slinoase facute de Ponta la Referendum si dupa alegeri prin pactul rusinii . Ponta e basist iar oamenii sunt disperati de reactia lenta a celor care vor debasificarea justitiei .

# fane oarcă date 10 ianuarie 2013 19:07 -11

ponta e la fel ca toti politicienii, nu e nici basist, nici psd-ist, nici reformartor, nici mesia al romanilor, nu e nimic, oricine vine e tot din aceeasi clica si din aceasta cauza nu se va schimba nimic major

# hihi date 10 ianuarie 2013 19:03 -15

bla bla bla. nu pricepeti, voi colegi judecatori, care nu umblati prin fumoare, ca sunteti urmatorii pe lista? ca veti fi plimbati cu catuse de politisti (ca altceva nu va mai fi), prin fata guvernului si parlamentului, unde va vor scuipa mancatorii de mici electorali si bautorii de bere rosie, iar apoi veti fi tarati in fata comisiei juridice si luati la intrebari de becali?

# hihi - chisbora date 10 ianuarie 2013 19:04 +7

Hihi, tu chiar nu ai dosare de facut de ai timp sa stai toata ziua pe luju sa dai comentarii nasoale? De ce nu te semnezi cu numele real: procurorul Chisbora?

# domnu procuror hihi date 10 ianuarie 2013 19:06 +6

Lasati-l pe domnul procuror in pace. Ce aveti cu el? Daca nu are de munca, nu a primit nici o comanda de la seful morar sau seafa codruta...

# hihi date 10 ianuarie 2013 20:41 -11

razvane, prelucrezi date cu caracter personal? 

# luminita date 10 ianuarie 2013 19:13 -12

pai la ora actuala nu exista diferente de statut intre procuror si judecator, asa ca de ce n-ar fi un procuror presedinte CSM. Dar poate le vine unora mintea la cap ca faca o adevarata reforma in justitie si sa faca un alt statut pentru procuror, nu reforme gen desfiintarea unei cai de atac sa scurtam procesele sau informarea obligatorie despre medierii ca poate ocolim procesele si tot felul de proceduri prealabile etc

# Moraru date 10 ianuarie 2013 19:55 -15

Mare atentie la trioul moldovean Fenechiu-Toader Tudorel-Mona Pivniceru.

# hello date 10 ianuarie 2013 20:14 +19

mare atentie cat rahat mananci ca ti se face rau....

# Laurenţiu date 10 ianuarie 2013 20:28 +9

Mie îmi place mult-mult poza articolului. Parcă interimarul ar spune: "- Marş pe canapea, Iţic, ai un minut să scapi de ... hăineală " :D

# procuror din tara date 10 ianuarie 2013 20:36 -26

alegerea unui procuror sef al CSM e perfect legala si consitutionala. cu privire la "orddinul" lui Morar...fals...nu s-a impus nimic...cine a vrut a semnat, cine nu,nu...apropo, cati procurori sunt in APR?...eu nu cunosc niciunul...doar de dl. proc.Sima am auzit, atat..cu privire la modul de alegere al presedintelui CSM...s-a votat, 2 sau 3 judecatori au votat cu procurorul...votul e secret cf Constitutiei...cei care au votat, membri csm, au fost alesi anterior in adunarile generale ale instantelor si parchetelor...nu vad lipsa de transparenta invocata...si apropo, daca presedintele csm e judecator iar vicele procuror iar primul pierde functia si/sau calitatea de membru csm/magistrat cine ii preia atributiile?...vicele bineintele...si atunci?...tot nu e bine? ca e procuror?..si sa nu uitam ca pe perioada mandatului de membru csm exercitarea atributiilor aferente functiei de proc sau jud sunt suspendate,tot legea spune asa..legea de care toti trebuie sa tinem seama, mai ales magistratii

# zaludu date 10 ianuarie 2013 21:58 +18

Procuror tu? Lichea, ipocrit, lingău -Da! O să vă sature Dumnezeu de atâta fudulie pe seama poporului român!!

# RASPLATA VINE date 10 ianuarie 2013 20:46 +22

ACEST GRUP INFRACTIONAL ARE IMUNITATE? INFRACTORUL DANIEL MORAR CARE UZURPEAZA CALITATI OFICIALE, SI ABUZ TREBUIE SA RASPUNDA PENAL!!! PENTRU A PUNE IN ORDINE LUCRURILE PROPUN PARLAMENTULUI SA DESFINTEZE PARCHETELE SI SA TRANSFORME PROCURORII IN AVOCATI AI STATULUI FARA STATUT ASOCIAT MAGISTRATILOR, SUBORDONATI DIRECT SI NUMITI DE MINISTRUL JUSTITIEI CRED CA PROCURORII CARE SEMNEAZA PETITIA MORAR, DORESC SA NE DETERMINE LA REALA REFORMA IN JUSTITIE!

# Titi Gutan date 10 ianuarie 2013 21:10 +11

Mai vreti dovezi ca licheaua Morar este o unealta politica a chiorului? Prin aceasta circulara si-a semnat sentinta.PUSCARIA il paste daca Baselu' nu provoaca o lovitura de stat ,instaurand "democratia"mafiei PPE in Romania. Instigarea si presiunile in randul procurorilor este infractiune si se pedepseste ca atare.

# VIKY date 10 ianuarie 2013 22:48 +16

Si totusi, mai sunt magistrati in tara???. Dupa ce directive dictatoriale ceausiste imparte asta din poza (scuze dar nici numele nu il pot scrie), am impresia ca nu mai exista justitie in Romania, numai suspendatul (legea), asta din poza (judecator, DNA si PG), si Haimanaua (CSM).

# morar baga la macinat cu basesci date 10 ianuarie 2013 21:13 +11

seful mafiei porcul basescu si unsul lui morar-macovei-haineala-ghica-georgescu -onanistul ccr-zegrean cazutul pe ghiata nu mai au mult si vor cadea la jilava criminalii odiosii gata cu furatul si smecheria

# Le Zan-zan date 10 ianuarie 2013 21:51 +18

Un lucru e sigur ...Pământul Galben o să-i sature pe sforari, șmenari, - ca Morar & Cie. Înghiți-ar pământul de ticăloși*!*_* :-*

# eu, un grefier date 10 ianuarie 2013 21:57 +26

Pe cand un sef la CSM dintre grefieri? Ce, noi nu facem parte din sistem?

# VIKY date 10 ianuarie 2013 22:06 +26

Opriti aceasta sluga a dictatorului suspendat, nu asteptati ca poporul sa isi faca singur dreptate. Ce se intampla in justitia din Romania, cred ca nici in tarile arabe nu exista.

# Laurenţiu date 10 ianuarie 2013 22:12 +13

Frumos ! Este al doilea an în care Băsescu şi slugile lui trăiesc noi şi noi sensuri ale zicerii: "Iarna nu-i ca vara" :D

# zevzecu date 10 ianuarie 2013 22:17 +23

YES-men = ??? procurori -made in Morar-Băsescu!  Rongeurs-de-cul!! AssHoles!!!

# florica date 10 ianuarie 2013 23:16 +16

:sigh:bravo...deci daniel incepe sa tremure ...atat ptr el ..cat si ptr stapan....de ce le e frica ? cate dosare ? ...sa vedem ce fac oamenii din servicii...daca se da semnalul sunt terminati...nici macar americanul nu.i mai poate scapa...dar pana atunci e posibil sa mai vedem un ziarist alaturi de bombonel

# JUSTITIA LUI SA TRAITI BINE date 10 ianuarie 2013 23:35 +14

DOSAR DNA NR 67/P/2006 = PREJUDICIU 100 MILIOANE USD = SOLUTIE IN DOSAR DUPA 7 ANI DE ANCHETA DNA ?=SA TRAIM BINE ! PAI UNDE.S DOLAREII ? LA CHELU ? LA NUTZICA ? SUNT DESTULE ASTFEL DE DOSARE. SI CONFORM LEGII CINEVA TREBUIE SA PLATEASCA . CAND ?

# Ponta e din pacate basist ce temporizeaza debasificarea date 11 ianuarie 2013 07:46 +5

Atata timp cat justitia e sub mana clanului Basescu , incercarea de a o elibera nu este politica ci debasificare - depolitizare

# Coabitarea Ponta Basau = Tradarea votului primit a spus: date 11 ianuarie 2013 07:56 +4

Acest guvern a ajuns la putere din disperarea romanilor de a se face dreptate de a se trage la raspundere clanul Basescu . Ponta a facut pace cu Basescu si ne-a tradat . E adevarat ca hotiile le-au facut cei din clanul Basescu dar prin pactul semnat ei scapa cu averea iar noi cu datoriile de platit . Acum vrea Ponta solidaritate lasand clanul Basescu la butoane dupa ce ne-au adus la sapa de lemn ?

# Cata date 11 ianuarie 2013 08:02 +8

procurorii patriei sint niste, ma refer la vopsiti, mafioti si slugi, bashini expirate! morar a inceput sa faca pe el de frica si ca in buna traditie executa ordinul basescului care a avut mereu grija sa contrapuna categorii socio-profesionale! miine morar o sa circule intre procurori o hirtie in care se incrimineaza judecatorii! morar te zbati degeaba; ai zilele numarate! dupa tine urmeaza kovesi! sinteti doua specimene nesimtite care ati distrus noramlitatea. meritati rugul insa e prea nobil pentru voi. mincati rahat mai departe ca asta va caracterizeaza!

# Gata, pana aici! date 11 ianuarie 2013 09:31 +7

Oribila actiunea lui Morar. Nu mai este nici o indoiala , daca mai exista cumva pana acum, ca este omul lui Basescu si se face pres ca sa-i faca pe plac. Stimate interimar nu esti un profesionist, nu esti nici independent precum clamezi si clameaza ilegitmul, esti doar obedient. Distrugi imaginea acesti frumoase profesii. Cand vezi o tara intreaga ( 7,5 mil), cei care nu s-au prezentat la vot problema lor, ca detesta pe acel individ ilegitim de acum , ai macar bunul simt si retragete, fa-ti profesia cu demnitate nu cu obedienta.Ai jurat pentru popor nu pentru basescu. Nerespectarea juramantului sau juramantul stramb fata de popor va trebui sanctionat .

# VIKY date 11 ianuarie 2013 10:04 +10

Pe evz.ro ( a se citi excrementul zilei, unde se cenzureaza toate comentariile celor "fara nasul in suflet"), apare un interviu cu Haimanaua, pardon, Haineala, unde critica atitudinea MJ, Mona Pivniceru. Ea aminteste raspicat, ca dansa sa nu uite recomandarea EXPRESA ale "doamnei" re(L)ing care spune ca PG si DNA se implica direct la evaluarea candidatilor, dar poate doamna Pivniceru nu a citit. Si ea aminteste de o fosta ministerita (alcolista) care a fost un MJ ecilibrat. La sfarsitul interviului ea declara:"Vreau un ministru al justitiei activ,vizibil si vocal"...Comentati voi declaratiile Haimanalei... ca eu nu am cuvinte.

# relu date 11 ianuarie 2013 10:38 +4

Ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual, daca un procuror sau oricare om este pus intr-o situatie asemanatoare sa semneze nustiu ce document ca daca nu ti se i-a scunul ,inseamna ca ,chiar nu meriti acea functie daca raspunzi la comanda precum un animal dresat.

# relu date 11 ianuarie 2013 10:42 +6

In Romania problema majora este calitatea omului, gandire pur individualista, frica de cel de sus si ne intelegerea ca toti oamenii sunt la fel din toate punctele de vedere si de aici veziin ce lume te scalzi.

# cititor date 11 ianuarie 2013 10:56 +5

dragii mei magistrati ,nu mai exista cale de intoarcere ,acum trebuie sa demonstrati ca justitia este libera si neasuprita de guvernator si ultimii lui acoliti !mergeti pe acest drum si vom scapa de aceste triste figuri ...ati observat ,ca un facut ,toate marionetele basiste au figuri sterse ,insignifiante ,palide ,fara personalitate ...

# gelu date 11 ianuarie 2013 12:57 +6

Daniel Morar este infractorul aflat la sefia DNA care l-a spalat pe mafiotul Basescu de prejudiciu de 300 de milioane de dolari adus statului in cazul vinderii celor 16 mineraliere norvegienilor. De ce nimeni din partea actualei puteri nu depune plangere penala impotriva infractorului Daniel Morar.Daniel Morar este infractorul aflat la sefia DNA care l-a spalat pe mafiotul Basescu de prejudiciu de 300 de milioane de dolari adus statului in cazul vinderii celor 16 mineraliere norvegienilor. De ce nimeni din partea actualei puteri nu depune plangere penala impotriva infractorului Daniel Morar??????????? De ce juristii USL nu depun plangere penala impotriva lui Daniel Morar tocmai pentru infractiunea comisa de acesta din postul de sef la DNA????????? In ce tara din lume un procuror sef ordona realizarea unei expertize speciale prin care sa fie spalat de pacate presedintele tarii???????????

# VIKY date 11 ianuarie 2013 13:43 +8

Probabil in tarile din lumea a treia, si tarile sub dictatura. Trebuie opriti. Pacat de tara si pacat de poporul roman. Tot timpul era cate unul care sa franeze tara. Ei au interesele si jocurile lor. Populatia este pentru ei doar o adunatura de sclavi (scuze), care trebuie tinuti in frau. Asta este gandirea lor. Voi ati ales in 9 decembrie, iar acum este randul justitiei sa aleaga: independenta sau dictatura. Daca se opresc din demersul lor, nu va exista justitie reala, corecta si libera pentru romani. Pacat.

# ana date 11 ianuarie 2013 15:04 +3

RUSINE, Morar!!!

# avocat A.A. date 11 ianuarie 2013 16:48 +2

Stimati colegi juristi. Pai daca poate fi un procuror seful CSM. Inseamna ca el poate fi si PRESEDINTE al unui complet de judecata-petr egalitate de sanse, tratament, egalitate de 'arme in justitie" ce ziceti? :D :D :D

# Bugsy date 11 ianuarie 2013 23:02 +1

Comentariul asta dovedeste cat cunosti despre organizarea sistemului judiciar si despre atributiile fiecarei categorii de magistrati. Si aici includ si procurorii. Mai citeste legislatie inainte de a-ti da cu parerea.

# Zegrean date 11 ianuarie 2013 19:12 0

Astfel Morar a aratat ca procurorii sunt la ordin deci nu sunt independenti precum judecatorii . In prostia lui Morar a aratat ca procurorii sunt executanti ierarhici supusi sefilor si involuntar Cotrocenilor .

# V.Ruse date 13 ianuarie 2013 11:04 0

În România singurii care au serviciul asigurat și nu pot fi destituiți, indiferent ce ar face, sunt judecătorii. Adică nu pot fi nici destituiți și nici dați afară. Cu toate acestea, indivizi lipsiți de demnitate ca judecătorii n-am mai văzut. Aceste personaje sinistre au în sânge mentalitatea de slugă. Să fii inamovibil și să accepți să fii sluga unor politruci ca Băsescu, Udrea, Videanu, Boc, Blaga, Berceanu și alții, este josnic. Mai mult, este o crimă să dai o sentință prin care să pedepsești un nevinovat, sau să nu pedepsești un vinovat, pentru că așa ți-a poruncit un politruc, fie el și președintele țării. Cele câteva excepții existente, de judecători cu coloană vertebrală, nu fac altceva decât să întărească regula. Să ai un ministru al justiției fost judecător, care vrea să ajute sistemul pe care îl cunoaște, iar judecătorii să nu sară în ajutorul său, spune totul. Judecătorii acceptă lecții de drept de la un ofițer de punte, un impostor care se recomandă inginer. RUȘINE!!!

# Nimeni Eu date 13 ianuarie 2013 12:30 +7

Decebal(jucat de Amza Pellea) a răspuns romanlor invadatori: -Veți fi(poate) stăpânii lumii, doar dacă Noi vom pieri(!) :-* Hăineala, Ghica, Dănileț & instructor Morar = ăștia dacă mai pupa o dată posturi înalte, atunci chiar o fac de oaie Ponta și USL-ul, pupat Piața Independenței cu tătarul Basescu, apoi  o pupă-n bot pe broasca râioasă de Hăineală-Schmidt = vrăjitoarea cu PUBISul in cap, Gorgona cu șerpi in loc de păr, si cu ochi de PORC(!) ...care pupă-n dos pe Morar& Cie, care strategic, pupă poala Băsii*!*_* 

# Le Zan-zan date 13 ianuarie 2013 18:02 +4

De ce are nevoie Băsescu de procurori securiști? Păi in Hăineale_le lui Hă-hă_ite va incepe Marea vânătoare de mistreți. Și când prind un Iepuroi(vezi Dănileț) :-* :lol: 8) - se fac toți roata in juru-i și bat cu bastoanele ...pardon, cu Biblia pe capotă și duc muncă de convingere: Recunoști că ești mistreț?!  Și uite ce judecător a ieșit:cry:

# ANONIM date 13 ianuarie 2013 22:57 0

DREPTURI SALARIALE RESTANTE ESALONAT 2016,TAXE SI IMPOZITE RESTANTE NEESALONAT, LUATE DE STAT PRIN DECLANSAREA EXECUTARI SILITE. ART 6 CEDO PROCES NEECHITABIL

# morar interlop ca syle camataru date 20 martie 2013 18:04 +2

:D acest specimen morar :P lingaul lui chiorul 8) care are dosare la sertar ca flota ,alro,mihaileanu,vila dante,podul grand,popovicu,casuneanu,e t c. tinute la naftalina de porcul morar :-* joca tare cu haineala,si ceilantii securistii sa nu piarda postul unde ocupa ca interimar ,ilegal pus de kövesy alta panarama basista fata de securist astia conduc justitia,,dar curtea de conturii a trimis la parcet dosarele cu milioane de prejudiciu ,facute de boc,ungureanu,videanu,udrea,boagiu,funeriu,boureanu,tota mafia pdl,care au jefuit tara ,asta nu vede morar mafiotul corupt spagar trebuie dat jos si judecat altfel mafia lui basescu satana ce are 2 draci in el ne distruge,ponta nu intra in gasca lor ai promis dreptate pana la capat de asta am votat 98 % usl.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.01.2022 – Black Hole la BRD: indepartarea prin forta a procurorului DIICOT Adrian Todoran

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva