22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NEASTEPTATA PENSIONARE – Procurorul Nicolae Marin pleaca din magistratura odata cu desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Adjunct al SIIJ, Nicolae Marin a formulat la Sectia pentru procurori a CSM cerere de eliberare din functie. Cu Marin la conducere, esecul SIIJ a fost garantat

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 March 2022 14:54
Vizualizari: 6845

Pensionare surpriza in magistratura. Procurorul Nicolae Marin (foto) paraseste sistemul odata cu desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


 

Nicolae Marin a formulat la Sectia pentru procurori a CSM cerere de eliberare din functie prin pensionare. Solicitarea sa va fi discutata in sedinta Sectiei pentru procurori a CSM de marti, 8 martie 2022 (vezi facsimil).

Nicolae Marin pleaca la pensie din pozitia de adjunct al SIIJ. Si trebuie spus ca Marin este considerat in randul magistratilor drept unul dintre principalii responsabili ai esecului SIIJ, fiind suspectat ca a blocat o serie de dosare extrem de importante.


Iata punctul privind pensionarea adjunctului SIIJ Nicolae Marin de pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori din CSM din 8 martie 2022:


Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul MARIN NICOLAE, procuror sef adjunct la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”.

 


Comentarii

# M date 4 March 2022 15:19 +66

Un corupt care presimte ce il asteapta. In dosarul nr.525/p/2019 a savarsit fate de coruptie, trafic de influienta...am sesizat PICCJ am spus ca vreau sa depun probele,inregistrare si e-mail-urile dintre mine si ofiterul lui judiciar. Este unul dintre cei mai hoti procurori, vom vedea cum ramane si cu proc.Iorga Morar prietena lui daca va clasa dosarul cu judecatorul Tudoran in care ar trebui sa fie complice si Nicolae Marin...

# DODI date 4 March 2022 15:43 +2

Unii securiști au un rol doar de demolare. Așa s-a întâmplat cu Dănilă la BCR așa s-a întâmplat cu acest tip (fără nume, dar cu două prenume) la SIIJ. Sper că pensia nesimțită pe care o va încasa îi va ajunge pentru... colivă!

# # Eject INFECTII !!! date 4 March 2022 15:51 +8

<img src=ops:' /> :lol: :-) :eek: Ink un PERSONAJ SINISTRU caruia trebuie sa-i platim mii de euro pensie... Halal (IN)justitie, hala tara, halal legi... RUSINE, RUSINE, RUSINE !!! :zzz

# Zamferoiu ot M date 4 March 2022 19:06 +1

i-o fi esuat oaresce intelegeri si niscaiva acoarde pe teme de portocale, prin paradisul juridic si judiciar ph (unde nu s-a intamplat nimic, n'asa?); si se afla, se rasufla, se ..., ca nu mai vrea sa continue .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva