17 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI NICUSOR DAN – Candidatul PNL la Primaria Capitalei este acuzat de inducerea in eroare a organelor judiciare. Arhitectul sef al Capitalei Stefan Dumitrascu a depus plangere la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3, dupa ce ani de zile a fost hartuit prin parchete si instante de asociatia condusa de Nicusor Dan: “Imi doresc ca atunci cand procurorii vor incepe urmarirea penala, Nicusor Dan sa respecte sloganul 'Fara penali in functii publice!”

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 aprilie 2020 14:36
Vizualizari: 4477

Probleme pentru candidatul PNL la Primaria Capitalei Nicusor Dan (foto). Impotriva acestuia, dar si impotriva Asociatiei Salvati Bucurestiul pe care Nicusor Dan o conduce, a fost depusa o plangere penala pentru inducerea in eroare a organelor judiciar. Plangerea a fost inregistrata la inceputul acestei luni la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3, iar autorul ei este arhitectul sef al Capitalei, Stefan Dumitrascu.


 

Din informatiile pe care le detinem, Stefan Dumitrascu acuza hartuirea la care a fost supus ani de zile de Nicusor Dan si asociatia sa. Mai exact, este vorba despre o plangere penala pentru abuz in serviciu, facuta in 2014 de Asociatia Salvati Bucurestiul, prin presedintele ei Nicusor Dan, impotriva lui Stefan Dumitrascu. Depusa initial la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3, plangerea a ajuns in final la DNA, acolo unde procurorii au dispus in 2018 calsarea dosarului, solutia fiind mentinuta apoi de Curtea de Apel Bucuresti, in noiembrie 2019.

 

Fara penali in functii publice”


Iata asadar contextul. In acest sens, in baza solutiei definitive de clasare dispusa de DNA si mentinuta apoi de Curtea de Apel Bucuresti, Stefan Dumitrascu acuza ca plangerea penala depusa de asociatia lui Nicusor Dan impotriva sa a fost facuta cu rea-credinta, in scop sicanatoriu, pentru niste pretinse fapte care nu sunt prevazute de legea penala.

Stefan Dumitrascu a confirmat pentru publicatia cetateanul.net depunerea plangerii impotriva lui Nicusor Dan, precizand ca asteapta ca acesta sa respecte sloganul “Fara penali in functii publice”, atat de drag lui: “Da, am depus o plangere penala impotriva 'Salvati Bucurestiul' pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Imi doresc ca atunci cand procurorii vor incepe urmarirea penala, Nicusor Dan sa respecte sloganul 'Fara penali in functii publice'!”.

Pe de alta parte, trebuie amintit ca Asociatia Salvati Bucuresti este cunoscuta ca avand o apetenta pentru formularea de plangeri penale, aspect ce poate fi probat printr-o simpla cautare pe portalul just.ro.

Foto: Romania Tv

Comentarii

# Antisistem date 7 aprilie 2020 15:47 +8

E un fel de “Ba pe-a mă-tii!” Altfel, e clar că nu va avea sorți de izbândă știindu-se sorgintea instanțelor din România lui Werner!

# steluta date 7 aprilie 2020 18:36 +3

Arhitectul-sef are dreptate din urmatorul punct de vedere - nu se fac acuzatii de abuz in serviciu fara probe solide , in schimb se poate aborda problema progresiv astfel : pasul 1) in "lumina " noilor prevederi ale legi 50/1991 din 2020 se solicita Inspectoratului de stat in constructii sa anuleze prin Institutia Prefectului o autorizatie de construire emisa cu incalcarea dispozitiilor legale (ce are semnatura arh-sef ) si dupa ce se obtine o decizie definitiva in acest sens se trece la pasul 2) : pe baza sentintei instantei de contencios adminsitartiv se probeaza abuzul in serviciu al emitentului autorizatiei de construire si se formuleaza plangerea penala

# DODI date 7 aprilie 2020 19:50 0

Aplicând cu îndârjire politica PDL (naș fiind bețivul național) și preluată împreună cu sediul și imnul de către fripturiștii din PNL, politica ”Ba, pe-a-mă-tii” și ”hoțul strigă uite hoțul”, ”charismaticul” nicușor nu poate face dovada trecerii majoratului politic și rămâne credincios primilor ani de școală fără frecvență politică, respectiv, nu contează dacă ești înjurat, lăudat sau că vorbești peste interlocutor, prin ducerea în derizoriu a tot și toate, respectiv și mutarea campaniei electorale în haznalele și crâșmele atât de dragi bețivului național. Este adevărat că nici cu ciolanis nu mi-e rușine dar măcar alogenul cel puțin nu vorbea neîntrebat fără a avea acceptul și ordinul de la SRI.

# mitica date 7 aprilie 2020 19:56 +3

Nici acum acest individ dubios nu este in puscarie? Inseamna ca nu avem justitie!

# escu date 7 aprilie 2020 20:12 +1

Depinde pentru ce ați fost hărțuit domnule arhitect. Dacă este vorba despre haosul în construcțiile din București, nu văd unde este hărțuirea, din moment ce se construiesc blocuri între blocuri, blocuri pe câțiva metri pătrați, cu ieșire direct în stradă etc. Mai verificați!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.01.2021 – Neamul Popoiegilor se muta la Capitala

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva