27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

POPOIAG E ALEASA – Judecatoarea Carmen Popoiag va fi delegata in functia de presedinte al Sectiei I civile de la Inalta Curte. Conducerea Sectiei ramanea vacanta in 29 septembrie 2023, dupa iesirea la pensie a actualei sefe, judecatoarea Laura Mihaela Ivanovici

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 September 2023 17:08
Vizualizari: 2701

Sectia I civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie va fi condusa de judecatoarea Carmen Popoiag (foto). Aceasta urmeaza sa fie delegata in functia de presedinte a Sectiei.


 

Delegarea lui Popoiag la sefia Sectiei I civile a ICCJ va fi analizata, si cel mai probabil votata, in sedinta de miercuri, 27 septembrie 2023, a Sectiei pentru judecatori a CSM (vezi facsimil 1).

 Delegarea lui Carmen Popoiag are loc in contextul in care conducerea Sectiei I civile a instantei supreme ramanea vacanta incepand cu 29 septembrie 2023. Mai exact, Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat, in 21 septembrie 2023, eliberarea din functie prin pensionare, incepand cu 29 septembrie 2023, a actualei presedinte a Sectiei I civile a ICCJ, judecatoarea Laura Mihaela Ivanovici (vezi facsimil 2).

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva