27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORUL TURMENTAT – Parchetul Curtii de Apel Oradea l-a trimis in judecata pe procurorul Ciprian Dorobantu de la Parchetul Tribunalului Timis. Fost procuror DNA, Dorobantu este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante: „A condus un autoturism pe mai multe strazi (drumuri publice) din municipiul Timisoara, avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 gr./l. alcool in sange”

Scris de: G.T. | pdf | print

15 May 2017 16:33
Vizualizari: 6786

Procurorul Ciprian Dorobantu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a fost trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alocoolului sau a altor substante. Masura a fost dispusa, luni 15 mai 2017, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Ministerul Public, procurorul Ciprian Dorobantu ar fi fost surprins, anul trecut, in Timisoara, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Mai exact, Cirprian Dorobantu, fost procuror DNA, ar fi avut o imbibatie alcoolica de peste 0,80 gr./l. alcool in sange.


Iata comunicatul Ministerului Public:

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului DOROBANTU CIPRIAN (procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis) sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

In rechizitoriul intocmit in cauza procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

La data de 6 mai 2016, in jurul orei 15.00 - 15.20, inculpatul Dorobantu Ciprian a condus un autoturism pe mai multe strazi (drumuri publice) din municipiul Timisoara, avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 gr./l. alcool in sange.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Curtii de Apel Timisoara.

Potrivit dispozitiilor art.40 al. 1 lit. j din Legea nr. 317/2004 republicata si art. 61/1 din Legea nr. 303/2004, un exemplar din rechizitoriu a fost inaintat si Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, pentru a decide asupra suspendarii din functia de procuror a inculpatului.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

Comentarii

# Vladimârrr...!!! date 15 May 2017 17:30 +9

Nu văd  care e problema atâta timp cât BăSecu Traian a condus o țara intr-o accentuată si permanentă stare de ebrietate timp de 10 (ZECE) ani si acum e bine merci mare senator mare in Parlamentul aceleiași tari, punând in cârca altora propria-i gravă vinovație ...

# Catalina date 15 May 2017 17:49 +1

Excelent!

# Mario date 21 August 2017 10:36 0

Halal asa procuror..

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva