20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

RECHIZITORIU PENTRU AVOCATUL CARE CEREA SA FIE EUTANASIAT – Teofil Drugarin a fost trimis in judecata de PCA Timisoara pentru inducere in eroare a organelor judiciare: „A depus mai multe plangeri penale impotriva persoanei vatamate, desi cunostea ca faptele reclamate sunt nereale”. Drugarin a mai fost trimis in judecata pentru hartuire

Scris de: G.T. | pdf | print

15 July 2016 14:16
Vizualizari: 7379

Inca un rechizitoriu pentru avocatul Teofil Drugarin (foto), din Baroul Bucuresti, devenit celebru dupa ce, in noiembrie 2013, a depus la Judecatoria Oravita o cerere de ordonanta presedintiala in care a cerut sa fie eutanasiat, pe motiv ca nu ar mai suporta sa vada „infractiunile” procurorului Radu Bucurica de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita, amenintand in paralel si ca isi va da foc. Drugarin a fost trimis in judecata, vineri 15 iulie 2016, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, fiind acuzat de inducere in eroare a organelor judiciare.

Concret, procurorii sustin ca Teofil Drugarin, in calitate de avocat, a depus mai multe plangeri penale impotriva persoanei vatamate, in pofida faptului ca ar fi stiut ca acuzatiile pe care le aducea sunt nereale. Conform Parchetului, Teofil Drugarin ar fi formulat plangerile in perioada 2010 – 2015.


Iata comunicatul PCA Timisoara:

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului DRUGARIN TEOFIL sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

In perioada 2010 - 2015, in calitate de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, inculpatul Drugarin Teofil a depus mai multe plangeri penale impotriva persoanei vatamate, desi cunostea ca faptele reclamate sunt nereale.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Curtii de Apel Timisoara.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

PCA Timisoara: „Inculpatul a folosit, in public, un limbaj injurios”

Nu este singurul dosar al avocatului. In 5 noiembrie 2015, Teofil Drugarin a fost trimis in judecata, tot de Parchetul Curtii de Apel Timisoara, pentru hartuire si tulburarea linistii si ordinii publice. Procurorii il acuza pe avocat ca ar fi urmarit persoana vatamata in mod repetat si i-a adus atingere demnitatii, prin cuvinte injurioase la adresa acesteia:

Inculpatul Drugarin Teofil, pe fondul unor nemultumiri legate de activitatea desfasurata de persoana vatamata, a urmarit-o fara drept si in mod repetat (in 6 decembrie 2014, 15 decembrie 2014, ianuarie 2015, martie - aprilie 2015, 13 mai 2015 si 24 iunie 2015) supraveghind locurile pe care aceasta obisnuia sa le frecventeze, cauzandu-i astfel, o stare de temere.

De asemenea, in zilele de 13 mai 2015 si 24 iunie 2015, in timp ce persoana vatamata se afla pe terasa unui restaurant din orasul Oravita, inculpatul a folosit, in public, un limbaj injurios la adresa acesteia, aducandu-i o grava atingere demnitatii si tulburand ordinea si linistea publica, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele chiar parasind terasa”.

Comentarii

# TITULESCU date 15 July 2016 22:50 +2

EU IL CRED PE AVOCAT SI NU persoana vatamata si nici parchetul. METODA DE LUCRU DE LA parchet e ,,metoda Bica''.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva