27 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RECUNOASTEREA MERITELOR – Presedintele Camerei de Comert a fost reales in functia de membru in Comitetul Director al Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie Europene: “Voi continua sa sustin promovarea unei economii europene sustenabile, a comertului liber, crearea de noi locuri de munca, o dezvoltare durabila, precum si imbunatatirea nivelului de trai”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 octombrie 2020 17:58
Vizualizari: 2402

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban (foto), a fost reales joi, 15 octombrie 2020, in functia de membru in Comitetul Director al Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie Europene (EUROCHAMBRES), in cadrul celei de 128-a editii a Adunarii Generale a asociatiei.Daraban a declarat ca odata cu realegerea in aceasta functie va continua sa sustina promovarea unei economii europene sustenabile, a comertului liber, crearea de noi locuri de munca, o dezvoltare durabila, precum si imbunatatirea nivelului de trai.


Iata comunicatul CCIR:„Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), dl. Mihai Daraban, a fost reales astazi, 15 octombrie, in functia de membru in Comitetul Director al Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie Europene (EUROCHAMBRES), in cadrul celei de 128-a editii a Adunarii Generale a asociatiei.

 
Apartenenta la EUROCHAMBRES ofera Camerei de Comert si Industrie a Romaniei vizibilitate sporita pe plan european si informatii constante, de actualitate cu privire la cele mai importante subiecte de pe agenda europeana, care vizeaza comunitatea de afaceri:
 
'Odata cu realegerea in aceasta functie, voi continua sa sustin promovarea unei economii europene sustenabile, a comertului liber, crearea de noi locuri de munca, o dezvoltare durabila, precum si imbunatatirea nivelului de trai. Totodata, prezenta intr-un for european atat de important demonstreaza inca o data implicarea si determinarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in sensul dezvoltarii mediului de afaceri din tara noastra atat pe plan national, cat si international', a declarat presedintele CCIR, dl. Mihai Daraban.


EUROCHAMBRES reprezinta peste 20 milioane de intreprinderi in Europa – 98% dintre care sunt IMM-uri – prin intermediul celor 45 de organizatii nationale membre si a celor 1700 de camere regionale si locale.
 
CCIR este membra a EUROCHAMBRES incepand cu anul 1993, avand initial calitatea de membru afiliat, iar incepand cu 2007, datorita aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, a obtinut calitatea de membru cu drepturi depline”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.10.2020 – Solutia din dosarul “Veveritei“ a aparut cu o zi inainte de pronuntare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva